abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175441850
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 december 2017 04:40 schreef MrAero het volgende:

[..]

Ohja, er is geen religie meer, alle religieuzen zijn opgerold door Kim-Jung-Quatro en stuk voor stuk 'heropgeleid' tot het atheisme. Het enige wat we nog aanbidden zijn bonbons en raket testen.
Nee we aanbidden wat de reclames en muziek industrie doet
Team Baldr
pi_175441898
quote:
3s.gif Op zaterdag 2 december 2017 04:27 schreef BoonDockSaint het volgende:

[..]

Op den duur is de maat vol en is het volk het zat geloof mij dat gaat gebeuren
En je dacht dat ik aan het dollen was met die robots? Er is steeds minder volk en wat er over is gebleven wordt op meerdere manieren steeds verder ontknaapt. Het draaiboek is allang klaar voor wanneer "de maat" vol is. Alle maatregelen die nu en de komende tijd worden doorgevoerd onder andere voorwendselen gaan een stokje steken voor alle pretentie die jij of anderen hebben op dit vlak.
pi_175442954
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 00:00 schreef up7 het volgende:

[..]

Neem je het hem kwalijk? Besmettingsgevaar? Kom op zeg. Collega's hoeven verder geen vrienden met je te zijn. Wat daar achter zit vind ik niet eens interessant maar ik waag te betwijfelen dat de redenen zijn zoals geschetst wordt.
Ja, de term "besmettingsgevaar" is een beetje een ongelukkige uitdrukking, wat die man bedoelde te zeggen is wrs dat andere moslims bang zijn dat hij hen gaat beïnvloeden en hem daarom vermijden, negeren c.q. isoleren.
Die Sehaddin of hoe heet-ie is ook niet zuiver in zijn gebruikte terminologie. Hij lacht om de term "besmettingsgevaar" en geeft een voorbeeld van hypnose. Iemand hypnotiseren is niet iemand besmetten.
  zaterdag 2 december 2017 @ 08:45:45 #254
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_175442975
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:21 schreef BasEnAad het volgende:
Ik vermoed dat moslims hier op een gegeven moment ook de verleidingen van de westerse wereld niet weerstaan en een een groot deel van zijn geloof valt en gewoon meedoet.
Dit dus. Deze denkwijze maakt ons stuk.
pi_175443066
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 23:32 schreef Oud_student het volgende:

[..]

Dat het een keer misgaat dat is vrijwel zeker.
Het precieze moment voorspellen is heel moeilijk.
Ik denk als je een interval van 2030 tot 2060 geeft dat je dan redelijk zeker (70%) bent.
Ja, nou ja, wat ik al weer jaren zeg is dat het heel belangrijk gaat worden om in te zetten op laïciteit en seculiere samenleving. Haal je religie uit de vergelijking, dan moet alles een minder groot probleem geven.
Wat eigenlijk hierbij nog het grootste bijkomende probleem is, is dat de aanwezigheid van veel goedkope arbeidskrachten een rem vormt op automatisering en robotisering, vind ik.
Waarom veel geld investeren in technologische oplossingen immers als er zoveel wegwerp-werknemers bestaan?
pi_175443502
quote:
2s.gif Op donderdag 30 november 2017 13:56 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Geboortebeperking is niet zozeer het probleem. Er zijn nog maar weinig landen waar mensen echt veel kinderen krijgen. En deze zullen binnen een generatie ook wel stoppen met zoveel kinderen.

Sterker nog, sommige volken zullen zich zorgen moeten gaan maken over krimp. Zoals Japan.

De grootste groei komt nu doordat mensen ouder worden.

[ afbeelding ]
Zekers, het steeds ouder worden vormt terdege een probleem. En soms vraag ik me af tegen welke levenskwaliteit.
pi_175443598
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 03:26 schreef up7 het volgende:
Waarom zou een moslim, streng praktiserend of niet, het chique moeten vinden dat iemand zijn religie verlaat? Je kan toch niet verwachten dat de vlag bij ze uit gaat?
Maar dit is het dan toch.... Je probeert het klein te maken, maar dit is de kern. Je ageert enorm als iemand het niet 'chique' vindt dat iemand moslim is, maar andersom zou wel moeten kunnen. Iemand moet in absolute vrijheid de keuze hebben om zijn eigen zingeving te kiezen.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_175444331
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 december 2017 22:23 schreef matspontius het volgende:

[..]

De angst van de mensen in Syrie en Irak was de afgelopen jaren ook zielig te noemen? Of is dat appels met peren vergelijken?
Lijkt mij wel. Een burgeroorlog vergelijken met een situatie waarin er procentueel wat meer mensen met een bepaalde geloofsovertuiging in een verder stabiele regio komen wonen is nogal wonderlijk.

Ik ken vrij weinig mensen die ontkennen dat er nogal wat mis is met delen van de islam. Maar daar zo paniekerig op reageren is gewoon nogal overdreven.
pi_175446684
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:42 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Kun je een niet-westers land noemen met meer dan 10% moslims en geen gedonder?
Ghana, Suriname en Turkmenistan bijvoorbeeld.

quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:55 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

In mijn ogen is dat ook de oplossing voor het islamitisch probleem, althans de humane oplossing. En dan zal dat vooral moeten komen vanuit de islam zelf, de vrouwen dienen bijvoorbeeld een positie in te nemen en meer rechten te eisen. Daarom snap ik onze wegkijkers en politici ook nooit zo, die liever niet met de problemen in de islam geconfronteerd worden maar liever deugen om maar niet als racist te worden weggezet. Miljoenen mensen wereldwijd, en vooral vrouwen, leven onder het juk van de islam, ze worden onderdrukt en misbruikt, hoe kun je dan je ogen sluiten en zeggen bij een sharia huwelijk "ga maar naar een sharia rechtbank" of het in geval van hoofddoekjes ze blijven toestaan, beseffende dat een groot deel dat ding niet wil dragen maar moet, of zo gehersenspoeld zijn dat ze menen dat het vrije wil is.

Zolang wij de radicale kanten van de islam blijven faciliteren zie ik geen veranderingen optreden, de oud moslims die veranderingen willen worden over één kam geschoren met rechts-extremisten of totaal genegeerd.
Het probleem is dat die moslims, die zelf de nadelen ondervinden van de islam, in eerste instantie de islam zullen verdedigen, als je een vijandschap tussen moslims en de rest creëert. De hoofddoekkwestie is daar een heel mooi voorbeeld van.

Jij noemt het onderdrukking en zegt dat ze het door hersenspoeling denken te willen. Zij zien iemand die hun recht om moslima te zijn af wil pakken. Nu vind ik de hoofddoek zelf ook een vorm van onnodig conservatisme en zou ik graag zien dat dames deze afdoen, maar dat ga je niet bereiken met een discussie waarin het wij tegen zij is.

Dat betekent niet dat je als niet-moslim je bek moet houden. Dat betekent wel dat je met zijn allen een discussie voert, over waar wij als samenleving naartoe willen.
  zaterdag 2 december 2017 @ 12:23:46 #260
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_175446844
Ja en?

Blijft er 87,5% over.

Next.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zaterdag 2 december 2017 @ 12:34:56 #261
471590 Oostwoud
MinderMinderMinder
pi_175447049
Verkeerde topic, bericht mag weg.
pi_175447102
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 03:26 schreef up7 het volgende:

[..]

Waarom zou een moslim, streng praktiserend of niet, het chique moeten vinden dat iemand zijn religie verlaat? Je kan toch niet verwachten dat de vlag bij ze uit gaat?
Wat iemand daar van mag vinden, behoort los te staan van de acceptatie en respect voor de vrijheid die iemand hier mag genieten. Sowieso, als je die vrijheid hier gaat accepteren en respecteren, stel je vanzelf bij wat je okee en niet okee vind. De grondwet staat boven alles, ook boven religie. Staat dat jou, of andere moslims niet aan? Dan moet je daar gaan waar de waarden en normen jou wel aanstaan.
quote:
[..]

Dat zou mij niets verbazen maar jij gelooft hem wel op zijn blauwe ogen?
Jij acht het liegen al als zeer waarschijnlijk, alleen al omdat ie kritisch is op de islam. Kritiek op de islam, dat kan natuurlijk niet, en al helemaal niet van een (ex-) moslim zelf. Ik zie geen reden om hem het nadeel van de twijfel te geven.
quote:
[..]

Jij maakt ervan dat het collectief gebeurd maar zelfs al zou dat zo zijn, je collega's zijn er niet om met je te "socializen".
Weer verleg je het probleem wat er speelt voor die man, namelijk sociale uitsluiting op basis van religieuze gronden.
quote:
[..]

Ik was niet van plan om die vraag te stellen maar je hebt mijn curiositeit gewekt. Aangezien je regelmatig het woord praktiserend gebruikt en bij je zwager niet vraag ik mij af of je zwager een praktiserend moslim is. Wat voor gesprekken heb je met hem gevoerd hierover?
Wil hier niet teveel over uitweiden, maar; momenteel niet-praktiserend. Gesprekken over bijvoorbeeld kritiek/bespotting/beledigingen versus de vrijheid van meningsuiting, de toegeëigende rechtvaardiging van (fysieke) intimidatie en (dreiging van) geweld, en op welke manieren de normen en waarden van de islam haaks staan op de n&w hier, in een niet-islamitisch land, welke problemen dit geeft, en hoe men hier mee om denkt te kunnen gaan. Bij het laatste gesprek liepen de emoties hoog op, wat tot serieuze spanningen in de familie heeft geleid.
quote:
Verbaasd het je dat veel moslims een afkeer hebben tegen veel "westerse" waarden, er zijn nu eenmaal veel moslims op de wereld, met verschillende ervaringen met het "westen". Dat geldt trouwens voor vele andere groepen, er zijn zelfs een flink aantal westerlingen die het niet op hebben met het westen. .
Het verbaast mij niets, want kafirs zijn bij voorbaat al inferieur aan de zelf bedachte supremacy van de islam. Elk ander geloof trouwens ook. Elke interpretatie van de koran die afwijkt van een andere interpretatie van de koran kan ook reden zijn voor afkeer, getuige de recente aanslagen in de moskee in Egypte.
quote:
Maar uiteindelijk hoeft niemand het westen en westerse waarden te omarmen, hoe je dat ook mag definiëren
Ik definieer dat als volgt; niemand heeft het recht een ander te beperken in vrijheid van menings uiting en religie. Diegene die dit desondanks toch blijven doen (lees; veelal moslims in dit geval), dienen zich aan te passen, en als ze dat niet kunnen dan hebben zij hier niets te zoeken. Als een moslim een weg vind om zijn geloof te praktiseren wat strookt met westerse waarden dan is die persoon meer dan welkom. Neem een Naser Khader, prima vent, wat jammer nu dat hijzelf bedreigd word. Door moslims. En dat ik nergens zie dat moslims zich massaal laten horen tegen deze bedreigingen.

Als je er voor kiest hier te wonen en te leven, dan zul je die normen en waarden moeten omarmen. Iedereen is vrij hier, en zou zich vrij mogen voort bewegen, in welke richting dan ook. Wij passen ons aan, bijvoorbeeld door moskees te laten bouwen en islamitische feesten toe te laten. Hier kan de islamitische wereld zelf nog het één en ander van leren, in plaats daarvan schreeuwen ze daar schande en discriminatie als hier moslims in hun ogen gediscrimineerd worden. :')
quote:
[..]

Wie van ons is nu onzin aan het verkondigen? Zie: Boeken, gesprekken, docu's en het nieuws
Ongetwijfeld zul jij van mening zijn dat ik diegene ben.
quote:
[..]

De beste kerel gelooft dat wel en jij vind hem daarin geloofwaardig. Ik kan er dan niets anders van maken dan dat hij of irrationeel is of dat hij de boel in de maling neemt.

[..]

Dwaal dan niet af naar details als je primaire obstakel het geloof in God is. Dat brengt inherent bovennatuurlijke aspecten met zich mee waar jij je niet mee kan verenigen.
Ik kan mij niet verenigen met het feit dat mensen ''god'' gebruiken om mensen hun vrijheid af te nemen.
quote:
[..]

Ik kan hier geen chocola van maken, het spijt me zeer. Ik zie je reactie als een bevestiging dat we moeite hebben om onze eigen tekortkomingen te onderkennen, waarbij we trachten een "externe" oorzaak te vinden, hoe vergezocht dat ook mag zijn.
Ik zeg gewoon dat ik nooit in een islamitisch land zou willen en zou kunnen leven. Ik zou het fijn vinden als moslims diezelfde overtuiging hebben wat dat betreft, dat ze niet in een land willen en kunnen leven waar men vrij is om te kiezen wat hij of zij denkt, vind, uit of wel/niet in geloofd.
quote:
Onze westerse samenlevingen vergrijzen haast universeel en al betekent dat niet dat onze waarden zullen uitsterven, laat het volgende wel zien dat er iets "mis" is en dat wij langzaam maar zeker aan belang zullen inboeten. Ik weet wel hoe het staatje eruit zou zien zonder de reeds aanwezige moslims. Robots werden eerder geopperd als mogelijkheid om het tij te keren, dat zegt toch eigenlijk ook genoeg. Wat dat betreft zie ik mensen liever moslim worden.
Ik sterf nog liever dan dat ikmijzelf slaafs maak naar fictieve figuren.

[ Bericht 4% gewijzigd door SpaceOddity op 02-12-2017 12:44:27 ]
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  zaterdag 2 december 2017 @ 13:30:06 #263
6484 ExTec
Benefits of Worldly wisdom
pi_175448152
Dus de samenvatting is een beetje: er zijn wel problemen, die onderkennen we, want de jaren 90 waar alles fijntjes onder het tapijt ging liggen al weer enige tijd achter ons, en mensen zoals koosvogels staan nog dagelijks voor de spiegel te janken dat al die 'racistische feiten' ineens zomaar op straat liggen,

En de oplossing is natuurlijk wensdromen dat het het de komende 30 jaar 'heus wel gaat veranderen!', ook al zijn daar geen tekenen van, slechts tekenen de andere kant op,

En de mensen die daarin niet mee gaan, mensen die wel snappen dat de weg naar de hel geplaveid is met goede bedoelingen zijn natuurlijk 'racisten' en 'fascisten'?

Goed samengevat?
The state of being devoted to the affairs of the world; worldliness.
Suffering fools gladly since 2000.
Victor Logica.
pi_175448879
quote:
15s.gif Op zaterdag 2 december 2017 12:37 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Wat iemand daar van mag vinden, behoort los te staan van de acceptatie en respect voor de vrijheid die iemand hier mag genieten. Sowieso, als je die vrijheid hier gaat accepteren en respecteren, stel je vanzelf bij wat je okee en niet okee vind. De grondwet staat boven alles, ook boven religie. Staat dat jou, of andere moslims niet aan? Dan moet je daar gaan waar de waarden en normen jou wel aanstaan.
Je hebt hier de vrijheid om iets te vinden van iemand's beslissingen, als een bevriende buurman morgen een streng praktiserende moslim wordt mag je daar iets van vinden. Je hoeft niet bij hem op de koffie, je kan hem mijden, je hoeft hem niet te groeten en hij kan jou daarvoor ook niet aangeven bij de politie. Als dat je niet aanstaat staat het je vrij om verhuizen. Welke grondwettelijke rechten worden er volgens jou in het item geschonden? Ik zie geen enkel schending. Je moet je in principe houden aan de wetten van het land, dat staat notabene ook in dat "gekke" boekje van de moslims. Maar stellen dat het daarmee betekent dat de wet boven religie staat is onnozel.
quote:
Jij acht het liegen al als zeer waarschijnlijk, alleen al omdat ie kritisch is op de islam. Kritiek op de islam, dat kan natuurlijk niet, en al helemaal niet van een (ex-) moslim zelf. Ik zie geen reden om hem het nadeel van de twijfel te geven.
Er klopt niets van je betoog. Lees het maar terug wat ik erover heb gesteld.
quote:
Weer verleg je het probleem wat er speelt voor die man, namelijk sociale uitsluiting op basis van religieuze gronden.
Ik verleg niets. Ik betwist dat dat het probleem is en heb aangegeven waarom ik dat vind.
quote:
Wil hier niet teveel over uitweiden, maar; momenteel niet-praktiserend. Gesprekken over bijvoorbeeld kritiek/bespotting/beledigingen versus de vrijheid van meningsuiting, de toegeëigende rechtvaardiging van (fysieke) intimidatie en (dreiging van) geweld, en op welke manieren de normen en waarden van de islam haaks staan op de n&w hier, in een niet-islamitisch land, welke problemen dit geeft, en hoe men hier mee om denkt te kunnen gaan. Bij het laatste gesprek liepen de emoties hoog op, wat tot serieuze spanningen in de familie heeft geleid.
Gelooft hij wel in God? Begrijp anders de toevoeging moslim niet zo en je opmerking dat je moslims hebt ontmoet.
quote:
Het verbaast mij niets, want kafirs zijn bij voorbaat al inferieur aan de zelf bedachte supremacy van de islam. Elk ander geloof trouwens ook. Elke interpretatie van de koran die afwijkt van een andere interpretatie van de koran kan ook reden zijn voor afkeer, getuige de recente aanslagen in de moskee in Egypte.
Jij hebt ook je eigen interpretatie van de koran, de grondwet en normen en waarden, wat is je punt? Een eigen interpretatie kan allemaal ook reden zijn voor afkeer, met soms gruwelijke gevolgen.
quote:
Ik definieer dat als volgt; niemand heeft het recht een ander te beperken in vrijheid van menings uiting en religie. Diegene die dit desondanks toch blijven doen (lees; veelal moslims in dit geval), dienen zich aan te passen, en als ze dat niet kunnen dan hebben zij hier niets te zoeken. Als een moslim een weg vind om zijn geloof te praktiseren wat strookt met westerse waarden dan is die persoon meer dan welkom. Neem een Naser Khader, prima vent, wat jammer nu dat hijzelf bedreigd word. Door moslims. En dat ik nergens zie dat moslims zich massaal laten horen tegen deze bedreigingen.
Dus op het moment dat moslims zich niet massaal laten horen beperken ze de vrijheid van meningsuiting en religie? Is dit een grap? Die waarden die je hier benoemt, zijn die ondergeschikt aan de grondwet? Of geldt dat alleen als het je uitkomt?
quote:
Als je er voor kiest hier te wonen en te leven, dan zul je die normen en waarden moeten omarmen. Iedereen is vrij hier, en zou zich vrij mogen voort bewegen, in welke richting dan ook. Wij passen ons aan, bijvoorbeeld door moskees te laten bouwen en islamitische feesten toe te laten. Hier kan de islamitische wereld zelf nog het één en ander van leren, in plaats daarvan schreeuwen ze daar schande en discriminatie als hier moslims in hun ogen gediscrimineerd worden. :')
Je hoeft niets te omarmen. Dat iedereen vrij is en zich vrij mag voortbewegen in welke richting dan ook klopt niet. Er zijn ontzettend veel restricties, geschreven en ongeschreven. Je kan zo wat voorbeelden bedenken al je je best doet. Het valt mij wel op dat je maar al te graag het probleem wil externaliseren. Wat zit daar achter?
quote:
Ik kan mij niet verenigen met het feit dat mensen ''god'' gebruiken om mensen hun vrijheid af te nemen.
Je kan je wel verenigen met andere redenen om vrijheden af te nemen?
quote:
Ik zeg gewoon dat ik nooit in een islamitisch land zou willen en zou kunnen leven. Ik zou het fijn vinden als moslims diezelfde overtuiging hebben wat dat betreft, dat ze niet in een land willen en kunnen leven waar men vrij is om te kiezen wat hij of zij denkt, vind, uit of wel/niet in geloofd.
Zo werkt het niet, niet hier noch daar noch waar dan ook op aarde.
quote:
Ik sterf nog liever dan dat ikmijzelf slaafs maak naar fictieve figuren.
Als het aan een aantal politieke partijen ligt heb je binnenkort dat recht. Als je vind dat je leven voltooid is kan je daar met staatssteun een eind aan maken als ze hun zin krijgen. Ik ben daar faliekant tegen, ik neem aan dat je daarmee vind dat ik je vrijheden aan het afnemen ben.

[ Bericht 0% gewijzigd door up7 op 02-12-2017 23:11:10 ]
  zaterdag 2 december 2017 @ 14:03:54 #265
463668 MrRatio
Never underestimate ratio
pi_175448918
Oost Europa zal nog overblijven als het rijkste en meest beschaafde gedeelte van wat eerst Europa was. De opgeleide mensen die het kunnen betalen kopen een huis in Oost Europa, en nemen bedrijvigheid mee.
Environmentalism and its most extreme version, global warming alarmism, asks for an almost unprecedented expansion of government intrusion and intervention into our lives and of government control over us.
Václav Klaus
pi_175448994
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 09:44 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Maar dit is het dan toch.... Je probeert het klein te maken, maar dit is de kern. Je ageert enorm als iemand het niet 'chique' vindt dat iemand moslim is, maar andersom zou wel moeten kunnen. Iemand moet in absolute vrijheid de keuze hebben om zijn eigen zingeving te kiezen.
Reageer je op mij? Waar stel ik dat jij moet vieren dat een ander moslim is geworden?
Definieer absolute vrijheid? Als je daarmee bedoeld dat anderen je niet mogen bekritiseren, over je mogen oordelen dan is dat een naïeve stelling.
pi_175449130
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 14:08 schreef up7 het volgende:
[..]
Reageer je op mij? Waar stel ik dat jij moet vieren dat een ander moslim is geworden?
Definieer absolute vrijheid? Als je daarmee bedoeld dat anderen je niet mogen bekritiseren, over je mogen oordelen dan is dat een naïeve stelling.
Je mag prima bekritiseren, alleen de discussie ging over accepteren of uitsluiten. Afvalligheid is een probleem binnen de islam, dat bagataliseren vind ik kwalijk.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_175449252
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 december 2017 14:13 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Je mag prima bekritiseren, alleen de discussie ging over accepteren of uitsluiten. Afvalligheid is een probleem binnen de islam, dat bagataliseren vind ik kwalijk.
De discussie ging over accepteren of uitsluiten? Waar heb je het over? Je kan niemand dwingen om iets te accepteren. Als jij morgen om welke redenen dan ook geen contact meer met iemand wil dan staat dat jou in principe vrij om dat te doen.
pi_175449294
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 14:19 schreef up7 het volgende:
[..]
De discussie ging over accepteren of uitsluiten? Waar heb je het over? Je kan niemand dwingen om iets te accepteren. Als jij morgen om welke redenen dan ook geen contact meer met iemand wil dan staat dat jou in principe vrij om dat te doen.
Dat klopt, je kan niemand dwingen volgens de wet. Maar een sociale, familie of werk omgeving die jou uitsluit omdat je een andere zingeving kiest, die vind ik behoorlijk ziek,
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_175449326
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 14:03 schreef MrRatio het volgende:
Oost Europa zal nog overblijven als het rijkste en meest beschaafde gedeelte van wat eerst Europa was. De opgeleide mensen die het kunnen betalen kopen een huis in Oost Europa, en nemen bedrijvigheid mee.
Als ze hun normen en waarden kunnen behouden en (dus) niet "verwesteren" dan zou dat kunnen, ik denk alleen niet dat het afhangt van moslimimmigratie. De leegloop en dalende geboortecijfers zijn geen goede voorbode voor Oost Europa.
pi_175451426
Hoop op een burgeroorlog. Beetje aktie in dit saaie land. Wie er wint zal me een zorg zijn.
pi_175532163
Zie die bende naievelingen hier het goedpraten. Aslof het niet erg is als de islam een steeds groter deel wordt van de westerse beschaving. Zij willen dus perse achteruitgang omdat ze zo graag willen dat een middeleeuwse ideologie het op den duur overneemt.En als je voor meer Westers en minder islam bent dan ben je xenofoob,islamoofoob,racist etc.
pi_175532577
Ga maar gewoon uit van 25% in West/Noord-Europa. Met minstes tot 25% niet-islamitische niet-westerse allochtonen. De autochtoon zal vanaf dat punt zeer snel dalen naar 15% tot 5%.

[ Bericht 31% gewijzigd door LelijKnap op 06-12-2017 18:18:27 ]
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
pi_175533844
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 18:12 schreef LelijKnap het volgende:
Ga maar gewoon uit van 25% in West/Noord-Europa. Met minstes tot 25% niet-islamitische niet-westerse allochtonen. De autochtoon zal vanaf dat punt zeer snel dalen naar 15% tot 5%.
:') Gaat de "autochtoon" zich massaal steriliseren of toch aan de robotvrouw in jouw toekomstbeeld? ^)
pi_175534100
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 19:26 schreef up7 het volgende:

[..]

:') Gaat de "autochtoon" zich massaal steriliseren of toch aan de robotvrouw in jouw toekomstbeeld? ^)
Anticonceptiemiddelen icm een doodgeslagen kinderwens is een vorm van sterilisatie. Robotseks ook.
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')