FOK!forum / Klaagbaak / Flappie
#ANONIEMdonderdag 7 december 2017 @ 16:14
Flappie is nu op de radio :'(. Ik mis je Flappie :'(.
Klacht: Liedje maakt me emotioneel :'(
#ANONIEMdonderdag 7 december 2017 @ 16:15
Schaamlip O+
robijntjestralendwitdonderdag 7 december 2017 @ 16:15
Maar nu driving home, :Y
Hallojodonderdag 7 december 2017 @ 16:16
Hier ook ongeveer drie keer per uur :{
robijntjestralendwitdonderdag 7 december 2017 @ 16:16
Skyradio, kerstliederen (L)
#ANONIEMdonderdag 7 december 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 16:15 schreef robijntjestralendwit het volgende:
Maar nu driving home, :Y
Nou fijn voor je.
#ANONIEMdonderdag 7 december 2017 @ 16:17
quote:
4s.gif Op donderdag 7 december 2017 16:15 schreef Leonos het volgende:
Schaamlip O+
Juup©donderdag 7 december 2017 @ 16:23
HthKQyx.jpg


Ingrediënten voor 4 personen:

-1 vers (dus geen diepvries) konijn (versneden in stukken)
-60 g bloem
-peper en zout
-2 wortelen en 2 uien
-2 tenen knoflook (uit de knoflookpers)
-250 g kleine champignons
-100 g gerookt spek (in blokjes)
-75 g boter
-1/2 th lepel droge tijm
-1/2 th lepel paprikapoeder
-1 flesje Trappist van Rochefort (33 ml)
-1 dl bouillon (1 blokje in 100 ml water)

Voorbereiding:

-kruid de stukken konijn met peper, zout en tijm en haal ze door de bloem

Bereidingswijze:

-verhit de boter en bak het vlees rondom mooi aan
-haal het vlees uit de pan en bak in het vet de spekblokjes bruin
-voeg de gehakte ui, de in 4 gesneden champignons en de geperste knoflook toe
-goed mengen en even laten sudderen
-bestrooi met paprika en 1 lepel bloem
-giet het bier en de bouillon in de pan en voeg het vlees er terug bij
-omroeren en aan de kook brengen
-laten pruttelen op een laag vuur tot het konijn gaar is (circa 60 min)
Serveertips

Serveren met gebakken aardappeltjes en gestoofde worteltjes
Linkesoepdonderdag 7 december 2017 @ 16:57
^ geinig Facebook geintje hahah!