smaakt geitenvla heel anders dan gewone vla?quote:Op zaterdag 18 november 2017 11:12 schreef minilot het volgende:
Ontbijt was geitenvla met cacao, banaan en speltmuesli. Vanavond bezorgpizza
Een beetje geitig, ja.quote:Op zaterdag 18 november 2017 12:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
smaakt geitenvla heel anders dan gewone vla?
Oehhh chili con carne, heerlijk!quote:Op zaterdag 18 november 2017 16:43 schreef Soury het volgende:
Chile con carne, eigenlijk voor morgen maar ik heb genoeg gemaakt Met een broodje uit de oven en piccalilly
Lekker om daar boursin of aioli op te smeren.quote:
Asperges? Broccoli?quote:Op zondag 19 november 2017 20:29 schreef RobinOok het volgende:
Überlekkere Indiase lamsribbetjes met frieten en een groente die op moest en er niet bijpaste en ik dus niet ga noemen.
oooh mag ik die uienringen linksachter?quote:Op maandag 20 november 2017 19:16 schreef Gutz het volgende:
[ afbeelding ]
Vlees! Bij Steak&Co in Londen.
Leuk concept, je kiest een stuk vlees, kiest je boter (evt met smaakje), je kruiden en je saus. Je krijgt het geserveerd als in even dichtgegrild stuk vlees met een klein steengrilletje en kan zelf bepalen wat je met je vlees doet.
Aanrader als je in Londen bent imho
6 stuks, das niet weinigquote:Op dinsdag 21 november 2017 07:27 schreef haags_kwartiertje het volgende:
6 boterhammen met kaas en worst en een beker melk.
Twee, dan houd het wel op hier.quote:Op dinsdag 21 november 2017 07:36 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
Iedere morgen
nu koffie trouwens
Dat was Meller vroeger. Heef mentos overgenomen.quote:Op dinsdag 21 november 2017 22:39 schreef mascara-klodder het volgende:
Mentos choco&caramel. Heeft met Mentos niks te maken maar wel lekker
CUL / Wat is een boterham?quote:Op dinsdag 21 november 2017 07:27 schreef haags_kwartiertje het volgende:
6 boterhammen met kaas en worst en een beker melk.
Moet je daar van huilen?quote:
Discussie? Het was gewoon een vraag.quote:Op woensdag 22 november 2017 08:28 schreef dodoria het volgende:
[..]
Nou dat begrijp ik wel hoor, dat hij moet huilen van die discussie....
Deze zit in de St. Jacobsstraat: http://dimsumbar.nlquote:Op woensdag 22 november 2017 16:21 schreef realAIVD het volgende:
Net terug van een heerlijk uitgebreide dimsum in mijn favoriete restaurant, helaas was dat de laatste keer...ze gaan sluiten :-(
In Utrecht is er daardoor niet meer echt goed te dimsummen (Tai Soen blijft nog over, maar dat is toch niet te vergelijken met de kwaliteit van de dimsum bij Paradijs)
Mocht iemand hier ruime ervaring hebben met dimsum en een goed restaurant in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, of elders weten, dan hoor ik dat graag!! :-)
Aardig gelukt en heel erg lekker:quote:Op woensdag 22 november 2017 15:32 schreef golfer het volgende:
Vanavond: Vis-tortilla's naar aanleiding van de uitzending van Rick Stein in Mexico.
wat is dat rode sausje?quote:Op woensdag 22 november 2017 18:46 schreef golfer het volgende:
[..]
Aardig gelukt en heel erg lekker:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
chipotle cremaquote:
Dacht dat gisteren al de laatste dag was.quote:Op woensdag 22 november 2017 16:21 schreef realAIVD het volgende:
Net terug van een heerlijk uitgebreide dimsum in mijn favoriete restaurant, helaas was dat de laatste keer...ze gaan sluiten :-(
In Utrecht is er daardoor niet meer echt goed te dimsummen (Tai Soen blijft nog over, maar dat is toch niet te vergelijken met de kwaliteit van de dimsum bij Paradijs)
Mocht iemand hier ruime ervaring hebben met dimsum en een goed restaurant in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, of elders weten, dan hoor ik dat graag!! :-)
Dank, maar dat is niet echt wat ik onder klassiek dimsum versta...is vast wel gezellig trouwensquote:Op woensdag 22 november 2017 18:18 schreef Gesloten het volgende:
[..]
Deze zit in de St. Jacobsstraat: http://dimsumbar.nl
Ook erg goed en vaak vol met Chinezen.
Nope, aanstaande maandag is hun laatste dag, maar ik denk niet dat je nu nog de kans krijgt daar te reserveren, het loopt al weken storm.quote:Op woensdag 22 november 2017 19:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dacht dat gisteren al de laatste dag was.
