abonnement Unibet Coolblue
pi_174837696
Wij noemden decapeptyl hier decapeptylius, de demoon. :')
  vrijdag 3 november 2017 @ 06:48:33 #252
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_174838508
Het verschilt per verzekering wanneer je opnieuw 3 pogingen krijgt. Bij Delta Lloyd ligt de grens op 9 weken (wat het extra zuur maakte dat mijn mk met 8+5 was :{) Even de voorwaarden van je verzekering checken, dus!
pi_174839068
Ik lees zo wel even bij en reageer dan weer op anderen.

Pfff ik heb zo'n ontzettend slecht gevoel over deze terugplaatsing. Echt gewoon 0% vertrouwen dat het goed zit. En dan duurt het nog heel lang tot 10 november voor we mogen testen en het zeker weten. Ben nu aan het werk, maar kan serieus wel huilen :'( Wij willen zo graag!
pi_174839754
Barreltje ik snap dat je het vertrouwen in het ZH een beetje kwijt bent, en wat vreemd dat ze zo lastig doen met je medisch dossier. Eens met wat de rest ook al aangeeft, je hebt recht op je hele medische dossier. Ongeacht wat de onderlinge verhoudingen tussen ziekenhuizen zijn. Ik hoop dat het gewoon heel lang niet nodig is :*.

AN ik kom nog maar net kijken hier, en snap de helft ook niet. Toch gewoon meeposten en je vragen stellen hoor! Helaas zitten hier best wat ervaringsdeskundigen die je misschien kunnen helpen, of in ieder geval een hart onder de riem steken.

Oei Arja, ik kan me voorstellen dat het toch wel even confronterend is dat je AMH verlaagd is. Ik hoop dat er gewoon nog 1 prachteitje tussen zit wat mag uitgroeien tot een kindje.

Even een :* voor cocci. Ik duim heel hard voor een positieve test over een week. Weet niet zo goed wat ik kan zeggen verder.. behalve dat ik me die snijdende onzekerheid zo kan voorstellen. Dikke knuffel. En misschien misplaatst, maar je gevoel/vertrouwen heeft (gelukkig) geen invloed op het succes van de terugplaatsing.

Ik heb volgende week vrijdag de HSG. Heb bedacht dat ik daarna gewoon lekker vrij neem die dag.
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_174840999
Arja, hopelijk gaat deze poging met de nodige aanpassingen een stuk beter. Ik herken de struggles van "wat gaan we nog doen en hoe lang en voor welke prijs". Hopelijk is het niet nodig en krijg je gewoon nog zo'n knapperd. Die ogen! O+

Ik had er van het weekend wel even genoeg van. Maar vanochtend had ik het met kleuter over de loopfiets en dat die wel naar zolder kon. En toen kreeg ik als reactie dat de loopfiets dan daar kon wachten op een broertje of zusje en dat we misschien wel duizend nachtjes gingen wachten.
Geduldig kind is het. O+

AN. Ik ben een medekluns hoor. Volgens mij gaat het hier om meer dan medisch advies, dus haak gerust aan.

Mrs. Peel ik duim met je mee voor een menstruatie. Dat vond ik na mijn laatste miskraam best raar. Om daar op te zitten hopen.

Cocci, wat vervelend dat je je zo voelt. :* En wat duren de dagen dan lang inderdaad. Kon je kindjes maar in je buik wensen.

Goed idee Kirb!
Wij zorgen ook als het kan dat we na medische dingen nog even tijd vrij hebben. Even nog samen koffie drinken. Soms een taartje erbij als er iets te vieren valt, of juist als we het gewoon verdienen. :7
pi_174841067
Cocci, probeer een beetje positief te blijven!
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_174841755
Ik heb een vraag. Hebben jullie je werkgever/leidinggevende ingelicht? Tot nu toe heb ik het oppervlakkig kunnen houden als ik eens vrij nodig had of wat later was, maar mocht er een behandeling gestart worden..
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_174842236
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 11:36 schreef Kirb het volgende:
Ik heb een vraag. Hebben jullie je werkgever/leidinggevende ingelicht? Tot nu toe heb ik het oppervlakkig kunnen houden als ik eens vrij nodig had of wat later was, maar mocht er een behandeling gestart worden..
Ik heb geen IUI- of IVF-traject doorlopen, maar toen ik voor de OI telkens naar het ziekenhuis (en voor alle andere afspraken) moest voor een echo heb ik tegen m’n leidingggevende gezegd dat er “iets” was waarvoor ik een behandeling volgde in het ziekenhuis. Dat het niet ernstig was en ik niet doodging, en dat het geen invloed zou hebben op m’n werkzaamheden. Ik had een tijdelijk contract en daarbij voelde het nog allemaal zo privé dat ik niet wilde zeggen waarom. Heb gezegd dat ik (voorlopig) liever voor me wilde houden wat er was. Hij reageerde heel respectvol en we hebben goede afspraken gemaakt. Ik mocht op die dagen thuiswerken bijvoorbeeld. Op die manier kon ik nog wel alles uit m’n werkdag halen.
Dit, dat, alles.
  Moderator vrijdag 3 november 2017 @ 12:44:41 #259
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_174842877
Cocci even een :* voor jou. Nog een weekje wachten en dan heb je zekerheid. Die hormonen kunnen je ook behoorlijk onzeker/down maken. Ik hoop dat je gevoel onjuist is!

Ik ben trouwens ongesteld geworden *O* Ik ga nu het ziekenhuis bellen voor een echo afspraak en meteen even vragen of ik de kuur provera af moet maken :)
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  vrijdag 3 november 2017 @ 15:19:58 #260
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_174845919
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 08:21 schreef coccinelle het volgende:
Ik lees zo wel even bij en reageer dan weer op anderen.

Pfff ik heb zo'n ontzettend slecht gevoel over deze terugplaatsing. Echt gewoon 0% vertrouwen dat het goed zit. En dan duurt het nog heel lang tot 10 november voor we mogen testen en het zeker weten. Ben nu aan het werk, maar kan serieus wel huilen :'( Wij willen zo graag!
Psstt..
Dat had ik ook...
:*

[ Bericht 5% gewijzigd door Barreltje op 03-11-2017 16:09:15 ]
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_174851003
Vivi klopt het is natuurlijk fijn om nooit ongesteld te worden, maar ongesteldheid en hormonen hebben wel een functie bv tegen bot ontkalking. Als de mmm voor ons klaar is, moet ik alsnog aan de hormonen.
En het blijft frustrerend dat ik zonder cyclus zelfstandig geen eens een theoretische kans heb om zwanger te worden.

Gigi dankje voor je lieve woorden.
En wat heb jij een lieve kleuter.
Had je toen medische hulp op zwanger te worden?

Cocci die keer dat ik zwanger was van Emmy onderging ik alles gelaten en had geen enkel symptoom. Het zegt allemaal niks. Je kunt alleen gezond leven, afwachten en afleiding zoeken. Sterkte met die vreselijke laatste wachtweek.

Kirb de eerste keer heb ik mijn werkgever wel ingelicht. Deze keer niet. Ik wil dat het een verrassing is als ik zwanger ben en heb deze keer geen zin in alle lief bedoelde support. Ik heb wel het voordeel dat ik voor mijn werk veel onderweg ben en thuiswerk dus het valt zelden op en anders verzin ik een smoes waarom ik niet bij de vergadering ben of later kom.

Majo jeeej ongesteld. Tijd voor actie
  vrijdag 3 november 2017 @ 20:03:30 #262
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_174851111
kirb.. ik heb het onze vertrouwend persoon verteld.. is dat een optie? Mocht het op een gegeven moment een issue worden dan kan het op die manier niet " tegen je gebruikt worden..

Evt is fysdio therapie ook een goede smoes.. ;)
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_174852884
Ik lees mee, maar ik heb even geen puf om uitgebreid te reageren. Mijn werk zuigt me leeg en ik ben best gespannen voor mijn menstruatie en of de cyste weg is. Sorry dames.

Cocci, ik blijf voor je duimen. Ik hoop zo dat deze gewoon blijft plakken. En dat wat Kirb zegt :*

Majo! Actie, fijn hoor. Succes :)

Barrel :* dit wordt gewoon jullie wondertje, echt. Ik duim nog steeds mega mega hard voor je.
pi_174852958
AN, juist de verschillende behandelmethodes en fases waar iedereen in zit maakt voor mij deze groep zo waardevol. Ik heb bijvoorbeeld totaal geen verstand van IFV en lees alles wel maar weet op een " ik denk aan jullie en leef met jullie mee" na ook geen informatieve info te geven, maar ik weet dat dat steuntje net zo hard word gewaardeerd.

Cocci, kom op he! Je hebt nog steeds zeker een goede kans, al snap ik zeer zeker dat je je verwachtingen tempert. Succes met de laatste week wachten.

Kirb, ik ben zelfstandige dus ik hoef gelukkig met niemand te overleggen. Ik ben wel een heel open persoon dus ik zou het wel met mijn werkgever besproken hebben.

Barreltje, ik blijf voor jou nog steeds duimen voor een goede afloop. Qua overstappen naar een ander ziekenhuis, ik blijf erg tevreden over Kinderwens. Nu is er ook weer en ze hebben meteen plaats voor onderzoeken, dat vind ik wel prettig. En volgens mij ben je als nieuwe patiënt redelijk snel aan de beurt. Hoe belangrijk is het om je volledige dossier door te kunnen sturen? Grote kans dat een ander ziekenhuis het doorleest maar dan toch hun eigen traject zal gaan volgen en ze werken allemaal weer verschillend. Mijn huisarts wilde toen best zaadonderzoek bij mijn vriend laten doen maar die gaf ook zelf aan dat het ziekenhuis het toch zelf ook nog een keer zou gaan doen bijvoorbeeld.

Gisteren zijn wij terug gekomen van vakantie en die bestond uit wat hoogte- en dieptepunten. Mijn vriend heeft mij op een super romantische plek ten huwelijk gevraagd *O*

Helaas gaat het lichamelijk helemaal niet goed. Na een duidelijke eisprong zou vorige week mijn ongesteldheid door moeten komen maar op wat bruin slijmverlies na is het niet gekomen. Omdat ik voor de curettage zeer regelmatig was gingen meteen alle alarmbellen af en heb het ziekenhuis gebeld en heb vandaag weer een echo gehad. Ze gaan de komende maand mijn cyclus volgen om te kijken of ik wel een echte eisprong heb ( met tests heb je geen 100% zekerheid ) . Mocht dat het geval zijn en ik alsnog niet ongesteld word zullen ze dmv een hysteroscopie kijken of ik het symdroom van Asherman ( verklevingen in de baarmoeder ) heb opgelopen. Mocht dat het geval zijn dan hebben we een hele lange weg voor de boeg ;( . Ze zag nu wel opbouw van baarmoederslijm maar er zaten ook wat vlekjes die er niet horen te zitten.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_174853246
Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk Wolken *O* super gaaf!

Wel mega balen van je cyclus. Ik duim van harte dat het een eenmalig foutje van jouw lichaam was :*
  vrijdag 3 november 2017 @ 22:00:01 #266
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_174853794
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 21:31 schreef Wolken het volgende:


Helaas gaat het lichamelijk helemaal niet goed. Na een duidelijke eisprong zou vorige week mijn ongesteldheid door moeten komen maar op wat bruin slijmverlies na is het niet gekomen. Omdat ik voor de curettage zeer regelmatig was gingen meteen alle alarmbellen af en heb het ziekenhuis gebeld en heb vandaag weer een echo gehad. Ze gaan de komende maand mijn cyclus volgen om te kijken of ik wel een echte eisprong heb ( met tests heb je geen 100% zekerheid ) . Mocht dat het geval zijn en ik alsnog niet ongesteld word zullen ze dmv een hysteroscopie kijken of ik het symdroom van Asherman ( verklevingen in de baarmoeder ) heb opgelopen. Mocht dat het geval zijn dan hebben we een hele lange weg voor de boeg ;( . Ze zag nu wel opbouw van baarmoederslijm maar er zaten ook wat vlekjes die er niet horen te zitten.
Ik kom niet vaak uit de lurkstand in dit topic, maar bij mij ging het ook zo. Ik kreeg een kuur om mijn menstruatie op te wekken en daarvan kreeg ik alleen wat bruin verlies. Een maand later werd ik wel gewoon ongesteld (intussen waren we al een mislukte hysteroscopie verder en lag ik al op de voorbereidingskamer voor de OK voor poging 2, maar ik werd die ochtend ongesteld).
Asherman komt echt heel weinig voor, probeer je daar niet al te veel zorgen over te maken (makkelijker gezegd dan gedaan, lukte mij iig totaal niet) :*. Hopelijk krijg je ook snel je cyclus weer terug. Vervelend hè, zo'n lange nasleep -O-.
Overigens gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk ;).
KuikenGuppy
pi_174859449
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 21:31 schreef Wolken het volgende:
Hoe belangrijk is het om je volledige dossier door te kunnen sturen? Grote kans dat een ander ziekenhuis het doorleest maar dan toch hun eigen traject zal gaan volgen en ze werken allemaal weer verschillend.
Vrijwel onbelangrijk, aangezien ze inderdaad dingen gaan herhalen. Ander ziekenhuis, andere inzichten, andere methoden. Dat zie je al in dit topic aan de dag van terugplaatsing en wanneer er cryo's worden ingevroren.

Het voelt voor Barrel natuurlijk belangrijker, dat is het qua gevoel ook!
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
  zaterdag 4 november 2017 @ 11:06:04 #268
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_174860309
Gefeliciteerd met de verloving wolken!!

En ik maak me er niet al te druk om.. dat medische dossier.. ik vind het apart en wil het snappen.. : P
In zoals mclaura ook zegt.. ze beginnen toch opnieuw op hun eigen manier..
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
  Moderator zaterdag 4 november 2017 @ 11:27:36 #269
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_174860629
Peace ik hoop echt dat je snel ongesteld wordt en weer verder kunt :* is de menstruatie opwekken met provera geen optie?

Wolken gefeliciteerd met je verloving *O* Ik ben heel benieuwd naar de plek waar hij je gevraagd heeft, jullie waren toch ook naar de VS? Mijn man heeft me daar ook gevraagd dus vandaar :)

Ik hoop dat je niet die ziekte hebt en het gewoon wat anders blijkt te zijn!

Ik ben vandaag begonnen met de progynova, gisteren voor de zekerheid nog een provera ingenomen zodat het goed door zal zetten. Ik heb inmiddels flinke krampen dus dat zit wel goed ;) maandag 13 november de eerste echo!
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_174864977
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 11:27 schreef MaJo het volgende:
Peace ik hoop echt dat je snel ongesteld wordt en weer verder kunt :* is de menstruatie opwekken met provera geen optie?

Wolken gefeliciteerd met je verloving *O* Ik ben heel benieuwd naar de plek waar hij je gevraagd heeft, jullie waren toch ook naar de VS? Mijn man heeft me daar ook gevraagd dus vandaar :)

Ik hoop dat je niet die ziekte hebt en het gewoon wat anders blijkt te zijn!

Ik ben vandaag begonnen met de progynova, gisteren voor de zekerheid nog een provera ingenomen zodat het goed door zal zetten. Ik heb inmiddels flinke krampen dus dat zit wel goed ;) maandag 13 november de eerste echo!
Oh die ongesteldheid is inmiddels lekker doorgebroken. Ik ben gewoon heel benieuwd of die cyste nu weg is. Eigenlijk had ik aan de pil gemoeten, maar ik ben eigenwijs geweest en heb mijn lichaam de kans gegeven om het zelf te doen. En nu ben ik rete nieuwsgierig of mijn lichaam zelf aan het werk is gegaan of dat we nog een maand moeten wachten.

Jij gaat een mooi bedje creëren voor jullie cryo Majo! Het is nu verdulleme jullie tijd!

Doen jullie nog iets met de week van de vruchtbaarheid? Ik heb nu net het plaatje 'wij zijn 1 op de 6' gedeeld op Facebook. Onze gehele omgeving weet het eigenlijk al, dus daarvoor doe ik het niet. Wel om de stilte eromheen te doorbreken.
pi_174870519
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 22:00 schreef Burdie het volgende:

[..]

Ik kom niet vaak uit de lurkstand in dit topic, maar bij mij ging het ook zo. Ik kreeg een kuur om mijn menstruatie op te wekken en daarvan kreeg ik alleen wat bruin verlies. Een maand later werd ik wel gewoon ongesteld (intussen waren we al een mislukte hysteroscopie verder en lag ik al op de voorbereidingskamer voor de OK voor poging 2, maar ik werd die ochtend ongesteld).
Asherman komt echt heel weinig voor, probeer je daar niet al te veel zorgen over te maken (makkelijker gezegd dan gedaan, lukte mij iig totaal niet) :*. Hopelijk krijg je ook snel je cyclus weer terug. Vervelend hè, zo'n lange nasleep -O-.
Overigens gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk ;).
Bedankt voor je informatie. Hoe lang was het na de curettage? Had jij nog andere klachten? Ik heb namelijk ook last van krampen en ik voel gewoon dat er iets niet goed is. Ik ben inmiddels 14 weken verder en ben blij dat ze nu iig actie gaan ondernemen. Mag ook via pb als je dat liever hebt.

MaJo, hij heeft mij gevraagd op het meest zuidwestelijke puntje van het Europese vasteland ( in Portugal ) USA staat weer voor maart gepland, vorig jaar ben ik er ook geweest.

Wanneer weet je of de cyste weg is Peace?

Ik weet nog niet of ik wat aan de week van de vruchtbaarheid ga doen. De mensen waarvan ik wil dat het weten weten het en de mensen waarvan ik wil dat ze het niet weten weten het niet ;) . Al vind ik ook wel dat de stilte en schaamte erom heen totaal onnodig is.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_174872924
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 11:36 schreef Kirb het volgende:
Ik heb een vraag. Hebben jullie je werkgever/leidinggevende ingelicht? Tot nu toe heb ik het oppervlakkig kunnen houden als ik eens vrij nodig had of wat later was, maar mocht er een behandeling gestart worden..
Ik heb toendertijd alleen mijn naaste collega's ingelicht, en met hun steeds overlegd over andere werkdagen/tijden als dat nodig was. Meer mensen inlichten vond ik niet nodig. Maar ik werk dan ook op de afdeling PZ, dus veel meer mensen zijn er niet echt om in te lichten. :')
Ik heb verder wel aangegeven dat ik het verloop van het traject niet wilde bespreken, tenzij ik er zelf over begon. Dat snapten ze heel goed en daar hebben ze zich ook gewoon aan gehouden. :)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_174873105
Maar eigenlijk kwam ik hier vooral om een :* aan wolken uit te delen voor de rotsituatie, positieve energie uit te delen aan cocci, te duimen voor Majo en jullie te laten weten dat ik aan jullie allemaal denk. Dit topic blijft toch een beetje mijn thuis, zoveel als ik aan jullie allemaal gehad heb. Ondanks dat ik niet bij die 1 op de 6 hoor, voel ik me wel een beetje verbonden met jullie. En deze week dan nog een beetje extra. :*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_174873117
Morgen ga ik aan de clomid beginnen :)
Moesten jullie dat ook op een door de arts bepaald tijdstip innemen? Ik weet 100% zeker dat ik dat om 7.00 uur moet innemen maar nu kan ik het nergens terugvinden :{

Majo, wanneer krijg je dan een terugplaatsing? En zijn er verder nog dames in afwachting?
pi_174873557
Wolken gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Leuk iets om naar uit te kijken tussen alle tegenslagen. 2018 moet dan maar jullie jaar worden.

Bertha geen ervaring met chlomid maar succes ermee.

Als alles mee zit zal ik rond 15-11 een punctie hebben, maar het is nog maar de vraag of het zo ver komt

De week van de vruchtbaarheid. Nooit van gehoord.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')