FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #593 $10.000 en meer
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 20:53
image?span=30d&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase
Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Okť. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geÔntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen.
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 20:54
ik zit met de sjampe klaar
Afwazigdinsdag 28 november 2017 @ 20:54
Jammer. Zat te wachten op een salty TT.
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 20:54
hoewel ik wel merk dat er meer geld naar de alts nu toe gaat
Zithdinsdag 28 november 2017 @ 20:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:50 schreef Bitfinesse het volgende:
-de vorige keer dat je anderen hier uitschold liet ik het toe, niet nog een keer, probeer het zonder scheldwoorden-
Om dit even verder uit te leggen: Je mag hier best kritiek hebben op coins (Waves :') ), maar ga een beetje normaal om met de users :)

SPOILER
Waves :') was een grapje natuurlijk, nog 1 week en het is pakjesavond _O_
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 20:57
De reden voor mij om niet te investeren in Iota is dat er twijfel was en nog steeds is over de veiligheid van de techniek. De kans op double spends vanwege de afstanden in de tangles en bewust opgewekte lag werd vaak aangehaald.

Misschien onterecht, misschien zelfs FUD maar dan kijk ik liever van de zijlijn, hoe mooi ik het project ook vind.

Bugs zijn overigens bij ieder nieuw project een kans om je geld kwijt te raken.
Als Waves het verprutst met hun Waves-NG dan wordt het ook serieus huilen.
Greysdinsdag 28 november 2017 @ 20:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:44 schreef Bitfinesse het volgende:

[..]

Hoewel ik betwijfel of je die 8 ton in een tijd bestek korter dan 2 jaar hebt verkregen, is dat geen mager bedrag. Maar toch had je makkelijk 30 k winst gehad als je 2/3 weken terug 10 duizend op dat oh zo wankele IOTA had ingezet. En als je dan al die coins afzet tegen elkaar dan is IOTA makkelijk top 10 meest haalbare coins, dus nog helemaal niet zo een slechte investering. Sterker nog, ik vermoed dat menig beginner door jullie zijn geld heeft weggegooid aan Waves.
Man kom in godsnaam eens van je hoge paard af. Leven en laten leven. Heb een beetje respect voor andermans keuzes. Je maakt jezelf echt belachelijk. Iedereen hier maakt soms goede en soms foute keuzes. Allemaal naar de GGZ ja?

Succes met je enorme rijkdom maar vooral sterkte met je persoonlijkheid. :) Je houdt vast veel vrienden over om je uitstekende keuzes in het leven te vieren.
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 20:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:55 schreef Zith het volgende:

[..]

Om dit even verder uit te leggen: Je mag hier best kritiek hebben op coins (Waves :') ), maar ga een beetje normaal om met de users :)

SPOILER
Waves :') was een grapje natuurlijk, nog 1 week en het is pakjesavond _O_
Volkomen gelul! beetje selectief modden omdat er zogenaamd erger gescholden wordt dan gebruikelijk op FOK! XD
Greysdinsdag 28 november 2017 @ 20:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:57 schreef MaGNeT het volgende:
De reden voor mij om niet te investeren in Iota is dat er twijfel was en nog steeds is over de veiligheid van de techniek. De kans op double spends vanwege de afstanden in de tangles en bewust opgewekte lag werd vaak aangehaald.

Misschien onterecht maar dan kijk ik liever van de zijlijn, hoe mooi ik het project ook vind.
Vanaf de zijlijn?
Vanuit het raam van het GGZ zal je bedoelen!
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 20:59
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:57 schreef Greys het volgende:

[..]

Man kom in godsnaam eens van je hoge paard af. Leven en laten leven. Heb een beetje respect voor andermans keuzes. Je maakt jezelf echt belachelijk. Iedereen hier maakt soms goede en soms foute keuzes. Allemaal naar de GGZ ja?

Succes met je enorme rijkdom maar vooral sterkte met je persoonlijkheid. :) Je houdt vast veel vrienden over om je uitstekende keuzes in het leven te vieren.
Heb je die spreuk van een IKEA plankje op de huishoudbeurs afgekeken? MUAHAH minder vrienden is minder IOTA weelde delen
hmmmzdinsdag 28 november 2017 @ 21:00
GGZcoin op Waves platform _O_
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 21:00
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:59 schreef Greys het volgende:

[..]

Vanaf de zijlijn?
Vanuit het raam van het GGZ zal je bedoelen!
Is melkglas i.v.m. de vele prikkels
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 21:00
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:59 schreef Greys het volgende:

[..]

Vanaf de zijlijn?
Vanuit het raam van het GGZ zal je bedoelen!
Van mijn begeleider mag ik soms vanaf de zijlijn toekijken.
chroestjovdinsdag 28 november 2017 @ 21:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:00 schreef hmmmz het volgende:
GGZcoin op Waves platform _O_
Het zou mij niets verbazen als die al bestaat.
Afwazigdinsdag 28 november 2017 @ 21:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:00 schreef hmmmz het volgende:
GGZcoin op Waves platform _O_
Ik heb gehoord dat IOTA geen maand of maanden heeft.

IOTA :').
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 21:04
Napolecoin zou voor sommige mensen wel wat zijn :P

napoleon-on-horse.jpg
Greysdinsdag 28 november 2017 @ 21:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:59 schreef Bitfinesse het volgende:

[..]

Heb je die spreuk van een IKEA plankje op de huishoudbeurs afgekeken? MUAHAH minder vrienden is minder IOTA weelde delen
Ach, helemaal zelf verzonnen van die huishoudbeurs? Zo origineel ook! Nog nooit gehoord hier. O+

Kerel hou gewoon op en doe een beetje normaal hier. Zo veel gevraagd is het toch niet om mensen niet voor van alles uit te maken omdat ze toevallig JOUW keuzes niet volgen om hun eigen redenen lijkt me. Laat ieder gewoon lekker doen wat ie wil.
Greysdinsdag 28 november 2017 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:00 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Van mijn begeleider mag ik soms vanaf de zijlijn toekijken.
Bofkont!
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 21:06
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Ach, helemaal zelf verzonnen van die huishoudbeurs? Zo origineel ook! Nog nooit gehoord hier. O+

Kerel hou gewoon op en doe een beetje normaal hier. Zo veel gevraagd is het toch niet om mensen niet voor van alles uit te maken omdat ze toevallig JOUW keuzes niet volgen om hun eigen redenen lijkt me.
Bij de GGZ stikt het van de Idiota.
fathankdinsdag 28 november 2017 @ 21:07
Je had makkelijk 10 lambos in de schuur kunnen hebben als je 5 jaar geleden 10k in btc had gestopt.

Idiota :')
BadVladdinsdag 28 november 2017 @ 21:07
Hier bij de GGZ mogen we alleen op de Waves dex. ;(
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 21:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Ach, helemaal zelf verzonnen van die huishoudbeurs? Zo origineel ook! Nog nooit gehoord hier. O+

Kerel hou gewoon op en doe een beetje normaal hier. Zo veel gevraagd is het toch niet om mensen niet voor van alles uit te maken omdat ze toevallig JOUW keuzes niet volgen om hun eigen redenen lijkt me. Laat ieder gewoon lekker doen wat ie wil.
Dat was een humorvolle zinspeling op jouw kotex moment paar threads terug .
Zithdinsdag 28 november 2017 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:07 schreef BadVlad het volgende:
Hier bij de GGZ mogen we alleen op de Waves dex. ;(
Gehandicapt exchange voor gehandicapte mensen _O_
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 21:09
quote:
9s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:07 schreef fathank het volgende:
Je had makkelijk 10 lambos in de schuur kunnen hebben als je 5 jaar geleden 10k in btc had gestopt.

Idiota :')
10k voor actieve cryptoFOKKER met 800K is niet zo vergezocht toch?
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 21:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:06 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Bij de GGZ stikt het van de Idiota.
Als ik een ban vang reincarneerd deze idIOTA
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 21:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:08 schreef Bitfinesse het volgende:

[..]

Dat was een humorvolle zinspeling op jouw kotex moment paar threads terug .
De finesse in je humor ontbreekt nog wat.
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 21:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:10 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

De finesse in je humor ontbreekt nog wat.
Ach zolang maar niks in mijn Bitfinex ontbreekt
Greysdinsdag 28 november 2017 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:08 schreef Bitfinesse het volgende:

[..]

Dat was een humorvolle zinspeling op jouw kotex moment paar threads terug .
Nou echt hartstikke leuk..
Kan je dan nu weer ff normaal meedoen ipv ineens enorm neerkijken op mensen die toevallig andere keuzes maken dan de jouwe? Dank. ^O^
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:12 schreef Bitfinesse het volgende:

[..]

Ach zolang maar niks in mijn Bitfinex ontbreekt
Coins op een exchange zijn niet in je bezit, ben ik bij Bittrex helaas weer eens aan herinnerd.
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 21:16
Still waiting for crash...
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 21:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:16 schreef Nattekat het volgende:
Still waiting for crash...
Komt niet. :6
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 20:37 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Heb jij ze toen nog gekocht eigenlijk? En zo ja, heb je ze nog ? :~
Ik heb bitcoin ja. Alleen niet in 2013 helaas :D
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 21:19


[ Bericht 100% gewijzigd door Zith op 28-11-2017 21:20:03 ]
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 21:19
Ik heb nog steeds niet verkocht :')

Bitcoin ziet er nu gewoon te stabiel uit voor een crash. Aanbod en vraag is gewoon mooi gelijk
Jimbodinsdag 28 november 2017 @ 21:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:19 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik heb bitcoin ja. Alleen niet in 2013 helaas :D
Hadden we toen maar... :'(
(Is dat al zo lang geleden? Toen we naar rome gingen stond ie rond de 500 toch?)
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 21:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:19 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Hadden we toen maar... :'(
(Is dat al zo lang geleden? Toen we naar rome gingen stond ie rond de 500 toch?)
wat in rome gebeurt, blijft in rome
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 21:20
Niet voor 400$ ingeslagen hebben :')
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:19 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Hadden we toen maar... :'(
(Is dat al zo lang geleden? Toen we naar rome gingen stond ie rond de 500 toch?)
Ja zoiets ja, iets hoger en dat was 2015. Zo'n 700 euro geloof ik.
Jimbodinsdag 28 november 2017 @ 21:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:20 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ja zoiets ja, iets hoger en dat was 2015. Zo'n 700 euro geloof ik.
Zag net dat rome feb 2015 was en dat ie toen rond de 450 dollar stond

zucht, hadden we toen maar gekocht ;( Zaten we nu lekker gebakken haha
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:22 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Zag net dat rome feb 2015 was en dat ie toen rond de 450 dollar stond

zucht, hadden we toen maar gekocht ;( Zaten we nu lekker gebakken haha
Volgend jaar rond deze tijd heb je spijt als haren op je hoofd dat je niet in hebt gekocht toen ie 'maar' 10k stond :7
Jimbodinsdag 28 november 2017 @ 21:24
quote:
6s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Volgend jaar rond deze tijd heb je spijt als haren op je hoofd dat je niet in hebt gekocht toen ie 'maar' 10k stond :7
Wie weet, maar heb nu niet het geld om 'even' 10 coins te kopen :P
Blisteringdinsdag 28 november 2017 @ 21:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:24 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Wie weet, maar heb nu niet het geld om 'even' 10 coins te kopen :P
Sloeber.
Jimbodinsdag 28 november 2017 @ 21:25
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:24 schreef Blistering het volgende:

[..]

Sloeber.
ja, geen bitcoins gekocht toen het nog kon he ;( :D
Rossdaledinsdag 28 november 2017 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:16 schreef Nattekat het volgende:
Still waiting for crash...
Vannacht rond een uur of 3 :Y
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:24 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Wie weet, maar heb nu niet het geld om 'even' 10 coins te kopen :P
Je hoeft geen hele te kopen.
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:25 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Vannacht rond een uur of 3 :Y
Bron?
Blisteringdinsdag 28 november 2017 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:25 schreef Jimbo het volgende:

[..]

ja, geen bitcoins gekocht toen het nog kon he ;( :D
Story of my life. Iets meer dan een jaar geleden wel vol in de guldens gegaan maar die crashte op een gegeven moment ook weer. Had ik toen maar BTC gedaan :'(
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 21:25
quote:
6s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Volgend jaar rond deze tijd heb je spijt als haren op je hoofd dat je niet in hebt gekocht toen ie 'maar' 10k stond :7
Hij gaat echt niet meer ver voorbij de 12k komen. Dat kan gewoon niet.
Jimbodinsdag 28 november 2017 @ 21:26
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:25 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Je hoeft geen hele te kopen.
Ga niet voor een paar euro zitten kutten, als ik t doe doe ik t goed :')
Insomnia2.0dinsdag 28 november 2017 @ 21:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:26 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Ga niet voor een paar euro zitten kutten, als ik t doe doe ik t goed :')
Zo hoor ik het graag.
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Hij gaat echt niet meer ver voorbij de 12k komen. Dat kan gewoon niet.
:')
Insomnia2.0dinsdag 28 november 2017 @ 21:26
Big risks, big gains :7
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

:')
Op de korte termijn dan hŤ.
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:26 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Ga niet voor een paar euro zitten kutten, als ik t doe doe ik t goed :')
Als je rendement 2500% kan zijn maakt het niet zoveel uit met hoeveel geld je er in stapt. Het is toch ook leuk.
draadstaligdinsdag 28 november 2017 @ 21:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Hij gaat echt niet meer ver voorbij de 12k komen. Dat kan gewoon niet.
Net zoals hij niet boven die 10K uit kon komen zeker..

Ik blijf met m'n coins nog even zitten.. :Y
Jimbodinsdag 28 november 2017 @ 21:27
quote:
15s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:25 schreef Blistering het volgende:

[..]

Story of my life. Iets meer dan een jaar geleden wel vol in de guldens gegaan maar die crashte op een gegeven moment ook weer. Had ik toen maar BTC gedaan :'(
Ik heb mid 2015 mn eigen bedrijfje gestart ipv bitcoins gekocht. Heeft zeker geen windeieren gelegd, maar 't geld in de bitcoin stoppen en op mn luie reet blijven zitten had zeker minder moeite gekost.

Al ken ik mijzelf en had ik dan bij 3-4k $ al uitgestapt en blij geweest. ZO lang op mn handen zitten had ik nooit gekund
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Op de korte termijn dan hŤ.
En wat begrijp je niet aan 'volgend jaar rond deze tijd'?
Jimbodinsdag 28 november 2017 @ 21:28
quote:
16s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:26 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Big risks, big gains :7
big losses :D
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:27 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Ik heb mid 2015 mn eigen bedrijfje gestart ipv bitcoins gekocht. Heeft zeker geen windeieren gelegd, maar 't geld in de bitcoin stoppen en op mn luie reet blijven zitten had zeker minder moeite gekost.

Al ken ik mijzelf en had ik dan bij 3-4k $ al uitgestapt en blij geweest. ZO lang op mn handen zitten had ik nooit gekund
Dus dat.

Als ik BTC in 2013 had gekocht, dan had ik ze zeker verkocht op 4k of zo. Dat weet ik zeker.
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 21:28
quote:
15s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:27 schreef onlogisch het volgende:

[..]

En wat begrijp je niet aan 'volgend jaar rond deze tijd'?
Muah. Het zou zomaar 2014 all over again kunnen worden. De rek raakt er uit, en de weg terug omhoog gaat jaren om beslag nemen.
Rossdaledinsdag 28 november 2017 @ 21:28
quote:
6s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:25 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Bron?
Spa
Jimbodinsdag 28 november 2017 @ 21:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:28 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dus dat.

Als ik BTC in 2013 had gekocht, dan had ik ze zeker verkocht op 4k of zo. Dat weet ik zeker.
Denk dat ik in januari 2018 mn winst van dit jaar uit de shop in bitcoins ga proppen en dat tot november 2018 laat staan. Tenzij dat ie keihard keldert is het gewoon prima. Geeft hopelijk betere rente dan die spaar rekening, waar we binnenkort moeten betalen om nog geld te mogen hebben :r
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 21:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Spa
ZK682Aq.gif
Roellie80dinsdag 28 november 2017 @ 21:37
http://wavescommunity.com/waves-client-public-beta/

Succes magnet
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 21:40
quote:
Het is natuurlijk geen Iota maar met wat geluk tikken we de §7 nog aan voor 1 juli.
xminatordinsdag 28 november 2017 @ 21:45
Waves je moeder is een ....
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 21:46
ETH begint weer energie bij te tanken voor de volgende moon :7
Ik zie een sluitende driehoek.
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 21:53
* _--_ Koopt ETH
vigen98dinsdag 28 november 2017 @ 21:53
* vigen98 gaat meer waves kopen
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 21:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:53 schreef vigen98 het volgende:
* vigen98 gaat meer waves kopen
Waves wordt de nieuwe ETH
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 21:55
bitonic heeft 128btc in kas.

ik wil ook een miljoen euro ;(
vigen98dinsdag 28 november 2017 @ 21:57
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:54 schreef _--_ het volgende:

[..]

Waves wordt de nieuwe ETH
Sowieso
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 21:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:57 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Sowieso
iota wordt de nieuwe waves
Quellerdinsdag 28 november 2017 @ 21:57
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:55 schreef Oscar. het volgende:
bitonic heeft 128btc in kas.

ik wil ook een miljoen euro ;(
Ergens van de week midden in de nacht precies 0. Heel even. Ook bizar!
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 22:01
Vroeger toen bitcoin 500 dollar waard was ofzo mocht ik van mn moeder geen bitcoins kopen dus heb ik met die faucet onzin letterlijk 0.01 bitcoin bij elkaar gefarmed _O-

Maar nu kan ik mn coinbase wallet niet in waarin alles staat. ;(
xminatordinsdag 28 november 2017 @ 22:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:53 schreef vigen98 het volgende:
* vigen98 gaat meer waves kopen
God, je leert het ook nooit he? Ga maar shitcoins kopen.

quote:
0s.gif Op maandag 3 juli 2017 03:20 schreef vigen98 het volgende:
Is er een reden waarom Waves zo erg gedaald is?
quote:
1s.gif Op maandag 3 juli 2017 08:14 schreef xminator het volgende:

[..]

Waves is een shitcoin. Vandaar.
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 22:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:01 schreef xminator het volgende:

[..]

God, je leert het ook nooit he? Ga maar shitcoins kopen.

[..]


[..]

Waves een coin noemen. :')
chroestjovdinsdag 28 november 2017 @ 22:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:01 schreef xminator het volgende:

[..]

God, je leert het ook nooit he? Ga maar shitcoins kopen.

[..]

[..]

Nog een paar dagen en dan is het december.
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 22:04
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 21:57 schreef Oscar. het volgende:

[..]

iota wordt de nieuwe waves
Verre van blijven dan.
Afwazigdinsdag 28 november 2017 @ 22:05
IOTA is de shit want het is 3x over de kop gegaan. Net zoals de rest van de coins op CMC. ALL IN.
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 22:06
quote:
9s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:04 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Verre van blijven dan.
als ik ook 1200% winst eruit kan halen, dan is het prima
vigen98dinsdag 28 november 2017 @ 22:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:01 schreef xminator het volgende:

[..]

God, je leert het ook nooit he? Ga maar shitcoins kopen.

[..]

[..]

Je gaat ook gewoon terug naar juli _O- Damn
onlogischdinsdag 28 november 2017 @ 22:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:01 schreef xminator het volgende:

[..]

God, je leert het ook nooit he? Ga maar shitcoins kopen.

[..]

[..]

Shitcoin.

xD
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 22:09
Waves :')

Begint op een sekte te lijken
Quellerdinsdag 28 november 2017 @ 22:10
Ik ben het gezeik op Waves een beetje zat. Ben zeker de enige?
Afwazigdinsdag 28 november 2017 @ 22:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:10 schreef Queller het volgende:
Ik ben het gezeik op Waves een beetje zat. Ben zeker de enige?
Er zijn een aantal mensen die niet om kunnen gaan met de wavesmaand meme. Mooie dingen man.
Insomnia2.0dinsdag 28 november 2017 @ 22:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:10 schreef Queller het volgende:
Ik ben het gezeik op Waves een beetje zat. Ben zeker de enige?
Ik heb er gewoon 1200% rendement op gehaald.
Beter dan die 0,25% die ik bij de bank had gekregen.
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 22:12
Waves is in november tenminste verdubbeld. :{w
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 22:12
Ik meende nog posts te zien dat mensen bij 2.5 uitgestapt waren. _O-
..-._---_-.-dinsdag 28 november 2017 @ 22:14
Ik heb geen idee wat mijn coins doen want Blockfolio updatet al een paar dagen niet of nauwelijks.
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 22:19
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:11 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Er zijn een aantal mensen die niet om kunnen gaan met de wavesmaand meme. Mooie dingen man.
Begint vermoeiend te worden. Trekken aan een dood paard enzo.
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 22:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Begint vermoeiend te worden. Trekken aan een dood paard enzo.
Hou je broek dan aan.
Nattekatdinsdag 28 november 2017 @ 22:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:21 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hou je broek dan aan.
Waarom zou ik die uittrekken?
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 22:27
Sashagod
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 22:29
Waves _O_ nieuwe client _O_ nieuwe Dex _O_ 13 december _O_
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 22:30
Anders halen we het waves topic hierheen.
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 22:30
Ada is gekkkkk
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 22:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:29 schreef Scrummie het volgende:
Waves _O_ nieuwe client _O_ nieuwe Dex _O_ 13 december _O_
Zelfde dex, ander uiterlijk

Je vergeet Waves NG _O_
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 22:33
Waar kan je waves kopen met bitcoin die opgeslagen zitten in electrum.

Al die enthousiasme maakt mij geinteresseerd.
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 22:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:30 schreef Typisch het volgende:

[..]

Zelfde dex, ander uiterlijk

Je vergeet Waves NG _O_
Dat bedoel ik :). En ja, waves NG _O_

Echt oprecht zin in die nieuwe UI. Zal ook wel met mijn werk te maken hebben maar ik kan echt genieten van zoiets.
xminatordinsdag 28 november 2017 @ 22:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:30 schreef Toto69 het volgende:
Ada is gekkkkk
ADA _O_ _O_
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 22:37
Waves is als saffraan, spoedig naar de §450 is fantastisch! Bij Liekendiek een andere bak scoren voor 50 cent en er dan op stampen! Of een brandweerauto! HALLO HIER SPREEKT DE BRANDWEER HAHAHAHAHA
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 22:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:33 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Dat bedoel ik :). En ja, waves NG _O_

Echt oprecht zin in die nieuwe UI. Zal ook wel met mijn werk te maken hebben maar ik kan echt genieten van zoiets.
werken :')
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 22:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:35 schreef xminator het volgende:

[..]

ADA _O_ _O_
Zie hem wel naar 2k sat gepompt worden
Menderdinsdag 28 november 2017 @ 22:39
Wat is waves? Ik heb daar nog niet eerder over gehoord
fathankdinsdag 28 november 2017 @ 22:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:37 schreef MaGNeT het volgende:
Waves is als saffraan, spoedig naar de §450 is fantastisch! Bij Liekendiek een andere bak scoren voor 50 cent en er dan op stampen! Of een brandweerauto! HALLO HIER SPREEKT DE BRANDWEER HAHAHAHAHA
Famfare erbij en het feest is compleet
Menderdinsdag 28 november 2017 @ 22:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:37 schreef Typisch het volgende:

[..]

werken :')
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 22:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:37 schreef Typisch het volgende:

[..]

werken :')
Oja, jij was inmiddels zon gare ondernemer hŤ, die werken niet.
fathankdinsdag 28 november 2017 @ 22:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:14 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Ik heb geen idee wat mijn coins doen want Blockfolio updatet al een paar dagen niet of nauwelijks.
Download delta.
MaGNeTdinsdag 28 november 2017 @ 22:42
assen_021.jpg
Patroondinsdag 28 november 2017 @ 22:42
IOTA :D
KromBuitendinsdag 28 november 2017 @ 22:46
Nou, na het tijdje allemaal een beetje aangekeken te hebben ben ik ook maar ruim ingestapt, of ik nou verlies maak of winst, het is in ieder geval ontzettend leuk. Misschien heb ik hetzelfde gevoel wat mensen van gokken krijgen :)
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 22:46
Ada _O- wat een gekte
Zithdinsdag 28 november 2017 @ 22:46
Iota al bijna halverwege de ATH in btc :o
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 22:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:40 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Oja, jij was inmiddels zon gare ondernemer hŤ, die werken niet.
laatst nog mijzelf in BTC laten betalen
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 22:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Waarom zou ik die uittrekken?
doucht wel fijner
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 22:49
Hoe heette die coin van Brave ook alweer? :o
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 22:50
DPvb5TOW0AINY2r.jpg
lol
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 22:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:49 schreef _--_ het volgende:
Hoe heette die coin van Brave ook alweer? :o
BAT
Menderdinsdag 28 november 2017 @ 22:53
Ik ga pas weer werken als BTC onder de $5000 komt. Om dan 50% van mijn loon weer in BTC te stoppen tot moon! :D
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 22:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:53 schreef Mender het volgende:
Ik ga pas weer werken als BTC onder de $5000 komt. Om dan 50% van mijn loon weer in BTC te stoppen tot moon! :D
Gewoon werken voor BTC man.

Heerlijk.
Menderdinsdag 28 november 2017 @ 22:54
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:53 schreef Typisch het volgende:

[..]

Gewoon werken voor BTC man.

Heerlijk.
Full time crypto levert meer op (tot nu toe) :P
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 22:54
Had ik al _O_ DOGE _O_ gezegd?
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 22:56
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:50 schreef Typisch het volgende:

[..]

BAT
Oja, dat moet ik niet vergeten.

Geld verdienen met browsen. _O_ :9~
Blisteringdinsdag 28 november 2017 @ 22:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:42 schreef Patroon het volgende:
IOTA :D
Godverdomme zit al 2 uur te wachten tot m'n deposit confirmed is op Bitfinex zodat ik die meuk kan kopuh.
..-._---_-.-dinsdag 28 november 2017 @ 23:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:40 schreef fathank het volgende:

[..]

Download delta.
Gedaan, ik kan nog steeds niet stoppen met werken ;(
TourOfDatadinsdag 28 november 2017 @ 23:05
Cardano 160% omhoog in 1 dag? What's up? Waarom zo'n stijging?
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 23:08
Vraagje, is het slim om in elke cryptocurrency 5 euro te investeren. De koers van alles gemiddeld gaat toch altijd omhoog. :+
xminatordinsdag 28 november 2017 @ 23:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:39 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Zie hem wel naar 2k sat gepompt worden
God.. kan de markt echt niet timen.. Zag ADA naar 167 sat gaan, niet verkocht. Vervolgens dipt ie naar 105 sat en verkoop ik op 114 sat. Direct weer stijging naar 127 sat. Ah ja prima winst gepakt.
xminatordinsdag 28 november 2017 @ 23:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:09 schreef xminator het volgende:

[..]

God.. kan de markt echt niet timen.. Zag ADA naar 167 sat gaan, niet verkocht. Vervolgens dipt ie naar 105 sat en verkoop ik op 114 sat. Direct weer stijging naar 127 sat. Ah ja prima winst gepakt.
Is dit het nattekat syndroom?
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 23:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:09 schreef xminator het volgende:

[..]

God.. kan de markt echt niet timen.. Zag ADA naar 167 sat gaan, niet verkocht. Vervolgens dipt ie naar 105 sat en verkoop ik op 114 sat. Direct weer stijging naar 127 sat. Ah ja prima winst gepakt.
het gaat zo snel dat het amper te volgen is ja
NeeOfTochJAdinsdag 28 november 2017 @ 23:12
Menderdinsdag 28 november 2017 @ 23:14
quote:
zat ik toevallig net te bekijken :)
NeeOfTochJAdinsdag 28 november 2017 @ 23:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:14 schreef Mender het volgende:

[..]

zat ik toevallig net te bekijken :)
vind hem altijd wel goede filmpjes maken.
VeX-dinsdag 28 november 2017 @ 23:21
Wat zijn de prijsvoorspellingen hier voor (de nieuwe) Waves maand? :')

Gaat het dan echt eens gebeuren?

$10+ zou ik wel nice vinden.
Patroondinsdag 28 november 2017 @ 23:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:08 schreef _--_ het volgende:
Vraagje, is het slim om in elke cryptocurrency 5 euro te investeren. De koers van alles gemiddeld gaat toch altijd omhoog. :+
Helemaal niet gek idee. Pik 100 coins en investeer 5 dollar per stuk. Zet gelijk een sellorder op 50% en wachten maar..
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:21 schreef VeX- het volgende:
Wat zijn de prijsvoorspellingen hier voor (de nieuwe) Waves maand? :')

Gaat het dan echt eens gebeuren?

$10+ zou ik wel nice vinden.
Nee, ben bang dat ik ze ook nog in 2018 moet gaan hodlen. Denk gewoon rond deze prijs in BTC in ieder geval. :+

Is niet heel erg, zat er vroeg genoeg in. Maar het doet wel pijn dat ik te noob ben om een beetje lekker te schuiven naar andere alts :+ IOTA en Antshares (voordat het NEO werd, dus) stonden al een tijdje op mijn radar.

Maar ach, mag niet klagen. Heb het interieur in mijn nieuwe appartementje van cryptowinsten betaald dit jaar en sta er nog prima voor.

Satoshi bedankt! _O_
leolinedancedinsdag 28 november 2017 @ 23:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 22:42 schreef MaGNeT het volgende:
[ afbeelding ]
held _O_ Die Limburger die zijn huis had verkocht voor bitcoins hoeft ook zijn hele leven niet meer te werken als ie nu uitcasht :P
Insomnia2.0dinsdag 28 november 2017 @ 23:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:25 schreef leolinedance het volgende:

[..]

held _O_ Die Limburger die zijn huis had verkocht voor bitcoins hoeft ook zijn hele leven niet meer te werken als ie nu uitcasht :P
Hoe hoog stapte ie in dan :?
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 23:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:26 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Hoe hoog stapte ie in dan :?
4k meende ik of zo
Blisteringdinsdag 28 november 2017 @ 23:27
Lekker man. ff 200 IOTAs gepakt vandaag.

HODL HODL HODL.
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:27
met 300.000 toch?
dan moet ie nog wel wat werken hoor met een gezin van vier mensen

al is het wel een prima gokje gebleken
niet verantwoord
Insomnia2.0dinsdag 28 november 2017 @ 23:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:27 schreef Toto69 het volgende:

[..]

4k meende ik of zo
Als ie een huis van 3 ton had dan mag ie nog wel ff holden.
NeeOfTochJAdinsdag 28 november 2017 @ 23:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:25 schreef leolinedance het volgende:

[..]

held _O_ Die Limburger die zijn huis had verkocht voor bitcoins hoeft ook zijn hele leven niet meer te werken als ie nu uitcasht :P
is dat zo? hij is toch van probleemwijken.
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:28
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:27 schreef Blistering het volgende:
Lekker man. ff 200 IOTAs gepakt vandaag.

HODL HODL HODL.
ja, nadat ie al 35% omhoog is geknald toch?
Blisteringdinsdag 28 november 2017 @ 23:28
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:28 schreef Typisch het volgende:

[..]

ja, nadat ie al 35% omhoog is geknald toch?
Story of my life :(

Vandaag ook 30 minuten op de bus moeten wachten omdat ik te laat was.
Insomnia2.0dinsdag 28 november 2017 @ 23:29
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:27 schreef Typisch het volgende:
met 300.000 toch?
dan moet ie nog wel wat werken hoor met een gezin van vier mensen

al is het wel een prima gokje gebleken
niet verantwoord

Je weet nog niet of het een prima gokje is gebleken.
Zithdinsdag 28 november 2017 @ 23:30
Deze week maar eens de grote overstap maken van Polo naar Bitfinex
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:29 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Je weet nog niet of het een prima gokje is gebleken.
fair enough
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:30 schreef Zith het volgende:
Deze week maar eens de grote overstap maken van Polo naar Bitfinex
ben iig weg bij polo en trex allebei
Insomnia2.0dinsdag 28 november 2017 @ 23:32
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:31 schreef Typisch het volgende:

[..]

fair enough
Het is dat ie kinderen heeft, maar zulke paupers gun je echt een crash.
leolinedancedinsdag 28 november 2017 @ 23:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:08 schreef _--_ het volgende:
Vraagje, is het slim om in elke cryptocurrency 5 euro te investeren. De koers van alles gemiddeld gaat toch altijd omhoog. :+
Mwah, schiet niet zo op. Dan is het echt gokken en zul je ook nooit echt een klapper maken. Dan kun je mijns inziens beter in die CombiCoin investeren. Dan investeer je in ťťn keer in de top 30 coins.
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:33

Domme PVV is dom. Denken dat geld nog gedekt wordt door goud :')
Bitfinessedinsdag 28 november 2017 @ 23:34
Voor de liefhebbers en nieuwsgierigen: https://iota.stackexchange.com/
Insomnia2.0dinsdag 28 november 2017 @ 23:34
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:33 schreef Oscar. het volgende:

Domme PVV is dom. Denken dat geld nog gedekt wordt door goud :')
Ik kan dit niet kijken, maar als ze dat echt denken is dat het grootste argument dat de PVV zeldzaam achterlijk is.
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:32 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Mwah, schiet niet zo op. Dan is het echt gokken en zul je ook nooit echt een klapper maken. Dan kun je mijns inziens beter in die CombiCoin investeren. Dan investeer je in ťťn keer in de top 30 coins.
nouja, ik heb wel erge lol van mijn 100 euro investerinkjes.
Zithdinsdag 28 november 2017 @ 23:34
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:31 schreef Typisch het volgende:

[..]

ben iig weg bij polo en trex allebei
Mja, ik verdien passief inkomen met het uitlenen van mijn BTC en polo rente staat standaard 3-5x lager dan die van bitfinex... Bij Bitfinex zou ik mijn netto maandsalaris kunnen verdienen
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:34 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Ik kan dit niet kijken, maar als ze dat echt denken is dat het grootste argument dat de PVV zeldzaam achterlijk is.
Martijn Bosma denkt echt dat de Europese Unie in staat is om al de euro's te backen :')
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:34 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Ik kan dit niet kijken, maar als ze dat echt denken is dat het grootste argument dat de PVV zeldzaam achterlijk is.
iedereen doet er heel lacherig over in den haag
geen verrassing, maar toch..
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:34 schreef Zith het volgende:

[..]

Mja, ik verdien passief inkomen met het uitlenen van mijn BTC en polo rente staat standaard 3-5x lager dan die van bitfinex... Bij Bitfinex zou ik mijn netto maandsalaris kunnen verdienen
ik zou deze maand niet als graadmeter gebruiken :+
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:34 schreef Zith het volgende:

[..]

Mja, ik verdien passief inkomen met het uitlenen van mijn BTC en polo rente staat standaard 3-5x lager dan die van bitfinex... Bij Bitfinex zou ik mijn netto maandsalaris kunnen verdienen
dat is lekker
maar ik ben als de dood dat zo'n exchange het begeeft
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:36
Zelfs FUN gaat omhoog volgens Edje
DPwN9YLXUAAqlKy.jpg:large
leolinedancedinsdag 28 november 2017 @ 23:37
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:34 schreef Oscar. het volgende:

[..]

nouja, ik heb wel erge lol van mijn 100 euro investerinkjes.
100 euro is geen 5 euro. En hij had het over 5 euro in alle cryptomunten. Geloof jij echt in 5k investeren in 1000 coins? Bij wijze van spreken dan.

Daarbij is lol hebben iets anders dan geld verdienen.
Zithdinsdag 28 november 2017 @ 23:38
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:35 schreef Oscar. het volgende:

[..]

ik zou deze maand niet als graadmeter gebruiken :+
Sinds augustus al! Toen zakte de Polo daily lending van 0.0010% naar < 0.0010%
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:37 schreef leolinedance het volgende:

[..]

100 euro is geen 5 euro. En hij had het over 5 euro in alle cryptomunten. Geloof jij echt in 5k investeren in 1000 coins? Bij wijze van spreken dan.
Ja, daar geloof ik wel in. Maar misschien is dat mijn oude aandelenmentaliteit
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:38 schreef Zith het volgende:

[..]

Sinds augustus al! Toen zakte de Polo daily lending van 0.0010% naar < 0.0010%
Wat gebeurt er als iemand die jouw btc heeft geleend niet terug komt?
Hoe gaat dat Łberhaupt in zijn werk? :+
BadVladdinsdag 28 november 2017 @ 23:40
Daar heb ik ook weleens over nagedacht. Alleen is dat dan wel een hele administratie (tenzij je alles op een exchange laat staan natuurlijk).
Typischdinsdag 28 november 2017 @ 23:41
Als ik 5k wilde investeren en ik niet wist waarin zou ik gewoon de top 20 pakken ofzo.

Of eigenlijk gewoon BTC en ETH.

Niet Šlle coins in ieder geval.
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 23:41
Het maakt de kans op grootschalig verlies klein. Maar winst komt wel veel langzamer.
leolinedancedinsdag 28 november 2017 @ 23:43
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:39 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Ja, daar geloof ik wel in. Maar misschien is dat mijn oude aandelenmentaliteit
Met aandelen doe je dat normaalgesproken ook niet. Dan kies je voor een beleggingsfonds (of ETF) :)
chroestjovdinsdag 28 november 2017 @ 23:43
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:39 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Ja, daar geloof ik wel in. Maar misschien is dat mijn oude aandelenmentaliteit
Er zijn al enorm veel munten en dat aanbod groeit steeds sneller waardoor uiteindelijk ook heel veel munten een stille dood gaan sterven.
Slechte tactiek.
leolinedancedinsdag 28 november 2017 @ 23:45
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:41 schreef Typisch het volgende:
Als ik 5k wilde investeren en ik niet wist waarin zou ik gewoon de top 20 pakken ofzo.

Of eigenlijk gewoon BTC en ETH.

Niet Šlle coins in ieder geval.
Dat zou ik ook doen. Alleen het bijhouden van alles is wat lastig als je 20 coins hebt. Lekker hodlen en 1x per week de boel checken ^O^
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:46
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:41 schreef Typisch het volgende:
Als ik 5k wilde investeren en ik niet wist waarin zou ik gewoon de top 20 pakken ofzo.

Of eigenlijk gewoon BTC en ETH.

Niet Šlle coins in ieder geval.
of ltc
_--_dinsdag 28 november 2017 @ 23:46
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:46 schreef Oscar. het volgende:

[..]

of ltc
Of waves
leolinedancedinsdag 28 november 2017 @ 23:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:46 schreef _--_ het volgende:

[..]

Of waves
Nu nog instappen want over 3 dagen is het....
Awsomdinsdag 28 november 2017 @ 23:47
IKHAATKRAKEN!!!!!!!!
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:43 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Er zijn al enorm veel munten en dat aanbod groeit steeds sneller waardoor uiteindelijk ook heel veel munten een stille dood gaan sterven.
Slechte tactiek.
Inderdaad.

Alles in WAVES _O_

Maar zonder gekheid, ik zie in mijn portofolio van 30 munten nog steeds geen dooie zitten. en zelfs dooien kunnen weer tot leven kopen, zoals _O_ DOGE _O_
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:48
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:47 schreef Awsom het volgende:
IKHAATKRAKEN!!!!!!!!
join the club. net weer wat willen versturen, lukte pas na 15 keer ofzo
Awsomdinsdag 28 november 2017 @ 23:48
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:48 schreef Oscar. het volgende:

[..]

join the club. net weer wat willen versturen, lukte pas na 15 keer ofzo
ja of dan zet je een order en geeft die steeds een error
5 minuten later staan er opeens 3 orders in pfff
Oscar.dinsdag 28 november 2017 @ 23:50
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:48 schreef Awsom het volgende:

[..]

ja of dan zet je een order en geeft die steeds een error
5 minuten later staan er opeens 3 orders in pfff
ik trade daar ook niet meer. Durf het gewoon niet, vanwege dit soort geintjes
Greysdinsdag 28 november 2017 @ 23:54
Even een beetje een suffe vraag, excuus alvast. Maar ik zit eraan te denken voor m'n zus en voor m'n ouders *iets* te kopen. Elk jaar iets van crypto geven. Iets van 'ik bewaar het wel een paar jaar voor je en dan zien we wel wat het wordt maar het is van jullie'.

Wat is dan leuker/beter om als eerste dit jaar te geven denken jullie, ieder een Litecoin, allemaal bv 100 IOTA, of 3 XZC's? Iets van rond de 100 eu pp want ik ben (nog) niet rijk. :P Wat zouden jullie tof vinden om te krijgen of wat lijkt jullie goed om te geven in zo'n geval? Iets heel anders dan de drie voorbeelden mag uiteraard ook.

Tis geen Kerstkado ofzo, gewoon voor de leuk. Ze vinden m'n cryptogedoe leuk om te volgen dus zo zijn ze wat meer erbij betrokken. En ik hou van delen en geven.
#ANONIEMdinsdag 28 november 2017 @ 23:58
quote:
11s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:54 schreef Greys het volgende:
Even een beetje een suffe vraag, excuus alvast. Maar ik zit eraan te denken voor m'n zus en voor m'n ouders *iets* te kopen. Elk jaar iets van crypto geven. Iets van 'ik bewaar het wel een paar jaar voor je en dan zien we wel wat het wordt maar het is van jullie'.

Wat is dan leuker/beter om als eerste dit jaar te geven denken jullie, ieder een Litecoin, allemaal bv 100 IOTA, of 3 XZC's? Iets van rond de 100 eu pp want ik ben (nog) niet rijk. :P Wat zouden jullie tof vinden om te krijgen of wat lijkt jullie goed om te geven in zo'n geval? Iets heel anders dan de drie voorbeelden mag uiteraard ook.

Tis geen Kerstkado ofzo, gewoon voor de leuk. Ze vinden m'n cryptogedoe leuk om te volgen dus zo zijn ze wat meer erbij betrokken. En ik hou van delen en geven.
Ik zou ze 20 WAVES geven.

December is wavesmaand.
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 00:02
quote:
11s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:54 schreef Greys het volgende:
Even een beetje een suffe vraag, excuus alvast. Maar ik zit eraan te denken voor m'n zus en voor m'n ouders *iets* te kopen. Elk jaar iets van crypto geven. Iets van 'ik bewaar het wel een paar jaar voor je en dan zien we wel wat het wordt maar het is van jullie'.

Wat is dan leuker/beter om als eerste dit jaar te geven denken jullie, ieder een Litecoin, allemaal bv 100 IOTA, of 3 XZC's? Iets van rond de 100 eu pp want ik ben (nog) niet rijk. :P Wat zouden jullie tof vinden om te krijgen of wat lijkt jullie goed om te geven in zo'n geval? Iets heel anders dan de drie voorbeelden mag uiteraard ook.

Tis geen Kerstkado ofzo, gewoon voor de leuk. Ze vinden m'n cryptogedoe leuk om te volgen dus zo zijn ze wat meer erbij betrokken. En ik hou van delen en geven.
Ik zou ze een paper wallet (dus gewoon de private keys/seed) uitgeprint geven ipv 'ja ik houd ze wel voor je'.
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 00:03
quote:
11s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:54 schreef Greys het volgende:
Even een beetje een suffe vraag, excuus alvast. Maar ik zit eraan te denken voor m'n zus en voor m'n ouders *iets* te kopen. Elk jaar iets van crypto geven. Iets van 'ik bewaar het wel een paar jaar voor je en dan zien we wel wat het wordt maar het is van jullie'.

Wat is dan leuker/beter om als eerste dit jaar te geven denken jullie, ieder een Litecoin, allemaal bv 100 IOTA, of 3 XZC's? Iets van rond de 100 eu pp want ik ben (nog) niet rijk. :P Wat zouden jullie tof vinden om te krijgen of wat lijkt jullie goed om te geven in zo'n geval? Iets heel anders dan de drie voorbeelden mag uiteraard ook.

Tis geen Kerstkado ofzo, gewoon voor de leuk. Ze vinden m'n cryptogedoe leuk om te volgen dus zo zijn ze wat meer erbij betrokken. En ik hou van delen en geven.
Lief!
chroestjovwoensdag 29 november 2017 @ 00:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:58 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ik zou ze 20 WAVES geven.

December is wavesmaand.
Waves moet je nooit weggeven of verkopen, dat brengt 7 jaar ongeluk.
Quellerwoensdag 29 november 2017 @ 00:06
quote:
11s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:54 schreef Greys het volgende:
Even een beetje een suffe vraag, excuus alvast. Maar ik zit eraan te denken voor m'n zus en voor m'n ouders *iets* te kopen. Elk jaar iets van crypto geven. Iets van 'ik bewaar het wel een paar jaar voor je en dan zien we wel wat het wordt maar het is van jullie'.

Wat is dan leuker/beter om als eerste dit jaar te geven denken jullie, ieder een Litecoin, allemaal bv 100 IOTA, of 3 XZC's? Iets van rond de 100 eu pp want ik ben (nog) niet rijk. :P Wat zouden jullie tof vinden om te krijgen of wat lijkt jullie goed om te geven in zo'n geval? Iets heel anders dan de drie voorbeelden mag uiteraard ook.

Tis geen Kerstkado ofzo, gewoon voor de leuk. Ze vinden m'n cryptogedoe leuk om te volgen dus zo zijn ze wat meer erbij betrokken. En ik hou van delen en geven.
0,01 BTC?

Ow, enne....: lievvvv O+
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 00:07
Bitfinesse, nieuwe crypto-orakel _O_
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 00:08
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:07 schreef kthxbye het volgende:
Bitfinesse, nieuwe crypto-orakel _O_
Mooi hť. Alsof iemand die soms wat wint met blackjack op een gokforum effe komt vertellen wat een noobs er allemaal rondlopen.
leolinedancewoensdag 29 november 2017 @ 00:08
quote:
11s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:54 schreef Greys het volgende:
Even een beetje een suffe vraag, excuus alvast. Maar ik zit eraan te denken voor m'n zus en voor m'n ouders *iets* te kopen. Elk jaar iets van crypto geven. Iets van 'ik bewaar het wel een paar jaar voor je en dan zien we wel wat het wordt maar het is van jullie'.

Wat is dan leuker/beter om als eerste dit jaar te geven denken jullie, ieder een Litecoin, allemaal bv 100 IOTA, of 3 XZC's? Iets van rond de 100 eu pp want ik ben (nog) niet rijk. :P Wat zouden jullie tof vinden om te krijgen of wat lijkt jullie goed om te geven in zo'n geval? Iets heel anders dan de drie voorbeelden mag uiteraard ook.

Tis geen Kerstkado ofzo, gewoon voor de leuk. Ze vinden m'n cryptogedoe leuk om te volgen dus zo zijn ze wat meer erbij betrokken. En ik hou van delen en geven.
0.01 BTC

quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:06 schreef Queller het volgende:

[..]

0,01 BTC?

Ow, enne....: lievvvv O+
dat dus :P
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 00:11
Dat gezeik over IOTA en Waves :')
IOTA heeft een werkend product, gaat samenwerkingen aan met enorme bedrijven, en forceert ze om de Tangle te gebruiken.
Alleen, IoT is echt toekomstmuziek, en IOTA heeft een verschrikkelijk team.
Daarom: alles op IOTA :')
Alles op Waves :') (lijkt me wel duidelijk nu)

Coinmaximalisme :')

Besteed tijd aan het verdiepen in diverse coins, in de markt, en probeer zo een macroeconomisch portfolio samenstellen met coins die toekomst hebben!
Je kansen spreiden. Dan maar geen zieke stijgingen en dalingen, maar wel een langzaam groeiend, toekomstgericht portfolio. En op tijd uitstappen als hypes voorbij zijn natuurlijk (dat ben ik nog aan het leren)

Daar is ie weer:


Oh en ADA (Cordano) :') :') :') !!! Ook maar ťťn cent besteden aan Charles Hoskinson, een van de grootste oplichters in de crypto-industrie :')
Zithwoensdag 29 november 2017 @ 00:12
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:11 schreef kthxbye het volgende:
Alles op Waves :') (lijkt me wel duidelijk nu)
Nog een keer zo'n eenzijdige anti-waves post en BAN
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 00:13
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:12 schreef Zith het volgende:

[..]

Nog een keer zo'n eenzijdige anti-waves post en BAN
Wow not sure if sarcasm. Het Waves evangelisme is hoog hier. Niet helemaal eerlijk vind ik. Sinds wanneer is het eenzijdig berichten over een coin een reden voor een ban? Zit je in het developers team ofzo? Is dit het Waves forum?!

Ook ik bezit Waves (zoals ik al meerdere keren zei is het de tweede grootste in mn portfolio na ETH!) maar komop zeg. Het is een running gag, die je hopelijk kan inzien en ik graag doorzet omdat ie gewoon grappig is.
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 00:16
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:13 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Wow not sure if sarcasm. Het Waves evangelisme is hoog hier. Niet helemaal eerlijk vind ik. Sinds wanneer is het eenzijdig berichten over een coin een reden voor een ban? Zit je in het developers team ofzo? Is dit het Waves forum?!

Ook ik bezit Waves (zoals ik al meerdere keren zei is het de tweede grootste in mn portfolio na ETH!) maar komop zeg. Het is een running gag, die je hopelijk kan inzien en ik graag doorzet omdat ie gewoon grappig is.
Klein stukje info: mods kunnen helemaal niet bannen hier op de foks.

Dat kunnen alleen admins en forum admins. :(
Greyswoensdag 29 november 2017 @ 00:16
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:02 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ik zou ze een paper wallet (dus gewoon de private keys/seed) uitgeprint geven ipv 'ja ik houd ze wel voor je'.
Je hebt gelijk, dat is idd leuker. Ik wilde het ze makkelijk maken maar zo zijn ze meer betrokken en hebben ze het meer helemaal zelf. En anders installeer ik een wallet voor ze op hun eigen computers waar ze bij zitten waarvan ze zelf de seed noteren en bewaren. Dan zijn ze nog wat meer betrokken als ze kunnen zien hoe dat werkt. Ja, leuk! Thanks.
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 00:17
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:16 schreef Typisch het volgende:

[..]

Klein stukje info: mods kunnen helemaal niet bannen hier op de foks.

Dat kunnen alleen admins en forum admins. :(
oh lol, te vroeg gehapt :') nice one, Zith! Alles op Waves :')
TwenteFCwoensdag 29 november 2017 @ 00:17
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:16 schreef Greys het volgende:

[..]

Je hebt gelijk, dat is idd leuker. Ik wilde het ze makkelijk maken maar zo zijn ze meer betrokken en hebben ze het meer helemaal zelf. En anders installeer ik een wallet voor ze op hun eigen computers waar ze bij zitten waarvan ze zelf de seed noteren en bewaren. Dan zijn ze nog wat meer betrokken als ze kunnen zien hoe dat werkt. Ja, leuk! Thanks.
Dan hebben ze wel meteen het hele verhaal inzichtelijk :Y
:P En natuurlijk even duidelijk maken dat ze die key niet moeten laten zien aan dat ene neefje dat handig is met computers.
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 00:17
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:16 schreef Greys het volgende:

[..]

Je hebt gelijk, dat is idd leuker. Ik wilde het ze makkelijk maken maar zo zijn ze meer betrokken en hebben ze het meer helemaal zelf. En anders installeer ik een wallet voor ze op hun eigen computers waar ze bij zitten waarvan ze zelf de seed noteren en bewaren. Dan zijn ze nog wat meer betrokken als ze kunnen zien hoe dat werkt. Ja, leuk! Thanks.
Maak er een surprise van in de vorm van de coin die je geeft.

Helemaal mooi.
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 00:18
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:16 schreef Greys het volgende:

[..]

Je hebt gelijk, dat is idd leuker. Ik wilde het ze makkelijk maken maar zo zijn ze meer betrokken en hebben ze het meer helemaal zelf. En anders installeer ik een wallet voor ze op hun eigen computers waar ze bij zitten waarvan ze zelf de seed noteren en bewaren. Dan zijn ze nog wat meer betrokken als ze kunnen zien hoe dat werkt. Ja, leuk! Thanks.
Ik ga denkik een USB stickje kado doen voor Kessemis.
#ANONIEMwoensdag 29 november 2017 @ 00:19
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:17 schreef kthxbye het volgende:

[..]

oh lol, te vroeg gehapt :') nice one, Zith! Alles op Waves :')
Waarom ben je bang voor Zith? Als je een beetje Frans spreekt en er tokkie uitziet rent hij zo weg voor je.
Greyswoensdag 29 november 2017 @ 00:20
Oh en bedankt voor jullie ideeŽn. Ik denk er nog ff over na.
0.01 klinkt zo weinig :D :') Maar tis mss inderdaad toch leuker om met BTC te beginnen om te geven.
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 00:20
Sowieso is het wel leuk om crypto te geven als kerstcadeau. Zeker als je anders met zoiets knulligs als een staatslot aan komt zetten ergens.
#ANONIEMwoensdag 29 november 2017 @ 00:22
Geef anders wat TRIG.
Menderwoensdag 29 november 2017 @ 00:23
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:20 schreef Greys het volgende:
Oh en bedankt voor jullie ideeŽn. Ik denk er nog ff over na.
0.01 klinkt zo weinig :D :') Maar tis mss inderdaad toch leuker om met BTC te beginnen om te geven.
Je kan ook 1 Miljoen Satoshi zeggen :P
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 00:23
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:20 schreef Greys het volgende:
Oh en bedankt voor jullie ideeŽn. Ik denk er nog ff over na.
0.01 klinkt zo weinig :D :') Maar tis mss inderdaad toch leuker om met BTC te beginnen om te geven.
Gewoon beginnen in mBTC.
mBTC=millibitcoin=1 duizendste van een bitcoin =0.001BTC
geef je ze 10 mBTC!!
wel even uitleggen dat mBTC geen BTC is, anders denken ze volgend jaar handje contantje een huis af te kunnen betalen
Quellerwoensdag 29 november 2017 @ 00:23
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:20 schreef Greys het volgende:
Oh en bedankt voor jullie ideeŽn. Ik denk er nog ff over na.
0.01 klinkt zo weinig :D :') Maar tis mss inderdaad toch leuker om met BTC te beginnen om te geven.
Ik vind 0,01 juist een leuk aantal.
Greyswoensdag 29 november 2017 @ 00:24
quote:
10s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:22 schreef Toto69 het volgende:
Geef anders wat TRIG.
En dan een knus warm verhaaltje over gun control erbij _O-
Greyswoensdag 29 november 2017 @ 00:26
quote:
99s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:23 schreef Mender het volgende:

[..]

Je kan ook 1 Miljoen Satoshi zeggen :P
Dat klinkt goed.
(en dat pap dan meteen naar de autodealer rent met z'n miljoen :D )
Zithwoensdag 29 november 2017 @ 00:27
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:13 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Wow not sure if sarcasm. Het Waves evangelisme is hoog hier. Niet helemaal eerlijk vind ik. Sinds wanneer is het eenzijdig berichten over een coin een reden voor een ban? Zit je in het developers team ofzo? Is dit het Waves forum?!

Ook ik bezit Waves (zoals ik al meerdere keren zei is het de tweede grootste in mn portfolio na ETH!) maar komop zeg. Het is een running gag, die je hopelijk kan inzien en ik graag doorzet omdat ie gewoon grappig is.
Sorry ;(
Tourniquetwoensdag 29 november 2017 @ 00:29
Charlie _O_

SatoshiLite twitterde op dinsdag 28-11-2017 om 07:17:26 @rogerkver, @ProfFaustus, and @JihanWu get so mad when people call it Bcash, because it totally undermines their pl… https://t.co/3tFVTZaW7t reageer retweet
jW6rVam.png
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 00:29
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Dat klinkt goed.
(en dat pap dan meteen naar de autodealer rent met z'n miljoen :D )
Greys, jij noob expert, kun jij uitzoeken hoe we op een usb stickje makkelijk een gebruiksvriendelijke seed/Wallet krijgen om die BTC naar toe te sturen?
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 00:30
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:29 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Greys, jij noob expert, kun jij uitzoeken hoe we op een usb stickje makkelijk een gebruiksvriendelijke seed/Wallet krijgen om die BTC naar toe te sturen?
Gewoon een word(pad) document?
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 00:32
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:30 schreef Typisch het volgende:

[..]

