Kip wordt gemarineerd met ketjapmarinade of teriyaki saus of combi van sausjes.quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
baharat of die ras el hanout vriendquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
teriyaki is wel lkkr iddquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:07 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Kip wordt gemarineerd met ketjapmarinade of teriyaki saus of combi van sausjes.
Voor de rest niet echt iets.
ik ga ze uitproberenquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:52 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
baharat of die ras el hanout vriend
Niks van gemerkt. Geen vlees eten scheelt.quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:02 schreef McNulty het volgende:
Gym kost geen drol, maar je boodschappen worden wel duurder.
Valt wel mee, toch?quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:02 schreef McNulty het volgende:
Gym kost geen drol, maar je boodschappen worden wel duurder.
Kip:quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
kruidenquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Niks, voegt alleen maar overbodige kcal of sodium toe.quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
25 min?quote:Op zondag 29 oktober 2017 15:21 schreef agter het volgende:
[..]
Kip:
Ik vul de kipfilet meestal met wat ik nog heb: pesto, zongedroogde tomaatjes, basilicum, olijfjes dat soort dingen. Peper en zout erover. Dan oprollen, bijv rauwe ham er omheen en 25 min in de oven.
Maak het in grotere porties omdat het koud (brood, salade) ook erg lekker is.
Blikjes tonijn maak ik salade van (uitje, augurk, lichte Mayo, peper erdoor).
Dat soort dingen.
Veel minder droog ook. Ik wissel veel af.quote:Op zondag 29 oktober 2017 19:57 schreef Cue_ het volgende:
Ow en altijd kippendij en geen kipfilet. Kippendij is veel lekkerder
Gewoon die potjes kruiden van stegeman. Dus voornamelijk zoutquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Gewoon zo’n kipfilet. Voorzichtig overdwars opensnijden, vullen en oprollen. Plakje rauwe ham er omheen (of ontbijtspek). Vastzetten met prikkertjes.quote:Op maandag 30 oktober 2017 09:40 schreef Rauw. het volgende:
[..]
25 min?
Dat zijn flinke filets dan? Die van mij worden droog als grootmoeders kont als ze er langer dan 20min in zitten (met spek omwikkeld zelfs)
Of doe je op 180 graden?
Uiteraard,quote:Op maandag 30 oktober 2017 09:48 schreef agter het volgende:
[..]
Gewoon zo’n kipfilet. Voorzichtig overdwars opensnijden, vullen en oprollen. Plakje rauwe ham er omheen (of ontbijtspek). Vastzetten met prikkertjes.
180 tot 200 graden. 25 min.
Maar als ie van jou met 20 min goed gaar is, is het prima toch?
Oh! Die ga ik eens proberen.quote:Op maandag 30 oktober 2017 09:53 schreef Rauw. het volgende:
[..]
Uiteraard,
Spinazie met ricotta erin is trouwens echt een tip
Dbol helpt altijd welquote:Op zondag 29 oktober 2017 15:10 schreef Quotidien het volgende:
Ben ik de enige die bijna geen hap meer door mijn keel krijgt?
Kip, gewoon altijd yoghurt en citroen om te zuren. En dan wat je lekker vindt. Doe hier vaak tandoori, advieh of gewoon mix van basisdingen, ken NL namen alleen niet precies wat ik gebruik.quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Zout doe ik nauwelijks.
[ Bericht 28% gewijzigd door Faeroer op 30-10-2017 10:24:42 ]
Ik vraag me altijd af als je die 1e tl koriander ofzo niet doet, of je het dan uberhaupt mist qua smaak. Tenminste, mijn smaak is niet optimaal, dus zou het niet missen, dus meer dan 2/3 ingredienten gooi ik er vaak niet doorheen.quote:Op maandag 30 oktober 2017 10:16 schreef Faeroer het volgende:
2 EL kurkuma/geelwortel
3 TL komijn
1 TL zwarte peper
1 TL chili
1 TL koriander
1 TL of teentjes knoflook
1 TL gember
1 TL paprika
Dan gewoon gebruiken wanneer je zin hebt.
Als je echte spices gebruikt mis je dat wel. Niet die Jumbo flesjes. Ik houd van eten, alles moet lekker zijn.quote:Op maandag 30 oktober 2017 10:29 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Ik vraag me altijd af als je die 1e tl koriander ofzo niet doet, of je het dan uberhaupt mist qua smaak. Tenminste, mijn smaak is niet optimaal, dus zou het niet missen, dus meer dan 2/3 ingredienten gooi ik er vaak niet doorheen.
Voeding is vaak niet veel duurder aangezien die bewerkte suikerzooi vaak duurder is dan echte calorieen.quote:Op zaterdag 28 oktober 2017 09:20 schreef Dimachaerus het volgende:
[..]
Voeding kost toch anders aardig wat.
Anabolen ook.
Ricotta was/is 1 euro bij de Lidl (Italiaanse week, vorige week).quote:Op maandag 30 oktober 2017 09:53 schreef Rauw. het volgende:
[..]
Uiteraard,
Spinazie met ricotta erin is trouwens echt een tip
Daar zitten altijd zoveel ranzige witten stukken aan toch?quote:Op zondag 29 oktober 2017 19:57 schreef Cue_ het volgende:
Ow en altijd kippendij en geen kipfilet. Kippendij is veel lekkerder
quote:Op maandag 30 oktober 2017 10:16 schreef Faeroer het volgende:
[..]
Dbol helpt altijd wel
[..]
Kip, gewoon altijd yoghurt en citroen om te zuren. En dan wat je lekker vindt. Doe hier vaak tandoori, advieh of gewoon mix van basisdingen, ken NL namen alleen niet precies wat ik gebruik.Tandoori poeder van de AH is altijd wel lekker op kip. Er zit alleen zoveel zout in johSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Zout doe ik nauwelijks.
Kapsalonquote:Op maandag 30 oktober 2017 15:17 schreef Quotidien het volgende:
Iemand nog tips voor goed bulkvoer? Brood, havermout e.d. komen me de strot uit, ik wil graag een beetje varieren.
Bij waar ik het bestel hebben ze dat er al vanaf gehaald, dus geen last vanquote:Op maandag 30 oktober 2017 15:16 schreef onlogisch het volgende:
Daar zitten altijd zoveel ranzige witten stukken aan toch?
Die snij je er altijd lastig af vind ik.
Waar bestel jij ze?quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:30 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Bij waar ik het bestel hebben ze dat er al vanaf gehaald, dus geen last van
In de winkel heb je dat idd wel meer. Maar dat is er zo vanaf.
bonen pakkenquote:Op maandag 30 oktober 2017 15:17 schreef Quotidien het volgende:
Iemand nog tips voor goed bulkvoer? Brood, havermout e.d. komen me de strot uit, ik wil graag een beetje varieren.
Tips voor soep?quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:31 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
bonen pakken
chili of soep maken
Jij bestelt op internet vlees?quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:34 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Musclemeat.nl
Wat me doet denken, moet weer eens nieuwe bestellen!
En m'n whey en m'n groenten daar ook.quote:
Ik lees deze vraag als een vraag die in 2001 gesteld werd ; Jij betaalt met je creditcard via internet?quote:
Ik vind op internet vlees bestellen wel raar ja. Maar als het werkt is het prima natuurlijk.quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:39 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Ik lees deze vraag als een vraag die in 2001 gesteld werd ; Jij betaalt met je creditcard via internet?
die had ik eerst ook 60% zout ofzoquote:Op maandag 30 oktober 2017 09:42 schreef Rauw. het volgende:
[..]
Gewoon die potjes kruiden van stegeman. Dus voornamelijk zout
Het komt bevroren thuis, dus niets mee aan de hand.quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:42 schreef Quotidien het volgende:
Ik vind op internet vlees bestellen wel raar ja. Maar als het werkt is het prima natuurlijk.
Boodschappen via internet wordt ook steeds normaler. Zie Albert Heijn/Jumbo.quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:42 schreef Quotidien het volgende:
[..]
Ik vind op internet vlees bestellen wel raar ja. Maar als het werkt is het prima natuurlijk.
Dan zijn ze betrouwbaarder dan PostNL.quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:47 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Het komt bevroren thuis, dus niets mee aan de hand.
Geven netjes tijdsperiode van 2 uur aan waarin het bezorgd wordt.
Goede kwaliteit
Geen rare stuntacties waardoor je gaat twijfelen.
Niets mis mee
Ja oke, maar dat is bij vers. Dit zijn bevroren groentes.quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:48 schreef onlogisch het volgende:
Enige 'bezwaar' wat ik tegen eten via internet bestellen heb is dat je in de winkel zelf uit kan kiezen welke zak boontjes of welke krop sla je pakt.
Is het veel duurder dan gewoon de winkel?quote:Op maandag 30 oktober 2017 15:50 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Ja oke, maar dat is bij vers. Dit zijn bevroren groentes.
Vers online zou ik niet doen (als dat uberhaupt al kan)
En ze hebben daar mixzakken die ze niet in de winkels hebben
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |