abonnement Unibet Coolblue
pi_174934417
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 november 2017 23:50 schreef Wantie het volgende:

[..]

Waarom maak je er dan zo'n groot probleem van?
Omdat pindakaas.
pi_174934449
Het argument van die kraters in de grond is ook dikke onzin trouwens, niemand die dat claimt is blijkbaar ooit bij een schietbaan geweest. Lijkt nou niet bepaald op de maan ofzo daar.
  Moderator dinsdag 7 november 2017 @ 23:56:40 #128
249559 crew  Lavenderr
pi_174934466
Vanaf nu wordt elke post op de persoon genote en verwijderd.
On topic en niet on elkaar.
pi_174934498
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 23:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Ah, maar kijk eens:

[..]

Je insinueert dus dat ambulances niet worden ingezet om levens te redden, maar om lijken te vervoeren. Als ik vraag hoe je dat weet, begin je er maar een beetje omheen te draaien.
Ik zal het je nog 1 keer duidelijk maken:

quote:
En nu even goed begrijpend lezen:
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 22:26 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dank. Hooguit een handje vol. Misschien 2 handjes.
Die amateurbeelden zijn volgens mij ook niet in de nieuwsmedia getoond.

Edit: Dit verhaal over dat ze lijken uit Hooters zouden halen en in de ambulances laden, lijken me pure distraction tactics.
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 23:10 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik denk van ook.Anyone saying that people actually died is a distraction.imo.
Opletten nu he

quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 23:16 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Precies. En daarbij komt nog: Waarom zouden ze lijken met de ambulance gaan vervoeren als er nog zo ontzettend veel gewonden zijn? Doesn't make sense at all.
Zo, nu zal het toch wel duidelijk zijn dat ik helemaal niet claimde dat doden vanuit Hooters met ambulances vervoerd werden.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-11-2017 00:26:20 ]
pi_174934520
Je andere posts zijn dat feit anders flink aan het verdedigen. :+ Wat claim je dan? Een soort "no-ambulance" theory?
pi_174934580
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:01 schreef illusions het volgende:
Je andere posts zijn dat feit anders flink aan het verdedigen. :+ Wat claim je dan? Een soort "no-ambulance" theory?
Ga het vorige deeltje nog maar eens door. :)
pi_174934597
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:06 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ga het vorige deeltje nog maar eens door. :)
Alles gelezen hoor. Vind niet dat jullie met punten komen die stand houden - te weinig ambulances te zien, geen kraters in het asfaltveld, geen kraters in het grasveld.

WTF. :') Echt, kom eens met iets wat hout snijdt want dit slaat nergens op.
pi_174934617
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Alles gelezen hoor. Vind niet dat jullie met punten komen die stand houden - te weinig ambulances te zien, geen kraters in het asfaltveld, geen kraters in het grasveld.

WTF. :') Echt, kom eens met iets wat hout snijdt want dit slaat nergens op.
Ok man.

Maar goed, ik ga lekker slapen. :W

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 08-11-2017 00:17:01 ]
pi_174934647
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:01 schreef illusions het volgende:
Je andere posts zijn dat feit anders flink aan het verdedigen. :+ Wat claim je dan? Een soort "no-ambulance" theory?
Ja, het schiet weer alle kanten op...

Staan redelijk wat ambulances, eerder was het argument dat er geen ambulances te zien zijn..

Nu zijn de ambulances verdacht...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_174934648
Jaja, het blijft vooral mijn probleempje met begrijpend lezen. :') Bedankt voor je analyse over mijn persoon en welterusten. ;)

Het zijn verder allemaal dingen die als echte redenen zijn aangehaald door jou, cad en Summers.
pi_174934702
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:16 schreef illusions het volgende:
Jaja, het blijft vooral mijn probleempje met begrijpend lezen. :') Bedankt voor je analyse over mijn persoon en welterusten. ;)

Het zijn verder allemaal dingen die als echte redenen zijn aangehaald door jou, cad en Summers.
Deze posts misschien gemist?

quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 22:52 schreef J0kkebr0k het volgende:
Onderstaand filmpje onder andere, bewijst voor mij dat het een hoax is en er een zieke flashmob uitgevoerd is tussen de nietsvermoedende festivalbezoekers.

We zien een of andere gast die ongestoord met zijn camera tegen het publiek in loopt en wat agenten bij een "slachtoffer" filmt. Hij maant bezoekers hun hoofd laag te houden.

Ondertussen zien we helemaal niets van de slachtpartij die daar gaande zou zijn. Het had echt een smerige troep geweest met 59 doden en c.a. 550 gewonden. Op geen enkel filmpje is daar iets van te zien. Ik verwacht beelden van mensen die half kapot geknald nog proberen weg te komen. Lijken her en der. Kapot geschoten hoofden. Hysterisch gekrijs en gegil. Gesmeek om hulp. Gejammer... Gewoon alle narigheid die je bij zo'n verschrikkelijk drama zou verwachten.

Echt werkelijk niets van dat te zien. Terwijl er wel meerdere filmpjes geschoten zijn tijdens "de schietpartij"

We zien een massa naar buiten geleid worden. Die massa heeft amper haast. Velen lopen nog te kutten met hun telefoon. Biertjes nog in de handen. Nee, van grote paniek was al geen sprake. Van paniek die je bij een massaslachting verwacht al helemaal niet. De lijnbus rijdt gewoon nog voorbij terwijl de politie al ter plaatse is. Het matcht gewoonweg niet.

Wel is er sprake van "agenten" en "festival stewards" die de boel opjagen. Zoals je vanaf 03:06 kunt zien bijvoorbeeld.

Agent: "THOSE ARE SHOTS!! ... RUN!!! DON'T LOOK!"
Terwijl ie iemand helpt die gewond zou zijn. Hoe komt die enkele gewonde juist daar op die locatie trouwens? Vreemde plek. De vermeende schutter schoot toch richting het podium? :?

De gast die filmt wordt echter geen strobreed in de weg gelegd, maar ook nu zie je weer niet wat de gewonde mankeert.

Vanaf 07:23 ongeveer, zien we een man langs de donkere muur aan komen lopen. De man stopt, rommelt iets, loopt weer iets door, rommelt nog wat. Dit alles terwijl de man met camera hem rustig filmt. Het lijkt wel of hij op de man wacht tot hij klaar is met rommelen. De man is op een gegeven moment klaar en stopt vervolgens nog iets met zijn linkerhand in zijn linker broekzak.
"I need help. I've been shot. I need an ambulance"

Ik heb sterk het vermoeden dat deze man een plant is die op dit punt afgesproken heeft met de man met camera. De man moest zijn fake bloed of wond aanbrengen en daarom stond de man met camera met alle geduld te wachten.

Op 08:59 zie je de man die gewond zou zijn aan zijn arm, deze gewonde arm nog gebruiken ter ondersteuning om te gaan zitten. Uhuh :')

Hij zou door zijn arm zijn geschoten want ze claimen ook dat de kogel door zijn arm zijn borst in is gegaan.


The devil is in the details
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 23:13 schreef J0kkebr0k het volgende:
En dan hadden we naast de vreemde video in mijn vorige post deze ook nog:


Ik vind dat er toch wel wat opmerkingen te maken zijn ten aanzien van de geloofwaardigheid van wat we hier zien:

- Meteen in het begin hoor je zeer duidelijk schoten. De filmer loopt dan nog op het festivalterrein en dat is grofweg 360 meter van het Mandalay hotel vandaan. Als je de video doorspoelt naar 04:15 dan hoor je ook schoten. Deze zijn qua volume (vrijwel) net zo hard als de schoten in het begin terwijl Dan Bilzerian (een of andere bekende acteur) nu vlakbij het hotel staat. Dat rijmt imho niet met het verschil in afstand tussen de lokatie van het festival en het hotel.

- De gast die dit filmt zegt bijna nooit een woord. Hij lijkt als enige aandacht te hebben voor Dan Bilzerian en zijn groepje metgezellen. Hij filmt niet wat er verder om hen heen gebeurt. Hij heeft enkel en alleen aandacht voor Dan en het groepje. Ik vind het overkomen als een soort van toneelstukje dat er wordt opgevoerd.

- Rond 01:41 valt mij op dat de vrouw met hoed en het gele shirt zich nogal bewust lijkt van de camera.

- Het politievoertuig heeft een veeg van iets dat op bloed lijkt. Dan Bilzerian heeft ook zo'n uitgedroogde veeg op zijn onderarm. Ook zie ik op de been van een meid een dergelijke streep zitten. Verder nog geen gewonde of dode te bekennen.

- Sommigen in de groep zitten laag bij de grond. Anderen staan gewoon rechtop. Eentje staat zelfs rechtop berichtjes te sturen. Moet je niet in dekking als je onder vuur ligt van een automatisch wapen en er honderden gewonden en vele doden om je heen vallen?

- Vervolgens zien we vanaf 02:42 een groepje over iemand heen gebogen zitten die klaarblijkelijk is geraakt. Één iemand steekt de arm in de lucht en schreeuwt iets. Vanaf dat moment komt de man die duidelijk de hoofdrol heeft of moet hebben weer in beeld en krijgt de filmer ook ineens meer aandacht voor de gewonde die door het hoofd zou zijn geschoten. We krijgen de gewonde echter nooit goed te zien, dus over de ernst van de verwonding valt niets te zeggen. We zien in ieder geval geen bloedverlies. Wel roept iemand dat ze in het hoofd is geschoten.

- Dat groepje verleent hulp aan iemand die daar door het hoofd is geknald met een automatisch wapen. Verder is er geen gewonde of dode rondom dit slachtoffer te zien. De schutter zou volgens het officiële verhaal sprayen met zijn wapen. Dat is ook goed te horen. Derhalve zou ik meer slachtoffers op die locatie verwachten, maar nee... toevallig alleen een slachtoffer bij Dan en zijn cameraman in buurt. Niet dat ik slachtoffers wil zien, integendeel zelfs, echter ik zou het verwachten.

- Ook helemaal niemand in dekking daar. Pfoe... linke soep. Er is daar net iemand vanuit onbekende locatie door het hoofd geknald. Ik zou daar niet zo gaan rondlopen. Zeker niet rechtop. Lijkt wel alsof die omstanders geen idee hebben dat daar zojuist kogels zijn ingeslagen en iemand geraakt is. Waar is de echte paniek? Ik zie het niet.

- Nergens zie je dat er echt kogels inslaan of zijn ingeslagen.

- De gewonde dame wordt opgetild. De cameraman besluit vervolgens dat het handig is om er filmend achteraan te hobbelen.

- Ze arriveren bij de politieauto. De kerel met pet en rugzak rechts in beeld op 03:11 ongeveer, heeft het te druk met praten om aandacht te hebben voor een meid die net door haar hoofd is geschoten.

- Vervolgens begint Dan te sprinten. Wat gaat ie nou weer doen? Cameraman twijfelt geen seconde en gaat er meteen achteraan. Hij lijkt richting het hotel te rennen.

- Er is een soort van paniek, maar niet iedereen lijkt heel erg onder de indruk. Sommige mensen wandelen zelfs nog rustig over het terrein.

- Ja, Dan gaat naar het hotel. We horen weer salvo's. Ah, de cameraman heeft een stem. Met een verveelde toon zegt ie als reactie op iets wat Dan the man zegt: "I can hear a crack too".

- Nooit zien we ook maar iets dat op een muzzle flash lijkt uit de richting van het hotel komen.

- Er komen toevallig 2 agenten (?) bij Dan en de cameraman zitten. Wil Dan nou het wapen van de agent hebben of wat moet ie nou? :')

- De agenten gaan in cover, maar ook weer niet. Op een gegeven moment geven ze het in cover gaan zelfs maar op en sommeren ze dat iedereen in beweging moet blijven. :') Wat is dit joh? _O-

- De schutter zou totaal zo'n 9 a 11 minuten gevuurd hebben. Het filmpje duurt 5:48 en toch hebben we maar 1 gewonde gezien.

Echt heel geloofwaardig dit filmpje. Ik ben helemaal om ;)

The devil is in the details
Welterusten :)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-11-2017 00:22:56 ]
  woensdag 8 november 2017 @ 00:25:14 #137
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_174934720
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Alles gelezen hoor. Vind niet dat jullie met punten komen die stand houden - te weinig ambulances te zien, geen kraters in het asfaltveld, geen kraters in het grasveld.

WTF. :') Echt, kom eens met iets wat hout snijdt want dit slaat nergens op.
Weet je wat, anders zeggen we gewoon dat vuurwapens niet bestaan, want heb jij een foto gezien van elk vuurwapen in de wereld?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_174934727
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:22 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Deze posts misschien gemist?

[..]

[..]

Welterusten :)
Nee, niet gemist, gewoon bullshit.

quote:
- Meteen in het begin hoor je zeer duidelijk schoten. De filmer loopt dan nog op het festivalterrein en dat is grofweg 360 meter van het Mandalay hotel vandaan. Als je de video doorspoelt naar 04:15 dan hoor je ook schoten. Deze zijn qua volume (vrijwel) net zo hard als de schoten in het begin terwijl Dan Bilzerian (een of andere bekende acteur) nu vlakbij het hotel staat. Dat rijmt imho niet met het verschil in afstand tussen de lokatie van het festival en het hotel.
Je hoort duidelijk dat de schoten nu harder zijn.

quote:
- De gast die dit filmt zegt bijna nooit een woord. Hij lijkt als enige aandacht te hebben voor Dan Bilzerian en zijn groepje metgezellen. Hij filmt niet wat er verder om hen heen gebeurt. Hij heeft enkel en alleen aandacht voor Dan en het groepje. Ik vind het overkomen als een soort van toneelstukje dat er wordt opgevoerd.
Nou, dat bewijst enorm veel, de filmer zegt niets.

quote:
- Rond 01:41 valt mij op dat de vrouw met hoed en het gele shirt zich nogal bewust lijkt van de camera.
Goh, een vrouw is bewust van de camera. Was het dan geen onzichtbare camera?

En ga zo maar door. Het is allemaal van niveau likmevessie. :D
pi_174934742
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:22 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Deze posts misschien gemist?

[..]


[..]

Welterusten :)
Mja, als iemand anders hier een video zou posten waarop wel een massaslachting is te zien , dan krijgt die toch het verwijt dat hij op het sentiment aan het spelen is en dat niet vast staat dat je inderdaad ziet wat je denkt te zien...

Het draait gewoon in een cirkeltje..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_174934764
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:25 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Weet je wat, anders zeggen we gewoon dat vuurwapens niet bestaan, want heb jij een foto gezien van elk vuurwapen in de wereld?
Dit is gewoon déjà vu van 911, daar werd beweerd dat de kolommen met thermiet zijn doorgesneden, en als je foto's laat zien van werkers die met snijbranders kolommen verwijderen van grond zero dan zegt dat niets, want je hebt geen foto van die ene specifieke kolom die door een snijbrander wordt doorsneden...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 8 november 2017 @ 07:52:08 #141
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_174935835
Vandaag en morgen grote terrorisme-oefening in Amsterdam
  woensdag 8 november 2017 @ 08:32:09 #142
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_174936074
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 07:52 schreef ChrisCarter het volgende:
Vandaag en morgen grote terrorisme-oefening in Amsterdam
Ohjee :o
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 8 november 2017 @ 09:24:56 #143
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_174936623
Fijn dat de overheid zo zijn best doet om ons burgers, te beschermen. Jammer dat er zo vaak in gefaald wordt.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 8 november 2017 @ 09:27:30 #144
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_174936649
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 07:52 schreef ChrisCarter het volgende:
Vandaag en morgen grote terrorisme-oefening in Amsterdam
Dus dan dient de Amsterdam-hoax zich aan.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 8 november 2017 @ 09:31:29 #145
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_174936709
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 09:24 schreef controlaltdelete het volgende:
Fijn dat de overheid zo zijn best doet om ons burgers, te beschermen. Jammer dat er zo vaak in gefaald wordt.
Ik denk dat we heel veel zaken nooit te horen krijgen. Misschien maar goed ook
pi_174936784
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 00:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, niet gemist, gewoon bullshit.

[..]

Je hoort duidelijk dat de schoten nu harder zijn.

[..]

Nou, dat bewijst enorm veel, de filmer zegt niets.

[..]

Goh, een vrouw is bewust van de camera. Was het dan geen onzichtbare camera?

En ga zo maar door. Het is allemaal van niveau likmevessie. :D
Dat beide filmpjes een act betreft spat voor mij gewoon van het beeldscherm. Overduidelijk.

Had echter niet de illusion dat dit bij jou ook het geval zou zijn. ;)
pi_174936793
quote:
14s.gif Op woensdag 8 november 2017 09:27 schreef Copycat het volgende:

[..]

Dus dan dient de Amsterdam-hoax zich aan.
Amsterdam? Waar leg dat dan?
pi_174937083
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 09:24 schreef controlaltdelete het volgende:
Fijn dat de overheid zo zijn best doet om ons burgers, te beschermen. Jammer dat er zo vaak in gefaald wordt.
Dus je erkent dat de aanslagen echt zijn...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_174937095
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 09:24 schreef controlaltdelete het volgende:
Fijn dat de overheid zo zijn best doet om ons burgers, te beschermen. Jammer dat er zo vaak in gefaald wordt.
Ja, al die aanslagen in Nederland..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_174937139
quote:
1s.gif Op woensdag 8 november 2017 09:36 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dat beide filmpjes een act betreft spat voor mij gewoon van het beeldscherm. Overduidelijk.

Had echter niet de illusion dat dit bij jou ook het geval zou zijn. ;)
Je erkent dus dat het gewoon in je hoofd zit. Je hebt verder geen bewijs...
Net zoals elke flat earther feilloos ziet dat alle beelden van een gekromde horizon nep zijn....
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')