abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 24 november 2017 @ 17:24:24 #251
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_175282973
En, nog even knuffeltijd gekregen Nolita? Fijne verrassingen vind ik dat altijd, opeens zo’n lange slaap. Maar ook gek inderdaad.

Over de vitamines: ik maakte gewoon het flesje op na 3 maanden. De vit K hoeft niet meer, maar dat is wat anders dan dat het niet meer mag (lijkt mij he, maar ik heb het tegendeel nergens kunnen vinden). Weggooien vond ik zonde.

Zeer herkenbaar ook hier wat betreft de verwarring over babysignalen. Vooral honger en slaap houd ik slecht uit elkaar. Maar eigenlijk geeft dat niet want ik krijg toch geen slaap voor elkaar zonder drinken :'). Ik noem hem vaak een onbegrijpelijke baby, lekker de verantwoordelijkheid wegschuiven ;)

Arme krentenbol! Is hij erg zielig, Adrian?
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_175283423
Die verwarring hebben we hier ook hoor :D hier gaan ook vaak flesjes de gootsteen in omdat ie toch na n slok in slaap viel of omdat t geen honger bleek maar kramp 8)7

Al beginnen we steeds meer op elkaar afgestemd te raken en gaat het minder vaak "mis" ^O^

Ik zag een keer n goed filmpje over het verschil tussen honger en slaapsingalen, daar heb ik veel aan gehad. Ik zal eens kijken of ik het kan vinden
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_175283445
https://www.inbakeren.nl/basis/lichaamstaal/

Hier staat ie op :D vooral t krakende deur geluid, als je dat eenmaal herkent _O_
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_175289095
Hier wordt ook veel gesabbeld, maar vaak herken ik honger omdat hij dan echt smakt op zijn handjes.

Vanavond ineens weer een huilavondje ;( zo zielig hoe een baby zichzelf in de weg kan zitten. Nu gelukkig wat rustiger door het knuffelen met papa O+

Beterschap Adrian, jammer dat hij het nu al heeft, want dan kan hij het nog een keer krijgen later ;(
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175290505
Ik heb de vitamine K ook op gemaakt, als ze het 12 weken nodig hebben kan het daarna vast ook geen kwaad.

Hongersignalen heb ik nooit begrepen. Ik geef ze gewoon drinken als ze blijven huilen of het 3 uur is sinds de laatste voeding. Borstweigeren is hier alleen bij heel erg overstuur eventjes.

Beterschap Adrian! Heb je twee krentenbollen?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_175294987
1e nacht van de vakantie en Em spuugt s ochtends vroeg in bed een hele voeding over me heen :( echt van die zure golven, heeft ze nog nooit gedaan. Dus ze heeft vandaag ook haar eerste douche gehad en gelukkig hebben we vier matrassen inclusief lakens die niet gebruikt worden...
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_175298369
Ik vind het zo apart dat onze baby's bijna even oud zijn LeSage. Ik vind altijd heel veel herkenninh in jouw posts. :) De onze deed gister ook ineens weer een huilavond. Hij lijkt ook wat verkouden, dus we doen even extra vitamine knuffel. Wel vervelend dat dat dan net in een weekend moet dat man veel weg is, maar nouja. Ik hoop vooral datie snel opknapt.

Ldg, interessant linkje wel. Ik ga het filmpje vanmiddag even bekijken (mobiel doet hij het hier niet). Hier wisselt het heel erg. Ene moment denk ik hem door te hebben en gaat het best heel goed. Andere moment snap ik weer niets van wat hij wil. :')

FF, oei, das geen lekker begin van je vakantie. Ik las ook al iets over vergeten babyfoons... Duimen dat het dan nu alleen maar beter wordt. ;)

Over vitamines, wat goed om te weten dat je K ook mag doorgebruiken. Ik heb K+D in 1 potje, dus fijn om te weten dat het niet erg is om die gewoon op te maken. Leek me al zo zonde om weg te gooien. :@
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_175306577
Ik vind het ook echt heel leuk dat er zoveel leeftijdsgenootjes van M. posten hier :)
Bij de dreumesen is S. echt verreweg de oudste en dat merk ik wel eens ;) daar gaat het over eerste stapjes en eerste woordjes, terwijl S. bezig is met potjes training en de oren van je kop af kletst :D
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175308931
Na anderhalf uur wiegen, speen terugstoppem en sussen is Dirk eindelijk in slaap gevallen. Helaas wel tegen mij aan, en wegleggen ga ik nog maar niet proberen. Nouja. Nog maar even lezen dan maar en hopen dat het wegleggen straks een succes is. Het arme ventje. Ik hoop echt dat hij snel opknapt. ;(
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_175312172
Vannacht heeft Y na voeden rond 23:00 doorgeslapen tot 6:15. *O* . Toch wel erg fijn een keertje.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_175312311
Franny wat heerlijk!
Ik zit nogsteeds in de flow van 3u slaap met hoge uitzondering oms eens 4u.
En dan ligt het niet eens altijd aan den baby }:|
Gisteravond vroeg naar bed, 22u lag ik.
23.20 kwam Pollewop
2.00 kwam Pollewop
5.30 kwam F en die ging echt niet meer slapen :'(
6.00 was Pollewop ook alweer aan het mopperen.
Juist op de uitslaapdag van papa.
Dus ik zit al een tijdje beneden en hoop dat mijn vriend zo beneden komt dat ik nog even terug kan.

Mijn vriend neemt normaal altijd in de ochtend de kids vanaf 6/7u zodat ik nog even een uur of meer met oordopjes in ongestoord kan slapen O+
Mijn enige 1 a 2 u uur rust op een dag :')
pi_175312900
Wat fijn Franny!

Hoop dat je nog wat slaap hebt kunnen pakken BE.

Beterschap met Dirk Nanuke :*

V is al de hele morgen super druk haha. Spartelen, gillen en z’n kaak uit de kom aan het lachen. Komt me wel goed uit dat hij zo vrolijk is, gister iets te diep in het wijnglas gekeken :@
pi_175327809
Wat een weekend zeg. Normaliter spugen de meiden eens per dag een klein mondje op m'n man, maar dit weekend was ik aan de beurt. Eerst zaterdag twee keer Em die me onderspuugt, vandaag synchroompoepers waardoor Em even moest wachten waarna bleek dat het er bij haar been uit kwam alsnog op mijn broek en net Lala die moest hoesten en boeren tegelijk waardoor er een mega golf uit kwam. Kortom, ik heb nog 1 broek voor de rest van de week, 1 shirt en 1 trui. Hopelijk genoeg tot dinsdag want pas op die dag kan er gewassen worden.

Maar de eerste keer zwemmen was geslaagd! Het grote bad vonden ze te koud, maar in het babybadje hebben ze hun ogen uit gekeken! En toen waren de tien minuten om en was het niet leuk meer. Maar wel een gedoe, twee baby's. Ze zijn ook nog veel te klein voor in de tweelingzwemband, dus die hebben we maar achterwege gelaten.

Twee jaar geleden waren we rond dezelfde tijd hier met O, toen 3 maanden. Echt een wereld van verschil, hij met 3 maanden en deze meiden met 5. Zeker als ik de foto's van toen erbij pak lijkt hij toen ouder dan de meiden nu... en ook qua herinneringen over wat hij die vakantie al kon.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_175329321
FF: Wat vervelend van het spugen :( Fijn dat het zwemmen leuk was!
Nanuke: Arme Dirk ;( Hoe is het nu met m?
Franny: Yayy wat fijn! Hopelijk vannacht weer *O*
BE: Pff *Geeft koffie *
Flav: Aww wat leuk!

Dinsdag de 2e prikjes. Als het lukt wil ik donderdag voor het eerst gaan zwemmen :D
  maandag 27 november 2017 @ 07:52:37 #265
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_175332240
Beterschap voor Dirk! Gaat het al iets beter met hem?

Heerlijk, Franny! Mocht je vannacht weer zo lang slapen of was het eenmalig?

Pittig,BE, heb je nog even kunnen slapen?

Flav heeft een goed weekend ^O^

Oei FF! Zijn ze ook echt een beetje uit hun doen, of valt dat nog mee? Hopelijk red je het met je kleding. Waarom kun je pas morgen wassen?
pi_175332641
Flav, Soms moet dat kunnen! Al snap ik wel dat het dan fijn is dat hij dan niet een pesthumeur heeft. :P

Ff, dat klinkt niet echt lekker! Ik zou je kleding als reden opgeven je man vanaf nu al het verschonen te laten doen, tenzij het echt niet anders kan.
Is jouw tweeling dan ook 'te vroeg' geboren dat je zoveel verschil ziet met O? Of was dat gewoon een hele snelle?

Met Dirk gaat het weer wat beter. Zaterdag had hij 37.7 en zat echt niet lekker in zijn vel. Die nacht was ook echt heel vervelend, heel onrustig, niet goed kunnen slapen, steeds kuchelen. Gisteren was z'n temp weer normaal (gelukkig!), en wilde hij elke 2/2.5 uur drinken om weer te kunnen slapen. Er kon nog geen lachje vanaf tussendoor. Maar nu... ligt hij in de cosleeper lekker geluiden te maken en te lachen. O+ Hij kucht nog wel wat, maar het is een stuk beter sowieso.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_175333244
wat een nacht had je dit weekend blue..hopelijk zijn ze weer wat beter.

Fijn dat het beter gaat met Dirk!

en zwemmen dat staat hoog op mijn to do lijstje!

Hier vrijdag ook de 2de prikjes.

en ik bracht net mijn meisje voor de eerste keer een hele dag weg naar de opvang :'( papa haalt haar straks weer op, maar ik ben pas om 8 uur weer thuis. pff, ik vond het echt wel lastiger dan ik dacht. Dat moment van weggaan..
pi_175333287
Oh FF dat spugen. Ik ben blij dat we daar bijna overheen zijn hier. En dat je dan zo´n enorme berg was hebt, dan 2 dagen lang de was doet, stapel eindelijk weg.. hebben ze zo´n dag dat ze de hele tijd spugen, eten overal op smeren en is de berg na 1 dag weer terug van weggeweest.

Alhoewel, mijn vriend haalde goedzakje gisteren uit bad en dan klemt hij als een koalabeertje heel schattig tegen hem aan. Hoor ik ineens KLATS overal spuug op mijn vriend en op de vloer.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_175334037
Ja RF, zo’n week hebben wij inderdaad. Waaaaaar komt al die was vandaan? :'(

Mijn laatste volle week verlof is ingegaan :o ik heb echt zin om weer te werken, maar ik heb zo geen zin om M. een hele dag te moeten missen :{
Aan de andere kant, ik weet nog van S. dat ook dat heel snel weer went en dat het daarna nog waardevoller is om een dag thuis te zijn.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175334260
Vandaag is ook mijn laatste week ‘verlof’ in gegaan! :o
Zit nu eigenlijk in m’n laatste vakantie week, 3 weken vakantie achter het verlof geplakt.
Wat is de tijd omgevlogen!
pi_175335518
Tijd gaat zo snel he. Te snel eigenlijk.

M had het weekend last van obstipatie. Echt heel sneu. Persen en dan in paniek raken omdat het zo'n zeer deed. :'(
pi_175335991
Oh Cygne, wat zielig ;(

Ik zou eigenlijk ook nog vakantie aan het verlof plakken, maar een collega moet geopereerd worden, dus krijg ik ze nog ergens in februari ofzo. Ook wel lekker, het vooruitzicht van ergens weer 3 weken vrij zijn :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  maandag 27 november 2017 @ 13:54:07 #273
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_175337631
Onze lieve Aa is 1 jaar geworden zaterdag *O*

Houdoe en bedankt!
En groetjes uit de ballenbak :W
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_175338370
Gefeliciteerd Radyhyn!
Tot snel bij de dreumesen.

Hoe bevalt de ballenbak trouwens? Sta op het punt om hem te bestellen maar geen idee hoe de kwaliteit is.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  maandag 27 november 2017 @ 14:39:26 #275
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_175338548
Bedankt :)

De ballenbak is echt super leuk. Goede kwaliteit en lekker zacht. Leuk spul joh!
Dit is de Misioo Ball Pit Square Lichtgrijs, 90x90x40 cm ^O^

Tot snel!
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_175339269
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:54 schreef Radyhyn het volgende:
Onze lieve Aa is 1 jaar geworden zaterdag *O*

Houdoe en bedankt!
En groetjes uit de ballenbak :W
[ afbeelding ]
wat gaaf een ballenbak in huis 😁 gefeliciteerd met je grote kleine!
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_175339914
Gefeliciteerd nog met Aa! *G*

Pff zo wij leven ook nog. Mijn man moet veel overwerken momenteel. Echt, respect voor de alleenstaande moeders _O_ Drukte op het werk, iedere avond de avondspits alleen, ik ben echt afgedraaid ‘s avonds. (Maar ik ben wel bij met de was nu *O* :+ ) Verder heb ik niet zoveel te melden. J. ontwikkelt als een malle en de nachten wisselen per dag, maar het is zo’n blij manneke. Heerlijk O+

Smiley overkill, sorry!
pi_175342848
Nanuke, O was met 41.3 geboren en 4580 gram, zijn zusjes waren geboren met 37.2 en 2500/2700 gram. Verschilt dus flink. En afgezien van de leeftijd komt daar dus eigenlijk ook nog een maand extra verschil bij vanwege te vroeg/laat dus het is niet raar maar valt nu gewoon meer op.

Gefeliciteerd Rady *O*

Nolita, hier werkt snel weggaan het beste. En nog beter is om je man te laten wegbrengen en zelf op te halen ;) mijn man was dinsdag helemaal verontwaardigd nadat hij ze een keer ophaalde, dat dat wel leuk is! :D

Lala heeft het ziek zijn van Em overgenomen. Vannacht twee keer flink gespuugd, waarvan ze de tweede keer half in dr braaksel leek te stikken (waar ik wakker van werd). En nadat ze een aantal uur rustig was kreeg m'n man net de volle lading (en Em ook wat spetters). Kortom, we hebben geen schone rompers meer terwijl we nog tot vrijdag hier zijn :') heb een doos poeder voor de handwas gehaald en daarmee alles maar gewassen, al ligt er nu dus alweer een nieuw hoopje. Op dinsdag en woensdag kun je dingen laten wassen, dus mocht het heel krap gaan worden dan kunnen de poeprompers die met de hand niet schoon te krijgen zijn daar nog heen.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_175344078
Gefeliciteerd met Aa radyhyn! Gaaf hoor een ballenbak in huis. :D

FF, klinkt niet echt als een gezellig weekje weg zo! Bah. Ik snap het verschil nu wel ja.

Waar man gisteren begon met ook ziek worden, sluit ik me nu ook aan in de rij. Dirkje ligt nu vrolijk in de box, man en ik hangen allebei onder een deken op de bank. Gezellig joh. :+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  maandag 27 november 2017 @ 18:59:01 #280
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_175344207
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:54 schreef Radyhyn het volgende:
Onze lieve Aa is 1 jaar geworden zaterdag *O*

Houdoe en bedankt!
En groetjes uit de ballenbak :W
[ afbeelding ]
Een ballenbak in huis... O+
Durf dat alleen niet aan met de katten hier, maar hoe geweldig *O*
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_175344732
Gefeliciteerd nog Rady *O* te gekke ballenbak :D

Wat een hoop zieke kindjes :o Erg heerst zeker iets. O spuugde net ook alles uit en had wat verhoging, ik hoop dat het hierbij blijft :X
pi_175346872
Gefeliciteerd nog Rady! *O*
  maandag 27 november 2017 @ 20:45:27 #283
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_175347407
Rady gefeliciteerd met je grote A! Ik weet nog goed dat hij werd geboren, want ik was toen echt net aangekomen in Z&G. En nu is hij al 1 jaar! Geniet ervan O+

Och FF twéé zieke baby's, en dat ook niet buitenshuis, jij pechvogel. En ik lees nog meer zieke moeders en baby's, wat een ellende zeg. Wij gaan morgen weer prikken halen dus dan kan Jacob aansluiten bij de zieligerds, de vorige keer was hij echt een paar dagen van slag dus ik bereid me er maar weer op voor.

Mijn lieve jongetje krijgt volgens mij alweer een tand. Hij kan zo zielig zijn om ogenschijnlijk niks, en kluift nog meer dan normaal op alles dat voorhanden is. Maar er is één ding waar hij altijd heel vrolijk van wordt: het aankleedkussen :o. Hij heeft daar zo'n lol dat verschonen vaak eindeloos duurt omdat we zo om elkaar moeten lachen. Wat een genoegen toch, om elke dag met hem te mogen zijn. Intussen ben ik ook bezig met voorbereidingen van terug naar werk en afspraken maken over het wennen op de crèche, het hoort erbij maar ik vind het zoveel stommer dan verwacht. -O-
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  maandag 27 november 2017 @ 20:47:07 #284
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_175347463
Gefeliciteerd Rady! *O*

En beterschap voor alle zieke kindjes :*

Ik lig zelf ook al in bed met koorts en keelpijn. Ik hoop zó dat ik de kinderen niet aansteek, keelpijn is zo rot als je zo klein bent.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_175348403
Nanuke: Fijn dat het beter gaat met Dirk! O+ Beterschap voor jullie :*
LeSage: Begrijpelijk dat het naar is je baby te moeten missen. Maar dat moment dat jullie elkaar zien is echt leuk O+
Flav: Het is idd heel snel gegaan!
Cygne: Arme M ;(
Rady: Gefeliciteerd *O*
Kazy: Fijn dat alles goed gaat met J!
FF: Wat vervelend en net jullie op vakantie zijn ;( Hopelijk voelen ze zich snel wat beter!
Lemijn: Aww zo leuk dat hij het aankleedkussen prachtig vind O+ Succes met al die regeldingetjes :*
Sylv: Beterschap!

E. had 3 krijsende nachten gehad. Hij krijste zich zelf een verhoging ( rond de 37.8C). Overdag ook veel huilen en ontevreden. Ik zat er een beetje doorheen. "Wat doe ik fout :'( #faalmoeder" Vriend was ook 3 avonden opstap en die had zoiets van: Breng maar naar mijn ouders. Nou dat echt niet... Vandaag naar de huisarts geweest met E. In zijn keel was het een en ander opgezwollen, hij is dus ook grieperig. Heb pcm zetpillen op advies gekregen. T moet vanzelf overgaan en we moeten zijn temperatuur in de gaten houden. Momenteel slaapt E.heel veel. Krachten opdoen voor vannacht of hij is bang dat ik iets in zijn kont stop :@ >:)
  maandag 27 november 2017 @ 21:14:06 #286
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_175348521
Ik denk dat ik maar even af moet kloppen dat G. eigenlijk nog nergens last van heeft gehad.. ook niet van de prikjes...

Vraag me af hoe ze straks is met de tandjes die gaan doorkomen (de ribbels zijn al te zien.. *O* ) of als ze een keer ziek is..

Maar tot nu toe is ze denk ik de makkelijkste baby ever.. O+
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_175348925
Ach jee, wat een spuugellende FF... Beterschap voor de ukkies. Is het niet sneller om even naar een Zeeman ofzo te crossen voor een stapel rompertjes, ipv alles op de hand te wassen?

Gefeliciteerd met je dreumes Rady! *O*

Klinkt druk Kazy, maar superfijn dat het goed gaat met J!

Nanuke, ow blegh, alletwee ziek is echt ruk met een kleintje erbij... Hoop dat jullie snel weer opknappen.

Mwhehehe Memoru, misschien moet ik ook eens gaan dreigen met zetpillen, who knows }) :D
  maandag 27 november 2017 @ 21:32:06 #288
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_175349136
Wat een zieke/zielige baby's hier ;( Beterschap aan baby's en ouders :*

Lemijn, ik vind het altijd zo verwonderlijk hoe Jacob (met sommige dingen?) voor loopt op O. Ze zitten qua leeftijd natuurlijk ook redelijk dicht bij elkaar, maar hij heeft al tanden en alles :o Grappig hoe elke baby een eigen tempo kiest.
Ben je uiteindelijk wel tevreden over de opvang? Dat was lastig, toch?
pi_175354485
Oh, beterschap voor alle zieke mama’s en baby’s :*
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175354902
Al bijna half negen en nog geen foto's!
Schiet eens op, verse ouders, en verblijd deze op-1-januari-uitgerekende! 8-)
Let me see you stripped down to the bone
pi_175355621
Germ al die zieke baby’s en mama’s :*

V vindt het aankleed kussen ook geweldig Lemijn :o Zodra hij erop ligt stopt hij met huilen en begint hele verhalen te brabbelen. Hij gilt dan zelfs :D

Gister ontdekt dat er pus uit V z’n oor kwam. Hij rook raar en ik dacht dat z’n rompertje stonk, bleek het z’n oor te zijn. Vriendlief heeft het met een watje schoongemaakt maar we hebben niet het idee dat hij er last van heeft. Even in de gaten houden.
  dinsdag 28 november 2017 @ 09:33:56 #292
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_175355756
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:28 schreef minilot het volgende:
Al bijna half negen en nog geen foto's!
Schiet eens op, verse ouders, en verblijd deze op-1-januari-uitgerekende! 8-)
Misschien zijn wij uitgefotood en moet je even een nieuwe traditie met buikfotodinsdag starten :P

Flav, dat is een doorgebroken oorontsteking. Fijn als hij er geen last van heeft.

SQ wat is met de verplichte vakantie? Is je nieuwe baan nog niet begonnen?
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_175355801
De vorige keer was ik als laatste. Deze keer als 1e~
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 28 november 2017 @ 09:38:37 #294
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_175355835
Oh Memoru! :o Wow. O+

edit: ook al geen zitverkleiner meer? Ik heb ‘m er net pas uitgehaald, arme kind zat zeer opgepropt.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_175355960
Flav: Gelukkig dat hij er geen last van heeft!
Lemijn: E. zat er ook gepropt in. Maar toen ik m eruit haalde 2 weken geleden toen was hij eigenlijk weer te klein. Maar nu vind ik dat hij er goed inzit
pi_175356047
*O* BFD *O*

Hij wordt te snel groot.. Is met 3 maanden al te lang voor de commode :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh ennehm hij ligt nu met zn kussen in de lengte op de commode en dan kan t nog wel even. Maar wel weer even onhandig zo verschonen :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_175356055
Ik had die verkleiner er na 3 weken al uit :o :D scheelde een stuk gekrijs wegens niet lekker zitten.

Goeie #swag O+

Blij ei LDG! Wat een leuk shirtje
pi_175356100
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 09:52 schreef Skittles het volgende:
Ik had die verkleiner er na 3 weken al uit :o :D scheelde een stuk gekrijs wegens niet lekker zitten.

Goeie #swag O+

Blij ei LDG! Wat een leuk shirtje
hema O+

Hier ook al twee maanden geen zitverkleiner meer :+ maar wij hebben dan ook geen piepkleintje O-)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_175356130
Memoru, wat kijkt ie lekker ghetto haha :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_175356155
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 09:52 schreef Skittles het volgende:
Ik had die verkleiner er na 3 weken al uit :o :D scheelde een stuk gekrijs wegens niet lekker zitten.

Goeie #swag O+

Blij ei LDG! Wat een leuk shirtje
Zal dat het zijn? :o V krijst ook altijd zodra hij in de maxi cosi zit. Straks even proberen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')