abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 7 december 2017 @ 05:29:40 #101
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175542749
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 11:48 schreef Pleaserr het volgende:


Verhaal van ts

TS ik snap je frustratie in dit topic. Deze vrouwen begrijpen het niet, twijfelen aan je geloofwaardigheid/verhaal en anderen weer hebben een eigenaardig beeld van vreemdgaan.

Ik moet bekennen dat ik je fetish begrijp en hiermee ook geëxperimenteerd heb.

Ik vind/vond het geil om vreemde vrouwen de macht over mijn geld te geven. Ik vind/vond het geil als die vrouwen mij vertelden wat ik moest kopen voor ze. Zij vertelden mij bijvoorbeeld wat voor laarsen/schoenen zij wilde hebben. Dat zij dat verdienden. Dat ik dat voor hen moest betalen. Persoonlijk soms. In de winkel zoeken ernaar. Vervolgens netjes opsturen. Vervolgens stuurden ze me foto's met van de door hen dan zojuist nieuwe aangetrokken aanwinsten.

Het was een interessant spel, waarbij we allebei van te voren heel helder de spelregels bepaalden. Belangrijkste was: 100 procent discretie.

Het idee om alleen gebruikt te worden als geldkoe om naar haar wensen en verlangens uitgemolken te worden, voelde verrukelijk. Werkelijk waar.


Ik persoonlijk kan het ook niet in mijn vaste relatie betrekken, omdat ik het juist fijn vind als vrouwen me alleen puur voor dat doel (geld) gebruiken. Zodra er liefde, meer diepgang bij komt kijken, verandert alles.

Mijn huidige vriendin weet niks van mijn fetish.
Als de relatie eindigt, kan ze als ze kwaadwillend is, mijn reputatie ten grabbel gooien. Dus vandaar dat ik alleen vreemde vrouwen benaderde.

Ik heb alle contacten afgekapt zodra ik weer een vaste relatie kreeg met mijn vriendin. Want die fetish blijven voortzetten met die andere vrouwen, zonder mijn vriendin daarover in te lichten, voelde verkeerd. dat zou een te groot geheim zijn voor me.

Mijn vriendin weet dus helemaal niets van deze fetish en ik voel die behoefte niet sterk meer om te pleasen zoals ik eerst voelde. Toch sluimert het wel op de achtergrond. Je raakt die fetish nooit echt kwijt.

Lang verhaal in het kort:

Ja het is fout, maar ik vind het niet vreemdgaan. Eerder iets verzwijgen. En als je dat moreel gezien aankan, dan zij het zo. Wellicht heeft zij guilty pleasures waar jij ook niks van afweet. Het is geen doodszonde, maar ik zou ermee oppassen, want alsnog zou je je hieraan lelijk kunnen branden.


En ik snap het ook wel dat juist omdat het haar beste vriendin is, je een extra kick daarvan krijgt. Geeft een extra laag spanning.

Toch raad ik je aan om een vreemde vrouw te benaderen en dit voort te zetten, mits je deze fetish wil doorzetten. Je vriendin hierover inlichten, is niet verstandig. Ze wordt wrs jaloers. Snapt het niet. Boos etc. Ben je opeens een freak geworden. Wil je niet. Je wil liever niet betrapt worden. Ze kan het uitmaken, gaan rondbazuinen, zoals ik al eerder vermeldde.

Als je weinig gemeenschappelijk vrienden hebt, maakt het voor je rep. niet heel veel uit. Maar die afweging kan je zelf maken.

