Ik zou room niet invriezen, daar wordt het absoluut niet lekkerder van en volgens mij is het bedorven zodra het op temperatuur begint te komen als je het uit de vriezer haalt...quote:
Inderdaad, als correctie op mijn laatste post; Enige research laat zien dat het inderdaad prima mogelijk is!quote:Op maandag 16 oktober 2017 09:49 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Gewoon de room invriezen. Melk gaat vlokken, room niet door het hogere vetgehalte.
Carbonara met roomquote:Op maandag 16 oktober 2017 09:42 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Spaghetti carbonara.. Of andere saus, gewoon bouillon en knoflook erbij, champignons, spekjes, ui oid.
In een zakje? Eén zakje? Grote ijsblokzakjes heb jij zeg, dat daar twee liter in past.quote:
quote:Op maandag 16 oktober 2017 16:31 schreef PJR het volgende:
[..]
In een zakje? Eén zakje? Grote ijsblokzakjes heb jij zeg, dat daar twee liter in past.
/Robinmodus
Zelfgemaakt ijs bewaard slechtquote:
Niks daarvan! Geen room in carbonara.quote:
Dat zeggen we toch ook johquote:Op maandag 16 oktober 2017 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Niks daarvan! Geen room in carbonara.
there, their, they'requote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |