abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175187547
registreer om deze reclame te verbergen
Ik had zo uitgekeken om met E naar de intocht te gaan. maar nieuwe baan en kon geen vrij krijgen -O- toen had ik gehoopt dat mijn familie met haar zou gaan. Mijn ma was jarig en iedereen was daar. Maar ze hadden E niet meegenomen. ( mijn moeder heeft het tegengehouden omdat E een paar keer moest hoesten :') wtf ) Nu was ik al begonnen met verhaaltjes lezen en liedjes oefenen. E weet ook wel wie sinterklaas is, maar ik denk dat zo'n intocht het wat echter gemaakt heeft. Nu voelt schoenzettten zo nutteloos. Dus ik denk dat ik alles maar voor 5 dec doe. Ook met het oog op het feit dat E op 24 nov alweer 3 zal worden.

Toch jammer. -O-

Terwijl ik dit type zit ze mee te loeren op de computer en roept ze naar onderstaande emoticons '' oh dat is een lief sinterklaasje mama!'' Dus ze weet het wel... :) <O)
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_175187721
Hier vanochtend echt een priceless bekkie dat er wat in haar schoen zat. En dan waren er ook nog snoepjes en koekjes. :o Heel die Sinterklaas is leuk, maar dat paard is ze geen vrienden mee, want die heeft de wortel opgegeten en die was toch van haar. :(
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_175187807
Sterkte Fazz, dat is zo sneu! En dan zo onverwacht.

Hahaha, Kris, dat is ook heus niet tof van het paard :P.

Bracht Twix net naar het kdv en hij zag vanuit de auto al dat zijn favoriete leidster weer terug is van een lange vakantie. Dat glunderende koppie sprak echt boekdelen O+ .
pi_175188072
registreer om deze reclame te verbergen
Ah wat sneu Fazz, sterkte!

Wij hadden zaterdagochtend eerst een fotoshoot met mijn schoonfamilie. Erg leuk, alleen jammer dat B er op een gegeven moment klaar mee was en we er wel leuk op staan met zijn 3en maar hij weigerde te lachen. Wel mooi om die interactie tussen de kinderen te zien. Mijn 2 nichtjes van bijna 4 zijn echte meisjes zeg maar en mijn neefjes zijn net 6 en 7. B valt er daardoor altijd een beetje tussen. Maar hij speelde echt zo leuk en ik was zo trots dat hij zijn weg daar steeds beter in vindt.

Daarna met de hele bups naar de intocht. Was erg leuk. B vond het geweldig en was erg blij dat hij zijn schoen mocht zetten 's avonds. Hij had ook een schaal water voor het paard neergezet.
pi_175190668
Heeft iemand een gouden tip voor slechtdrinkende peuters?
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_175190756
quote:
0s.gif Op maandag 20 november 2017 11:05 schreef pinquit het volgende:
Heeft iemand een gouden tip voor slechtdrinkende peuters?
Die van mij vindt het momenteel superleuk om uit een bidon te drinken, dus we stoppen er dan water in.. dan drinkt hij wel goed.
pi_175193054
registreer om deze reclame te verbergen
Wat jammer Moeraskat! Je had ze wel getipt om erheen te gaan? Aan de andere kant heb je nu voor volgend jaar wel nog een kans om zelf De Eerste Sintintocht te doen! <O)

quote:
0s.gif Op maandag 20 november 2017 08:19 schreef Krisvc het volgende:
Hier vanochtend echt een priceless bekkie dat er wat in haar schoen zat. En dan waren er ook nog snoepjes en koekjes. :o Heel die Sinterklaas is leuk, maar dat paard is ze geen vrienden mee, want die heeft de wortel opgegeten en die was toch van haar. :(
Hahaha, dat deed mijne ook. Vorig jaar al. Dat kleuter heel enthousiast wortels klaarzette voor het paard en die kleine smurf tijdens het zingen alvast eraan begon. Kleuter weer gepikeerd _O-

Zo leuk om het verschil tussen eerste en tweede kind weer eens te zien. Waar oudste Sinterklaas dit jaar pas echt boeiend gaat vinden krijgt de jongste het nu al volop mee, inclusief SOOMBOOT!!! gillen naar de tv, sinteklaaaassss!!! aanwijzen op het pakpapier en vol spanning het sinterklaasjournaal meekijken, wel 3 volle minuten :+

Mooi bruggetje: ik las in het dreumestopic over moeite hebben met je kind voorliegen over de sint etc. Hoe zien jullie dat?

Ik zie dit zelf helemaal niet als liegen of 'niet de waarheid vertellen'. Ik geniet van die koppies vol verwondering en eventuele kritische vragen stel ik soms terug: hoe denk je dat Sint dat regelt? Maar dat soort vragen zijn eigenlijk nog niet aan de orde.
Echte onwaarheden als 'Sinterklaas bestaat echt' presenteer ik sowieso al niet als feit, dat zit er behoorlijk ingebakken. Ik stel dan bv de vraag of zij denken dat iets kan (bijvoorbeeld 'Zou een koe vijf poten kunnen hebben? Ja misschien wel he? Ik heb dat nog nooit gezien, de meeste koeien hebben er vier'). Het is eerder een kwestie van dingen (nog) niet vertellen. Maar dat geldt voor veel meer zaken. Ook gewoon omdat ze nog klein zijn en ik niet alles bij hun leeftijd vind passen. Ignorance is bliss, je kunt je later nog lang genoeg zorgen over dingen maken. Op een gegeven moment gaan ze zich vast wel dingen afvragen en komt het vanzelf, hoop ik :+

Maar goed, ik heb mijn ouders ook nooit als leugenaars gezien omdat zij voor Sinterklaas speelden. Dus ik associeer Sinterklaas daar ook helemaal niet mee.
pi_175193447
quote:
0s.gif Op maandag 20 november 2017 12:57 schreef Mineola het volgende:
Mooi bruggetje: ik las in het dreumestopic over moeite hebben met je kind voorliegen over de sint etc. Hoe zien jullie dat?
Ongeveer hetzelfde als jij. Ik zie het helemaal niet als liegen, maar als een magisch sprookje. Helaas heeft man wel die leugen-associatie en voelde hij het ook echt zo toen zijn ouders hem vertelden hoe het zit. Dat vind ik wel lastig manoeuvreren, want ik ben dol op Sinterklaas en wil dat Ketel heel graag meegeven (hoewel wel met roetpieten, ik mijd echt zwarte Pieten), terwijl mijn man het allemaal maar niks vindt. Toch een beetje domper op de feestvreugde.
pi_175193622
Ik zie het ook niet als liegen, ik vond het magisch als kind en als volwassene nog steeds. EN ik zou het vervelend vinden als iedereen in geloofde behalve B....dat lijkt me enorm lastig. Maar dat is niet de reden van overigens.
pi_175193994
Wij vertellen Sjaak dat Sinterklaas vroeger heeft bestaan en wat hij allemaal deed, en dat we dat nu naspelen. Het is niet perse zo dat ik het als liegen zie, maar het voelde niet goed om het anders te doen. We doen hetzelfde met de paashaas en de kerstman.
We hebben het huis wel wat versierd voor Sinterklaas en we zingen ook liedjes enzo, we gaan wel mee in d sfeer. We zoeken het alleen niet op, gaan niet naar de intocht en kijken geen Sinterklaasjournaal enzo. Vind ik nergens voor nodig.

Op 5 december krijgt Sjaak een gezelschapsspel van ons, dat is in onze familie traditie.

Het kdv weet hoe wij dit doen en die gaan er voor Sjaak in mee en houden er rekening mee. Ik ga er vanuit dat Sjaak niet vertelt hoe het zit maar daar maak ik me ook geen zorgen om. We kunnen uitleggen dat andere gezinnen het anders vieren. Het kdv maakt zich er ook geen zorgen om. Die zeiden dat ze het dan wel oplossen, mocht Sjaak iets verklappen.
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_175194262
uuhmm, de paashaas heeft toch niet echt bestaan? Of neem ik dat nu te letterlijk? :)

Ik zie het ook niet als liegen. Vind het ook een mooi sprookje. Laatst wel aan kleuter uitgelegd hoe sinterklaas ontstaan is toen ze vroeg wrom sinterklaas eigenlijk iets in je schoen stopt. Maar zonder te verklappen dat t tegenwoordig wat anders in elkaar zit..
L zingt normaal bijna niet (behalve "Olifantje op de stoep": hilarisch vindt hij zelf), maar tot mijn verbazing kon hij gister bij de schoen uit volle borst sinterklaasliedjes meezingen (en van de meeste de oude varianten die ik ook ken). Dus lijkt alsof hij ze van vorig jaar heeft onthouden ofzo (of stiekem met zusje geoefend) want op t kdv zingen ze de nieuwerwetse..

(oh en L vind het spannend en zegt dus; mama, jij hebt dat in mijn schoen gedaan toch?. Ik ontken nog bevestig, maar kleuter verteld dat ik t niet was, maar de chte sinterklaas)
  maandag 20 november 2017 @ 14:05:02 #87
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_175194461
Liegen mwa nee, ik heb zelf echt helemaal niks met Sinterklaas, geloofde er zelf eigenlijk nooit in zonder dat mij dat verteld is en vond het een hoop poeha om niks. Wilde zelf ook de aanpak van het verhaal van vroeger hanteren, maar vriend is wel een Sinterklaas fan, dus dan doet mijn mening niet terzake in deze. Daarbij hoop ik wel dat ze het net zo magisch gaan vinden als sommige van jullie hier, dat gun ik ze wel. Dat gaat boven mijn rationele afkeer.

Ik ga dus vol mee in de Sinterklaas-poeha ;) .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  maandag 20 november 2017 @ 14:14:53 #88
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_175194675
Nog gefeliciteerd met Fransie!!! O+ *O* *O* *O*

Fazz wat sneu van jullie poes. Heel veel sterkte :*

Vv moest bij de intocht niks van de Pieten hebben.. en Sint vond hij ook eng en keek de andere kant uit. Tot er n Piet zelf naar hem toe kwam en vroeg of hij pepernoten wilde hebben... eigenlijk had ik verwacht dat hij weg zou kruipen.. maar nee.. toen hield hij zijn handjes uit en kreeg hij wat lekkers 8} O+

Ondertussen zat Aa in de wagen keihard te swingen op de pieten-hoempapa-band _O-
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
  maandag 20 november 2017 @ 14:17:23 #89
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_175194725
Ik zie het ook niet als liegen, maar als iets geweldigs om in te geloven als je klein bent. Sinterklaasavonden en de spanning die daarbij hoorde behoren tot mijn leukste herinneringen O+ en ik gun mijn kinderen hetzelfde.

Ik was zelf ook helemaal niet boos ofzo toen ik erachter kwam dat het niet echt was.

Ik zou ook echt not amused zijn als kinderen die al jong verteld wordt dat het nep is, dit aan mijn jonge kinderen zouden doorvertellen. Ik zou me zwaar bestolen voelen :X
pi_175196268
I is best wel bezig met 'echt' en 'nep'. En over Bollo de beer zei ze op vakantie ook: "Mama, dat is een pak hoor. Oh nee. Nee, ik bedoel: een kostuum." _O- .
Maar ze ging er vervolgens wel helemaal in op. Dat valt me sowieso op: ze stellen op deze leeftijd heel veel (waarom)-vragen, en I is best kritisch bij alles, maar tegelijkertijd zijn die fantasie en het magisch denken grenzeloos. En dat is voor mij het belangrijkste punt: op deze leeftijd lopen werkelijkheid en fantasie helemaal in elkaar over. Of iets echt is of 'een leugen' of sprookje is voor hen niet relevant. Dat wordt weer anders als ze eenmaal een jaar of 8 zijn.

Ik ben wel benieuwd hoe lang het zal duren. Vragen van I beantwoord ik met: wat denk je zelf. En ik heb me ook voorgenomen dat als zij me op de man af vraagt of hij echt bestaat of niet en dan zelf aangeeft te denken dat hij niet bestaat ik ook niet zal gaan volhouden dat hij wel bestaat. Op die manier haar 'voorliegen' vind ik ook niet goed voelen.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 20 november 2017 @ 16:19:56 #91
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_175197396
quote:
7s.gif Op maandag 20 november 2017 07:54 schreef Moeraskat het volgende:
Ik had zo uitgekeken om met E naar de intocht te gaan. maar nieuwe baan en kon geen vrij krijgen -O- toen had ik gehoopt dat mijn familie met haar zou gaan. Mijn ma was jarig en iedereen was daar. Maar ze hadden E niet meegenomen. ( mijn moeder heeft het tegengehouden omdat E een paar keer moest hoesten :') wtf ) Nu was ik al begonnen met verhaaltjes lezen en liedjes oefenen. E weet ook wel wie sinterklaas is, maar ik denk dat zo'n intocht het wat echter gemaakt heeft. Nu voelt schoenzettten zo nutteloos. Dus ik denk dat ik alles maar voor 5 dec doe. Ook met het oog op het feit dat E op 24 nov alweer 3 zal worden.

