abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175257752
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
2s.gif Op donderdag 23 november 2017 10:22 schreef Franny_G het volgende:
Ik ben best blij: het viel me van de week op dat op het multiculturele kdv van I alleen maar klassieke zelfgeknutselde zwarte pieten overal hingen. Ik heb na enige twijfel een mailtje gestuurd naar de vestigingsdirecteur met de vraag of ze dit met elkaar besproken hadden en wat hun standpunt hierin is. Directeur heeft meteen de medewerksters bij elkaar geroepen en ze waren het allemaal eens dat ze dit toch anders willen. Vanochtend was de leidster van I al bezig om regenboogpieten te maken, O+ .
O+

Ik kreeg van de week ook de nieuwsbrief van de basisschool waar Ketel over twee jaar heengaat. Speelde al een hele tijd met het idee ze te mailen over wat ze met Piet doen, maar nu stond in de nieuwsbrief al dat Piet er divers is en ze streven naar anders dan zwart. ^O^ Bij de multiculturele GO zijn er waarschijnlijk wel zwarte Pieten dit jaar, maar daar had ik gisteren ook een spontaan gesprekje over waarbij ze wel begrip op kon brengen voor mijn voorkeur voor roetpieten, dus wie weet volgend jaar...
pi_175259990
quote:
1s.gif Op donderdag 23 november 2017 09:41 schreef pinquit het volgende:

[..]

Poes, ik denk dat Hema het niet heeft. Alsin nooit gehad. Het hing nergens, en ook niet iets in dezelfde trant. Ik herinner me dat die broekjes met een batch andere broekjes met motiefjes verkocht werd.
Maarr het lijkt ook wel een stofje dat gebruikt kan zijn door zo'n webshopje van een moeke (of groepje moekes) die zelf kleertjes maken en dan vaak voor veel te veel verkopen, a la tinymoon e.d. Ik kan even niet op meer namen komen, maar die zijn er wel! Verkopen via webshopjes en Facebook.
Tinymoon heb ik al gecheckt, en daar hebben ze 'm iig niet.
ah kak! Bedankt in elk geval! Ik ben zelf ook nog even aan het zoeken. Had gewoon die moeder moeten aanspreken maar dat doe ik niet gauw :@
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_175260019
quote:
1s.gif Op donderdag 23 november 2017 07:25 schreef mousemicky het volgende:

[..]

Ik heb gegoogeld, maar kon ook niks vinden... Ik zou het eens proberen in het kinderkledingtopic!
ja wilde ik eerst doen, maar dacht dat het daar een beetje dood was en de mensen hier het toch wel zouden lezen. Bedankt voor het helpen :*
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_175260040
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 23 november 2017 07:52 schreef Mineola het volgende:

[..]

Ik kom vandaag of morgen bij een grote Hema, zal even voor je kijken of daar zoiets hangt.

Loj, wat onwijs stom en verdrietig zeg! Zou ik ook heeeeel erg van balen. Hoe reageerde die fotograaf toen je hem hiermee confronteerde?
Wat hierboven al stond, een nieuwe shoot laten doen rond je eerste trouwdag?

Franny, op basis van jouw posts en foto’s klinkt het alsof het gewoon I’s (en jouw) bouw is en bij haar hoort. Maar laten uitzoeken door bloedprikken kan idd nooit kwaad. Maak je je zorgen erover?
thanks!

Mensen zeggen van niet maaar wie weet :*
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_175260054
Heb trouwens ook op Ali gekeken aangezien het kindje schoenen van Ali droeg ( die E ook heeft ) maar geen resultaat tot dusver.
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
  donderdag 23 november 2017 @ 14:51:25 #181
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_175260139
quote:
1s.gif Op donderdag 23 november 2017 09:35 schreef Crumpette het volgende:
Voor wat het waard is Franny, de weegschaal staat voor W ook al anderhalf jaar stil ofzo. Hij hangt al sinds hij 1,5 is op de 15 kg. Soms een halfje meer, soms een halfje minder. Zorgen zijn -O- meh. Je wilt het ook gewoon gezellig houden aan tafel natuurlijk.
Hier ook al zo lang op ongeveer dat gewicht, maar hij groeit in de lengte wel en ze zeurden eerst vooral over overgewicht dus ja :’)

Maar kan me voorstellen dat t ongerust kan maken.

Verder weinig puf om te lezen en schrijven, sorry!
pi_175260303
registreer om deze reclame te verbergen
Kreeg net een Appje van mijn vrouw, B zei in zijn spel ineens:

'Opa D.i.n. is een sterretje, dat is de papa van mama M.o. Daarom zorg ik voor haar.' O+ Hij vroeg een paar weken geleden ook 'Mama als ik een trap heb, kan ik dan naar de sterren? Dan doe ik de ster open waar opa in zit en kan hij naar beneden komen.'

