abonnement Unibet Coolblue
pi_176043155
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 10:17 schreef DorothyGale het volgende:

[..]

Ik dacht dat als je een medische indicatie had, dat ambulance er bij inbegrepen zat?

Ben nu maar alvast begonnen met het uitzoeken van de zorgverzekering voor 2018. De afgelopen jaren cancelde ik de verzekering op 31 december en tegen het einde van de maand januari koos ik een nieuwe :)

Dit jaar was ik verzekerd bij Delta Lloyd, maar dus niet alles gebruikt. In mei ben ik uitgerekend en waar ik geïnteresseerd in ben is vergoeding voor lactatiedeskundige, fysio en bevalling in het ziekenhuis. Ik wil erg graag thuis bevallen maar ik kan natuurlijk zomaar van gedachten veranderen. Nu dus even berekenen of een extra pakket zin heeft. En ik lees hier ook dat ik moet nagaan of mijn nieuwe verzekering contract heeft met mijn kraamzorg. Goede tip :)
en met je huisarts/tandarts etc ;)

En hier deed de verzekering lastig over de zwangerschapsyoga, die vergoedde ze alleen als ik de hele periode dat ik hem deed bij hen verzekerd was (en dat was 2016 én 2017) :')
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_176044376
Ah okee. Nu ben ik na een paar uur zoekwerk alsnog uitgekomen op dezelfde verzekeraar als vorig jaar, dus dat zit wel goed. Ik heb alle verzekeringsvoorwaarden uitgeplozen, wat een klus!

Toch maar gekozen voor een extra pakket. Eigen bijdrage kraamzorg en poliklinische bevalling, dat kan je wel tegen elkaar wegstrepen als je dit niet verzekert. Maar couveusezorg kan wel weer aardig aantikken.
pi_176046722
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 14:30 schreef exode het volgende:
Ah joh CZ heeft het nog ingewikkelder gemaakt zojuist. Zij zeggen nu dat alle dekkingen die ik wens alleen in het aanvullende pakket 'Gezinnen' zit, maar als ik naar

https://www.cz.nl/~/media(...)f6-97b0-55e27613adc7

en

https://www.cz.nl/~/media(...)60-a153-952cd9020c7f

kijk, zie ik de dekking ook bij de goedkopere verzekeringen staan.
Als je collectief kan krijgen met CZ is het ook wel de moeite waard. Ik heb aan aanvullend basis collectief dan genoeg (vergoed eigenlijk alles, behoudens max 75% eigen bijdrage kraamzorg). En dat voor maar 7 euro per maand extra.
Shine bright like a diamond.
pi_176344770
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 17:53 schreef June. het volgende:

[..]

Als je collectief kan krijgen met CZ is het ook wel de moeite waard. Ik heb aan aanvullend basis collectief dan genoeg (vergoed eigenlijk alles, behoudens max 75% eigen bijdrage kraamzorg). En dat voor maar 7 euro per maand extra.
Heb ik nu dus ook gedaan na heel wat contact met CZ.

DG: Ambulance valt onder je basisverzekering en gaat dus ten koste van je eigen risico. Wij hebben 2 keer het eigen risico opgemaakt door een ambulance tocht. (andere x had niets met zwangerschap te maken). Ambulance is altijd medisch lijkt mij....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')