abonnement Unibet Coolblue
pi_174910958
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 20:46 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

De claim is dat ie 3 inch (7,6 cm) door zijn huid is gegaan en zijn schedel daarbij geschampt heeft om vervolgens zijn hoofd weer te verlaten. Het bloed spoot er uit. 4 man hielpen hem door hun shirt uit te trekken en het om zijn hoofd te binden. Aangezien een hoofd meestal een ronde vorm heeft zou de kogel dus toch nog wel een flink stuk door zijn schedel geploegd moeten hebben.

En daar geloof ik dus helemaal niks van.

En inderdaad, als dit nu het enige van heel de gebeurtenis zou zijn dat ik onvoorstelbaar zou vinden, dan had ik wellicht ook aangenomen dat er een schietpartij met vele doden en gewonden had plaatsgevonden en dat Braden alleen de oplichter in het verhaal is. Dit is echter niet zo. Ik heb tot nu toe geen enkele reden gehad om aan te nemen dat er een massaslachting op dat Harvest 91 festival plaats heeft gevonden. Als je met een vergrootglas naar de claims gaat kijken, dan kun je naar mijn mening ook niet anders.

The devil is in the details.
Hey gozer ! Heel fijn om je terug te zien!

“The bullet kind of travelled 3 inches along my skull”
Misschien Braden 'Fathead' Matejka 'n buitengewoon 3cm extra dikke laag weefsel op z'n schedel heeft?
Misschien de high velocity kogel (500m per second) 'kind of' burrowed it's way under the skin upon impact and 'kind of' travelled around the skull?
Misschien 't echt 'n wonder is?
Nee. De gast gewoon 'n lying bastard is.

Ik heb nog steeds helemaal niks gezien om te zeggen dat de Las Fake-Ass incident waar is.
High velocity wapens/ammo voor maximum kill ontwerpen zijn. Zes keer zo krachtig als anderen 'normale' wapens/ammo zijn, heb ik ergens gelezen.
Statistieken van GSW's grotendeels op zelfmoord, robberies,ongelukjes, domestic incidenten, ruzies tussen criminele bendes met pistolen en revolvers enz. gebaseerd zijn.
Helaas heb ik geen specifieke statistieken over high velocity GSW trauma to the head gevonden.
I wonder how many cases of a 'travelling-along-the-skull' high velocity bullet there are in all the millions of real people who have been really shot in the head with such a weapon there are.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')