abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 7 november 2017 @ 07:05:40 #1
403253 Meke
after all this time? always.
pi_174915543
registreer om deze reclame te verbergen
De hoofdrolspelers:
8u6Pm.jpg4944_Pyke%20Pos.jpgjesus-bleu-mauve.jpg

Overzicht van Sonja's (ware) liefdes:
2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (n maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (n week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V
November2014 - "Ja, ik wil (voor de vierde keer)!" http://www.rtlnieuws.nl/b(...)-het-huwelijksbootje

Een overzicht van Sonja's klachten en ziektes

De opsomming tot nu toe:
- Hoogsensitiviteit
- Slaapaanvallen
- ME
- In- en door slaapstoornis
- ADHD
- Bijna doodervaring
- Hoogtevrees
- Artrose
- slaapapneu
- emo eter (ook wel BED Binge Eating Disorder genoemd )
- Breukje in middenrif
- GBP (2015, te volgen op www.iglossy.nl )


quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar d reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knien voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financile tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
quote:
Sonja Silva toch weer in het huwelijksbootje

Drie keer eerder liep haar huwelijk uit op een scheiding waarna de voormalige TMF-vj Sonja Silva riep nit meer iemand haar jawoord te geven. Tot 1 november vorig jaar dan, waarop ze met haar nieuwe vlam Pyke Pos in het huwelijksbootje stapte.

De 38-jarige Sonja Silva was er na haar scheiding van Declan Vermaat in 2012 helemaal klaar mee. Voor de derde keer was haar huwelijk op de klippen gelopen. Het boterbriefje ging slechts vier maanden mee. Voor Sonja hoefde al dat getrouw niet meer. "Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", aldus een vastberaden Sonja Silva destijds in een gesprek met radiozender Fun X.

Dat 'nooit' bleek toch iets minder definitief. Op 1 november 2014 zegt Sonja ja tegen haar nieuwe vlam Pyke Pos, de Friese blonde god uit het vierde seizoen van X Factor, en daarmee is haar vierde huwelijk een feit.

De twee hebben het naar eigen zeggen klein gehouden. Pyke laat aan RTL Boulevard weten dat het 'een heel mooie dag' was.

Of Sonja in Pyke dan eindelijk de ware heeft gevonden moet nog blijken. Voorlopig hebben de twee het samen goed.

Sonja Silva was eerder getrouwd met opnameleider Eddy Stuy, Dirk-Jan Leenen en dus Declan Vermaat.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 28-10-2012 om 19:49:25 Hellendoorn. Zucht... Meteen even wat angsten overwonnen. Was er nou toch. #metbloedzweetentranen #kapotmoe #zo voldaan http://t.co/AmcsVRj8 reageer retweet
It is better to be beautiful than to be good, but it is better to be good than to be ugly.
Mijn 101 doelen in 1001 dagen!
  dinsdag 7 november 2017 @ 07:06:23 #2
403253 Meke
after all this time? always.
pi_174915546
Omdat dit pareltje niet verloren mag, maar een nieuw deel geopend :D Het is te vroeg voor een goede TT :')

girlnextdoor. sloot de vorige met dit bericht:
quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 23:47 schreef girlnextdoor. het volgende:
Heb ik het mis of zit ze in een of ander surfprogramma op veronica momenteel? Dacht haar in een voorstukje te zien.

Benieuwd hoe lang het duurt voor ze weer wat oploopt :')
It is better to be beautiful than to be good, but it is better to be good than to be ugly.
Mijn 101 doelen in 1001 dagen!
  dinsdag 7 november 2017 @ 15:24:24 #3
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174923080
Ja, volgens mij zit ze daar idd in.....
Into the waves

Heb het alleen nog maar zappend langs zien komen, verwacht ook niet er naar te gaan kijken, zoveel oppervlakkigheid boeit voor geen meter.
Touriya doet ook mee trouwens.... nog even en we kunnen gates gaan mengen *O*
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 7 november 2017 @ 19:17:28 #4
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_174927643
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 15:24 schreef Leandra het volgende:
Ja, volgens mij zit ze daar idd in.....
Into the waves

Heb het alleen nog maar zappend langs zien komen, verwacht ook niet er naar te gaan kijken, zoveel oppervlakkigheid boeit voor geen meter.
Touriya doet ook mee trouwens.... nog even en we kunnen gates gaan mengen *O*
Dat zou echt geniaal zijn *O*
With love :*
  dinsdag 7 november 2017 @ 19:19:04 #5
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_174927673
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 november 2017 19:17 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Dat zou echt geniaal zijn *O*
Als die twee elkaar zouden gaan haten *;
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_174929241
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 november 2017 19:19 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Als die twee elkaar zouden gaan haten *;
vast Wel! :7 w/
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174956815
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Penoza-actrice (40) gelukkiger dan ooit

Sonja Silva: ’Baby is mijn DROOMWENS’

Ze maakte in Penoza haar comeback als actrice op het hoogste niveau, nadat SONJA SILVA moeilijke jaren achter de rug had. Ze was ernstig ziek en kwam vele kilo’s aan. Een maagverkleining zorgde ervoor dat ze ook weer vijftig kilo afviel. Heeft ze al een zoon uit een eerder huwelijk, al anderhalf jaar probeert ze een tweede kindje te krijgen met haar vierde echtgenoot...
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)by-is-mijn-droomwens

[ Bericht 0% gewijzigd door Anosmie op 09-11-2017 11:33:16 (IePee) ]
Gelijke Rechten voor Alle Smijlies!
H.E.L.M.G.R.A.S.W.E.S.P.O.D.O.L.S.4Life!!!111?!1
pi_174957455
Pffffffffffffff
Lekker hard!
  donderdag 9 november 2017 @ 13:33:10 #9
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_174959205
quote:
Op die foto lijkt ze wel 15 jaar ouder, is het geshopt ofzo?
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  donderdag 9 november 2017 @ 13:50:05 #10
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174959444
40 jaar zijn en met je vierde echtgenoot getrouwd zijn :X
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174964180
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 13:33 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Op die foto lijkt ze wel 15 jaar ouder, is het geshopt ofzo?
W E D D I N G A N N I V E R S A R Y
💕01-11-2014💕

Today, 3 years ago, I said YES to this stunner on my parents weddingday. Best discision ever! I love you more each day @pykepos. Thank you for loving me, 108kg to 63kg! I love doing life with you and I can’t wait for all that God has in store for us! Pop!
22894182_10155989729704235_954845205519849544_n.jpg?oh=35875483f613da14f9c4fd9cd75772d0&oe=5A62ED49

23031318_10155992716514235_5201472872992959294_n.jpg?oh=6380cc0fc8fb524c39dd726788c3e5b9&oe=5A99BB1F

Ze heeft iig een zwangerschapsmasker. :o
Lekker hard!
  donderdag 9 november 2017 @ 18:08:04 #12
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_174964225
Volgens de fokwet is ze dus al zwanger :)
pi_174964530
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 18:08 schreef Aventura het volgende:
Volgens de fokwet is ze dus al zwanger :)
Dan zou ik ook al jaren zwanger moeten zijn. :o
Zo'n zwangerschapsmasker kun je krijgen door gare pigmentvorming ofzo..en door medicijngebruik icm zon.
Lekker hard!
  donderdag 9 november 2017 @ 18:39:13 #14
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_174964643
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 18:31 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Dan zou ik ook al jaren zwanger moeten zijn. :o
Zo'n zwangerschapsmasker kun je krijgen door gare pigmentvorming ofzo..en door medicijngebruik icm zon.
nee dat bedoel ik niet, ik plaatste mijn post een beetje onhandig. Ik verwees naar de quote van Sonja dat ze al anderhalf jaar aan het proberen is en ze heel graag een kind wil. Als een Bn'er zoiets zegt, is ze meestal al zwanger :)
pi_174964756
quote:
1s.gif Op donderdag 9 november 2017 18:39 schreef Aventura het volgende:

[..]

nee dat bedoel ik niet, ik plaatste mijn post een beetje onhandig. Ik verwees naar de quote van Sonja dat ze al anderhalf jaar aan het proberen is en ze heel graag een kind wil. Als een Bn'er zoiets zegt, is ze meestal al zwanger :)
Ah ja, op die fiets. ;) Grote kans dat er snel een wondertje nog op de wereld gezet wordt.
Zo gaat dat.
Haar FB is aardig ge-update wat betreft haar nieuwe carriere..Gaat snel van bijna-dood naar springlevend met een kinderwens. ;)
50 kilo afvallen om er met een zwangerschap weer 60 bij te komen _O-
Lekker hard!
  donderdag 9 november 2017 @ 19:12:12 #16
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174965276
Van 108 naar 63 is 45, geen 50... maar ook dat zou wel door een zwangerschap verklaard kunnen worden natuurlijk.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 9 november 2017 @ 19:23:53 #17
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_174965582
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 18:46 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ah ja, op die fiets. ;) Grote kans dat er snel een wondertje nog op de wereld gezet wordt.
Zo gaat dat.
Haar FB is aardig ge-update wat betreft haar nieuwe carriere..Gaat snel van bijna-dood naar springlevend met een kinderwens. ;)
50 kilo afvallen om er met een zwangerschap weer 60 bij te komen _O-
Post en praat ze dan nergens meer over haar 1001 aandoeningen?
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_174965684
Nou kom maar op Son met alle zwangerschapskwaaltjes en kilo’s c_/
pi_174965738
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 19:23 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Post en praat ze dan nergens meer over haar 1001 aandoeningen?
Voor zover ik wil kijken zie ik geen ellende meer.
Wel een leuke reactie op haar FB; Zo heb je ME en zo surf je over zee... _O-

-Actrice bij Penoza
-Presentatrice bij RTL 4
-Deelnemer Into The Waves bij Veronica TV
Heeft gewerkt als VJ (medial personality) bij TMF Nederland
Heeft gewerkt als Miss Nederland 1997 bij Miss Nederland

23172418_10155998601379235_557154701299235409_n.jpg?oh=4a722ee8efba3398205f43f31d70e293&oe=5AA478DF

Foto kan zo in een Duits 'mode'blad. :')
Lekker hard!
  donderdag 9 november 2017 @ 19:32:00 #20
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_174965773
Net een oude KNIPmode uit 1983 :')
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_174965804
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 19:32 schreef Pisces29 het volgende:
Net een oude KNIPmode uit 1983 :')
Hahaha!! _O-
Lekker hard!
pi_176312250
Ben ook ff langs Son geweest..

Son met Wieb 26047364_10156163365974235_519410339048247743_n.jpg?oh=5fab7dade170b774aca1fd000f092ab2&oe=5AFE41F8 Dat haar van hem :')

En ze verkoopt haar servies> https://www.marktplaats.n(...)&utm_content=app_ios

$_84.JPG
$_84.JPG

Wees er snel bij :Y)
Lekker hard!
pi_176313453
quote:
En ze verkoopt haar servies> https://www.marktplaats.n(...)&utm_content=app_ios

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Wees er snel bij :Y)
Wie belt Sonja/Pyke?? Telefoonnummer staat in de advertentie?
pi_176313934
quote:
11s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 22:47 schreef Felinecat het volgende:

[..]

Wie belt Sonja/Pyke?? Telefoonnummer staat in de advertentie?
Jij!?
Lekker hard!
pi_176316200
quote:
11s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 22:47 schreef Felinecat het volgende:

[..]

Wie belt Sonja/Pyke?? Telefoonnummer staat in de advertentie?
Ik zie het telefoonnummer niet? :@
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator zaterdag 6 januari 2018 @ 01:06:55 #26
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_176316214
quote:
99s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 01:06 schreef Cynix het volgende:

[..]

Ik zie het telefoonnummer niet? :@
Je moet op toon nummer klikken.
pi_176316234
Oh ja, domweg overheen gekeken. :@
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_176318326
quote:
99s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 01:08 schreef Cynix het volgende:
Oh ja, domweg overheen gekeken. :@
Wilde je bellen? :+
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_176321557
Nee. *ril* :X
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zaterdag 6 januari 2018 @ 13:33:53 #30
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_176321823
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 18:46 schreef Kim-Holland het volgende:

50 kilo afvallen om er met een zwangerschap weer 60 bij te komen _O-
daar begrijp ik ook nooit zoveel van, je ziet ze zelfs bij 'My 600lb life'. Net het vel helemaal strakgetrokken met operaties en dan weer uitdijen tijdens de zwangerschap. Dat vel blijft maar uitgerekt worden.
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."
—Thomas A. Edison
pi_176327536
Nu op npo2, de verandering over Sonja
  dinsdag 23 januari 2018 @ 18:05:29 #32
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_176698508
https://www.libelletv.nl/(...)vlogger-sonja-silva/

Vloggen over kinderwens. Zou ze al zwanger zijn? De fokwet schrijft voor van wel...

[ Bericht 20% gewijzigd door Aventura op 23-01-2018 18:15:55 ]
pi_176701853
quote:
3s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 18:05 schreef Aventura het volgende:
https://www.libelletv.nl/(...)vlogger-sonja-silva/

Vloggen over kinderwens. Zou ze al zwanger zijn? De fokwet schrijft voor van wel...
2 BBZ in 3 maanden tijd?

Nouja, ze gaat er alles aan doen om haar zin door te drammen. Ik gok op een wondertje uit een schaaltje. Kan ze weer lekker eten voor 2!
Lekker hard!
pi_176704506
Ik zie haar wel steeds minder miepen over haar MS edit; ME e.d.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_176704586
quote:
11s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 21:49 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik zie haar wel steeds minder miepen over haar MS e.d.
ME bedoel je, MS is totaal iets anders (dan heb je recht om te miepen)
pi_176704676
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 21:52 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

ME bedoel je, MS is totaal iets anders (dan heb je recht om te miepen)
Uh ja, dat bedoel ik :'). Ik weet het verschil inderdaad. Excusez-moi.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_176704927
quote:
11s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 21:49 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik zie haar wel steeds minder miepen over haar MS edit; ME e.d.
Dat niet alleen..alle klachten en ziektes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.
Knap. ^O^
Lekker hard!
  dinsdag 23 januari 2018 @ 22:03:24 #38
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176705019
Misschien omdat ze die 50kg vet kwijt is, voelt ze zich fit. No wonder.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176705158
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 22:03 schreef Pisces29 het volgende:
Misschien omdat ze die 50kg vet kwijt is, voelt ze zich fit. No wonder.
Ja, lekker makkelijk met een maagbandje voor die paar extra zelf-aangevreten kilo's.
Lekker hard!
  dinsdag 23 januari 2018 @ 22:13:08 #40
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176705302
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 22:08 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ja, lekker makkelijk met een maagbandje voor die paar extra zelf-aangevreten kilo's.
Is een maagband niet altijd bij mensen met aangevreten kilo's?
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176705380
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 22:13 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Is een maagband niet altijd bij mensen met aangevreten kilo's?
Dat sowieso. Maar nogal een verschil met 200 kilo en niet meer uit je nest kunnen komen of 20 kilo aan lui vet omdat je zielig in een hoekje zit te janken om al je eigen veroorzaakte kut- liefdesleven etc.
Lekker hard!
  dinsdag 23 januari 2018 @ 23:53:55 #42
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_176708066
Heb laatst eens gegoogled hoe ze er vroeger ook alweer uitzag. Vraag me af wat er ondertussen allemaal is gebeurd, waarom ze allerlei ziektes enzo zou hebben. Zeker om onder de aandacht te blijven? Het was zo'n mooie meid :'(
With love :*
pi_176709023
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 23:53 schreef girlnextdoor. het volgende:
Heb laatst eens gegoogled hoe ze er vroeger ook alweer uitzag. Vraag me af wat er ondertussen allemaal is gebeurd, waarom ze allerlei ziektes enzo zou hebben. Zeker om onder de aandacht te blijven? Het was zo'n mooie meid :'(
Ga maar eens elke keer trouwen met de eerste de beste vent waarvan je een nat slipje krijgt..
Ik zou er ook niet goed van worden en allerlei klachten van krijgen. :X
Lekker hard!
pi_177060843
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_177061257
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 17:26 schreef rubbereend het volgende:
oh jee...
Ik heb wel een vermoeden..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_177065563
tijdvoormax twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 17:25:15 [email protected] slaat een nieuw pad in: ze gaat vloggen voor @Libelle TV. 📹 Onder andere over haar sterke kinderwens, en de gemengde reacties die ze daarop krijgt als 41-jarige vrouw. Zo hoopt ze het taboe op dit onderwerp te doorbreken. #tijdvoorMAX https://t.co/z1osDgsfwH reageer retweet
Lekker hard!
pi_177068255
quote:
12s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 21:00 schreef Kim-Holland het volgende:
tijdvoormax twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 17:25:15 [email protected] slaat een nieuw pad in: ze gaat vloggen voor @Libelle TV. 📹 Onder andere over haar sterke kinderwens, en de gemengde reacties die ze daarop krijgt als 41-jarige vrouw. Zo hoopt ze het taboe op dit onderwerp te doorbreken. #tijdvoorMAX https://t.co/z1osDgsfwH reageer retweet
zat ik goed :+
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_177068346
het was stuitend vond ik
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')