abonnement Unibet Coolblue
pi_175550021
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 11:55 schreef polderturk het volgende:

[..]

Als er nu ingegrepen wordt zullen er al tientallen miljoenen slachtoffers vallen. Bij een oorlog zullen ook Japan, China en de VS betrokken raken.

- Seoul, Pyongyang en andere steden zullen in een vuurzee veranderen
- Tokyo en een aantal andere Japanse steden zullen in een vuurzee veranderen.
- Hooguit een paar Amerikaanse steden zullen geraakt worden

Als de VS geraakt wordt met kernbommen zullen ze mogelijk ook de oorlog verklaren aan China, met het risico op een globale kernoorlog.
Niemand kent de scenario's. Jij ook niet.
Je bent wel cool, maar dat komt doordat je in mijn schaduw staat
pi_175557276
https://en.wikipedia.org/wiki/Hwasong-15

[ Bericht 10% gewijzigd door Zeibo op 07-12-2017 20:13:05 ]
pi_175558939
quote:
Ik denk dat die 5000 km/uur niet klopt. De huidige ICBM's gaat met snelheden tussen de 20.000 en 30.000 km/uur.
pi_175559031
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 20:10 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik denk dat die 5000 km/uur niet klopt. De huidige ICBM's gaat met snelheden tussen de 20.000 en 30.000 km/uur.
Het is pas hun eerste test met een ICBM die theoretisch gezien heel de VS kan bereiken. Dat is niks. Ze hebben veel meer tests nodig om de fouten uit te halen en hem te verbeteren.
  donderdag 7 december 2017 @ 23:48:53 #255
473341 PitYo
Shamiya! Het is de Shhheik
pi_175565628
Hoe zat dat ook alweer met Lee Kennedy?

Kim-Kwak-In? Kim Jong Suk?
Kim-Ju-Yon en Kim-Hyon-Book??

(Uit het boek *With the Century van Kim Il Sung ... iets met butlers..... )

Juche - You Che (Guevara)
JARIP - Economy Ja R.I.P
Songun - Sung en Un omdat ze het niet weten(wat niet? alles wat verbrand is niet) de wanhoop is naarbij.

Oh Glorie voor onze 4 Jarige Generaal Nam-il

Kim-Man-il , Kim-Jong-Sook

1.000.000 JAAAAAAAR

en de Ow Neeeej samaa al heulemaalllllll
DUROTAN! WoW Goud en Silver beleggingsgroep GIMCHONGIN<br />Arbeidsgroepen in concentratiecampen beschikbaar voor al uw zilveren kogels.<br />Gratis VX trilogie garantie voor al uw verloren voorwerpen
pi_175572456
quote:
15s.gif Op donderdag 7 december 2017 09:22 schreef Infection het volgende:

[..]

Dit ja. 50 jaar geleden had er al ingegrepen moeten worden, dan hadden we de apocalypse nog kunnen voorkomen.
67 jaar geleden had de USA, lees McArthur, veel tactischer moeten zijn ten aanzien van Taiwan en de te verre doorstoting in Noord-Korea tot de Chinese grens (in oktober 1950).
PyongYang had nu gewoon in Zuid-Korea kunnen liggen.
  vrijdag 8 december 2017 @ 15:29:01 #257
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_175576130
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 15:02 schreef Megumi het volgende:
In elk geval moet Kim wel een atoomwapen met draagraket hebben. Omdat hij met zijn leger en conventionele wapens een conflict met de VS zeker gaat verliezen.
Met één draagraket en een warhead ga je ook niet ver komen. Kim hoeft er maar over te denken om dat ding te lanceren en Uncle Sam gaat alles op alles zetten om hem neer te halen voordat ie schade kan doen. Dat is met één raket nog best haalbaar.

Als Kim echt destructief wapentuig wil maken dan zou ie nucleaire munitie ontwikkelen voor de artillerie die al aan de grens met Zuid-Korea staat.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_175576310
quote:
8s.gif Op vrijdag 1 december 2017 14:54 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Omdat CNN liegt over alles. Fake news.
Open je ogen, polderturk. CNN is FAKE NEWS
Eensch.

Maar natuurlijk niet alleen CNN:

Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_175576507
Een atoombom op pjing pjong poeng, of hoe heet die kutstad, is voldoende. Ben je van al het gezeur af.
Met dat land gaat niets verloren. Is toch afgelopen zaak. Groeit niks meer, de mensen zijn er gedegenereerd. Je helpt de wereld heel erg vooruit als je dat stuk grond gewoon erased. Weg ermee. Uitgummen, paar flinke bommen erop, hek eromheen en tot onbewoonbaar gebied verklaren.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_175576641
Wees niet bang, zie het als soort van verzekering voor Noord-Korea om niet te worden aangevallen. Er gaat helemaal niets gebeuren dus zeker niet iets om je druk over te maken.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_175576650
Het erge van die spleetogen is dat wij niet om ze hebben gevraagd, maar dat ze wel altijd het bloed onder onze nagels weghalen zonder enige aanleiding.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_175577510
In die regio is maar een land dat zwaar telt op militair gebied: China. De Noord-Koreanen hebben weinig tot geen geld vandaar hun trage vooruitgang omdat ze maar beperkt tijd en geld kunnen investeren in hun leger. De intelligentie zit het wel snor maar dan moet je wel een economie en talent hebben die dat ondersteunen. Aan de economie onderbreekt het in Noord-Korea. Vooral de Chinezen steken veel geld in de modernisering van hun leger (180 miljard dollar dit jaar, economie ter grootte van 11,8 triljoen dollar wat overeenkomt met 15% van de globale economie, dus valt mee op totaal bezien, iets van 2% van de totale economie) omdat ze de Amerikanen niet vertrouwen. Die weten dat als je eigen pad wilt volgen dan moet je een ijzersterk leger opbouwen. Het gevechtsvliegtuig Chengdu J-20 die ze dit jaar in gebruik zijn gaan nemen geeft ze luchtovermacht tegen alle Aziatische legers. Je kunt reviews zoeken van militaire experts om te lezen hoe goed of slecht de handel is. Fabrikant: Chengdu Aircraft Industry Group: oprichtjaar 1990.



https://en.wikipedia.org/wiki/Chengdu_J-20

De Shenyang J-31 is een verbeterde versie van de Shenyang J-15 die in 2018 of 2019 grootschalig uitgerold moet worden. Volgens een expert van de Chinese luchtmacht ligt de verkoopsprijs van het toestel rond 70 miljoen dollar, heeft het toestel een actieradius van 1.250 kilometer, kan het aan 1,8 keer de snelheid van het geluid vliegen en 8 ton wapens aan boord meenemen. Fabrikant: Shenyang Aircraft Corporation: oprichtjaar 1951.



https://en.wikipedia.org/wiki/Shenyang_J-31

Hun kernwapenarsenaal zijn ze ook aan het moderniseren. Uitbreiden niet, ze blijven hun kleine arsenaal aan 260 waterstofbommen behouden, maar ze moderniseren dat kleine arsenaal wel. Een groot arsenaal kost klauwen vol geld om te onderhouden. De politiek van deterrente: als we worden aangevallen dan moeten we vernietigend kunnen terugslaan. De Dongfeng 41 is ook dit jaar in gebruik genomen. Fabrikant: China Academy of Launch Vehicle Technology: oprichtjaar 1957.



https://en.wikipedia.org/wiki/DF-41

[ Bericht 2% gewijzigd door Zeibo op 10-12-2017 16:02:26 ]
pi_175578079
Waarom zouden wij ze willen aanvallen?
Juist door al dat geschreeuw en gebrul daar trekken ze juist de aandacht. Als ze de afgelopen tien jaar gewoon hun muil hadden gehouden, was er niets gebeurd.

En ja nu zit je met een hoop ellende waar je iets mee moet.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_175578109
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 17:02 schreef Sigaartje het volgende:
aarom zouden wij ze willen aanvallen?
Juist door al dat geschreeuw en gebrul daar trekken ze juist de aandacht. Als ze de afgelopen tien jaar gewoon hun muil hadden gehouden, was er niets gebeurd.
Het is vooral de VS dat in paniekmodus zit. Uiteindelijk zien ze hun invloed over landen eroderen. Voorheen hadden ze geen controle over Rusland en China. Dat is een. Nu krijgen ze steeds minder controle over een klein landje als Noord-Korea. Vandaar al het geschreeuw in de media over wat Noord-Koreaanse testen. De arrogantie is stuitend. De Chinezen bouwen vooral hun leger uit om te voorkomen dat een paniekerige of arrogante macht gekke dingen gaat doen: ze snappen dat Amerikanen vooral onder de indruk zijn van militaire macht. Zie de opbouw als een politiek van deterrente. Ze willen oorlog voorkomen maar Noord-Korea in hun invloedssfeer behouden.

Ze beschouwen zichzelf als een beschaving apart: een derde beschaving (smaak) naast de westerse en islamitische beschaving. Niet Rome en Athene, Aristoteles of Voltaire, of de Verlichting is bepalend voor het moraal en de identiteit van de Chinezen, maar de dynastieën van Han, Tang, Qing en Ming, en de filosofieën van Confucius en Mencius. Steken enorm veel geld in technologische vooruitgang en ontwikkeling. Noord-Korea wordt beschouwd als hun invloedssfeer. Een voorbeeld van hun grip op Zuid-Oost Aziatische economieën. Het is enorm. 2% van de totale Indonesische populatie: 71% van de Indonesische economie beheersen. De Indonesiërs hebben in 1998 een uitbarsting gehad en gingen in de Indonesische hoofdstad Jakarta op jacht naar Chinezen om ze te doden. Veel Chinese zaken gingen tegen de grond door woedende Indonesische menigtes. Hier en daar wat Chinese slachtoffers die door piswoedende Indonesische menigtes werden gesnapt, gelyncht en afgeslacht.

quote:


Veel Chinezen zijn succesvol in het zakenleven en de industrie van Indonesië, wat hen niet geliefd maakt onder landgenoten. Bij sociale onrust heeft de woede van demonstranten zich in het verleden vaak gericht tegen Chinezen. Ook bij de onlusten in de zomer van 1998, toen veel Indonesiërs de straat opgingen om te protesteren tegen de ernstige economische crisis en het bewind van de toenmalige president Soeharto, waren zij het doelwit. Honderden Chinezen in de hoofdstad Jakarta werden vermoord. Tegenwoordig investeren Chinese techgiganten als Alibaba en Tencent al volop in Zuidoost-Azië.

Een van hen is FX Harsono. Hij is geboren na de Revolusi Nasional (1945-1949), zoals de vier verschrikkelijke jaren die aan een half miljoen mensen het leven kostten in Indonesië worden genoemd, maar naar zijn vaders zwarte fotoalbums vol beelden van doodshoofden en knoken, heeft hij als kind vaak gekeken. 'Hij was fotograaf', vertelt Harsono, 'en in 1951 vroeg de vereniging van etnische Chinezen hem om de opgravingen van de Chinese massagraven in Indonesië te documenteren, om de slachtoffers alsnog een waardige begrafenis te bezorgen. Maandenlang duurde het graven. De Revolusi Nasional mag Harsono dan bespaard zijn gebleven, de massamoorden van '65-'66, die aan meer dan een half miljoen mensen het leven kostten en die generaal Soeharto aan de macht brachten, herinnert hij zich erg goed. 'Als jongen van zeventien zag ik op de weg van school naar huis vaak toegetakelde lijken liggen, van zogenaamde communisten. De meesten waren maar een paar jaar ouder dan ik. Er was niet veel nodig om voor "rooie" te worden versleten, de geringste verdenking volstond om te worden vermoord.' Later kwamen we achter dat de VS deze massamoorden via de CIA uitgebreid steunde als strijd tegen het communisme.

In 1740 al is er sprake van een pogrom die bijna de hele Chinese populatie uitmoordt. Chinezen vormen slechts één à vier procent van de bevolking van Indonesië, maar ze boeren goed. Veel van de rijkste burgers van het land zijn Chinezen. Hun economisch succes steekt de Indonesische burger de ogen uit.

Rodrigo Duterte (72) won in 2016 de Filipijnse presidentsverkiezingen met de belofte keihard op te treden tegen misdaad, drugs en corruptie. Hij blijkt een man van zijn woord. Duterte's oorlog tegen drugs heeft volgens mensenrechtengroep Human Rights Watch al zeker zevenduizend levens geëist. De Filipijnse president stuurde daarnaast al tientallen regeringsfunctionarissen de laan uit op verdenking van corruptie, waaronder de minister van Binnenlandse Zaken. De onder zijn eigen volk razend populaire Duterte zal zijn bikkelharde drugsbeleid in het komende jaar voortzetten en zal daarnaast proberen de Filipijnen om te vormen tot een middeninkomenland. Onder de plaatselijke geassimileerde Chinezen is hij ook populair, die vaak het katholieke geloof hebben aangenomen (dominante religie van de Filipijnen) en Filipijnse namen dragen.

quote:
In Amerika vindt men dat het Chinese ruimtevaartprogramma een bedreiging vormt voor de Amerikaanse belangen, zowel binnen als buiten de dampkring. China zou het programma gebruiken om militaire, economische en technologische hegemonie na te streven. De Chang'e 4 moet in 2018 een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de tot nu toe hobbelige ontwikkeling in de ruimte. In 2003 was China de derde mogendheid die, na de Verenigde Staten en de voormalige Sovjet-Unie, een bemande ruimtemissie succesvol uitvoerde met eigen materieel. Deze missie helpt ons land de sprong te maken van volger naar een leider op het gebied van maanverkenning, zei onderzoeksleider Liu Jizhong daar eerder dit jaar over tijdens een ruimtevaartcongres in Peking.

Tijdens de Culturele Revolutie klaagde Mao Zedong dat Chinese wetenschappers niet eens in staat waren een aardappel in de ruimte te lanceren. Andere landen onder de voet lopen wordt tegenwoordig niet zo gewaardeerd. Maar gelukkig biedt de ruimte nog voldoende onbekend terrein om macht en kunnen van een moderne natie aan de wereld te demonstreren. Dat was dan ook precies wat Mao Zedong wilde in de jaren '50. Al in 1956 gaf hij de order om een Chinese ruimtevaartorganisatie op te richten. Dat de kennis voor de ruimtevaart goed van pas kwam voor het ontwikkelen van atoomraketten was mooi meegenomen aldus Mao Zedong. De leiders wilden dat al in 1959 de eerste Chinese satelliet in de ruimte moest worden geschoten om de tiende verjaardag van de Volksrepubliek luister bij te zetten. De vertragingen en fouten waren zo talrijk dat het tot 1970 zou duren voordat de eerste Chinese satelliet succesvol in een baan om de aarde werd gebracht.

Verwend of uitgekeken op het Chinese ruimtevaartprogramma, waar jaarlijks rond de 12 miljard euro aan wordt besteed, zijn de Chinese televisiekijkers nog allerminst.

China ontwikkelt de technologie grotendeels zelf. Als dat niet lukt, wordt kennis gekocht, gekopieerd of desnoods gestolen. President Xi Jinping heeft eerder dit jaar de versnelde integratie bevolen van de luchtmacht en de ruimtevaart. Er gaan in de militaire pers ook tal van geruchten over een Chinees 'ruimtevliegtuig', de zogeheten Shenlong oftewel Goddelijke Draak.

Waar het gaat om rakettechnologie nadert China het kennisniveau van de VS. China deed eerder deze maand opnieuw een geslaagde proef met de Lange Mars 5-raket met een diameter van vijf meter, en in staat om 23 ton vracht naar de maan te vervoeren. En er zijn plannen voor de bouw van een Lange Mars-raket die zwaarder is en verder reikt dan de grootste Amerikaanse raket, de Saturn 5. Uiteindelijk gaat het erom ,,heel China een nieuw gevoel van trots'' geven, aldus president en partijleider Xi Jinping. Hij voegde er aan toe dat taikonauten, rakettechnici en ingenieurs, die allemaal relatief jong zijn, de dure plicht hebben de ,,Chinese ruimtevaartdroom" in vervulling te brengen.

Het Chinese leger verplicht technologie- en telecombedrijven om werknemers af te staan voor een cyberleger. Duizenden bedrijven leveren zo personeel dat wordt ingezet in een wereldwijde cyberoorlog. Dat schrijft The Financial Times, die correspondent Kathrin Hille een onderzoek ter plaatse liet uitvoeren. Zij sprak onder meer met een manager van het Chinese bedrijf Nanhou met 500 werknemers, waarvan iedereen die jonger is dan 30 een tweede baan heeft als cybersoldaat. Het bedrijf is een technologieonderneming die hard- en software maakt voor de onderwijsmarkt. Er werken waarschijnlijk 100.000 mensen in het Chinese cyberleger.

Bron: Financieel Dagblad


[ Bericht 7% gewijzigd door Zeibo op 09-12-2017 02:48:47 ]
  vrijdag 8 december 2017 @ 18:07:20 #265
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_175579278
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 14:43 schreef xzaz het volgende:
Is waarschijnlijk gewoon een gemodde UR-100N van de Russen. De Noord-Koreanen maken helemaal niets zelf ze hebben al moeite met eten maken laat staan een ICMB.
Als noord Korea al wat overneemt is het van China
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_175579571
Tijd om te knallen. Ik ben er klaar voor.
pi_175580616
Wat heeft Amerika trouwens te zoeken in Azie?
Waarom halen ze zich zoveel problemen op de hals?
Terwijl het niet nodig is.

Laat het ze daar zelf uitzoeken in die rottende uithoek dat Oost-Azie heet. Is nooit een fijn werelddeel geweest om te vertoeven. Altijd gedonder daar. Trouwens heel Azie.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_175581738
Hmm, de Chinezen zijn zo extreem ambitieus (technologisch/innovatie/buitenlands politiek) dat ze als een gevaar worden gezien voor de VS: dat is het sentiment dat al een tijdje leeft binnen Amerikaanse politieke krijgen. De VS breekt hoofdbrekens hoe ze dat land onder controle kunnen houden. De Chinezen reageren daar op verschillende manieren op. Ze willen hun handel en olieleveranties veiligstellen tegen de Amerikaanse marine en zijn daarom handelsroutes op het Euraziatische continent gaan bouwen als alternatief voor de zeeroutes.



Zoals je hebt gemerkt werken landen als Frankrijk of Duitsland of Japan onder Amerikaanse hegemonie. Hun buitenlandse politiek botst niet met de Amerikaanse belangen. De Chinezen die werken niet onder maar werken tegen: die volgen totaal hun eigen pad met een totaal onafhankelijke buitenlandse politiek. Dat is niet wenselijk voor een hegemoon. Noord-Korea is niet meer dan een excuses. Daar kan volgende week om tafel mee worden gegaan: NK houdt haar handel, bevriest de ontwikkeling, exporteert de technologie niet, sancties weg, en klaar. Alleen Amerikaanse defensie-industrie vaart wel bij hier en daar wat vlammetjes van spanningen zodat het wapens kan verkopen en biedt een mooi excuses om daar betrokken te blijven. Ze zijn natuurlijk niet gek in Peking. Ze hebben een enorme staatsdenktank CASS opgericht in Peking met 4000 experts/denker/filosofen etc. die debatteren over 250 verschillende disciplines en de overheid adviseren op 250 verschillende disciplines.

[ Bericht 30% gewijzigd door Zeibo op 10-12-2017 07:10:56 ]
  vrijdag 8 december 2017 @ 19:58:25 #269
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_175582025
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 23:48 schreef PitYo het volgende:
Hoe zat dat ook alweer met Lee Kennedy?

Kim-Kwak-In? Kim Jong Suk?
Kim-Ju-Yon en Kim-Hyon-Book??

(Uit het boek *With the Century van Kim Il Sung ... iets met butlers..... )

Juche - You Che (Guevara)
JARIP - Economy Ja R.I.P
Songun - Sung en Un omdat ze het niet weten(wat niet? alles wat verbrand is niet) de wanhoop is naarbij.

Oh Glorie voor onze 4 Jarige Generaal Nam-il

Kim-Man-il , Kim-Jong-Sook

1.000.000 JAAAAAAAR

en de Ow Neeeej samaa al heulemaalllllll
Context?
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  zaterdag 9 december 2017 @ 07:52:36 #270
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_175592889
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 15:29 schreef Stoney3K het volgende:

[..]

Met één draagraket en een warhead ga je ook niet ver komen. Kim hoeft er maar over te denken om dat ding te lanceren en Uncle Sam gaat alles op alles zetten om hem neer te halen voordat ie schade kan doen. Dat is met één raket nog best haalbaar.

Als Kim echt destructief wapentuig wil maken dan zou ie nucleaire munitie ontwikkelen voor de artillerie die al aan de grens met Zuid-Korea staat.
Hangt van het doel af. En hoeveel raketten Noord-Korea heeft die in elk geval voldoende bereik in de regio hebben als je indruk wil maken. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan Okinawa als mogelijke doelwit. Los van doelen in Zuid-Korea. En los daarvan een bevelhebber die doelbewust op een nucleaire conflict aanstuurt is een achterlijke idioot.

[ Bericht 2% gewijzigd door Megumi op 09-12-2017 08:14:09 ]
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  zaterdag 9 december 2017 @ 07:55:43 #271
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_175592903
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 10:53 schreef Elzies het volgende:

[..]

Blij dat je weer een restje gezond verstand hebt terug gevonden.

Mijn advies, ban CNN. Kijk er niet naar. Negeer het.
Wat wil je dan? FOX News is ook niet je van dat.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_175593830
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 07:55 schreef Megumi het volgende:

[..]

Wat wil je dan? FOX News is ook niet je van dat.
Maar CNN is toch wel het allerlaagste journalistieke vuilnis wat er bestaat. Een 'nieuwszender' die zijn eigen nieuws bijeen fantaseert, steeds met eigen bedachte bronnen komt aanzetten en zowat de term fake news heeft uitgevonden.
  zaterdag 9 december 2017 @ 10:02:21 #273
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_175593857
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 09:59 schreef Elzies het volgende:

[..]

Maar CNN is toch wel het allerlaagste journalistieke vuilnis wat er bestaat. Een 'nieuwszender' die zijn eigen nieuws bijeen fantaseert, steeds met eigen bedachte bronnen komt aanzetten en zowat de term fake news heeft uitgevonden.
Sinds wanneer is CNN zo afgezakt dan?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_175593950
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 10:02 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Sinds wanneer is CNN zo afgezakt dan?
Ik denk sinds de moordende journalistieke concurrentie en de zich steeds verversende nieuwe technologie waardoor dit soort zenders genoodzaakt zijn om hun eigen nieuws te gaan verzinnen. Anders kunnen ze niet meer meekomen.

CNN is zowat een nieuwsslaafje van Donald Trump geworden. Zonder Donald Trump zijn ze out of the picture.
pi_175594785
Trump is snel op weg om Amerika te veranderen in een politiek en militair onbelangrijke speler op het wereld toneel. Met dreigementen heeft hij Noord-Korea alleen maar tot grotere spoed aangezet en met het schofferen van bijna alle mensen in het buitenland heeft hij zichzelf diplomatiek buitenspel gezet. Rusland en China zijn op weg om de belangrijkste spelers op het wereldtoneel te worden en dat is slecht nieuws voor iedereen die democratie en mensenrechten belangrijk vinden.

Noord-Korea bewijst ook dat het ontwikkelen van ICBM's en kernwapens erg belangrijk is in de bescherming tegen de VS.
pi_175598198
inside_nk twitterde op zaterdag 09-12-2017 om 09:21:05 Nortn Korea agrees to communicate regularly with U.N. at various levels. A UN envoy arrived in North Korea on Wedne… https://t.co/wsboZTwmyA reageer retweet
inside_nk twitterde op zaterdag 09-12-2017 om 14:03:14 China's Foreign Minister, Wang YI, speaking in Beijing about the situation with North Korea, "The outlook is not op… https://t.co/yfC4qhfZZe reageer retweet
  zaterdag 9 december 2017 @ 23:10:58 #277
473341 PitYo
Shamiya! Het is de Shhheik
pi_175609900
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 19:58 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Context?
Context ja...
DUROTAN! WoW Goud en Silver beleggingsgroep GIMCHONGIN<br />Arbeidsgroepen in concentratiecampen beschikbaar voor al uw zilveren kogels.<br />Gratis VX trilogie garantie voor al uw verloren voorwerpen
pi_175609990
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 14:10 schreef Infection het volgende:
inside_nk twitterde op zaterdag 09-12-2017 om 09:21:05 Nortn Korea agrees to communicate regularly with U.N. at various levels. A UN envoy arrived in North Korea on Wedne… https://t.co/wsboZTwmyA reageer retweet
inside_nk twitterde op zaterdag 09-12-2017 om 14:03:14 China's Foreign Minister, Wang YI, speaking in Beijing about the situation with North Korea, "The outlook is not op… https://t.co/yfC4qhfZZe reageer retweet
Ze weten bij god niet hoe om te gaan met Noord-Korea en laten de situatie liever zoals die is.
  zondag 10 december 2017 @ 10:17:06 #279
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_175615810
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 09:59 schreef Elzies het volgende:

[..]

Maar CNN is toch wel het allerlaagste journalistieke vuilnis wat er bestaat. Een 'nieuwszender' die zijn eigen nieuws bijeen fantaseert, steeds met eigen bedachte bronnen komt aanzetten en zowat de term fake news heeft uitgevonden.
Ik heb CNN altijd een redelijk betrouwbare bron van nieuws gevonden. Met de klemtoon op redelijk. Want onafhankelijk nieuws wat puur objectief is bestaat helemaal niet. En Trump is een gevaarlijke gek en zelf de grootste producent van nep nieuws. En CNN bestaat veel eerder dan die achterlijke gek Trump. En ik ben misschien wat ouderwets wat nieuws aangaat en beperk me zelf tot bronnen die door de jaren heen zich bewezen hebben in tegen stelling tot de stront die Trump en dergelijke het web op poepen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Megumi op 10-12-2017 10:35:38 ]
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  zondag 10 december 2017 @ 10:20:26 #280
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_175615849
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 11:09 schreef Wespensteek het volgende:
Noord-Korea bewijst ook dat het ontwikkelen van ICBM's en kernwapens erg belangrijk is in de bescherming tegen de VS.
Precies en ook tegen de andere supermachten. En met een beperkt budget kan Noord-Korea niet anders een ICBM kost gemiddeld 150.000.000 miljoen dollar. Wat veel goedkoper is dan de torenhoge budgetten wat de supermachten uitgeven.

[ Bericht 13% gewijzigd door Megumi op 10-12-2017 10:31:53 ]
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  zondag 10 december 2017 @ 10:39:33 #281
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_175616051
quote:
0s.gif Op zondag 10 december 2017 10:20 schreef Megumi het volgende:

[..]
En met een beperkt budget kan Noord-Korea niet anders een ICBM kost gemiddeld 150.000.000 miljoen dollar. Wat veel goedkoper is dan de torenhoge budgetten wat de supermachten uitgeven.
Das heul veul dollars
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 10 december 2017 @ 10:40:21 #282
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_175616067
Verder beschermt Noord Korea niet, ze bedreigen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_175616949
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 15:48 schreef Sigaartje het volgende:
Een atoombom op pjing pjong poeng, of hoe heet die kutstad, is voldoende. Ben je van al het gezeur af.
Met dat land gaat niets verloren. Is toch afgelopen zaak. Groeit niks meer, de mensen zijn er gedegenereerd. Je helpt de wereld heel erg vooruit als je dat stuk grond gewoon erased. Weg ermee. Uitgummen, paar flinke bommen erop, hek eromheen en tot onbewoonbaar gebied verklaren.
Waarom is het een kutstad? Jij bent er geweest dat je je mening kunt onderbouwen?
Hoezo gaat er niets met dat land verloren? Geen mensenlevens? Noord Koreanen zijn geen mensen? Hebben geen recht om te leven?

Zuid-Korea, China, Rusland en Japan zouden ook erg blij zijn met de verspreiding van de fallouts richting hun eigen landen. :')

quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 15:55 schreef ITrade het volgende:
Wees niet bang, zie het als soort van verzekering voor Noord-Korea om niet te worden aangevallen. Er gaat helemaal niets gebeuren dus zeker niet iets om je druk over te maken.
Dat klikt vast gek in de hoofdjes van velen, maar zo is het maar net.
De Noord-Koreanen zijn een intelligent volk (zoals de Zuid-Koreanen) en die zullen zich niet van de grond laten wissen. Ze weten wat ze riskeren en dat dit wat ze nu doen alleen maar grootpraat is en hun toekomstige kernwapenarsenaal een insurance tegen regime-changing landen als Amerika is.

quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 17:02 schreef Sigaartje het volgende:
Waarom zouden wij ze willen aanvallen?
Juist door al dat geschreeuw en gebrul daar trekken ze juist de aandacht. Als ze de afgelopen tien jaar gewoon hun muil hadden gehouden, was er niets gebeurd.

En ja nu zit je met een hoop ellende waar je iets mee moet.
Dus als jouw gekke buurman dagelijks de buurt bij elkaar schreeuwt zonder daadwerkelijk iemand pijn te doen, is dat een reden voor jou om fysiek los te gaan op je buurman? _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door Gruj0 op 10-12-2017 11:55:10 ]
pi_175617376
quote:
0s.gif Op zondag 10 december 2017 11:48 schreef Gruj0 het volgende:
Ze weten wat ze riskeren en dat dit wat ze nu doen alleen maar grootpraat is en hun toekomstige kernwapenarsenaal een insurance tegen regime-changing landen als Amerika is.

Precies, veel meer kunnen ze ook niet doen en als ze dit niet gedaan hadden was het allang over met NK. Je ziet dat een (prachtig) land als Iran nu bijvoorbeeld precies hetzelfde beleid voert. Blijkbaar is dit de enige manier om je te beschermen tegen de echte criminelen in de wereld.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_175617604
quote:
0s.gif Op zondag 10 december 2017 10:20 schreef Megumi het volgende:

[..]

Precies en ook tegen de andere supermachten. En met een beperkt budget kan Noord-Korea niet anders een ICBM kost gemiddeld 150.000.000 miljoen dollar. Wat veel goedkoper is dan de torenhoge budgetten wat de supermachten uitgeven.
De ontwikkelkosten in Noord-Korea zijn niet zo hoog, daar heeft de leiding geen last van veel factoren die elders de kosten opjagen.
pi_175639380
quote:
0s.gif Op zondag 10 december 2017 10:17 schreef Megumi het volgende:

[..]

Ik heb CNN altijd een redelijk betrouwbare bron van nieuws gevonden. Met de klemtoon op redelijk. Want onafhankelijk nieuws wat puur objectief is bestaat helemaal niet. En Trump is een gevaarlijke gek en zelf de grootste producent van nep nieuws. En CNN bestaat veel eerder dan die achterlijke gek Trump. En ik ben misschien wat ouderwets wat nieuws aangaat en beperk me zelf tot bronnen die door de jaren heen zich bewezen hebben in tegen stelling tot de stront die Trump en dergelijke het web op poepen.
CNN is recent nog door een onafhankelijke media betrapt op het verspreiden van fake news inzake Trump. De geloofwaardigheid van CNN is aan het instorten en feitelijk alleen nog geloofwaardig voor de politieke tegenstanders van Trump die alle onzin over hem automatisch voor zoete koek slikken.

Maar hoeveel fake news CNN ook over Trump probeert te verspreiden, de harde waarheid haalt het CNN onzin gehalte in. De Amerikaanse economie floreert onder Trump, zijn belastinghervormingen zijn officieel doorgevoerd, de werkloosheid is lager dan ooit en Trump heeft uiteindelijk zijn zin gekregen inzake het inreisverbod van moslims uit risicolanden. Zelfs Republikeinen die aanvankelijk tegen Trump waren binden nu in. Slechts 19% vindt het onderzoek inzake de Russische inmenging nog relevant voor verder onderzoek. De kans dat onderzoeker Muller ontslagen wordt, wordt met de dag groter. De integriteit van de FBI ligt politiek onder vuur.

Dit is overigens niet mijn analyse alleen maar ook de analyse van de gebruikelijke NRC columnist in het programma Buitenhof. Toch niet de grootste bewonderaar van Trump. Trump sluit dus een fantastisch succesvol jaar als Amerikaanse president af en fake news media CNN heeft het nakijken. Dat is geen fake news maar de huidige stand van zaken.
pi_175644732
quote:
0s.gif Op maandag 11 december 2017 10:09 schreef Elzies het volgende:

[..]

Trump sluit dus een fantastisch succesvol jaar als Amerikaanse president af
Hahah, als je het zelf maar gelooft hè.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 13 december 2017 @ 10:22:15 #288
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_175688742
quote:
Kim Jong-un beklimt een berg, en dat is heel slecht nieuws

Kim Jong-un, de (niet zo heel) grote leider van Noord-Korea, heeft vorige week vrijdag de Paektu beklommen. Op zich weinig opmerkelijk - hij heeft dat in het verleden al een paar keer gedaan. Maar de geschiedenis leert ons dat de actie weinig goeds voorspelt.



Zoals bij alle activiteiten van Kim Jong-un werd er tijdens de beklimming vrijdag druk gefotografeerd en gerapporteerd door KCNA (Korean Central News Agency). De leider kan geen voet verzetten zonder dat hij daarbij geprezen wordt in de (door hem gecontroleerde) media. Toegegeven, het beklimmen van een besneeuwde berg in een maatpak en nette schoenen is een hele prestatie - en al helemaal als de man ondanks zijn ronde omvang geen zweetdruppel prijsgeeft en zijn schoenen onberispelijk blijven. Maar dat is niet waarom er heel wat wenkbrauwen de hoogte ingaan. Een bezoek aan de Paektu is in Noord-Korea nooit een goed teken.

De berg wordt in het land immers als een mystieke, bijna heilige plek gezien. Volgens de Noord-Koreaanse geschiedenis is het de geboorteplek van Kim Il-Sung, de eerste dictator van het land. De rest van de wereld weet dat die eigenlijk ergens in de Sovjet-Unie ter wereld kwam, maar het land heeft zo zijn eigen versie van de feiten. Nu is de Paektu de plek waar belangrijke mensen heen gaan als ze willen nadenken en raad willen krijgen over moeilijke beslissingen. In het geval van de Kims gaat het dan meestal over executies of nucleaire plannen.



Koppen rollen

In 1977 bijvoorbeeld beklom Kim Jong-il, vader van de huidige leider, de Paektu. Niet veel later werd de hoogste ambtenaar van internationale zaken terechtgesteld. En ook Kim Jong-un laat vaak koppen rollen als hij weer van de berg afkomt. In november 2013 kostte de beklimming het leven aan zijn nonkel en raadgever Jang Song-thaek. In april 2015 liet hij na een bezoek aan de berg Hyonn Yong-chol, hoofd van defensie, executeren.

Zijn laatste bezoek aan de Paektu, in 2016, had echter een veel groter gevolg. Niet lang na de beklimming begon Noord-Korea grote nucleaire testen uit te voeren. En nu Kim zijn land heeft uitgeroepen tot een ‘complete nucleaire staat’, hoopt iedereen dat hij op die berg niet besloten heeft om ze ook in te zetten.



Vulkaanuitbarsting

Vreemd genoeg zijn de nucleaire activiteiten van Noord-Korea vooral nefast voor de Paektu zelf. De berg, die gezien wordt als een van de dodelijkste vulkanen uit de geschiedenis, ligt op een boogscheut van waar de kernbommen getest worden. De laatste keer dat die uitbarstte was in het jaar 1093, maar experts speculeren dat de proeven een nieuwe ramp kunnen uitlokken of de berg compleet kunnen vernietigen.

De laatste maanden werden in de omgeving van de vulkaan al verschillende aardschokken waargenomen, vermoedelijk als reactie op de enorme nucleaire test van september. Wetenschappers schatten dat de kracht van die bom 10 keer groter was dan die van Hiroshima, en de tektonische platen voelen daar de gevolgen van. Sommigen vrezen dat de locatie rond de berg beschadigd werd en dat een volgende test desastreuze gevolgen zou kunnen hebben, zeker nu Zuid-Koreaanse spionnen melden dat er ook nog twee tunnels worden gegraven in de omgeving.

https://m.hln.be/nieuws/b(...)cht-nieuws~a5f5f286/

Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 13 december 2017 @ 10:27:41 #289
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_175688818
quote:
6s.gif Op woensdag 13 december 2017 10:22 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dat zou wat zijn, als die tests een uitbarsting veroorzaken die het hele land in de as legt.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_175691704
quote:
Russia and China Military Drills Target Both North Korea and U.S.

China and Russia have teamed up on drills aimed at countering North Korea, as well as the U.S. and its regional allies, amid the threat of nuclear war outbreak.

The two countries on Monday began a joint computer-simulated anti-missile air drill in Beijing that will last six days. China’s defense ministry said its exercises with Russia are aimed at repelling ballistic and cruise missiles in the region from other countries. They are also meant to show Pyongyang that China and Russia are gearing up for a potential crisis, according to military experts.

“These exercises are aimed at preparing the two militaries as North Korea becomes more provocative and unpredictable, and with no sign that Pyongyang is likely to give up its nuclear program and the U.S. repeatedly threatening to strike the North,” Li Jie, a military expert in Beijing, told the South China Morning Post on Tuesday.

Another military expert, Collin Koh of Nanyang Technological University in Singapore, said the drills are also intended to counter the U.S. alliances that are being formed as a result of North Korea’s missile threat.

“This latest move is a response to the growing cooperation between the U.S. and its allies in northeast Asia in the realm of missile defense and respective build ups of such capabilities as seen in Japan’s quest to buy (anti-missile system) Aegis Ashore and South Korea’s ... Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) system,” Koh told the South China Morning Post.

South Korea and the U.S. insist that the THAAD anti-missile shield is necessary to protect Seoul from attacks by the Kim Jong Un regime, but China considers it a security threat at its border and Russia also believes it is heightening tensions.

The exercise by China and Russia started the same day that the U.S., South Korea and Japan initiated two-day missile-tracking drills in the waters between the Korean Peninsula and Japan. It was the first trilateral anti-missile drill the U.S. has led with its allies since North Korea set off its most powerful rocket to date on November 29.

Russian military Chief General Valery Gerasimov on Monday warned Japanese Defense Minister Itsunori Onodera that the U.S.’s military drills on the peninsula “would increase tension and bring instability.”

Onodera responded that Russia has a “big clout” with North Korea and asked Moscow to cooperate in addressing North Korea’s missile and nuclear provocations. For now, however, Russia has partnered with China, which has called for the U.S. and South Korea to stop the exercises it blames for sucking the region into a vicious cycle.
http://www.newsweek.com/r(...)-korea-and-us-746281
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_175691847
quote:
Tillerson says U.S. ready to talk to North Korea; Japan wants pressure

U.S. Secretary of State Rex Tillerson offered to begin direct talks with North Korea without pre-conditions, backing away from a key U.S. demand that Pyongyang must first accept that giving up its nuclear arsenal would be part of any negotiations.

Tillerson’s new diplomatic overture comes nearly two weeks after North Korea said it had successfully tested a breakthrough intercontinental ballistic missile (ICBM) that put the entire United States mainland within range of its nuclear weapons.

“Let’s just meet,” Tillerson said in a speech to Washington’s Atlantic Council think tank on Tuesday.

The White House later issued an ambiguous statement that left unclear whether President Donald Trump - who has said Tillerson was wasting his time pursuing dialogue with North Korea - had given his approval for the speech.

“The president’s views on North Korea have not changed,” the White House said. “North Korea is acting in an unsafe way ... North Korea’s actions are not good for anyone and certainly not good for North Korea.”

In Beijing, Chinese Foreign Ministry spokesman Lu Kang said China welcomed all efforts to ease tension and promote dialogue to resolve the problem.

China hopes the United States and North Korea can meet each other halfway and take meaningful steps on dialogue and contact, he told reporters.

Ahead of Tillerson’s speech, North Korean leader Kim Jong Un vowed to develop more nuclear weapons while personally decorating scientists and officials who contributed to the development of Pyongyang’s most advanced ICBM, state media said on Wednesday.

Kim said on Tuesday the scientists and workers would continue manufacturing “more latest weapons and equipment” to “bolster up the nuclear force in quality and quantity”, the KCNA news agency said.

“PERIOD OF QUIET”

While reiterating Washington’s long-standing position that it cannot tolerate a nuclear-armed North Korea, Tillerson said the United States was “ready to talk any time they’re ready to talk”, but there would first have to be a “period of quiet” without nuclear and missile tests.

United Nations political affairs chief Jeffrey Feltman, who visited Pyongyang last week, said senior North Korean officials did not offer any type of commitment to talks, but he believed he left “the door ajar”.

“Time will tell what was the impact of our discussions, but I think we have left the door ajar and I fervently hope that the door to a negotiated solution will now be opened wide,” Feltman told reporters after briefing the U.N. Security Council on Tuesday.

Not everyone is ready for talks.

Japan has advocated a strategy of pressuring North Korea through sanctions to give up its nuclear weapons. Tokyo and Washington are in “100 percent” agreement on that stance, Chief Cabinet Secretary Yoshihide Suga said on Wednesday, when asked about Tillerson’s comments.

A former Japanese diplomat said that, while a diplomatic solution was the “only acceptable solution”, now was not the time for talks.

“We have to see the effects of sanctions on life in North Korea,” the former diplomat, who asked not to be identified, told Reuters.

“I heard that they are having a serious impact on everyday life. Let’s wait and see. If we were to hint anything for dialogue, we’d be losing clout.”

South Korea continued military exercises with the United States to check military readiness, exercises the North describes as preparation for war. The South’s army said separately on Wednesday it conducted a successful air-to-air missile firing drill from Apache helicopters.

...
https://www.reuters.com/a(...)essure-idUSKBN1E62UI
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_175843037
inside_nk twitterde op dinsdag 19-12-2017 om 18:03:13 HR McMaster; US is ready to forcefully "denuclearise North Korea," and calling the state a "grave threat". reageer retweet
inside_nk twitterde op dinsdag 19-12-2017 om 18:04:01 “We're not committed to a peaceful resolution - we're committed to a resolution," Gen McMaster told the BBC. reageer retweet
inside_nk twitterde op dinsdag 19-12-2017 om 18:12:29 North Korea rejects idea of talks without preconditions with U.S. reageer retweet
pi_175884742
AFP twitterde op donderdag 21-12-2017 om 03:24:03 #BREAKING South Korean soldiers fire around 20 warning shots when troops from the North approach the border after o… https://t.co/jOciRc0LrE reageer retweet
  donderdag 21 december 2017 @ 04:44:05 #294
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_175884848
De 4e soldaat al dit jaar die overloopt. + 2 vissers.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 24 december 2017 @ 07:16:51 #295
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_175965286
quote:
Noord-Korea: “Nieuwe sancties VN zijn een oorlogsdaad”

Het regime in Pyongyang heeft vandaag de nieuwe sancties van de Verenigde Naties afgedaan als een “oorlogsdaad”. De Veiligheidsraad van de VN keurde die vrijdag unaniem goed, nadat Noord-Korea vorige maand een intercontinentale raket had getest die in staat is om het Amerikaanse vasteland te bereiken.



“We verwerpen geheel de laatste sancties van de Verenigde Naties als een gewelddadige aanval op de soevereiniteit van onze republiek en als een oorlogsdaad die de vrede en stabiliteit op het Koreaanse schiereiland en in de regio vernietigt”, zo citeert het staatspersagentschap KCNA vandaag de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken.

“Als de Verenigde Staten veilig willen leven, moeten ze hun vijandig beleid ten opzichte van Noord-Korea laten varen”, luidt het voorts. De VS moeten “leren om te co-existeren” met een nucleair bewapend Noord-Korea en moeten “ontwaken uit het waandenkbeeld dat ons land zijn kernwapens zal opgeven”. “We zullen onze nucleaire zelfverdedigingswapens verder consolideren.”

Sancties
De Veiligheidsraad besliste vrijdag unaniem om te sancties tegen het regime in Pyonyang op te schroeven wegens zijn herhaaldelijke nucleaire en ballistische tests. Het gaat om de vierde reeks sancties die de vijftien leden van de raad dit jaar oplegden. Sinds 2006 gaat het al om de tiende ronde van sancties.



Handelsembargo
De nieuwe maatregelen beperken nog strenger de import van olie in Noord-Korea. De in september vastgelegde limiet van 2 miljoen vaten geraffineerde aardolieproducten per jaar, wordt vanaf 1 januari nog verder beteugeld tot 500.000.

Daarnaast wordt het verbod op Noord-Koreaanse exportproducten verder uitgebreid tot voedings- en landbouwproducten, machines, elektrische apparatuur, aarde en gesteente, hout en schepen. Het is voortaan ook verboden dat landen nog industriële machinerie, transportvoertuigen en ijzer, staal of andere metalen uitvoeren naar Noord-Korea.

Reisverboden
Naast een handelsembargo voorziet de nieuwe resolutie ook maatregelen tegen individuen. Nog eens zestien personen werden bij op de lijst gezet van mensen die reisverboden krijgen opgelegd en van wie het vermogen wordt bevroren. Alle Noord-Koreanen die in het buitenland werken en een deel van hun inkomsten naar huis sturen, moeten bovendien binnen het jaar terugkeren naar hun thuisland.



https://m.hln.be/nieuws/b(...)orlogsdaad~a610f80a/
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_175968078
Mooi forum voor democratie runt deze man.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 25 december 2017 @ 09:36:56 #297
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_175987135
quote:
Rusland dringt nog eens aan op gesprekken tussen VS en Noord-Korea



Sergej Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken, heeft de Verenigde Staten en Noord-Korea opgeroepen diplomatieke gesprekken te beginnen.

Lavrov heeft daarbij gezegd dat Rusland de onderhandelingen ondersteunt. Het land dringt al langer aan op gesprekken tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten om zo de hoog opgelopen spanningen over het omstreden wapenprogramma van Noord-Korea te verminderen.

Het regime in Pyongyang noemde de nieuwste VN-sancties tegen het land gisteren nog “een oorlogsdaad”. Noord-Korea gaat door met de opbouw van een nucleair zelfverdedigingsapparaat om de chantage en vijandige gebaren door de Amerikaanse kernmacht te weren, zo verklaarde het ministerie van Buitenlandse Zaken van het Aziatische land.

https://www.hln.be/nieuws(...)oord-korea~a839bfd6/
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_175987423
quote:
6s.gif Op zondag 24 december 2017 07:16 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Benieuwd hoe ze gaan reageren. Een nucleaire test onderwater of in de atmosfeer zou interessant zijn...
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 25 december 2017 @ 09:53:07 #299
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_175987470
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 09:50 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Benieuwd hoe ze gaan reageren. Een nucleaire test onderwater of in de atmosfeer zou interessant zijn...
Ik denk dat Japan niet zit te wachten op fallout :P
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 25 december 2017 @ 10:02:08 #300
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_175987645
Al is een onderwatertest best spectaculair :@

Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')