Ja wat verwacht je dan van zo'n apparaat. Dat gewicht is ergens nodig voor. Ik vond hem nog relatief lichtquote:Op woensdag 10 januari 2018 10:47 schreef mascara-klodder het volgende:
Lol zat gisteren even reviews van de KitchenAid te lezen. Sommige mensen bij minpunten: erg zwaar.....
Zucht like duhhhh 😅
Heb een houten. Maar vond een rechte staaf met aflopende zijkanten ook prettig in gebruik.quote:Op woensdag 10 januari 2018 11:25 schreef InTrePidIvity het volgende:
Ik heb een deegroller nodig, maar zie door de bomen het bos niet meer. Kunststof, hout of marmer; met handvatten of zonder handvatten; rechte staaf of met aflopende zijkanten...
Wat hebben jullie en waarom werkt het fijn?
Waar heb je die gekocht?quote:Op woensdag 10 januari 2018 14:49 schreef Red_85 het volgende:
[ afbeelding ]
Kruger 28cm grillpan. Gietijzer.
3 kilo.
Thanks.quote:Op woensdag 10 januari 2018 17:07 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Amazon
https://www.amazon.de/Kr%(...)=1-2&keywords=kruger
ywquote:
lol, die mini hakbijlquote:Op zondag 14 januari 2018 17:15 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb de afgelopen week veel nieuwe en oude keukenspullen weer in gebruik kunnen nemen. Maar (naast de vaatwasser) ben ik het meest blij dat ik al mijn messen weer terug heb.
[ afbeelding ]
ik heb hem ooit bij de action gekocht weet niet of ze die nog verkopenquote:Op vrijdag 2 februari 2018 22:56 schreef Boy_Zonderman het volgende:
Ik denk dat ik in dit topic wel goed zit, ik ben namelijk op zoek naar een siliconen bakmat.
Wat raadt men aan? Maakt het uit dat ik een (lekker ouderwetse) gasoven heb?
Leuk he? Is onderdeel van een setje kaasmesjes. Ik moet nog eens uitzoeken welk mesje nou voor welk type kaas is.quote:
herbruikbaarheid denk ikquote:Op zaterdag 3 februari 2018 10:44 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat is nou het voordeel van zo'n siliconen bakmat? Ik gebruik gewoon bakpapier.
bij mijn vorige oven had ik die echt nodig om koekjes niet te laten verbranden. Hij is wat dikker waardoor de temperatuur iets minder hard van onderen komtquote:
die halve maan zonder tanden met cirkels is voor zachte kaas, die andere met tanden is voor harde kaas. dat botermes kan je ook gebruiken om zachte kaas te smeren.quote:Op zaterdag 3 februari 2018 10:44 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Leuk he? Is onderdeel van een setje kaasmesjes. Ik moet nog eens uitzoeken welk mesje nou voor welk type kaas is.
De grote hakbijl paste niet meer op de strip.
Wat is nou het voordeel van zo'n siliconen bakmat? Ik gebruik gewoon bakpapier.
voordeel van een bakmat is dat hij plat is ipv een cupcake vorm. Het heeft voor en nadelen. Ik gebruik indien mogelijk liever bakpapier vellenquote:Op zaterdag 3 februari 2018 14:50 schreef Sorella het volgende:
Ik heb 1 keer een siliconen cupcake mat gebruikt, ideaal om ze eruit te wippen maar een drama om schoon te maken, die lag dus heel gauw in de vuilnisbak.
Zal met een siliconen bakmat ook wel hetzelfde zijn zoals lucky_strike en Goitske zeggen
Die met vezels werken bij mij inderdaad beter dan die meuk van bijvoorbeeld de Xenos bakafdeling. Ik was voor 9 euro klaar bij de sligro volgens mij, heb geen hele grote oven. Werkt soms goed bij delicate dingen als macarons of om karamel op uit te gieten.quote:Op zaterdag 3 februari 2018 10:40 schreef Spanky78 het volgende:
Ze kunnen tot 230 graden ofzo, die siliconen. Professionele keukens hebben van die matjes met vezels erin. Maar je kunt elk siliconenmatje kopen. Alleen even zorgen dat je niet boven de maximale temperatuur komt.
Overigens halen veel ovens dat nauwelijks.
Het plakt alletwee, afdrogen is een drama, alles van je theedoek blijft er aan plakken vind ik.quote:Op zaterdag 3 februari 2018 14:54 schreef Goitske het volgende:
[..]
voordeel van een bakmat is dat hij plat is ipv een cupcake vorm. Het heeft voor en nadelen. Ik gebruik indien mogelijk liever bakpapier vellen
bij macarons gebruik ik wel een mat voor macarons maar das 1x per jaar ofzo want die vreet ik allemaal zo opquote:Op zaterdag 3 februari 2018 15:12 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Die met vezels werken bij mij inderdaad beter dan die meuk van bijvoorbeeld de Xenos bakafdeling. Ik was voor 9 euro klaar bij de sligro volgens mij, heb geen hele grote oven. Werkt soms goed bij delicate dingen als macarons of om karamel op uit te gieten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |