abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175507644
registreer om deze reclame te verbergen
Franny..... :D Je kan er ook je partner op uitkiezen.

Mijn vrouw en ik zijn allebei Lego types maar ik ben absoluut niet creatief, ik bouw na, zij bouwt zelf van alles. En B sloopt het dan weer met zijn graafmachines.

Ok, ik voel een Playmobil kasteel date aankomen _O_
  dinsdag 5 december 2017 @ 14:19:48 #77
280612 gewoonmezelf87
Nu ook als mama!
pi_175507916
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 december 2017 12:23 schreef Franny_G het volgende:
Nou, duidelijk een geval van arts die toe is aan een andere baan, DAD. Of gewoon een heel slechte dag heeft.

En inderdaad, hormonen maken dat je zulke dingen extra lastig trekt. Ik voel me op dat gebied nu ruim zes maanden na bevalling weer een beetje normaal.

Kwak, wat is melba groot en knap! Erg leuke foto's. O+ .

Lego is ideaal voor kinderen die echt van bouwen houden. Ik had dat als kind niet en trok daardoor ook meer naar playmobil (en poppen en knuffels). Wat fantasie betreft kun je daar ook heel veel in kwijt natuurlijk, je kunt er een heel eigen wereld maken. Ik was daar in ieder geval vroeger uren zoet mee.

Mijn oudere zus (die tien keer meer ruimtelijk inzicht heeft dan ik) bouwde wel van alles met lego: als het af was, vond zij het niet meer interessant, maar dan ging ik er vervolgens mee spelen. Zij bouwde, ik verzon de verhalen erbij. Mooie rolverdeling. ^O^ . Het grappige is dat ik dat verschil tussen ons nog steeds wel kan merken. Zij is een doener, ik een dromer.

GM, leuk om jouw dame ook weer eens te zien. Een echte kleuter ook al! Wel erg verdrietig wat je schrijft over trauma. ;( . Heb je dat samen met iemand zo vastgesteld? Merk je er veel van?
We zijn er mee bezig, cb kijkt mee en psz.
klein voorbeeld; We lopen met James in t zkh (regelmatig helaas) en volgende week gaat zn neusamandel eruit en krijgt hij buisjes, we leggen het haar uit, betrekken haar erbij maar ze raakt in paniek van het idee dat hij dan weg is en ik ook.
vorig jaar was ik niet thuis om de kerstboom neer te zetten, en vh weekend zat ze huilend naast mij, " mama we moeten de boom opzetten want straks moet James en jij weg en ben ik weer alleen (krak)
dus nu staat de boom. droomt veel over monsters die haar meenemen en dan kan ze niet naar binnen/naar mij. (In het zkh ging zij met de spv-er mee terwijl ik de IC op liep naar James voor de arts) het zijn heel veel kleine dingen...
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
pi_175509687
Pics van het playmobil kasteel :7
  dinsdag 5 december 2017 @ 16:23:24 #79
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_175509960
registreer om deze reclame te verbergen
Arm mupje GM, het lijkt me heel moeilijk om haar zo te zien worstelen :'( Sterkte!
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_175510292
Wat heftig GM, kan me voorstellen dat dat grote indruk heeft gemaakt op haar. Mooie foto ook van jouw meisje.

Heeft iedereen op deze leeftijd schoolfoto's ofzo? Waar doen ze dat? Want op school zit niemand nog.

Playmobil hebben wij gekocht om dat de sinterklaasboot nu nog te koop was O+ ermee spelen doet hij dan weer nauwelijks hihi maar hij was er wel blij mee. Wij zijn echte Lego mensen, ik fantasiespellen ermee doen, man dacht ik ook.
<a href="http://s1175.photobucket.com/user/HilmoFOK/library/Maat%2074%20jongens?sort=3&page=1" rel="nofollow" target="_blank">Mijn verkoop pagina kleertjes jongens</a>
pi_175510351
Ik heb nooit met Lego gespeeld en ook niet met Playmobil. Wat maakt mij dat voor persoon? :o.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_175510449
registreer om deze reclame te verbergen
Een Barbiepersoon of een boekenwurm. :Y
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_175510889
Jeetje heftig GM, het is een hoop wat jij en je gezin voor de kiezen krijgen. Dat zal inderdaad voor haar zijn zeg. Ik kan alleen maar hopen dat het snel wat rustiger wordt en dat jullie goede hulp krijgen. :*

DaD, ondefinieerbaar :D ;)

Het kasteel (deze heeft ie gehad na zijn liesbreukoperatie):
38822435432_0c17406201_z.jpg

Bij ons zijn de 'school'foto's ook van het KDV.

[ Bericht 19% gewijzigd door exode op 05-12-2017 17:27:46 ]
pi_175511002
Foto’s op het kdv lijkt mij? Hebben wij btw niet, maar ik geloof niet dat onze een gebrek aan foto’s van zichzelf zal hebben :+

Hier (nog) geen bouwer. We hebben wat Duplo, een treinbaan van Duplo en een houten treinset, maar alles is alleen (even) leuk als papa meehelpt met bouwen. Ik krijg zelf ook altijd tenauwernood een halfpassende baan in elkaar :')
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_175511233
Ach GM wat verdrietig dat S er zo veel van heeft meegekregen. Niet gek ook natuurlijk, dat ze angstig is. Wel heel sneu. Lastige leeftijd ook wel, ze snappen erg veel, soms té veel, maar ook te weinig om er mee om te kunnen gaan.

Team Playmobil hier!
O krijgt ons oude Playmobil voor kerst, en een Flisat poppenhuis dat ik zelf heb gepimpt, en een zooi tweedehands playmobil. O houdt erg van frunniken :D

Dad, zéér terecht at je uit je slof schoot! Soms vraag je je af waarom mensen met kinderen werken...
  dinsdag 5 december 2017 @ 19:28:29 #86
280612 gewoonmezelf87
Nu ook als mama!
pi_175512738
team duplo!

foto is van peuterspeelzaal
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
pi_175513806
Ik heb dees :7 91Gzd%2BtVDML._SL1500_.jpg

Maar hij ligt in stukken in de kelder dus foto van het web. Hij is enorm :D de hele bakfiets zat vol, kon nog net de dreumes erbij frotten.
pi_175513887
J heeft van sint zojuist de Duplo trein gekregen en is helemaal in de wolken O+

De schoolfoto die ik van J heb is gemaakt op mijn werk (basisschool), ik kwam op mijn vrije dag voor de klassenfoto en toen bood de fotograaf aan hem ook op de foto te zetten.

Ach GM, het was en is ook zo zwaar voor jullie allemaal :*
pi_175514032
Teun was helemaal blij met een klein doosje Lego, kleine verpakking knexx, serviesje, dokterssetje, dvd van storks, houten hijskraan voor bij het houten spoor en pyjam +kerstsokken.

Elk cadeau was hij zo blij mee O+
  dinsdag 5 december 2017 @ 20:16:21 #90
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_175514035
Dad :'( :X

Gm :* tis ook allemaal niet niets voor zo een klein moppie

Leuke foto's van het kdv/psz!

O. Kent playmobil (nog) niet een van duplo heeft ze alleen een treinbaan waar ze af en toe mee speelt.
Man en ik zijn beide team lego :D

En verder kom ik weer even vertellen hoe verliefd ik op mijn peuter ben O+
We zijn op vakantie in Egypte en ze vermaakt zich zo goed O+ ligt de hele dag met haar bandjes om in het zwembad te dobberen en savonds steelt ze de show tijdens de kinderdisco. Geweldig om te zien O+ ze slaapt samen met haar zusje op een kamer en dat gaat, behalve dat ze vroeg wakker zijn, ook allemaal goed.
Ik genoot al van ze maar nu op deze vakantie nog net iets meer O+ mag van mij echt eeuwig duren
pi_175517123
Mooie Exode! Wij hebben dezelfde Crump :D Vriend moest echt keihard lachen dat dat ding zo groot was, ik had het van het marktplaats-fotootje niet zo goed ingeschat :')

540.jpg

Duplo wordt hier ook veel mee gespeeld, hij heeft ook al wat Lego gekregen. We gaan wel zien waar hij mee gaat spelen, misschien dus wel met alles :+
pi_175517189
Wat sneu GM dat S er zo'n last van heeft. Goed dat je het (h)erkent en er wat mee gaat doen :)

Wow Kwak, wat een grote knul is Melba zo al O+
Ik wil ook eens kdv foto's :(

DaD, serieus? Goed dat je van je afbeet, wat een rare manier van omgang door die arts.

Fijne vakantie nog Snoenk, het klinkt heerlijk!
pi_175518134
WoW, mooie foto's van grote peuters zeg O+ de foto van Js op het kdv was niet zo leuk geworden :')

Dad! Wat stom! Zelfs als je als arts een slechte dag hebt moet je "leuk" blijven :( heel heel heel stom!
zeker omdat wij ook vanochtend de drie jaar afspraak hadden, Js zo te horen stukken minder "lief" was en door het goed aan te pakken de arts alles kreeg te weten wat ze wou...

GM, dat is echt wel heel zielig :*

Fijne vakantie snoek!

En hier team puzzels :') Js doet niets anders op het moment! Maar wij hebben het allemaal, Playmobil/Lego/knex/Duplo kom maar door :'). Oh en we hebben de oude versie van dat kasteel ook ja ;)
pi_175519364
Wat groeien die peuters hard! Echte mini-mensjes!

Dat playmobil-kasteel wil mijn man vast ook graag hebben ('voor O'), maar ik zit voorlopig nog bij team Duplo! We hebben de draaimolen van de Sint gekregen en die is wel tof, met tandwielen!

Je vakantie klinkt super Snoenk! Hopelijk hier volgend jaar een zelfde soort verhaal al kan ik me dat nog niet voorstellen. Geniet er van!

O had vandaag sintviering op het kdv (zit in een basisschool), maar werd na een uurtje gebeld dat hij ziek was. Flinke koorts en alleen maar huilen (was s nachts ook al zo, maar s ochtends weer oke). Ik hem opgehaald, Sint-bezoek was gelukkig vroeg, komt hij thuis gaat hij gewoon spelen alsof er niets aan de hand is, en leek de koorts ook vrijwel weg. Het is dat hij pas 2 is, anders was het een typisch geval van 'schoolziek' geweest om met z'n sintkado's te kunnen spelen.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_175522157
Wat klinkt dat goed Snoenk! Waar zitten jullie in Egypte? (1 van mijn beste vriendinnen komt oorspronkelijk uit Egypte dus ik heb wel wat tripjes die kant op gemaakt) En heerlijk dat de kinderen het zo naar hun zin hebben.

Wow Crump en Fazz, ook een gaaf kasteel. Wij twijfelde tussen die en die we nu hebben.

Goitske O+ mooi om zo'n blij hoofd te zien met al zijn cadeaus toch?

Zodra ik ben opgestart (lees veel koffie op heb en gedoucht ben) gaan we in het park met zijn auto racen. Daar verheugt hij zich al sinds zondag op.

Morgen hebben we de intake bij de verloskundige en we hebben echt alles en iedereen gevraagd maar we moeten B meenemen. Hebben jullie daar ervaring mee? Is dat erg onhandig?
pi_175522418
exode, ik heb I wel eens meegenomen naar de verloskundige. Zij hadden een speelhoekje in de wachtkamer. Maar in de spreekkamer was het wel lastiger om met I erbij echt lang en goed te praten. Zij ging dan tussendoor allemaal vragen stellen en bij heel veel van wat wij zeiden: "Waar hebben lullie het nu over????" _O- .
Maar het scheelt natuurlijk wel dat het jullie tweede is, dus veel dingen zijn al eerder besproken en/of bekend denk ik? Als het echt even niet gaat, kun je ook doen dat jij met B de spreekkamer uit gaat. Dan kunnen zij tenminste wel even rustig praten.

Sinterklaasavond was hier geslaagd. Ook op het kdv had I een topdag. Geschminkt als roetveegpiet, Pietendiploma gehaald, paar leuke cadeautjes gekregen. En thuis was het ook een grote verrassing toen er op de deur werd geklopt en er twee grote zakken met cadeau's stonden. I was helemaal blij met wat ze kreeg. Maar ze moest wel huilen toen het allerlaatste cadeautje dat uit de zak kwam niet voor haar bleek te zijn maar voor mama. "Ik wilde het laaahaaaaatste cadeaaaauutjeeee" :'( . :D . Ze ging het nog wel heel enthousiast voor me uitpakken, maar het bleek een saai boek over onderwijs te zijn.

Ze heeft van playmobile het feeënschip gekregen, en de door haar gevraagde feeënvleugels waar ze echt superblij mee was. Verder hebben haar poppen nieuwe kleertjes gekregen en heeft ze zelf een nieuwe jurk.

Vanochtend wel om 06:00 wakker, want ze had eng gedroomd en daarna wilde ze spelen met haar nieuwe speelgoed. c_/ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_175522463
Exode: Hier ging het gister prima met L erbij. We hadden m niks verteld, alleen dat de dokter naar mama s buik ging kijken..
(Helaas geen kloppend hartje, maar daar heeft L niet echt iets van meegekregen)
pi_175522576
Dank voor jullie ervaring, B weet ook nog van niets. Dat willen we pas na 15-12 (laatste controle en echo in AMC) doen.

Het wordt sowieso een logistieke uitdaging, onze auto staat morgen in de garage, ik heb een auto van mijn werk mee die uiterlijk 17:00 terug moet zijn. De afspraak is om 16:00 15 kilometer verderop (de praktijk in ons dorp had pas over een paar weken plek...dit is de dependance). Na de afspraak moet ik vrouw en B bij garage droppen en snel de auto naar mijn werk terugbrengen. Ja wij zijn reuze goed in plannen.
  woensdag 6 december 2017 @ 09:20:57 #99
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_175522647
Ik nam Kuiken altijd mee naar de vk, ze hebben er leuk speelgoed en hij mocht altijd helpen als hij wilde :).

Sterkte wmik, wat verdrietig ;(.
KuikenGuppy
pi_175523868
Ik had O ook mee bij de intake en toen was ik in m'n eentje (hij was 1,5 en in laatjes opentrek-fase, en ze hebben daar heel veel laatjes...) Bij de eerste echo was hij ook mee, samen met man. Ik zou gewoon een favoriet speelgoedje meenemen, dan komt het vast goed!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')