Toch jammer. -O-

Terwijl ik dit type zit ze mee te loeren op de computer en roept ze naar onderstaande emoticons '' oh dat is een lief sinterklaasje mama!'' Dus ze weet het wel... :) <O)
Kun je de intocht niet terugkijken, evt? En sinterklaasjournaal?

Het is geen must hoor, maar imdat je zo teleurgesteld bent...
  maandag 20 november 2017 @ 16:26:48 #92
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_175197532
quote:
2s.gif Op maandag 20 november 2017 15:28 schreef Franny_G het volgende:
I is best wel bezig met 'echt' en 'nep'. En over Bollo de beer zei ze op vakantie ook: "Mama, dat is een pak hoor. Oh nee. Nee, ik bedoel: een kostuum." _O- .
Maar ze ging er vervolgens wel helemaal in op. Dat valt me sowieso op: ze stellen op deze leeftijd heel veel (waarom)-vragen, en I is best kritisch bij alles, maar tegelijkertijd zijn die fantasie en het magisch denken grenzeloos. En dat is voor mij het belangrijkste punt: op deze leeftijd lopen werkelijkheid en fantasie helemaal in elkaar over. Of iets echt is of 'een leugen' of sprookje is voor hen niet relevant. Dat wordt weer anders als ze eenmaal een jaar of 8 zijn.

Ik ben wel benieuwd hoe lang het zal duren. Vragen van I beantwoord ik met: wat denk je zelf. En ik heb me ook voorgenomen dat als zij me op de man af vraagt of hij echt bestaat of niet en dan zelf aangeeft te denken dat hij niet bestaat ik ook niet zal gaan volhouden dat hij wel bestaat. Op die manier haar 'voorliegen' vind ik ook niet goed voelen.
De magische wereld van de kleuter O+

M heeft gezien dat ik (probeerde stiekem) een chocoladeklaasje te kopen. Hij zat erom te piepen toen hij hem zag in de winkelwagen. Toen heb ik gezegd dat het een verrassing was, en dat we het moesten bewaren.

Volgende dag zat ie in zn schoen, nou echt niet dat ie daar vraagtekens bij had hoor :P

Ik had dus als vierjarige een vriendinnetje die bij ons aan tafel luidkeels verkondigde dat sinterklas niet bestaat en dat haar ouders dat altijd al gezegd hadden. Ik werd heel boos want ze mocht niet liegen, en mijn moeder was heel laconiek (hoorde ik later), even meisje apart genomen en gezegd dat wij thuis nog wel in sinterklaas geloven en dat t niet zo leuk is om dat te zeggen, ook al heeft ze gelijk. Dat ouders dat kunnen kiezen.

Overigens g loofde ik toen al geen klap meer van die schoen :P we van de pakjesavond O+ en ook was er wel besef dat er vroeger vast een ndere sint was omdat 1000 jaar wel erg oud is.
pi_175197596
Ik denk dan maar: mijn ouders en iedereen in mijn omgeving hebben me altijd voorgehouden dat God bestaat, met twee keer per zondag kerkbezoek en alles. En dat neem ik ze verder ook niet kwalijk of zo. :P .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_175198550
Ik heb er over na gedacht en me voorgenomen om het open te laten. Ik ga dus niet tegen mijn kinderen te zeggen dat sinterklaas niet bestaat (totdat ze in groep 4/5 zitten uiteraard, of wanneer gelooft een kind niet meer over het algemeen?). Maar ik ga ook niet bewust zeggen dat sinterklaas bestaat en allemaal verhalen en uitvluchten verzinnen wanneer er kritische of scherpe vragen worden gesteld. Inderdaad iets in de zin van "wat denk je zelf?", zoals Franny zegt. Maar dat is voorlopig toch nog niet van toepassing denk ik. En het is een voornemen...
Ik vond het overigens ook een soort van magisch toen ik niet meer geloofde.
pi_175201677
Nou we zijn net terug van pakjesboot 12 bekijken O+ Wel klein hoor, maar ook luxe van binnen. R. liep gewoon met de piet mee en gaf sinterklaas zonder te twijfelen een hand haha. Wel goed georganiseerd. Kost wat, (9 euro p.p.) maar dan heb je ook wat, al deed ik het vooral voor mezelf :@

We hadden CB vandaag (3 jaar afspraak) en ik ben best van slag nu. Qua groei enzo prachtig lijntje: 18,1 kilo (jaja wij hadden het wel verwacht) en 97 cm. De blokjestest ging niet helemaal ok, het driehoekige blokje kreeg hij niet voor elkaar en een rechte lijn tekenen ook niet. Viel de dokter totaal niet over. Toen de ogen test. We hadden geoefend, vanochtend nog eens de plaatjes doorgenomen. Hij wist ze allemaal vlekkeloos op te noemen dus hij kende ze. Wist dat hij een bril kreeg en deed zelf de hand voor de ogen. Hij had er zin in. Bleek dat hij aan de andere kant van de kamer moest zitten, meter of 4 denk ik verderop. En de bril op dus. De bovenste drie rijen kon hij alles wel van zien. Maar toen kwam de vierde rij en hij turen en kijken, en hij raadde een keer verkeerd. Vooral de 'eend/vogel' kon hij niet zien bij de vierde rij... Dokter paar keer weer iets omhoog en weer naar beneden. Andere oog precies zo. Ze zei hmm, het is net geen voldoende en vroeg naar lui oog in de familie (lui oog, weet niet eens wat het is, maar wij hebben het niet in de familie, wel brildragers). Straks moet R. een bril, kan hij niet meer stoeien :'( Wie heeft dit ook zo meegemaakt? Hij durfde de plaatjes te zeggen, kende ze ook. Hij probeerde het ook echt, niet dat hij ineens geen zin meer had. In de auto vroeg ik wat het was. Hij zei spannend, en ik kon het echt niet zien. :o Over drie maanden komen we weer terug en dat vind ik fijn. En ga ik oefenen en nu niet meer vlak voor hem zittend maar drie meter verderweg met een lap over zijn oog, maar pff, wat zou dit nou zijn?
&lt;a href="http://s1175.photobucket.com/user/HilmoFOK/library/Maat%2074%20jongens?sort=3&page=1" rel="nofollow" target="_blank"&gt;Mijn verkoop pagina kleertjes jongens&lt;/a&gt;
  maandag 20 november 2017 @ 19:42:46 #96
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_175201855
Hilmo, bij Soes was bij de 3jaarafspraak laatst 1 oog ook minder maar bij haar deden ze er heel vrijblijvend over, inderdaad volgende keer nog eens kijken maar met de voetnoot dat het op die leeftijd nog heel lastig te beoordelen is. En dat zeiden ze met de wetenschap dat ik met mijn (pr-laser) -7,25 nog niet eens de grooste oogafwijking in mijn familie heb :+

Dus ik zou de vervolgafspraak nog even afwachten, wie weet valt het mee. (en zo niet, dan komt ook dat wel weer goed ;))
  maandag 20 november 2017 @ 19:44:49 #97
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_175201920
quote:
0s.gif Op maandag 20 november 2017 19:36 schreef Hilmo het volgende:
Nou we zijn net terug van pakjesboot 12 bekijken O+ Wel klein hoor, maar ook luxe van binnen. R. liep gewoon met de piet mee en gaf sinterklaas zonder te twijfelen een hand haha. Wel goed georganiseerd. Kost wat, (9 euro p.p.) maar dan heb je ook wat, al deed ik het vooral voor mezelf :@

We hadden CB vandaag (3 jaar afspraak) en ik ben best van slag nu. Qua groei enzo prachtig lijntje: 18,1 kilo (jaja wij hadden het wel verwacht) en 97 cm. De blokjestest ging niet helemaal ok, het driehoekige blokje kreeg hij niet voor elkaar en een rechte lijn tekenen ook niet. Viel de dokter totaal niet over. Toen de ogen test. We hadden geoefend, vanochtend nog eens de plaatjes doorgenomen. Hij wist ze allemaal vlekkeloos op te noemen dus hij kende ze. Wist dat hij een bril kreeg en deed zelf de hand voor de ogen. Hij had er zin in. Bleek dat hij aan de andere kant van de kamer moest zitten, meter of 4 denk ik verderop. En de bril op dus. De bovenste drie rijen kon hij alles wel van zien. Maar toen kwam de vierde rij en hij turen en kijken, en hij raadde een keer verkeerd. Vooral de 'eend/vogel' kon hij niet zien bij de vierde rij... Dokter paar keer weer iets omhoog en weer naar beneden. Andere oog precies zo. Ze zei hmm, het is net geen voldoende en vroeg naar lui oog in de familie (lui oog, weet niet eens wat het is, maar wij hebben het niet in de familie, wel brildragers). Straks moet R. een bril, kan hij niet meer stoeien :'( Wie heeft dit ook zo meegemaakt? Hij durfde de plaatjes te zeggen, kende ze ook. Hij probeerde het ook echt, niet dat hij ineens geen zin meer had. In de auto vroeg ik wat het was. Hij zei spannend, en ik kon het echt niet zien. :o Over drie maanden komen we weer terug en dat vind ik fijn. En ga ik oefenen en nu niet meer vlak voor hem zittend maar drie meter verderweg met een lap over zijn oog, maar pff, wat zou dit nou zijn?
Relax Hilmo :). Een bril is echt niet het einde van de wereld en tuurlijk kan stoeien nog wel. Er zijn meer kindjes met een bril he, en die spelen en stoeien ook allemaal gewoon. Die bril kan namelijk ook af ;). Gewoon nog een keer de oogtest en anders naar de oogarts.

Wij hadden vandaag ook cb toevallig maar dat ging echt totaal anders :D. Gewicht 13,3 kg en 92 cm met 3j 2m, ukje. Ze wilde overigens niet meten en wegen, was drama :'). Na lang proberen (en zelf ook op de weegschaal }:| toch gelukt...). Blokjes ging goed, rechte lijn tekenen ook. Liet niet horen hoe goed ze kan praten maar soit (ze zei alleen maar 'mama' en 'ik wil dat niet :')')En toen de oogtest. No way dat ze mee ging werken, ze weigerde ALLES. Geen bril op, niet de plaatjes benoemen, niet mijn hand voor haar oog. Gewoon niets. Dus wij moeten over een maand ook weer terug :+
  maandag 20 november 2017 @ 19:45:00 #98
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_175201929
Hilmo, ik zou er geen ding van maken en weer te gaan oefenen. Hij kent ze. Als hij ze kan zien weet hij ze de volgende keer ook en als hij ze niet kan zien, dan meten ze volgensmij niet zomaar een bril aan. Dan moet je nog een station langs.

Stoeien met een bril gaat trouwens prima, gewoon voor het stoeien de bril af zetten.

Zou me er niet te druk om maken.

Moet ook maar eens door gaan geven dat ik een nieuw nummer heb bij het cb. :+
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_175202235
Hahah Soesa, dat ging zeker anders. Dat van het praten hadden wij net zo. Hoe gaat het praten, vroeg de dokter. Haha. Hij zei haast geen woord, maar dat is altijd zo bij vreemden of verlegenheid.

Bedankt voor jullie tips. Niet extra oefenen is een goede ja. De dag ervoor ofzo herhalen we even de plaatjes en verder niet. Anders wil hij straks helemaal niet meer.
&lt;a href="http://s1175.photobucket.com/user/HilmoFOK/library/Maat%2074%20jongens?sort=3&page=1" rel="nofollow" target="_blank"&gt;Mijn verkoop pagina kleertjes jongens&lt;/a&gt;
  maandag 20 november 2017 @ 20:09:31 #100
101840 Rijstebuiltje
De allerliefste dat ben jij!
pi_175202660
quote:
0s.gif Op maandag 20 november 2017 19:54 schreef Hilmo het volgende:
Hahah Soesa, dat ging zeker anders. Dat van het praten hadden wij net zo. Hoe gaat het praten, vroeg de dokter. Haha. Hij zei haast geen woord, maar dat is altijd zo bij vreemden of verlegenheid.

Bedankt voor jullie tips. Niet extra oefenen is een goede ja. De dag ervoor ofzo herhalen we even de plaatjes en verder niet. Anders wil hij straks helemaal niet meer.
Troost je Hilmo, mijn laatste bezoek aan het CB was ook erg 'bijzonder'. Mijn relaas staat wat topics terug, maar om het kort te houden: wij lopen nu onder controle bij de oogarts. E. heeft een afwijking aan beide ogen met een cilinder, maar de afwijking is minimaal en een bril lost het probleem niet op. De cilinder doet dat momenteel. Ik moet in februari terug voor controle, als dan blijkt dat haar oogjes idd achteruit zijn gegaan krijgt ze onherroepelijk een brilletje. Het is maar zo. We zijn er dusdanig mee op tijd, dat ze er nog vanaf kan geraken, dus ik zie wel wat het wordt. Tegenwoordig zijn de brilletjes van tegenwoordig hartstikke hip! :)
[url="http://lb1f.lilypie.com/uNDDp2.png]Trotse mama, van het liefste meisje[/url]
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')