abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 17 november 2017 @ 12:22:34 #301
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_175130257
quote:
0s.gif Op donderdag 16 november 2017 21:20 schreef Night__Stalker het volgende:
Ik vind de huidige generatie twintigers sowieso gigantisch slap.

Als ik verhalen hoor van wat mijn ouders / opa en oma deden rond deze leeftijd en als ik zie wat de meeste van mijn sociale contacten (en ik zelf ook soms eerlijk gezegd) doen rond diezelfde leeftijd, denk ik : We zouden gewoon een gigantische trap onder onze reet moeten hebben. Ik vind het maar een hele egocentrische, afstandelijke, sociaal incapabele, ongeïnteresseerde op materiële zaken gerichte generatie die totaal niet gewend zijn om te werken maar wel beginnen te janken als ze fris van de universiteit niet meteen een koopwoning kunnen betrekken.

Lees alleen al hier op het forum onder psyche al die jankverhalen, maar ook als ik in mijn sociale omgeving kijk zit het vol met slappelingen die op hun 30e nog niet eens het hbo hebben afgemaakt, die na 10 jaar studeren eindelijk een uitzendbaantje hebben en meteen verzonnen verhalen beginnen op te hangen over dat ze een audi A3 lease van de baas krijgen die er een jaar later nog steeds niet is. Ventjes die door hun ouders over het paard zijn getild en denken dat ze fantastisch zijn terwijl ze nooit iets hebben gepresteerd, een gast die vier opleidingen nooit heeft afgemaakt maar wel van top tot teen in Ralph Lauren kleding meent te moeten rondlopen.

Veel mensen zit gewoon maar heel weinig bij. Al die 36 uurs contractjes van tegenwoordig, en mensen menen dat ze het druk hebben :') Rot toch op hee.

Mijn vrienden moesten op zaterdagnacht na het uit gaan zo nodig met de taxi naar huis. Toen ik nog bij mijn ouders woonde en mijn pa kwam er achter dat ik me door een taxi naar huis had laten rijden, trok hij meteen het ondersteunende maandbedrag dat ik kreeg in... En zo hoort het eigenlijk ook, had ik maar gewoon op de fiets moeten gaan.
Leuke anekdote. Mis alleen de relevantie van jouw poging om zelfbedachte vooroordelen te bevestigen.
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')