Jammer dat hun dimsum alleen tot 17u er was. Altijd langsgelopen en nooit geprobeerd. Dimsum bar Pacifica zou ik proberen (5-10 min verder lopen)
Ik had zojuist een uitsmijter. Toe beetje chocoladevla.
Ik vind het wel een leuke vraag. Ik vind het heel erg grappig om te zien met hoe veel passie er over gediscussieerd wordt. Daar kun je om lachen, daar kun je om huilen, maakt allemaal geen fluit uit.quote:Op woensdag 22 november 2017 11:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Discussie? Het was gewoon een vraag.
Schoonouders!quote:Op donderdag 23 november 2017 10:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Gefeli met je ouders mini
Ik had maiswafels vanmorgen. Vanmiddag krijg ik lunch.
van een bedrijf waar ik op bezoek benquote:Op donderdag 23 november 2017 10:20 schreef minilot het volgende:
[..]
Schoonouders!
Waar krijg je lunch van?
Klinkt smaakvolquote:Op donderdag 23 november 2017 20:48 schreef Molo het volgende:
Spaanse/Portugese rijstschotel met groenten, chorizo en kip piri piri uit de oven
Was het zekerquote:Op donderdag 23 november 2017 23:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt smaakvol
Ik had vanavond tagliatelle met spinazie-roomsaus. Toe kwark met n peer.
Net wat tumtums
Voornamelijk makkelijk en spinazie is goed voor me. IJzertekort en niet lekker.quote:Op vrijdag 24 november 2017 02:54 schreef Molo het volgende:
[..]
Was het zeker
Spinazie-roomsaus over de pasta is comfortfood neem ik aan?
Ah, dan kun je wel beter vlees eten dan spinazie want dat wordt beter opgenomenquote:Op vrijdag 24 november 2017 10:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Voornamelijk makkelijk en spinazie is goed voor me. IJzertekort en niet lekker.
Nu ontbijten met halve bak kwark en een peer in stukjes.
ik snap sowieso niet zoveel van de combinatie (zure) zuivel met chocola... dus stracciatella yoghurt/kwark is aan mij niet besteed. Evenmin als chocola met yoghurtvulling...quote:Op vrijdag 24 november 2017 08:55 schreef realAIVD het volgende:
AH romige kwark stracciatella (....wat een mierzoete drab is dat, zeg, bah)
Thanks! Ik eet eigenlijk veels te weinig vlees.. Niet omdat ik het niet lekker vind maar omdat t vaak teveel is voor mezelf dus laat ik t vaak wegquote:Op vrijdag 24 november 2017 10:37 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah, dan kun je wel beter vlees eten dan spinazie want dat wordt beter opgenomen
En beterschap! (Zeg ik vanuit bed )
Het kwam me al zo bekend voor. Ook de verpakking. Maar kon de link even niet leggen. Tnxquote:Op dinsdag 21 november 2017 23:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat was Meller vroeger. Heef mentos overgenomen.
Heb op de middelbare school heel wat rollen weggewerkt.
gezond bezigquote:Op zaterdag 25 november 2017 10:18 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
Ik ook, wat een toeval!
En opgegeten? Heldquote:
quote:Op zondag 26 november 2017 22:49 schreef FutureFairytale het volgende:
5x5 rondes + toetjesronde bij mijn favo sushitent
LEKKER! Wat is doubanjiang?quote:Op maandag 27 november 2017 09:50 schreef realAIVD het volgende:
Nu: koffie
voor vanavond ramen in de planning, met char siu, sugarsnaps, shiitakes, chilipeper en lente-ui...misschien ook wat quick pickled rode ui..
Overigens wordt dat wel smokkelen met de bouillon zelf, want die maak ik gewoon met een blokje en verder wat verse gember, sojasaus en doubanjiang
maar goed, toch zin in!
Haha, daar was ik vorige week nog.quote:Op maandag 20 november 2017 19:16 schreef Gutz het volgende:
[ afbeelding ]
Vlees! Bij Steak&Co in Londen.
Leuk concept, je kiest een stuk vlees, kiest je boter (evt met smaakje), je kruiden en je saus. Je krijgt het geserveerd als in even dichtgegrild stuk vlees met een klein steengrilletje en kan zelf bepalen wat je met je vlees doet.
Aanrader als je in Londen bent imho
Dat is spul uit de toko dat ik normaal eigenlijk alleen maar gebruik als ik mapo tofu maak,quote:Op maandag 27 november 2017 10:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
LEKKER! Wat is doubanjiang?
Ik had vanmorgen een banaan en maïswafels. Nu paar dropjes.
Vanmiddag bakje AH sushi (na al het sushigeweld van gisteren ) en een sinaasappel.
Vanavond boerenkool met worst.
die maak ik ook vaak. Lekkerquote:Op maandag 27 november 2017 20:45 schreef golfer het volgende:
Gehaktbal van de Librije met gewokte spruiten met spekjes en balsamico.
Ah in Amazing Oriental heb ik die potten gezien. Volgende keer dat ik ga ga ik zeker wat van die potten uitproberenquote:Op maandag 27 november 2017 17:53 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dat is spul uit de toko dat ik normaal eigenlijk alleen maar gebruik als ik mapo tofu maak,
Robin heeft natuurlijk een uitgebreide uitleg, met voorbeeld assortiment
http://www.aziatische-ingredienten.nl/chilibonensaus/
Ik gebruik eigenlijk altijd die van Lee Kum Kee, daar staat chili bean sauce op.
Echt heerlijk spul, een aanrader
Wat had je zoal van het lunchbuffet?quote:Op maandag 27 november 2017 19:49 schreef uniekhoorn het volgende:
Net broodje ha burger. Zelfgemaakt
Vanmiddag een vd Valk lunchbuffet. Gratis onee voor betaald ook nog. Was lekker
Broodje rosbief, broodje roomkaas met gerookte zalm, gewokte garnalen, gewokte biefstuk pepersaus, frietjes, kipgyros, rijst, kibbeling ravagottisaus. Was best te doenquote:Op dinsdag 28 november 2017 09:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat had je zoal van het lunchbuffet?
Lekker!!! Jum, biefstuk en garnalen bij lunchquote:Op dinsdag 28 november 2017 11:19 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Broodje rosbief, broodje roomkaas met gerookte zalm, gewokte garnalen, gewokte biefstuk pepersaus, frietjes, kipgyros, rijst, kibbeling ravagottisaus. Was best te doen
Zijn dat Chinese worstjes erin?quote:Op woensdag 29 november 2017 09:36 schreef realAIVD het volgende:
Nu koffie
Vanavond nog eens ramen maken, maar dan met andere noodles (eerder een pak zachte noodles gebruikt (vers wil ik het niet noemen), vanavond gebruik ik gedroogde ramen noodles van hakubaku.
De rest laat ik hetzelfde als eergisteren, was goed te doen
[ afbeelding ]
Ik denk char siu.quote:Op woensdag 29 november 2017 10:30 schreef Molo het volgende:
[..]
Zijn dat Chinese worstjes erin?
Ziet er lekker uit
Boterham met ham hier
te laat net boodschappen gedaanquote:Op woensdag 29 november 2017 12:04 schreef Molo het volgende:
Vandaag is Sint Pannekoek lieve mensen, vergeet het niet
char siu,quote:Op woensdag 29 november 2017 10:30 schreef Molo het volgende:
[..]
Zijn dat Chinese worstjes erin?
Ziet er lekker uit
Boterham met ham hier
Moet ik je komen verplegen?quote:Op woensdag 29 november 2017 17:54 schreef Muck het volgende:
Vanavonf hadden we spruitjes met gekookte aardappelen en draadjesvlees
Na een paar dagen hotel Mama i.v.m. een afgescheurde kuitspier, ben ik nu net op mijn eigen bank geploft met een mok koffie
Uitleg graag, wat zijn potstickers? Je eet toch geen labels van een potje Hak neem ik aan?quote:Op woensdag 29 november 2017 18:13 schreef Zo-is-dat het volgende:
Zelfgemaakte potstickers met dipsaus net zwarte azijn en erbij veel edame boontjes
Jawel, lekker!quote:Op woensdag 29 november 2017 18:15 schreef MCH het volgende:
[..]
Uitleg graag, wat zijn potstickers? Je eet toch geen labels van een potje Hak neem ik aan?
Eten ze dit alleen in de koude gebieden van Marokko?quote:Op woensdag 29 november 2017 19:18 schreef Maghrebijnse het volgende:
Ik heb harrira gemaakt. Heerlijk met dit weer. Zal zo foto plaatsen.
Nee, door heel Marokko. In de Ramadan wordt het dagelijks gegeten.quote:Op woensdag 29 november 2017 19:24 schreef MCH het volgende:
[..]
Eten ze dit alleen in de koude gebieden van Marokko?
Oooh lekker!!quote:Op donderdag 30 november 2017 18:58 schreef Zo-is-dat het volgende:
Tomatensoep met kerstomaatjes en vers gebakken Italiaans landbrood met zongedroogde tomaatjes en kruidenboter
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |