paella en een kabeljauwtaart dusquote:Op donderdag 2 november 2017 16:45 schreef golfer het volgende:
Vanavond: voor mij een door onze vishandel gemaakte paella met extra gamba's en voor B. een door de vrouw van die handelaar gemaakte hartige kabeljauwtaart.
Bejaardencateringquote:Op donderdag 2 november 2017 16:45 schreef golfer het volgende:
Vanavond: voor mij een door onze vishandel gemaakte paella met extra gamba's en voor B. een door de vrouw van die handelaar gemaakte hartige kabeljauwtaart.
Gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor je diploma begrijpend-lezen.quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:24 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
paella en een kabeljauwtaart dus
Dus jij stapt de auto in met drank achter je kiezen?quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:37 schreef Iwanius het volgende:
Morgen (bijna middag)
[ afbeelding ]
(l) "vispotje", (voor)glas rode wijn (2009, Chateau de la Huste Fronsac) (achter) tartaar en 2
kleine porties Boeuf Bourguignon.
Opvolgend ( alvorens ik ga rijden)
[ afbeelding ]
Nog even acclimatiseren en dan *vroem*vroem* de provincie in, Miep ophalen
en dan gaan.
Dat lijkt me bij het zien van die foto's inderdaad een juiste conclusie. De vraag is: mag dat?quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:30 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Dus jij stapt de auto in met drank achter je kiezen?
Zijn twee glazen verboden dan?quote:Op vrijdag 3 november 2017 15:45 schreef Ludachrist het volgende:
[..]
Dat lijkt me bij het zien van die foto's inderdaad een juiste conclusie. De vraag is: mag dat?
Puppies kijken is puppies kopenquote:
quote:
En? Proef je goed het verschil met "normaal" varkensvlees? Ik ben wel benieuwd naar rozemarijnsaus.. op basis van room of bouillon etc?quote:Op vrijdag 3 november 2017 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond goddelijk lekker gegeten. Had een mooi stuk procureur van livarvarken, en deed dat met een rub om 13 uur in de oven op 125 graden. Rozemarijnsaus gemaakt, aardappels en spruitjes erbij.
19 uur stond hij op tafel, laatste half uur op 225 gehad.
Mozes kriebel, hij was goed gelukt, viel bijna niet te snijden want hij viel vanzelf uit elkaar als Pulled pork
Klinkt als een kerstmaaltijdquote:Op vrijdag 3 november 2017 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond goddelijk lekker gegeten. Had een mooi stuk procureur van livarvarken, en deed dat met een rub om 13 uur in de oven op 125 graden. Rozemarijnsaus gemaakt, aardappels en spruitjes erbij.
19 uur stond hij op tafel, laatste half uur op 225 gehad.
Mozes kriebel, hij was goed gelukt, viel bijna niet te snijden want hij viel vanzelf uit elkaar als Pulled pork
Leffe bruinkaas is mjum! Het heeft een echte kaassmaak en je proeft een vleugje bruin bier, niet overheersend. Leffe blondkaas ook lekker, maar net wat minder pit.quote:Op vrijdag 3 november 2017 21:22 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt als een kerstmaaltijd
Net thee met een plakje zelfgemaakte cake.
Vnv borrelen met katjang pedis, Leffe bruin kaas (nog nooit geprobeerd), roombrie en toastjes.
Ben je al met je meisje op kookles geweest?quote:Op vrijdag 3 november 2017 21:58 schreef 8777 het volgende:
Twee frikandellen, 4 bitterballen en een paar frietjes. Ik kreeg niet eens groenten erbij.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |