FOK!forum / Games & Consoles / Pokémon #60 Ultra gaaf
snorvanJohanDerksenzaterdag 18 november 2017 @ 14:43
2mr5n48.jpg]afbeelding]afbeelding


Hallo, Trainer! :W Welkom in het centrale FOK!-Pokémontopic! *O*

tumblr_mro4r2Xlu81swovdxo1_500.gif


Handige links

Officiële websites
Pokémon Nederland
Pokémon Amerika
Pokémon Japan
YouTube (Engels)
YouTube (Japans)
20-jarig jubileum
Nintendo Nederland
Nintendo Amerika
Nintendo Japan

Fansites
Bulbapedia
The Bulba Handbook
Serebii.net
Pokémon Wiki

Friend Codes FOK!kers! *;

SPOILER
Klik hier!

Wil je ook in deze lijst? Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: Friend Code - FOK!-gebruikersnaam - Mii-naam - Spelersnaam.
Pokémongames

Klik hier voor een lijst van alle titels (games, eShop-software, Virtual Console games, spin-offs, patches, smartphone-apps etc.) die ooit zijn uitgekomen. In dit algemene topic worden vooral de kerntitels besproken die speelbaar zijn op de Nintendo 2DS en/of (New) Nintendo 3DS (XL). Voor een lijst van compatible titels voor die handhelds, klik hier.

Pokémon GO

Voor de deeltijd en/of wannabefans ( :6 ) die Pokémon beleven op hun smartphone in plaats van hun Nintendo 2DS en/of (New) Nintendo 3DS (XL), was er op het FOK!forum een speciaal subforum opgezet voor spelers van Pokémon GO. Dat subforum is nu helaas gesloten en vervangen door een algemeen topic. Klik daarvoor hier.

Events

Regelmatig worden er gratis speciale Pokémon uitgedeeld. Deze kan je verkrijgen op verschillende manieren. De meeste Pokémon zijn thuis op je zolderkamer te ontvangen over Wi-Fi via het Nintendo Network. De meer exclusievere Pokémon worden af en toe via een alfanumerieke code weggegeven. Die kunnen op een papieren voucher staan die je kan afhalen bij verschillende speelgoedwinkels of ze worden over Wi-Fi via de Nintendo Zone gedistribueerd die te vinden zijn in de filialen van Game Mania en/of andere gamewinkels (te zijner tijd meer informatie). Je moet er dus met je Nintendo 2DS en/of (New) Nintendo 3DS (XL) heen! Tot slot is gebruik van QR-codes nieuw in Generation VII. Ook via dat mechanisme worden events gehouden, waarvan het Magearna-event het eerste voorbeeld is. De distributie van die QR-codes is vooralsnog verschillend. Bij het Magearna-event genereert de Pokémon TV-app de QR-code, maar het is niet onwaarschijnlijk dat er in de toekomst unieke QR-codes op papieren vouchers worden uitgedeeld via speelgoedwinkels.

poke_group.png


Voor meer informatie is hier een lijst van alle events, hier een lijst van de huidige events en hier eenzelfde lijst als de eerste link, maar dan van Bulbapedia (onderaan de pagina is er een overzichtelijke lijst met links gesorteerd op generatie, regio en methode die verwijzen naar gedetailleerdere pagina's dan Serebii.net).

Go catch 'em all! ^O^

Magearna-event

Vanaf dinsdag 6 december 2016 tot en met zondag 5 maart 2017 kan je nadat je het verhaal hebt uitgespeeld een QR-code scannen die je de Mythical Pokémon Magearna geeft. Dit doe je door de app van Pokémon TV te downloaden, waarna die app je die QR-code geeft. Voor het nieuwsartikel, klik hier.

Pokémon Sun & Pokémon Moon zijn nu verkrijgbaar! *O*

Sun_EN_boxart.pngMoon_EN_boxart.png

Ook bij deze release zijn er speciale bundels verkrijgbaar!

SPOILER
Fan Editions

fan-edition.jpg


Nintendo 2DS-bundels

sun_moon_2ds.png


Speciale New Nintendo 3DS XL

?url=http%3A%2F%2Fo.aolcdn.com%2Fhss%2Fstorage%2Fmidas%2F926c697506f69511e82126d19bd2558c%2F204323704%2Fpokemon-sunmoon01.jpg
Impressie van de nieuwe spellen!

SPOILER


Aangenaam.

Sun_Moon_Protagonist_male.pngSun_Moon_Protagonist_female.png

Op avontuur in Alola!

Alola_artwork.png


Ontmoet de nieuwe Starters: Rowlet, Litten en Popplio!

722Rowlet.png725Litten.png728Popplio.png

Samen met de mascottes Solgaleo en Lunala!

791Solgaleo.png792Lunala.png

En stop ze in je nieuwe Rotom Pokédex.

Sun_Moon_Rotom_Pok%C3%A9dex_artwork.png
QR-codes

Nieuw in Pokémon Sun en Pokémon Moon is dat je QR-codes kunt scannen om Pokémon in je Rotom Pokédex te krijgen, waarna je hun habitat kunt opzoeken of punten kunt verzamelen voor een Island Scan. Lijsten van álle QR-codes die er zijn (dus mét de Shiny en geslachtsvarianten!), zijn hier te vinden. Hier zijn twee guides: een van Bulbapedia en een van Serebii.net.

Bijzondere in-game Pokémon

In deze spellen kan je net als in de vorige delen naast Pokémon vangen ze ook krijgen. Sommige krijg je cadeau, andere in ruil voor één van je eigen Pokémon. Verder zijn er nog de bekende Legendaries en de nieuwe Ultra Beasts. Ook hebben oude bekende Pokémon een nieuwe vorm gekregen, de zogenaamde Alola Form. Tot slot heeft natuurlijk elke versie zijn verschillen wat betreft de exclusiviteit van sommige Pokémon en heeft deze generatie vanzelfsprekend ook nieuwe Pokémon geďntroduceerd.

Dus allemaal terug op je zolderkamer en ...

tumblr_o8ugafrz2i1vxh6q9o1_1280.png


:')14.gif

Regels van het chainen

SPOILER
Benodigdheden

Poké Radar
• Veel Repels
• Geduld
• Goede ogen
• Poké Balls
• Optioneel: Pokémon met False Swipe en/of Spore (goede Catcher dus)

1. Zoek een groot stuk gras waar geen omgevingsgerelateerde dingen zijn. Stenen en hekken zijn echt annoying.

2. Pak altijd een stukje gras dat makkelijk te onderscheiden is van anderen (de eerste maakt niet uit waar je deze pakt). Ik pak altijd het hardst schuddende stukje gras. Deze vallen het meeste op. Loop hier binnen en kijk of je de Pokémon vindt die je wilt gaan chainen. Zo niet, ren weg en reset de radar (50 stappen lopen). Zo wel, dan kun je hem vangen of hem laten fainten.

3. Nu wordt het moeilijk, let goed op je positie en welke stukken gras er bewegen.

4VUCn.png


• Roze ben jij.
• Paars zijn de stukjes gras die anders schudden.
• Groen zijn de stukjes gras die hetzelfde schudden.
• Bruin is hekwerk/stenen/einde van het gras (dus gewoon een lege spot).

In dit geval, is er maar één stuk gras dat correct is.

4VUHc.png]


Degene zonder rood kruis.

Waarom?

• De regels van het chainen zijn dat je stukje gras op EXACT dezelfde manier moet schudden als de eerste. De twee paarse zijn dus al uitgesloten.

• De regels van het chainen zijn dat het stukje gras ook nergens tegenaan mag liggen. Dus hekwerk en stenen zijn dus dingen om van weg te blijven. Dit breekt niet altijd je chain, maar soms wel. Dus als je een lange chain hebt lopen, blijf weg van de stukjes gras die evengoed hetzelfde schudden, maar aan een steen of hekwerk liggen.

Dus de groene zonder rode kruis is dus een patch waardoor je chain blijft doorgaan!

Ander voorbeeld waarbij we nog een regel adresseren

4VV1w.png


• Roze ben jij.
• Groen zijn de stukjes gras die hetzelfde schudden.
• Bruin is hekwerk/stenen/einde van het gras (dus gewoon een lege spot).

Hier zijn twee stukjes gras die correct zijn. Dit heeft te maken met een regel die net ietsjes anders is dan in Pokémon Diamond & Pokémon Pearl.

4VV5P.png


De regels van het chainen in Pokémon X & Pokémon Y zijn dat op het moment dat je zelf aan het stukje gras staat op het moment van de reset, je zelf een blokkade vormt. Ik zeg altijd, teken een Tetrisblok om jezelf heen. De stukjes gras die hierin vallen, zullen altijd je chain breken.

4VVeh.png


• De lichtblauwe vlakken zullen dus nooit je chain hoger laten komen en dan moet je opnieuw beginnen (dus de T-Tetrisblok om je karakter).

• Degene die helemaal rechts in de bovenhoek ligt is de zogenoemde 'out of bounds/range patch'. Als een stukje gras meer dan 7 stappen nodig heeft om er naar toe te komen, kán deze je chain breken. Ik zou hier zo veel mogelijk van wegblijven. Ook ligt deze tegen een hekwerk aan.

Trivia

Welke van deze is juist?

4VVrY.png


• Roze ben jij.
• Paars zijn de stukjes gras die anders schudden.
• Groen zijn de stukjes gras die hetzelfde schudden.
• Bruin is hekwerk/stenen/einde van het gras (dus gewoon een lege spot).

Antwoord:

4VVvz.png


• De paarse is uitgesloten, want deze schudt anders.

• De linkse groene is uitgesloten, want deze ligt tegen een hekwerk aan (diagonaal tegen een hekwerk is ook uitgesloten, loop hier dus niet in).

• De groene rechtsboven is uitgesloten, want deze is out of range.

• De blauwe is correct. Kijk, als ik vier T-Tetrisblokken om mijn karakter tegen, zie je dat hij aan alle voorwaarden voldoet.

4VVEz.png


• Als er geen patch is waar je in kunt lopen, loop dan 50 stappen en reset de Radar (gewoon nog een keer gebruiken). Dit zal altijd je chain behouden.

• Vergeet niet te allen tijde een Repel aan te hebben. Een wild encounter (non-Radar) breekt je chain.

Ik heb met deze regels het meeste succes geboekt. Veelvuldig kom ik boven de 20 uit en vaker zelfs tot 40. Met 40 heb je de cap bereikt van het chainen. Je kunt nog doorgaan, maar hier zou ik beginnen met resetten van je Radar om een shiny te forceren.

Een shiny patch ziet er zo uit en maakt een irritant geluid. Moeilijk te missen.

En om af te sluiten: de mascotte van dit alles! 8-)

57ed406b6472954579fe26fd2e9de29b.gif


SPOILER
Game Train on! ~O>


tumblr_nqn7jsXGxo1r8sc3ro3_r1_540.gif


SPOILER
DKUpzaterdag 18 november 2017 @ 14:53
Sun en Moon overgeslagen, dus misschien voor de kerst Ultra Sun :P

Bij de Intertoys nu voor de fantastische prijs van ¤57,99 :9~

[ Bericht 34% gewijzigd door DKUp op 18-11-2017 15:01:06 ]
zoemzaterdag 18 november 2017 @ 16:11
Net begonnen met Ultra SuMo en ik heb heb niet echt het gevoel dat dit een compleet nieuw spel is. Ik erger me wel aan de vele praatstukjes in het begin. Ik wil gewoon battle'n en het eiland verkennen. Hopelijk wordt de story verderop in het spel interessanter.
Faux.zaterdag 18 november 2017 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 november 2017 16:11 schreef zoem het volgende:
Net begonnen met Ultra SuMo en ik heb heb niet echt het gevoel dat dit een compleet nieuw spel is. Ik erger me wel aan de vele praatstukjes in het begin. Ik wil gewoon battle'n en het eiland verkennen. Hopelijk wordt de story verderop in het spel interessanter.
Dat blijf ik een groot nadeel aan Alola vinden. Alle routes gaan één richting op en geheime, verborgen plekken zijn er nauwelijks of erg makkelijk te vinden. Groot, groot nadeel.
zoemzaterdag 18 november 2017 @ 17:20
Alola is ook niet echt mijn favo setting. Het is zoals je zegt erg lineair. Doe mij maar een neutrale omgeving met lekker grote stukken land, gescheiden door natuurlijke wateren. Gyms vind ik ook toffer dan de trials. Wie weet komt dat weer terug als pokemon op de switch uitkomt.
Noretzzaterdag 18 november 2017 @ 17:44
Friend Code: 4511-0563-0916
FOK!-gebruikersnaam: Noretz
Mii-naam: NiPa
Spelersnaam: Niek

Voeg mij maar gerust toe. ;)
Faux.zaterdag 18 november 2017 @ 18:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 november 2017 17:20 schreef zoem het volgende:
Alola is ook niet echt mijn favo setting. Het is zoals je zegt erg lineair. Doe mij maar een neutrale omgeving met lekker grote stukken land, gescheiden door natuurlijke wateren. Gyms vind ik ook toffer dan de trials. Wie weet komt dat weer terug als pokemon op de switch uitkomt.
Amen. Het uitstapje was leuk voor een keertje, maar een wereld als Sinnoh, met meerdere routes naar dezelfde plekken en geheimen als New Moon Island etc past veel beter bij Pokemon
6star6lord6zaterdag 18 november 2017 @ 18:27
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 november 2017 18:26 schreef Faux. het volgende:

[..]

Amen. Het uitstapje was leuk voor een keertje, maar een wereld als Sinnoh, met meerdere routes naar dezelfde plekken en geheimen als New Moon Island etc past veel beter bij Pokemon
Sinnoh is een van de beste maps.

_O_
Hopelijk komt er een remake voor de switch.
DKUpzaterdag 18 november 2017 @ 18:44
Pokémon Switch: Twee regio’s waarvan één Sinnoh :Y)
Syntoszaterdag 18 november 2017 @ 19:03
Wat zijn die geforceerde minigames kut zeg. Verplicht dat Mantine surfen om verder te komen.

Net op het tweede eiland en ik ben er nu eigenlijk ook wel weer klaar mee.

[ Bericht 16% gewijzigd door Syntos op 18-11-2017 19:12:37 ]
Gary_Oakzaterdag 18 november 2017 @ 20:07
Bij elke nieuwe release gaan mensen altijd hardop hopen op een dubbele regio bij de volgende delen. _O-
DKUpzaterdag 18 november 2017 @ 20:23
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 november 2017 20:07 schreef Gary_Oak het volgende:
Bij elke nieuwe release gaan mensen altijd hardop hopen op een dubbele regio bij de volgende delen. _O-
Ik mis het echt :D _O-
Gary_Oakzaterdag 18 november 2017 @ 21:41
quote:
9s.gif Op zaterdag 18 november 2017 20:23 schreef DKUp het volgende:

[..]

Ik mis het echt :D _O-
Ik ook hoor! O+
snorvanJohanDerksenzaterdag 18 november 2017 @ 21:43
Eigenlijk hadden alleen Kanto (je kon na Erika’s gym zelf weten of je eerst de saffron gym of fushia gym uitdaagt), Johto (Na Whitney’s gym zelf weten of je de ghost, fight, steel of ice gym uitdaagt) en Sinnoh (in Diamond/Pearl kan je zelf beslissen of je Maylene of Crasher Wake als derde of vierde gym uitdaagt) de optie om een echt eigen volgorde van je avontuur te kiezen. Hoenn, Unova, Kalos en Alola hebben dat niet (of in mindere mate, net hoe je het bekijkt).

Trials en gym zijn in de basis hetzelfde: 8 sterke figuren verslaan om daarna de elite 4 te verslaan.
Faux.zondag 19 november 2017 @ 13:48
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 november 2017 21:43 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:
Eigenlijk hadden alleen Kanto (je kon na Erika’s gym zelf weten of je eerst de saffron gym of fushia gym uitdaagt), Johto (Na Whitney’s gym zelf weten of je de ghost, fight, steel of ice gym uitdaagt) en Sinnoh (in Diamond/Pearl kan je zelf beslissen of je Maylene of Crasher Wake als derde of vierde gym uitdaagt) de optie om een echt eigen volgorde van je avontuur te kiezen. Hoenn, Unova, Kalos en Alola hebben dat niet (of in mindere mate, net hoe je het bekijkt).

Trials en gym zijn in de basis hetzelfde: 8 sterke figuren verslaan om daarna de elite 4 te verslaan.
Bij Hoenn kon je de tweede gym voor later bewaren en had je de vrijheid om vanaf Lilycove gelijk naar Ever Grande te gaan (weliswaar tot aan de waterval, maar alsnog, dat voelde als zo'n ontdekking)
snorvanJohanDerksenzondag 19 november 2017 @ 14:38
quote:
14s.gif Op zondag 19 november 2017 13:48 schreef Faux. het volgende:

[..]

Bij Hoenn kon je de tweede gym voor later bewaren en had je de vrijheid om vanaf Lilycove gelijk naar Ever Grande te gaan (weliswaar tot aan de waterval, maar alsnog, dat voelde als zo'n ontdekking)
Oh oke, Hoenn had het dus wel, al dan noet in mindere mate. Het neemt niet weg dat Alola daar niet een compleet andere richting mee ingeslagen is.
Noretzzondag 19 november 2017 @ 19:14
Mijn Team:
-Magnemite Lvl.18
-Trumbeak Lvl.18
-Zorua Lvl.19
-Rockruff Lvl.19
-Torracat Lvl.20
PaRoDiUzZzondag 19 november 2017 @ 19:20
mijne

Alakazam l20
Gastly l20
Magnemite l20
Torracat l20
PaRoDiUzZzondag 19 november 2017 @ 19:30
En aangezien ik vlak bij de breeders ben denk ik aan Chespin Turtwig en Spheal.

[ Bericht 12% gewijzigd door PaRoDiUzZ op 20-11-2017 06:45:24 ]
snorvanJohanDerksenzondag 19 november 2017 @ 20:13
Ik ben net bij Lana’s trial gekomen. Mijn team:

Torracat: lvl. 28
Dusk Lycanroc: lvl. 25

Nog maar twee in mijn team. Wel van plan om Golisopod in mijn team te doen :)
Faux.zondag 19 november 2017 @ 22:10
quote:
14s.gif Op zondag 19 november 2017 14:38 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Oh oke, Hoenn had het dus wel, al dan noet in mindere mate. Het neemt niet weg dat Alola daar niet een compleet andere richting mee ingeslagen is.
Klopt, en ook een compleet verkeerde richting imo
SonicVolcanomaandag 20 november 2017 @ 14:23
Ik ga vals spelen en wat ruilen vanuit Moon. Heb twee toestellen namelijk :') :P
PaRoDiUzZmaandag 20 november 2017 @ 16:05
quote:
10s.gif Op maandag 20 november 2017 14:23 schreef SonicVolcano het volgende:
Ik ga vals spelen en wat ruilen vanuit Moon. Heb twee toestellen namelijk :') :P
Ik ruil er twee vanuit moon, die breed ik in ultra sun dan gaan ze weer terug naar moon.
snorvanJohanDerksenmaandag 20 november 2017 @ 18:08
Er is een update voor Pokemon Bank voor Ultra Sun en Ultra Moon-compability
snorvanJohanDerksenmaandag 20 november 2017 @ 18:10
quote:
10s.gif Op maandag 20 november 2017 14:23 schreef SonicVolcano het volgende:
Ik ga vals spelen en wat ruilen vanuit Moon. Heb twee toestellen namelijk :') :P
Daar twijfelde ik eerst ook over, maar ik heb besloten om alleen nog Pokemon te gebruiken die ik nooit eerder heb gebruikt.
PaRoDiUzZmaandag 20 november 2017 @ 18:16
quote:
6s.gif Op maandag 20 november 2017 18:10 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Daar twijfelde ik eerst ook over, maar ik heb besloten om alleen nog Pokemon te gebruiken die ik nooit eerder heb gebruikt.
Ik heb de alola lijn zo'n beetje verbruikt en de genen die ik niet verbruikt heb intersseren me ook niet echt.
SonicVolcanomaandag 20 november 2017 @ 18:31
quote:
6s.gif Op maandag 20 november 2017 18:10 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Daar twijfelde ik eerst ook over, maar ik heb besloten om alleen nog Pokemon te gebruiken die ik nooit eerder heb gebruikt.
Ik ben wat dat betreft nog een groentje, dus heb nog veel te ontdekken :+
snorvanJohanDerksenmaandag 20 november 2017 @ 18:57
quote:
10s.gif Op maandag 20 november 2017 18:16 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Ik heb de alola lijn zo'n beetje verbruikt en de genen die ik niet verbruikt heb intersseren me ook niet echt.
Ik had de eerste keer dat ik Moon speelde mijn twijfels over Stufful en Bewear, maar toen ik de tweede keer dat ik het speelde Bewear in mijn team deed kwam ik erachter wat een knuffelbeest het is :D
PaRoDiUzZmaandag 20 november 2017 @ 20:40
quote:
17s.gif Op maandag 20 november 2017 18:57 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Ik had de eerste keer dat ik Moon speelde mijn twijfels over Stufful en Bewear, maar toen ik de tweede keer dat ik het speelde Bewear in mijn team deed kwam ik erachter wat een knuffelbeest het is :D
maar bewear zitop het huidige mment in mn moon team, en ik wil pokemon gebruiken die ik tot nu toe nog niet gebruikt heb in alola.
snorvanJohanDerksenvrijdag 24 november 2017 @ 11:54
Hoe is jullie ultra avontuur tot nu toe?
Unitesvrijdag 24 november 2017 @ 13:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 11:54 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:
Hoe is jullie ultra avontuur tot nu toe?
:O
Redbullkidvrijdag 24 november 2017 @ 13:27
Alolan Champion! :D

- Zoroark
- Noivern
- Gengar
- Primarina
- Lycanroc
- Malamar
snorvanJohanDerksenvrijdag 24 november 2017 @ 14:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 13:27 schreef Redbullkid het volgende:
Alolan Champion! :D

- Zoroark
- Noivern
- Gengar
- Primarina
- Lycanroc
- Malamar
Weinig gen 7 pokemon

quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 13:17 schreef Unites het volgende:

[..]

:O
Leg uit
PaRoDiUzZvrijdag 24 november 2017 @ 16:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 november 2017 14:13 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Weinig gen 7 pokemon

Ik heb in mn huidige team ook weinig gen 7 pokemon zitten, aangezien ik de meeste al in moon gebruikt heb :)
ManianManzaterdag 25 november 2017 @ 20:10
Was aan het twijfelen 35 euro voor duitse pokemon platinum :@
snorvanJohanDerksenzaterdag 25 november 2017 @ 22:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 20:10 schreef ManianMan het volgende:
Was aan het twijfelen 35 euro voor duitse pokemon platinum :@
Handig voor Masuda Method, anders gad ik het niet gedaan.
ManianManzaterdag 25 november 2017 @ 23:24
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 november 2017 22:48 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Handig voor Masuda Method, anders gad ik het niet gedaan.
Heb m toch maar laten liggen. Heb toch liever de engelse versie. :@
snorvanJohanDerksenzondag 26 november 2017 @ 11:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 november 2017 23:24 schreef ManianMan het volgende:

[..]

Heb m toch maar laten liggen. Heb toch liever de engelse versie. :@
Had ik ook gedaan hoor :D
snorvanJohanDerksenzondag 26 november 2017 @ 11:00
Ik kwam zo net random een shiny Diglett tegen :D
baniekjezondag 26 november 2017 @ 11:40
quote:
0s.gif Op zondag 26 november 2017 11:00 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:
Ik kwam zo net random een shiny Diglett tegen :D
:D
SonicVolcanozondag 26 november 2017 @ 11:46
Mijn team momenteel (net de eerste trial gedaan):

Brionne
Rockruff (met Fire Fang en Happy Hour)
Mimikyu
Oddish
Mareanie
Deino
snorvanJohanDerksenzondag 26 november 2017 @ 12:22
Is er iemand hier die een Shuckle wil ruilen? Op het GTS staan er alleen van die belachelijke ruilverzoeken en ik weet niet zeker of ik er een in Pokemon Bank heb.
SonicVolcanozondag 26 november 2017 @ 12:59
Wat geven die Furfrau veel Exp zeg _O_
snorvanJohanDerksenzondag 26 november 2017 @ 15:39
quote:
7s.gif Op zondag 26 november 2017 12:59 schreef SonicVolcano het volgende:
Wat geven die Furfrau veel Exp zeg _O_
En een speed ev
Redbullkidmaandag 27 november 2017 @ 15:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 november 2017 14:13 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Weinig gen 7 pokemon

[..]

Leg uit
Klopt. Na 4 runs S/M houd het snel op :')
SonicVolcanomaandag 27 november 2017 @ 15:46
Het nadeel van ruilen en te snel groeien is dat ze op een gegeven moment niet meer naar je luisteren. Had ik dus gisteren bij een trial. Oops :') :D
Unitesdinsdag 28 november 2017 @ 15:29
Yeah, Mareep binnen O+
Vlaggenroofdinsdag 28 november 2017 @ 15:43
Bijna alola champion! Gister lunala gevangen :)
PaRoDiUzZdinsdag 28 november 2017 @ 17:17
Walrein en Alakazam vervangen voor Carracosta en Alolan Ninetales.
PaRoDiUzZdinsdag 28 november 2017 @ 17:25
Het breeden word trouwens wel makkelijk gemaakt als je al die dittos in de ditto 5 sidequest vangt(set natures als in Bold, Adamant, Modest, Timid en Jolly).
PaRoDiUzZdinsdag 28 november 2017 @ 17:29
Ook nog een shiny Salandit gevangen,maar helaas een mannetje.
snorvanJohanDerksendinsdag 28 november 2017 @ 20:26
quote:
8s.gif Op dinsdag 28 november 2017 17:29 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
Ook nog een shiny Salandit gevangen,maar helaas een mannetje.
Had ik in Moon, helaas
zoemdinsdag 28 november 2017 @ 21:01
Ultra Necrozma schoot mijn team helemaal aan gort zonder dat ikzelf een aanval kon plaatsen. Volgens mij heb ik nog nooit zo'n sterke legendary gezien. Uiteindelijk kinderlijk eenvoudig kunnen winnen:
SPOILER
Forretress + sturdy + toxic en een lading potions.
Huidige team:

Incineroar
Malamar
Hariyama
Swampert
Crobat
Vikavolt
xeromorphicwoensdag 29 november 2017 @ 08:04
Er is nu een weekje voorbij, is ultra sumo nu veel beter dan gewoon sumo?
ik twijfel of ik hem moet halen, ik vond gewoon sumo toch een beetje aan de karige kant qua gameplay. Weinig post game, verhaal enorm lineair en die niet te skippen cut scenes.
Na het uitspelen heb ik hem daarom ook niet meer aangeraakt helaas. Gaat dat met ultra ook zo zijn?
snorvanJohanDerksenwoensdag 29 november 2017 @ 13:21
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 08:04 schreef xeromorphic het volgende:
Er is nu een weekje voorbij, is ultra sumo nu veel beter dan gewoon sumo?
ik twijfel of ik hem moet halen, ik vond gewoon sumo toch een beetje aan de karige kant qua gameplay. Weinig post game, verhaal enorm lineair en die niet te skippen cut scenes.
Na het uitspelen heb ik hem daarom ook niet meer aangeraakt helaas. Gaat dat met ultra ook zo zijn?
Ik ben nog niet bij de postgame maar die schijnt wel de beste postgame ooit te zijn. Cutscenes zijn er nog wel, maar veel minder lang.
snorvanJohanDerksenwoensdag 29 november 2017 @ 13:21
Zijn er competitive spelers in dit topic?
SonicVolcanowoensdag 29 november 2017 @ 14:16
Ik kom echt nooit shinies tegen :')
PaRoDiUzZwoensdag 29 november 2017 @ 16:56
quote:
5s.gif Op woensdag 29 november 2017 13:21 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:
Zijn er competitive spelers in dit topic?
ik heb wel wat online battles gedaan, maar om dat nou competetief te noemen.
PaRoDiUzZwoensdag 29 november 2017 @ 16:57
quote:
7s.gif Op woensdag 29 november 2017 14:16 schreef SonicVolcano het volgende:
Ik kom echt nooit shinies tegen :')
Tot sun en moon ben ik er maar drie tegen gekomen(mn shiny mamoswine word sinds soul silver struktureel over geplaatst naar elk nieuw deel dat ik speel), in moon alleen al een stuk of 7.
zoemwoensdag 29 november 2017 @ 17:15
Tot nu toe slechts één shiny tegengekomen in al mn spellen. Een shiny ponyta in Platinum, toch niet de minste qua kleurstelling :)
PaRoDiUzZwoensdag 29 november 2017 @ 17:27
quote:
0s.gif Op woensdag 29 november 2017 17:15 schreef zoem het volgende:
Tot nu toe slechts één shiny tegengekomen in al mn spellen. Een shiny ponyta in Platinum, toch niet de minste qua kleurstelling :)
In moon ben ik ariados, carbink, cutiefly, drifloon tegen gekomen, kreeg ik een shiny archen via fossiel, en dan nog een shiny gible en dratini via wonder trade, allen met waardeloze natures uiteraard.

De enige die voor mij de perfecte nature had was mn mamoswine, en die zet ik dus ook gebruikelijk over.
PaRoDiUzZwoensdag 29 november 2017 @ 17:30
Nu ik het zo bekijk heeft Archen een perfecte Nature, alleen een waardeloze ability(zoals alle Archen) :')
PaRoDiUzZwoensdag 29 november 2017 @ 17:36
Ik vind die roto lottery wel tof en zo en die boosts ook wel handig zo nu en dan, het enige nadeel vind ik wel dat hij tegen me blijft zeuren.
snorvanJohanDerksenwoensdag 29 november 2017 @ 17:38
quote:
10s.gif Op woensdag 29 november 2017 16:57 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Tot sun en moon ben ik er maar drie tegen gekomen(mn shiny mamoswine word sinds soul silver struktureel over geplaatst naar elk nieuw deel dat ik speel), in moon alleen al een stuk of 7.
Dat zijn er wel heel veel. Met shiny charm?
PaRoDiUzZwoensdag 29 november 2017 @ 17:39
quote:
1s.gif Op woensdag 29 november 2017 17:38 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Dat zijn er wel heel veel. Met shiny charm?
nee, vijf op goed geluk, twee via wonder trade.
snorvanJohanDerksenwoensdag 29 november 2017 @ 17:40
quote:
8s.gif Op woensdag 29 november 2017 17:36 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
Ik vind die roto lottery wel tof en zo en die boosts ook wel handig zo nu en dan, het enige nadeel vind ik wel dat hij tegen me blijft zeuren.
Structureel naar boven kijken als je er niet tegen kab. Ik kan er wel enorm om lachen
Unitesdonderdag 30 november 2017 @ 01:17
quote:
8s.gif Op woensdag 29 november 2017 17:36 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
Ik vind die roto lottery wel tof en zo en die boosts ook wel handig zo nu en dan, het enige nadeel vind ik wel dat hij tegen me blijft zeuren.
Wat kun je daar nou eigenlijk mee?
PaRoDiUzZdonderdag 30 november 2017 @ 06:48
quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 01:17 schreef Unites het volgende:

[..]

Wat kun je daar nou eigenlijk mee?
verschillende effecten boosten(encounter rate, catch rate, egg hatching rate, exp boosts, prize money boosts of halvering van pokemart prijzen) almede vervangers voor ethers/potions
Noretzdonderdag 30 november 2017 @ 13:47
Momenteel op Mount Hokulani

-Metang Lv.30
-Rufflet Lv.34
-Growlithe Lv.35
-Pupitar Lv.35
-Ampharos Lv.39
snorvanJohanDerksendonderdag 30 november 2017 @ 21:53
In Malie City. Mijn team is:

-Lycanroc Dusk lv. 36
-Golisopod lv. 35
ManianMandonderdag 30 november 2017 @ 23:39
quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 21:53 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:
In Malie City. Mijn team is:

-Lycanroc Dusk lv. 36
-Golisopod lv. 35
Twee pokemon?
PaRoDiUzZvrijdag 1 december 2017 @ 06:50
Ghost trial af

Carracosta l39
Gengar l39
Incineroar l39
Magnezone l39
Ninetales l39
Torterra l39
snorvanJohanDerksenvrijdag 1 december 2017 @ 07:23
quote:
11s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:39 schreef ManianMan het volgende:

[..]

Twee pokemon?
Ja, maar er zijn veel coole pokemon in de buurt
ManianManvrijdag 1 december 2017 @ 07:44
Ik wil ook maar moet nog even wachten :'(
PaRoDiUzZvrijdag 1 december 2017 @ 16:48
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 december 2017 07:23 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Ja, maar er zijn veel coole pokemon in de buurt
Ik had in Moon al met zoveel verschillende teams de E4 verslagen, dat ik deze keer maar bepaald heb om tot aan de breeders de paar trade evolutions te gebruiken, en daarna afgezien van de starter alleen maar breeds te gebruiken zonder exp share etc, die Ditto quest heeft er ook een beetje aan bijgedragen..
snorvanJohanDerksenvrijdag 1 december 2017 @ 17:22
Inmiddels m’n starter er toch bijgedaan en ik ga een Dunsparve in mijn team doen _O-
ManianManvrijdag 1 december 2017 @ 19:56
Nieuwe pokemon film op videoland beschikbaar ;)
PaRoDiUzZzondag 3 december 2017 @ 08:53
Shiny Inkay.
Syntoszondag 3 december 2017 @ 10:28
Heeft er nog iemand een ongebruikte event Rockruff voor me te ruil?
Moet van US zijn met Fire Fang. :)

Eventueel tegen shinies.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1669891266

Ben ook op zoek naar een ongebruikte Pikachu I Choose You! Cap voor andere event of shinies.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1330424559

[ Bericht 31% gewijzigd door Syntos op 03-12-2017 11:16:27 ]
snorvanJohanDerksenzondag 3 december 2017 @ 11:55
quote:
7s.gif Op zondag 3 december 2017 10:28 schreef Syntos het volgende:
Heeft er nog iemand een ongebruikte event Rockruff voor me te ruil?
Moet van US zijn met Fire Fang. :)

Eventueel tegen shinies.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1669891266

Ben ook op zoek naar een ongebruikte Pikachu I Choose You! Cap voor andere event of shinies.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1330424559
Ik wil er wel een voor je breeden, als je dat goed vindt. Ruil je je mythical pokemon?
ManianManzondag 3 december 2017 @ 12:17
Ik moet ook nog een rockruff hoeft geen special te zijn is voor pokedex opvulling :)
snorvanJohanDerksenzondag 3 december 2017 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 12:17 schreef ManianMan het volgende:
Ik moet ook nog een rockruff hoeft geen special te zijn is voor pokedex opvulling :)
Ik zou maar even naar Ten Carat Hill gaan
Syntoszondag 3 december 2017 @ 12:39
quote:
14s.gif Op zondag 3 december 2017 11:55 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Ik wil er wel een voor je breeden, als je dat goed vindt. Ruil je je mythical pokemon?
Sorry maar ik ben echt op zoek naar de event zelf. ;) Dus niet gebreed of cloned oid.

Ik heb mijn eigen Own Tempo Rockruff maar schijnbaar heb je twee versies ervan afhankelijk van het spel. US geeft je een Rockruff met Fire Fang en UM Thunder Fang.
snorvanJohanDerksenzondag 3 december 2017 @ 13:41
quote:
7s.gif Op zondag 3 december 2017 12:39 schreef Syntos het volgende:

[..]

Sorry maar ik ben echt op zoek naar de event zelf. ;) Dus niet gebreed of cloned oid.

Ik heb mijn eigen Own Tempo Rockruff maar schijnbaar heb je twee versies ervan afhankelijk van het spel. US geeft je een Rockruff met Fire Fang en UM Thunder Fang.
Klopt. Mijn Rockruff is al geëvolueerd in Dusk-Lycanroc, dus dan wil je hem vast niet.
ManianManzondag 3 december 2017 @ 14:20
quote:
15s.gif Op zondag 3 december 2017 12:35 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Ik zou maar even naar Ten Carat Hill gaan
Bedoel rufflet :D
SonicVolcanozondag 3 december 2017 @ 14:41
Wel jammer dat die Lycanroc de ability Own Tempo kwijtraakt. Was wel handig geweest in combinatie met Thrash :P
snorvanJohanDerksenzondag 3 december 2017 @ 15:00
quote:
7s.gif Op zondag 3 december 2017 14:41 schreef SonicVolcano het volgende:
Wel jammer dat die Lycanroc de ability Own Tempo kwijtraakt. Was wel handig geweest in combinatie met Thrash :P
Tough Claws > Own Tempo
SonicVolcanozondag 3 december 2017 @ 15:03
quote:
11s.gif Op zondag 3 december 2017 15:00 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Tough Claws > Own Tempo
Is ook geen slechte ability nee :)
PaRoDiUzZwoensdag 6 december 2017 @ 17:29
Iets teveel gegrind, two-shotted ultra Necrozma :')
DKUpvrijdag 8 december 2017 @ 20:21
GAME Bournemouth
@GAMEBournemouth
POKÉMON CRYSTAL IS COMING TO 3DS! Quick, come down and pre-order it! #youknowyouwantto #pokemon #3DS #pokemoncrystal
18:10 - 8 dec. 2017

Iets te vroeg waarschijnlijk :7

[ Bericht 27% gewijzigd door DKUp op 08-12-2017 20:53:46 ]
Syntoszaterdag 9 december 2017 @ 18:08
Necrozma 1-shot mijn hele team. :') :{
Gary_Oakzaterdag 9 december 2017 @ 18:36
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 december 2017 20:21 schreef DKUp het volgende:
GAME Bournemouth
@GAMEBournemouth
POKÉMON CRYSTAL IS COMING TO 3DS! Quick, come down and pre-order it! #youknowyouwantto #pokemon #3DS #pokemoncrystal
18:10 - 8 dec. 2017

Iets te vroeg waarschijnlijk :7
Hemeltjelief, ze mogen wel even dimmen met die nieuwe releases. :{
snorvanJohanDerksenzaterdag 9 december 2017 @ 18:38
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 december 2017 18:36 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Hemeltjelief, ze mogen wel even dimmen met die nieuwe releases. :{
Eerlijk gezegd geloof ik er niet zo veel van.
Gary_Oakzaterdag 9 december 2017 @ 18:48
quote:
15s.gif Op zaterdag 9 december 2017 18:38 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd geloof ik er niet zo veel van.
Ik zie het ook niet zo snel gebeuren, maar zelfs als het niet waar zou zijn, vind ik het huidige tempo al best snel.
Notorious_Royzaterdag 9 december 2017 @ 19:06
Het maakt toch niet zoveel uit dat die games snel komen? Je hoeft ze niet allemaal tegelijk te kopen. Zeker zo'n rerelease kun je over een half jaar ook prima kopen.
DKUpzaterdag 9 december 2017 @ 19:08
Zal vast pas in februari of maart 2018 komen.
We wisten toch al dat Crystal zou komen.
PaRoDiUzZzondag 10 december 2017 @ 01:04
Ach, tussen te Europese release van G/S en C zat ook nog geen half jaar. :7
Vis1980zondag 10 december 2017 @ 10:11
Sorry voor offtopic, maar het is in het belang van Fok.

Nog drie dagen lang zijn we op zoek naar jou beste games allertijden. Maak een top 5 of een top 10, maximaal een top 100. Hoe meer inzendingen, hoe beter de lijst is.

Klik hier en zet jouw toplijstje tussen de comments. Dit kan tot 13 december!

Hier nog de lijst van 2015.

Alvast bedankt voor het meedoen!
Syntoszondag 10 december 2017 @ 10:13
Top-### lijstjes. :') Terechte klacht.
Vis1980zondag 10 december 2017 @ 10:21
quote:
7s.gif Op zondag 10 december 2017 10:13 schreef Syntos het volgende:
Top-### lijstjes. :') Terechte klacht.
We missen nog wat pokemon in de lijst!
snorvanJohanDerksenmaandag 11 december 2017 @ 08:27
quote:
7s.gif Op zondag 3 december 2017 10:28 schreef Syntos het volgende:
Heeft er nog iemand een ongebruikte event Rockruff voor me te ruil?
Moet van US zijn met Fire Fang. :)

Eventueel tegen shinies.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1669891266

Ben ook op zoek naar een ongebruikte Pikachu I Choose You! Cap voor andere event of shinies.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1330424559
He Synt, aangezien jij al zo lang pokemon speelt, battle je ook competitive?
DKUpmaandag 11 december 2017 @ 11:19
Misschien een hint naar Gen 8 volgend jaar (al)?
snorvanJohanDerksenmaandag 11 december 2017 @ 11:22
quote:
Ik zie hier geen hint in
DKUpmaandag 11 december 2017 @ 11:23
quote:
15s.gif Op maandag 11 december 2017 11:22 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Ik zie hier geen hint in
Nieuw design van Ash :P
Of weer rare film buiten de anime :P
snorvanJohanDerksenmaandag 11 december 2017 @ 11:33
quote:
1s.gif Op maandag 11 december 2017 11:23 schreef DKUp het volgende:

[..]

Nieuw design van Ash :P
Of weer rare film buiten de anime :P
Een raar design, dus een nieuwe generatie? Vergezocht, vind je niet?

Overigens vind ik het veel te snel voor een nieuwe gen. Gen 7 bestaat nog geen 2 jaar.
DKUpmaandag 11 december 2017 @ 11:37
quote:
13s.gif Op maandag 11 december 2017 11:33 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Een raar design, dus een nieuwe generatie? Vergezocht, vind je niet?

Overigens vind ik het veel te snel voor een nieuwe gen. Gen 7 bestaat nog geen 2 jaar.
Nintendo wil heel graag Pokemon volgend jaar al op de Switch hebben. Gen 8 komt op zijn vroegst eind november 2018.
PaRoDiUzZmaandag 11 december 2017 @ 11:56
quote:
10s.gif Op maandag 11 december 2017 11:37 schreef DKUp het volgende:

[..]

Nintendo wil heel graag Pokemon volgend jaar al op de Switch hebben. Gen 8 komt op zijn vroegst eind november 2018.
Zolang de switch deze kerst goed genoeg verkoopt,gaat dat mssn ook gebeuren.
DKUpmaandag 11 december 2017 @ 12:23
quote:
10s.gif Op maandag 11 december 2017 11:56 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Zolang de switch deze kerst goed genoeg verkoopt,gaat dat mssn ook gebeuren.
De Wii U zijn ze al bijna voorbij. Pokémon Switch zorgt even voor een paar miljoen extra _O-
snorvanJohanDerksenmaandag 11 december 2017 @ 12:54
Ik hoor overal dat er hints in USUM zitten voor een remake, ik heb het nog niet uitgespeeld dus ik weet niet hoe betrouwbaar dat is. Maar het is wel heel erg vroeg voor gen8
Syntosmaandag 11 december 2017 @ 12:59
Een DPP remake zou wel mooi aansluiten met die ultra wormholes en de wereld van Giratina.
quote:
5s.gif Op maandag 11 december 2017 08:27 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

He Synt, aangezien jij al zo lang pokemon speelt, battle je ook competitive?
Yep, al heb ik al een tijdje niets meer online gedaan wegens tijdgebrek. Wil het wel weer gaan oppakken uiteindelijk.
snorvanJohanDerksenmaandag 11 december 2017 @ 14:39
quote:
1s.gif Op maandag 11 december 2017 12:59 schreef Syntos het volgende:
Een DPP remake zou wel mooi aansluiten met die ultra wormholes en de wereld van Giratina.

[..]

Yep, al heb ik al een tijdje niets meer online gedaan wegens tijdgebrek. Wil het wel weer gaan oppakken uiteindelijk.
Cool. Ik heb ook al een tijdje niet gespeeld wegens tijdgebrek, maar ik wil juist beginnen met online battlen. Nou snap ik wel hoe IV’s, EV’s en dergelijke werken, maar hoe kan ik bijvoorbeeld vechten in een OU competitie?
Syntosmaandag 11 december 2017 @ 14:46
quote:
14s.gif Op maandag 11 december 2017 14:39 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Cool. Ik heb ook al een tijdje niet gespeeld wegens tijdgebrek, maar ik wil juist beginnen met online battlen. Nou snap ik wel hoe IV’s, EV’s en dergelijke werken, maar hoe kan ik bijvoorbeeld vechten in een OU competitie?
OU is van Smogon, dat is niet officieel. ;) Ben er ook niet zo van verder.
Dan kan je het beste hier even kijken denk ik; http://www.smogon.com/forums/forums/smogon-metagames.249/
snorvanJohanDerksenmaandag 11 december 2017 @ 14:48
quote:
7s.gif Op maandag 11 december 2017 14:46 schreef Syntos het volgende:

[..]

OU is van Smogon, dat is niet officieel. ;) Ben er ook niet zo van verder.
Dan kan je het beste hier even kijken denk ik; http://www.smogon.com/forums/forums/smogon-metagames.249/
Ik weet dat OU van Smogon is, maar ik dacht dat Smogon de standaard is. Hoe speel jij het?
Syntosmaandag 11 december 2017 @ 15:33
quote:
14s.gif Op maandag 11 december 2017 14:48 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:

[..]

Ik weet dat OU van Smogon is, maar ik dacht dat Smogon de standaard is. Hoe speel jij het?
Gewoon via Battle Spot of hoe het tegenwoordig heet. Zonder al te veel restricties iig.
SonicVolcanowoensdag 13 december 2017 @ 11:46
Had de grootste moeite met de Electric trial gisteren. Die Togedemaru was een bitch om te verslaan :')
Redbullkidwoensdag 13 december 2017 @ 15:04
quote:
10s.gif Op woensdag 13 december 2017 11:46 schreef SonicVolcano het volgende:
Had de grootste moeite met de Electric trial gisteren. Die Togedemaru was een bitch om te verslaan :')
Ik heb tot nu toe met alle runs alleen moeite gehad met de Grass totem.

In S/M ook met de Ghost totem.

De rest was super makkelijk :')
SonicVolcanowoensdag 13 december 2017 @ 15:08
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 15:04 schreef Redbullkid het volgende:

[..]

Ik heb tot nu toe met alle runs alleen moeite gehad met de Grass totem.

In S/M ook met de Ghost totem.

De rest was super makkelijk :')
Had gewoon niet 1 erbij die zitten die kon zorgen voor een super effective aanval. Met Ground was het heel makkelijk geweest. Ik dacht dat ik Lycanroc wel kon inzetten, maar hij had dus Iron Head en Skarmory als SOS. Kansloos dus :')
Redbullkidwoensdag 13 december 2017 @ 15:41
quote:
10s.gif Op woensdag 13 december 2017 15:08 schreef SonicVolcano het volgende:

[..]

Had gewoon niet 1 erbij die zitten die kon zorgen voor een super effective aanval. Met Ground was het heel makkelijk geweest. Ik dacht dat ik Lycanroc wel kon inzetten, maar hij had dus Iron Head en Skarmory als SOS. Kansloos dus :')
Dan ben je wel genaaid :'). Ik weet dat mijn Lyonroc deze gehaald had.
SonicVolcanowoensdag 13 december 2017 @ 19:04
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 15:41 schreef Redbullkid het volgende:

[..]

Dan ben je wel genaaid :'). Ik weet dat mijn Lyonroc deze gehaald had.
Heb wel tig Potions en Revives moeten gebruiken :')

Sowieso had die Totem Pokemon een best goede moveset: Spiky Shield - Bounce - Zing Zap - Iron Head.
ManianManwoensdag 13 december 2017 @ 23:20
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 15:41 schreef Redbullkid het volgende:

[..]

Dan ben je wel genaaid :'). Ik weet dat mijn Lyonroc deze gehaald had.
Ik ben vandaag ook genaait door de gts.

Ik wilde een ultrabeast ruilen voor een ander ultrabeast kwam er net eentje binnen in het scherm dus ik klikken als een gek en pats boem fout ik moest het systeem maar uitschakelen :'(

:(
DKUpdonderdag 14 december 2017 @ 16:02
quote:
Pokémon Crystal Version verkrijgbaar op 26 januari 2018 op de 2/3DS (XL)DRAxkA1WkAYTCUh?format=jpg
Travel back to the Johto region when #Pokemon Crystal Version arrives on #3DS #eShop and in stores on 26/01/2018!
Celebi is blijkbaar te vangen zonder evenement.
DKUpvrijdag 15 december 2017 @ 11:34
DRAxu-6W4AAOw9r.jpg
NintendoEurope twitterde op donderdag 14-12-2017 om 15:01:02 Calling all #Pokemon fans! ?? This adorable New Nintendo #2DS XL Pikachu Edition arrives in stores on 26/01/2018. https://t.co/usJEJJ4Vi9 reageer retweet
DKUpvrijdag 15 december 2017 @ 11:57
quote:
6s.gif Op zondag 10 december 2017 01:04 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
Ach, tussen te Europese release van G/S en C zat ook nog geen half jaar. :7
Nu ook niet :7
Uniteszaterdag 16 december 2017 @ 15:23
Aaaah!! Ik dacht echt dat Pupitar op level 50 zou evolueren... Niet dus :'( rip
Syntoszondag 17 december 2017 @ 09:42
quote:
7s.gif Op zondag 3 december 2017 10:28 schreef Syntos het volgende:
Heeft er nog iemand een ongebruikte event Rockruff voor me te ruil?
Moet van US zijn met Fire Fang. :)

Eventueel tegen shinies.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1669891266

Ben ook op zoek naar een ongebruikte Pikachu I Choose You! Cap voor andere event of shinies.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1330424559
ManianMandinsdag 19 december 2017 @ 23:14
Een shiny machoke gevangen net :D
Atakwoensdag 20 december 2017 @ 01:14
quote:
10s.gif Op donderdag 14 december 2017 16:02 schreef DKUp het volgende:

[..]

Celebi is blijkbaar te vangen zonder evenement.
Beetje te laat dat ze met Crystal nu pas komen. Ik heb de demo 14 jaar geleden gespeeld.
ManianManmaandag 25 december 2017 @ 15:59
Zo heb bijna de volle pokedex in moon (nog 7 pokemon, porygon z en 2 magmortar en castform en nog een paar die ik moet breeden) en heb met kerst ultra sun gekregen ^O^
Uniteswoensdag 3 januari 2018 @ 11:09
Oké Ultra Moon bevalt me beter uiteindelijk dat Sun twee jaar geleden. Ultra is gewoon de game die Sun/Moon had moeten zijn. Uitbreiding stelt an sich niet veel voor, maar alsnog zijn de veranderingen en toevoegingen wel goed.
Frag_adderdonderdag 4 januari 2018 @ 08:46
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 11:09 schreef Unites het volgende:
Oké Ultra Moon bevalt me beter uiteindelijk dat Sun twee jaar geleden. Ultra is gewoon de game die Sun/Moon had moeten zijn. Uitbreiding stelt an sich niet veel voor, maar alsnog zijn de veranderingen en toevoegingen wel goed.
wat is er zoal aan veranderd dan? :D
ManianMandonderdag 4 januari 2018 @ 10:10
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 08:46 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

wat is er zoal aan veranderd dan? :D
Meer filmpjes
Syntosdonderdag 4 januari 2018 @ 15:45
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 08:46 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

wat is er zoal aan veranderd dan? :D
Wat meer variatie aan Pokémon van vorige generaties, minder text en cutscenes aan het begin, de verbeterde look van de wereld, een gedeelte van de gevechten zijn anders. Andere totems, Pokémon etc.
Alle legendaries van voorgaande spellen zijn te vangen (excl. mythicals).

Het is imo zeker een verbetering op SM

snorvanJohanDerksenwoensdag 17 januari 2018 @ 15:31
Eindelijk de league verslagen _O_
Unitesvrijdag 19 januari 2018 @ 07:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:31 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:
Eindelijk de league verslagen _O_
*O*
DKUpvrijdag 19 januari 2018 @ 07:51
Ik heb vorige week eindelijk de League verslagen in Pokémon Y :P
Dan maar verder met Gold (ik ben bij Chuck :P)
snorvanJohanDerksenvrijdag 19 januari 2018 @ 10:01
Yes! In 2018 gaan ze legendarische pokemon via mystery gift geven. Het gaat om version exclusives die je niet kan vangen *O*
Syntosvrijdag 19 januari 2018 @ 16:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 10:01 schreef snorvanJohanDerksen het volgende:
Yes! In 2018 gaan ze legendarische pokemon via mystery gift geven. Het gaat om version exclusives die je niet kan vangen *O*
Met in juli een shiny Zygard.
snorvanJohanDerksenvrijdag 19 januari 2018 @ 16:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:14 schreef Syntos het volgende:

[..]

Met in juli een shiny Zygard.
Lekker, toch Synt?
Noretzzaterdag 27 januari 2018 @ 08:57
Gisteren een paar keer die Ultra Wormholes geprobeerd en op een gegeven moment kwam ik bij Mewtwo terecht.
Omdat het mijn favoriete Pokémon is wilde ik hem shiny.

Heb er ongeveer 43 Soft Resets voor nodig gehad.
Hij zit nu veilig in mijn Master Ball. 8-)
Syntoszondag 28 januari 2018 @ 21:24
Eerst een shiny Moltres gevangen na 8 uur SRen en vervolgens een shiny Quagsire erachteraan. ^.^
ManianManzondag 28 januari 2018 @ 21:42
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 07:51 schreef DKUp het volgende:
Ik heb vorige week eindelijk de League verslagen in Pokémon Y :P
Dan maar verder met Gold (ik ben bij Chuck :P)
Hebben ze trouwens het gokken eruit gehaald in deze vc versies?
Syntoszondag 28 januari 2018 @ 21:48
quote:
1s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:42 schreef ManianMan het volgende:

[..]

Hebben ze trouwens het gokken eruit gehaald in deze vc versies?
Nee, gelukkig niet.
ManianManzondag 28 januari 2018 @ 22:01
quote:
1s.gif Op zondag 28 januari 2018 21:48 schreef Syntos het volgende:

[..]

Nee, gelukkig niet.
Snap sowieso de frustatie niet daaromheen. De kinderen leren juist dat gokken niet altijd loont.
Notorious_Roymaandag 29 januari 2018 @ 20:26
Van de detective Pikachue filmset

DUkZVSEX4AIw-EF.jpg

DUkZVSOXkAA_tG7.jpg

DUkZVSFX0AEG6jS.jpg
PaRoDiUzZmaandag 5 februari 2018 @ 22:07
Shiny mudbray!
Uniteswoensdag 14 februari 2018 @ 18:24
Is het vandaag niet Ash Wednesday? ):O
DKUpwoensdag 21 februari 2018 @ 16:04
Mogelijke Pokémon Switch startersnFZEEyl.jpg
ManianManwoensdag 21 februari 2018 @ 17:24
quote:
10s.gif Op woensdag 21 februari 2018 16:04 schreef DKUp het volgende:
Mogelijke Pokémon Switch starters[ afbeelding ]
Die laatste is wel tof maar die eerste :')
DKUpwoensdag 21 februari 2018 @ 19:30
Ze zijn nep.....
EnGCatjuhdonderdag 22 februari 2018 @ 08:54
Die zijn wel echt super schattig.
Scharrel-hagelslagdinsdag 27 februari 2018 @ 08:53
Ik zit er over te denken om weer een pokemon game te gaan spelen (aangezien ik pokemon GO speel en veel over andere games van Pokémon hoor).

Echter heb ik het niet meer gespeeld sinds de 1e pokemon game geloof ik.
Wat raden jullie aan? Gewoon de laatste game gaan spelen? Een andere om mee te beginnen?

Zijn er trouwens ook Pokémon spellen die je gewoon thuis kan spelen? Zonder internet en zonder dat je de deur uit moet om alles te kunnen vangen enzo?

[ Bericht 20% gewijzigd door Scharrel-hagelslag op 27-02-2018 08:58:11 ]
DjVerodinsdag 13 maart 2018 @ 21:45
Misschien een beetje laat antwoord, maar mijn favoriete gen is toch wel genIV (Diamond, Pearl & Platinum). GenVI heb ik nog niet gespeeld en GenVII (Sun/Moon) ben ik niet zo'n fan van. De andere generaties zijn overigens ook wel tof, maar meer vanwege het nostalgische voor mij. Het ligt er maar net aan hoe vergevord je de graphics en gameplay wilt hebben denk ik.

In het kort, mijn favoriet is generatie vier.
Redbullkiddinsdag 13 maart 2018 @ 21:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 08:53 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:
Ik zit er over te denken om weer een pokemon game te gaan spelen (aangezien ik pokemon GO speel en veel over andere games van Pokémon hoor).

Echter heb ik het niet meer gespeeld sinds de 1e pokemon game geloof ik.
Wat raden jullie aan? Gewoon de laatste game gaan spelen? Een andere om mee te beginnen?

Zijn er trouwens ook Pokémon spellen die je gewoon thuis kan spelen? Zonder internet en zonder dat je de deur uit moet om alles te kunnen vangen enzo?
Heartgold/Soulsilver DS. Of Omega Ruby/Alpha Sapphire 3ds :D
Scharrel-hagelslagwoensdag 14 maart 2018 @ 07:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:45 schreef DjVero het volgende:
Misschien een beetje laat antwoord, maar mijn favoriete gen is toch wel genIV (Diamond, Pearl & Platinum). GenVI heb ik nog niet gespeeld en GenVII (Sun/Moon) ben ik niet zo'n fan van. De andere generaties zijn overigens ook wel tof, maar meer vanwege het nostalgische voor mij. Het ligt er maar net aan hoe vergevord je de graphics en gameplay wilt hebben denk ik.

In het kort, mijn favoriet is generatie vier.
Ik ben beetje aan Diamond begonnen. Ook omdat deze Gen in de buurt komt bij PoGo. Is wel even wennen aan de traagheid van de game. Verder gewoon heel relaxed aan het spelen. Beetje levellen. Net 1e trainers badge gehaald.
vanpersdonderdag 15 maart 2018 @ 14:36
Ik zit een beetje met dezelfde vraag als Scharrel. Ben in het bezit van een Nintendo DS en kan kiezen uit meerdere versies. Ook ik heb alleen de eerste(Red) gedaan. Mede door Go het idee gekregen mijn DS ook weer eens uit de kast te halen.

Twijfel door hierboven dus een beetje tussen Heartgold/Soulsilver en Diamond.
Scharrel-hagelslagdonderdag 15 maart 2018 @ 14:40
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 14:36 schreef vanpers het volgende:
Ik zit een beetje met dezelfde vraag als Scharrel. Ben in het bezit van een Nintendo DS en kan kiezen uit meerdere versies. Ook ik heb alleen de eerste(Red) gedaan. Mede door Go het idee gekregen mijn DS ook weer eens uit de kast te halen.

Twijfel door hierboven dus een beetje tussen Heartgold/Soulsilver en Diamond.
Wat ze mij hebben uitgelegd, is dat Diamond Gen 4 is. De eerste die ze dus ook in PoGo gaan stoppen. Kan ik ze alvast leren kennen
Syntosdonderdag 15 maart 2018 @ 15:12
Ik zou Platinum pakken over Diamond&Pearl. Meer content en speelt sneller.
Scharrel-hagelslagdonderdag 15 maart 2018 @ 20:37
domme vraag...ik heb bij diamond nu 6 pokemon maar wil een nieuwe...dus wil er 1 veranderen in een ander. Hoe doe ik dat?

edit- antwoord gevonden

[ Bericht 12% gewijzigd door Scharrel-hagelslag op 15-03-2018 20:52:18 ]
Noppie2000donderdag 15 maart 2018 @ 20:52
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:37 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:
domme vraag...ik heb bij diamond nu 6 pokemon maar wil een nieuwe...dus wil er 1 veranderen in een ander. Hoe doe ik dat?
In een Pokémon Center naar de PC, daar kan je van monster wiaselen.
Scharrel-hagelslagdonderdag 15 maart 2018 @ 20:52
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:52 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

In een Pokémon Center naar de PC, daar kan je van monster wiaselen.
Ja thanks...zat het net te lezen haha! Bedankt
Scharrel-hagelslagdonderdag 15 maart 2018 @ 20:54
beste is denk ik om van elk type 1 pokemon te hebben (voor zover het kan)

kan nu voor Geodude of Onix kiezen...(begin van spel). Heb geen idee wat goed is
vanpersvrijdag 16 maart 2018 @ 09:43
Helemaal zeker welke versie ik ga spelen ben ik nog niet, maar heb morgen toch pas tijd om te beginnen. Zoals ik er nu over denk, zal het Heartgold worden, ook die versie is Gen4.
Syntoszaterdag 17 maart 2018 @ 18:16
Nintendo Zone gaat er eind van de maand uit. Legendary events voor deze maand krijg je via de Pokémon Newsletter.
Gary_Oakzaterdag 17 maart 2018 @ 23:32
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 18:16 schreef Syntos het volgende:
Nintendo Zone gaat er eind van de maand uit. Legendary events voor deze maand krijg je via de Pokémon Newsletter.
Oh mooi, hoef ik de rest van het jaar voor die maandelijkse Legendary-event niet meer naar de Game Mania.
Eenskijkenzondag 18 maart 2018 @ 02:17
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:37 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:
domme vraag...ik heb bij diamond nu 6 pokemon maar wil een nieuwe...dus wil er 1 veranderen in een ander. Hoe doe ik dat?

edit- antwoord gevonden
haha vroeger nooit pokemon gespeeld? :P
Eenskijkenzondag 18 maart 2018 @ 02:19
Zat net te denken zou een gold /silver remake voor de switch wel graag willen. Misschien wel liever dan weer nieuwe pokemon :@
Scharrel-hagelslagzondag 18 maart 2018 @ 07:40
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 02:17 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

haha vroeger nooit pokemon gespeeld? :P
Nop haha, was dat zo duidelijk? In pogo ken ik nu ook bijna geen ene Pokémon meer van gen 3
Aetherzondag 18 maart 2018 @ 09:30
vanpersdonderdag 29 maart 2018 @ 11:00
Was aan Heartgold begonnen maar zit nu al tegen stoppen aan. Spel loopt regelmatig vast wat het speelvermaak niet echt ten gunste komt. Ja ik weet dat er hier niet over "mijn versie" gepraat mag worden, maar toch, als iemand een oplossing heeft...

Misschien toch maar een andere versie spelen dan.
Typischdonderdag 29 maart 2018 @ 12:43
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 11:00 schreef vanpers het volgende:
Was aan Heartgold begonnen maar zit nu al tegen stoppen aan. Spel loopt regelmatig vast wat het speelvermaak niet echt ten gunste komt. Ja ik weet dat er hier niet over "mijn versie" gepraat mag worden, maar toch, als iemand een oplossing heeft...

Misschien toch maar een andere versie spelen dan.
Misschien gewoon de echte versie kopen?

Zomaar een ideetje
vanpersdonderdag 29 maart 2018 @ 13:20
quote:
14s.gif Op donderdag 29 maart 2018 12:43 schreef Typisch het volgende:

[..]

Misschien gewoon de echte versie kopen?

Zomaar een ideetje
Heb je zeker gelijk in. Alleen ga ik dat niet doen omdat ik de DS geleend heb voor als ik op vakantie ga. Wilde vanuit mijn ervaring met Pokemon Red gewoon een nieuwe versie proberen maar ook zonder Pokemon spellen vermaak ik me met dat ding.
vanpersvrijdag 30 maart 2018 @ 14:12
Heb inmiddels een andere versie die het probleem niet heeft. Gisterenavond dus een tijdje kunnen spelen en het is echt weer wennen. Ben benieuwd of ik het leuk blijf vinden.
PaRoDiUzZzaterdag 31 maart 2018 @ 17:32
Shiny Araquanid!
Kaneelstokjezaterdag 31 maart 2018 @ 18:13
Al een bericht wanneer gen 8 en/of Pokemon Switch komt?
Noppie2000zaterdag 31 maart 2018 @ 18:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
Al een bericht wanneer gen 8 en/of Pokemon Switch komt?
Neen, pas in april/mei.
Kaneelstokjezaterdag 31 maart 2018 @ 18:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:16 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

Neen, pas in april/mei.
Oké.
Ik wil wel weer een keer gaan spelen.

Heb ooit Blue/Red/Yellow/Silver/Gold gehad.

Jaren later een DS met Black, jaren nadat het uit was.

Dt keer wil ik er bij zijn :)
DKUpmaandag 9 april 2018 @ 22:07
De laatste Pokémon voor Ultra Sun en Ultra Moon.

Op naar Gen 8 ;)
Kaneelstokjedonderdag 19 april 2018 @ 20:30
Heb maar 3ds gekocht met Sun.

Wondertrade is wel chill. Net ook mijn eerste shiny gevonden, een magikarp.
Gary_Oakdonderdag 19 april 2018 @ 20:32
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:30 schreef Kaneelstokje het volgende:
Net ook mijn eerste shiny gevonden, een magikarp.
Van alle shinies die je kunt krijgen, heb jij een Magikarp. _O- :D O+
Kaneelstokjedonderdag 19 april 2018 @ 20:35
quote:
14s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:32 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Van alle shinies die je kunt krijgen, heb jij een Magikarp. _O- :D O+
Je moet ergens beginnen. Zocht een Pyukumuku, en deze zat aan de haak.

Had via wondertrade al shiny Scizor.
Gary_Oakdonderdag 19 april 2018 @ 20:37
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:35 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Je moet ergens beginnen. Zocht een Pyukumuku, en deze zat aan de haak.

Had via wondertrade al shiny Scizor.
Doet me denken aan die ene aflevering waar James al het spaargeld van Team Rocket verbraste aan een gouden (shiny dus) Magikarp. :D Hij wordt wel een stoere rode Gyarados als je het geduld hebt om hem te trainen. ^O^
Kaneelstokjedonderdag 19 april 2018 @ 20:47
quote:
99s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:37 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Doet me denken aan die ene aflevering waar James al het spaargeld van Team Rocket verbraste aan een gouden (shiny dus) Magikarp. :D Hij wordt wel een stoere rode Gyarados als je het geduld hebt om hem te trainen. ^O^
Ik had die ooit in Silver.
Ben benieuwd hoever ik ga komen met de Dex. Net een Ultrabeast gekregen. :o
Gary_Oakdonderdag 19 april 2018 @ 20:49
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:47 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik had die ooit in Silver.
Ben benieuwd hoever ik ga komen met de Dex. Net een Ultrabeast gekregen. :o
Wie niet? :+ Ik heb vrijwel alle spellen, maar geen tijd om te gamen. Ik ben echt een binger: moet echt 12 uur achter elkaar gamen, anders kan ik er echt niet van genieten. :')
Unitesdonderdag 19 april 2018 @ 21:25
quote:
14s.gif Op maandag 9 april 2018 22:07 schreef DKUp het volgende:
De laatste Pokémon voor Ultra Sun en Ultra Moon.

Op naar Gen 8 ;)
Ja leuk

Maar nu speel ik niet meer

:O
Kaneelstokjewoensdag 25 april 2018 @ 07:25
Mijn 3de shiny verkregen. :)
Een Buzzwole in de wondertrade.
Unitesmaandag 30 april 2018 @ 15:54
Raar dat we nog steeds niets hebben gehoord over de Switch-game...
Noppie2000maandag 30 april 2018 @ 16:00
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 15:54 schreef Unites het volgende:
Raar dat we nog steeds niets hebben gehoord over de Switch-game...
Nee hoor, hoezo?
EnGCatjuhmaandag 30 april 2018 @ 22:32
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 15:54 schreef Unites het volgende:
Raar dat we nog steeds niets hebben gehoord over de Switch-game...
Het is nog geen E3.
DKUpmaandag 30 april 2018 @ 22:47
Kan ook nog voor de E3 worden aangekondigd en anders volgend jaar pas.
DKUpdinsdag 15 mei 2018 @ 15:57
De nieuwe Pokémon voor de Switch lek?

Naam van de spellen:
-Pokémon Let's Go Pikachu!
-Pokémon Let's Go Eevee!

DdKWTuoWkAAcueX.jpg

https://www.resetera.com/(...)be-this-month.42605/
Vlaggenroofdinsdag 15 mei 2018 @ 16:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 15:57 schreef DKUp het volgende:
De nieuwe Pokémon voor de Switch lek?

Naam van de spellen:
-Pokémon Let's Go Pikachu!
-Pokémon Let's Go Eevee!

[ afbeelding ]

https://www.resetera.com/(...)be-this-month.42605/
Ja, nu komt het naar buiten. Maar dat dat reddit plaatje gepost is op 1 april vind ik wel typerend.
DKUpdinsdag 15 mei 2018 @ 19:12
ChD1PO6.jpg
Rechts schijnt nep te zijn.

[ Bericht 16% gewijzigd door DKUp op 15-05-2018 19:25:46 ]
EnGCatjuhwoensdag 16 mei 2018 @ 09:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 16:33 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Ja, nu komt het naar buiten. Maar dat dat reddit plaatje gepost is op 1 april vind ik wel typerend.
Reddit = 4chan

Maar idd, geloof er niks van.
xeromorphicwoensdag 16 mei 2018 @ 12:01
Ik geloof er ook weinig van; Zeker omdat Eevee een starter is; Deze vind ik qua evolutielijn niet echt opwegen tegen de pica versie (wellicht op mogelijke exclusive pokemon na dan)
DKUpwoensdag 16 mei 2018 @ 12:41
De domeinen van Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee zijn geregistreerd.

https://mobile.twitter.co(...)690293125799936?s=19
EnGCatjuhwoensdag 16 mei 2018 @ 12:57
quote:
10s.gif Op woensdag 16 mei 2018 12:41 schreef DKUp het volgende:
De domeinen van Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee zijn geregistreerd.

https://mobile.twitter.co(...)690293125799936?s=19
Ja nadat het nieuws uitkwam pas...
Noppie2000woensdag 16 mei 2018 @ 13:06
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 12:57 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ja nadat het nieuws uitkwam pas...
Door het bedrijf dat meerdere websites van Nintendo en The Pokémon Company heeft gedaan, waaronder die van Sun en Moon (die overigens één dag voor de aankondiging werden geregistreerd)...

Oh, en het eerste gerucht was trouwens 1 april :D
DKUpwoensdag 16 mei 2018 @ 13:23
Wat een timing _O_
Gary_Oakwoensdag 16 mei 2018 @ 14:43
Hoe vaak hebben de eerste spellen nou een remake gekregen? Ik hoop dat je hier ook naar Johto (en verder) kunt reizen. Kanto vind ik namelijk erg klein. Ik hoop trouwens dat die integratie met Pokémon Go onzin is. Zit daar totaal niet op te wachten.
DKUpwoensdag 16 mei 2018 @ 14:44
quote:
11s.gif Op woensdag 16 mei 2018 14:43 schreef Gary_Oak het volgende:
Hoe vaak hebben de eerste spellen nou een remake gekregen? Ik hoop dat je hier ook naar Johto (en verder) kunt reizen. Kanto vind ik namelijk erg klein.
Kanto:
Red/Blue/Green/Yellow
Silver/Gold/Crystal
Fire Red/Leaf Green
Heart Gold/Soul Silver

Ja, ik wil Johto hier ook wel in. De Johto Pokémons zijn ook wel tof.
Gary_Oakwoensdag 16 mei 2018 @ 20:03
quote:
1s.gif Op woensdag 16 mei 2018 14:44 schreef DKUp het volgende:

[..]

Kanto:
Red/Blue/Green/Yellow
Silver/Gold/Crystal
Fire Red/Leaf Green
Heart Gold/Soul Silver

Ja, ik wil Johto hier ook wel in. De Johto Pokémons zijn ook wel tof.
Vergeet de heruitgaves via Virtual Console niet. :P De eerste regio is het tofst, maar nu wel uitgemolken als het daar bij blijft bij de nieuwe spellen.
DKUpwoensdag 16 mei 2018 @ 20:12
quote:
99s.gif Op woensdag 16 mei 2018 20:03 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Vergeet de heruitgaves via Virtual Console niet. :P De eerste regio is het tofst, maar nu wel uitgemolken als het daar bij blijft bij de nieuwe spellen.
Dat zijn ports dus die tel ik niet mee :P
Ik vind Johto, Hoenn en Sinnoh toffer eigenlijk.
DKUpzaterdag 19 mei 2018 @ 18:07
giphy.gif
Al maanden trouwens een overkill aan Pikachu en Eevee >:)
PaRoDiUzZmaandag 21 mei 2018 @ 07:03
Shiny Oricorio! (die zwarte) :)
Unitesdinsdag 22 mei 2018 @ 10:12
Geen Kanto :'(

Uitmelkers :')
DKUpdinsdag 22 mei 2018 @ 10:18
EVKh.gif
Ze zullen wel lopen fucken en dan alleen de eerste 151 Pokémon in de twee spellen stoppen......
Zeg maar dag tegen de meeste evoluties......

Dan kies je maar voor Pokémon Let’s Go! Pikachu :{w
Pichu en Aloan Raichu kunnen de schijt krijgen }:|
Leontjewoensdag 30 mei 2018 @ 03:53

Lets go pikachu en Lets go eevee officieel aangekondigd _O_
Syntoswoensdag 30 mei 2018 @ 06:29
Schijnt gelukkig een side game te zijn en krijgen we later een echte Pokémon . Dat catch systeem lijkt me ontzettend ruk als het niet optioneel is en schijnbaar zijn er ook geen gevechten tegen wilde Pokémon.
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 06:34
Pokémon Core RPG komt in 2019 voor de Switch.

Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Eevee!:
Niet vechten tegen wilde Pokémon _O-
Maak het dan optioneel.....
Grafisch ziet het er eigenlijk wel prima uit. Ik twijfel wel door alleen Kanto, Kanto Pokémon plus Aloan forms plus een nieuw Pokémon en niet kunnen vechten tegen wilde Pokemon.
Deag-LRXcAMoU3H.jpg:large
¤60,-
DeaITa4X4AAL5oS.jpg
DeaFuJxVQAU3kfV.jpg
DeaIr9WW0AEoQ14.jpg
DeaLj5HV4AA7efH.jpg
11.jpg
quote:
FEATURES

Pokémo Go like catching
Can transfer Gen 1 Pokémon from Pokémon Go to the Switch games
Inspired by Pokémon Yellow, not a remake
Following Pokémon return
Eevee and Pikachu customization
No random battles
Local co-op
Pokéball Plus device announced ($50)
No wild battles, you can only battle pokémon trainers
OG 151 available + Alolan forms
One completely never before seen pokémon will be in the game
Online battles


[ Bericht 48% gewijzigd door DKUp op 30-05-2018 07:40:14 ]
Vlaggenroofwoensdag 30 mei 2018 @ 07:48
Kwa graphicsziet het er wel leuk uit
Scharrel-hagelslagwoensdag 30 mei 2018 @ 08:54
quote:
14s.gif Op woensdag 30 mei 2018 06:34 schreef DKUp het volgende:
Pokémon Core RPG komt in 2019 voor de Switch.

Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Eevee!:
Niet vechten tegen wilde Pokémon _O-
Maak het dan optioneel.....
Grafisch ziet het er eigenlijk wel prima uit. Ik twijfel wel door alleen Kanto, Kanto Pokémon plus Aloan forms plus een nieuw Pokémon en niet kunnen vechten tegen wilde Pokemon.
[ afbeelding ]
¤60,-
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[..]

Soort Pokémon Go maar dan vanuit huis? Soort Spoofen met Pokémon Go maar dan net niet ?
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 08:56
Niet vechten tegen wilde Pokémon vind ik niet per se een nadeel. Geen random encounters is sowieso een grote plus en wil ik ook in gen 8.

Leuke spin-off serie kan dit wel worden, afwisselend met nieuwe gens :Y EN COOP _O_
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 08:57
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 08:54 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:

[..]

Soort Pokémon Go maar dan vanuit huis? Soort Spoofen met Pokémon Go maar dan net niet ?
Pokémon Yellow -wild battles +GO manier van vangen.

Het is gewoon een RPG.
Scharrel-hagelslagwoensdag 30 mei 2018 @ 09:02
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2018 08:57 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

Pokémon Yellow -wild battles +GO manier van vangen.

Het is gewoon een RPG.
Ja maar wel een RPG met een hoop elementen er uit gehaald, dan toch...
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 09:05
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 09:02 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:

[..]

Ja maar wel een RPG met een hoop elementen er uit gehaald, dan toch...
Daarom is het ook een spin-off en is er een hoop teruggestopt :+
Scharrel-hagelslagwoensdag 30 mei 2018 @ 09:15
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2018 09:05 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

Daarom is het ook een spin-off en is er een hoop teruggestopt :+
Wel cool dat Kanto is. Aangezien ik die Gen nog ken. Tot Gen 2 heb ik het gezien. Nu door PoGo ken ik ook een deel van Gen 3, maar daarna houdt het op. Vond alleen de game Diamond zooooo langzaam spelen. Ben daarom afgehaakt. Is dit beter in de nieuwere versies? Anders die toch maar eens proberen, ondanks dat het anderen Gens zijn
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 09:22
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 09:15 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:

[..]

Wel cool dat Kanto is. Aangezien ik die Gen nog ken. Tot Gen 2 heb ik het gezien. Nu door PoGo ken ik ook een deel van Gen 3, maar daarna houdt het op. Vond alleen de game Diamond zooooo langzaam spelen. Ben daarom afgehaakt. Is dit beter in de nieuwere versies? Anders die toch maar eens proberen, ondanks dat het anderen Gens zijn
De game (Sun / Moon) is an sich wat sneller, maar je wordt wel heel erg aan het handje vastgehouden. Veel dialoog, veel cutscenes en dat zeker in het begin. Daarna speelt het wel lekker weg :Y
Scharrel-hagelslagwoensdag 30 mei 2018 @ 09:31
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 09:22 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

De game (Sun / Moon) is an sich wat sneller, maar je wordt wel heel erg aan het handje vastgehouden. Veel dialoog, veel cutscenes en dat zeker in het begin. Daarna speelt het wel lekker weg :Y
Okay thanks, die maar eens proberen. Dat zijn de nieuwste toch? Gen 7 ofzo? Nog verschil tussen Sun en Moon?
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 09:37
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 09:31 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:

[..]

Okay thanks, die maar eens proberen. Dat zijn de nieuwste toch? Gen 7 ofzo? Nog verschil tussen Sun en Moon?
Dat is Gen 7 ja, je hebt inmiddels ook Ultra Sun / Ultra Moon, maar die heb ik zelf nog niet gespeeld. Verder geen grote verschillen, behalve wat vangbare Pokémon en de tijd waarin je speelt (Moon is 12 uur later dan de echte tijd, dus als je die overdag speelt is het in-game nacht).
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 09:49
Ultra Sun/Moon zal ik dan kopen.

Ik vind de stijl en de trailer eigenlijk wel steeds beter worden als een niet Core Pokémon spel. Kanto in HD en op de tv met een beetje ballen gooien :Y)

Eigenlijk klinkt het wel leuk en volgend jaar gewoon een nieuwe generatie Pokémon O~)
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 09:53
quote:
14s.gif Op woensdag 30 mei 2018 09:49 schreef DKUp het volgende:
Ultra Sun/Moon zal ik dan kopen.

Ik vind de stijl en de trailer eigenlijk wel steeds beter worden als een niet Core Pokémon spel. Kanto in HD en op de tv met een beetje ballen gooien :Y)

Eigenlijk klinkt het wel leuk en volgend jaar gewoon een nieuwe generatie Pokémon O~)
Het is ook gewoon slim van ze om te melden dat Gen 8 volgend jaar komt. Zie flink veel posts in de trend van 'het is is niet helemaal mijn ding, maar ik probeer het wel, Gen 8 komt toch volgend jaar' of 'ik wacht nog wel een jaartje, geen probleem'

Denk dat er een flink grote shitstorm was geweest als dit het was :P
Scharrel-hagelslagwoensdag 30 mei 2018 @ 10:20
quote:
14s.gif Op woensdag 30 mei 2018 09:49 schreef DKUp het volgende:
Ultra Sun/Moon zal ik dan kopen.

Ik vind de stijl en de trailer eigenlijk wel steeds beter worden als een niet Core Pokémon spel. Kanto in HD en op de tv met een beetje ballen gooien :Y)

Eigenlijk klinkt het wel leuk en volgend jaar gewoon een nieuwe generatie Pokémon O~)
Thanks...ga er eens naar kijken.
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 10:22
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 10:20 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:

[..]

Thanks...ga er eens naar kijken.
Er zitten meer Pokémons in dan Sun/Moon en volgens mij wat extra’s voor een betere ervaring.
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 10:24
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 09:53 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

Het is ook gewoon slim van ze om te melden dat Gen 8 volgend jaar komt. Zie flink veel posts in de trend van 'het is is niet helemaal mijn ding, maar ik probeer het wel, Gen 8 komt toch volgend jaar' of 'ik wacht nog wel een jaartje, geen probleem'

Denk dat er een flink grote shitstorm was geweest als dit het was :P
Ziet eruit als een leuk game, misschien geen goede Pokémon gamem maar wel wat frisser en minder gevechten met doelloze Pokémon als Ratata en Pidget.
Echt slim om ook de volgende Pokémon voor volgend jaar meteen aan te kondigen.
EnGCatjuhwoensdag 30 mei 2018 @ 10:51
Ik wacht eerst nog even wat meer nieuws af omtrent de mechanics (leveling met name), voordat ik echt een mening vorm. De stijl is iig wel erg mooi.
KennyPowerswoensdag 30 mei 2018 @ 10:51
Pokemon GO :')
EnGCatjuhwoensdag 30 mei 2018 @ 10:51
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 10:20 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:

[..]

Thanks...ga er eens naar kijken.
Ik zou gaan voor USUM. Die games zijn meer 'af' dan SM, en zoals gezegd een breder spectrum aan te vangen Pokémon.
Scharrel-hagelslagwoensdag 30 mei 2018 @ 12:00
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 10:51 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ik zou gaan voor USUM. Die games zijn meer 'af' dan SM, en zoals gezegd een breder spectrum aan te vangen Pokémon.
Thanks! Zonder internet en zonder naar buiten te gaan alles te doen in de game? Of mis ik dan heel veel
Redbullkidwoensdag 30 mei 2018 @ 12:03
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 12:00 schreef Scharrel-hagelslag het volgende:

[..]

Thanks! Zonder internet en zonder naar buiten te gaan alles te doen in de game? Of mis ik dan heel veel
Naar buiten hoef je niet (op uitzondering dat je voor sommige event legendaries een code op moet halen bij een game winkel om ze te halen). Internet is wel handig voor online battles. Maar voor de gameplay verder niet nodig :)
Scharrel-hagelslagwoensdag 30 mei 2018 @ 12:09
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 12:03 schreef Redbullkid het volgende:

[..]

Naar buiten hoef je niet (op uitzondering dat je voor sommige event legendaries een code op moet halen bij een game winkel om ze te halen). Internet is wel handig voor online battles. Maar voor de gameplay verder niet nodig :)
Thanks...dus enige wat ik mis als ik niet naar buiten wil, is een code voor legendary
Gary_Oakwoensdag 30 mei 2018 @ 13:32
Ziet er mooi uit, maar die integratie met Pokémon GO en dat vangsysteem. :') Gelukkig is het een spin-off. Twijfel of ik 'm ga kopen, want in principe speel in geen spin-offs, maar dit is wel in de wereld van Kanto. _O_ En ik wil de aankoop van een Switch zo lang mogelijk uitstellen, want ik wacht liever op een herziene versie (net als de New Nintendo 3DS).
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 13:53
quote:
99s.gif Op woensdag 30 mei 2018 13:32 schreef Gary_Oak het volgende:
Ziet er mooi uit, maar die integratie met Pokémon GO en dat vangsysteem. :') Gelukkig is het een spin-off. Twijfel of ik 'm ga kopen, want in principe speel in geen spin-offs, maar dit is wel in de wereld van Kanto. _O_ En ik wil de aankoop van een Switch zo lang mogelijk uitstellen, want ik wacht liever op een herziene versie (net als de New Nintendo 3DS).
Ze noemen het zelf een mainline game.
Redbullkidwoensdag 30 mei 2018 @ 13:54
Dit spel koop ik sowieso :D
Gary_Oakwoensdag 30 mei 2018 @ 13:59
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2018 13:53 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

Ze noemen het zelf een mainline game.
Ach, what's in a name. Het zijn in ieder geval niet de opvolgers van USUM.
Faux.woensdag 30 mei 2018 @ 14:01
Ik ga em kopen als trouwe fan. Maar had wel iets beters verwacht bij de aankondiging ;( Hoop dat het niet te veel op kleine kinderen gericht is.
ShevaJBwoensdag 30 mei 2018 @ 14:07
Het is gewoon een 3DS game op een console.
Kaneelstokjewoensdag 30 mei 2018 @ 14:09
Beetje teleurgesteld. No buy
Gary_Oakwoensdag 30 mei 2018 @ 14:14
Wacht even, ik besef net dat de spellen sterk gebaseerd zijn op de anime. Ik kan dus misschien als mezelf spelen in Pokémon: Let's Go, Eevee. :D

EBRu.gif
MMaRsuwoensdag 30 mei 2018 @ 14:15
Ehh? Hoef je niet meer met Pokemon te vechten voordat je ze kan vangen? Dafuq
ShevaJBwoensdag 30 mei 2018 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:15 schreef MMaRsu het volgende:
Ehh? Hoef je niet meer met Pokemon te vechten voordat je ze kan vangen? Dafuq
Leuk en makkelijk voor het grote publiek, je weet toch. Had er veel van verwacht, zonde.
MMaRsuwoensdag 30 mei 2018 @ 14:26
quote:
9s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:01 schreef Faux. het volgende:
Ik ga em kopen als trouwe fan. Maar had wel iets beters verwacht bij de aankondiging ;( Hoop dat het niet te veel op kleine kinderen gericht is.
Tis volgens mij meer gericht om Pokemon GO spelers naar de console te krijgen :').

quote:
Motion controls are obligatory even in the portable mode.
Faux.woensdag 30 mei 2018 @ 14:29
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:26 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Tis volgens mij meer gericht om Pokemon GO spelers naar de console te krijgen :').

[..]

:')
Dat is balen voor de fans van de mainline games.
MMaRsuwoensdag 30 mei 2018 @ 14:32
Als ze met een ECHTE Pokemon RPG zouden komen dan zou dat wel een dikke reden zijn om een switch in huis te halen.. dit..lijkt mij persoonlijk niets.
Perrinwoensdag 30 mei 2018 @ 14:41
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:32 schreef MMaRsu het volgende:
Als ze met een ECHTE Pokemon RPG zouden komen dan zou dat wel een dikke reden zijn om een switch in huis te halen.. dit..lijkt mij persoonlijk niets.
Nog anderhalf jaar geduld :P
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 14:44
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:32 schreef MMaRsu het volgende:
Als ze met een ECHTE Pokemon RPG zouden komen dan zou dat wel een dikke reden zijn om een switch in huis te halen.. dit..lijkt mij persoonlijk niets.
Eind 2019 >:)
MMaRsuwoensdag 30 mei 2018 @ 14:52
Ja dan komt die switch er dan wel :D

Pokemon hoeft wmb niet nog simpeler :')
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 14:54
Ik snap alleen niet dat ze er geen optionele modus van hebben gemaakt.
Perrinwoensdag 30 mei 2018 @ 14:57
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:52 schreef MMaRsu het volgende:
Ja dan komt die switch er dan wel :D

Pokemon hoeft wmb niet nog simpeler :')
Ik zou het toejuichen als de core game die eind 2019 uitkomt extra complexiteit of een hogere moeilijkheidsgraad kent dan vorige core games..

Nu er deze Let's Go komt voor meer casual/jongere spelers is er denk ik ruimte voor.
Gary_Oakwoensdag 30 mei 2018 @ 14:58
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:57 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ik zou het toejuichen als de core game die eind 2019 uitkomt extra complexiteit of een hogere moeilijkheidsgraad kent dan vorige core games..

Nu er deze Let's Go komt voor meer casual/jongere spelers is er denk ik ruimte voor.
En alsjeblieft géén integratie met Pokémon GO. :')
Perrinwoensdag 30 mei 2018 @ 14:59
quote:
99s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:58 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

En alsjeblieft géén integratie met Pokémon GO. :')
Daar heb je Let's Go toch al voor? Lijkt me idd sterk dat ze dat bij de core games ook gaan doen.
tailfoxwoensdag 30 mei 2018 @ 15:00
quote:
99s.gif Op woensdag 30 mei 2018 13:32 schreef Gary_Oak het volgende:
Ziet er mooi uit, maar die integratie met Pokémon GO en dat vangsysteem. :') Gelukkig is het een spin-off. Twijfel of ik 'm ga kopen, want in principe speel in geen spin-offs, maar dit is wel in de wereld van Kanto. _O_ En ik wil de aankoop van een Switch zo lang mogelijk uitstellen, want ik wacht liever op een herziene versie (net als de New Nintendo 3DS).
nouja zijn aardig wat pokemon go spelers.

Weet nu paar mensen die de switch gaan kopen puur hiervoor.
Dus marketing technisch zeer goede zet
Gary_Oakwoensdag 30 mei 2018 @ 15:00
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 14:59 schreef Perrin het volgende:

[..]

Daar heb je Let's Go toch al voor? Lijkt me idd sterk dat ze dat bij de core games ook gaan doen.
Nou ja, Pokémon GO is wel een succes, dus je weet het maar nooit.
Gary_Oakwoensdag 30 mei 2018 @ 15:01
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2018 15:00 schreef tailfox het volgende:

[..]

nouja zijn aardig wat pokemon go spelers.

Weet nu paar mensen die de switch gaan kopen puur hiervoor.
Dus marketing technisch zeer goede zet
Mijn portemonnee heeft door de jaren heen al ervaren hoe goed hun marketing is. :')
Perrinwoensdag 30 mei 2018 @ 15:03
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2018 15:00 schreef tailfox het volgende:

[..]

nouja zijn aardig wat pokemon go spelers.

Weet nu paar mensen die de switch gaan kopen puur hiervoor.
Dus marketing technisch zeer goede zet
Het lijkt me idd een opstapje voor Pogo-spelers om een Switch te kopen en hen straks de nieuwe core game van eind 2019 te verkopen.

En een mooi zoethoudertje voor Switch-bezitters dat er tot die tijd al wel een Pokemon-game op de Switch te spelen is.

SPOILER
* Perrin gaat beide games (en waarschijnlijk ook die Pokéball controller) aanschaffen. Take my money!
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 18:03
120834_kopen_9200000094694127.jpg
120835_kopen_9200000094693947.jpg
120836_kopen_9200000094694113.jpg
Friday12woensdag 30 mei 2018 @ 18:21
quote:
10s.gif Op woensdag 30 mei 2018 18:03 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
80e voor zo'n pokeball zeker :')

Triest dat je niet tegen pokemon kan vechten ook... Wat voor spanning zit er dan in de game :')
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 18:41
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2018 18:21 schreef Friday12 het volgende:

[..]

80e voor zo'n pokeball zeker :')

Triest dat je niet tegen pokemon kan vechten ook... Wat voor spanning zit er dan in de game :')
Rond de ¤50,- á ¤60,- :P
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 18:41
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2018 18:21 schreef Friday12 het volgende:

[..]

80e voor zo'n pokeball zeker :')

Triest dat je niet tegen pokemon kan vechten ook... Wat voor spanning zit er dan in de game :')
Die Pokéball is 50euro volgens mij, ja :P Zit wel iets meer tech in dan zo'n Poképlus geval.

En je weet dat je gewoon tegen trainers/online kan vechten, toch? Wilde Pokébattles waren toch altijd of 1 hit KO of run away :')
DKUpwoensdag 30 mei 2018 @ 21:55
Mijn ouders willen het ook spelen :+
Gary_Oakwoensdag 30 mei 2018 @ 23:12
Dit spel is gewoon Pokémon GO voor mensen die niet naar buiten willen, gezien dat vangsysteem. Ideaal voor FOK!kers dus. :')
Noppie2000woensdag 30 mei 2018 @ 23:18
quote:
10s.gif Op woensdag 30 mei 2018 23:12 schreef Gary_Oak het volgende:
Dit spel is gewoon Pokémon GO voor mensen die niet naar buiten willen, gezien dat vangsysteem. Ideaal voor FOK!kers dus. :')
Nee.
Atakwoensdag 30 mei 2018 @ 23:21
quote:
14s.gif Op woensdag 30 mei 2018 06:34 schreef DKUp het volgende:
Pokémon Core RPG komt in 2019 voor de Switch.

Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Eevee!:
Niet vechten tegen wilde Pokémon _O-
Maak het dan optioneel.....
Grafisch ziet het er eigenlijk wel prima uit. Ik twijfel wel door alleen Kanto, Kanto Pokémon plus Aloan forms plus een nieuw Pokémon en niet kunnen vechten tegen wilde Pokemon.
[ afbeelding ]
¤60,-
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[..]

Wat een afgang van de gameserie. Dit komt zo commercieel over.
Perrinwoensdag 30 mei 2018 @ 23:40
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2018 23:21 schreef Atak het volgende:

[..]

Wat een afgang van de gameserie. Dit komt zo commercieel over.
Dat was het natuurlijk nooit?
Kaneelstokjedonderdag 31 mei 2018 @ 09:54
Hey, een level 100 shiny Mew gekregen via Wondertrade.
DKUpdonderdag 31 mei 2018 @ 10:03
Gary_Oakdonderdag 31 mei 2018 @ 11:40
quote:
Master Ball gebruiken op een Psyduck. _O_
tailfoxdonderdag 31 mei 2018 @ 18:01
Vraagje is er nu al een pokemon game op de switch? Zou zweren dat ik iemand iets zie doen met pokemon
Leontjedonderdag 31 mei 2018 @ 18:59
quote:
1s.gif Op donderdag 31 mei 2018 18:01 schreef tailfox het volgende:
Vraagje is er nu al een pokemon game op de switch? Zou zweren dat ik iemand iets zie doen met pokemon
je hebt Pokémon quest en pokken tournement
tailfoxdonderdag 31 mei 2018 @ 19:00
quote:
1s.gif Op donderdag 31 mei 2018 18:59 schreef Leontje het volgende:

[..]

je hebt Pokémon quest en pokken tournement
heb het meisje aangesproken dat pokemon geest ziet er grappig uit
Unitesdonderdag 31 mei 2018 @ 19:46
Die nieuwe games hoef ik niet te hebben

Walgelijke onzin
Noppie2000donderdag 31 mei 2018 @ 19:52
quote:
1s.gif Op donderdag 31 mei 2018 19:46 schreef Unites het volgende:
Walgelijke onzin
:')
Eenskijkendonderdag 31 mei 2018 @ 22:10
Lets go pikachu ziet er leuk uit, hopelijk is het een uitgebreid single player mode zoals in yellow
DKUpdonderdag 31 mei 2018 @ 22:35
Voor een eerste Pokémon op de tv had ik wel iets ergers verwacht eigenlijk.
Noppie2000donderdag 31 mei 2018 @ 23:26
quote:
10s.gif Op donderdag 31 mei 2018 22:35 schreef DKUp het volgende:
Voor een eerste Pokémon op de tv had ik wel iets ergers verwacht eigenlijk.
Colosseum is een ding.
PaRoDiUzZzaterdag 2 juni 2018 @ 10:11
Shiny Zygarde via Mystery Gift beschikbaar.
DKUpzaterdag 2 juni 2018 @ 10:12
quote:
1s.gif Op donderdag 31 mei 2018 23:26 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

Colosseum is een ding.
Mhaw, meer Core bedoel ik dan wel ;)
Dr.Mikeyzaterdag 2 juni 2018 @ 12:10
quote:
10s.gif Op donderdag 31 mei 2018 22:35 schreef DKUp het volgende:
Voor een eerste Pokémon op de tv had ik wel iets ergers verwacht eigenlijk.
Pokemon stadium speelde we als kind al op tv..
DKUpzaterdag 2 juni 2018 @ 12:17
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 12:10 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Pokemon stadium speelde we als kind al op tv..
SEMI-CORE, RPG LIGHT bedoel ik niet de mislukte Pokémons op de andere homeconsoles....
Gary_Oakzaterdag 2 juni 2018 @ 21:16
Een vriendin appte mij deze foto's van een verneukte stempel op haar hand. Weet iemand welke Pokémon dit is? Kan het niet vinden en nu wil ik het weten ook. :')

SPOILER
2weglts.png

281spjt.png
Notorious_Royzaterdag 2 juni 2018 @ 21:18
quote:
9s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:16 schreef Gary_Oak het volgende:
Een vriendin appte mij deze foto's van een verneukte stempel op haar hand. Weet iemand welke Pokémon dit is? Kan het niet vinden en nu wil ik het weten ook. :')

SPOILER
Charmender.
Gary_Oakzaterdag 2 juni 2018 @ 21:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:18 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Charmender.
Dacht ik ook, maar ik zie geen benen. En die staart lijkt meer op een bloem dan op een vlam.
Kaneelstokjezaterdag 2 juni 2018 @ 21:27
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:19 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Dacht ik ook, maar ik zie geen benen. En die staart lijkt meer op een bloem dan op een vlam.
Ene kant lijkt op Magearna, maar ik zie ook de staart van Mesprit.
Gary_Oakzaterdag 2 juni 2018 @ 21:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:27 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ene kant lijkt op Magearna, maar ik zie ook de staart van Mesprit.
Magearna had ik ook al geopperd. Mesprit zou kunnen, maar het lijfje lijkt gewoon niet (lijkt meer op een dikkige honingbij).
Uniteszondag 3 juni 2018 @ 20:25
quote:
1s.gif Op donderdag 31 mei 2018 19:52 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

:')
>:) :9 :* :6 :7
EnGCatjuhzondag 3 juni 2018 @ 22:31
quote:
9s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:16 schreef Gary_Oak het volgende:
Een vriendin appte mij deze foto's van een verneukte stempel op haar hand. Weet iemand welke Pokémon dit is? Kan het niet vinden en nu wil ik het weten ook. :')

SPOILER
De staart lijkt op die van Kommo-o.

600px-784Kommo-o.png
Gary_Oakmaandag 4 juni 2018 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 22:31 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

De staart lijkt op die van Kommo-o.

[ afbeelding ]
Ik ga vanavond even alle suggesties doorsturen. :')
PaRoDiUzZmaandag 4 juni 2018 @ 16:22
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:35 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Magearna had ik ook al geopperd. Mesprit zou kunnen, maar het lijfje lijkt gewoon niet (lijkt meer op een dikkige honingbij).
Zoals je er op getekend had dacht ik aan breloom, ambipom of flygon, maar in alle gevallen zitten er punten waarbij ik dan ook weer zou zeggen van dat kunnen ze niet zijn.
Gary_Oakmaandag 4 juni 2018 @ 16:23
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 16:22 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Zoals je er op getekend had dacht ik aan breloom, ambipom of flygon, maar in alle gevallen zitten er punten waarbij ik dan ook weer zou zeggen van dat kunnen ze niet zijn.
Nee, zij had het tweede plaatje getekend. :P Inclusief die piemel links. :')
PaRoDiUzZmaandag 4 juni 2018 @ 16:24
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 16:23 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Nee, zij had het tweede plaatje getekend. :P Inclusief die piemel links. :')
oh vergeet ambipom dan maar. :6
Gary_Oakmaandag 4 juni 2018 @ 16:25
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 16:24 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

oh vergeet ambipom dan maar. :6
Ik dacht ook dat die het was, maar ze zei van niet. ;( Er zijn echt te veel Pokémon nu, ik loop achter. _O-
PaRoDiUzZmaandag 4 juni 2018 @ 16:26
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 16:25 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Ik dacht ook dat die het was, maar ze zei van niet. ;( Er zijn echt te veel Pokémon nu, ik loop achter. _O-
Heb je je (shiny) Adamant Litten trouwens al gevonden?
Gary_Oakmaandag 4 juni 2018 @ 16:36
quote:
16s.gif Op maandag 4 juni 2018 16:26 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Heb je je (shiny) Adamant Litten trouwens al gevonden?
Dat je dat nog weet. :D

Shiny niet, maar wel de juiste Nature. :Y Nu nog tijd vinden om de rest van het spel te spelen. :')
Dr.Mikeymaandag 4 juni 2018 @ 17:41
Zit zygarde nu in moon als gift?
Kaneelstokjemaandag 4 juni 2018 @ 17:51
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 17:41 schreef Dr.Mikey het volgende:
Zit zygarde nu in moon als gift?
In Sun en Moon verzamel je door het hele spel onderdelen van Zygard. Je kunt dan deze deeltjes in elkaar zetten en een Zygarde maken. Afhankelijk van hoeveel deeltjes je hebt, is dat 10, 50 of 100% vorm.
En afhankelijk van welke cores je hebt, kun je hem verschillende mores leren.
Dr.Mikeymaandag 4 juni 2018 @ 17:52
quote:
1s.gif Op maandag 4 juni 2018 17:51 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

In Sun en Moon verzamel je door het hele spel onderdelen van Zygard. Je kunt dan deze deeltjes in elkaar zetten en een Zygarde maken. Afhankelijk van hoeveel deeltjes je hebt, is dat 10, 50 of 100% vorm.
En afhankelijk van welke cores je hebt, kun je hem verschillende mores leren.
Nee er zit nu een shiny in de wifi gift ofzo heb ik gelezen
Kaneelstokjemaandag 4 juni 2018 @ 17:53
quote:
1s.gif Op maandag 4 juni 2018 17:52 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Nee er zit nu een shiny in de wifi gift ofzo heb ik gelezen
Oohhh.

Was eergisteren al toch?
Moet je code hebben.
Dr.Mikeymaandag 4 juni 2018 @ 17:55
quote:
1s.gif Op maandag 4 juni 2018 17:53 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Oohhh.

Was eergisteren al toch?
Moet je code hebben.
Legendarische Pokemon Zygarde in juni te krijgen
Kaneelstokjemaandag 4 juni 2018 @ 17:57
quote:
Oh, zag het op YouTube.
Maar dank je. Heb hem nu ook :)
Dr.Mikeymaandag 4 juni 2018 @ 18:05
Ja ik ook graag gedaan moest de ds en de game updaten .
PaRoDiUzZmaandag 4 juni 2018 @ 18:42
quote:
1s.gif Op maandag 4 juni 2018 17:53 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Oohhh.

Was eergisteren al toch?
Moet je code hebben.
Voor de verandering hoef je hem in EU en AU niet bet code op te halen.
Gary_Oakmaandag 4 juni 2018 @ 18:49
Lapo!