abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175177344
registreer om deze reclame te verbergen
Hoi allemaal,

Dit is nog mijn enige kans om een "neutrale" mening te krijgen. Ik zeg vooraf wel al dat ik weet dat het niet kan zo en dat ik echt een keuze moet maken, maar dat is zo moeilijk. Lang verhaal, maar goed, komt ie...

Ik had sinds juni 2015 een relatie met een jongen (laten we hem even Sem noemen). In de tussentijd is hij gaan studeren en zat ik nog op het VWO, dus onze levens kregen ieder een andere wending. Hierdoor zijn wij iets uit elkaar gegroeid en waren wij steeds een beetje aan het voortsudderen. Het is een keer uit geweest, maar toen kwamen wij toch weer bij elkaar, alleen de spanning bleef hangen.

Afgelopen zomer (2017) ben ik ergens gaan werken, opzoek naar een andere baan. Daar leerde ik een andere jongen kennen (laten we hem even Daan noemen) die mij meer en meer duidelijk maakte dat mijn relatie met Sem echt niet langer kon. Hij zei dat als het uit zou gaan, wij een keer samen op date moesten, ik dacht natuurlijk dat dit een grapje was en stemde hier mee in. Ik vond Daan leuk, maar werkte weinig met hem samen om hem echt beter te leren kennen. De avonden dat we wel samen werkten waren kei gezellig en uit die gesprekken bleek dat hij nogal wat problemen heeft (gehad) in z'n leven. Zijn ex werkte hier helaas ook, maar dat maakte volgens hem niks uit. Aan het einde van die zomer bleek dat ik die baan niet nodig had en heb toen daar ontslag genomen, zonder enig afscheid van Daan, waar ik natuurlijk enorm van baalde.

Na 2 maanden moest ik nog steeds mijn werkkleding terugbrengen en dit deed ik natuurlijk net op een avond dat Daan ook aan het werk was. Ik had hier wel nog wat met Sem, maar dat was moeilijker en moeilijker geworden. Ik ben die avond met hem en wat oud-collega's gaan poulen en heb hieruit app-contact overgehouden met Daan. Uit dat contact heb ik de conclusie getrokken dat ik niet langer meer met Sem kon zijn, Daan liet mij zien dat ik niet alleen hoefde te zijn. Al snel hierop volgde de eerste date met Daan en werd het contact steeds meer. Hij was al vrij snel verliefd, ik kon dat nooit en dus ook deze keer duurde dat bij mij even. Een week na die eerste date vertrok ik 10 dagen met school naar het buitenland, dus hebben wij in die week elkaar vrij veel gezien. Ik heb hem zo gemist toen in weg was en hij mij ook, dus de dag dat ik terug kwam sliep ik al bij hem, ja gewoon slapen ja.

In die korte tijd heeft hij zich best wel open gesteld voor mij, terwijl hij dat normaal niet deed. Hij heeft een drugsverslaving gehad en was nog aan het afkicken van zijn gokverslaving. Ook liep hij tegen een opname aan voor zijn depressie en suicidale gedachtes. Kortom, een jongen met een flinke gebruiksaanwijzing.

Nadat ik terug was kwam bij hem het besef denk ik dat het best serieus werd en probeerde hij een eind te maken aan onze "relatie", omdat hij mij te veel pijn zou gaan doen met alles dat komen ging. Ik heb hem toen verteld dat ik er alleen maar voor hem wilde zijn en dat ik juist (ondertussen wel) verliefd was geworden op die jongen. In eerste instantie wilde hij hier niks van weten, maar na wat gesprekken met zijn beste vriend wilde hij het toch samen gaan proberen alleen wel wat rustiger aan. Hier had ik natuurlijk geen enkel probleem mee, ik was tenslotte super blij dat hij ons die kans gaf.

De weken die volgde waren allemaal super leuk en mooi, ik was jarig geweest en hij had gewoon van die kleine dingetjes die elk meisje blij maakt. Alles was goed, geen vuiltje aan de lucht. Wel maakte ik me zorgen om hem, maar dat was nergens voor nodig verzekerde hij mij. Prima, lekker door, plannen maken voor een dagje Amsterdam eind november, samen Kerst en oud en nieuw vieren.

Tot vorige week zondag... Die ochtend zat ik nog bij zijn ouders aan de ontbijttafel gezellig te praten over de vakanties en noem maar op. Overdag moest ik werken en heeft hij de hele middag (dacht ik) gegamed. Voor ik ging slapen wilde ik graag nog even met hem appen, is naar mijn idee best normaal als je elkaar de hele dag niet gesproken hebt, maar ik mocht niet al zijn aandacht opeisen en hij wilde gewoon gamen. Hierdoor was ik natuurlijk enorm in de war, normaal praatte hij de hele dag met me en kon hij altijd wel even 5 minuutjes de tijd nemen om even te praten. Ineens haalde hij zijn ex erbij, die ene van het werk ook, dat hij haar miste en dat hij hoopte dat dit weg zou gaan maar dat het alleen maar erger werd. Dat terwijl hij in al onze gesprekken alleen maar "negatief" over haar gepraat had, ze was niks goeds voor hem geweest, ze was bij hem weggegaan omdat hij haar niet alles over zijn verslavingen en depressie verteld had, dus ik snapte niet hoe je zo'n persoon ineens kon missen terwijl je iemand eigenlijk veel beters had. Die nacht heb ik niet meer geslapen en ben ik alleen maar in de war geweest. De dagen erna bleek dat hij te veel aan zijn hoofd heeft met het ziekenhuis, dat hij eerst zichzelf op een rijtje moet krijgen voor hij alles voor een vriendin kan geven, geen enkel woord meer over zijn ex. Hier heb ik natuurlijk alle respect voor en ik gun hem ook alle tijd die hij nodig heeft, maar ik snap niet hoe dat nu ineens zo kon zijn, dat hij dit niet eerder door had. Ik heb die hele week niet kunnen slapen en heb constant in een tweestrijd gezeten, moet ik hem helpen of moet ik hem met rust laten. Hij zei wel dat als hij klaar is met alles hij het nog wel een kans wil geven, maar ik weet niet of ik hier op moet willen wachten... Ik had hem wel gevraagd of we elkaar nog een keer konden zien voor we het echt af gingen sluiten omdat dit alles via app gegaan was en dat dat het alleen maar moeilijker maakte. Donderdag vroeg ik hem wanneer hij kon afspreken, omdat ik er echt kapot van ging op deze manier. Gelijk belde hij mij en vertelde hij dat hij weer een terugval had gehad, hij had weer in het casino gezeten. Hij vertelde ook dat hij mij ook miste, maar dat het echt beter was zo maar dat hij voor mij nog wel een keer af wilde spreken.

Nu hebben we afgesproken om woensdag elkaar te zien, maar hij maakte wel weer even duidelijk dat als ik hem om wilde praten hij niet zou komen...

Na dit alles getypt te hebben weet ik eigenlijk niet wat ik hier mee wil bereiken, maar ik moest echt even mijn hart luchten... Bedankt voor het lezen en voel je vooral niet bezwaard om te zeggen wat je vind

[ Bericht 0% gewijzigd door Anoniem3523 op 19-11-2017 21:16:21 (Commentaar) ]
pi_175177370
Kan iemand dit even samenvatten?
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_175177509
Pffff ik ben nu al moe van de 'relatie'.
pi_175178605
registreer om deze reclame te verbergen
Alinea’s en een samenvatting zouden je verhaal een stuk begrijpelijker maken waardoor je meer kans hebt op een reactie. Dit is niet te lezen zo.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_175179701
Ok, je hebt dus een paar maanden een relatie met een ex-drugsverslaafde die nog aan het afkicken is van zijn gokverslaving. Hij heeft je verleid terwijl je eigenlijk nog iets met iemand anders had. Nu geeft hij negatieve signalen. Hij zegt dat hij z'n ex mist, heeft een terugval gehad qua gokken en wil eigenlijk geen contact mere met je.

Wat een drama. Ik zou gewoon de eer aan jezelf houden en het contact verbreken. Dit is een relatie waar je alleen maar heel veel energie gaat steken en daar weinig voor terug komt. Het is lullig dat je iemand naders voor hem gedumpt heb, maar ik denk dat je beter kan zoeken naar iemand die leuk genoeg is dat je hem niet voor een ander wil dumpen en ook nog eens drama-vrij is.
  Spellchecker zondag 19 november 2017 @ 20:36:32 #6
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_175180006
quote:
Een week na die eerste date vertrok ik 10 dagen met school naar het buitenland, dus hebben wij in die week elkaar vrij veel gezien. Ik heb hem zo gemist toen in weg was en hij mij ook, dus de dag dat ik terug kwam sliep ik al bij hem.
Ehm ....
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
pi_175181511
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 19 november 2017 20:27 schreef lunamatic het volgende:
Ok, je hebt dus een paar maanden een relatie met een ex-drugsverslaafde die nog aan het afkicken is van zijn gokverslaving. Hij heeft je verleid terwijl je eigenlijk nog iets met iemand anders had. Nu geeft hij negatieve signalen. Hij zegt dat hij z'n ex mist, heeft een terugval gehad qua gokken en wil eigenlijk geen contact mere met je.

Wat een drama. Ik zou gewoon de eer aan jezelf houden en het contact verbreken. Dit is een relatie waar je alleen maar heel veel energie gaat steken en daar weinig voor terug komt. Het is lullig dat je iemand naders voor hem gedumpt heb, maar ik denk dat je beter kan zoeken naar iemand die leuk genoeg is dat je hem niet voor een ander wil dumpen en ook nog eens drama-vrij is.
Het is niet perse dat ik "Sem" voor hem verlaten heb, ik zat hier al een hele tijd tegen aan te hikken. Hij heeft mij alleen laten zien dat wat ik met hem had niet "normaal" is in een relatie, en nu laat hij mij zo achter.
pi_175181616
Dat is heel vervelend, maar ik ben bang dat als hij zich er zo over voelt, je er weinig aan kunt doen. Dat voelt nu misschien heel oneerlijk en vervelend, maar je kunt er helaas niets aan veranderen.
pi_175184849
quote:
9s.gif Op zondag 19 november 2017 18:53 schreef Anoniem3523 het volgende:
Hoi allemaal,

Uit dat contact heb ik de conclusie getrokken dat ik niet langer meer met Sem kon zijn, Daan liet mij zien dat ik niet alleen hoefde te zijn.
Hier ben ik maar gestopt met lezen. Je hebt het alleen uitgemaakt met Sem omdat je Daan al achter de hand had. :r
pi_175186012
Daan is het ook niet.
Recep voor een toekomst vol drama!
pi_175186163
quote:
0s.gif Op zondag 19 november 2017 22:59 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Hier ben ik maar gestopt met lezen. Je hebt het alleen uitgemaakt met Sem omdat je Daan al achter de hand had. :r
Sem had ondertussen al officieel een ander...
  maandag 20 november 2017 @ 00:14:48 #12
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175186202
Daan zit met zichzelf in de knoop. Daan gebruikt drugs. zn ex was hem zat. Jij was daar met vriend. Daan verleidt. Jij gooit oud paar schoenen weg. Nieuwe gevonden. Daan is verliefd. Daan denkt aan ex. Daan zit in de knoop. Daan vindt jou leuker. Daan zit nog steeds met zichzelf in de knoop. Daan gokt weer. Daan is depressief. Daan blijft in de knoop zitten. Daan heeft geen aandacht voor je. Daan gamet.

Kortom: Daan heeft alle kleine dingetjes die een vrouw blij maakt.

Waarom zou je dit willen?

[ Bericht 6% gewijzigd door Steef121 op 20-11-2017 00:53:40 ]
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
  maandag 20 november 2017 @ 00:28:45 #13
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175186375
Volgens mij ben je linea directa in Daans' valkuil gelopen. Als een blok gevallen voor de bovennatuurlijke charmes van de ridder op het witte paard. Met welgeteld één soepele handbeweging zou hij je uit de sleur trekken van je relatie. Zo staat het in de boeken geschreven. Immers, Daan was verliefd. En jij wordt ook niet zomaar verliefd. Niet snel. Dus dit moest goed zijn.

Het is geen schande om in te zien dat je een foute keuze hebt gemaakt.


Ik wil hem niet volledig afschrijven. Maar hoe dit verhaal in dit topic op mij overkomt en al het drama wat het tot nu toe al teweeg brengt, zou ik mij focussen op mijzelf.

Hoe je er ook mee verder wenst te gaan, ik wens je succes.

[ Bericht 9% gewijzigd door Steef121 op 20-11-2017 00:36:24 ]
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175186665
quote:
9s.gif Op zondag 19 november 2017 18:53 schreef Anoniem3523 het volgende:
Daan liet mij zien dat ik niet alleen hoefde te zijn.
:')
pi_175186700
quote:
1s.gif Op maandag 20 november 2017 00:14 schreef Steef121 het volgende:
Daan zit met zichzelf in de knoop. Daan gebruikt drugs. zn ex was hem zat. Jij was daar met vriend. Daan verleidt. Jij gooit oud paar schoenen weg. Nieuwe gevonden. Daan is verliefd. Daan denkt aan ex. Daan zit in de knoop. Daan vindt jou leuker. Daan zit nog steeds met zichzelf in de knoop. Daan gokt weer. Daan is depressief. Daan blijft in de knoop zitten. Daan heeft geen aandacht voor je. Daan gamet.

Kortom: Daan heeft alle kleine dingetjes die een vrouw blij maakt.

Waarom zou je dit willen?

Hij kwam onverwachts langs, belde me om mijn stem te horen als hij mij miste, stuurde als hij 's nachts wakker werd even een appje om te vertellen hoeveel hij van mij hield, deed niet moeilijk over tijd met anderen en was zelf heel eerlijk over dit soort dingen...
  maandag 20 november 2017 @ 01:32:46 #16
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175186857
quote:
1s.gif Op maandag 20 november 2017 01:04 schreef Anoniem3523 het volgende:

[..]

Hij kwam onverwachts langs, belde me om mijn stem te horen als hij mij miste, stuurde als hij 's nachts wakker werd even een appje om te vertellen hoeveel hij van mij hield, deed niet moeilijk over tijd met anderen en was zelf heel eerlijk over dit soort dingen...
Alles wat je opnoemt, zou ik bij wijze van spreken ook kunnen.

Je bekijkt alles nog door een roze bril. Eenmaal afgezet, kan je in een harde realiteit belanden. Dit is geen vruchtbare bodem voor een gezonde relatie.

In het meest positieve geval, wil Daan vanuit het diepste van zijn vezels veranderen, maar dan nog zal het niet bepaald een makkelijk te wassen varkentje zijn.

Ik vermoed:
Je was een goede afleiding voor zijn problemen. Een lichtpuntje in zijn ellenlange weg vol ellende. Hij was/is verslaafd aan jouw aandacht en aanwezigheid/energie.

Laat hem je niet in zijn depressie meetrekken. Het zuigt je goede energie op. Je onvoorwaardelijke liefde voor Daan is niet bewonderingswaardig. Het is gevaarlijk. Er zijn teveel rode vlaggen om te negeren imo.

Maar goed, i rest my case.
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
  donderdag 23 november 2017 @ 09:15:05 #17
223375 C.L.Werner
#freeKlapmongeaul
pi_175253766
quote:
9s.gif Op zondag 19 november 2017 18:53 schreef Anoniem3523 het volgende:
Hoi allemaal,

Dit is nog mijn enige kans om een "neutrale" mening te krijgen. Ik zeg vooraf wel al dat ik weet dat het niet kan zo en dat ik echt een keuze moet maken, maar dat is zo moeilijk. Lang verhaal, maar goed, komt ie...

Ik had sinds juni 2015 een relatie met een jongen (laten we hem even Sem noemen). In de tussentijd is hij gaan studeren en zat ik nog op het VWO, dus onze levens kregen ieder een andere wending. Hierdoor zijn wij iets uit elkaar gegroeid en waren wij steeds een beetje aan het voortsudderen. Het is een keer uit geweest, maar toen kwamen wij toch weer bij elkaar, alleen de spanning bleef hangen.

Afgelopen zomer (2017) ben ik ergens gaan werken, opzoek naar een andere baan. Daar leerde ik een andere jongen kennen (laten we hem even Daan noemen) die mij meer en meer duidelijk maakte dat mijn relatie met Sem echt niet langer kon. Hij zei dat als het uit zou gaan, wij een keer samen op date moesten, ik dacht natuurlijk dat dit een grapje was en stemde hier mee in. Ik vond Daan leuk, maar werkte weinig met hem samen om hem echt beter te leren kennen. De avonden dat we wel samen werkten waren kei gezellig en uit die gesprekken bleek dat hij nogal wat problemen heeft (gehad) in z'n leven. Zijn ex werkte hier helaas ook, maar dat maakte volgens hem niks uit. Aan het einde van die zomer bleek dat ik die baan niet nodig had en heb toen daar ontslag genomen, zonder enig afscheid van Daan, waar ik natuurlijk enorm van baalde.

Na 2 maanden moest ik nog steeds mijn werkkleding terugbrengen en dit deed ik natuurlijk net op een avond dat Daan ook aan het werk was. Ik had hier wel nog wat met Sem, maar dat was moeilijker en moeilijker geworden. Ik ben die avond met hem en wat oud-collega's gaan poulen en heb hieruit app-contact overgehouden met Daan. Uit dat contact heb ik de conclusie getrokken dat ik niet langer meer met Sem kon zijn, Daan liet mij zien dat ik niet alleen hoefde te zijn. Al snel hierop volgde de eerste date met Daan en werd het contact steeds meer. Hij was al vrij snel verliefd, ik kon dat nooit en dus ook deze keer duurde dat bij mij even. Een week na die eerste date vertrok ik 10 dagen met school naar het buitenland, dus hebben wij in die week elkaar vrij veel gezien. Ik heb hem zo gemist toen in weg was en hij mij ook, dus de dag dat ik terug kwam sliep ik al bij hem, ja gewoon slapen ja.

In die korte tijd heeft hij zich best wel open gesteld voor mij, terwijl hij dat normaal niet deed. Hij heeft een drugsverslaving gehad en was nog aan het afkicken van zijn gokverslaving. Ook liep hij tegen een opname aan voor zijn depressie en suicidale gedachtes. Kortom, een jongen met een flinke gebruiksaanwijzing.

Nadat ik terug was kwam bij hem het besef denk ik dat het best serieus werd en probeerde hij een eind te maken aan onze "relatie", omdat hij mij te veel pijn zou gaan doen met alles dat komen ging. Ik heb hem toen verteld dat ik er alleen maar voor hem wilde zijn en dat ik juist (ondertussen wel) verliefd was geworden op die jongen. In eerste instantie wilde hij hier niks van weten, maar na wat gesprekken met zijn beste vriend wilde hij het toch samen gaan proberen alleen wel wat rustiger aan. Hier had ik natuurlijk geen enkel probleem mee, ik was tenslotte super blij dat hij ons die kans gaf.

De weken die volgde waren allemaal super leuk en mooi, ik was jarig geweest en hij had gewoon van die kleine dingetjes die elk meisje blij maakt. Alles was goed, geen vuiltje aan de lucht. Wel maakte ik me zorgen om hem, maar dat was nergens voor nodig verzekerde hij mij. Prima, lekker door, plannen maken voor een dagje Amsterdam eind november, samen Kerst en oud en nieuw vieren.

Tot vorige week zondag... Die ochtend zat ik nog bij zijn ouders aan de ontbijttafel gezellig te praten over de vakanties en noem maar op. Overdag moest ik werken en heeft hij de hele middag (dacht ik) gegamed. Voor ik ging slapen wilde ik graag nog even met hem appen, is naar mijn idee best normaal als je elkaar de hele dag niet gesproken hebt, maar ik mocht niet al zijn aandacht opeisen en hij wilde gewoon gamen. Hierdoor was ik natuurlijk enorm in de war, normaal praatte hij de hele dag met me en kon hij altijd wel even 5 minuutjes de tijd nemen om even te praten. Ineens haalde hij zijn ex erbij, die ene van het werk ook, dat hij haar miste en dat hij hoopte dat dit weg zou gaan maar dat het alleen maar erger werd. Dat terwijl hij in al onze gesprekken alleen maar "negatief" over haar gepraat had, ze was niks goeds voor hem geweest, ze was bij hem weggegaan omdat hij haar niet alles over zijn verslavingen en depressie verteld had, dus ik snapte niet hoe je zo'n persoon ineens kon missen terwijl je iemand eigenlijk veel beters had. Die nacht heb ik niet meer geslapen en ben ik alleen maar in de war geweest. De dagen erna bleek dat hij te veel aan zijn hoofd heeft met het ziekenhuis, dat hij eerst zichzelf op een rijtje moet krijgen voor hij alles voor een vriendin kan geven, geen enkel woord meer over zijn ex. Hier heb ik natuurlijk alle respect voor en ik gun hem ook alle tijd die hij nodig heeft, maar ik snap niet hoe dat nu ineens zo kon zijn, dat hij dit niet eerder door had. Ik heb die hele week niet kunnen slapen en heb constant in een tweestrijd gezeten, moet ik hem helpen of moet ik hem met rust laten. Hij zei wel dat als hij klaar is met alles hij het nog wel een kans wil geven, maar ik weet niet of ik hier op moet willen wachten... Ik had hem wel gevraagd of we elkaar nog een keer konden zien voor we het echt af gingen sluiten omdat dit alles via app gegaan was en dat dat het alleen maar moeilijker maakte. Donderdag vroeg ik hem wanneer hij kon afspreken, omdat ik er echt kapot van ging op deze manier. Gelijk belde hij mij en vertelde hij dat hij weer een terugval had gehad, hij had weer in het casino gezeten. Hij vertelde ook dat hij mij ook miste, maar dat het echt beter was zo maar dat hij voor mij nog wel een keer af wilde spreken.

Nu hebben we afgesproken om woensdag elkaar te zien, maar hij maakte wel weer even duidelijk dat als ik hem om wilde praten hij niet zou komen...

Na dit alles getypt te hebben weet ik eigenlijk niet wat ik hier mee wil bereiken, maar ik moest echt even mijn hart luchten... Bedankt voor het lezen en voel je vooral niet bezwaard om te zeggen wat je vind
Gewoon mee verder gaan, klinkt goed!
#freeKlapmongeaul
#freeKaakchirurg
#tegenfok!banbeleid
  donderdag 23 november 2017 @ 09:39:08 #18
134944 Hi_flyer
Uw fiets staat gereed.
pi_175254217
Wie weet er een mooie vrouwelijke variant van "don't stick your dick in crazy"?
pi_175254459
quote:
0s.gif Op donderdag 23 november 2017 09:39 schreef Hi_flyer het volgende:
Wie weet er een mooie vrouwelijke variant van "don't stick your dick in crazy"?
No craycray in the vajayjay.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 23 november 2017 @ 10:07:26 #20
4089 Brighteyes
Gewoon gelukkig!
pi_175254811
quote:
6s.gif Op donderdag 23 november 2017 09:49 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

No craycray in the vajayjay.
_O_
quote:
9s.gif Op zondag 19 november 2017 18:53 schreef Anoniem3523 het volgende:

In die korte tijd heeft hij zich best wel open gesteld voor mij, terwijl hij dat normaal niet deed. Hij heeft een drugsverslaving gehad en was nog aan het afkicken van zijn gokverslaving. Ook liep hij tegen een opname aan voor zijn depressie en suicidale gedachtes. Kortom, een jongen met een flinke gebruiksaanwijzing.

Pareltje hoor! Ik zou hem niet meer laten lopen! O+ :N

(Btw, wat heeft de topic-titel met dit verhaal in de OP te maken?)
***
  donderdag 23 november 2017 @ 12:10:29 #21
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_175257144
Dus Daan werkt en jij doet Uni?
Ik maak even de aanname (gezien zijn verleden en rugzakje) dat hij verders niks heeft afgemaakt?
N/A
  donderdag 23 november 2017 @ 12:17:55 #22
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_175257308
Op naar de volgende beschadigde man, die kun je deze keer vast wel redden.
pi_175352579
quote:
0s.gif Op donderdag 23 november 2017 12:10 schreef nils7 het volgende:
Dus Daan werkt en jij doet Uni?
Ik maak even de aanname (gezien zijn verleden en rugzakje) dat hij verders niks heeft afgemaakt?
Om precies te zijn, hij is vandaag van school gestuurd
pi_175352648
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:50 schreef Anoniem3523 het volgende:

[..]

Om precies te zijn, hij is vandaag van school gestuurd
Lees zelf even je verhaal terug en vraag je jezelf af of je zo wil doorgaan...
pi_175352780
Opvallend dat je ook de hele geschiedenis met die andere vriend erbij verteld (die Sem).


Echt een verband met je huidige relatie heeft het niet, maar jijzelf komt er wel door naar voren alsof je eigenlijk geen idee hebt wat je nu i anderen zoekt....


Ook je huidige vriend was nooit echt interessant, je vond het niet eens nodig afscheid van hem te nemen toen je ontslag nam.
En daarna is het hooguit een soort van toeval dat er wat ontstond.


Ik heb zo'n vermoeden dat je ook niet zo heel veel voor die huidige vriend (die Daan) voelt, hooguit dat je jezelf dat graag voorhoudt uit 'romantiek' of juist omdat hij zo'n moeilijk verleden heeft en je hem misschien als uitdaging ziet.
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')