ik heb buffel mozzarella gekocht voor de lasagne, en had bedacht een beetje voor de salade te gebruikenquote:Op maandag 4 december 2017 01:35 schreef Bumbabaloo het volgende:
Als je normale mozzarella niet lekker vind kun je buffel mozzarella gebruiken.
Vind ik veel lekkerder.
Verder een beetje knoflook en of basilicum of pesto doen en noet beide
Als echte gierigaard zou ik de buffelmozzarella niet gebruiken in de lasagne. Vind ik zonde.quote:Op maandag 4 december 2017 01:40 schreef Majoraan het volgende:
[..]
ik heb buffel mozzarella gekocht voor de lasagne, en had bedacht een beetje voor de salade te gebruiken
Klinkt prima. Beetje verse peper malen en klaar.quote:Op maandag 4 december 2017 01:55 schreef Majoraan het volgende:
Ok, alle tips in acht nemend. En ik hou ook niet van pitten...
Als ik het dan zo doe:
Buffel mozzarella in kleine blokjes van 1cm3 en rollen door de pesto. Cherry tomaatjes halveren.
Verhouding 1:2
Klein beetje rucola en dit mengen met klein beetje olijfolie. Ter decoratie takje basilicum en wat balsamico azijn erover?
Ik heb de buffelmozzarella en pancetta al gekocht, mijn eer hangt af van de lasagne .quote:Op maandag 4 december 2017 01:53 schreef mootie het volgende:
[..]
Als echte gierigaard zou ik de buffelmozzarella niet gebruiken in de lasagne. Vind ik zonde.
Je kunt ook allemaal losse bakjes maken, zodat iedereen een eigen salade kan samenstellen.
Welk vlees doe je in de lasagne?quote:Op maandag 4 december 2017 01:59 schreef Majoraan het volgende:
[..]
Ik heb de buffelmozzarella en pancetta al gekocht, mijn eer hangt af van de lasagne .
Straks uren roeren in mijn bolognese saus en ik ben er van overtuigd dat het heerlijk wordt. Alleen die bijgerechten vind ik vervelend, want ik wil zo graag dat het lekker is.
Voor pasta's (lasagne is het terrein van mijn Italiaans-Colombiaanse vrouw) kan ik je lamsgehakt + chorizo aanbevelen.quote:Op maandag 4 december 2017 02:07 schreef Majoraan het volgende:
[..]
2/3 rundergehakt 1/3 hoh gehakt, pancetta
ik heb beide gekocht, maar dacht dat het een miskoop was. Dus de knoflookcroutons door de salade en een smeerkaas ofzo voor op de bruchette?quote:Op maandag 4 december 2017 02:27 schreef Lunatiek het volgende:
Heb je niks met een beetje bite?
Als je niet van pitten houdt, croutons in de salade of bruschette erbij?
Kan allebei. Misschien niet zoals het hoort maar ik zou de bruschetta zonder iets erop serveren als bijgerechtje bij de salade. Om even iets knapperigs in de mond te hebben. Vooral omdat zo'n lasagna meestal ook niks knapperigs heeft.quote:Op maandag 4 december 2017 02:32 schreef Majoraan het volgende:
[..]
ik heb beide gekocht, maar dacht dat het een miskoop was. Dus de knoflookcroutons door de salade en een smeerkaas ofzo voor op de bruchette?
Of lekker simpel een kruidenbotertje maken.quote:Op maandag 4 december 2017 02:39 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Kan allebei. Misschien niet zoals het hoort maar ik zou de bruschetta zonder iets erop serveren als bijgerechtje bij de salade. Om even iets knapperigs in de mond te hebben. Vooral omdat zo'n lasagna meestal ook niks knapperigs heeft.
Lekker vooraf al bij een wijntje stiekem van het brood knabbelen en zo
Succes met je eterds!
Oh dat is een hele goede tip, want ik dacht ik zet het alvast klaar in de koelkast en dan op tafel.quote:Op maandag 4 december 2017 09:12 schreef minilot het volgende:
Ennnnnn topic opgeruimd!
Tip: als je een caprese maakt, of een variatie erop, zorg ervoor dat je tomaten en mozzarella op kamertemperatuur zijn. Niks zo smaakloos als een koelkastkoude caprese!
Geen dank! Smakelijk eten alvast!quote:Op maandag 4 december 2017 09:21 schreef Majoraan het volgende:
[..]
Oh dat is een hele goede tip, want ik dacht ik zet het alvast klaar in de koelkast en dan op tafel.
Thanks
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |