abonnement Unibet Coolblue
pi_174982458
quote:
1s.gif Op donderdag 9 november 2017 11:49 schreef Vluchteling het volgende:
Ben langs huisarts geweest. Heb een hartfilmpje gehad. Resultaat moet nog komen. Verder kan ik ook laten prikken voor cholesterol en schildklier problemen.

Sinds paar dagen heb ik een andere klacht gekregen die angstaanjagend is. Namelijk als ik in bed ga strekken, dan begin mijn hart voelbaar bonzen voor ongeveer 10 seconden waarna het stopt. Op het moment dat het stopt voelt het alsof mijn hart niet meer slaat aangezien ik de bonzen niet meer voel. Maar uiteraard is dat niet het geval want ik ben er nog :P.
Dit komt vrij veel voor. Je bent nu zo gefocust op je klachten dat je ook van alles voelt en bij alles denkt dat er wat aan de hand is. Een metafoor hiervan is dat als jij 's ochtends de auto start en je hoort een gekke tik maar vervolgens toch gaat rijden. Nu stopt je auto er na een paar kilometer mee en het autootje is kapot. Vanaf dan ben je bij elke tik die je auto hoort geneigd hiervoor naar de garage te rijden omdat je denkt dat het weer mis is.
Dit gebeurd veel bij mensen met hartklachten/falen. Je aandacht op iets anders leggen klinkt makkelijker gezegd dan gedaan maar wel waarschijnlijk de oplossing.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')