Geen idee waarom hij er ineens zo mee bezig is, mijn vader is 11 jaar geleden overleden. Soms noem ik mijn vader aan hem, maar dat is echt niet wekelijks bij wijze van spreke.
pi_175261599
Bijzonder exode! Lijkt me heel ontroerend om hem zulke dingen te horen zeggen. En wat er dan al in zo'n peuterhoofd om kan gaan over deze grote thema's.

I had vannacht een nachtmerrie. "Ik was in diep water en ik ging dood."
Brrrr, ik kreeg er zelf bijna de rillingen van.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_175266290
Exode daar zou ik ook wel even drie keer van slikken ja, heel ontroerend O+ .

Annie is wat botter rondom dat soort zaken. Ze stopte haar speelgoedmuis in de speelgoedkist. "Zo, die zit in de kist. Net als oerbeppe*." :@ .

*Oerbeppe is de oma van man die een paar maanden terug overleed.

Ze is vandaag gewogen en gemeten, nu 14 kilo en 98 cm en dus weer stabiel op de -1 lijn, na de vorige dip naar -2. Ogentest en verdere PPK gingen als een zonnetje, ze kon springen, bouwen, lijntjes tekenen en vertellen hoe oud ze was ("En ik ben BIJNA vier en dan mag ik naar de GROTE school!" :D ) en ze was helemaal in de wolken met haar 'ogendiploma' en de Frozen-kleurplaat.

Viel reuze mee dus, ik had meer gedoe van de dreumes die het niet tof vond dat z'n zus de blokjes mocht stapelen en hij niet :') .
pi_175268481
quote:
0s.gif Op donderdag 23 november 2017 10:33 schreef twist02 het volgende:

[..]

Goed om te lezen dit! ^O^
Zo'n typisch gevalletje van "het zal wel niet" maar inderdaad fijn om het dan uit te sluiten :Y

Heb het zelf ;)
heel vaak kijk ik naar lab uitslagen van huisartsen dat ik denk jammer dat je het niet even hebt mee geprikt om het uit te sluiten.
Maar denk ook vaak bij aanhoudende buikpijn had even gecheckt op wormeieren in de ontlasting want dat komt veel voor bij kinderen.

Balen dat je het hebt. Lijkt mij erg lastig! In je normale leven is het nog wel te regelen als je het eenmaal gewend bent maar die uitzonderingen zoals verjaardagen, uit eten en spontaan iets doen zonder er bij na te denken...

[ Bericht 9% gewijzigd door Goitske op 23-11-2017 22:04:42 ]
pi_175268829
In etappes bijgelezen, maar het blijft niet hangen. Dit is echt zo'n week waarin ik op alle fronten tekort schiet.
  donderdag 23 november 2017 @ 23:08:34 #187
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_175270230
.
(morgen als ik niet mobiel zit kom ik mijn verhaal nog eens doen)

[ Bericht 49% gewijzigd door Lemijn op 23-11-2017 23:16:47 ]
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_175276623
Ik vind het vooral heel fijn dat Opa wel bestaat voor B zeg maar. Mijn moeder heeft foto's van mijn vader in de woonkamer dus als hij er naar vraagt vertel ik over mijn vader. 1 van de foto's staat mijn vader trots naast de graafmachine waarop hij werkte, dat vindt B uiteraard de mooiste. En het feit dat B stapelgek is op graafmachines ver voor hij besefte wie opa was, dat vind ik het nog het allermooiste.

Ik vertrek na de lunch met B naar Zeeland, we zitten in een strandhuisjes met mijn moeder, zus en neefje van 14 jaar. Zin in! Mijn vrouw mag niet mee :D maar ze kan ook wel wat rust gebruiken, ze is moe, misselijk en duizelig, vandaag 6 weken zwanger (echt dan he, 8 volgens de telling zeg maar)

Fijn dat het zo goed ging Razz!
Dat is een nare droom Franny, brrrr.
pi_175293919
Veel plezier, exode!

J had zijn schoen gezet en kreeg er een paar kruidnoten en een schuimpje in. 'mmm' zegt hij dan overdreven. Om vervolgens tegen mij te zeggen: 'wil jij deze (schuimpje) opeten? Is lekker hoor'. Hij vindt snoep nog veel te zoet _O-
pi_175293983
Cc de gxwvb f😅😅😅
pi_175293992
Oeps de kinderen hadden mijn mobiel te pakken
pi_175294129
Herkenbaar, Hupje. :D. Het enige wat I van zijn Sint-Maartenbuit zelf opgegeten heeft is zo'n Knopperskoekje en 1 M&M. De rest heb ik maar opgegeten. :Y) .

I had vanochtend letterstempels in zijn schoen. Was ook voor ons een verrassing: ik had alle cadeautjes begin oktober al ingepakt, met pregnancy brain, dus echt geen idee meer wat overal in zit. :'). Ik weet alleen nog dat we nu n chocoladeletter te kort komen, want die heb ik tijdens het inpakken opgegeten. :@.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_175294194
Letterstempels O+
Lucas vind snoep inmiddels (helaas) wel ok nu, hij vraagt er ook af en toe om. We beginnen dus met opvoeden op dat gebied (niet zo gezond voor je tanden en buik, dus heel af en toe eentje)

Iemand btw een tip voor het oppervlakkig introduceren van Sint? Geen uitgebreide filmpjes ofzo, geen sintjournaal, maar een boekje oid waar het verhaal kort en helder in staat zonder poespas? Ik zou het nog wel een jaar over willen slaan, maar de schoonmonsters komen met kado’s, dus een klein beetje context moet eigenlijk wel vind ik (anders is het just another day at the grandparents-komen-langs-met-kadootjes-office redelijk snel na zijn verjaardag :{ ) Dus: wel het verhaal maar geen poeha en stress. Hjlp :+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_175294374
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 november 2017 08:20 schreef DevilsAndDust het volgende:
Herkenbaar, Hupje. :D. Het enige wat I van zijn Sint-Maartenbuit zelf opgegeten heeft is zo'n Knopperskoekje en 1 M&M. De rest heb ik maar opgegeten. :Y) .

I had vanochtend letterstempels in zijn schoen. Was ook voor ons een verrassing: ik had alle cadeautjes begin oktober al ingepakt, met pregnancy brain, dus echt geen idee meer wat overal in zit. :'). Ik weet alleen nog dat we nu n chocoladeletter te kort komen, want die heb ik tijdens het inpakken opgegeten. :@.
Haha weet je wel welke letter?
Hier had Teun dino stempels in zijn schoen. Jan een bouw pakketje van een houten race auto dus vanmiddag beven rustig knutselen aan tafel met de jongens.

Eerst naar het Kabouterbos vandaag even uitrazen
  zaterdag 25 november 2017 @ 09:01:30 #195
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_175294398
Het sinterklaasboek voor peuters en kleuters!
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_175294504
DAD :D . I vindt heel veel snoep ook niet echt lekker, maar ze is al wel echt een chocolade monster. Waar ik me dan weer over verbaas, want ik word na een stuk chocola meestal misselijk. :') .

Lemijn, ik ben wel benieuwd naar je verhaal!!

JM, je hebt een boekje in die reeks over Anna dat gaat over Sinterklaas. Vorig jaar heb ik het veel voorgelezen aan I, toen we ook nog niet naar het Sinterklaasjournaal keken.
https://www.bruna.nl/boeken/lieve-sinterklaas-9789044806137
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  zaterdag 25 november 2017 @ 09:30:11 #197
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_175294684
Wij lezen nu Sinterklaas van Charlotte Dematons, echt een geweldig boek. Misschien te moeilijk voor een tweejarige, maar ze vindt het erg leuk. Vandaag de intocht en schoen zetten *O*
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_175294855
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 08:29 schreef JufMariska het volgende:
Letterstempels O+
Lucas vind snoep inmiddels (helaas) wel ok nu, hij vraagt er ook af en toe om. We beginnen dus met opvoeden op dat gebied (niet zo gezond voor je tanden en buik, dus heel af en toe eentje)

Iemand btw een tip voor het oppervlakkig introduceren van Sint? Geen uitgebreide filmpjes ofzo, geen sintjournaal, maar een boekje oid waar het verhaal kort en helder in staat zonder poespas? Ik zou het nog wel een jaar over willen slaan, maar de schoonmonsters komen met kado’s, dus een klein beetje context moet eigenlijk wel vind ik (anders is het just another day at the grandparents-komen-langs-met-kadootjes-office redelijk snel na zijn verjaardag :{ ) Dus: wel het verhaal maar geen poeha en stress. Hjlp :+
Geen verhaal met tekst, maar wel prachtige illustraties: Sinterklaas van Charlotte Dematons O+ Aanrader!

Edit: Ah Saskia zei dit ook al zie ik.
pi_175294864
quote:
1s.gif Op donderdag 23 november 2017 14:47 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

thanks!

Mensen zeggen van niet maaar wie weet :*
Heb gekeken maar zag idd alleen het broekje, helaas!
pi_175295068
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 november 2017 09:47 schreef Mineola het volgende:

[..]

Heb gekeken maar zag idd alleen het broekje, helaas!
-O- Jammer, maar bedankt voor de moeite !
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')