Gewoon een word(pad) document?
Hoe maak ik simpel zon BTC seed aan dan? Wil geen wallet installeren op mn pc. Een MEW voor ethereum is zo gemaakt, how about BTC?

Sorry, ben lui en druk :')
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 00:33
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:32 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Hoe maak ik simpel zon BTC seed aan dan? Wil geen wallet installeren op mn pc. Een MEW voor ethereum is zo gemaakt, how about BTC?

Sorry, ben lui en druk :')
https://www.bitaddress.org

Al moet je dan wel weten wat je met je private seed kunt doen, natuurlijk. :+
Greyswoensdag 29 november 2017 @ 00:54
Ik kreeg van Queller dit nog als mogelijke tip om crypto kado te geven. (Mocht het ook hier zetten, ze heeft geen aandelen).

https://www.cryptogreetings.com

fdp5djo.png

Ook een leuke manier om het te geven met zo'n speciale kadokaart. En dat werkt dan kennelijk zo:

https://www.cryptogreetings.com/pages/instructions

Het enige dat ik me afvraag is of dat veilig is. Dat bedrijf kent die adressen dan toch? Hoe zit zoiets? :@

[ Bericht 7% gewijzigd door Greys op 29-11-2017 01:04:50 ]
NeeOfTochJAwoensdag 29 november 2017 @ 00:55
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 01:01
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:54 schreef Greys het volgende:
Ik kreeg van Queller dit is nog via dm. (Mocht het ook hier zetten, ze heeft geen aandelen).

https://www.cryptogreetings.com

[ afbeelding ]

Ook een leuke manier om het te geven met zo'n speciale kadokaart. En dat werkt dan zo:

https://www.cryptogreetings.com/pages/instructions

Het enige dat ik me afvraag is of dat veilig is. Dat bedrijf kent die adressen dan toch? Hoe zit zoiets? :@
Niet geklikt, maar je private seeds en keys gewoon lekker voor jezelf uitprinten hoor.

Geen derden vertrouwen. Dat is juist niet meer nodig met crypto. :+
Menderwoensdag 29 november 2017 @ 02:01
baQk5Jr.png

_O-
up7woensdag 29 november 2017 @ 02:16
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 november 2017 23:33 schreef Oscar. het volgende:

Domme PVV is dom. Denken dat geld nog gedekt wordt door goud :')
Denken dat er niets achter bitcoin zit is minstens zo dom.
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 02:22
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:27 schreef Zith het volgende:

[..]

Sorry ;(
:*
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 02:23
T
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 00:33 schreef Typisch het volgende:

[..]

https://www.bitaddress.org

Al moet je dan wel weten wat je met je private seed kunt doen, natuurlijk. :+
Thanks! Ik doe er wel een bestandje bij met instruction voor die private seed. Maar hier kan ik gewoon wat naartoe sturen en als cadeau geven.
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 02:24
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 02:16 schreef up7 het volgende:

[..]

Denken dat er niets achter bitcoin zit is minstens zo dom.
I think you're missing the point :)

Wat ben jij een conspiracy theorist trouwens zeg, met je posts over de door de overheid gecontroleerde media en blablabla. Aluhoedje much? :) What happened? Care to explain?
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 02:29
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 02:24 schreef kthxbye het volgende:

[..]

I think you're missing the point :)

Wat ben jij een conspiracy theorist trouwens zeg, met je posts over de door de overheid gecontroleerde media en blablabla. Aluhoedje much? :) What happened? Care to explain?
Ik ben all for de discussie over hoeveel invloed de overheid heeft op de media (zeker publieke omroep :+), maar laten we hier niet beginnen met persoonlijk gebash.
smithswoensdag 29 november 2017 @ 02:29
10k op bitfinex B:)B
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 02:31
quote:
14s.gif Op woensdag 29 november 2017 02:29 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ik ben all for de discussie over hoeveel invloed de overheid heeft op de media (zeker publieke omroep :+), maar laten we hier niet beginnen met persoonlijk gebash.
Ok! Ik vind het alleen vervelend om steeds van die ongefundeerde conspiracy theory berichten te moeten lezen, daar hebben we TRU voor.
Typischwoensdag 29 november 2017 @ 02:34
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 02:31 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ok! Ik vind het alleen vervelend om steeds van die ongefundeerde conspiracy theory berichten te moeten lezen, daar hebben we TRU voor.
Dat mag jij vinden. Maar menig post in TRU of BNW is beter onderbouwd dan veel posts hier. :+ Als je iets echt vervelend vind kun je altijd dm'en en/of TR'en. En als je een algemene post qua feedback/inhoud wil maken kan dat in het feedback topic. :Y BTC / [BTC Feedback]

Ik ben trouwens zelf wel fan van wat conspiracy praat. Dus laat maar komen.

[ Bericht 7% gewijzigd door Typisch op 29-11-2017 02:54:44 ]
up7woensdag 29 november 2017 @ 03:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 02:24 schreef kthxbye het volgende:

[..]

I think you're missing the point :)

Wat ben jij een conspiracy theorist trouwens zeg, met je posts over de door de overheid gecontroleerde media en blablabla. Aluhoedje much? :) What happened? Care to explain?
Hoe bedoel je? Verschillende media uit meerdere landen laten hetzelfde patroon zien. Als je dan veel van Andreas Antonopoulos volgt zie je alles gewoon terugkomen, tot aan de minister van financiŽn die opgetrommeld wordt. Het is niets, het is vooral voor criminelen, blockchain is wel interessant en maar de euro en banken ophemelen zonder gepaste kritiek te geven op het monetaire beleid.

Als er dan ook nagenoeg geen bitcoin deskundigen worden uitgenodigd maar vooral handelaren en early adopters die goed hebben geboerd maar niet direct technische kennis hebben over cryptomunten en die vervolgens moeten wedijveren tegen skeptische "deskundigen" die diep in het bankwezen zitten dan valt de media zeker wat te verwijten. Vooral omdat het pretendeert een zekere onafhankelijkheid te hebben. Als de argumenten die voorbij komen geregeld misleidend of ronduit fout zijn dan kan je niet anders concluderen dan dat er sprake is van incompetentie of het bewust verdraaien van de situatie. Ik geloof niet in de incompetentie dus ga ik uit van een "script" die gevolgd wordt. Als dat betekent dat ik een aluhoedje op heb dan zij het zo.

De staat heeft een belang in de berichtgeving van de publieke omroepen en bij de commerciŽle zenders zijn de banken vaak sponsor van financiŽle items dus het komt echt niet uit de lucht vallen.


[ Bericht 4% gewijzigd door up7 op 29-11-2017 03:10:21 ]
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 03:35
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 03:03 schreef up7 het volgende:

[..]

Hoe bedoel je? Verschillende media uit meerdere landen laten hetzelfde patroon zien. Als je dan veel van Andreas Antonopoulos volgt zie je alles gewoon terugkomen, tot aan de minister van financiŽn die opgetrommeld wordt. Het is niets, het is vooral voor criminelen, blockchain is wel interessant en maar de euro en banken ophemelen zonder gepaste kritiek te geven op het monetaire beleid.

Als er dan ook nagenoeg geen bitcoin deskundigen worden uitgenodigd maar vooral handelaren en early adopters die goed hebben geboerd maar niet direct technische kennis hebben over cryptomunten en die vervolgens moeten wedijveren tegen skeptische "deskundigen" die diep in het bankwezen zitten dan valt de media zeker wat te verwijten. Vooral omdat het pretendeert een zekere onafhankelijkheid te hebben. Als de argumenten die voorbij komen geregeld misleidend of ronduit fout zijn dan kan je niet anders concluderen dan dat er sprake is van incompetentie of het bewust verdraaien van de situatie. Ik geloof niet in de incompetentie dus ga ik uit van een "script" die gevolgd wordt. Als dat betekent dat ik een aluhoedje op heb dan zij het zo.

De staat heeft een belang in de berichtgeving van de publieke omroepen en bij de commerciŽle zenders zijn de banken vaak sponsor van financiŽle items dus het komt echt niet uit de lucht vallen.
Thanks voor je onderbouwde reactie! Ik ga eens wat meer Andreas Antonopoulos kijken, goeie spreker is dat.

Ik denk wel dat het meer incompetentie is. Heb zelf wat in de media gewerkt en heel snugger zijn veel figuren daar niet hoor, qua dit soort technologie. Even googlen, expertje gevonden voor een soundbite en wat angst creŽren en hoppa, weer een artikeltje gefikst. Op naar de volgende oorlog.

[ Bericht 6% gewijzigd door kthxbye op 29-11-2017 03:44:52 ]
defokkingfokerwoensdag 29 november 2017 @ 03:38
Zo heb ik nog nooit over cryptocurrencies gedacht;

(quote van BugBoy -> tweakers; https://tweakers.net/nieu(...)nduizend-dollar.html)

quote:
Wat ik erg jammer vind is dat je niemand hoort over de enorme energy-waste die het Bitcoin netwerk tot gevolg heeft. Op dit moment verbruiken de miners gezamenlijk zo'n 30TWh per jaar (bron). In Nederland verbruiken we per jaar zo'n 120TWh (bron).

Dat wil zeggen dat het energieverbruik van de Bitcoin (op de huidige schaal) gelijk staat met 25% van de totale Nederlandse energiebehoeft (inclusief industrie). De Bitcoin heeft dan wellicht van oorsprong een ideologisch doel, maar ik vind het eigenlijk niet kunnen dat we organisch materiaal op een dergelijke schaal aan het omzetten zijn in een virtuele munt.

Wat mij betreft mag er dus ook wel eens wat aandacht komen voor deze kant van de zaak. Het gaat nu alleen maar over de enorme (theoretische) verdiensten, onafhankelijk van instanties, privacy en criminaliteit.

Als de Bitcoin verder blijft stijgen, dan zal het lonend zijn om Bitcoins te minen en daardoor de energiebehoefte toenemen. Daardoor gaat de difficulty omhoog (want er mogen immers niet meer Bitcoins gevonden worden) en zal er meer processing power (dus energie) nodig zijn om de Bitcoins te kunnen minen.
Wel heftig..maarja ik verdien eraan so boeie :') :@
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 03:51
BBhUPEQ.png Op Bithumb lijkt ETH parabolisch te beginnen te gaan.

[ Bericht 11% gewijzigd door kthxbye op 29-11-2017 04:39:41 ]
Mortaxxwoensdag 29 november 2017 @ 03:52
Lekker wakker worden met LTC
Dirkos1987woensdag 29 november 2017 @ 06:05
Ik wil kopen.... maar durf niet goed door die correctie die ik telkens voorbij zie komen. Waaaaaar blijft die!?
onlogischwoensdag 29 november 2017 @ 06:36
Bitcoin bijna 11k :')
Pleasureman_Guntherwoensdag 29 november 2017 @ 07:04
Op Bittrex van 10.800 naar 9.950 in 24 minuten. 8)7
VeX-woensdag 29 november 2017 @ 07:10
Alts :')
dimmakwoensdag 29 november 2017 @ 07:19
Mijn alts zijn weer om te janken. Alleen IOTA doet het nog steeds leuk. :)
SMS303woensdag 29 november 2017 @ 07:24
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 07:19 schreef dimmak het volgende:
Mijn alts zijn weer om te janken. Alleen IOTA doet het nog steeds leuk. :)
ondanks de geplande aankondigen/presentaties voor vandaag?

quote:
Events on 29.11.2017
ARK (ARK) - AMA Session on Slack
Achain (ACT) - Blockshow Asia 2017
Asch (XAS) - Listing on XBrick
Blackmoon Crypto (BMC) - Blockshow Asia 2017
BlockShow Asia 2017
Bytom (BTM) - Trading Open on EXX
Cardano (ADA) - Listing on Coinrail
Centra (CTR) - Blockchain Expo
Crystal Clear (CCT) - Will be listed on Hashtoken.co
Decent (DCT) - BlockShow Asia 2017
Gnosis (GNO) - Developers Community Call
Komodo (KMD) - BlockShow Asia 2017
Komodo (KMD) - Listing on Coinrail
Kyber Network (KNC) - AMA Session
Qtum (QTUM) - BlockShow Asia 2017
SONM (SNM) - Blockchain Expo North America
Steem (STEEM) - Listing on Coinrail
Storj (STORJ) - Converter app to be taken offline
Stratis (STRAT) - Blockchain Expo
TenX (PAY) - BlockShow Asia 2017
Vechain (VEN) - BlockShow Asia 2017
Waves (WAVES) - BlockShow Asia Singapore
Waves (WAVES) - Web Client (Closed Beta)
dimmakwoensdag 29 november 2017 @ 07:25
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 07:24 schreef SMS303 het volgende:

[..]

ondanks de geplande aankondigen/presentaties voor vandaag?

[..]

Blockshow betekend geen aankondigingen. Misschien dat mijn QTUM nog een boost mee kan pakken. :)
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 07:29
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 07:19 schreef dimmak het volgende:
Mijn alts zijn weer om te janken. Alleen IOTA doet het nog steeds leuk. :)
Klote van die alts he. Daarom wordt mijn totale aantal btc ook steeds minder, echter in absolute dollars stijgt mijn portefeuille wel als een gek.
Afwazigwoensdag 29 november 2017 @ 07:31
quote:
99s.gif Op woensdag 29 november 2017 03:38 schreef defokkingfoker het volgende:
Zo heb ik nog nooit over cryptocurrencies gedacht;

(quote van BugBoy -> tweakers; https://tweakers.net/nieu(...)nduizend-dollar.html)

[..]

Wel heftig..maarja ik verdien eraan so boeie :') :@
Dit is een ding van proof of work ja. Proof of stake dus de toekomst?
Sosawoensdag 29 november 2017 @ 07:44
https://www.rtlz.nl/algem(...)-beleggen-in-bitcoin

Al eerder waarschuwde de toezichthouder voor beleggen in cryptocurrencies vanwege de forse koersschommelingen en de ingewikkelde theorie erachter. Dat laatste is ook de reden dat Hoekstra zelf niet in bitcoins belegt, vertelt hij: "Nee, dat is allemaal veel te ingewikkeld voor mij."

Als deze minister dit meent, waar menig 14-jarige het wel begrijpt, zou ie direct moeten aftreden. Wat een figuur.

Maar als hij wat moeite doet snapt hij het natuurljk wel. Maar stel je voor, dan moet hij het serieus nemen. Nou we spreken em over een paar jaar nog wel.
Sosawoensdag 29 november 2017 @ 07:44
Dubbel sorry
DaMartwoensdag 29 november 2017 @ 08:13
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 07:29 schreef Patroon het volgende:

[..]

Klote van die alts he. Daarom wordt mijn totale aantal btc ook steeds minder, echter in absolute dollars stijgt mijn portefeuille wel als een gek.
Herkenbaar. Gelukkig heb ik geleerd geduldig te hodl'en en doe ik dat vooral voor de lange termijn. Er komt wel weer een moment dat de alts stijgen in BTC-waarde en ik wat winst kan pakken.
Rossdalewoensdag 29 november 2017 @ 08:15
Mijn portfolio in BTC zakt volledig door het ijs, maar in euro's is hij superstabiel :')

Maargoed aangezien mijn keuzes ondanks een enorme groeispurt van BTC niet in elkaar klappen, belooft dat eigenlijk wel veel goeds voor de komende dagen/weken O+
Oscar.woensdag 29 november 2017 @ 08:19
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 07:44 schreef Sosa het volgende:
https://www.rtlz.nl/algem(...)-beleggen-in-bitcoin

Al eerder waarschuwde de toezichthouder voor beleggen in cryptocurrencies vanwege de forse koersschommelingen en de ingewikkelde theorie erachter. Dat laatste is ook de reden dat Hoekstra zelf niet in bitcoins belegt, vertelt hij: "Nee, dat is allemaal veel te ingewikkeld voor mij."

Als deze minister dit meent, waar menig 14-jarige het wel begrijpt, zou ie direct moeten aftreden. Wat een figuur.

Maar als hij wat moeite doet snapt hij het natuurljk wel. Maar stel je voor, dan moet hij het serieus nemen. Nou we spreken em over een paar jaar nog wel.
hij moet wat. Hij kan moeilijk zeggen dat hij heel zijn vermogen erin heeft zitten maar wij, het volk, hey vooral niet moeten doen.
Oscar.woensdag 29 november 2017 @ 08:20
quote:
3s.gif Op woensdag 29 november 2017 08:15 schreef Rossdale het volgende:
Mijn portfolio in BTC zakt volledig door het ijs, maar in euro's is hij superstabiel :')

Maargoed aangezien mijn keuzes ondanks een enorme groeispurt van BTC niet in elkaar klappen, belooft dat eigenlijk wel veel goeds voor de komende dagen/weken O+
meh, nu moet ik aan familie gaan uitleggen waarom bitcoin wel/niet een bubbel is en hun helpen om ze te (ver)kopen. Wordt een gezellige kerst achter een laptop.
BadVladwoensdag 29 november 2017 @ 08:20
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 07:44 schreef Sosa het volgende:
https://www.rtlz.nl/algem(...)-beleggen-in-bitcoin

Al eerder waarschuwde de toezichthouder voor beleggen in cryptocurrencies vanwege de forse koersschommelingen en de ingewikkelde theorie erachter. Dat laatste is ook de reden dat Hoekstra zelf niet in bitcoins belegt, vertelt hij: "Nee, dat is allemaal veel te ingewikkeld voor mij."

Als deze minister dit meent, waar menig 14-jarige het wel begrijpt, zou ie direct moeten aftreden. Wat een figuur.

Maar als hij wat moeite doet snapt hij het natuurljk wel. Maar stel je voor, dan moet hij het serieus nemen. Nou we spreken em over een paar jaar nog wel.
Absurd Hoe kun je nou als toezichthouder voor beleggen in cryptocurrencies niet weten hoe het werkt. :')

Trouwens mijn alts. :'(
daankeswoensdag 29 november 2017 @ 08:30
Een prima moment voor BTC om wat te stabiliseren (tussen 10k en 11k) en nieuwe mensen te laten zien dat het niet plots weer inklapt, waardoor mensen ook wat durven te investeren in de altcoins.

Begin van de nieuwe altcoin bullrun!
Rossdalewoensdag 29 november 2017 @ 08:32
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 08:20 schreef Oscar. het volgende:

[..]

meh, nu moet ik aan familie gaan uitleggen waarom bitcoin wel/niet een bubbel is en hun helpen om ze te (ver)kopen. Wordt een gezellige kerst achter een laptop.
Gewoon tegen iedereen roepen dat het gevaarlijk is en ze er niet aan moeten beginnen. "Dat zeggen ze toch op het nieuws?"

Dan laten ze je tenminste met rust
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 08:33
quote:
"Nee, dat is allemaal veel te ingewikkeld voor mij."
Wat een slappe dweil :') _!
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 08:51
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 08:20 schreef BadVlad het volgende:
schuwde de toezichthouder voor beleggen in cryptocurrencies vanwege de forse koersschommelingen en de ingewikkelde theorie erachter. Dat laatste is ook de reden dat Hoekstra zelf niet in bitcoins belegt, vertelt hij: "Nee, dat is allemaal veel te ingewikkeld voor mij."
hahaha wat een gast...hoe kan je nou ergens op toezicht houden als je niet eens weet hoe het werkt :o :o :o :o :o
NeeOfTochJAwoensdag 29 november 2017 @ 09:07
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 03:51 schreef kthxbye het volgende:
[ afbeelding ] Op Bithumb lijkt ETH parabolisch te beginnen te gaan.
DPxE1u4VAAAwK6j.jpg:large

nog meer moon idd
_--_woensdag 29 november 2017 @ 09:08


[ Bericht 100% gewijzigd door _--_ op 29-11-2017 09:09:03 ]
ColeJwoensdag 29 november 2017 @ 09:11
Lekker wakker worden zo met IOTA. Helaas mijn ETH positie op $330 verkocht.
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 09:13
Dit is op dit moment mijn verdeling in procenten:

FUN 5,88
OMG 11,84
ETH 27,96
BTC 28,93
IOTA 10,04
WAVES 3,81
STRAT 4,89
LTC 6,64

Zit op een rendement van 48% sinds 6 november 2017. Ben daar best tevreden mee. Moet gewoon hodlen als een coin ff wat minder doet.
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 09:14
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:11 schreef ColeJ het volgende:
Lekker wakker worden zo met IOTA. Helaas mijn ETH positie op $330 verkocht.
Ik heb juist het idee dat ETH de laatste 2 dagen even blijft hangen tov BTC.
ColeJwoensdag 29 november 2017 @ 09:16
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:14 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ik heb juist het idee dat ETH de laatste 2 dagen even blijft hangen tov BTC.
Dat is zeker waar. Feit is dat ik nu dus relatief veel dollars in mijn portefeuille heb zitten waarvan ik niet weet wat ik er mee aan moet. Alles staat zo'n beetje skyhigh. De coins waar ik in zit doen het goed en wil ik zeker niet uit (IOTA, Waves, Lisk).
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 09:18
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:16 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Dat is zeker waar. Feit is dat ik nu dus relatief veel dollars in mijn portefeuille heb zitten waarvan ik niet weet wat ik er mee aan moet. Alles staat zo'n beetje skyhigh. De coins waar ik in zit doen het goed en wil ik zeker niet uit (IOTA, Waves, Lisk).
Nou neem de tijd om een leuke coin uit te zoeken waar je achter staat en kijk of er binnenkort nieuws naar buiten wordt gebracht, wellicht kan je ervoor dan instappen ofzo :P
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 09:23
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:16 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Dat is zeker waar. Feit is dat ik nu dus relatief veel dollars in mijn portefeuille heb zitten waarvan ik niet weet wat ik er mee aan moet. Alles staat zo'n beetje skyhigh. De coins waar ik in zit doen het goed en wil ik zeker niet uit (IOTA, Waves, Lisk).
Mijn bedoeling is juist om coins waar ik vertrouwen in heb en even dippen bij te kopen, maar dan moet ik daarvoor weer BTC inleveren, wat mij weer tegen staat...ETH heb ik ook nog 0.78 van, maar die wil ik nu ook nie verkopen nie.
Oscar.woensdag 29 november 2017 @ 09:23
quote:
3s.gif Op woensdag 29 november 2017 08:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Gewoon tegen iedereen roepen dat het gevaarlijk is en ze er niet aan moeten beginnen. "Dat zeggen ze toch op het nieuws?"

Dan laten ze je tenminste met rust
ja, maar ontkennen dat ik het zelf heb heeft geen zin, want verlede jaar vertelde ik in een dronken bui dat BTC helemaal de shit werd.

Kan natuurlijk zeggen dat ik alles op 10K heb verkocht :P maar dan gaan ze zeuren waarom ze geen kadootjes hebben gehad.

hmm keuzes
ColeJwoensdag 29 november 2017 @ 09:26
Mijn Blockfolio is zo traag als dikke stront de laatste tijd, beetje klaar mee. Iemand een alternatief?
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 09:27
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:26 schreef ColeJ het volgende:
Mijn Blockfolio is zo traag als dikke stront de laatste tijd, beetje klaar mee. Iemand een alternatief?
Niet 24u perdag naar je exchange staren :{w
dimmakwoensdag 29 november 2017 @ 09:29
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:26 schreef ColeJ het volgende:
Mijn Blockfolio is zo traag als dikke stront de laatste tijd, beetje klaar mee. Iemand een alternatief?
Delta of Cosmo
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 09:30
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:29 schreef dimmak het volgende:

[..]

Delta of Cosmo
Kunnen die al trades vanuit Blockfolio importeren?
dimmakwoensdag 29 november 2017 @ 09:36
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:30 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Kunnen die al trades vanuit Blockfolio importeren?
Nee, Blockfolio kan ook niet exporteren.

Wat die wel binnenkort kunnen is vanuit een CSV bestand importeren en automatisch exchanges uitlezen. Dit verwachten ze binnen 1 Š 2 maanden (Delta dan).
KromBuitenwoensdag 29 november 2017 @ 09:36
Controleert Electrum of de adressen die het genereert niet al bestaan in de Blockchain? En dan meteen als vervolg vraag hierop, moet Electrum met het internet verbonden zijn indien je je wallet alleen wilt gebruiken om te ontvangen? Dan zou je dus alles off line kunnen doen wat de kans op diefstal van je bitcoins verkleint.
onlogischwoensdag 29 november 2017 @ 09:42
o4kiivegv9hy.gif
Tourniquetwoensdag 29 november 2017 @ 10:00
quote:
5s.gif Op woensdag 29 november 2017 09:36 schreef KromBuiten het volgende:
Controleert Electrum of de adressen die het genereert niet al bestaan in de Blockchain? En dan meteen als vervolg vraag hierop, moet Electrum met het internet verbonden zijn indien je je wallet alleen wilt gebruiken om te ontvangen? Dan zou je dus alles off line kunnen doen wat de kans op diefstal van je bitcoins verkleint.
Bitcoinadressen kunnen offline worden gegenereerd, ik denk dat Electrum dat ook wel kan. Controleren of het adres al in gebruik is is onnodig, want de kans dat je 10 keer achter elkaar de Staatsloterij wint is groter dan de kans dat er een adres wordt gegenereerd dat al in gebruik is. ;)
Maikuuulwoensdag 29 november 2017 @ 10:02
Jeetje Verge zakt ook steeds verder weg :o

Geef het tot januari anders verkoop ik 50% van het totaal voor iets anders :) ik verwacht eind q4 dat Wraith wel gereleased is. Portfolio staat nu al een maand rond de 5k. Geen echte groei meer gehad
kthxbyewoensdag 29 november 2017 @ 10:06
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:02 schreef Maikuuul het volgende:
Jeetje Verge zakt ook steeds verder weg :o

Geef het tot januari anders verkoop ik 50% van het totaal voor iets anders :) ik verwacht eind q4 dat Wraith wel gereleased is. Portfolio staat nu al een maand rond de 5k. Geen echte groei meer gehad
Jup, Verge is een shitcoin, sorry!
brombeer_woensdag 29 november 2017 @ 10:08
Wohoo over de 10k *O* _O_
ColeJwoensdag 29 november 2017 @ 10:11
Implodeer nou eens......
Afwazigwoensdag 29 november 2017 @ 10:12
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:02 schreef Maikuuul het volgende:
Jeetje Verge zakt ook steeds verder weg :o

Geef het tot januari anders verkoop ik 50% van het totaal voor iets anders :) ik verwacht eind q4 dat Wraith wel gereleased is. Portfolio staat nu al een maand rond de 5k. Geen echte groei meer gehad
Tsja. Verge biedt ook weinig meerwaarde ten opzichte van andere coins.
Patroonwoensdag 29 november 2017 @ 10:13
Nieuwe ATH op 1240 *O*

Al kan dat over 5min weer lager zijn _O-
EggsTCwoensdag 29 november 2017 @ 10:18
Ik heb al een paar dagen niet op blockfolio gekeken, en dat laat ik voorlopig ff zo, eind dec gaan we wel kijken of mijn paar waves, en mijn berg lisk wat gedaan hebben. :P

Want jeweetet, de wavesmaand is aanstaande 6.gif
brombeer_woensdag 29 november 2017 @ 10:19
Ohh en litecoin bijna 100$ :D

Al wil ltc/btc nog niet echt wat doen
Nattekatwoensdag 29 november 2017 @ 10:20
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:19 schreef brombeer_ het volgende:
Ohh en litecoin bijna 100$ :D

Al wil ltc/btc nog niet echt wat doen
Je zou maar verkocht hebben op 12.
NeeOfTochJAwoensdag 29 november 2017 @ 10:22
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je zou maar verkocht hebben op 12.
ik heb verkocht op 3 ;(
Nattekatwoensdag 29 november 2017 @ 10:23
Nou moet ik ook zeggen dat dat de tijd was dat Bitcoin sub-1000 was :P
Maikuuulwoensdag 29 november 2017 @ 10:25
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:12 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Tsja. Verge biedt ook weinig meerwaarde ten opzichte van andere coins.
Vertrouwen is geschaadt door het missen van de deadlines. Jammer eigenlijk.

Nog steeds +7000% rendement dus mag niet klagen. Al zou dit veel meer zijn als ik een maand geleden geswitched was. We kijken het nog even aan :)

Status gaat ook lekker vandaag!
fathankwoensdag 29 november 2017 @ 10:28
~14% meer waves dan dat ik gisteren had *O*
Sosawoensdag 29 november 2017 @ 10:30
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 08:19 schreef Oscar. het volgende:

[..]

hij moet wat. Hij kan moeilijk zeggen dat hij heel zijn vermogen erin heeft zitten maar wij, het volk, hey vooral niet moeten doen.
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 08:20 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Absurd Hoe kun je nou als toezichthouder voor beleggen in cryptocurrencies niet weten hoe het werkt. :')

Trouwens mijn alts. :'(
nou, het is nogal dommig om te zeggen 'het is te ingewikkeld voor mij'.

Ik had wel een iets hoger niveau verwacht van onze minister van FinanciŽn :{
brombeer_woensdag 29 november 2017 @ 10:31
Zo te zien gaan we vandaag de 11k ook wel halen :D
Sosawoensdag 29 november 2017 @ 10:31
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:19 schreef brombeer_ het volgende:
Ohh en litecoin bijna 100$ :D

Al wil ltc/btc nog niet echt wat doen
fuckin' Cryptsy :(

daar heb ik nog 200 LTC staan :( :( :( :(
Nattekatwoensdag 29 november 2017 @ 10:32
Craptsy :')
brombeer_woensdag 29 november 2017 @ 10:33
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:31 schreef Sosa het volgende:

[..]

fuckin' Cryptsy :(

daar heb ik nog 200 LTC staan :( :( :( :(
Zuur man :{
Sosawoensdag 29 november 2017 @ 10:34
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:33 schreef brombeer_ het volgende:

[..]

Zuur man :{
ja nogal.

hoewel toentertijd ze bij elkaar 'slechts' 800$ waard waren.
dimmakwoensdag 29 november 2017 @ 10:35
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:31 schreef Sosa het volgende:

[..]

fuckin' Cryptsy :(

daar heb ik nog 200 LTC staan :( :( :( :(
Aahh, Cryptsy. Die heeft ook nog wat coins van mij ja.
ColeJwoensdag 29 november 2017 @ 10:37
Sue them!
ratatatwoensdag 29 november 2017 @ 10:38
Bitonic wordt ook echt belachelijk hard leeg getrokken. 8)7
Mortaxxwoensdag 29 november 2017 @ 10:39
Die cryptsy gozer schijnt ergens in China te zitten. Van jullie coins :(
xminatorwoensdag 29 november 2017 @ 10:39
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:38 schreef ratatat het volgende:
Bitonic wordt ook echt belachelijk hard leeg getrokken. 8)7
Waarom gebruiken jullie zulke achterlijke kutsites eigenlijk?
Mortaxxwoensdag 29 november 2017 @ 10:39
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:39 schreef xminator het volgende:

[..]

Waarom gebruiken jullie zulke achterlijke kutsites eigenlijk?
bitonic _O_ _O_ _O_
NeeOfTochJAwoensdag 29 november 2017 @ 10:39
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:39 schreef Mortaxx het volgende:
Die cryptsy gozer schijnt ergens in China te zitten. Van jullie coins :(
Vern
Rossdalewoensdag 29 november 2017 @ 10:39
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:12 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Tsja. Verge biedt ook weinig meerwaarde ten opzichte van andere coins.
Verge is echt de minst boeiende van alle privacy coins. Die bestaat over 2 jaar niet meer. Het biedt letterlijk niets extra's ten opzichte van alles wat er al is.
Sosawoensdag 29 november 2017 @ 10:44
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:39 schreef Mortaxx het volgende:
Die cryptsy gozer schijnt ergens in China te zitten. Van jullie coins :(
wist ik maar waar 'ie zat, dan zou ik er zo langs gaan
Sosawoensdag 29 november 2017 @ 10:44
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:35 schreef dimmak het volgende:

[..]

Aahh, Cryptsy. Die heeft ook nog wat coins van mij ja.
veel?
wuuhtwoensdag 29 november 2017 @ 10:46
Hoop zo dat ik geen spijt ga krijgen van mijn gok dat er geen dip gaat komen...
dimmakwoensdag 29 november 2017 @ 10:46
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:44 schreef Sosa het volgende:

[..]

veel?
Volgens mij de opbrengst van een week minen. Per week trok ik toen 1 BTC binnen.
Funksoldierwoensdag 29 november 2017 @ 10:47
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:46 schreef wuuht het volgende:
Hoop zo dat ik geen spijt ga krijgen van mijn gok dat er geen dip gaat komen...
Hier ook!
Sosawoensdag 29 november 2017 @ 10:51
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:46 schreef dimmak het volgende:

[..]

Volgens mij de opbrengst van een week minen. Per week trok ik toen 1 BTC binnen.
damn

ga je mee naar china?
hmmmzwoensdag 29 november 2017 @ 10:52
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 10:46 schreef wuuht het volgende:
Hoop zo dat ik geen spijt ga krijgen van mijn gok dat er geen dip gaat komen...
er komt altijd een dip.