Lang verhaal wederom, maar ik wilde je laten weten dat je zeker niet alleen bent. Hierbij een hart onder de riem, er zijn ergere dingen in de wereld!
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175542941
Ik vind het een beetje eng gedrag.
pi_175542961
Zo ver ik weet is in de fetish wereld is consent een belangrijk iets
TS betrekt 3 mensen in zijn fetish (zichzelf en de 2 dames) en heeft alleen van zichzelf consent

En ergens is een meisje dat het ook een leuke fetish gaat vinden en dat zou de vriendin van TS moeten zijn, niet iemand waar ie het niet eens tegen durft te zeggen

Zeggen dat je weet dat je fout zit maar niet bezig zijn met je fout herstellen maar juist alleen bezig zijn met hoe je door kunt gaan is natuurlijk erg 'leeg' en egoïstisch

[ Bericht 25% gewijzigd door Allures op 07-12-2017 08:05:47 ]
  donderdag 7 december 2017 @ 07:34:03 #104
223375 C.L.Werner
#freeKlapmongeaul
pi_175543023
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 18:41 schreef Pleaserr het volgende:

[..]

Je mag je mening hebben, maar ik schrik er oprecht van en als jij je niet tegen een reactie op je mening kan, dan moet je hier je mening niet geven. Of mag jij alleen zeggen wat jij ervan vindt en mag ik daar vervolgens niks op zeggen ?
Dus als jij geen reactie op je mening kan hebben dan kan je beter niet reageren.

Zo werkt een forum he. Iemand vraagt om een mening en vervolgens wordt er verder gediscussieerd Nav de antwoorden ( mijn normen versus de jouwe) en de mening daarover. Interactie/ discussie heet zoiets .

Maar bij jou mag je dus niet je vrije gedachten seksueel bevredigen en ook geen nader commentaar geven als jij je visie poneert op een interactief forum. Volgens mij ben je 80 jaar te laat geboren Ofzo ... gedachtenpolitie , verbod op meningsuiting over jouw mening, eng hoor
Jij bent echt een vreemde jongen.

Maar je mag mij ook altijd een Zalando bon sturen.
#freeKlapmongeaul
#freeKaakchirurg
#tegenfok!banbeleid
pi_175543708
Klinkt als vreemdgaan dit.
1 + 1 = blauw
  donderdag 7 december 2017 @ 08:48:48 #106
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_175543830
Gewoon stiekem van genieten en stuur je vriendin ook eens een bon.
Hou 14 februari vrij in je agenda.
pi_175545637
registreer om deze reclame te verbergen
Haha zijn eigen vriendin met onbekend nummer wat sturen. Kijken of zij het hem verteld _O-
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  donderdag 7 december 2017 @ 11:23:02 #108
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_175546669
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 10:37 schreef OscarMopperkont het volgende:
Haha zijn eigen vriendin met onbekend nummer wat sturen. Kijken of zij het hem verteld _O-
Ik heb geen idee hoe dat met de fetish werkt, maar het lijkt mij reuze spannend om te doen. Om mee te maken dat ze dan heel erg blij is en misschien wel nieuwsgierig naar die Sinterklaas/Valentijn.
  donderdag 7 december 2017 @ 12:14:37 #109
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_175547691
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 00:48 schreef Pleaserr het volgende:

[..]

Dank voor je reactie. Zou jij er begrip voor hebben als jouw vriend meldt dat hij bv 1-2 x per maand de Shoes van een andere meid betaalt omdat hij daar een kick van krijgt? Zou je niet meteen zeggen ok daag?

Dat is een beetje mijn punt, ik zoek geen fysiek contact en het voegt voor niemand iets toe het te melden, net zoals het niets toe zou voegen als je bv zou melden dat je kriebels krijgt als je de heupen van haar zusje van 18 ziet en die beelden wel eens door je hoofd schieten als je er een zwengel aan geeft.
Of denk je dat jouw vriend alleen aan jou denkt als hij ejaculeert?

Natuurlijk is een bon geven gekker maar uiteindelijk is er ook daar geen wederzijdse seksuele interactie . Geloof me, als ik zou denken dat het goed zou komen zou ik het graag vertellen want het is echt wel iets wat niet goed voelt en dwars zit, Maar denk dat haast geeneen meid het wil horen en weten.
Als mijn vriendin kriebels krijgt van een collega op werk , samen met hem koffie drinkt in de pauze maar wel uiteindelijk weet dat ze niks met hem doet, dan zou ik liever niks weten dan dat ze dat verhaal zou opbiechten . Zou me alleen maar een onprettig gevoel en argwaan opleveren.

En mijn vriendin is dus relatief ruimdenkend als ik het hier lees. We hebben een prima relatie en normale seks, maar als ik een xhamster aanzet en me afruk als zij het niet hoeft te zien dan vindt ze dat gewoon prima hoor... maar die fetish is toch andere koek.

Als ik zou moeten kiezen dan zou ik dan nog eerder ervoor kiezen de fetish op te geven, af te bouwen etc... maar ja mensen overschatten denk ik de controle die je daarover hebt. Snap ik ook wel want lastig voor te stellen als je het zelf niet hebt.

Dus snap je opmerkingen wel maar hopelijk snap je ook de andere kant van de medaille ...
Ik zeg niet dat het makkelijk is en beginnen met tijdens onze relatie doe ik dit is misschien niet het beste punt om te beginnen. Begin eerst met over je fetisj praten, wat het voor je betekend, hoe je daar in het verleden mee omgegaan bent, hoe je dat misschien in de relatie zou willen en kunnen brengen.
Begin bij het begin dus. En alhoewel ik erg van de openheid en eerlijkheid ben zal ik hier toch adviseren misschien wel nooit te vertellen wat je achter haar rug om gedaan hebt, zeker mbt die beste vriendin. Maar dan moet je wel de stoute schoenen aan gaan trekken en met haar gaan praten over je fetisj.
Neem dit voorval met die beste vriendin als wake up call, dat het te ver gaat. Dat je van geluk mag spreken als jullie beiden (drieën eigenlijk) hier zonder kleerscheuren vanaf komen.


Hoe ze reageert kan ik niet zeggen, zover je schrijft maak je een goede kans op begrip, misschien zelfs wel op het binnen je relatie kunnen beleven.
Maar het kan ook zijn dat ze het echt niets vindt, niet door wil. Dat is hard, maar dat is het nadeel aan een wat andere seksualiteit hebben. De poel van potienteel geschikte mensen is dan kleiner.
Je ding op tafel leggen en bespreken is nooit makkelijk, je stelt je heel kwetsbaar op, maar het moet. Geloof me, ik heb er ervaring mee (niet dezelfde fetisj, maar ook een 'andere' seksualiteit).
Je kan dit niet geheim blijven houden, de leugens stapelen zich op, je kan zo nooit echt jezelf aan haar geven, het gaat ergens een keer fout en dan sloop je haar ermee als alles ineens naar buiten komt.
Zover ik kan lezen ben je doldwaas gek op haar, maar besef je dat je haar niet beschermt door haar buiten dit deel van jezelf te houden. Je onthoud haar jouw hele zelf.
Zij verdient meer, jij ook.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  donderdag 7 december 2017 @ 12:41:27 #110
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_175548194
Het probleem voor jou aan dit doen met haar beste vriendin is dat je jouw vriendin nu dus nooit over je fetisj zult kunnen vertellen zonder dat zij doorheeft dat jij 't was die tijdens jullie relatie die schoenen voor haar vriendin betaald heeft. Je hebt hier dus je eigen kansen op een relatie waarbij je fetisj bekend en geaccepteerd is met deze vriendin significant kleiner gemaakt. En als dit ooit uitkomt zonder dat je het zelf vertelt sta je helemaal als een egoïstische, onbetrouwbare klootzak te boek.
Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_175578888
Bedankt voor alle reacties en het meedenken
, op welke manier dan ook ! Met name aan de laatste reacties waar gelukkig wat meer nuance en inleving wordt aangebracht in een fetish waar je niet voor gekozen hebt.

Ook fijn voor mijn algehele blik op de maatschappij. Dat er echt mensen rondlopen
met waarschijnlijk stemrecht en een rijbewijs die het fantaseren / in gedachten hebben en fappen op een andere vrouw als vreemdgaan zien. De gedachtenpolitie van de vrije geest, het willen inperken van iemands anders gedachten en gevoelens in optima forma, krijg er bijna rillingen van.

Maar goed, nu begrijp ik ook beter dan er tegenwoordig mensen tegen zwarte Piet, de Efteling en goudvissen in een kom op een lagere school zijn, dus wat betreft heb ik weer iets geleerd.

Toch bedankt voor de openheid , met name de dame die aangaf aan polygamie te doen, alleen maar superfijn dat je dat in overleg kan praktiseren en gewoon jezelf kan zijn in je relatie . Nu denk ik dat een meid vinden die het goed vindt dat je de schoenen van andere meiden betaalt wat lastiger is dus ben nog wel benieuwd , omdat zij zo open is binnen een relatie :wat zij ervan zou vinden als haar vriend deze fetish had en dus een deel van zijn budget opging aan andere dames dan aan haar?
pi_175579124
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 17:45 schreef Pleaserr het volgende:
Bedankt voor alle reacties en het meedenken
, op welke manier dan ook ! Met name aan de laatste reacties waar gelukkig wat meer nuance en inleving wordt aangebracht in een fetish waar je niet voor gekozen hebt.

Ook fijn voor mijn algehele blik op de maatschappij. Dat er echt mensen rondlopen
met waarschijnlijk stemrecht en een rijbewijs die het fantaseren / in gedachten hebben en fappen op een andere vrouw als vreemdgaan zien. De gedachtenpolitie van de vrije geest, het willen inperken van iemands anders gedachten en gevoelens in optima forma, krijg er bijna rillingen van.

Maar goed, nu begrijp ik ook beter dan er tegenwoordig mensen tegen zwarte Piet, de Efteling en goudvissen in een kom op een lagere school zijn, dus wat betreft heb ik weer iets geleerd.

Toch bedankt voor de openheid , met name de dame die aangaf aan polygamie te doen, alleen maar superfijn dat je dat in overleg kan praktiseren en gewoon jezelf kan zijn in je relatie . Nu denk ik dat een meid vinden die het goed vindt dat je de schoenen van andere meiden betaalt wat lastiger is dus ben nog wel benieuwd , omdat zij zo open is binnen een relatie :wat zij ervan zou vinden als haar vriend deze fetish had en dus een deel van zijn budget opging aan andere dames dan aan haar?
Je gaat op zoek naar een nieuwe vriendin?
pi_175579175
Je snapt het nog steeds niet he TS.

Dit gaat niet om opgewonden raken of over je fetisj, dit gaat om eerlijkheid in je relatie. Zoals ik in het begin al zei.

quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 18:00 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Ja.

Opgewonden worden, daar kun je over discussiëren of dat bewust of niet bewust is. Maar toegeven aan die opgewondenheid door jezelf bij voorbeeld af te trekken én dit niet met je vriendin te bespreken. Ja, vreemdgaan.

Als jij dit bespreekt met je vriendin en zij heeft er geen problemen mee, veel plezier.
Maar zo te lezen zoek jij de oplossing nu in het inruilen van je vriendin.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_175579282
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:02 schreef Cat-astrophe het volgende:
Je snapt het nog steeds niet he TS.


[..]

Maar zo te lezen zoek jij de oplossing nu in het inruilen van je vriendin.
Dat heb je dan wederom niet goed gelezen /begrepen, maar inmiddels verbaast me dat niet meer :)

Maakte gewoon de vergelijking dat daar waarschijnlijk weinig tot geen mensen zijn die daarvoor open staan itt de vriend die ervoor openstaat om ook andere meiden te stiften etc.

Maar toch dank voor je “poging”.
pi_175579324
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 17:45 schreef Pleaserr het volgende:
Bedankt voor alle reacties en het meedenken
, op welke manier dan ook ! Met name aan de laatste reacties waar gelukkig wat meer nuance en inleving wordt aangebracht in een fetish waar je niet voor gekozen hebt.

Ook fijn voor mijn algehele blik op de maatschappij. Dat er echt mensen rondlopen
met waarschijnlijk stemrecht en een rijbewijs die het fantaseren / in gedachten hebben en fappen op een andere vrouw als vreemdgaan zien. De gedachtenpolitie van de vrije geest, het willen inperken van iemands anders gedachten en gevoelens in optima forma, krijg er bijna rillingen van.

Maar goed, nu begrijp ik ook beter dan er tegenwoordig mensen tegen zwarte Piet, de Efteling en goudvissen in een kom op een lagere school zijn, dus wat betreft heb ik weer iets geleerd.

Toch bedankt voor de openheid , met name de dame die aangaf aan polygamie te doen, alleen maar superfijn dat je dat in overleg kan praktiseren en gewoon jezelf kan zijn in je relatie . Nu denk ik dat een meid vinden die het goed vindt dat je de schoenen van andere meiden betaalt wat lastiger is dus ben nog wel benieuwd , omdat zij zo open is binnen een relatie :wat zij ervan zou vinden als haar vriend deze fetish had en dus een deel van zijn budget opging aan andere dames dan aan haar?
Je vriendin weet nog steeds niets van je fetisj?

De bedoeling van een relatie is dat je elkaar steunt in elkaars bezigheden die plezier opleveren. Dus waarom vertel je wel dat je postzegel verzamelt maar niet dat je kickt op cadeau bonnen geven?

Je vriendin krijgt nu ook geen bonnen meer, is het alleen spannend bij onbekenden?

Ik zou eens nadenken over je relatie, hoe je dat het liefst ziet? Iemand die met je fetisj mee kan gaan, lijkt mij geschikter?
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175579374
quote:
5s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:09 schreef Godshand het volgende:

[..]

De bedoeling van een relatie is dat je elkaar steunt in elkaars bezigheden die plezier opleveren. Dus waarom vertel je wel dat je postzegel verzamelt maar niet dat je kickt op cadeau bonnen geven?

Voor het overige vind ik je antwoord heel goed en ook goed bedoeld, maar ik kan niet geloven dat je zo simpel bent dat je deze vergelijking als reeel ziet ...
pi_175580771
Heb je al iets nuttigs geleerd uit dit topic, TS?
pi_175580960
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:12 schreef Pleaserr het volgende:

[..]

Voor het overige vind ik je antwoord heel goed en ook goed bedoeld, maar ik kan niet geloven dat je zo simpel bent dat je deze vergelijking als reeel ziet ...
Het is wat gechargeerd, want postzegels verzamelen doen mensen wat minder moeilijk over dan seks (en helemaal fetisjes), maar het gaat erom dat je intieme zaken deelt.

Indien je dat niet bij elkaar kwijt kan, zit zo'n relatie toch wat minder lekker dan bij iemand bij wie dat wel kan, ongeacht of die er in mee gaat (er zijn stellen waar zij/hij legaal met anderen date, zonder dat de ander die behoefte heeft).
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175581097
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 19:13 schreef Raskolnikow het volgende:
Heb je al iets nuttigs geleerd uit dit topic, TS?
Gaf al aan dat met name de laatste posts genuanceerde inzichten gaven omdat daar ook de onvermijdelijke discrepanties aan het daglicht kwamen.
Ben niet zo zeer op zoek naar mensen die het met me eens zijn maar inleving en nuance , zowel pro als contra zijn toch prettiger dan sommige simplistische dooddoeners.

Het probleem blijft dat je een fetish hebt die in feite voor nagenoeg geeneen partner acceptabel is ( en begrijpelijk) die zal je dan zoveel mogelijk op afstand moeten houden. Maar een herhaling van zetten heeft geen zin, heb eigenlijk vooral veel over andere mensen geleerd, zie dat als handige bijvangst :)
pi_175581126
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 19:21 schreef Godshand het volgende:

[..]

Het is wat gechargeerd, want postzegels verzamelen doen mensen wat minder moeilijk over dan seks (en helemaal fetisjes), maar het gaat erom dat je intieme zaken deelt.

Indien je dat niet bij elkaar kwijt kan, zit zo'n relatie toch wat minder lekker dan bij iemand bij wie dat wel kan, ongeacht of die er in mee gaat (er zijn stellen waar zij/hij legaal met anderen date, zonder dat de ander die behoefte heeft).
Tuurlijk zit het niet lekker , als je een stijve krijgt als je zebra’s ziet dan zit dat ook niet lekker maar ga je dat vertellen onder het motto dat je eerlijk moet zijn? Maar goed een herhaling van zetten heeft geen zin, zoals gezegd is het minste dat ik kan doen het zo ver mogelijk van haar vandaan houden.
pi_175586329
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 19:25 schreef Pleaserr het volgende:

[..]

Gaf al aan dat met name de laatste posts genuanceerde inzichten gaven omdat daar ook de onvermijdelijke discrepanties aan het daglicht kwamen.
Ben niet zo zeer op zoek naar mensen die het met me eens zijn maar inleving en nuance , zowel pro als contra zijn toch prettiger dan sommige simplistische dooddoeners.

Het probleem blijft dat je een fetish hebt die in feite voor nagenoeg geeneen partner acceptabel is ( en begrijpelijk) die zal je dan zoveel mogelijk op afstand moeten houden. Maar een herhaling van zetten heeft geen zin, heb eigenlijk vooral veel over andere mensen geleerd, zie dat als handige bijvangst :)
Zoveel mogelijk afstand is denk ik niet bij haar vriendin.
pi_175589225
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 21:53 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Zoveel mogelijk afstand is denk ik niet bij haar vriendin.
Zo, je meent het joh ?
Je vroeg toch wat mijn inzichten zijn nu na dit topic?
Ik ben voor FvD maar dit soort posts heb ik toch weer een argument om tegen referenda te zijn... hoe krijg je voor elkaar? Maar goed , wat dat betreft, dacht je niet meer verbaasd te kunnen worden , kom jij langs 😬
pi_175592549
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 23:26 schreef Pleaserr het volgende:

[..]

Zo, je meent het joh ?
Je vroeg toch wat mijn inzichten zijn nu na dit topic?
Ik ben voor FvD maar dit soort posts heb ik toch weer een argument om tegen referenda te zijn... hoe krijg je voor elkaar? Maar goed , wat dat betreft, dacht je niet meer verbaasd te kunnen worden , kom jij langs 😬
Ja, sleep er vooral veel maatschappelijk onzin-gedoe bij om anderen te beledigen.

Al eerlijk geweest tegen je vriendin?
"Pools are perfect for holding water"
pi_175592656
TS lult zichzelf een fetisj aan om zodoende z'n geweten te sussen. Hij vindt gewoon een ander leuker dan zn eigen vriendin en onderneemt alvast stappen.

TS je gaat je gang maar, maar stop aub met je gezwam over een aangeboren afwijking.
pi_175592821
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 19:27 schreef Pleaserr het volgende:

[..]

Tuurlijk zit het niet lekker , als je een stijve krijgt als je zebra’s ziet dan zit dat ook niet lekker maar ga je dat vertellen onder het motto dat je eerlijk moet zijn? Maar goed een herhaling van zetten heeft geen zin, zoals gezegd is het minste dat ik kan doen het zo ver mogelijk van haar vandaan houden.
Wel als je eerst een cadeaubon geeft aan die zebra's.
1 + 1 = blauw
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')