#ANONIEM | donderdag 7 december 2017 @ 16:14 |
Flappie is nu op de radio . Ik mis je Flappie . Klacht: Liedje maakt me emotioneel | |
#ANONIEM | donderdag 7 december 2017 @ 16:15 |
Schaamlip | |
robijntjestralendwit | donderdag 7 december 2017 @ 16:15 |
Maar nu driving home, | |
Hallojo | donderdag 7 december 2017 @ 16:16 |
Hier ook ongeveer drie keer per uur | |
robijntjestralendwit | donderdag 7 december 2017 @ 16:16 |
Skyradio, kerstliederen (L) | |
#ANONIEM | donderdag 7 december 2017 @ 16:16 |
Nou fijn voor je. | |
#ANONIEM | donderdag 7 december 2017 @ 16:17 |
| |
Juup© | donderdag 7 december 2017 @ 16:23 |
Ingrediënten voor 4 personen: -1 vers (dus geen diepvries) konijn (versneden in stukken) -60 g bloem -peper en zout -2 wortelen en 2 uien -2 tenen knoflook (uit de knoflookpers) -250 g kleine champignons -100 g gerookt spek (in blokjes) -75 g boter -1/2 th lepel droge tijm -1/2 th lepel paprikapoeder -1 flesje Trappist van Rochefort (33 ml) -1 dl bouillon (1 blokje in 100 ml water) Voorbereiding: -kruid de stukken konijn met peper, zout en tijm en haal ze door de bloem Bereidingswijze: -verhit de boter en bak het vlees rondom mooi aan -haal het vlees uit de pan en bak in het vet de spekblokjes bruin -voeg de gehakte ui, de in 4 gesneden champignons en de geperste knoflook toe -goed mengen en even laten sudderen -bestrooi met paprika en 1 lepel bloem -giet het bier en de bouillon in de pan en voeg het vlees er terug bij -omroeren en aan de kook brengen -laten pruttelen op een laag vuur tot het konijn gaar is (circa 60 min) Serveertips Serveren met gebakken aardappeltjes en gestoofde worteltjes | |
Linkesoep | donderdag 7 december 2017 @ 16:57 |
^ geinig Facebook geintje hahah! |