abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 31 januari 2018 @ 20:22:39 #51
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_176869321
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 14:05 schreef Knipoogje het volgende:

[..]

Helaas bestaat dat niet of is er op dit moment geen bewijs voor. Google op James Randi. Deze persoon looft al een paar decennia een miljoen uit voor iemand die blijk geeft van bovennatuurlijke krachten en hij heeft zelfs al aangegeven, dat uiteindelijk iemand hem gaat bedotten dankzij technologische vooruitgang. Maar tot die tijd is hij nog in het bezit van die miljoen. Geen enkel persoon heeft ooit in een gecontroleerde omgeving kunnen aantonen dat hij paranormale krachten bezit.
Randi weer...

Randi heeft nogal aparte voorwaarden. Ten eerste moet iemand het onderzoek, huur van ruimte, in huren van personeel, apperatuur e.d. zelf betalen (wat zeer uitgebreid moet en zeer kostbaar is, zomaar tegen of over dat miljoen heen kan gaan en niet vrij is, Randi bepaalt). Heeft in de voorwaarden staan dat hij alles wat hij wil kan doen met de informatie en de gegevens van het persoon, maar de deelnemer geen enkel commentaar mag leveren.
Hij mag de voorwaarden voor het testen en hoeveel tijd dat mag duren eenzijdig aanpassen (wat hij ook gebruikt, die trajecten duren ellelang soms, wat financieel uitputtend is) en er staan wat kleine letters in het contract die uitbetaling van de 'prijs' helemaal niet zo zeker maken.

Ook is het al jaren zo dat deelnemers moeten voldoen aan een publiek figuur zijn.
Randi is fake, zet het zo op dat falen de enige uitkomst is. Heeft niets met serieus onderzoek te maken.

Als je zegt in series onderzoek is nog nooit iets blijven plakken, interessant genoeg om er meer aandacht aan te besteden, geef ik je onmiddelijk gelijk. Maar Randi aanhalen is niet ok.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_176869812
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 november 2017 23:00 schreef misterxvany het volgende:

[..]

Inderdaad, die ja. :)

En het maakt inderdaad niet uit of ik gedronken heb, nu komt het in ieder geval niet naar voren. Niet dat ik ook echt iets boeiends doe, ofzo.
Heb je misschien, in de tijd dat het begonnen is,u geamuzeerd met glaasje draaien.U weet tog hoe gevaarlijk dat is.Een boze geest en ze zijn allemaal niet even vriendelijk,zou wel eens bezit van je kunnen genoemen hebben.U wat in de zeik zetten enz...na jaren kunnen ze wel stilaan verdwijnen en u moe worden...De alcool kan ook wel een uitwerking hebben tussen uw oren
zodat u ze af en toe ziet vliegen...Een psychiater heeft daar misschien pillekens voor of drink eens wat AYAHUASCA.Als partekelier verboden maar al u zich aansluit bij de SANTO DAIME kerk ,mag dat.De slechte geest die misschien bezit heeft genomen,kotst u dan zo uit
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')