abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175414968
registreer om deze reclame te verbergen
wat gebeurd er als jezus terug keert op aarde ?

brb even googlen,
pi_175415007
1 minuut later :

hahahaha jullie fokkers gaan allemaal dood zoals de zaken er voor staan en ik lekker niet, :)

De situatie in het Midden Oosten Het ontstaan van de staat Isral en alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten wijzen ook sterk naar een spoedige escalatie en een ontknoping door de terugkeer van Messias Jezus. Het volk van Isral zal tijdens de antichristelijke regeerperiode massaal tot bekering komen en daarna door de antichrist vervolgd worden (Rom.11 en Openb.12:16,17). De Bijbel spreekt erover dat de antichrist op de helft van de 7 jaar van zijn regeerperiode, zich als een god wil laten vereren in de Joodse tempel. Dit zal het moment van inkeer zijn voor het volk van Isral, maar tegelijk zal de vervolging heviger dan ooit losbreken. (Mat.24:15-19; 2Thes.2:4; Dan.9:27) Maar Jezus zal terugkomen o.a. om Zijn volk Isral te verlossen. Zijn voeten zullen staan op de Olijfberg, zegt de Bijbel (Zach. 14:3 en 4)

De dag des Heren. In de Bijbel wordt talloze malen gesproken over “de dag” van de Heer, hiermee wordt bedoeld de dag waarop Jezus zal terugkomen (met Zijn gemeente) om 1000 jaar Zijn koningschap te vestigen hier op aarde. De Bijbel zegt over dat moment het volgende:”Want gelijk de bliksem komt van het oosten en licht tot het westen, zo zal de komst van de Zoon des mensen zijn.” ( Mattes 24:27)”Zie, Hij komt met de wolken en elk oog zal Hem zien, ook zij die Hem hebben doorstoken, en alle stammen der aarde zullen over Hem weeklagen. Ja, amen.” (Openbaring 1:7) Alles wijst erop dat de ingrijpende gebeurtenis van Jezus’ komst binnen n etmaal zal zijn voltooid:”…ja, het zal n dag zijn – die is bij de Here bekend – geen dag en geen nacht; maar ten tijde van de avond zal er licht wezen.” (Zacharia 14:7)

Jezus komt Zijn Bruid halen.
Welnu, Jezus keert op een ‘ondeelbaar’ ogenblik dus terug om Zijn Bruid te halen, de doden die in geloof in Jezus gestorven zijn worden tot leven gewekt. De nog levende kinderen van God zullen op dezelfde wijze als Elia en Henoch weggenomen worden naar de hemel. Zij, die in leven zijn op dit heerlijk moment, zullen dus nooit sterven, maar zij zullen weggenomen worden van de aarde om de Here tegemoet te gaan in de lucht (1 Thes.4:13-18). Zij zullen dus eensklaps verdwijnen van de aarde. Zoals staal-deeltjes worden opgeheven en aangetrokken door de aantrekkingskracht van een magneet, zo zullen alle oprecht wedergeboren kinderen van God, op die dag als door een onzichtbare kracht door Hem worden aangetrokken.

Een bruiloft in de hemel. Daarna vind de bruiloft van het Lam plaats in de hemel, ‘ten tijde van de grote verdrukking’. Deze belangrijke gebeurtenis van de bruiloft van het Lam is beschreven in Op. 19:6-9. Het is wellicht de belangrijkste gebeurtenis die in de hemel zal plaatsvinden na de opname van de gemeente en vr de verschijning van Christus mt de gemeente om Zijn 1000 jarig vrederijk hier op aarde te vestigen. Terwijl de oordelen op aarde nog voortwoeden en hun climax zullen vinden bij het verschijnen van Christus, vindt in de hemel in alle rust de heerlijke bruiloft plaats tussen het Lam en de bruid, de gemeente (vgl. 2 Kor. 11:2; Ef. 5:22-33; Op. 22:15 e.v.).

We moeten de plotselinge wegname van de gemeente echter niet verwarren met de wederkomst van Christus, waarbij Jezus het koninkrijk God op aarde zal herstellen. We hebben het dan over een andere gebeurtenis. Dat verschijnt Jezus, dan daalt Hij neer op aarde, Zijn voeten zullen staan op de Olijfberg in Isral, zegt de Bijbel (Zach.14:4). Dan zal Hij zich aan de hele wereld openbaren, in oordeel voor de goddelozen en met redding voor het overblijfsel van Isral. Zijn gemeente zal Hem dan van de hemel volgen, om met hem 1000 jaar te regeren op deze aarde. Bestudeer in dit verband de volgende teksten:

Zach. 14:5 – de HERE komt met al zijn heiligen;
Rom. 8:17 – de gemeente zal mt Christus verheerlijkt worden;
Kol. 3:4 – wanneer Christus ‘geopenbaard’ zal worden, zal ook de gemeente ‘met Hem geopenbaard worden in heerlijkheid’;
1 Thess. 3:13 – de komst van onze Heer Jezus met al zijn heiligen.
Openb.1:7 “Zie, Hij komt met de wolken en elk oog zal Hem zien, ook zij, die Hem hebben doorstoken; en alle stammen der aarde zullen over Hem weeklagen. Ja, amen. “

Wanneer vindt de opname van de gemeente dan plaats? De opname is een gebeurtenis, die “nabij” is en ieder ogenblik kan plaats hebben. Dat wil zeggen, dat aan deze grote gebeurtenis geen enkele andere gebeurtenis noodzakelijkerwijs behoeft vooraf te gaan. Het is een ongedateerde gebeurtenis. Het is nutteloos, om op een of andere manier te proberen de tijd van Christus’ komst voor de gelovigen te berekenen of vast te stellen. Nee, de tekenen van de tijden doen ons alleen vermoeden op de spoedige komst van de Christus. De Bijbel maakt echter duidelijk dat deze gebeurtenis in ieder geval vr de Grote Verdrukking zal plaats vinden. Wij verwachten de Grote Verdrukking en daarmee verwachten we eerst de opname van de gemeente.

Openbaring 3: 10 “Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren voor de ure der verzoeking (= grote verdrukking), die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.”

Verwacht nu de Heer, zorg dat u klaar bent om Hem te ontmoeten, zodat u bewaard blijft voor de grote verdrukking? De opname van de Gemeente vindt op een tijdstip plaats gehad, vlak voor dat de grote verdrukking (hetwelk is de antichristelijk regeerperiode) aanbreekt. In allerlei bewoordingen heeft Jezus ons opgeroepen om altijd klaar te zijn om Hem terug te verwachten. Opdat zijn komst ons niet zal verrassen. Bent u klaar om Jezus te ontmoeten?Doe dus niets wat je niet zou willen doen op het moment dat Jezus terugkomt. Ga nergens heen waar je niet gevonden wilt worden op die dag. En blijft trouw in het dienen van de Jezus.

Napraten of meer weten, klik hier
pi_175415051
Gebeurd :')
pi_175415056
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:16 schreef Edwin_Posse het volgende:

Napraten of meer weten, klik hier
Lukt niet
  donderdag 30 november 2017 @ 23:19:40 #5
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_175415074
Hij wordt in een gesloten inrichting geplaatst -O-

Buddy_christ.jpg
pi_175415120
Het is al lang geweest. Op FOK! Tenminste wel. Dat was de dag dat ik mijn account hier maakte. ^O^
Smile and be happy!
pi_175415153
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:22 schreef Shakaloha het volgende:
Het is al lang geweest. Op FOK! Tenminste wel. Dat was de dag dat ik mijn account hier maakte. ^O^
je kan nu nog spijt betuigen dat je fout was want zo is jezus dan vergeeft hij je maar dan moet je het wel echt menen, maar anders ga je gewoon dood, ws aan enge ziekte ofzo :)

want :

We lezen in 19:7b-8:

… de bruiloft des Lams is gekomen en zijn vrouw heeft zich gereedgemaakt; en haar is gegeven zich met blinkend en smetteloos fijn linnen te kleden, want dit fijne linnen zijn de rechtvaardige daden der heiligen.

Zijn bruid mag zich kleden met ‘smetteloos fijn linnen’ en dit zijn ‘de rechtvaardige daden der heiligen’. Dat laat maar n conclusie toe: de bruid bestaat uit de gerechtvaardigde heiligen (= gelovigen). Overigens meen ik dat de vertaling beter zou luiden als in de Statenvertaling: ‘de rechtvaardigmakingen der heiligen’. De uitdrukking wijst terug naar zulke passages als:

Die de bruid heeft, is de bruidegom (Johannes 3:29, Johannes de Doper over Jezus)

Want ik heb u verbonden aan n man, om u als een reine maagd voor Christus te stellen (2 Korintirs 11:2, Paulus aan de gelovigen te Korinte)

Mannen, hebt uw vrouw lief, evenals Christus zijn gemeente heeft liefgehad en Zich voor haar overgegeven heeft, om haar te heiligen, haar reinigende door het waterbad met het woord, en zo zelf de gemeente voor Zich te plaatsen, stralend, zonder vlek of rimpel of iets dergelijks, zo dat zij heilig is en onbesmet. (Efezirs 5:25-27, Paulus aan de gelovigen te Efeze)

Dit wordt herhaald in Openbaring 21:2 en 9, Openbaring 22:17. En de gedachte vinden we al in het Oude Testament met betrekking tot het gehele volk in bijv. Jeremia 2:2, Ezechil 16:8 en 23:4; alleen ligt daar de nadruk op hun huwelijksontrouw.

CONCLUSIE:

De ‘bruid’ is een aanduiding van de gemeente, d.w.z. de gezamenlijke gelovigen, levend ten tijde van Jezus’ wederkomst of in de periode daaraan voorafgaand (uiteraard voor zover zij bij het oordeel worden aangenomen).en dus 99% van alle fokkers zal sterven aan engen ziekte :)
pi_175415301
Rare man die Jezus
pi_175415491
report betreffende deze post:

quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:32 schreef noodgang het volgende:
Rare man die Jezus
--------
melding:
reden : spot met jezus, maar ok whatever hij wordt toch dalijk gestraft als jezus terugkomt :) hahahaha wie het laatst lacht lacht het best en jezus heeft dalijk lekker wijn gemaakt van gratis water en hij lekker niet :)
pi_175415526
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:41 schreef Edwin_Posse het volgende:
report betreffende deze post:

[..]

--------
melding:
reden : spot met jezus, maar ok whatever hij wordt toch dalijk gestraft als jezus terugkomt :) hahahaha wie het laatst lacht lacht het best en jezus heeft dalijk lekker wijn gemaakt van gratis water en hij lekker niet :)
Sorry Jezus, maar ik heb gewoon goedkope wijn uit de supermarkt, dat is goed genoeg voor mij hoor.
We kunnen niet allemaal zo decadent zijn als jij
pi_175415568
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:43 schreef noodgang het volgende:

decadent
snobwoord ook vaak
pi_175415599
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:45 schreef Edwin_Posse het volgende:

[..]

snobwoord ook vaak
snobwoord is een snobwoord
pi_175415664
quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:19 schreef Lunatiek het volgende:
Hij wordt in een gesloten inrichting geplaatst -O-

[ afbeelding ]
Is al vaker gebeurd.
Zijn vader zit een verdieping hoger.
Roken is dood. Dampen heeft de toekomst. De toekomst begint nu.
  donderdag 30 november 2017 @ 23:58:56 #14
242879 Onnoman
The On And Only
pi_175415858
paar atoombommen en je hebt flink wat licht ja
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  vrijdag 1 december 2017 @ 00:07:09 #15
242879 Onnoman
The On And Only
pi_175416026
nee maar serieus mensen..
ik ben er
zolang ik adem ben ik er
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_175416275
Jezus?

"Wauw, die TETTEN zijn wel groter geworden in al die jaren!"
Boe zei het spookje, terwijl het alleen maar gedag zei.
pi_175416286
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:16 schreef Edwin_Posse het volgende:
Welnu, Jezus keert op een ‘ondeelbaar’ ogenblik dus terug om Zijn Bruid te halen, de doden die in geloof in Jezus gestorven zijn worden tot leven gewekt. De nog levende kinderen van God zullen op dezelfde wijze als Elia en Henoch weggenomen worden naar de hemel. Zij, die in leven zijn op dit heerlijk moment, zullen dus nooit sterven, maar zij zullen weggenomen worden van de aarde om de Here tegemoet te gaan in de lucht (1 Thes.4:13-18). Zij zullen dus eensklaps verdwijnen van de aarde. Zoals staal-deeltjes worden opgeheven en aangetrokken door de aantrekkingskracht van een magneet, zo zullen alle oprecht wedergeboren kinderen van God, op die dag als door een onzichtbare kracht door Hem worden aangetrokken.
Even een serieuze vraag. Hadden ze in de tijd van die charlatan al magneten? Zo ja, waarom hoor je daar nooit wat over en zo nee, hoe konden ze toen dan dat vergelijk met staal-deeltjes maken die aangetrokken worden door de aantrekkingskracht van magneten???

Ik ga hier vannacht van wakker liggen als ik hier geen antwoord op krijg ben ik bang :'(

Iemand? :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_175416314
quote:
5s.gif Op vrijdag 1 december 2017 00:19 schreef Geralt het volgende:

[..]

Even een serieuze vraag. Hadden ze in de tijd van die charlatan al magneten? Zo ja, waarom hoor je daar nooit wat over en zo nee, hoe konden ze toen dan dat vergelijk met staal-deeltjes maken die aangetrokken worden door de aantrekkingskracht van magneten???

Ik ga hier vannacht van wakker liggen als ik hier geen antwoord op krijg ben ik bang :'(

Iemand? :)
heb het even gegoogled, en jezus was even busy, hij komt er later nog op terug :)
pi_175416340
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 00:21 schreef Edwin_Posse het volgende:

[..]

heb het even gegoogled, en jezus was even busy, hij komt er later nog op terug :)
Ok dankje, hopelijk wel voor het bedtijd is. Volgens mij hadden ze toen geen magneten toch? Ik heb nog nooit gehoord dat ze die toen al hadden uitgevonden, dus ik denk het van niet. Waar die vergelijking dan vanaf komt dat weet ik ook niet. Beetje raar dit :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  vrijdag 1 december 2017 @ 00:46:13 #20
242879 Onnoman
The On And Only
pi_175416671
quote:
7s.gif Op vrijdag 1 december 2017 00:22 schreef Geralt het volgende:

[..]

Ok dankje, hopelijk wel voor het bedtijd is. Volgens mij hadden ze toen geen magneten toch? Ik heb nog nooit gehoord dat ze die toen al hadden uitgevonden, dus ik denk het van niet. Waar die vergelijking dan vanaf komt dat weet ik ook niet. Beetje raar dit :@
jezus had 2000 jaar geleden al een smartphone, alleen weet niemand dat
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_175416675
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 00:46 schreef Onnoman het volgende:

[..]

jezus had 2000 jaar geleden al een smartphone, alleen weet niemand dat
Serieus?

Hey wacht even, als niemand dat weeet, hoe weet jij dat dan??? }:|
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  vrijdag 1 december 2017 @ 00:47:14 #22
242879 Onnoman
The On And Only
pi_175416681
quote:
7s.gif Op vrijdag 1 december 2017 00:46 schreef Geralt het volgende:

[..]

Serieus?

Hey wacht even, als niemand dat weeet, hoe weet jij dat dan??? }:|
zoals ik net al zei
ik ben er :)

Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_175416802
Dat hoor je toch te weten als Christen, edje? :D

Heb je stuk niet gelezen maar als het goed is volgt dan 'dag des oordeels'
Dan zullen alle gelovigen samenkomen en de ongelovige zondaren gestraft worden
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
pi_175416823
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 01:01 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:
Dat hoor je toch te weten als Christen, edje? :D

Heb je stuk niet gelezen maar als het goed is volgt dan 'dag des oordeels'
Dan zullen alle gelovigen samenkomen en de ongelovige zondaren gestraft worden
ik neig meer naar studie van alle wereldse geloven :) mn basis is wel katholiek
pi_175416849
JA HALLO HOE ZIT HET NU MET DIE MAGNETEN IK KAN ZO DUS NIET SLAPEN HE :'( }:| :( :'(
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')