abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175067772
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Shakira heeft noodgedwongen de rest van haar geplande Europese tournee afgezegd. In een verklaring laat de Colombiaanse zangeres weten dat ze in oktober een bloeding in haar stembanden heeft gehad.
Zo'n bloeding kan ontstaan door bijvoorbeeld kortdurend hard stemgebruik. In de stemplooi scheurt dan een bloedvaatje met als gevolg een slechte stem. Shakira blies vorige week al shows in Keulen, Parijs, Antwerpen en Amsterdam af vanwege haar stemproblemen. Tot dusver liet ze echter in het midden wat de oorzaak van de problemen was.

"Mijn nachtmerrie is nog niet afgelopen", zegt Shakira nu. "Op dit moment probeer ik er alles aan te doen om volledig te herstellen." Dat betekent dat de zangeres voorlopig niet in actie kan komen. Op doktersadvies moet ze enkele weken rust nemen.

"In alle jaren dat ik zing, heb ik zoiets nog nooit meegemaakt", aldus de 40-jarige zangeres. "Het doet pijn dat ik deze maand niet kan zingen, vooral voor degenen die kaartjes hebben gekocht en mij vergezellen tijdens mijn tournee langs de verschillende Europese landen."

De tour moet in 2018 alsnog doorgaan. Data worden op een later moment bekendgemaakt. Shakira zou dinsdagavond eigenlijk optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam en tot 4 december zou ze nog twaalf andere shows geven in onder meer Lissabon, Barcelona, Milaan en Mnchen.
Ik wist niet dat Gerard Piqu zulk slecht zaad had.
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
  dinsdag 14 november 2017 @ 17:14:23 #2
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_175069487
Wijven en bloedingen :')
Duidelijk het zwakke geslacht.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_175069724
Neem eens wat zanglessen zodat je leert je stembanden en stem correct te gebruiken.
pi_175069782
registreer om deze reclame te verbergen
Ze kon al niet zingen, zou weinig verschil zijn geweest.
Some things should be simple; even an end has a start
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')