Het vlees ging er inderdaad koud in!quote:Op donderdag 2 november 2017 12:14 schreef Lienekien het volgende:
Niet direct. Waar zou het aan kunnen liggen? Moeilijk te zeggen. Toch te kort in de sc, icm de lagere temperatuur van de sc tov het vuur? Of gaat je vlees er koud in?
Jakkes.quote:Op donderdag 2 november 2017 13:33 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Het vlees ging er inderdaad koud in!
https://www.ah.nl/allerha(...)hachee-van-annemariequote:Op donderdag 2 november 2017 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jakkes.
En hoe lang dan?
Volgens mij duurt het uren langer voordat het dan op temperatuur is.
Ik bedoelde eigenlijk meer met koud of je het vlees rechtstreeks vanuit de koelkast in de sc had gedaan of eerst op kamertemperatuur hebt laten komen. Ik weet niet of dat op zich taaier vlees geeft, zou ook kunnen dat je dan gewoon langere sc-tijd nodig hebt om het echt lekker te krijgen. Als lijkt 5 uur op hoog lang genoeg.quote:Op donderdag 2 november 2017 16:02 schreef Helsinki het volgende:
[..]
https://www.ah.nl/allerha(...)hachee-van-annemarie
.
Ik heb dit recept gevolgd.
Ik heb onderstaande een paar keer gemaakt en die vond ik goed geslaagd. Voor de ‘light brown sugar’ had ik muscovado, nog uit Engeland, maar basterdsuiker geeft vast bijna hetzelfde resultaat. Voor barbecuesaus had ik de Remia Black Jack. Wel een beetje minder chilipoeder doen als je liever zoeter dan pittig hebt.quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:46 schreef Jaeger85 het volgende:
Iemand een lekker zoete pulled pork recept?
Bedankt! Kan ik de mosterd weglateb of vervangen? Die heb ik niet in huis.quote:Op vrijdag 3 november 2017 13:24 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik heb onderstaande een paar keer gemaakt en die vond ik goed geslaagd. Voor de ‘light brown sugar’ had ik muscovado, nog uit Engeland, maar basterdsuiker geeft vast bijna hetzelfde resultaat. Voor barbecuesaus had ik de Remia Black Jack. Wel een beetje minder chilipoeder doen als je liever zoeter dan pittig hebt.
http://allrecipes.com/recipe/92462/slow-cooker-texas-pulled-pork/
Ik zou het gewoon weglaten. Als je de rest wel hebt, krijgt het echt wel voldoende smaak en pit.quote:Op vrijdag 3 november 2017 14:40 schreef Jaeger85 het volgende:
[..]
Bedankt! Kan ik de mosterd weglateb of vervangen? Die heb ik niet in huis.
Het moet toch kapot koken?quote:Op woensdag 8 november 2017 20:23 schreef summer2bird het volgende:
Zal ik de cooker dan maar een nachtje aanlaten op low?
Kan je zoiets kapot koken?
Gewoon spliterwten uit zo’n pak, die week ik niet voor en mijn ervaring is ook dat het lang duurt voordat ze echt goed gaar gekookt zijn in de slowcooker.quote:Op woensdag 8 november 2017 21:36 schreef Serinde het volgende:
Heb je erwten gebruikt die je vooraf een nacht moet weken? Anders kunnen ze toch niet hard meer zijn na zo'n tijd?
Die hoeven inderdaad niet geweekt te worden. Maar zo lang dus goed te weten want wilde binnenkort ook erwtensoep proberen te maken.quote:Op woensdag 8 november 2017 21:38 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Gewoon spliterwten uit zo’n pak, die week ik niet voor en mijn ervaring is ook dat het lang duurt voordat ze echt goed gaar gekookt zijn in de slowcooker.
Ik heb het een paar keer gemaakt in de sc, ik denk dan toch grotendeels op high.quote:Op donderdag 9 november 2017 22:05 schreef Serinde het volgende:
[..]
Die hoeven inderdaad niet geweekt te worden. Maar zo lang dus goed te weten want wilde binnenkort ook erwtensoep proberen te maken.
De stoofperen zijn zo rond 15:00maandag pas in huis dus dat kan nietquote:
Maandagnacht aanzetten, dan zijn ze dinsdagmorgen klaar.quote:Op zaterdag 11 november 2017 10:37 schreef summer2bird het volgende:
[..]
De stoofperen zijn zo rond 15:00maandag pas in huis dus dat kan niet
Wat Cat zegt. In het vocht bewaren in de koelkast en in een pannetje weer opwarmen vlak voor het eten.quote:Op zaterdag 11 november 2017 10:37 schreef summer2bird het volgende:
[..]
De stoofperen zijn zo rond 15:00maandag pas in huis dus dat kan niet
Heb het vandaag gemaakt en vond het erg lekker.quote:Op vrijdag 3 november 2017 14:41 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik zou het gewoon weglaten. Als je de rest wel hebt, krijgt het echt wel voldoende smaak en pit.
Ik neem trouwens gewoon mosterd die ik heb, niet specifiek wat in het recept staat.
quote:Op zaterdag 11 november 2017 20:46 schreef Jaeger85 het volgende:
[..]
Heb het vandaag gemaakt en vond het erg lekker.
Dankje die sla ik op.quote:Op donderdag 9 november 2017 22:09 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik heb het een paar keer gemaakt in de sc, ik denk dan toch grotendeels op high.
Hm, dit recept heb ik gebruikt, maar er staat 8-10 uur op low.
https://marksprikbord.wor(...)p-uit-de-slowcooker/
Denk niet dat dat een probleem is. Bij mij staat hij in een onverwarmde schuur, ook als het vriest.quote:Op zondag 24 december 2017 07:49 schreef Vanyel het volgende:
Heeft iemand ervaring met een slowcooker buiten? Ik wil m vannacht aanzetten maar heb een hekel aan die doordringende eetlucht 's nachts (en weinig deuren), dus overweeg m op een tafeltje buiten te zetten.
Wordt een graad of 9, dus bevriezen zal het niet.
Het is meer dat ik hoop dat er geen nieuwsgierige buurkat zijn pootjes aan brandt.quote:Op zondag 24 december 2017 09:04 schreef Vanyel het volgende:
Ik heb nog geen stroom in de schuur, dus dat is geen optie. Bij de voordeur wel.
Ding heeft een vrij zware glazen deksel, lijkt me niet dat daar dieren in komen.
Ik ben een groot kattenliefhebber maar ik kan me de drollenhaat wel voorstellen (trapte vorige week nog in een enorme hondedrol, moet een hele grote hond zijn geweest). Ben blij dat ik geen tuin heb en ben blij dat ik binnenkatten heb die tuineigenaren niet lastig vallen.quote:Op zondag 24 december 2017 10:57 schreef Vanyel het volgende:
Niet eens. Jaren katten gehad. Ik haat wel het geschijt in mijn tuin
Zou ook nooit meer een kat nemen, nu ik ervaar hoe kut dat voor je buren is.
16 jaar cel voor het vermoorden van kattenquote:Op zondag 24 december 2017 11:03 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik ben een groot kattenliefhebber maar ik kan me de drollenhaat wel voorstellen (trapte vorige week nog in een enorme hondedrol, moet een hele grote hond zijn geweest). Ben blij dat ik geen tuin heb en ben blij dat ik binnenkatten heb die tuineigenaren niet lastig vallen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |