Wij hadden een soort broodlade in de keuken, daar lag de kaas ook in.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:49 schreef mootie het volgende:
[..]
Mijn moeder bewaarde vroeger de kaas altijd in een pan, gewoon in de pannenkast. Veel lekkerder.
Dank.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:59 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Wij hadden een soort broodlade in de keuken, daar lag de kaas ook in.
En ik ken en kende verschillende nierpatiënten, heb een flink ontwikkeld reukorgaan, maar heb nooit gemerkt dat zij anders ruiken.
Ik bewaar het wel in de koelkast maar minimaal een half uur voordat ik het gebruik leg ik het er buiten.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:05 schreef Disana het volgende:
[..]
Dank.
En kaas uit de koelkast. Heeft weinig smaak en geur. Kaas moet ruiken.
Maar dan proef je toch veel minder ?quote:Op woensdag 29 november 2017 20:42 schreef TillyB het volgende:
[..]
Geen idee maar ik ben een zeikerd met dat soort dingen. Als de kaas langer dan een half uur buiten de koelkast vertoeft vind ik het al niks.
Ja, daar streef ik ook naar maar soms vergeet ik het.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:09 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Ik bewaar het wel in de koelkast maar minimaal een half uur voordat ik het gebruik leg ik het er buiten.
Ja, dat is dan een gevalletje jammer. Meestal denk ik er wel aan omdat ik toch ook de boter rond die tijd uit de koelkast moet halen.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:10 schreef Disana het volgende:
[..]
Ja, daar streef ik ook naar maar soms vergeet ik het.
Ja natuurlijk, als het zo voor het grijpen ligt is dat wel heel aantrekkelijk Wat ook zo lekker is: Franse kaas op kamertemperatuur.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:14 schreef Prisha het volgende:
Geraspte kaas heb ik altijd in de koelkast. Cheddar en kofferkaas ook.
Blok jong belegen ligt in een bakkie op t aanrecht. Die gaat er wel snel doorheen
Ik bewaar mijn plantaardige halvarine altijd buiten de koelkast. Which reminds me: ik moet een nieuw broodrooster kopen, Het is zo lekker als de boter op de geroosterde boterham smelt,quote:Op woensdag 29 november 2017 21:14 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Ja, dat is dan een gevalletje jammer. Meestal denk ik er wel aan omdat ik toch ook de boter rond die tijd uit de koelkast moet halen.
Ik heb geen boter. Ook geen brood.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:17 schreef Disana het volgende:
[..]
Ik bewaar mijn plantaardige halvarine altijd buiten de koelkast. Which reminds me: ik moet een nieuw broodrooster kopen, Het is zo lekker als de boter op de geroosterde boterham smelt,
Maar goed brood is zo lekker. Is er een reden dat je het niet eet?quote:Op woensdag 29 november 2017 21:20 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ik heb geen boter. Ook geen brood.
Enkel als ik logees heb dan heb ik van die afbakbroodjes en dan wel boter en zo.
Niet echt een reden. Het doet me niet zoveel.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:23 schreef Disana het volgende:
[..]
Maar goed brood is zo lekker. Is er een reden dat het niet eet?
Hoe eet je al die kazen dan?quote:Op woensdag 29 november 2017 21:24 schreef Prisha het volgende:
[..]
Niet echt een reden. Het doet me niet zoveel.
Cheddar en pepperjack gaan in allerlei recepten.quote:
Heb jij nog meegemaakt dat er op de plek van Humsie's een warme bakker zat? Daar kwam ik altijd. Vers brood is heerlijk.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:27 schreef Scrutinizer het volgende:
Vers brood
Ik woonde dan ook lang in de straat bij de beste broodbakker van Nederland (die zit nu om de hoek)
Aha. Ik ben geen kok, ik eet het op brood of uit het vuistje.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:27 schreef Prisha het volgende:
[..]
Cheddar en pepperjack gaan in allerlei recepten.
Die jong belegen doe ik stukjes of plakken met komkommer of augurk.
Weet ik niet zeker. Ik weet nog wel dat Humsie er kwam en er dus iets voor heeft gezeten. Of dat een bakker was, weet ik niet meer.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:28 schreef Disana het volgende:
[..]
Heb jij nog meegemaakt dat er op de plek van Humsie's een warme bakker zat? Daar kwam ik altijd. Vers brood is heerlijk.
Ik ook geen kok. Mijn recepten heb ik grotendeels van jou en Tilly gekregen vorig jaarquote:Op woensdag 29 november 2017 21:29 schreef Disana het volgende:
[..]
Aha. Ik ben geen kok, ik eet het op brood of uit het vuistje.
Het was de een na laatste warme bakker in de buurt. Nu zijn ze allemaal weg.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:29 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Weet ik niet zeker. Ik weet nog wel dat Humsie er kwam en er dus iets voor heeft gezeten. Of dat een bakker was, weet ik niet meer.
Oh ja, Lekker en Simpel. Die hebben inmiddels een boek geschreven, ik zie ze niet vaak meer.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:30 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ik ook geen kok. Mijn recepten heb ik grotendeels van jou en Tilly gekregen vorig jaar
Meeste mensen kopen het bij de supermarkt, denk ik. Bij de bakker hier staan ze in de rij en komen ze vanuit de hele stad.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:30 schreef Disana het volgende:
[..]
Het was de een na laatste warme bakker in de buurt. Nu zijn ze allemaal weg.
Dan moet het wel een fantastische bakker zijn. Mazzelaar die je bentquote:Op woensdag 29 november 2017 21:32 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Meeste mensen kopen het bij de supermarkt, denk ik. Bij de bakker hier staan ze in de rij en komen ze vanuit de hele stad.
Geen conserveringsmiddelen en alleen volkoren.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:33 schreef Disana het volgende:
[..]
Dan moet het wel een fantastische bakker zijn. Mazzelaar die je bent
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |