aardappels? om "gebakken" aardappels te krijgen? gooi je daar dan olie bij en hoelang hoeveel graden airfry je dat?quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:31 schreef DaggerOne het volgende:
Ik gooi er idd ook alleen maar patat en aardappels in.
Gepofte aardappelen. Ongeveer 25 minuten, hangt af van de grootte. Smeren met olie.quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:42 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
aardappels? om "gebakken" aardappels te krijgen? gooi je daar dan olie bij en hoelang hoeveel graden airfry je dat?
Die dingen uit het vriesvak van de diepvries. Schijfjes etc.quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:42 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
aardappels? om "gebakken" aardappels te krijgen? gooi je daar dan olie bij en hoelang hoeveel graden airfry je dat?
lekker sgatxxquote:Op vrijdag 3 november 2017 12:24 schreef RobjeGeus het volgende:
Rollade, beenham, cake, spareribs, kip, kipsate, Wauw wat een smaakexplosie .. zalm met pesto, geitenkaas en verse dille met gemalen zout en zwarte peper in een jasje van ontbijtspek, ik maak alles erin
Sla- en rundervinken kan je ook prima in de pan bakken, maar het is imo makkelijker en gezonder door ze in Airfryer te doen, geen druppeltje olie of boter.. Een van de beste dingen om in Airfryer te stoppen. En loempia's indd ookquote:Op zaterdag 4 november 2017 22:08 schreef lighted het volgende:
[..]
Hamburgers!?! want die kan je niet bakken?
Ik heb laatst die lipjes van het mandje omgebogen en zo dat rooster eruit gehaald en schoongemaakt.quote:Op zondag 5 november 2017 11:38 schreef Riann het volgende:
hoe maken jullie trouwens de airfryer schoon. ik doe regelmatig in de vaatwasser en zo af en toe in een sopje maar het mandje word nooit mooi helemaal zuiver.
Kolere die dingen zijn van zichzelf al zo vet. Brrrrr.quote:Op zaterdag 4 november 2017 22:12 schreef Meike26 het volgende:
[..]
Sla- en rundervinken kan je ook prima in de pan bakken, maar het is imo makkelijker en gezonder door ze in Airfryer te doen, geen druppeltje olie of boter.. Een van de beste dingen om in Airfryer te stoppen. En loempia's indd ook
Tot er een lipje afbreekt.quote:Op zondag 5 november 2017 12:00 schreef Fer het volgende:
[..]
Ik heb laatst die lipjes van het mandje omgebogen en zo dat rooster eruit gehaald en schoongemaakt.
Als je ze tussendoor helemaal terug laat koelen tot kamertemperatuur wordt het nog lekkerder!quote:Op zondag 5 november 2017 11:28 schreef Fer het volgende:
Grote aardappels schillen en in dikke frieten snijden. Een uurtje in koud water weken. Afgieten en een paar lepels olie erop, beetje omscheppen. Airfryer in, 20m op 160 graden en daarna gelijk 10-15m op 180 graden tot ze mooi bruin zijn. Tussendoor om de paar minuten omschudden en halverwege zout erop doen. Heerlijk.
Afkoelen zoals bij normaal in vet bakken. Kan maar het gaat heel goed zonder, vind ik wel een voordeel van het apparaat.quote:Op zondag 5 november 2017 17:09 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Als je ze tussendoor helemaal terug laat koelen tot kamertemperatuur wordt het nog lekkerder!
En ze worden krokanter als je ze afdroogt voor het voorbakken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |