abonnement Unibet Coolblue
pi_174906352
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 16:38 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik moet me gewoonlijk legitimeren wanneer ik alcohol koop (echt, driekwart van de tijd) dus ligt niet aan jullie, denk ik :)
Het is dat je eerder hebt gezegd dat jullie al zo lang samen zijn hoor. Op basis van de foto’s had je best zo’n 27 kunnen zijn. :)
pi_174906829
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 17:08 schreef VitaBella het volgende:

[..]

3e week?! :X en ik me maar vast houden aan die 10 dagen die ze me voorschreven :')

Hier mailen ze bij goed nieuws en bellen ze bij slecht niet. Kan me heel goed voorstellen dat je die vage telefoontjes en gemiste oproepen heel slecht trekt.
bij mij duurde het 14dagen. ene lab schijnt sneller te werken dan het andere.

grappig ook al die verschillen tussen de praktijken. de ene een brief, de ander een mail en bij mij bellen ze bij zowel goed als slecht nieuws.
pi_174907829
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 16:04 schreef minilot het volgende:

[..]

Jup. Beetje lang gewacht met eerste kindje wegens nog niet zo durven. :)
Ik bedoel dat ik je 26 zou geven. :Y) O+
Protčge moi de mes désirs.
pi_174908431
Heeft er iemand ook ervaring met een babynestje? We willen dit gaan doen in plaats van een box. Vorige keer hebben we het onding nauwelijks gebruikt en we hebben er nu niet heel veel plaats voor.
pi_174908561
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 15:58 schreef minilot het volgende:
:D Songeur, nu wel erg benieuwd naar wat er 'zo niet' aan is wat betreft hoe jij een bruiloft aanpakt! *)

Ach ik ben zo'n muts die zelfs een taartproeverij deed van tevoren. Ik hecht ook geen waarde aan ringen, corsages of trouwauto's ofzo. Maar ik wilde wel echt een bruiloft, dus met feest, eten, iedereen die ik lief vindt, op een mooie locatie en met hoepelonhandigejurk. Uren was ik bezig met decoratie maken, kapsels uitproberen oh en mijn trouwkaarten via Etsy besteld uit Amerika. Mijn man was not amused toen we 50 euro moesten betaling aan douanekosten. Voor papier :X Het was voor mij persoonlijk wel echt een ding. Trouwen is voor mij iets groots en romantisch enzo. Ik snap ook heel goed dat het dat voor andere mensen heel wat minder is.
  maandag 6 november 2017 @ 19:23:08 #106
460295 Budabuddumbam
What does the fox say?
pi_174908578
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 19:16 schreef DagenNachtdromer het volgende:
Heeft er iemand ook ervaring met een babynestje? We willen dit gaan doen in plaats van een box. Vorige keer hebben we het onding nauwelijks gebruikt en we hebben er nu niet heel veel plaats voor.
babynestjes zijn een no-go, wiegedood kans verhogend door rebreathing en warmtestuwing.
ik vind ze levensgevaarlijk, hoe handig ze mij ook lijken
pi_174909386
Bwuh Kris, zulke dagen zouden verboden moeten worden, zeker als je zwanger bent! :*
Kwam het nog goed met je stoofpot? :9

Minilot, klinkt als een heerlijke dag! O+ En wat schrijf je inderdaad geweldig! :D

Wachten op de NIPT is stom inderdaad! :*
In de categorie "opmerkingen-waar-je-geen-reet-aan-hebt-omdat-je-dat-zelf-ook-heus-wel-weet": de kans is heul veul groter dat alles prima in orde is dan dat het slecht nieuws is én die uitslag is zoals hij is, ongeacht hoeveel zorgen je je erom maakt ;)

Ik doe vast iets fout, maar mijn 'to do' lijstje wordt alleen maar langer i.p.v. korter :')
Zo heb ik al 2 gehaakte dekentjes af, maar is de derde inmiddels ook alweer in progress... En ik heb bedacht dat ik ook best prima zelf een geboortevlag kan maken (lees: ik schakel m'n moeder in) O-)
Maar goed, ik verveel me niet in m'n verlof zeg maar ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_174911864
Oh Minilot, wat een gave dag hebben jullie gehad O+ Het ziet en klinkt heel relaxed! En ik had je ook echt geen 36 geschat, maar ik heb zelf ook last van het babyface syndroom dus ik weet hoe het is haha.

Kris, klinkt als een echte rotdag :{ Hoop dat je Indische stoofschotel in ieder geval gesmaakt heeft ;) :*

Vita, vervelend is dat he die wachtperiode na de NIPT? Ik werd er ook heel gestressed van toen. Hopelijk krijg je snel het verlossende nieuws!

Twist :D Je hebt nu tijd om dingen toe te voegen aan je lijstje he? Ik heb dat ook wel een beetje, maar de grote dingen zijn wel klaar nu gelukkig :@
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_174912884
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 19:16 schreef DagenNachtdromer het volgende:
Heeft er iemand ook ervaring met een babynestje? We willen dit gaan doen in plaats van een box. Vorige keer hebben we het onding nauwelijks gebruikt en we hebben er nu niet heel veel plaats voor.
Wij hebben er 1 gebruikt bij de jongste. Wij hadden ook geen box en wilde de oudste duidelijk maken dat de baby daar soms even lag om te slapen, plus vonden wij was het een duidelijk object voor peuter om op te merken als hij als een kip zonder kop de bank opklom (“ho, daar ligt het babybestje misschien ligt de baby er”). Baby lag er alleen in met toezicht en dan bedoel ik als ik er naast zat. En voor ons werkte dit prima de eerste 1/2 maanden.

Ik zou hem niet gebruiken in bed of zonder toezicht.
♥ J & S
pi_174918929
Buda... lange naam en klaprooss, bedankt voor jullie reacties. Ik ga er nog effe over nadenken.
pi_174919204
quote:
0s.gif [b]Op maandag 6 november 2017 19:56 schreef twist02 het volgende:[/b

Ik doe vast iets fout, maar mijn 'to do' lijstje wordt alleen maar langer i.p.v. korter :')
Zo heb ik al 2 gehaakte dekentjes af, maar is de derde inmiddels ook alweer in progress... En ik heb bedacht dat ik ook best prima zelf een geboortevlag kan maken (lees: ik schakel m'n moeder in) O-)
Maar goed, ik verveel me niet in m'n verlof zeg maar ;)
Haha dit is echt super herkenbaar! Ach je moet jezelf wel een beetje bezig houden toch? Als je maar wel rustig aandoet, want die rust kan je ook goed gebruiken als hoogzwangere :Y

Kris heb jij inmiddels een wat betere dag?
pi_174919447
Hahahahaha!!!! En ik me nog afvragen of ik wel zwanger ben. Ik stuur net een mailtje om onze zoon aan te melden voor een basisschool en ik zit hier nou weer met tranen!

Wat is het hier trouwens rustig! Hoe is het met de lappenmand meiden?! Malteser, hoe voel je je nu? Jagar, hoe is het met je buik?

Twist bedankt voor het helpen herinneren... ik heb ook nog een haak project in de kast liggen. Maar weer even mee bezig
pi_174919743
Hier situatie hetzelfde, ik kan kleine beetjes drinken en verder doet de sonde zijn werk. Lees wel mee maar reageren komt er te weinig van. Komt wel weer.
Wil eerst wat meer op de been zijn en zelf weer voor Twix kunnen zorgen want dat laatste is momenteel mentaal het zwaarste.

:* voor iedereen.
  dinsdag 7 november 2017 @ 13:30:55 #114
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_174921246
Minilot.. wat een heerlijke bruiloft en wat leuk om te lezen..
En songeur.. ik snap je wel hoor. Als wij (weer) gaan trouwen dan zou een minilot bruiloft logisch zijn.. maar ik droom stiekem nog wel van een bruiloft met alles er op en eraan.. :@ *;

Malteser.. wat vervelend dat het herstel zo langzaam gaat.. is dat vanwege de operatie van de sonde of vanwege de zwabgerschaos klachten ?heeft de arts een prognose gegeven wanneer de sonde er weer uit zou mogen?

Verder is de situatie hier hetzelfde.. al raak ik soms geīrriteerd omdat de zwangerschap symptomen weg lijken te zijn.. mar dan komen ze geregeld wel weer terug.. nog 3 nachten slapen en dan weten we meer...
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_174921353
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 12:10 schreef DagenNachtdromer het volgende:
En ik me nog afvragen of ik wel zwanger ben. Ik stuur net een mailtje om onze zoon aan te melden voor een basisschool en ik zit hier nou weer met tranen!
Heh. Hier vandaag ook waterlanders.

Mijn J. vertrekt na zijn werkdag vandaag met het vliegtuig naar Londen voor een cursus en is zaterdag pas weer terug. Stelt natuurlijk niet zoveel voor en ook diverse dames hier zijn geregeld veel langer zonder hun lief, maar ik ben het niet zo gewend: we zijn sinds gaan samenwonen zestien jaar geleden nog nooit vier nachten achtereen bij elkaar vandaan geweest. Dus ik was al wat snufferig. :')

Bleek -ie z'n e-reader vergeten te zijn en aangezien ik vanmorgen toch vrij was dacht ik, kom, ik reis een uurtje met het OV naar zijn kantoor in Rotterdam om 'm na te brengen. Toen ik binnenkwam op de verdieping van J. priemde één van zijn collega's naar mijn buik en riep 'Hey, it's Tiny J.!' en toen ging iedereen van 'awwwwwwww!'. Nietvolschietennietvolschietennietvolschieten dacht ik en ik kon het nog nét ophouden tot ik weer buiten was. :')

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 07-11-2017 14:02:47 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_174921748
Twist, zo lang je er de puf voor hebt maakt dat toch niet uit? :P Er komen hier steeds meer van die rotklusjes bij waar je je normaal niet druk om maakt maar tijdens je verlof ineens wel. Zo heb ik van de week m'n bestekla schoongemaakt en m'n boekenkast boven opnieuw ingericht.

Mini, wat een heerlijk trouwverslag. O+ En miniJ. *; 4 dagen alleen zijn is genoeg reden om emotioneel in te storten. :Y Ik stort om een stuk minder . :')

Malteser, gewoon een hele dikke :*

NIPT-wachters, heel veel sterkte. Erg vervelend als je je er druk om maakt. Om whatever reason kon ik dat gelukkig heel makkelijk van me af zetten. Ik hoop dat er snel duidelijkheid voor jullie is.

Wij hebben geen babynestje gebruikt, maar wel een doomoo zitzak. Niet om op te slapen, maar wel om zo nu en dan even lekker op te chillen en altijd onder toezicht.

De stoofschotel maakte een boel goed gister. Maar in plaats van een nachtje lekker slapen waar ik echt behoefte aan had, gooide dochter roet in het eten. Die voelde zich niet zo lekker en kon pas om half 11 slapen. Aangezien ik al maanden als kluizenaar om 9 uur in bed lig, voelt half 11 echt als midden in de nacht. Daarna was ik zo wakker dat ik over mijn slaap heen was.
Vandaag dus wederom een heel kort lontje. Zeker als ik dan ook nog eens in mijn buik getrapt word omdat ze geen zin heeft om d'r luier te verschonen. Dan schiet ik echt onredelijk uit mijn slof. Verder bestaat mijn dag uit één grote harde buik, maar van rusten komt weinig want L. weigert te slapen en ik ben vandaag alleen met haar. Dus ja, ik krijg al een emotionele huilbui als ik op moet staan om iets te doen. :')
En dat ik tot 3 keer toe tegen mijn vader heb gezegd dat ik niet op de foto wil vandaag en hij het dan toch doet en de foto dan ook nog eens doorstuurt terwijl ik eruit zie als een soort trollenwalvisolifant-kruizing mét een zwangere buik helpt ook niet mee. :(
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_174921767
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 12:24 schreef Malteser het volgende:
Hier situatie hetzelfde, ik kan kleine beetjes drinken en verder doet de sonde zijn werk. Lees wel mee maar reageren komt er te weinig van. Komt wel weer.
Wil eerst wat meer op de been zijn en zelf weer voor Twix kunnen zorgen want dat laatste is momenteel mentaal het zwaarste.
Dan is hier posten geen prioriteit natuurlijk! Heel veel succes met alles en ik duim dat je je spoedig beter gaat voelen :Y -knuf-
Let me see you stripped down to the bone
pi_174921866
En als ik gekroel aan het uitdelen ben dan ook meteen maar voor Kris. Een trollenwalvisolifant-kruising klinkt niet als iets mis mee, klinkt als biologisch fascinerend! 0wnen die hap! ;) -x-
Let me see you stripped down to the bone
pi_174922038
Barreltje, slopend zijn die eerste weken hč? En in jouw geval nog een beetje extra ook, kan ik me zo voorstellen :*

Malteser babystapjes :* en lekker je prioriteiten bij Twix en herstellen leggen :Y wij redden het wel (eventjes!) zonder je ;)

Kris, schone bestekla en Doomoo boks! :D
Bwuh, maar wederom geen makkelijk dagje dus -O- iemand die je peuter even kan vermaken, zodat je lekker bij kunt slapen / op de bank kunt hangen?
Of heeft ze al genoeg geduld voor een film op tv? Onze peuter heeft deze week Frozen ontdekt: GE-NI-AAL ^O^

Ik ging vanmorgen 'even' naar de stad (lees: dik 1,5 uur gewaggeld :') ) en heb net het geboortekaartje helemaal 'afgemaakt', dus die staat klaar! Alleen nog de geboortedatum en stats aanpassen zodra-ie er is O+
De enveloppen komen vandaag en de postzegels heb ik al, dus dat kan ik ook deze week nog helemaal voorbereiden :s)
Dat to do lijstje komt wel goed zo ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_174922175
Oh Kris, ik wens je zooooveel sterkte. Inderdaad, wat Twist zegt, een film opzetten lijkt me een prima plan. Misschien valt ze zelfs wel even in slaap!

Ik heb nog niet gehuild vandaag! Wel net een dutje van een uur gedaan. Screw die verdediging, mijn slaap is belangrijker.

DnD: De buik is rustig, dus ik ga er gewoon maar vanuit dat het goed zit. Donderdag weer controle.
pi_174924330
Uurtje geleden op de bank mid-spelen in slaap gevallen. :') Ze heeft sindsdien niet meer bewogen.

Ik zie het leven inmiddels weer zitten. Nu zit ik om deze foto's te grienen. O+

Twist, nu pas Frozen ontdekt? :P Hier kan ze de film meepraten. Geen grapje. :')
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_174924386
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 16:38 schreef Krisvc het volgende:
Uurtje geleden op de bank mid-spelen in slaap gevallen. :') Ze heeft sindsdien niet meer bewogen.

Ik zie het leven inmiddels weer zitten. Nu zit ik om deze foto's te grienen. O+

Twist, nu pas Frozen ontdekt? :P Hier kan ze de film meepraten. Geen grapje. :')
Nr. 5. ;(
Dat is echt zo’n moment waar ik naar uitkijk.
Mijn grote, kleine jongen die zijn zusje vasthoudt.
Recht in mijn hart geschoten.
* snif *
pi_174924668
"Delivery, With A Splash" :D
Gaaf!
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 7 november 2017 @ 17:21:59 #124
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_174925157
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 16:56 schreef minilot het volgende:
"Delivery, With A Splash" :D
Gaaf!
geweldige foto.
Discussie eronder ook interessant. Je gaat je afvragen waarom we het maar normaal blijven vinden dat we op ons rug blijven bevallen.

En verder geef ik toe dat ik een potje heb gejankt bij het bekijken van de foto's :P
pi_174925203
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 november 2017 17:21 schreef Aventura het volgende:

[..]
En verder geef ik toe dat ik een potje heb gejankt bij het bekijken van de foto's :P
Dat dan weer niet. Wel een paar keer 'eeeeeew!' gedacht, maar tegelijkertijd vind ik het wel erg tof. :Y

Wel een trillend lipje net toen mijn dude liet weten in de trein naar Schiphol te zitten. :') Snif. Dag lief!
Let me see you stripped down to the bone
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')