abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 23 november 2000 @ 10:58:19 #1
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_488573
De laatste weken volg ik de ontwikkelingen in het BB-huis niet meer zo héél nauwgezet, maar elke keer als ik wel kijk, valt het mij op hoe deze tweede generatie bewoners werkelijk overvoerd wordt met geschenkjes, cadeaus, verrassingen, entertainment en gezellig vermaak. Alcoholfeestjes, lekker eten, pret en jolijt tijdens (naakt)fotosessies, een caravan voor geile stellen, videokijken, af en toe een moppie muziek: het programma is bij lange na niet de Spartaanse, aangestrengde, verharde versie van het nogal softe project van vorig jaar 1999. Integendeel: de deelnemers van 2000 worden werkelijk van alle gemakken voorzien.

Nu snap ik VOO en hun jacht op kijkcijfers wel: de lethargie en leegheid die een simpel en geïsoleerd leven in de hand werkt, bindt geen kijkers aan de buis; het decadente spelletje dat nu echter gespeeld wordt, gaat wel erg ver. Niet alleen houdt VOO zich niet aan eerder gemaakte beloften, ook bevorderen de door VOO ingebrachte tierelantijnen niet echt de sfeer in het huis: de bewoners verliezen hun echtheid, zwelgen in hun geluk, en de groep is in balans als de smaak van het glazuur op een suikertaart.

He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_488601
Klopt, en nu ik vanochtend het caravanverhaal lees heb ik echt zoiets van pfffffffffffff wat een spontane tv. Vorig jaar ging de sex spontaan, nou wordt het ze gewoon opgedrongen. Een peescaravan in de tuin hoe verzinnen ze het..
Copyright © 2001 by Party-pooper, illegal use or quotting will be severely punished
pi_488608
Helemaal gelijk Ringo, het is vreslijk
Het lijkt de familie Ewing wel ....
pi_488678
Ik kan me herinneren dat ik in het begin naar BB keek en het zag als een verademing in vergelijking met programma's als de Bus. Big Brother was in mijn ogen beschaafd en van enig niveau waar het belangrijkste niet was of en hoe vaak de bewoners met elkaar naar bed zouden gaan. De gesprekken hadden in het begin zelfs nog enige diepgang. En natuurlijk zitten we allemaal stiekem een beetje op sex te wachten als er een stelletje ontstaat, maar zoals het nu uitgebreid uitgemeten word door BB is toch wel heel erg.
En dan die cadeau's en die drank, inderdaad het heeft helemaal niks meer met Back to Basic te maken. Het is dat ze nog hun eigen brood moeten bakken, maar daar houdt het toch wel zo'n beetje op.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein (1879-1955)
pi_488869
Inderdaad, als koud douchen en je eigen koffiebonen malen door moet gaan voor 'back to basic'...

Ondertussen krijgen ze wel van alles en probeert BB op alle manieren die normaliter voor kijkersmassa's zorgen (dieren, goede doelen) de kijker te boeien. Ik ben denk ik qua televisiegedrag een redelijk gemiddelde Nederlander en waar ik vorig jaar echt elke dag keek en het programma op video opnam als ik het niet kon zien, daar staat ie dit jaar nog wel aan maar daar is alles mee gezegd. Ik ga nu gerust weg en als de tv al aanstaat, sta ik vaak te koken of blader ik in een tijdschrift ofzo. Echt geboeid kijken is er niet meer bij. Volgend jaar kijk ik dus helemaal niet meer, denk ik...

pi_489397
Nou moe!

Dit topic bestaat al LANG! Heb daar een paar keer mijn onvrede geuit aangaande hetzelfde.
En dan kreeg ik als reactie dat ik vooral niet moet zeuren.. nou blijken er toch mensen hetzelfde te vinden

  donderdag 23 november 2000 @ 16:36:56 #7
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_489408
quote:
Op 23 november 2000 16:32 schreef Tinkerbell het volgende:
Nou moe!

Dit topic bestaat al LANG! Heb daar een paar keer mijn onvrede geuit aangaande hetzelfde.
En dan kreeg ik als reactie dat ik vooral niet moet zeuren.. nou blijken er toch mensen hetzelfde te vinden


Als je maar lang genoeg schreeuwt vanaf de kant, is er altijd wel iemand die vindt dat je gelijk hebt.
Bijna alle stuurlui zijn aan wal begonnen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  donderdag 23 november 2000 @ 16:58:41 #8
7377 Jeoentje
Noodkloon..nog steeds
pi_489473
Expeditie Robinson is veel meer Back to basic, en ook veel meer intriges en ellebogerij...
Lief zijn! Ik ben eigenlijk Catootje en ik kan de R niet zeggen....ebn me meel ligt plat
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')