abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 7 december 2017 @ 16:14:30 #1
472597 Goudenvis
#FreeVogeltjesdans
pi_175553236
registreer om deze reclame te verbergen
Flappie is nu op de radio :'(. Ik mis je Flappie :'(.
Klacht: Liedje maakt me emotioneel :'(
pi_175553258
Schaamlip O+
Some things should be simple; even an end has a start
pi_175553278
Maar nu driving home, :Y
"Overdrijven is ook een kunst!" ~ Kapitein van een veerpont.
pi_175553279
registreer om deze reclame te verbergen
Hier ook ongeveer drie keer per uur :{
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
pi_175553300
Skyradio, kerstliederen (L)
"Overdrijven is ook een kunst!" ~ Kapitein van een veerpont.
  donderdag 7 december 2017 @ 16:16:59 #6
472597 Goudenvis
#FreeVogeltjesdans
pi_175553304
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 16:15 schreef robijntjestralendwit het volgende:
Maar nu driving home, :Y
Nou fijn voor je.
pi_175553313
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
4s.gif Op donderdag 7 december 2017 16:15 schreef Leonos het volgende:
Schaamlip O+
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
  donderdag 7 december 2017 @ 16:23:01 #8
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_175553435
HthKQyx.jpg


IngrediŽnten voor 4 personen:

-1 vers (dus geen diepvries) konijn (versneden in stukken)
-60 g bloem
-peper en zout
-2 wortelen en 2 uien
-2 tenen knoflook (uit de knoflookpers)
-250 g kleine champignons
-100 g gerookt spek (in blokjes)
-75 g boter
-1/2 th lepel droge tijm
-1/2 th lepel paprikapoeder
-1 flesje Trappist van Rochefort (33 ml)
-1 dl bouillon (1 blokje in 100 ml water)

Voorbereiding:

-kruid de stukken konijn met peper, zout en tijm en haal ze door de bloem

Bereidingswijze:

-verhit de boter en bak het vlees rondom mooi aan
-haal het vlees uit de pan en bak in het vet de spekblokjes bruin
-voeg de gehakte ui, de in 4 gesneden champignons en de geperste knoflook toe
-goed mengen en even laten sudderen
-bestrooi met paprika en 1 lepel bloem
-giet het bier en de bouillon in de pan en voeg het vlees er terug bij
-omroeren en aan de kook brengen
-laten pruttelen op een laag vuur tot het konijn gaar is (circa 60 min)
Serveertips

Serveren met gebakken aardappeltjes en gestoofde worteltjes
pi_175554190
^ geinig Facebook geintje hahah!
Radar.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')