abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 22 november 2017 @ 11:36:50 #226
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_175236527
registreer om deze reclame te verbergen
Babyfotodinsdag! *O*

Jacob O+ met zijn goedbesteede 3 euro. En mijn hemel wat wordt hij al groot! Das echt geen kleine baby meer, zoals hij op z'n buik ligt (voor Sesamstraat ;))

Nostalgische Y O+ Hij lijkt echt heel veel op z'n zus, wat leuk!

Blije M op de speelmat O+ en met grote broer erbij helemaal gezellig O+

Flav _O- wel een heel schattige geïrriteerde blik :D

Ldg, wat een prachtig dromertje O+

Wow FF, ik zie echt geen verschil! En wat een heerlijke foto met z'n drietjes O+

Wup wat leuk samen duplo'en! Ik wordt altijd een plasje als ze samen leuk aan het spelen zijn :)

Bal etende E van Memoru O+ Wij hebben zo'n zelfde bal maar dan met een regenmaker erin. Dat heeft deze niet geloof ik he.

Blue wat een prachtig meisje met schattig staartje O+
Mijn oudste had ook in het begin zo'n fonteintje :D maar dan aan de zijkant van d'r hoofd.

M met z'n eerste sinterklaascadeautje! O+

Hoofd van de grond bij Nanuke! ^O^ Leuk om die ontwikkeling te zien he :)

Adrian's prachtige duo O+ Wat een rijkdom!

Selv, ik denk dat ik een stukje heb gemist over je werksituatie, maar van wat ik heb gelezen klinkt het zeker niet fijn.
Ik hoop dat je er wat in kan veranderen, want als het dan ook nog zo'n stempel begint te drukken op je privé leven wordt het wel heel zwaar :*

RF, volgens de wiki is Goedzakje idd de oudste baby :o
Gaat snel he. Ik had er vandaag nog met de leidster van de crèche over hoe groot mijn oudste al is en dat het wel erg fijn is dat we nog een babytje in huis hebben. Maar ook met haar gaat het zo rap, met het kruipen en brabbelen en staan.. En ik maar denken dat het een cliché is dat ze groot worden voordat je het doorhebt.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_175238281
Ja Sylver, gaat echt te snel. Ik heb M. gisteren nog eens streng aangesproken dat hij niet zo snel moet groeien. Luistert voor geen meter ;(
pi_175243870
quote:
1s.gif Op woensdag 22 november 2017 13:01 schreef LeSage het volgende:
Ja Sylver, gaat echt te snel. Ik heb M. gisteren nog eens streng aangesproken dat hij niet zo snel moet groeien. Luistert voor geen meter ;(
Mijn M. Wil ook al niet luisteren.
Hij drinkt niet eens meer melk overdag maar brood en fruit en gewoon avondeten.

:(
pi_175247391
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 november 2017 18:56 schreef Lemijn het volgende:
Franny goed om te lezen dat ze nonchalant deden over die curve. Ik heb 'm opgeslagen voor als ik mezelf in de toekomst nog eens gerust wil stellen, hopelijk vind je dat niet erg. En boter op de broodkorst klinkt lekker.
Prima hoor. Ik heb vandaag even de gegevens van I allemaal ingevuld (had ik nog niet gedaan) en bij haar zie je dat ze precies als Y rond de zes maanden een flinke afvlakking kreeg. Zij is daarna stabiel geworden op de -2 lijn. Ik ben met haar toen wel een keer extra gaan wegen (op verzoek van cb) en ze stimuleerde me bij die afspraak nogal in het geven van bijvoeding (terwijl ze daar toen nog maar net mee was begonnen en weinig binnenkreeg). Ben ook wel benieuwd hoe het met Jacob zal gaan!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_175261080
Wat was het weer een leuke fotodinsdag! O+

stroop dat lijkt me idd leuk als ze met een eerste knutselwerkje thuiskomen!

Ff ze lijken idd precies op elkaar! In t dorp is een tweeling van 10 en die kan ik ook echt niet uit elkaar houden! Het is dat ze wat in karakter lijken te verschillen.

Gisteren eerste werkdag gehad, N heeft het prima gedaan bij opa en oma. Het viel mij ook mee, maar had wel hoofdpijn bij thuiskomst. Maandag weer en dan gaat N voor het eerst een hele dag naar de opvang!

ik liep zojuist met N in de tula onder de fleececover. Spreekt een oud vrouwtje 80+ me aan en vraagt of ik een hondje of een kindje bij me heb :D ( het wordt steeds gekker met die honden tegenwoordig :X )
pi_175261479
Sylver: Ja het gaat zo snel! :'(
Mijn baby die de hele dag op mijn buik wil slapen is een bijna dreumes die JAJAJA zegt, uit alle macht de trap en de bank op probeert te klimmen en alleen stil zit als Mariah Carey haar kerst clip op tv is. Want hij is verliefd op haar.

Het leek zo ver weg, dat hij 1 jaar zou worden en nu is het nog precies 1 maand.

En al die kleintjes hier die nog knuffelig zijn en krampjes hebben. O+
Het lijkt allemaal pas een paar maanden geleden.

Maar wees niet bang, mijn ongesteldheid is bijna voorbij en ik gok dat de emotionele buien dan ook weer zijn verdwenen. :')

Nolita: Mensen hebben serieus honden in een draagzak?
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_175261585
registreer om deze reclame te verbergen
Hahaha, ik had mijn teckel vaak in een draagzak. Was heel handig toen ik nog veel met het ov ging. Maar dat ziet er heel anders uit dan een draagzak voor baby's.
pi_175261662
Dat weet ik niet RF, maar na alle tasjes, rugzakken, buggy's ed zou het me niet eens meer verbazen :+
In dit geval was deze vrouw wellicht wat beginnend aan het dementeren.

En verliefd op Mariah Carey haha! Geniet nog maar even van zijn laatste babymaand! Het lijkt niet pas geleden voor je, het is ook gewoon nog maar pas geleden!
pi_175263008
+1 voor te snel opgroeiende baby’s ;(
V krijgt zijn eerste tandje, stop de tijd!
pi_175269307
Honden in draagzakken :D echt nog nooit gezien :P

Slaapt goedzakje weer beter RF?

Al die mini babies met tanden :o Ik dacht vandaag wat te zien maar het was een stukje papier dat ze verorberd had :') Deze dame heeft niet zo'n haast met kruipen of gaan zitten. Als je haar zittend neerzet kan ze wel heel lang zelf spelen, dat scheelt al een hoop frustratie :)
pi_175269822
Hier staat de teller nog steeds op twee tanden. Verder nog niks in zicht, sloompie. O+ Of nou ja, sloompie.. Vandaag ging ze zo goed als zelf staan, ze steunde nauwelijks op mij. :o Oh, en ze zwaait als ik "dagdag" of "doedoei" tegen haar zeg. O+

Morgen gaan de monsters een dag naar het kdv en ben ik even O+ alleen O+ thuis. Op het programma staan helaas wel zaken als: "kozijnen schilderen" en "zooi in dozen pakken" om het huis foto/verkoopklaar te maken. :')
pi_175273206


[ Bericht 100% gewijzigd door Casssanta87 op 24-11-2017 07:39:57 ]
pi_175274167
Veel succes met klusjes Selvaria! Ik vond dat zo'n rottijd, voorbereiden voor de verkoop en steeds alles weer op moeten ruimen voor bezichtigingen en de deur uit moeten... en dat was met 1 kind. Hopelijk zijn jullie er snel vanaf!

Wij hadden een goede nacht *O* mag ook wel nadat ze gisteren van 16:00 tot 23:00 wakker waren wat dus niet erg gezellig was. En altijd als ik alleen thuis ben :( Dus nu ben ik aan het genieten van de volledige rust, want peuter slaapt ook nog.

En over verschil tussen de tweeling, ik merk het aan het karakter wel duidelijk, en ze hebben net een ander soort lach (de ene wat breder, de ander wat hoger). Bij gewoon gehuil klinken ze precies hetzelfde, maar bij overstuur gaat Lala schreeuwen en Em gillen. En Lala heeft veel duidelijker last van berg viel me gisteren op. En stiekem vergelijk je toch alles. Lala kan beter bewegen (om de tv te zien), Em beter brabbelen, Lala kan zichzelf vermaken, Em moet bij de mensen zijn. Voorlopig lijken de karakters zich dus zo te ontwikkelen als we met de namen geven verwacht hadden, rustige Lana, drukke Em. Precies zoals in de buik :D
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_175275856
Doen jullie baby's dat ook? Signalen door elkaar halen bij krampjes? Dirk heeft de neiging om bijvoorbeeld op z'n handjes te sabbelen voordat hij heel hard gaat huilen. Aanleggen betekent dan boze baby die niet drinkt en alleen maar kwader wordt als hij per ongeluk melk binnen krijgt. Maakt me nogal onzeker momenteel, dus ik zoek even herkenning. :@
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_175275877
FF, ik vind het echt bijzonder, zo'n tweeling. O+ Dezelfde koppies, totaal ander karakter. :D
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  vrijdag 24 november 2017 @ 10:57:03 #241
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_175276122
Nanuke, héél herkenbaar! Ella had ook altijd hongersignalen als er eigenlijk iets anders aan de hand was. Super verwarrend en het maakte me ook onzeker want ik zag het als borstweigeren en ze groeide al niet zo geweldig. Achteraf bleek er idd gewoon iets anders aan de hand te zijn, krampjes bijvoorbeeld. Ik probeerde altijd gewoon aan te leggen en als ze dan niet wilde er op te vertrouwen dat ze ook echt geen honger heeft. Toen ze eenmaal de speen nam gaf ik die dan terwijl we knuffelden.

Leuk om te lezen, FF. Eigenlijk wel ontzettend interessant tweelingen 😃 Ik zou ook vergelijken, dat doe ik nu al met oudste als baby en Ella, dus dan helemaal bij precies even oude kindjes :)

Wat goed dat ze zelf ging staan, Selv! L. heeft ook haast he :o
Ella kukelt nu elke keer om omdat ze ergens anders heen wil stappen als ze ergens tegenaan staat. Dat lukt dus nog niet :+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_175276319
Nanuke, mega herkenbaar hoor. En op een moment is het straks gewoon ineens over. :*

Sylver, L. is ook veel behendiger dan N. toen ze een baby was. Echt verderlicht beweegt ze en waar N. altijd zo plat achterover op haar hoofd viel toen ze net ging staan, maakt L. een of andere gracieuze judorol en kruipt zo verder alsof er niks gebeurt is. _O-
pi_175276840
Ik heb ook een baby die eigenlijk altijd ergens op probeert te sabbelen: handjes, vingers en nu hij goed dingen kan pakken, gaat ook alles naar z'n mond. Het is inderdaad soms verwarrend want ik denk daardoor ook regelmatig ten onrechte dat hij honger heeft. En dan inderdaad heel onrustig doen aan de borst. Maar prima toch: als ze niet willen drinken, geen honger hebben dan toch niet? Even goede vrienden en zo. :D . Heel fijn ook wel dat ze het duidelijk laten merken als ze geen honger hebben. Y heeft af en toe dat hij dan toch maar wat gaat drinken, om het een half uurtje later uit te spugen.

Het is in ieder geval niet stom als je als moeder de signalen niet altijd even goed interpreteert. Het is gewoon heel vaak maar wat proberen en er al doende achterkomen he?
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_175276935
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 november 2017 10:57 schreef Sylver_ het volgende:
Nanuke, héél herkenbaar! Ella had ook altijd hongersignalen als er eigenlijk iets anders aan de hand was. Super verwarrend en het maakte me ook onzeker want ik zag het als borstweigeren en ze groeide al niet zo geweldig. Achteraf bleek er idd gewoon iets anders aan de hand te zijn, krampjes bijvoorbeeld. Ik probeerde altijd gewoon aan te leggen en als ze dan niet wilde er op te vertrouwen dat ze ook echt geen honger heeft. Toen ze eenmaal de speen nam gaf ik die dan terwijl we knuffelden.
Dit dus exact! De vorige keer met het cb hamerden ze er ook op dat 'hij wel goed moest drinken hoor, want hij was nog wel een beetje iel'. Ik dacht dat ik dat losgelaten had want tevreden kindje, etc. Maar dat gaat dan toch knagen he. :')

Dank voor de herkenning. O+ Ik ga er ook maar weer proberen op te vertrouwen dat als hij niet wil, het wat anders is.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_175277757
Sorry, het is een beetje hectisch in huize Adrian4. Ik krijg het niet voor elkaar om bijgelezen te worden en te reageren op alle mooie babies van babyfotodinsdag.

een van de redenen van de hectiek:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_175279237
Jahoor, Nanuke. Hier ook herkenbaar.

Wat hebben jullie snelle mini's! Mijne rolt alleen nog maar. Overal heen. Dat wel. _O-
pi_175279767
Nanuke: Toen goedzakje nog klein was heel wat flesvoeding verspilt omdat we altijd dachten oh hij zal wel honger hebben. Dan bleek dat hij krampjes had, last van zijn reflux had of gewoon wilde knuffelen. Wel altijd handjes sabbelen, maar mijn baby deed dat ook bijna altijd op de echo's (en ik heb er een stuk of 20 gehad). Dus waarschijnlijk ook baby eigen om zichzelf zo gerust te stellen.

Fazz: Hij slaapt bijna elke dag tot een uur of 6 / 7. O+
Heerlak. Ik gun het iedereen.

Net een koddig houten loopwagentje binnen gekregen alvast voor zijn verjaardag, na 10 seconden valt hij met wagentje en al om. Hij huilen, ik huilen want hij heeft op zn lip gebeten en bloedt. :'(
Valt achteraf allemaal mee, maar toch.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_175279956
Nanuke: Heel herkenbaar! Hongersignalen lijken soms ook op slaapsignalen hier. E. wordt dan soms echt boos als ik dan n fles in zn mond doe :')

FF: Grappig dat ze een verschillend karakter hebben. Dat helpt bij het uit elkaar houden :)

Adrian: Aww! Heeft hij er veel last van?

Cygne: Komt vanzelf ;) E. Rolt af en toe naar zijn zij. Thats it. Maar hij babbelt dan wel weer veel.

Vraagje: Die vitamine K druppels.. op de verpakking staat tot en de 12e week. Maar dan is het flesje nog niet leeg. Is het erg om er langer mee door te gaan?
pi_175280199
hoe doe je dat memoru!? Hier was het flesje na 9 weken al op en heb dus een nieuwe gekocht die straks meer vol dan leeg is. Ik stop wel gewoon als ze 13 weken is.

ach Adrian, ziet er sneu uit, maar er lijkt toch nog een glimlachje vanaf te kunnen?

Hier ook herkenbaar Nanuke. Gisteren bij het naar bed gaan was ze overstuur en had eigenlijk net gedronken (uurtje ervoor). Ze werd nergens rustig van dus even de borst geprobeerd, maar ook die wilde ze niet. Na nog een hele poos onrustig zijn pakte ze een uurtje later wel de borst en werd ze rustig..tja

ik weet trouwens niet wat me overkomt vandaag. Ze slaapt al sinds 13:00 uur, normaal doet ze slaapjes van 30 minuten :o
Als ik nou niet nog het hele huishouden had liggen zou ik me gewoon vervelen nu haha. En ik mis haar, omdat we nu dus nog bijna niet geknuffeld hebben vandaag. Vanavond ben ik ook nog eens weg, dus dat moet ik morgen maar inhalen. Of dat doet ze zelf komende nacht misschien wel haha.

[ Bericht 31% gewijzigd door Nolita op 24-11-2017 16:41:33 ]
pi_175282782
Nolita: Dit is idd ook flesjes #2. Heb ook vaak naast de lepel gedruppeld enzo.
Ze had blijkbaar dr slaap nodig :)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')