abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 5 december 2017 @ 15:19:00 #1
191317 Nobu
Nobutada Yakitori
pi_175508893
Voor de liefhebbers
quote:
Waarom is dat zo raar?
Veel mensen denken dan dat er iets mis is met je.
Dat je onzeker bent, sociaal minder capabel.

Maar dat is helemaal niet zo.

Maar kijk bijvoorbeeld eens naar premier Rutte. Hij heeft een vlotte babbel, een sterke persoonlijkheid, krachtig charisma.

Ik noem hem omdat hij de eerste bekende vrijgezel(?) voor zover Nederland weet, die bij me opkomt.

En dan heb je hier van de mensen van 17 ofzo die een topic openen als ze op die leeftijd nog niet gezoend hebben. :')

Op kantoor hier bijvoorbeeld een niet lelijke dude, 38, woont bij zijn ouders, en nog steeds geen vriendinnetje.
Hij moet uit zijn schulp kruipen zoals Mark Rutte, en zijn mannetje staan en zeker van zichzelf overkomen.
pi_175508910
Ja
pi_175508934
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 december 2017 15:04 schreef Vilan het volgende:

[..]

Ik zie het dus wel als verplichting als ik moet uitleggen dat ik een paar weken gewoon niet wil praten. Geen vrouw die dat begrijpt. Geen man trouwens ook. Ze zeggen steeds “als je je meisje zo leuk vindt. Waarom wil je haar dan niet zien?” “Vind je haar wel leuk”
Oh ik snap het wel hoor, maar niet iedereen snapt dat mensen hun liefde soms anders ervaren en uiten dan wat als gemeengoed wordt beschouwd.
Mag ik vragen hoe je liefde dan ziet? Wat maakt een partner anders dan een vriend(jn) en hoe uit je je liefde?

quote:
En bij vriendschap heb je dat simpelweg niet. En je vrienden vind je ook leuk.

En ik had al gezegd dat Strawberry dus *onbewust* wel aan sociale verplichtingen hield. Met de nadruk op onbewust. Het gaat bij jou en haar vanzelf. En niet bij mij.

Ik denk niet dat je het als onbewust kan stellen, puur omdat ze het niet als verplichting beschouwd. Verplicht is iets doen omdat het moet, ze doet het omdat ze het wil en niet om zich te conformeren aan een wat een relatie moet zijn ofzo.
  dinsdag 5 december 2017 @ 15:21:41 #4
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_175508936
Ik ben 30 en vrijgezel op t moment, maar date wel gewoon met dames af en toe. Ga alleen niet zovaak stappen dus de plekken waar je damss tegenkomt in een sociale setting is nogal beperkt.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 5 december 2017 @ 15:22:30 #5
445752 broodjepindakaashagelslag
Ik blaf niet maar ik bijt
pi_175508950
Kijk dat je boven de 30 nog geen relatie hebt dat is iets wat je niet helemaal zelf in de gand hebt, maar op je 38 nig nij pappie en mammie wonen dat is een keuze en mijn inziens niet bevorderend bij het aangaan van een relatie.
Its hard to win an argument against a smart person, but it's damn near impossible to win an argument against a stupid person
pi_175509058
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 december 2017 15:13 schreef Chai het volgende:

[..]

Als zoiets uit een wederzijdse wens voortkomt ervaar je dat toch niet als verplichting? Wanneer je op dezelfde golflengte zit zul je daardoor niet veel verplichtingen ervaren.
Ik ervaarde dat dus wel zo, soms. Ook al vond ik het wel fijn om samen te zijn, ik vond het toch altijd een hoop onrust en gedoe om in de weekenden mijn tijd te verdelen over familie, relatie en tijd voor mezelf. Soms ervaarde ik het wel als even over die drempel van tegenzin heen moeten stappen.
Net als bij andere sociale verplichtingen waar je het uiteindelijk ook meestal prima naar je zin hebt, als je er eenmaal bent.
pi_175509201
Tja kan altijd gebeuren, maar wat iemand al zei, de grootste afknapper is dan nog bij paps en mams wonen.
Daarbij relatie's komen en gaan, dus je kan vrijgezel zijn op bepaalde leeftijd, mensen veranderen doorlopend, als nu mijn relatie zou stranden ben ik 35 en vrijgezel en heb dan ook nog een kind in huis, tja dan is het wel moeilijker om weer een relatie te vinden.
  dinsdag 5 december 2017 @ 15:43:42 #8
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_175509260
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 december 2017 15:14 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Ja, ik herken me hier ook niet in. Ik woon ook al jaren samen met mijn vrouw, maar ik zie contact met haar hebben, om welke reden dan ook, niet als een verplichting.

Als je dat wel als een verplichting ziet, ja, dat kan, maar dan zul je een partner moeten hebben die daar ook zo in staat, en dan heb je dus een relatie waarbinnen het prima mogelijk is dat je elkaar weken/maanden niet spreekt/belt/appt/whatevert en dan is die 'verplichting' er dus ook niet.

Maar ik denk dat die mensen er veel minder zijn, dus de vijver waar je dan uit kunt vissen wordt daarmee dan ook kleiner. Maar om dan sommige vrouwen als kuthoeren te gaan weg zetten vind ik not done.
Ik denk ook dat bij sommige mensen de meest normale zaken als verplichting voelt.
Ik zie het vooral bij mensen die veel alleen zijn (voor langere tijd) en dan niet zozeer als in relatie maar gewoon einzelgänger.
het is ook niet niks als je gewend bent te doen en laten wat en wanneer je wil en dat je dan in ene met een ander persoon helemaal rekening moet houden op allerlei vlakken.
Dan snap ik dat het als een verplichting voelt.
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
  dinsdag 5 december 2017 @ 16:01:54 #9
242879 Onnoman
The On And Only
pi_175509541
ah joh, vrijgezel is prima
lekker met niemand rekening houden
af en toe naar de hoeren
niks mis mee toch
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_175509732
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 december 2017 15:29 schreef Lokasenna het volgende:

[..]

Ik ervaarde dat dus wel zo, soms. Ook al vond ik het wel fijn om samen te zijn, ik vond het toch altijd een hoop onrust en gedoe om in de weekenden mijn tijd te verdelen over familie, relatie en tijd voor mezelf. Soms ervaarde ik het wel als even over die drempel van tegenzin heen moeten stappen.
Net als bij andere sociale verplichtingen waar je het uiteindelijk ook meestal prima naar je zin hebt, als je er eenmaal bent.
Na een periode van ruim 7 jaar latten herken ik die onrust en gedoe zelf wel. Had dan inderdaad ook pas rust wanneer ik weer alleen was en alle activiteiten achter de rug had. (Dus ook de activiteit: partner veilig op de trein naar huis zetten/zelf naar huis reizen en thuiskomen)

En daarom kozen we er af en toe ook voor een weekend over te slaan en elkaar dus twee weken niet te zien. Maar wij ervaarden die onrust allebei wel redelijk hetzelfde, dus konden daardoor ook samen afwegen of elkaar zien de hectiek waard was. En daardoor heb ik het nooit als verplichting ervaren.
pi_175510384
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 december 2017 15:19 schreef Nobu het volgende:
Voor de liefhebbers

[..]

Tevens de eerste premier van NL die nog maagd is en nooit een vrouw heeft bemind :')!
pi_175515359
Ach ik loop als single 30+'er helemaal niet op tegen het feit dat ik minder capabel geacht zou worden. Is wat mij betreft ook niet zo, want ik heb gewoon mijn eigen appartement, een leuke baan en verder een prima sociaal leven. Eigenlijk kan het zelfs wat rustiger wat mij betreft.

Sterker nog, zodra ik ook maar de suggestie wek dat ik een relatie heb of ga daten hangen alle sociale kringen waar ik in zit direct aan m'n lippen.

En verder vind ik het ook nogal zonde van m'n leven om er heel depressief over te gaan lopen doen. Niemand wint er wat mee als ik mezelf een faalhaas zou gaan vinden.

Dus ik geniet gewoon van het leven. Met, of zonder vrouw.
pi_175516739
Toen ik zei dat ik niet veel sociale verplichtingen ervaar binnen mijn relatie, bedoelde ik daar niet de verplichting naar mijn relatie mee. Dat voelt niet als een verplichting maar als ontspanning. Wat ik eronder schaar zijn de dingen als bezoekjes aan schoonfamilie, meegaan naar verjaardagen, etc. Dat is vrij minimaal en ik ga alleen als ik zin heb. Voel me er niet toe verplicht. Dat is natuurlijk niet in iedere relatie hetzelfde.

Maar als je de relatie zelf als verplichting ziet, snap ik wel dat je liever single bent. Je kan idd moeilijk weken niks laten horen. Al herken ik het 'even een tijd niet willen afspreken' wel. Misschien moet je me dus niet te snel in het hokje 'kuthoer net als ex' plaatsen.
(quoten ging niet vanwege locked topic)
pi_175517000
Ah, quoten. Voila.

quote:
1s.gif Op dinsdag 5 december 2017 14:19 schreef Vilan het volgende:

[..]

Ja kan wel verschillen maar het feit blijft dat er meer verplichtingen zijn binnen een relatie.
Het is bijvoorbeeld niet raar als je een normale vriend of vriendin een paar weken of maanden niet spreekt wegens drukte van beide kanten en daarna gewoon lekker afspreekt.

Bij een relatie is dit 9/10 gevallen dus echt niet zo. Als je een paar weken niet met je vriend/ vriendin (wilt)spreken moét je dat uitleggen of bespreken. Dat kunnen verschillende redenen zijn. Een vakantie of iets dergelijks. Dat je gewoon geen zin hebt in contact. Dat kondig je in ieder geval van te voren aan.

Bij vrienden doe je dat niet of tenminste veel minder, snap je wat ik bedoel. Die verplichting heb je niet bij vriendschap. Hoewel soms wel bij heel klitterige vrienden.

Maar om een relatie goed te laten verlopen heb je simpelweg wél meer van dat soort verplichtingen dan bij vrienden. Dat kan je niet ontkennen. Ik ken niemand die zegt “ik vind mijn vrienden even belangrijk als mijn relatie” Je relatie hoort simpelweg op 1 te staan uiteindelijk.
Hoe ga je van zo'n post naar....

quote:
1s.gif Op dinsdag 5 december 2017 14:36 schreef Vilan het volgende:
Het ergert mij simpelweg dood dat er kuthoeren (of mannen maar die zijn er veel minder) die beweren dat ze geen meer aandacht nodig hebben van hun vriend/ vriendin of geen meer sociale verplichtingen ervaren in hun relatie. Die fucking sociale verplichtingen houden die fucking relatie juist draaiende.
4 posts achter elkaar, eindigend met zoiets als dit. Wow, snelle escalatie.

Overigens heb ik ook geen vrienden die ik maanden niet spreek zonder dat ze dat gek vinden. Dat is meer iets wat je ziet bij kennissen. Jouw behoeften zijn daarin anders, dat is duidelijk. Maar ik ervaar dus in dat opzicht geen verschil qua sociale verplichtingen in een relatie of vriendschap.

Verder volg ik echt niks van je relaas. Als je elke sociale interactie als een verplichting ervaart, wellicht door je autisme, dan snap ik je standpunt. Maar dat maakt jou een uitzondering en ik denk niet dat je daarmee mijn stelling onderuit haalt.

quote:
10s.gif Op dinsdag 5 december 2017 06:50 schreef SonicVolcano het volgende:

[..]

Ooit jou gespot weer ik nog :D Waar ging het mis? :'(
Bakvisjes die niet durven afspreken, heb je hélemaal niks aan. ;(
  dinsdag 5 december 2017 @ 22:54:24 #15
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_175518070
Maanden radiostilte in een relatie trekt praktisch niemand.

[ Bericht 23% gewijzigd door Buurtzwaan op 05-12-2017 23:04:48 ]
pi_175522087
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 december 2017 21:57 schreef -Strawberry- het volgende:
Toen ik zei dat ik niet veel sociale verplichtingen ervaar binnen mijn relatie, bedoelde ik daar niet de verplichting naar mijn relatie mee. Dat voelt niet als een verplichting maar als ontspanning. Wat ik eronder schaar zijn de dingen als bezoekjes aan schoonfamilie, meegaan naar verjaardagen, etc. Dat is vrij minimaal en ik ga alleen als ik zin heb. Voel me er niet toe verplicht. Dat is natuurlijk niet in iedere relatie hetzelfde.

Maar als je de relatie zelf als verplichting ziet, snap ik wel dat je liever single bent. Je kan idd moeilijk weken niks laten horen. Al herken ik het 'even een tijd niet willen afspreken' wel. Misschien moet je me dus niet te snel in het hokje 'kuthoer net als ex' plaatsen.
(quoten ging niet vanwege locked topic)
Joh, jij bent net 14 of zo, dat kun je op die leeftijd amper een serieuze relatie noemen :')!
pi_175526207
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 08:43 schreef Garfield1985 het volgende:

[..]

Joh, jij bent net 14 of zo, dat kun je op die leeftijd amper een serieuze relatie noemen :')!
14? Hoe kom je daarbij?
  woensdag 6 december 2017 @ 12:54:34 #18
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_175526304
Mijn broertje is nu 31, vrijgezel, nooit relatie gehad en altijd thuis gewoond. Het is dat ik toevallig een gelukkige relatie heb al jaren maar als ik om mij heen kijk qua relaties en vooral de nasleep ervan snap ik zijn keus ook wel.
And so is the past
  woensdag 6 december 2017 @ 13:07:16 #19
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175526500
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 december 2017 15:39 schreef Fem_LittleLady het volgende:
Tja kan altijd gebeuren, maar wat iemand al zei, de grootste afknapper is dan nog bij paps en mams wonen.
Daarbij relatie's komen en gaan, dus je kan vrijgezel zijn op bepaalde leeftijd, mensen veranderen doorlopend, als nu mijn relatie zou stranden ben ik 35 en vrijgezel en heb dan ook nog een kind in huis, tja dan is het wel moeilijker om weer een relatie te vinden.
dat denk jij, maar daar ben ik het nog helemaal niet mee eens. Heel veel mannen willen (ook?) (gewoon?) huisje boompje beestje. Kortom, een gezinnetje. Denk dat heel veel single mannen tussen jouw leeftijd en 10 jaar ouder graag een vrouw in die situatie zouden willen treffen waarmee het klikt. Neen, jouw situatie lijkt mij helemaal niet extra "bemoeilijkend".
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 6 december 2017 @ 13:10:55 #20
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175526576
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 12:48 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

14? Hoe kom je daarbij?
Je geboortedatum staat toch in je profiel!
Vind overigens (compliment) dat jouw Nederlands best goed is voor je leeftijd!
Alleen aan levenservaring en de daar mee opgedane levenswijsheid ontbreekt het je natuurlijk nog aan, da?s duidelijk.

^O^
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_175526649
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:07 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

dat denk jij, maar daar ben ik het nog helemaal niet mee eens. Heel veel mannen willen (ook?) (gewoon?) huisje boompje beestje. Kortom, een gezinnetje. Denk dat heel veel single mannen tussen jouw leeftijd en 10 jaar ouder graag een vrouw in die situatie zouden willen treffen waarmee het klikt. Neen, jouw situatie lijkt mij helemaal niet extra "bemoeilijkend".
Dat zal je nog vies tegenvallen, zeg als vrouw maar eens dat je een kind hebt. De meesten hebben het dan ineens heel druk.
  woensdag 6 december 2017 @ 13:25:49 #22
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175526891
Heb je die ervaring, of denk je dat het zo is. Ik ben dan blijkbaar niet als de meeste mannen. Maar natuurlijk denkt, vindt men zichzelf normaal, ga je van jezelf uit als de norm, en is dat de reden dat ik er anders over denk en dacht, ook toen ik in jouw leeftijd was.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 6 december 2017 @ 13:27:20 #23
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_175526929
Daarnaast als je een leuke vrouw bent die genoeg te bieden heeft dan is een man ook wel genoodzaakt om dat kind op de koop toe te nemen.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_175526961
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:10 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Je geboortedatum staat toch in je profiel!
Vind overigens (compliment) dat jouw Nederlands best goed is voor je leeftijd!
Alleen aan levenservaring en de daar mee opgedane levenswijsheid ontbreekt het je natuurlijk nog aan, da?s duidelijk.

^O^
Ik ben bijna 26 jaar, samenwonend.
pi_175526963
Een relatie is in ieder geval niet vanzelfsprekend beter dan single zijn. Niet iedereen heeft die behoefte, dat lijkt me niet iets om iemand op te beoordelen (zie Mark Rutte).

Maar als je wel graag een relatie wilt en het wil maar niet lukken is het een ander verhaal, dan ben je blijkbaar niet in staat om iemand aan te trekken.
pi_175526973
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:25 schreef LeesFoknl het volgende:
Heb je die ervaring, of denk je dat het zo is. Ik ben dan blijkbaar niet als de meeste mannen. Maar natuurlijk denkt, vindt men zichzelf normaal, ga je van jezelf uit als de norm, en is dat de reden dat ik er anders over denk en dacht, ook toen ik in jouw leeftijd was.
Die ervaring heb ik, alles is leuk, geweldig en dan vertel je dat je moeder bent, dan verliezen ze direct hun interesse. Mijn vriend had er gelukkig geen moeite mee, maar er zijn maar weinig mannen die een kind in het pakket wel accepteren.
  woensdag 6 december 2017 @ 13:35:04 #27
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175527111
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:27 schreef MMaRsu het volgende:
Daarnaast als je een leuke vrouw bent die genoeg te bieden heeft dan is een man ook wel genoodzaakt om dat kind op de koop toe te nemen.
Wat een negatieve motivatie. Jammer als je als kind zo een "nieuwe" vader krijgt, die jou "genoodzaakt op de koop toe moet nemen"
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 6 december 2017 @ 13:37:36 #28
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175527159
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:28 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ik ben bijna 26 jaar, samenwonend.
Oh aardbeitje toch, liegebeest! Wie had nou zo iets verwacht! Liegen in het profiel haha
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_175527177
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:27 schreef MMaRsu het volgende:
Daarnaast als je een leuke vrouw bent die genoeg te bieden heeft dan is een man ook wel genoodzaakt om dat kind op de koop toe te nemen.
Die noodzaak is er helemaal niet.
pi_175527186
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:37 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Oh aardbeitje toch, liegebeest! Wie had nou zo iets verwacht! Liegen in het profiel haha
Toch wel vrij duidelijk een nep datum dacht ik
  woensdag 6 december 2017 @ 13:40:08 #31
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175527216
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:28 schreef Libertarisch het volgende:
Een relatie is in ieder geval niet vanzelfsprekend beter dan single zijn. Niet iedereen heeft die behoefte, dat lijkt me niet iets om iemand op te beoordelen (zie Mark Rutte).

Maar als je wel graag een relatie wilt en het wil maar niet lukken is het een ander verhaal, dan ben je blijkbaar niet in staat om iemand aan te trekken.
Zover ik weet houden vrouwen bij een man van duidelijkheid. En daar kun je Mark Rutte niet van betichten. Die waait opportunistisch in alle richtingen mee.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 6 december 2017 @ 13:42:42 #32
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175527280
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:38 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Toch wel vrij duidelijk een nep datum dacht ik
Sorry, maar waar zou ik in dit forum (het FOK forum waar naar het schijnt zoveel jongeren komen) duidelijk aan moeten zien dat het een nep datum is.Ook omdat ik geen enkele reden kan bedenken om een nepdatum in te voeren. Je had dat ook gewoon niet hoeven in te vullen.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 6 december 2017 @ 13:53:33 #33
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_175527593
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:42 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Sorry, maar waar zou ik in dit forum (het FOK forum waar naar het schijnt zoveel jongeren komen) duidelijk aan moeten zien dat het een nep datum is.Ook omdat ik geen enkele reden kan bedenken om een nepdatum in te voeren. Je had dat ook gewoon niet hoeven in te vullen.
Jesus kerel stuur een dickpic en wees er klaar mee.
And so is the past
pi_175528385
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 12:48 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

14? Hoe kom je daarbij?
Geboortedatum: "1-2-2003"
  woensdag 6 december 2017 @ 14:29:47 #35
473543 ErikHolten
We take pride in our erik holt
pi_175528497
Als je een man bent dan is er niets aan de hand
Als vrouw rot je als melk
  woensdag 6 december 2017 @ 14:30:53 #36
416931 yats
(non) Average Joe
pi_175528528
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:10 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Je geboortedatum staat toch in je profiel!
Vind overigens (compliment) dat jouw Nederlands best goed is voor je leeftijd!
Alleen aan levenservaring en de daar mee opgedane levenswijsheid ontbreekt het je natuurlijk nog aan, da?s duidelijk.

^O^
_O-

Leeftijd zegt niet alles over wel of niet over wijsheid beschikken als ik al die onzin van jou hier soms lees.

Overigens is straw een stukje ouder dan 14.
Many persons have a wrong idea of what constitutes true happiness. It is not attained through self-gratification but through fidelity to a worthy purpose.
[ Bericht 0% gewijzigd door yats op 11-11-2011 11:22 ]
pi_175528611
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:38 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Toch wel vrij duidelijk een nep datum dacht ik
Niet echt, dan had je er bijvoorbeeld 1-4-xxxx van moeten maken. Dan was het direct klip en klaar.

[ Bericht 0% gewijzigd door Garfield1985 op 06-12-2017 18:54:50 ]
pi_175529392
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 14:25 schreef Garfield1985 het volgende:

[..]

Geboortedatum: "1-2-2003"
Ja goh, 123. Registratie in 2005
  woensdag 6 december 2017 @ 15:16:44 #39
261943 SonicVolcano
Hotter than hell
pi_175529493
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 15:11 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ja goh, 123. Registratie in 2005
Lekker shinen op FOK! op je tweede :7
The ordinary teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The best teacher inspires.
pi_175529635
quote:
10s.gif Op woensdag 6 december 2017 15:16 schreef SonicVolcano het volgende:

[..]

Lekker shinen op FOK! op je tweede :7
Vroeg geleerd :7
pi_175529815
Een serieuze relatie is gewoon een dikke investering. En als je een aantal keer na jarenlange relaties heel veel drama heb gehad wordt de drang naar investeren steeds minder.

Dan mis je de tijd dat je nog van tienergleuf naar tienergleuf kon hoppen.

Op de leeftijd 30+ wordt het gewoon snel een stuk serieuzer, samenwonen, beetje loeren of het huisje boompje beestje materiaal is. Je wilt niet meer zoveel kloten en een beetje vastigheid.

Houdt wel in dat je gelijk een beetje normaal moet doen, rekening houden met de ander, afspraken maken, families tevreden houden. Daar moet je wel echt zin in hebben, anders wordt het gewoon niks kun je beter je energie ergens anders insteken.

Dat is zo'n beetje de keuze die veel van ons moeten afwegen opgegeven moment.
  woensdag 6 december 2017 @ 15:33:27 #42
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_175529843
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:35 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Wat een negatieve motivatie. Jammer als je als kind zo een "nieuwe" vader krijgt, die jou "genoodzaakt op de koop toe moet nemen"
Het is toch verwekt uit het zaad van een ander.

Als het jou om de vrouw gaat en je vind haar echt de moeite waard dan ga je niet moeilijk doen on een kind.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  woensdag 6 december 2017 @ 16:25:43 #43
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175530829
Arm kindje! Om zo iets te moeten lezen op de verjaardag van onze grote kindervriend. Het zal dan ook wel geen kadootje ,chocoladeletter of strooigoed in haar schoentje krijgen!

Papa. waarom komt Sint mij geen kadootje brengen.
Omdat jij niet echt van papa bent. Lekker puh dus!

Werkelijk .... :? :N 8)7 :r

<O) oO/
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 6 december 2017 @ 16:28:04 #44
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_175530879
Ik zeg toch niet dat je niet van dat kind kan gaan houden? The fuck

Wat denk je nou zelf dat als een vrouw zegt ja ik heb al een kind uit een ander huwelijk/relatie dat die kerel dan staat te springen van JOEPIE, EEN KIND OP DE KOOP TOE
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  woensdag 6 december 2017 @ 16:31:13 #45
191317 Nobu
Nobutada Yakitori
pi_175530939
Zo'n kind is gewoon de overtreffende trap van de bemoeizuchtige schoonmoeder die constant ongevraagd aan komt waaien, die staat 's ochtends in ieder geval niet aan je bed te jengelen.
pi_175531765
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:27 schreef MMaRsu het volgende:
Daarnaast als je een leuke vrouw bent die genoeg te bieden heeft dan is een man ook wel genoodzaakt om dat kind op de koop toe te nemen.
Ik ben helemaal niets genoodzaakt. Voor haar zijn er genoeg andere leuke vrouwen die geen kinderen hebben. Dus jammer dan voor haar.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175531956
quote:
10s.gif Op woensdag 6 december 2017 17:17 schreef Godshand het volgende:

[..]

Ik ben helemaal niets genoodzaakt. Voor haar zijn er genoeg andere leuke vrouwen die geen kinderen hebben. Dus jammer dan voor haar.
Dat klopt, zo gaat het wel. Ik zou ook geen partner willen met jonge kinderen. Verder hebben veel mensen na hun 30ste ook nog de wens een kindje te krijgen, die heb ik totaal niet, dus wijs je ook al een heleboel af, of word je afgewezen omdat je geen kinderen meer wil.
  woensdag 6 december 2017 @ 18:09:55 #48
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_175532519
quote:
10s.gif Op woensdag 6 december 2017 17:17 schreef Godshand het volgende:

[..]

Ik ben helemaal niets genoodzaakt. Voor haar zijn er genoeg andere leuke vrouwen die geen kinderen hebben. Dus jammer dan voor haar.
Dat bedoel ik juist. Maar als je die vrouw geweldig neem je dat er misschien wel bij.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_175539022
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 18:09 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Dat bedoel ik juist. Maar als je die vrouw geweldig neem je dat er misschien wel bij.
Misschien ook niet. Maar ik snap wat je bedoelt, been there, done that didn't get the cookie (ofzo)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175539164
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 17:32 schreef Fem_LittleLady het volgende:

[..]

Dat klopt, zo gaat het wel. Ik zou ook geen partner willen met jonge kinderen. Verder hebben veel mensen na hun 30ste ook nog de wens een kindje te krijgen, die heb ik totaal niet, dus wijs je ook al een heleboel af, of word je afgewezen omdat je geen kinderen meer wil.
Het zijn meestal ook 2 totaal verschillende levensstijlen..

De single die doet wat hij wil (al dan niet geregeld feestend) vs de alleenstaande moeder die haar hele leven inricht rond de kinderen. En daar moet je dan als single in een keer in meegaan.

Genoeg vaders die daar al voor weg rennen (vaak ook later spijt van hebben van die actie), laat staan als single man, waarvan de kinderen niet eens biologisch van je zijn.

Het kan ook wel goed gaan, maar ik ken weinig voorbeelden in mijn omgeving die een succes daarin zijn.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175541724
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:28 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ik ben bijna 26 jaar, samenwonend.
13-14 jaar toen je je aanmeldde... Vroeg verpest al
pi_175541871
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:38 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Toch wel vrij duidelijk een nep datum dacht ik
Lol dacht dat jij al dik in de 40 was ofzo :D
Ik zwaai naar dieren.
pi_175541879
Who cares *O* *O*
pi_175541883
Mark Rutte is trouwens gewoon met de VVD getrouwd alleen op papier kan dat nog niet.
pi_175541904
Laat je niet kisten mensen!

Ik ga voor de 30 zonder rijbewijs.
  donderdag 7 december 2017 @ 08:19:38 #56
285174 Evienne
never odd or even
pi_175543501
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 22:41 schreef Godshand het volgende:

[..]

Het zijn meestal ook 2 totaal verschillende levensstijlen..

De single die doet wat hij wil (al dan niet geregeld feestend) vs de alleenstaande moeder die haar hele leven inricht rond de kinderen. En daar moet je dan als single in een keer in meegaan.

Genoeg vaders die daar al voor weg rennen (vaak ook later spijt van hebben van die actie), laat staan als single man, waarvan de kinderen niet eens biologisch van je zijn.

Het kan ook wel goed gaan, maar ik ken weinig voorbeelden in mijn omgeving die een succes daarin zijn.
Een beetje fatsoenlijke moeder confronteert haar kind niet met de eerste de beste vrijer die ze heeft, dus je hoeft als het goed is heus niet meteen stiefvader te spelen.

Ben vrijgezel en kinderloos. Loop tegen heel wat clichés aan helaas. Mannen van mijn leeftijd die denken dat ik rammelende eierstokken heb, broekies die denken dat ik ze wel wat wil leren, en dirty old pervs. Bah. Heb totaal geen zin meer om door die poel van losers te waden op zoek naar een leuke vangst. Dus dan blijf ik net zo lief alleen! :D
think for yourself, question authority
while it is always possible to wake a person who's sleeping, no amount of noise will wake a person who is pretending to be asleep
pi_175543605
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 00:56 schreef Geerd het volgende:

[..]

Lol dacht dat jij al dik in de 40 was ofzo :D
:')
pi_175548895
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 15:32 schreef koekwous420 het volgende:

Dan mis je de tijd dat je nog van tienergleuf naar tienergleuf kon hoppen.

Nou, van tienergleuf naar tienergleuf....de meeste jongens bij mij op de middelbare school waren gewoon gefrustreerde maagden hoor. De vrouwtjes hebben het seksuele domein strak onder controle ;)
pi_175550400
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 22:41 schreef Godshand het volgende:

[..]

Het zijn meestal ook 2 totaal verschillende levensstijlen..

De single die doet wat hij wil (al dan niet geregeld feestend) vs de alleenstaande moeder die haar hele leven inricht rond de kinderen. En daar moet je dan als single in een keer in meegaan.

Genoeg vaders die daar al voor weg rennen (vaak ook later spijt van hebben van die actie), laat staan als single man, waarvan de kinderen niet eens biologisch van je zijn.

Het kan ook wel goed gaan, maar ik ken weinig voorbeelden in mijn omgeving die een succes daarin zijn.
Ohw weet je wat ook wel eens gebeurd,denk een 7 jaar geleden gehad, leerde leuke man kennen, twee kinderen en spraken af dat we leuk naar strandje zouden gaan, konden de kinderen mooi spelen en wij kletsen. Nou het enige wat ik heb gezien toen we daar zaten was zijn lege handdoek. Heb de spullen ingepakt en ben weggegaan, ik ga niet uren kijken naar een vader met compenseer gedrag vanwege de scheiding. half uur later kreeg ik een berichtje, waar ik was gebleven.

Dat doen veel vaders, ohw en heb hier een interessant boek over vrouwen die hun gezin hebben verlaten en zelfs spijt hadden van hun kinderen.
pi_175559245
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 15:33 schreef MMaRsu het volgende:
Als het jou om de vrouw gaat en je vind haar echt de moeite waard dan ga je niet moeilijk doen on een kind.
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 18:09 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Dat bedoel ik juist. Maar als je die vrouw geweldig neem je dat er misschien wel bij.
En dan nog is het niet zo eenvoudig als het lijkt. Je kan dan wel van dat kind gaan houden, je vader voelen enzo, maar wanneer je eenmaal een eigen kind hebt met die vrouw of man, zal je band met je eigen kind altijd anders en sterker zijn.

Hoewel je geen onderscheid zal willen maken tussen het kind dat je man of vrouw heeft met een ander iemand en het kind dat jullie samen hebben, zal dat onderscheid er altijd zijn. Daar kun je gewoon niet omheen. Vroeg of laat zullen de kinderen het ook vast wel aan te stok met elkaar krijgen, ruzie of zo, en dan zullen er mogelijk zware woorden over en weer vliegen waarbij gebruik zal worden gemaakt van de situatie.

Als je dan ook nog bedenkt dat hetgeen wat je gaat ervaren (geboorte) voor jou de eerste keer zal zijn en voor je vrouw of man misschien wel een 2e of 3e keer, daar kom je (gevoelsmatig) dan toch ook weer anders in te staan of je nou wilt of niet. Het is toch anders wanneer je het samen allemaal voor het eerst meemaakt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Gruj0 op 07-12-2017 20:38:05 ]
pi_175565478
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 14:19 schreef Fem_LittleLady het volgende:

[..]

Ohw weet je wat ook wel eens gebeurd,denk een 7 jaar geleden gehad, leerde leuke man kennen, twee kinderen en spraken af dat we leuk naar strandje zouden gaan, konden de kinderen mooi spelen en wij kletsen. Nou het enige wat ik heb gezien toen we daar zaten was zijn lege handdoek. Heb de spullen ingepakt en ben weggegaan, ik ga niet uren kijken naar een vader met compenseer gedrag vanwege de scheiding. half uur later kreeg ik een berichtje, waar ik was gebleven.

Dat doen veel vaders, ohw en heb hier een interessant boek over vrouwen die hun gezin hebben verlaten en zelfs spijt hadden van hun kinderen.
Dat van die spijt wil ik ook wel geloven, maar goed, dan is het al te laat })

Maar ik snap niet waar die date van je heen was, met zijn kinderen aan het spelen?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175565607
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 14:19 schreef Fem_LittleLady het volgende:

[..]

Ohw weet je wat ook wel eens gebeurd,denk een 7 jaar geleden gehad, leerde leuke man kennen, twee kinderen en spraken af dat we leuk naar strandje zouden gaan, konden de kinderen mooi spelen en wij kletsen. Nou het enige wat ik heb gezien toen we daar zaten was zijn lege handdoek. Heb de spullen ingepakt en ben weggegaan, ik ga niet uren kijken naar een vader met compenseer gedrag vanwege de scheiding. half uur later kreeg ik een berichtje, waar ik was gebleven.

Dat doen veel vaders, ohw en heb hier een interessant boek over vrouwen die hun gezin hebben verlaten en zelfs spijt hadden van hun kinderen.
Ik denk serieus dat die vent bewust met zijn kinderen is gaan spelen tijdens die date met jou. Om indruk te maken op jou! 'Leuke vent, goed met kinderen enzo'
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_175565668
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 00:56 schreef Geerd het volgende:

[..]

Lol dacht dat jij al dik in de 40 was ofzo :D
Dik wel, 40 niet.

aardbeimeisje.rar zien?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_175566910
quote:
6s.gif Op donderdag 7 december 2017 23:50 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Dik wel, 40 niet.

aardbeimeisje.rar zien?
Stuur maar DM :9~
pi_175567156
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 01:26 schreef Faxie het volgende:

[..]

Stuur maar DM :9~
Gaat het jou dan niet om het karakter van Aardbeike!? :P
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_175567825
quote:
5s.gif Op donderdag 7 december 2017 23:44 schreef Godshand het volgende:

[..]

Dat van die spijt wil ik ook wel geloven, maar goed, dan is het al te laat })

Maar ik snap niet waar die date van je heen was, met zijn kinderen aan het spelen?
ja de hele tijd met de kinderen spelen, want die zag hij alleen in het weekend, het kromme is, als ze getrouwd waren gebleven zag hij ze ook in het weekend en dan was het, nou ga eens rustig spelen, papa heeft de hele week gewerkt.
quote:
10s.gif Op donderdag 7 december 2017 23:48 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

Ik denk serieus dat die vent bewust met zijn kinderen is gaan spelen tijdens die date met jou. Om indruk te maken op jou! 'Leuke vent, goed met kinderen enzo'
Nou nee, daarbij is het een grote ergenis zit je daar alleen, kun je kijken hoe overdreven hij met de kinderen doet, daarna nog een gedate die alleen maar kon praten over zijn kinderen en daarna was gewoon de stelling, kinderloos of kinderen die al zo goed als uit huis gaan. Mijn huidige vriend heeft eerste half jaar ook niet eens mijn dochter gezien, eerst gewoon samen elkaar leren kennen
  User die overal opduikt 2022 vrijdag 8 december 2017 @ 07:24:42 #67
186611 Haags
pi_175567830
niets raars aan.
Zonder wrijving geen glans
pi_175578409
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:28 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ik ben bijna 26 jaar, samenwonend.
Ik hoop dat je liegt, anders doe je jezelf wijzer voor dan je bent. :{
pi_175579117
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 december 2017 17:21 schreef Drieklank het volgende:

[..]

Ik hoop dat je liegt, anders doe je jezelf wijzer voor dan je bent. :{
Hoezo zou de grote mate van wijsheid die ze hier op FOK laat zien, gecombineerd met haar leeftijd, impliceren dat ze niet daadwerkelijk zo wijs is :?
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_175579679
quote:
12s.gif Op vrijdag 8 december 2017 02:11 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

Gaat het jou dan niet om het karakter van Aardbeike!? :P
Ze heeft 2 flinke pluspunten :@
pi_175579822
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:27 schreef Faxie het volgende:

[..]

Ze heeft 2 flinke pluspunten :@
Jaha!? Heeft ze zulke grote voordelen!? :D
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_175579857
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:33 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

Jaha!? Heeft ze zulke grote voordelen!? :D
Ja echte kiloknallers :9
pi_175579864
Ik stop al :'( o|O

That's why I'm single :'(
  vrijdag 8 december 2017 @ 19:07:38 #74
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_175580643
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:35 schreef Faxie het volgende:
Ik stop al :'( o|O

That's why I'm single :'(
Nee hoor vrouwen vinden schuine humor meestal ook wel leuk
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_175580829
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 19:07 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Nee hoor vrouwen vinden schuine humor meestal ook wel leuk
Als je aantrekkelijk vinden wel, anders ben je een creep.
pi_175592787
Dit klinkt heel cru wellicht, maar daten met dames waarbij de kinderen jonger zijn dan 12 jaar kwam en komt bij mij niet goed.

Of ze zoeken een papa voor ze, of afspreken is lastig (dat zeggen en vinden ze zelf), je bent toch meer gebonden.

Het gaat bijna áltijd over de kinderen..

Het risico dat iemand al kinderen heeft bij 30+ is uiteraard groot. Maar dan liever iemand zonder kinderen.

Ik wil geen kinderen opvoeden van een ander, niet mijn circus, niet mijn apen.
pi_175595474
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 08:19 schreef Evienne het volgende:

[..]

Een beetje fatsoenlijke moeder confronteert haar kind niet met de eerste de beste vrijer die ze heeft, dus je hoeft als het goed is heus niet meteen stiefvader te spelen.

Ben vrijgezel en kinderloos. Loop tegen heel wat clichés aan helaas. Mannen van mijn leeftijd die denken dat ik rammelende eierstokken heb, broekies die denken dat ik ze wel wat wil leren, en dirty old pervs. Bah. Heb totaal geen zin meer om door die poel van losers te waden op zoek naar een leuke vangst. Dus dan blijf ik net zo lief alleen! :D
Wat ben jij een loser zeg, de handdoek in de ring gooien... Dan ben je ook helemaal niet partnerwaardig en geschikt een voor relatie. Jij denkt zeker ook dat je recht hebt op de ultieme hunk, de prins op het witte paard terwijl je zelf de luie hond kan uithangen.

Ja, jij bent beter af in je eentje.
pi_175595678
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 december 2017 17:21 schreef Drieklank het volgende:

[..]

Ik hoop dat je liegt, anders doe je jezelf wijzer voor dan je bent. :{
In welk opzicht?
pi_175595695
Prima.

Feministen begrijpen niet dat actie = verantwoordelijkheid.

Als 'vrouwen' pas na hun 30'ste willen settlen* - ja dan komen er een heleboel cat ladies bij!

*alleen voor de perfecte man
Waarheid wordt eerst belachelijk gemaakt, daarna bevochten en uiteindelijk als evident aangenomen
pi_175595999
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:35 schreef Faxie het volgende:

[..]

Ja echte kiloknallers :9
Had ik die nog maar.
pi_175596227
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 12:02 schreef Aap_deluxe het volgende:
Prima.

Feministen begrijpen niet dat actie = verantwoordelijkheid.

Als 'vrouwen' pas na hun 30'ste willen settlen* - ja dan komen er een heleboel cat ladies bij!

*alleen voor de perfecte man
Top post dit ^O^ _O_

Er zijn heel veel vrouwen die niet begrijpen hoe de wereld werkt, en dan alles en iedereen om haar heen manipuleren, tot aan trouwen en kinderen krijgen toe.

Uiteindelijk werkt dat niet en hoppa weer een scheiding en beschadigde kinderen erbij, goed bezig.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 09-12-2017 12:41:55 ]
  zaterdag 9 december 2017 @ 12:58:38 #82
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_175596539
Idd als je man gelukkig is ben jij ook gelukkig, maar je moet er wel fucking moeite voor doen. Veel vrouwen denkt dat hun alles maar moet toekomen :p.

Goed gezegde van de great Patrice O Neal

"Why should I love you because I'm lovable?"
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  zaterdag 9 december 2017 @ 13:28:27 #83
261943 SonicVolcano
Hotter than hell
pi_175597254
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:27 schreef Faxie het volgende:

[..]

Ze heeft 2 flinke pluspunten :@
Classic Faxie. Ook bij bepaalde foto's er als de kippen bij.
The ordinary teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The best teacher inspires.
pi_175597276
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 december 2017 13:28 schreef SonicVolcano het volgende:

[..]

Classic Faxie. Ook bij bepaalde foto's er als de kippen bij.
Bepaalde foto's :D
pi_175598583
Ergens zou ik willen dat Straw hapt en dan kijken met welke kutsmoes Faxie er nu weer onderuit pist.
pi_175598786
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 12:24 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Had ik die nog maar.
:o
pi_175598799
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 december 2017 13:28 schreef SonicVolcano het volgende:

[..]

Classic Faxie. Ook bij bepaalde foto's er als de kippen bij.
Ik kijk gewoon vaak in myAT ja ;(
pi_175598805
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 december 2017 14:31 schreef Harmankardon het volgende:
Ergens zou ik willen dat Straw hapt en dan kijken met welke kutsmoes Faxie er nu weer onderuit pist.
Dat zou ik bij haar niet doen hoor :@
  zaterdag 9 december 2017 @ 15:08:32 #89
285174 Evienne
never odd or even
pi_175599174
quote:
15s.gif Op zaterdag 9 december 2017 11:45 schreef KipRijstBroccoli het volgende:

[..]

Wat ben jij een loser zeg, de handdoek in de ring gooien... Dan ben je ook helemaal niet partnerwaardig en geschikt een voor relatie. Jij denkt zeker ook dat je recht hebt op de ultieme hunk, de prins op het witte paard terwijl je zelf de luie hond kan uithangen.

Ja, jij bent beter af in je eentje.
Gaat het wel goed met je? O+
think for yourself, question authority
while it is always possible to wake a person who's sleeping, no amount of noise will wake a person who is pretending to be asleep
pi_175599272
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 15:08 schreef Evienne het volgende:

[..]

Gaat het wel goed met je? O+
Met mij gaat alles goed. Dankjewel. O+
  zaterdag 9 december 2017 @ 16:16:53 #91
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_175600230
Ah, deel twee. Zal straks op de laptop even reeksen.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  zaterdag 9 december 2017 @ 16:36:01 #92
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175600570
quote:
9s.gif Op woensdag 6 december 2017 16:31 schreef Nobu het volgende:
Zo'n kind is gewoon de overtreffende trap van de bemoeizuchtige schoonmoeder die constant ongevraagd aan komt waaien, die staat 's ochtends in ieder geval niet aan je bed te jengelen.
Ken je mijn schoonmoeder niet. Niet alleen dat ze aan het bed staat te jengelen, maar net als een klein kind wil ze ook nog bij ons kruipen! Het oud kreng, zwaar aan het dementeren!

:B *O*
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 9 december 2017 @ 16:43:40 #93
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175600689
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 08:19 schreef Evienne het volgende:

[..]

Een beetje fatsoenlijke moeder confronteert haar kind niet met de eerste de beste vrijer die ze heeft, dus je hoeft als het goed is heus niet meteen stiefvader te spelen.

Ben vrijgezel en kinderloos. Loop tegen heel wat clichés aan helaas. Mannen van mijn leeftijd die denken dat ik rammelende eierstokken heb, broekies die denken dat ik ze wel wat wil leren, en dirty old pervs. Bah. Heb totaal geen zin meer om door die poel van losers te waden op zoek naar een leuke vangst. Dus dan blijf ik net zo lief alleen! :D
Zeg je nu. Spreek maar eens met wat ouderen die ook kip noch kraai hebben. Ga naar het bejaardenhuis (vrijwilliger). Wat zijn ze blij als ze een keertje in de week twee tot drie uurtjes bezoek hebben en dan wat samen doen bv scrabble.
Als je dan persé alleen wilt blijven dan leer in ieder geval veel spelletjes zodat je straks in een dag opvanggroep mee kunt doen.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 9 december 2017 @ 16:49:42 #94
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175600773
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 19:16 schreef Jaeger85 het volgende:

[..]

Als je aantrekkelijk vinden wel, anders ben je een creep.
Kom je ook in #MeToo of in facebook.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 9 december 2017 @ 16:59:02 #95
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_175600896
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 12:02 schreef Aap_deluxe het volgende:
Prima.

Feministen begrijpen niet dat actie = verantwoordelijkheid.

Als 'vrouwen' pas na hun 30'ste willen settlen* - ja dan komen er een heleboel cat ladies bij!

*alleen voor de perfecte man
Sorry, maar wat bedoel je met cat ladies? Vrouwen met een / enkele katten en verder niemand?
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zondag 10 december 2017 @ 07:00:50 #96
285174 Evienne
never odd or even
pi_175614419
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 15:13 schreef KipRijstBroccoli het volgende:

[..]

Met mij gaat alles goed. Dankjewel. O+
Gelukkig maar, je leek je bijna aangesproken te voelen.

Maar neen, je kon er niet verder naast zitten, edoch bevestigt inderdaad mijn punt dat ik liever alleen ben.
think for yourself, question authority
while it is always possible to wake a person who's sleeping, no amount of noise will wake a person who is pretending to be asleep
pi_175616684
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 12:58 schreef MMaRsu het volgende:
Veel vrouwen denkt dat hun alles maar moet toekomen :p.
Een goed zwart op wit voorbeeld van dit wat je zegt zie je terug op datingprofielen.

Veel vrouwen willen geen knipogen of flirts ontvangen maar een indrukwekkend, leuk bericht. Dat is wel begrijpelijk, maar wat voor bericht je dan ook stuurt (lang, kort, lief, zacht, grappig wat dan ook) het is meestal nooit goed.

Gelezen wordt het wel maar een reactie kan er vaak niet van af. Het zou wel aardig zijn om dan op zijn minst gewoon een berichtje te sturen met "Bedankt voor je berichtje, maar ik heb geen interesse." oid.

Aan de andere kant is geen reactie ook wel te begrijpen, elke vrouw krijgt vast talloze berichten waarbij ze zo'n beetje van alles heeft mogen lezen, waardoor nieuwe berichten niets toevoegen. Maar sommige vrouwen zijn ook erg kritisch in keuze op het web en houden vast aan hun eisenlijstje waardoor je eigenlijk de kans niet krijgt om te laten zien dat (ietsje) anders ook wel leuk is.

Bij het uitgaan is die "alles moet mij toekomen" mentaliteit met het eisenlijstje minder sterk aanwezig. Zodra je laat zien dat je een vrouw kan laten lachen wordt het anders. Voor mij geen webdating meer, verspilde moeite.
pi_175618974
quote:
1s.gif Op zondag 10 december 2017 07:00 schreef Evienne het volgende:

[..]

Gelukkig maar, je leek je bijna aangesproken te voelen.

Maar neen, je kon er niet verder naast zitten, edoch bevestigt inderdaad mijn punt dat ik liever alleen ben.
Er zijn duizenden leuke mannen die oprecht een liefdevolle relatie willen. Ik voel me niet aangesproken, heb het al te druk dates en dat ga ik sowieso minderen want mijn studie is belangrijker dan wie dan ook. Jij wilt gewoon geen moeite doen. Tja veel plezier in je eentje, *kuch* en je 9 katten*kuch*
pi_175620840
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 12:24 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Had ik die nog maar.
:D Fax had dus wèl gelijk!? :P
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
  zondag 10 december 2017 @ 14:49:27 #100
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_175621338
Mag ik ook aansluiten? Hoe komen we van slachtofferdenken af? Ik voel me enorm slachtoffer.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')