abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_177540881
Dankjewel.

Gaat hier om mountainbiken - ga er zeker niet rijk van worden dus :p
pi_177652367
Ik heb dit topic met veel plezier gelezen. Leuk om het verhaal en de reacties te zien. Zelf wilde ik ook niet verliefd worden. Ik wilde een bedrijf opzetten, emigreren en reizen en me vooral niet binden. En nu heb ik net een verlovingsring bij Baunat gekocht, dus ik kon het echt niet laten om hier even op te reageren.

Je kunt verliefdheid proberen te remmen, maar als de emoties eenmaal op de loop gaan... Dan houd je er weinig aan. En dat is slechts een mening ;)
The mind is the most beautiful weapon ever created by mankind.
pi_177656242
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 19:22 schreef mattie010 het volgende:

[..]

Dat weet ik deels wel, maar het is wel heel dubbel ergens(?) want het is zoveel gedoe en ik weet niet of ik daar al zo veel zin in heb.

Het kan, maar de twijfel knaagt harder aan me dan iets anders. Ik wil wel de stap zetten (en ik ga mijn best doen) maar zie het ergens niet zitten omdat ik weet dat het voor beiden uiteindelijk lastig zal worden.
Damned if you do, damned if you don't.

Beide gevallen geeft gedoe. Dat is het leven. Geniet er gewoon van en wees naar haar duidelijk dat voorlopig sport even op 1 staat. Als dat vanaf het begin duidelijk bus en ze dit accepteert, geen probleem.

Heeft ze daar moeite me, dan kan het ook maar duidelijk zijn.

Geen reden om het nu al af te houden.
Whatever...
pi_177664203
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 00:00 schreef mattie010 het volgende:
Dankjewel.

Gaat hier om mountainbiken - ga er zeker niet rijk van worden dus :p
Gave sport, weer eens wat anders.

Een relatie kan langer duren dan een topsportcarrière. Als je dus de relatie aangaat en het is blijvend, hou je nog altijd iets moois en duurzaams over voor na je topsportcarrière.

Ik bedoel zelfs mensen zoals Sven en Naomi hebben een relatie (met elkaar).
pi_177676955
Ga gewoon niet meer met haar om en wees duidelijk en direct van dat het flirterige gedoe moet stoppen. Maak je gehaat, vanzelf weg.
pi_177677627
Toffe reacties, dankjulliewel. Ook leuk om te horen dat ik niet de enige ben die ooit niet verliefd wilde worden vanwege ambities. Ik twijfel soms alsnog wel - maar vooral omdat ik bang ben voor wat er kan gebeuren.

Sport zal tot mijn 35e (als ik geluk heb qua lichaam misschien 38e) op de eerste plek staan, dus ik hoop dat zij dat gaat begrijpen en zo niet dan tsja.. verliefdheid gaat wel over denk ik dan maar. Dat is iets waar zij in ieder geval tot nog toe niks van begrijpt haha..
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')