abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_174974633
registreer om deze reclame te verbergen
Hier de alternatieve theorieŽn omtrent de Las Vegas shooting, Heb tot nu toe nog geen enkel bewijs gezien dat het een hoax betreft, dus ben benieuwd.

[ Bericht 20% gewijzigd door ChrisCarter op 10-11-2017 09:56:06 (Toon aangepast) ]
pi_174974877
Goede OP!
pi_174974949
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 november 2017 09:04 schreef Diemux het volgende:
Goede OP!
Dankjewel. Het staat je vrij om e.e.a. aan te vullen.
pi_174975273
registreer om deze reclame te verbergen
Het was de overheid!
Some things should be simple; even an end has a start
pi_174975469
Mooie kans voor degenen die in een hoax geloven om aan de hand van de overdaad aan bewijs te vertellen wat er zich precies heeft plaatsgevonden in las Vegas
pi_174975922
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 08:44 schreef illusions het volgende:
Hier de alternatieve theorieŽn omtrent de Las Vegas shooting, Heb tot nu toe nog geen enkel bewijs gezien dat het een hoax betreft, dus ben benieuwd.
Komt ie:

quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 11:24 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Nee inderdaad. Ik ken dergelijke beelden wel ja. Daar ga je niet voor je lol naar kijken.

De beelden van het zogenaamde drama Las Vegas zijn echt een lachertje. Er wordt iemand op een paar meter afstand in een menigte waarin jijzelf ook staat afgeknald en iedereen in die menigte blijft gewoon lekker staan en zelf maak je ook niet dat je weg komt. Je blijft lekker filmen. Ze besluiten maar te gaan roepen en wuiven naar de festival stewards: "Help! Someone got shot. Someone got shot":


Nog gekker: Het filmpje begint met een stukje concert en dan "rattattattarattattattarattattattarattattattarattattattarattattattarattattattarattattattarattattattarattattattarattattattarattattatta" en vervolgens is er in die menigte maar ťťn iemand geraakt :') Als iemand ťcht zo loopt te sproeien met een machinegun richting het publiek, dan was het daar een pandemonium man.

En bij dit bizarre gifje kan ik helemaal niet met mijn verstand:

z96Jjuc.gif

Wat zien we hier eigenlijk? Hier zou al 9 minuten een schietpartij aan de gang zijn waarbij 59 doden en 550 gewonden zijn gevallen.

Ten eerste. WAT DOEN AL DIE MENSEN DAAR NOG? _O-

Ten tweede: Er staat daar een groepje in een kringetje lekker te relaxen. Je ziet een gast nog ontspannen een rookwolk van zijn elektrische sigaret de lucht in blazen terwijl op 3 meter afstand 2 man worden "neergemaaid" en een meter of 30 verderop een hele massa precies tegelijk wordt "neergemaait".

De crisis actors van www.crowdsondemand.com zijn bezig met hun phony fake show.

Hoe duidelijk wil je het hebben? _O-

In scene gezet terreur bestaat niet hoor. Er is helemaal geen bewijs voor. B-)

En dan nog met dit soort reacties durven te komen:

[..]

quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 19:59 schreef J0kkebr0k het volgende:
Slachtpartij al ruim 4 minuten aan de gang, zelf vanaf het het veld voor podium het terrein afgevlucht, en toch nog een dikke smile op je gezicht weten te krijgen.

Ze zegt nog: "Holy shit, that was more exciting then Route 91 for the past three fucking days"

Gast: "Hahaha, I hope that everybody is allright. Look at that fence that everybody just trampled over"

Vervolgens hoor je weer schoten of wat het geluid ook moge zijn en dan raakt die gast een beetje in paniek en zegt: "Let's go! That's close. That's close gunfire" en dan gaan ze er vandoor.

JeoDxGP.gif

Hier het filmpje waar je de audio ook goed kunt terughoren.


Dit alles zegt mij dat ze op het terrein en op hun weg naar buiten geen enkele dode of gewonden hebben aanschouwd en dat terwijl ze haast vooraan stonden en een hele tijd in de massa aanwezig waren tijdens het geluid van de schoten.

Deception!
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 16:24 schreef J0kkebr0k het volgende:
Ook hier geen hit waar te nemen. Veld is al haast leeg:


Matcht ook niet met die foto van die paar lijken die op het veld liggen.

59 doden. 550 gewonden. Hoe dan?
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 16:21 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dat klopt.

Hier goed te zien.


Niet ťťn duidelijke hit waar te nemen.
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 23:13 schreef J0kkebr0k het volgende:
En dan hadden we naast de vreemde video in mijn vorige post deze ook nog:


Ik vind dat er toch wel wat opmerkingen te maken zijn ten aanzien van de geloofwaardigheid van wat we hier zien:

- Meteen in het begin hoor je zeer duidelijk schoten. De filmer loopt dan nog op het festivalterrein en dat is grofweg 360 meter van het Mandalay hotel vandaan. Als je de video doorspoelt naar 04:15 dan hoor je ook schoten. Deze zijn qua volume (vrijwel) net zo hard als de schoten in het begin terwijl Dan Bilzerian (een of andere bekende acteur) nu vlakbij het hotel staat. Dat rijmt imho niet met het verschil in afstand tussen de lokatie van het festival en het hotel.

- De gast die dit filmt zegt bijna nooit een woord. Hij lijkt als enige aandacht te hebben voor Dan Bilzerian en zijn groepje metgezellen. Hij filmt niet wat er verder om hen heen gebeurt. Hij heeft enkel en alleen aandacht voor Dan en het groepje. Ik vind het overkomen als een soort van toneelstukje dat er wordt opgevoerd.

- Rond 01:41 valt mij op dat de vrouw met hoed en het gele shirt zich nogal bewust lijkt van de camera.

- Het politievoertuig heeft een veeg van iets dat op bloed lijkt. Dan Bilzerian heeft ook zo'n uitgedroogde veeg op zijn onderarm. Ook zie ik op de been van een meid een dergelijke streep zitten. Verder nog geen gewonde of dode te bekennen.

- Sommigen in de groep zitten laag bij de grond. Anderen staan gewoon rechtop. Eentje staat zelfs rechtop berichtjes te sturen. Moet je niet in dekking als je onder vuur ligt van een automatisch wapen en er honderden gewonden en vele doden om je heen vallen?

- Vervolgens zien we vanaf 02:42 een groepje over iemand heen gebogen zitten die klaarblijkelijk is geraakt. …ťn iemand steekt de arm in de lucht en schreeuwt iets. Vanaf dat moment komt de man die duidelijk de hoofdrol heeft of moet hebben weer in beeld en krijgt de filmer ook ineens meer aandacht voor de gewonde die door het hoofd zou zijn geschoten. We krijgen de gewonde echter nooit goed te zien, dus over de ernst van de verwonding valt niets te zeggen. We zien in ieder geval geen bloedverlies. Wel roept iemand dat ze in het hoofd is geschoten.

- Dat groepje verleent hulp aan iemand die daar door het hoofd is geknald met een automatisch wapen. Verder is er geen gewonde of dode rondom dit slachtoffer te zien. De schutter zou volgens het officiŽle verhaal sprayen met zijn wapen. Dat is ook goed te horen. Derhalve zou ik meer slachtoffers op die locatie verwachten, maar nee... toevallig alleen een slachtoffer bij Dan en zijn cameraman in buurt. Niet dat ik slachtoffers wil zien, integendeel zelfs, echter ik zou het verwachten.

- Ook helemaal niemand in dekking daar. Pfoe... linke soep. Er is daar net iemand vanuit onbekende locatie door het hoofd geknald. Ik zou daar niet zo gaan rondlopen. Zeker niet rechtop. Lijkt wel alsof die omstanders geen idee hebben dat daar zojuist kogels zijn ingeslagen en iemand geraakt is. Waar is de echte paniek? Ik zie het niet.

- Nergens zie je dat er echt kogels inslaan of zijn ingeslagen.

- De gewonde dame wordt opgetild. De cameraman besluit vervolgens dat het handig is om er filmend achteraan te hobbelen.

- Ze arriveren bij de politieauto. De kerel met pet en rugzak rechts in beeld op 03:11 ongeveer, heeft het te druk met praten om aandacht te hebben voor een meid die net door haar hoofd is geschoten.

- Vervolgens begint Dan te sprinten. Wat gaat ie nou weer doen? Cameraman twijfelt geen seconde en gaat er meteen achteraan. Hij lijkt richting het hotel te rennen.

- Er is een soort van paniek, maar niet iedereen lijkt heel erg onder de indruk. Sommige mensen wandelen zelfs nog rustig over het terrein.

- Ja, Dan gaat naar het hotel. We horen weer salvo's. Ah, de cameraman heeft een stem. Met een verveelde toon zegt ie als reactie op iets wat Dan the man zegt: "I can hear a crack too".

- Nooit zien we ook maar iets dat op een muzzle flash lijkt uit de richting van het hotel komen.

- Er komen toevallig 2 agenten (?) bij Dan en de cameraman zitten. Wil Dan nou het wapen van de agent hebben of wat moet ie nou? :')

- De agenten gaan in cover, maar ook weer niet. Op een gegeven moment geven ze het in cover gaan zelfs maar op en sommeren ze dat iedereen in beweging moet blijven. :') Wat is dit joh? _O-

- De schutter zou totaal zo'n 9 a 11 minuten gevuurd hebben. Het filmpje duurt 5:48 en toch hebben we maar 1 gewonde gezien.

Echt heel geloofwaardig dit filmpje. Ik ben helemaal om ;)

The devil is in the details
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 09:59 schreef J0kkebr0k het volgende:
Filmpje van de FBI clean up gefilmd vanuit het Mandalya Bay Hotel.

Zoek de kogelgaten:


Ik zie er nul. Hoeveel tel jij er? Met 600+ slachtoffers en duizenden kogels die zouden zijn afgevuurd zou je verwachten dat het daar totaal aan flarden geschoten is. Alle tenten en dixi's zijn in prima conditie.

Verder valt het op dat de FBI blijkbaar de "schoonmaak" uitvoert. Waarom? Normaliter zijn daar gespecialiseerde bedrijven voor die worden ingehuurd.

Ook nogal bizar dat de LVPD hun politievoertuigen gewoon recht in de line of fire neerzetten:

qod3c8.jpg

8)7

Bron van afbeelding is overigens dit filmpje:


quote:
10s.gif Op woensdag 1 november 2017 15:53 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Met dit als meest belachelijke van de vele gestagede "foto's" van dit "event":

44F27D7800000578-4939872-Police_by_the_Mandalay_Bay_hotel-a-80_1506927036785.jpg

Dat er burgers en politie samen zijn daar is al ongehoord. Wat er gebeurt in crisissituaties is dat de mensen weggeleid worden zodat de politie ongestoord haar werk kan doen.

Maar het meest belachelijke is dat er volgens deze "foto", getuige de wegduikende politie en burgers rechts een actieve schietpartij gaande is, met rondvliegende kogels.

Die gast links en die neger rechts echter staan op hun dooie gemakkie met hun telefoontjes en die links een beetje sterren te kijken, alsof er niets gebeurd is. :D :')

En dat laatste is het dan ook precies. Beproefde modus operandi, herhaald in Vegas.
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 21:33 schreef J0kkebr0k het volgende:
Even een crosspost van mij uit het NWS topic.

For the record:

In dit artikel kun je dus lezen dat Melissa Castruita de terroristische aanslag in San Bernandino in 2015 overleefde. Op 1 oktober 2017 overleefde ze de Las Vegas shooting.

Dit komt vaker voor. Best vaak zelfs:

Chris Pawley : 'I can't believe it' Manchester bombing survivor caught up in Barcelona attack

Mason Wells: American Teen Survives Attack in Brussels, His Third Brush With Terrorism

Julia Monaco: Australische Julia (26) maakte in Barcelona derde aanslag op rij mee

Sara Zelenak: Was bijna bij 3 aanslagen betrokken: (1. Aanslag Westminister, 2. had een kaartje voor Manchester maar ging niet. 3. Ze is uiteindelijk bij de aanslag op de London Bridge om het leven gekomen)

Jason and Jenny Cairns-Lawrence: Waren bij 9/11, London 7/7 en de aanslag in Mumbai.

Richard Gutjahr: How one reporter covered the attacks in Nice and Munich with a mobile phone

Mike Dempsey: North Carolina man has survived 9/11 and Las Vegas shooting

:o What are the odds?

Mocht je deze mensen, op Sara Zelenak na, ooit tegenkomen. Maak dan dat je wegkomt.
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 22:52 schreef J0kkebr0k het volgende:
Onderstaand filmpje onder andere, bewijst voor mij dat het een hoax is en er een zieke flashmob uitgevoerd is tussen de nietsvermoedende festivalbezoekers.

We zien een of andere gast die ongestoord met zijn camera tegen het publiek in loopt en wat agenten bij een "slachtoffer" filmt. Hij maant bezoekers hun hoofd laag te houden.

Ondertussen zien we helemaal niets van de slachtpartij die daar gaande zou zijn. Het had echt een smerige troep geweest met 59 doden en c.a. 550 gewonden. Op geen enkel filmpje is daar iets van te zien. Ik verwacht beelden van mensen die half kapot geknald nog proberen weg te komen. Lijken her en der. Kapot geschoten hoofden. Hysterisch gekrijs en gegil. Gesmeek om hulp. Gejammer... Gewoon alle narigheid die je bij zo'n verschrikkelijk drama zou verwachten.

Echt werkelijk niets van dat te zien. Terwijl er wel meerdere filmpjes geschoten zijn tijdens "de schietpartij"

We zien een massa naar buiten geleid worden. Die massa heeft amper haast. Velen lopen nog te kutten met hun telefoon. Biertjes nog in de handen. Nee, van grote paniek was al geen sprake. Van paniek die je bij een massaslachting verwacht al helemaal niet. De lijnbus rijdt gewoon nog voorbij terwijl de politie al ter plaatse is. Het matcht gewoonweg niet.

Wel is er sprake van "agenten" en "festival stewards" die de boel opjagen. Zoals je vanaf 03:06 kunt zien bijvoorbeeld.

Agent: "THOSE ARE SHOTS!! ... RUN!!! DON'T LOOK!"
Terwijl ie iemand helpt die gewond zou zijn. Hoe komt die enkele gewonde juist daar op die locatie trouwens? Vreemde plek. De vermeende schutter schoot toch richting het podium? :?

De gast die filmt wordt echter geen strobreed in de weg gelegd, maar ook nu zie je weer niet wat de gewonde mankeert.

Vanaf 07:23 ongeveer, zien we een man langs de donkere muur aan komen lopen. De man stopt, rommelt iets, loopt weer iets door, rommelt nog wat. Dit alles terwijl de man met camera hem rustig filmt. Het lijkt wel of hij op de man wacht tot hij klaar is met rommelen. De man is op een gegeven moment klaar en stopt vervolgens nog iets met zijn linkerhand in zijn linker broekzak.
"I need help. I've been shot. I need an ambulance"

Ik heb sterk het vermoeden dat deze man een plant is die op dit punt afgesproken heeft met de man met camera. De man moest zijn fake bloed of wond aanbrengen en daarom stond de man met camera met alle geduld te wachten.

Op 08:59 zie je de man die gewond zou zijn aan zijn arm, deze gewonde arm nog gebruiken ter ondersteuning om te gaan zitten. Uhuh :')

Hij zou door zijn arm zijn geschoten want ze claimen ook dat de kogel door zijn arm zijn borst in is gegaan.


The devil is in the details


[ Bericht 0% gewijzigd door J0kkebr0k op 10-11-2017 10:46:51 ]
Truth is treason in the empire of lies
pi_174975965
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Onderstaand filmpje onder andere, bewijst voor mij dat het een hoax is en er een zieke flashmob uitgevoerd is tussen de nietsvermoedende festivalbezoekers.
Prima, flashmobs.

Als je dan je video neemt van vooraan het concert.

Waarom rennen die mensen niet weg volgens jou?
pi_174976197
En dan hebben we hier nog een dummy die hartmassage in een kruiwagen krijgt.
Bedankt voor de video Guyver :)


Nog even uitgezocht of dit inderdaad van Las Vegas shooting afkomstig is en daar lijkt het aan de kruiwagen te zien wel op:

9341725_web1_activeshooter_100117cs_024.jpg
Truth is treason in the empire of lies
pi_174976215
Maar wat wordt er nu allemaal mee bewezen, behalve dat jij er spoken in ziet? Er is geen enkel hard feit dat je theorie ondersteunt.
pi_174976257
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:27 schreef illusions het volgende:
Maar wat wordt er nu allemaal mee bewezen, behalve dat jij er spoken in ziet? Er is geen enkel hard feit dat je theorie ondersteunt.
Dat is jouw mening. :)
Truth is treason in the empire of lies
pi_174976275
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:30 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dat is jouw mening. :)
Mijn mening is dat je uit je nek kletst ja, maar als zich dat beperkte tot mijn mening en je wel degelijk iets in te brengen had, zouden er feiten zijn die je theorie ondersteunen maar tot nu toe spreek je alleen zogenaamde crisis actors op hun gedrag aan. :P
pi_174976278
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:30 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dat is jouw mening. :)
Mjah, heel BNW draait in grote lijnen op meningen natuurlijk ;)
pi_174976293
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:26 schreef J0kkebr0k het volgende:
En dan hebben we hier nog een dummy die hartmassage in een kruiwagen krijgt.
Bedankt voor de video Guyver :)


Nog even uitgezocht of dit inderdaad van Las Vegas shooting afkomstig is en daar lijkt het aan de kruiwagen te zien wel op:

[ afbeelding ]
Hoe weet je dat dit exact dezelfde kruiwagen is dan?
pi_174976301
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:32 schreef ChrisCarter het volgende:
Mjah, heel BNW draait in grote lijnen op meningen
Stop dan met dat geroep om hard bewijs. ;)
Truth is treason in the empire of lies
pi_174976318
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:32 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Hoe weet je dat dit exact dezelfde kruiwagen is dan?
Keiharde mening. ;)
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:33:59 #16
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_174976323
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:32 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Mjah, heel BNW draait in grote lijnen op meningen natuurlijk ;)
Dat is het probleem ja.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_174976330
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:32 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Hoe weet je dat dit exact dezelfde kruiwagen is dan?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Truth is treason in the empire of lies
pi_174976350
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:33 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Stop dan met dat geroep om hard bewijs. ;)
Nee. Wie beweert, bewijst.
pi_174976358
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:33 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat is het probleem ja.
Hoezo is het een probleem dat het hier om meningen draait? Daar draait het op zo'n beetje heel FOK! om
Truth is treason in the empire of lies
pi_174976363
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:34 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er ligt een lijkzak op die foto met de bijna lege kruiwagen.

Is de CPR dus niet succesvol geweest vrees ik
pi_174976372
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:35 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Nee. Wie beweert, bewijst.
Ik heb het bewijs al geleverd. Jij accepteert het niet als bewijs. Dat is iets heel anders.
Truth is treason in the empire of lies
pi_174976380
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:36 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Hoezo is het een probleem dat het hier om meningen draait? Daar draait het op zo'n beetje heel FOK! om
Niet als het om geschiedkundige feiten gaat natuurlijk, dan kan je overal wel je eigen draai aan geven. _O-
pi_174976383
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:33 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat is het probleem ja.
Nou ik vind dat niet per se een probleem. BNW is natuurlijk geen rechtbank waar alles koud bewezen kan worden, dat is ook een beetje de aard van de zaken hier.

Maar ik vind wel hoe harder de claim des te steviger de onderbouwing mag zijn.
pi_174976386
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:37 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ik heb het bewijs al geleverd. Jij accepteert het niet als bewijs. Dat is iets heel anders.
Je hebt mensen bekritiseert op hun gedrag, meer niet.
pi_174976389
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:36 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Er ligt een lijkzak op die foto met de bijna lege kruiwagen.

Is de CPR dus niet succesvol geweest vrees ik
Alleen Gepetto kon een pop tot leven krijgen ;)

Maar volgens de bron was ie niet dood:
http://nationalpost.com/n(...)to-transport-victims

En er zullen vast meer kruiwagens zijn die geel zwart zijn he.
Truth is treason in the empire of lies
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')