abonnement Unibet Coolblue
  CHI shopkeeper woensdag 1 november 2017 @ 16:10:46 #1
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_174805318



Deze keer een compleet ander product, maar niet minder gadget, want hier zit écht high-end hardware in! De T-Bao FM01 Ethereum Mining Rig is in feite een computer die gemaakt is om ‘Cryptocoins’ te minen. Met andere woorden; je kunt gewoon geld verdienen met deze super-PC. Eerst gaan we even in op wat cryptocoins zijn en waar deT-Bao FM01 Ethereum Mining Rig hierin een groot onderdeel vormt! Deze T-Bao FM01 Mining Rig is nu te koop bij Gearbest!

Cryptocurrency
Je hebt vast al eens gehoord van de Bitcoins, Ethereum of Litecoins. Dit zijn alle 3 voorbeelden van cryptocoins, waarvan de Bitcoin natuurlijk de allerbekendste is. Waar de Bitcoin een jaar geleden nog géén $900 (¤770) waard was is deze nu inmiddels gestegen tot boven de $6000 (¤5147) voor één Bitcoin. Je kunt dus nagaan dat je hier mee geld mee kunt verdienen dan dat je het geld op de bank zet. Je kunt hierin ook zien dat deze cryptocoins steeds meer ‘vertrouwen’ krijgen, waardoor de prijs dus ook kan stijgen. Zo kun je bijvoorbeeld in Parijs een tekenaar betalen met Bitcoins en ook de in Nederland bekende ‘Thuisbezorg” accepteert inmiddels Bitcoins.



We hebben eerder 3 cryptocoins genoemd, maar er bestaande honderden verschillende coins, allemaal met een andere waarde en een ander ‘gedachtengoed’ / doel. Het grote voordeel van de Cryptocurrencies is dat deze ‘munteenheden’ niet afhankelijk zijn of beïnvloed kunnen worden door banken en/of overheden. Ook het betalen met deze eenheden gaat supersnel en zijn niet traceerbaar.
De diverse munteenheden kun je opslaan in een zogenaamde ‘Wallet’. Deze Wallets kun je vergelijken met een bankrekening, waar alleen maar één muntsoort op kan staan. Elke Cryptocoin heeft dus een eigen Wallet. Dit is nog het lastige deel, maar er komen steeds meer Apps voor jouw Smartphone, zodat het beheer en betalen steeds makkelijk wordt.

Het leuke aan deze digitale munten is dat je deze op twee manieren kunt verkrijgen. Je kunt deze cryptocurrencies gewoon kopen (zoals bijv. aandelen) via een zogenaamde ‘Exchange’. Je koopt een aantal munten voor Euro’s en je laat de gekochten cryptocurrency op jouw Wallet storten. Nu hopen en wachten tot de munteenheid dezelfde ontwikkeling doorgaat als de Bitcoin.

Een andere manier om aan deze cryptocurrencies te komen is door deze zelf te genereren! Ja je leest het goed, je kunt zelf deze munten ‘maken’ met behulp van computerkracht. Hier komt de T-Bao FM01 Ethereum Mining Rig om de hoek kijken!

T-Bao FM01 Ethereum Mining Rig
Deze gave gadget en state-of-the-art hardware is nu te koop bij Gearbest. De T-Bao FM01 Ethereum Mining Rig is gewoon een computer. Alhoewel gewoon…
Een normale PC bestaat als het kan uit een goede processor, veel geheugen, een snelle harde schijf (SSD) en een snelle videokaart om te gamen. Een ‘Mining Rig’ heeft geen snelle processor, geheugen of harde schijf nodig. Het enige wat belangrijk is bij deze ‘Mining Rigs’ is de videokaart. Correctie: niet één videokaart, maar als het kan zoveel mogelijk!! Dit omdat het geheugen van de videokaarten vele malen sneller is dan normaal geheugen van de PC. Met dit supersnelle geheugen en de architectuur van de videokaarten, kunnen deze worden ingezet om Cryptocoins te minen! De T-Bao FM01 Ethereum Mining Rig is, zoals de naam al zegt, geschikt om Ethereum en aanverwante cryptocoins te minen (Monero, ZCash, Ethereum Classic, etc). Dit zijn bestaande cryptocoins, maar nieuwe coins die nog moeten komen kun je ook minen met deze gave High-End Gadget! Bitcoins zelf is in dit geval minder aantrekkelijk, omdat deze in de loop van de tijd nogal moeilijker zijn om te minen (hoe groter / hoe meer coins er bechikbaar komen, des te moeilijker wordt het minen van die betreffende coin).

Nu even naar het apparaat zelf! De T-Bao FM01 Ethereum Mining Rig is allereerst voorzien van 8x supersnelle AMD RX580 videokaarten (hierdoor is de prijs dus ook zo hoog). Verder is de Mining Rig redelijk standaard als het gaat om de hardware, maar hieronder even de specificaties:

• T-Bao FM01 Mining Rig

• Intel G3900 processor @2.8GHz
• 8x AMD RX580 videokaarten!
• 4GB DDR4 geheugen
• 60GB SSD opslag
• 1600W voeding
• Hele goede koeling
• Aparte behuizing!


Zoals je dus al ziet is het niet heel spannend als PC. Alleen de 8 videokaarten en de 1600W voeding vallen écht op!

Het zelf minen van de cryptocurrencies is op zich gratis en iedereen kan het doen. Zelfs op een gewone PC of zelfs met een snelle Smartphone kun je diverse coins minen. Met deze Mining Rig kun je je voorstellen dat je nogal meer kunt minen in vergelijking tot een normale PC, maar met een voeding van 1600W (wordt niet 100% gebruikt) moet je wel rekening houden met extra stroomverbruik. Maar met de juiste coins als Ethereum en ZCash verdien je een stuk meer dan dat het kost! Op deze site kun je mooi zelf berekenen wat je kunt verdienen (incl. rekening houden met de stroomkosten). Je zult hier schatrijk van worden, maar het is wel een heel gaaf project, dat zichzelf met gemak terug kan verdienen en je er zelfs een spaarcentje mee kan maken … Helemaal als jouw ‘geminde’ coin ook nog eens sterk in waarde gaat stijgen!!

Bestellen?
Wij hebben nu tijdelijk een couponcode: CoinGB voor de T-Bao FM01 Mining Rig, waardoor je ¤470 extra korting krijgt! Normaal kost deze Mining Rig ¤3886, maar met coupon: CoinGB voor ¤3417!
  woensdag 1 november 2017 @ 20:52:22 #2
471675 Shamalamadindong
Lets get dangerous....
pi_174811485
Het zou me eerlijk gezegd verbazen als je er ook maar een weet te verkopen. Dat is 485 euro per RX580.
pi_174821903
quote:
0s.gif Op woensdag 1 november 2017 20:52 schreef Shamalamadindong het volgende:
Het zou me eerlijk gezegd verbazen als je er ook maar een weet te verkopen. Dat is 485 euro per RX580.
https://www.gearbest.com/diy-pc/pp_1002212.html?lkid=11749745
14 pre-orders zo te zien op dit moment

Maar afgezien daarvan reken je jezelf wel een beetje arm.
Met de couponcode is het (als je alle andere hardware weglaat) 3417 / 8 = 427 euro.
Verder heb je gewoon een complete rig, waar je normaal gesproken ook best wel wat voor betaalt uiteindelijk.

Verder is het alsnog een stuk goedkoper dan rigs die je ergens anders kan kopen.
Betaal je 8900 euro voor 450 mhz. op genoeg websites.
Omgerekend naar 3417 euro zou 215 mhz bij een dergelijke webshop hier dan 4250 euro kosten.
En dat is dus gunstig gerekend voor die overige webshops juist aangezien de prijs nooit echt doormidden gaat, de prijs zal altijd juist wat hoger zijn naar verhouding als je minder mhz koopt.

Dus ja meer dan 700 euro goedkoper, 17%, is best wat.
Als je het zelf in elkaar zet dan is het natuurlijk altijd nog weer goedkoper, maar gezien het om een complete rig gaat is dit gewoon netjes en zullen mensen dit best wel kopen lijkt me
Fylax is op televisie geweest
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')