abonnement Unibet Coolblue
pi_174980016
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 13:56 schreef Elvi het volgende:

[..]

Het zou mij in ieder geval al helpen als ik een eigen woning had en zo zelf mijn dagindeling kan plannen. Alleen dat al zou veel rust geven, maar goed, er is voorlopig nog geen uitzicht op een woning en zeker niet als ik weer werkloos ben straks :')
Ja dat wilde ik ook al zeggen. Maar dat benoemen terwijl het zo uitzichtloos voelt, ik wilde je niet een nog rotter gevoel geven. :* Ik ben zelf heel triggerbaar op het moment, maar als het wat beter gaat weer mag je wel een paar dagen hier "bijkomen" als je wil. :) Het lost niks op voor de lange termijn maar het kan misschien wel een keertje fijn zijn. :*
pi_174982273
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 13:12 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ik had het over die grote groep die kleinere groepen uitsluit, simpelweg omdat de grote groep verwacht dat iedereen zich maar aan hun aanpast en dat dat asociaal is, zeker als duidelijk is dat er een kleinere groep is die daar erg veel last van heeft.
Hoe meer rigide die grootste groep alleen de eigen regels kan doordrukken, hoe nauwer het gebied is waarin je gedrag als normaal bestempeld wordt en hoe eerder je buiten de boot valt en dus ook wordt buitengesloten.

Als rationele mensen gewoon kunnen aansluiten, waarom lijken meerdere mensen hier dan cognitieve vastlopers te krijgen op het moment dat ik doorvraag naar dat rare taboe van ze wat ze allemaal wel lijken te hebben en allemaal niet willen uitleggen. Verder vind ik dat ik best mensen mag aanspreken wanneer ze me kwetsen zonder dat ze met die rookgordijnen komen of met vingertjes gaan wijzen of de rest van hun arsenaal komen waarmee krampachtig geprobeerd wordt om te bliksemafleiden.

[..]

Het is een misconceptie dat autisten automatisch een soort van inferieure vorm van communicatie hebben. Ik heb zelf dit gemerkt:

Communicatiematrix:
[ code verwijderd ]

Als autisme zou impliceren dat het om een communicatieverstoring gaat waarbij het als een defect is, dan zou ik verwachten dat bovenstaande schema zo zou verlopen:
[ code verwijderd ]

Echter is vetgedrukte niet het geval. Dus kan autisme niet een inferieure vorm van communicatie zijn en heeft in dit deel van het schema:
[ code verwijderd ]

De autist en de niet-autist evenveel schuld en een even grote bijdrage aan de miscommunicatie. Dan is het niet de bedoeling dat de niet-autist dan gaat zeggen "Zeg autist, doe jij maar lekker al het werk want dat ik jou niet begrijp dat ligt toch echt helemaal aan jou hoor. Jullie autisten communiceren dan ook onbegrijpelijk". Ja, alsof dat niet kwetsend naar de autist is. Maar zelfreflectie dat de communicatieproblemen van deze niet-autist bij deze niet-autist zou kunnen liggen...dat lijkt ON-VER-TEER-BAAR! En DAT is wat ik zo vreemd vind. Alsof ze hun privilege niet willen kwijtraken of zo en met grof geschut zouden mogen komen om mij d.m.v. sociale dwang toch te laten "meedoen met de rest", waarbij ik zelf al het vertaalwerk moet gaan doen "want zij zijn de meerderheid en het is nou eenmaal zou".

Maar nu zeg ik dat ik vervolgens niet meer met deze niet-autisten wil praten omdat dat me onevenredig veel energie kost (wat ook gewoon zo is. Het kost me bergen energie en de kwaliteit van het contact is ook minder. Ten slotte ben ik dan altijd de defecte van het stel. Het is niet echt meedoen maar meelopen zonder echt een eigen mening te mogen hebben maar een mening over mij mogen ze wel want zij zijn de meerderheid. Neen).

Waarom denk je dat ik de laatste paar jaar aangeef dat ik lotgenotencontact zo heerlijk vind? Al die sociale shit waar ik m'n hele leven tegenaan bleef lopen..tis gewoon weg.
Die hele specifieke miscommunicatie veroorzaakt door het mixen van autist en niet-autist is dan gewoon weg. Dan ben ik toch gek als ik probeer om met iemand als Aeque aan te pappen?

[..]

Het is bijna onmogelijk om continu aan te moeten passen en te camoufleren zodat het niet opvalt dat je onder de motorkap toch anders bent. Gezien de gevolgen (o.a. bijvoorbeeld levenslange depressieve gevoelens) vind ik dat simpelweg inhumaan en zoiets kan je niet van iemand verwachten.

Ik kan het niet. Ik heb 't geprobeerd. De depressieve gevoelens bleven pas weg zodra ik niet meer met dat soort mensen omga. En het is heel vermoeiend. Maar het is voor mij wel de minst slechte oplossing op dit moment. Wil ik meer kunnen bereiken, dan zal ik dit gedrag wel moeten leren begrijpen en het enige wat een constante lijkt te zijn, is dat het in de hoek van de cognitieve dissonantie zit. Alsof het een taboe is en superkwetsend als er überhaupt ook maar over gepraat wordt.

In dit topic zijn er meerdere voorbeelden te benoemen waarbij zelfs alleen al het benoemen daarvan ook weer kwetsend voor die mensen zal zijn, dat is gewoon voorspelbaar.

Ik ga toch een voorbeeld geven:

Hier stelt Fripsel een in mijn ogen doodgewone vraag.

[..]

Mijn antwoord daarop staat hierzo

[..]

Fripsels reactie op die uitleg is vervolgens dit

[..]

Dit is dan natuurlijk weer niet een logische reactie maar een (over)emotionele reactie. Het lijkt meer op "afreageren" of op "uithalen" en wat ze hier doet, is mijn post (waar ik serieus ook aandacht aan besteed om het allemaal zo kloppend mogelijk te maken) gewoon een horkerige trap in het kruis geven.

vervolgens spreek ik Fripsel; daarop aan en komt nu zij weer met dat rookgordijn en wijst met het beschuldigende vingertje naar mij, wat totaal onlogisch is gezien haar postgedrag. Maar haar postgedrag aanspreken zal waarschijnlijk alleen maar nog meer boosheid opwekken en ik wil weten waarom. Op mij komt dit over als onlogische emozooi. Als een soort dierlijk instinct, alsof ze me wil overrulen of me op m'n plek wil zetten, alsof ik net geprobeerd had een staatsgreep te plegen of zo :')
Ik wil weten waarom er geregeld mensen zijn die plotseling met dat soort onlogische kwetsende emozooi posten en nog bozer reageren als ik wil weten hoe en wat en waarom.

Ze worden boos en als ik vraag waarom ze boos worden, worden ze nog bozer. Ze schreeuwen een beetje hun boosheid van zich af en het lijkt meer een trigger te zijn dan dat ik ze daadwerkelijk iets aangedaan zou hebben. Maar ik moet maar blijven gissen omdat het iedereen boos lijkt te maken of angstig, elke keer als ik dit onderwerp aansnij. En ik wil op z'n minst weten -waarom- ze zo boos reageren. -Waarom- is het zo moeilijk voor ze om hierover te zelfreflecteren en eens eerlijk naar hun eigen fouten kunnen kijken in plaats van steeds maar een bliksemafleider te "moeten" gaan zoeken?

Als ik kijk naar Aeque, dan zie ik ook dat hij met andere fokkers ook geregeld mot heeft, maar uiteraard liggen al zijn minder fortuinlijke dialogen aan de ander. Hij lijkt nieteens na te willen denken over zichzelf, alsof het simpelweg te pijnlijk voor hem is. of zo.

[..]

Klopt, maar daarvoor zal ik wel moeten weten/leren hoe ze denken en waarom ze zo denken.
Anders zal ik door dit soort reacties verrast blijven en kost communicatie met dat soort mensen me bergen energie en daar heb ik het nu wel mee gehad.

Maar het komt er dus op neer dat ze (in mijn ogen) spontaan boos worden en bij vragen over hun boosheid alleen maar nog bozer worden en ik (doordat ze boos worden) dus niet uitgelegd krijg waarom ze boos worden. Ik krijg alleen maar te merken -dat- ze boos worden en dat die boosheid bovenmatig vaak alleen maar erger wordt als ik dit onderwerp dan toch bespreekbaar wil houden.
MK, ik hou op met deze discussie. Elk stukje feedback dat ik je geef pareer je door het probleem bij ander te leggen. Elke deur die een mogelijkheid biedt naar een weg om je situatie te verbeteren gooi je dicht. Kortom, je neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor je eigen situatie en ik geloof niet dat ik iets kan bijdragen waardoor jij je problemen gaat oplossen.
pi_174983231
Mijn hemel, wat een essays hier. Ik neem even een pauze.
Mon 'en!
pi_174983535
Elvi wat voor contract heb je?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_174983763
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 00:15 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Dat dacht ik ook altijd. Tot ik dat vel zag. Maar ik lig nu in bed. Ik laat het je morgen zien!

Als je op het internet leest is het denk ik meteen de meest extreme vorm, dus dat je inderdaad uit zelfbescherming helemaal weg bent. Maar ik denk dat er nog heel veel tussenfases zijn. En misschien dat de ene ook wel sneller helemaal in default valt? Zoveel verstand heb ik er niet van. Maar dat lijkt me wel logisch eigenlijk. Net als dat je meerdere gradaties van depressies hebt.

Het klinkt wel als een soort dissociatie. Jezelf afschermen van de wereld, omdat het teveel word. En ik denk dat het ook wel erg in jouw automatisme zit om maar gewoon door te gaan. Zoals ik je tot nu toe interpeteer. Een echte doorbikkelaar.

Maar ik moet nu echt gaan slapen anders val ik in slaap op de fiets naar de psychiater. Ik lrobeer zelf mijn emotie achtbaan te negeren atm. :+
ik zit te lurken maar dat heet depersonalisatie eerder.
bij mij is het altijd depersonalisatie>>>>>>dissociatie.

dit is mijn meest creepy post ever, ik scroll maar beetje dus weet ook niet over wie het ging
pi_174983822
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:22 schreef isax het volgende:

[..]

ik zit te lurken maar dat heet depersonalisatie eerder.
bij mij is het altijd depersonalisatie>>>>>>dissociatie.

dit is mijn meest creepy post ever, ik scroll maar beetje dus weet ook niet over wie het ging
Oh dat zou best kunnen dat ik het door de war haal want ik vind het dus heel lastig te begrijpen. :@ en creepy vind ik het niet, alleen maar handig om te weten toch als ik termen door elkaar haar.

En Ehm dan bedoel je dus dat depersonalisatie een stap is voor dissociatie met die pijltjes of dat het verschillende dingen zijn? Is dat het groter is dan? :@
pi_174983948
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:25 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Oh dat zou best kunnen dat ik het door de war haal want ik vind het dus heel lastig te begrijpen. :@ en creepy vind ik het niet, alleen maar handig om te weten toch als ik termen door elkaar haar.

En Ehm dan bedoel je dus dat depersonalisatie een stap is voor dissociatie met die pijltjes of dat het verschillende dingen zijn? Is dat het groter is dan? :@
ja depersonalisatie is zeg maar als alles een film word. grote afstand tussen jezelf en wat er gebeurd.
soms voel je dan ook niet meer je benen en armen ook al ben je mentaal nog wel aanwezig (dus later weet je nog wel wat je hebt gedaan, wat er gebeurde).

dissociatie is echt als je op de automatische piloot schiet en dan ergens anders bent opeens of dat je jezelf iets aan hebt gedaan zonder dat je dat weet. je bent dan echt mentaal niet aanwezig. gatenkaas effect in je geheugen.

ervaringsexpert hier :')
depersonalisatie valt ook onder dissociatie in het boekje der boekjes trouwens.
pi_174984143
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:31 schreef isax het volgende:

[..]

ja depersonalisatie is zeg maar als alles een film word. grote afstand tussen jezelf en wat er gebeurd.
soms voel je dan ook niet meer je benen en armen ook al ben je mentaal nog wel aanwezig (dus later weet je nog wel wat je hebt gedaan, wat er gebeurde).

dissociatie is echt als je op de automatische piloot schiet en dan ergens anders bent opeens of dat je jezelf iets aan hebt gedaan zonder dat je dat weet. je bent dan echt mentaal niet aanwezig. gatenkaas effect in je geheugen.

ervaringsexpert hier :')
depersonalisatie valt ook onder dissociatie in het boekje der boekjes trouwens.
Ik heb de laatste tijd, ik woon alleen. Dus ik moet naar de winkel bijvoorbeeld. En dan beginnen bijvoorbeeld mijn handen heel raar aan te voelen. Kan dat daarmee te maken hebben? Op de terugweg mis ik soms ook zijstraten. En soms als ik me er doorheen push, net als met die fok meet. Kan ik juist ook heel druk worden voor mijn gevoel omdat, ik weet niet het is dan een soort automatisme dat het overneemt. Maar ik ben er inderdaad nog wel.

Kan zoiets ook een paar dagen aanhouden?
pi_174984161
Ik vind het alleen niet als een film voelen. Misschien dat ik me daarom nooit met die term verbonden heb gevoeld.
pi_174984245
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:39 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Ik heb de laatste tijd, ik woon alleen. Dus ik moet naar de winkel bijvoorbeeld. En dan beginnen bijvoorbeeld mijn handen heel raar aan te voelen. Kan dat daarmee te maken hebben? Op de terugweg mis ik soms ook zijstraten. En soms als ik me er doorheen push, net als met die fok meet. Kan ik juist ook heel druk worden voor mijn gevoel omdat, ik weet niet het is dan een soort automatisme dat het overneemt. Maar ik ben er inderdaad nog wel.

Kan zoiets ook een paar dagen aanhouden?
kan ermee te maken hebben ja, dat zijstraten missen ook. dat druk worden kan dan overschreeuwen zijn vooral als je later dan wel de prijs ervoor betaald.

ik heb fases waar het maanden zich aanhoud.
ik las dat je ptss complex hebt ergens toch? komt vaak voor bij mensen die die diagnose hebben (is ook een van mijn diagnoses)
als je nu een psycholoog hebt en behandeling hebt zou ik het persoonlijk bespreekbaar maken.

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:40 schreef Fripsel het volgende:
Ik vind het alleen niet als een film voelen. Misschien dat ik me daarom nooit met die term verbonden heb gevoeld.
voor mij voelt het ook niet perse zoals een film. het is een uitdrukking die ze vaak ervoor gebruiken, ik weet niet goed hoe ik het moet beschrijven.
  vrijdag 10 november 2017 @ 17:56:49 #236
47102 Elvi
miemkwien
pi_174984519
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:11 schreef DancingPhoebe het volgende:
Elvi wat voor contract heb je?
Uitzendcontract, fase A.
pi_174984937
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:56 schreef Elvi het volgende:

[..]

Uitzendcontract, fase A.
Ook dan is het uzb verplicht je door te betalen bij ziekte toch? Maar snap je moeite... het is eigenlijk de meest zekerheid gevende optie. Maar als je voelt dat je in een burnout belandt ben je dus gewoon ziek en moeten zij met je kijken naar herstel.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  vrijdag 10 november 2017 @ 18:18:17 #238
47102 Elvi
miemkwien
pi_174985017
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 18:14 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Ook dan is het uzb verplicht je door te betalen bij ziekte toch? Maar snap je moeite... het is eigenlijk de meest zekerheid gevende optie. Maar als je voelt dat je in een burnout belandt ben je dus gewoon ziek en moeten zij met je kijken naar herstel.
Het punt is dat ik me al in juli ziek heb gemeld daarvoor, maar het gedoe met de bedrijfsarts en de organisatie die contact had met mij vond ik zo stressvol dat ik mijzelf beter heb gemeld en zelf langzaam aan het opbouwen ben.
pi_174985033
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 18:18 schreef Elvi het volgende:

[..]

Het punt is dat ik me al in juli ziek heb gemeld daarvoor, maar het gedoe met de bedrijfsarts en de organisatie die contact had met mij vond ik zo stressvol dat ik mijzelf beter heb gemeld en zelf langzaam aan het opbouwen ben.
Maar zonder veel genezend succes zo te lezen?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  vrijdag 10 november 2017 @ 18:25:12 #240
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_174985114
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 18:18 schreef Elvi het volgende:

[..]

Het punt is dat ik me al in juli ziek heb gemeld daarvoor, maar het gedoe met de bedrijfsarts en de organisatie die contact had met mij vond ik zo stressvol dat ik mijzelf beter heb gemeld en zelf langzaam aan het opbouwen ben.
Ga je dan niet juist van kwaad naar erger?

Hoewel ik me goed kan voorstellen dat je stress hebt van de bedrijfsarts en de bureaucratie die erbij komt kijken.

Ik denk toch dat ik dat traject weer in zou gaan als ik jou was...
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_174986579
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 18:18 schreef Elvi het volgende:

[..]

Het punt is dat ik me al in juli ziek heb gemeld daarvoor, maar het gedoe met de bedrijfsarts en de organisatie die contact had met mij vond ik zo stressvol dat ik mijzelf beter heb gemeld en zelf langzaam aan het opbouwen ben.
Je weet dat je bij je werk niet hoeft aan te geven waarom je ziek bent he? :@
pi_174986606
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 19:39 schreef aeque het volgende:

[..]

Je weet dat je bij je werk niet hoeft aan te geven waarom je ziek bent he? :@
Mijn werkgevers hebben dat altijd geëist! :o
Mon 'en!
  vrijdag 10 november 2017 @ 19:43:13 #243
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_174986624
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 19:41 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Mijn werkgevers hebben dat altijd geëist! :o
Dat mogen ze helemaal niet.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_174986643
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 19:41 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Mijn werkgevers hebben dat altijd geëist! :o
Alleen een bedrijfsarts mag dat waarbij hij daarna alleen mag communiceren naar de werkgever of je kunt werken of niet.

https://www.intermediair.(...)gen-als-je-ziek-bent
  vrijdag 10 november 2017 @ 19:45:36 #245
47102 Elvi
miemkwien
pi_174986666
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 19:41 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Mijn werkgevers hebben dat altijd geëist! :o
Hier ook hoor. Hele gesprekken kwam er aan te pas.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 10 november 2017 @ 19:46:36 #246
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_174986681
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 19:45 schreef Elvi het volgende:

[..]

Hier ook hoor. Hele gesprekken kwam er aan te pas.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo dan...
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_174986687
Als een werkgever dat vraagt melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
pi_174990833
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 15:55 schreef Mevrouw_voor_jou het volgende:

[..]

MK, ik hou op met deze discussie. Elk stukje feedback dat ik je geef pareer je door het probleem bij ander te leggen. Elke deur die een mogelijkheid biedt naar een weg om je situatie te verbeteren gooi je dicht. Kortom, je neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor je eigen situatie en ik geloof niet dat ik iets kan bijdragen waardoor jij je problemen gaat oplossen.
M'n situatie kan maar op 1 manier verbeteren (even binnen deze context gezien) en dat is wanneer ik leer om met dit rare ding rekening te houden. Maar dan moet ik wel weten dat dit rare ding is waardoor andere mensen steeds boos worden.

Het lijkt wel alsof het een enorm kwetsbaar punt is dat koste wat 't kost niet ontdekt mag worden of zo. Het maakt ze voor hun gevoel kwetsbaar, want er wordt gesproken over de sterke indruk alsof ik dominant wil zijn en ze wil overrulen.
Ze vinden het o.a. eng en het maakt ze emotioneel labiel. Maar deze emotionele labiliteit mag ook niet aan die kwetsbaarheid ten grondslag liggen want dan zou daarmee indirect het bestaan van deze kwetsbaarheid toegegeven worden.

En daarom volgen de excuusjes, de rookgordijnen, de bliksemafleiders, de sociale dwang, de sociale afwijzing.
Die rare fratsen maken mensen niet voor niets, daar moet een reden voor zijn en op een gegeven moment vind ik wel uit wat precies. Met een beetje geluk ben ik dan (hopelijk duurzaam) van dat gezeik van deze mensen af en kan ik weer ongestoord m'n eigen ding gaan doen.

Ik ga later nog wel nalezen wat hier allemaal getypt is. Ik heb de afgelopen nacht bijna helemaal niet geslapen en ben best wel brak nu :')
pi_174991080
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:44 schreef isax het volgende:

[..]

kan ermee te maken hebben ja, dat zijstraten missen ook. dat druk worden kan dan overschreeuwen zijn vooral als je later dan wel de prijs ervoor betaald.

ik heb fases waar het maanden zich aanhoud.
ik las dat je ptss complex hebt ergens toch? komt vaak voor bij mensen die die diagnose hebben (is ook een van mijn diagnoses)
als je nu een psycholoog hebt en behandeling hebt zou ik het persoonlijk bespreekbaar maken.

[..]

voor mij voelt het ook niet perse zoals een film. het is een uitdrukking die ze vaak ervoor gebruiken, ik weet niet goed hoe ik het moet beschrijven.
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 17:31 schreef isax het volgende:

[..]

ja depersonalisatie is zeg maar als alles een film word. grote afstand tussen jezelf en wat er gebeurd.
soms voel je dan ook niet meer je benen en armen ook al ben je mentaal nog wel aanwezig (dus later weet je nog wel wat je hebt gedaan, wat er gebeurde).

dissociatie is echt als je op de automatische piloot schiet en dan ergens anders bent opeens of dat je jezelf iets aan hebt gedaan zonder dat je dat weet. je bent dan echt mentaal niet aanwezig. gatenkaas effect in je geheugen.

ervaringsexpert hier :')
depersonalisatie valt ook onder dissociatie in het boekje der boekjes trouwens.
Ik wilde eigenlijk wat anders vragen, maar ik ben wat warrig en ik heb hoofdpijn.

Kan je eigenlijk ook depresonaliseren en dissocieren tegelijk? Of dat je iets doet wat qua beschrijving dingetjes van beiden heeft?
pi_174991399
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 22:52 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

M'n situatie kan maar op 1 manier verbeteren (even binnen deze context gezien) en dat is wanneer ik leer om met dit rare ding rekening te houden. Maar dan moet ik wel weten dat dit rare ding is waardoor andere mensen steeds boos worden.

Het lijkt wel alsof het een enorm kwetsbaar punt is dat koste wat 't kost niet ontdekt mag worden of zo. Het maakt ze voor hun gevoel kwetsbaar, want er wordt gesproken over de sterke indruk alsof ik dominant wil zijn en ze wil overrulen.
Ze vinden het o.a. eng en het maakt ze emotioneel labiel. Maar deze emotionele labiliteit mag ook niet aan die kwetsbaarheid ten grondslag liggen want dan zou daarmee indirect het bestaan van deze kwetsbaarheid toegegeven worden.

En daarom volgen de excuusjes, de rookgordijnen, de bliksemafleiders, de sociale dwang, de sociale afwijzing.
Die rare fratsen maken mensen niet voor niets, daar moet een reden voor zijn en op een gegeven moment vind ik wel uit wat precies. Met een beetje geluk ben ik dan (hopelijk duurzaam) van dat gezeik van deze mensen af en kan ik weer ongestoord m'n eigen ding gaan doen.

Ik ga later nog wel nalezen wat hier allemaal getypt is. Ik heb de afgelopen nacht bijna helemaal niet geslapen en ben best wel brak nu :')
En wederom leg je het probleem en de verantwoordelijkheid buiten jezelf.. Je hebt echt een totaal onrealistisch beeld van de werkelijkheid en je hebt erg weinig zelf inzicht..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')