Het vlees ging er inderdaad koud in!quote:Op donderdag 2 november 2017 12:14 schreef Lienekien het volgende:
Niet direct. Waar zou het aan kunnen liggen? Moeilijk te zeggen. Toch te kort in de sc, icm de lagere temperatuur van de sc tov het vuur? Of gaat je vlees er koud in?
Jakkes.quote:Op donderdag 2 november 2017 13:33 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Het vlees ging er inderdaad koud in!
https://www.ah.nl/allerha(...)hachee-van-annemariequote:Op donderdag 2 november 2017 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jakkes.
En hoe lang dan?
Volgens mij duurt het uren langer voordat het dan op temperatuur is.
Ik bedoelde eigenlijk meer met koud of je het vlees rechtstreeks vanuit de koelkast in de sc had gedaan of eerst op kamertemperatuur hebt laten komen. Ik weet niet of dat op zich taaier vlees geeft, zou ook kunnen dat je dan gewoon langere sc-tijd nodig hebt om het echt lekker te krijgen. Als lijkt 5 uur op hoog lang genoeg.quote:Op donderdag 2 november 2017 16:02 schreef Helsinki het volgende:
[..]
https://www.ah.nl/allerha(...)hachee-van-annemarie
.
Ik heb dit recept gevolgd.
Ik heb onderstaande een paar keer gemaakt en die vond ik goed geslaagd. Voor de ‘light brown sugar’ had ik muscovado, nog uit Engeland, maar basterdsuiker geeft vast bijna hetzelfde resultaat. Voor barbecuesaus had ik de Remia Black Jack. Wel een beetje minder chilipoeder doen als je liever zoeter dan pittig hebt.quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:46 schreef Jaeger85 het volgende:
Iemand een lekker zoete pulled pork recept?
Bedankt! Kan ik de mosterd weglateb of vervangen? Die heb ik niet in huis.quote:Op vrijdag 3 november 2017 13:24 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik heb onderstaande een paar keer gemaakt en die vond ik goed geslaagd. Voor de ‘light brown sugar’ had ik muscovado, nog uit Engeland, maar basterdsuiker geeft vast bijna hetzelfde resultaat. Voor barbecuesaus had ik de Remia Black Jack. Wel een beetje minder chilipoeder doen als je liever zoeter dan pittig hebt.
http://allrecipes.com/recipe/92462/slow-cooker-texas-pulled-pork/
Ik zou het gewoon weglaten. Als je de rest wel hebt, krijgt het echt wel voldoende smaak en pit.quote:Op vrijdag 3 november 2017 14:40 schreef Jaeger85 het volgende:
[..]
Bedankt! Kan ik de mosterd weglateb of vervangen? Die heb ik niet in huis.
Het moet toch kapot koken?quote:Op woensdag 8 november 2017 20:23 schreef summer2bird het volgende:
Zal ik de cooker dan maar een nachtje aanlaten op low?
Kan je zoiets kapot koken?
Gewoon spliterwten uit zo’n pak, die week ik niet voor en mijn ervaring is ook dat het lang duurt voordat ze echt goed gaar gekookt zijn in de slowcooker.quote:Op woensdag 8 november 2017 21:36 schreef Serinde het volgende:
Heb je erwten gebruikt die je vooraf een nacht moet weken? Anders kunnen ze toch niet hard meer zijn na zo'n tijd?
Die hoeven inderdaad niet geweekt te worden. Maar zo lang dus goed te weten want wilde binnenkort ook erwtensoep proberen te maken.quote:Op woensdag 8 november 2017 21:38 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Gewoon spliterwten uit zo’n pak, die week ik niet voor en mijn ervaring is ook dat het lang duurt voordat ze echt goed gaar gekookt zijn in de slowcooker.
Ik heb het een paar keer gemaakt in de sc, ik denk dan toch grotendeels op high.quote:Op donderdag 9 november 2017 22:05 schreef Serinde het volgende:
[..]
Die hoeven inderdaad niet geweekt te worden. Maar zo lang dus goed te weten want wilde binnenkort ook erwtensoep proberen te maken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |