abonnement Unibet Coolblue
pi_174971235
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:32 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Zo he, dit las ik laatst ook op Joop.nl:

[..]

[..]

[..]

https://joop.bnnvara.nl/opinies/seksueel-misbruik-aangifte
In een vorig deeltje zei jij nog over stukjes geschreven door columnisten:

quote:
1s.gif Op woensdag 8 november 2017 20:42 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Nou en. Het zijn allebei opiniestukken. Meningen.
En wou je alleen weten wat FvJ zelf over #metoo schreef.
Daar reageerde ik op met:
'Zullen we dan eens kijken wat Jole zelf 2 weken geleden geschreven heeft:'

quote:
Maar seks is iets waar twee mensen vanuit een gelijkwaardige positie over beslissen. Hier is geen sprake van gelijkwaardigheid. De toekomst van de een ligt in de ander z’n handen. En met dat machtsmiddel probeert hij zijn slachtoffer te dwingen tot seks, of zwijgen, of beide. Het is gedwongen seks en het gaat om de dwang. Die macht moet gebroken worden.

Dat bestrijden van machtsmisbruik is lastig want veel speelt zich af in het verborgene en de bewijsvoering is moeilijk. Het ideale schoonzoon-type kan in de omgang bij iedereen ontzettend sympathiek overkomen maar zich ondertussen schuldig maken aan dit soort praktijken. Zie dan maar eens geloofd te worden als slachtoffer.
https://joop.bnnvara.nl/o(...)-maar-om-intimidatie

En toen reageerde je alleen nog op andere users.
FvJ is een walgelijk hypocriet persoon dat anderen graag de les leest, terwijl hij veel erger is dan de personen die hij op verkeerd gedrag aanspreekt.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174971282
Het is een walgelijk hypocriet mannetje. In zijn column op zijn eigen website neemt hij de Nederlandse man de maat door te zeggen dat hij te makkelijk dwang toepast om seks af te dwingen en nog geen 2 weken later blijkt dat hij ondanks een nee zijn tong bij een vrouw naar binnen dwingt en tevens onder dwang op haar is gaan liggen.

In zijn eigen column schrijft hij zijn beklag dat bij ongewenste intimiteiten het voor de vrouw erg moeilijk is om achteraf nog gelooft te worden. Nog geen 2 weken later roept hij dat de vrouw die hem van dergelijke zaken beschuldigd liegt, hoewel de tape iets heel anders vermoed.

Dat maakt hem zo'n huichelachtige man die graag anderen de maat neemt, maar zelf nog erger is. Niet stukjes van redacteuren die hetzelfde schrijven op zijn site. Hoewel lachwekkend, klopt het inderdaad dat ze op eigen titel schrijven.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174971458
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:16 schreef Arthur_Spooner het volgende:

[..]

Dan neem ik aan dat jij ook niet zo moeilijk doet zodra er een vies oud kereltje zijn tong bij je in je mond duwt?
En daarna nog mee gaan naar zijn kamer en op bed gaan liggen kijken hoe hij zich uitkleedt..

Nee sorry. Zo heb ik het nog niet meegemaakt.
Definitely not CIA
pi_174971551
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:35 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

'Maar hullie zouden het ook gedaan hebben' is altijd een slecht argument. Sterker nog: het is een argument om het zelf vooral niet te doen.
Uuhm dat gaat hier niet op..

Er zijn 2 belangrijke verschillen:

1. Zij hebben de afgelopen weken niet luidkeels verkondigd dat ze vonden dat slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag, geloofd moeten worden etc. - Van Jole en consorten wel.

2. Ik zou niet anders gereageerd hebben als het om een van hen zou gaan. - Van Jole en consorten wel.
pi_174971641
TPO: Bonusquote: Telegraaf-columnist doet trololololololo over witte onderbroek van Van Jole
quote:
“Terwijl ik de zelfbevlekkende escapades van regisseur en producent Job Gosschalk nog geestelijk aan het verwerken was, stond de hoofdredacteur van de VARA-website Joop.nl, Francisco van Jole, alweer klaar om in een hotelkamer boven op een mevrouw te duiken.

Van Jole droeg daarbij een witte onderbroek, zo blijkt uit het verhaal van de onbekende vrouw die met het delen van deze gebeurtenis, die tien jaar geleden plaatsvond, haar welles-nietes-steentje bijdraagt aan het #metoo-verhaal.

Dat was overigens ook het advies van BnnVara in een reactie over de berichtgeving over Francisco van Jole. De zaak zou ‘door de daartoe geëigende instanties bekeken moeten worden. Dat past in de zorgvuldigheid die in zaken als deze noodzakelijk is’. Een opvallend standpunt van de omroep die tot nu toe de #metoo-verhalen gretig publiekelijk uitventte, maar liever voor radiostilte kiest nu het iemand uit eigen gelederen betreft.

En dan die witte onderbroek van Van Jole. Dat is alleen al modetechnisch gezien een nog ernstiger vergrijp dan het dragen van witte sokken.”
Voegt hoogtepunten toe aan jullie druilerige bestaan.
pi_174971809
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:37 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Ah ja, met drogredenen kan je ieder feitelijk argument wel om zeep helpen he. Eerst wordt er geroepen dan je van Joop vermeende slachtoffers altijd moet geloven, en als iemand dan laat zien dat op Joop ook meningen worden gepubliceerd die daar lijnrecht tegenover staan dan is het nog niet goed. Je kan me wat.
Dat heeft met een drogreden niets te maken. Dat is gewoon de reden, een feit.

Jij bent hier nu zelf degene die feitelijke argumenten met drogredenen om zeep probeert te helpen. :')
pi_174971985
quote:
1s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:54 schreef capricia het volgende:

[..]

En daarna nog mee gaan naar zijn kamer en op bed gaan liggen kijken hoe hij zich uitkleedt..

Nee sorry. Zo heb ik het nog niet meegemaakt.
Van Jole zegt inderdaad dat ze daarna is meegegaan naar zijn kamer.. Ik heb daar sterke twijfels bij.. Het komt namelijk totaal niet overeen met wat zij en hij in de geluidsopname zeggen over de situatie..
pi_174971995
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:11 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Kap nou eens met dat persoonlijke. Ik heb nog een leven buiten Fok!.
Als je post op een discussieforum dan kan je niet selectief discussies mijden en daaronder wel op andere users reageren. Je hebt bovendien alle tijd gehad om alsnog een reactie te geven.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174972136
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:32 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Zo he, dit las ik laatst ook op Joop.nl:

[..]


[..]


[..]

https://joop.bnnvara.nl/opinies/seksueel-misbruik-aangifte
Maar wat dit slachtoffer beweert wordt toch gewoon op radio 1 erkend door van Jole? Er wordt niet zomaar straffeloos iets geroepen. We horen een opname waarop Jolo erkent over de schreef te zijn gegaan. Dat is iets anders dan zomaar iets roepen: jolo roept het zelf.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_174972203
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 10:54 schreef StaceySinger het volgende:
TL;DR:
Jolo wordt beschuldigd van:

[..]

Zijn verweer:

[..]

Het Begin
"Francisco van Jole voerde mij, een vrouw van 23, dronken, bracht me naar zijn hotel, ging tussen mij en zijn hoteldeur staan, kleedde zich uit en ging op me liggen, ondanks dat ik nee zei. #metoo Francisco". Raaaaaaaarrrrrrr filmpje van een anoniem e-mailadres, zomaar ingestuurd. Echt heuselijk waar of gewoon een fake van een kwaadwillende die gewaardeerde confrère Van Jole een pootje wil haken? De verhalen over dat Frolo de gheyle was van de zeven VARA-dwergen zongen al langer rond in het circuit, maar nu duikt er dan een filmpje op waarin sprake is van "wit ondergoed" en dronken bepotelings in het hotel. Volgens Van Rossem en Peter Breedveld (lekker stukkie) is een vage beschuldiging hysterisch, gevaarlijk en heksenjagerig, volgens de internetfeministen (deugpad Asha voorop) is twijfelen aan beschuldigingen van aanranding de nieuwe Holocaust - voor deze ene keer knallen we er toch maar een linkje in naar de Joop. Nou jongens, luister mee en zegt u het maar! Doet ie het of doet ie het niet?

Goed, we kijken ineens met andere ogen naar het item van NieuwsBV waarin Frolo ruiterlijk toegeeft dat ie wel eens een "stommerik" geweest is met vrouwen...

Filmpje kijk je hier terug: https://www.geenstijl.nl/5139290/te-mooi-om-waar-te-zijn/

Waar van Jole zwijgt.
https://twitter.com/2525?(...)serp%7Ctwgr%5Eauthor

Het Vervolg
[ afbeelding ]
De bewijzen zich blijven opstapelen.

[ afbeelding ]
En de hoofdrolspeler wel vaker moeite heeft met zelfbeheersing.

Het Radio-interview
Hierrr terug te luisteren:
Hier de min of meer uitgeschreven tekst.

De reacties

GeenStijl komt met nog meer beschuldigingen:
[ afbeelding ]

Joop-redactrice vóór de Jolo-gate:[ afbeelding ]

In een artikeltje op Joop (eveneens van vóór de Jolo-gate):

[..]

[..]

En erna:
[ afbeelding ]

De meeste Nederlandse feministen, normaal niet vies van een stevige #metoo-hetze, houden zich ondertussen opvallend stil. Niet omdat ze geen aandacht aan Jolo-gate willen besteden, maar er zijn gewoon belangrijkere dingen om over te twitteren.

ashatenbroeke twitterde op woensdag 08-11-2017 om 13:34:14 2. Er bestaan een soort waterbestendige zonnekleppen die je baby's en peuters om kunt doen, zodat ze geen shampoo in hun ogen krijgen tijdens het douchen[ afbeelding ] reageer retweet
janineyve twitterde op donderdag 09-11-2017 om 10:48:35 John van den Heuvel: "Francisco van Jole maakte zich schuldig aan VERKRACHTING" https://t.co/S9bzykDVox reageer retweet
[ afbeelding ]
graag even naam aanpassen naar: Francisco Van J.
Ik noem een henkie spanky, tinny treus en natuurlijk willy wortel. Allemaal helden uit de brouwerij.
pi_174972233
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:16 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Als je post op een discussieforum dan kan je niet selectief discussies mijden en daaronder wel op andere users reageren. Je hebt bovendien alle tijd gehad om alsnog een reactie te geven.
leer je dat in je voetbalmanagementspellen?
pi_174972266
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:27 schreef hertogjan_lekkerman het volgende:
Francisco Van J.
gedaan !
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_174972327
quote:
19s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:28 schreef Beathoven het volgende:

[..]

leer je dat in je voetbalmanagementspellen?
Heb je een externe factor nodig om te weten dat het op een discussieforum fatsoenlijk is om te reageren op degene met wie je discussieert ipv iedereen te negeren wiens argumenten je niet bevallen?

Dan durf ik zomaar te gokken dat je in het echte leven niet de gezelligste persoon bent om mee om te gaan.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174972352
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:34 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Heb je een externe factor nodig om te weten dat het op een discussieforum fatsoenlijk is om te reageren op degene met wie je discussieert ipv iedereen te negeren wiens argumenten je niet bevallen?

Dan durf ik zomaar te gokken dat je in het echte leven niet de gezelligste persoon bent om mee om te gaan.
deze ballenbak staat ver van mn leven :)
pi_174972370
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:16 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Als je post op een discussieforum dan kan je niet selectief discussies mijden en daaronder wel op andere users reageren.
Ja hoor dat kan prima. Op een gegeven moment is alles wel gezegd en blijven we in herhaling vallen.

quote:
Je hebt bovendien alle tijd gehad om alsnog een reactie te geven.
Bemoei je niet met mijn priveleven asjeblieft.
pi_174972378
quote:
1s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:22 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Maar wat dit slachtoffer beweert wordt toch gewoon op radio 1 erkend door van Jole? Er wordt niet zomaar straffeloos iets geroepen. We horen een opname waarop Jolo erkent over de schreef te zijn gegaan. Dat is iets anders dan zomaar iets roepen: jolo roept het zelf.
Daar ging mijn reactie niet over. En de post waar ik op reageerde ook niet.
pi_174972400
quote:
14s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:36 schreef Beathoven het volgende:

[..]

deze ballenbak staat ver van mn leven :)
Gelukkig, ik vrees dat voor sommige fok! een erg groot deel van hun leven uitmaakt. Is tong80 alweer terug trouwens?
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174972629
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:41 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Gelukkig, ik vrees dat voor sommige fok! een erg groot deel van hun leven uitmaakt. Is tong80 alweer terug trouwens?
geen idee...
pi_174973014
quote:
1s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:39 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Daar ging mijn reactie niet over. En de post waar ik op reageerde ook niet.
Waar ging je reactie dan wel over?
pi_174973198
Ben benieuwd hoe er straks omgegaan wordt met nieuwe #metoo-zaken. Gaat de media die ook stilgzwijgen of zoals vanouds weer helemaal uitmelken.

In beide gevallen zullen ze wederom hun hypocrisie aantonen.
  vrijdag 10 november 2017 @ 01:23:17 #246
380899 2thmx
FvD-moslim
pi_174973318
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 01:01 schreef RobbieRonald het volgende:
Ben benieuwd hoe er straks omgegaan wordt met nieuwe #metoo-zaken. Gaat de media die ook stilgzwijgen of zoals vanouds weer helemaal uitmelken.

In beide gevallen zullen ze wederom hun hypocrisie aantonen.
Bij Joop.nl gaan ze gelukkig gewoon door met de #metoo-berichtgeving *O*.
https://joop.bnnvara.nl/n(...)f-metoo-onthullingen
Voegt hoogtepunten toe aan jullie druilerige bestaan.
pi_174973328
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 november 2017 01:23 schreef 2thmx het volgende:

[..]

Bij Joop.nl gaan ze gelukkig gewoon door met de #metoo-berichtgeving *O*.
https://joop.bnnvara.nl/n(...)f-metoo-onthullingen
:r walgelijk hypocriet
pi_174973352
Buitenlands metoo nieuws heeft een hogere prio zo te zien _O-
pi_174973382
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 01:33 schreef RobbieRonald het volgende:
Buitenlands metoo nieuws heeft een hogere prio zo te zien _O-
Behalve dan weer het metoo nieuws uit België waar de VRT een van hun kijkcijferkanonnen na een dertigjarige carrière de straat op schopt. Dat komt vast weer iets te dichtbij voor Francisco en co :)
pi_174973401
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 01:38 schreef JaxStrumley het volgende:

[..]

Behalve dan weer het metoo nieuws uit België waar de VRT een van hun kijkcijferkanonnen na een dertigjarige carrière de straat op schopt. Dat komt vast weer iets te dichtbij voor Francisco en co :)
Voor wat SMS'jes... Jole heeft iemand verkracht en 's lands meest metoo deugende forum heeft hem nog niet gedumpt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')