Jij weet niet wat lekker culinair vegatarisch eten is. Vind ik heel erg triest!quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:47 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Hup hup, op water en mestkorrels jullie...
Jij weet het zelf niet.quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:51 schreef jans45 het volgende:
[..]
Jij weet niet wat lekker culinair vegatarisch eten is. Vind ik heel erg triest!
Jij weet niet eens dat je een vegetariër bent en niet vegetarisch. Ontiegelijke augurk dat je er bent.quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:51 schreef jans45 het volgende:
[..]
Jij weet niet wat lekker culinair vegatarisch eten is. Vind ik heel erg triest!
Dat maakt toch helemaal niks uit? Zonder VLEES is zonder VLEES! en dat is niet het geval. Zet er dan niet op zonder vlees. Sjongejongequote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:53 schreef Sigaartje het volgende:
Dit staat er op hun site (cursief gedrukt)
Er staat heel duidelijk: Vegetarisch: NEE
En er staat: Zo maak je hem zonder VLEES
En trouwens: tonijn is NIET VEGETARISCH
2-3 persoons Wereldgerechten
Italiaanse Lasagnette Napoletana
Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? Probeer dan eens één van onze Knorr Wereldgerechten!
VEGETARISCH
Nee
voedingswaarden
ZELF TOEVOEGEN
300 g gehakt&
250 g Italiaanse groentemix
1 komkommer
400 ml melk
300 ml water
Olie
Met Wereldgerechten van Knorr ontdek je nieuwe smaken en ingredienten om dagelijks mee te varieren. Daarnaast zijn deze maaltijden eenvoudig te bereiden en staan ze in een handomdraai op tafel!
ITALIAANSE LASAGNETTE NAPOLETANA
BEREIDINGSWIJZE
1. Verwarm de oven voor op 200˚C.
2. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Bak vervolgens de Italiaanse groentemix 1 à 2 min. mee.
3. Voeg de inhoud van het zakje ‘saus’, 400 ml melk en 300 ml water bij het gehakt en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het 1 à 2 min. zachtjes doorkoken.
4. Roer de mini-lasagnebladen door de saus en breng het mengsel over in de ingevette ovenschaal (1,5 l). Zet de ovenschaal in de oven en laat het gerecht in ca. 40 min. gaar worden.
5. Was ondertussen de komkommer en snij deze in dunne schijfjes. Meng de inhoud van het zakje ‘dressing’ met 3 eetlepels olie en 3 eetlepels water en schep dit door de komkommerschijfjes.
Buon Appetito! (Eet smakelijk!)
ZO MAAK JE ‘M ZONDER VLEES
Ingrediënten
1 blikje tonijn (160 g)
Ja sorry, maar ik lees altijd dat soort pakjes helemaal na.quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:57 schreef jans45 het volgende:
[..]
Dat maakt toch helemaal niks uit? Zonder VLEES is zonder VLEES! en dat is niet het geval. Zet er dan niet op zonder vlees. Sjongejonge
Joh, woordenneuker. Het is hier geen spellingsklas!quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:54 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Jij weet niet eens dat je een vegetariër bent en niet vegetarisch. Ontiegelijke augurk dat je er bent.
Ik eet overigens ongeveer de helft van de dagen vegetarisch maar oke.
vis is ook vlees, dus ook geen alternatief, zodra je dat las moest er een belletje gaan rinkelenquote:Op de achterkant is inderdaad een alternatief te vinden zónder vlees (althans, zo lijkt het), waarbij tonijn gebruikt wordt. Wij eten ook geen vis, dus hebben we de tonijn, zoals altijd, vervangen door andere dingen.
Niks zeggen en je vriendin gewoon door voeren. Die vega-gekkies weten niet wat ze doen. Het lichaam heeft gewoon vlees nodig. Dat kan je niet vervangen met zaadjes enz. Ik zou gewoon om de week gewoon stiekem vlees in haar gerechten verwerken; voor haar eigen bestwil.quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:14 schreef jans45 het volgende:
Gisteren hebben mijn vriendin en ik, respectievelijk 20 jaar en (ik als nieuwkomer) 1 jaar vegetarisch, de Knorr Lasagnette gegeten.
Toegegeven: het smaakte zoals gewoonlijk goed! Wij hebben dit gerecht al meerdere keren gegeten. Maar nu komt het: voor op de verpakking staat “Een dagje zonder vlees? Zie tip op de achterkant”. Op de achterkant is inderdaad een alternatief te vinden zónder vlees (althans, zo lijkt het), waarbij tonijn gebruikt wordt. Wij eten ook geen vis, dus hebben we de tonijn, zoals altijd, vervangen door andere dingen.
Door de meerdere vermeldingen ‘zonder vlees’ bij dit recept, hebben we eigenlijk nooit naar de ingrediënten gekeken. Door stom toeval deed ik dit nu wel. En wat blijkt? Dat er in de saus (die je óók moet gebruiken bij de “zonder vlees”-variant) gewoon vlees zit! In de saus zit namelijk 3% gerookt spek én spekstukjes!!
Nu ben ik, zoals ik al zei, pas een jaar vegetarisch en ben ik nog niet de moeilijkste hierin, maar mijn vriendin eet al 20 jaar(!!) geen vlees en blijkt nu al meerdere keren voorgelogen te zijn. “Zo maak je hem zonder vlees”?! Mooi niet dus!
Klacht: Het is niet echt vegatarisch!
Laffe comeback, infantiele analfabeet. Werk nou eerst maar aan je eigen reusachtige onkunde voordat je het in je hoofd haalt over anderen te klagen.quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 14:00 schreef jans45 het volgende:
[..]
Joh, woordenneuker. Het is hier geen spellingsklas!
En omdat het nog niet genoeg belicht is; mensen die Knorr pakjes culinair verantwoord vindenquote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:51 schreef jans45 het volgende:
[..]
Jij weet niet wat lekker culinair vegatarisch eten is. Vind ik heel erg triest!
Het is "vegetarisch" drol met oogjes die je bent, leer eens spellen....quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:24 schreef jans45 het volgende:
[..]
Lezen; vegatarisch is vegatarisch. Ga niet alles eerst lopen lezen
Heb je die dure woorden van je papie en mamie geleerd?quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 15:16 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Laffe comeback, infantiele analfabeet. Werk nou eerst maar aan je eigen reusachtige onkunde voordat je het in je hoofd haalt over anderen te klagen.
Who cares!quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 15:43 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Godverdomme TS kan niet eens het woord vegetarisch spellen
Als je al te dom bent om te spellen ben je vast ook te dom om te poepen!quote:
Als je een consequent en fanatiek vegetariër bent, dan dien je toch eigenlijk wel te weten, hoe je hetgeen je zo nastreeft moet typen.quote:
Dit is precies de reden dat vegetariër zijn gewoon kansloos en triest is.quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:25 schreef 2682000 het volgende:
Daarom ben ik 4 uur bezig met boodschappen; om de ingrediënten te lezen
Nee JK. Maar ik let altijd wel heel goed. Heb dan ook keer gehad met paddenstoelensoep.
Ik maak bijna altijd alles vers en zelf. Maar wanneer niet, lees ik wel altijd het etiket heel goed.
Zelfde met 'onbekende' snoepsoort want; gelatine.
Gecondoleerd...quote:Op vrijdag 20 oktober 2017 13:14 schreef jans45 het volgende:
Gisteren hebben mijn vriendin en ik, respectievelijk 20 jaar en (ik als nieuwkomer) 1 jaar vegetarisch, de Knorr Lasagnette gegeten.
nou als de fabrikant een dagje zonder vlees? op de verpakking zet mag je er wel van uit gaan, maar goed als je dan leest dat de fabrikant denkt dat vis geen vlees is moet je je bedenken of de rest dan wel klopt, dus hoe dan ook TS zijn eigen foutquote:Op vrijdag 20 oktober 2017 16:05 schreef Deshain het volgende:
[..]
Gecondoleerd...
Man man man, vrijwillig die bende naar binnen werken en dan ook nog eens niet snappen dat een gerecht niet automagisch vegetarisch wordt door er geen vlees bij te gooien.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |