Perfecte balans hier wat dat betreft.quote:Op zondag 29 oktober 2017 15:12 schreef marcb1974 het volgende:
[..]
Eiwit is wel heel belangrijk in een uitgebalanceerd voedingsschema om je sporten vol te houden he
Pasta carbonaraquote:Op zondag 29 oktober 2017 15:10 schreef Mo_Muffin het volgende:
Ik eet geen rauwe eieren.
Eet sws niet veel eieren, ook al denkt Cat daar anders over.
Ik heb ooit een voedingsschema gehad van een trainer (wel uitgaand van minimaal 5 keer trainen per week) of ik dan maar 4 tot 6 eiwitten per dag wilde eten. Mocht ze nog wel eerst warmmaken, het hoefde nog net niet rauw.quote:Op zondag 29 oktober 2017 15:13 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Perfecte balans hier wat dat betreft.
Dan is je ei ook niet rauwquote:
Klopt, het is dan net voldoende gaar en enigszins gestold.quote:
net niet meer inderdaadquote:
Klopt beide jaquote:
quote:
Pleur dat spul in die pan en zet hem aan.quote:
Maar HOE DANNNN?quote:Op zondag 29 oktober 2017 16:08 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Pleur dat spul in die pan en zet hem aan.
+1quote:Op zondag 29 oktober 2017 16:08 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Pleur dat spul in die pan en zet hem aan.
Wat is je recept en ingrediënten?quote:Op zondag 29 oktober 2017 16:09 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Maar HOE DANNNN?
Met theezak, zonder theezak, champignons er al in, later erbij, idem voor worteltjes etc...
Moeilijk moeilijk...
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R665318/boeuf-bourguignonquote:
Waarom deze keer?quote:
Ik zou ontbijtspek uitbakken en tomatenpuree ook even bakken. Dan de hele bende in de slowcooker flikkeren en aanzetten.quote:Op zondag 29 oktober 2017 16:10 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R665318/boeuf-bourguignon
Plus paprika want die had ik nog liggen.
Recept had ik pre slowcooker uitgezocht. Ik wilde er al minder vocht in doen, de helft of zo.quote:Op zondag 29 oktober 2017 16:16 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik zou ontbijtspek uitbakken en tomatenpuree ook even bakken. Dan de hele bende in de slowcooker flikkeren en aanzetten.
Niet te moeilijk doen.
Je hoeveelheid vocht is wel erg groot, want een slowcooker kookt nauwelijks in.
Als je van niet al te gare champignons en wortel houdt kun je een deel van het vocht dan afschepen en op laatste moment even die groenten in gaar koken. Dan dampt dat ook in.
Of afgekoelde stoofschotel morgenavond in ovenschaal doen met dan vers de groenten erbij en zo in de oven laten indampen, opwarmen en groente gaar krijgen tegelijkertijd
Ik denk dat ik het wel weer aankan nuquote:Op zondag 29 oktober 2017 16:16 schreef Molo het volgende:
Wordt het al makkelijker zo?
Rendang van RobinOok is trouwens ook een aanrader
Vocht afscheppen of zeven en even op hoog vuur inkoken is sneller voor als je honger hebt. Duurt anders wel echt heel lang met slowcookerquote:Op zondag 29 oktober 2017 16:19 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Recept had ik pre slowcooker uitgezocht. Ik wilde er al minder vocht in doen, de helft of zo.
Ik flikker de hele boel er wel in (tomaat en spek idd uitbakken) en dan zie ik morgen wel wat het is. Kan ik het eventueel zonder deksel nog laten pruttelen op de hoogste stand.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |