abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
  woensdag 18 oktober 2017 @ 17:35:14 #251
280612 gewoonmezelf87
Nu ook als mama!
pi_174496452
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 15:03 schreef Selvaria het volgende:
Vitamines zijn hier nooit een probleem geweest. Peuter krijgt sinds een paar maanden dagelijks een 'snoepje' ipv druppels. :+

Wij hadden net een flink avontuur in een lunchroom:

L. zat lekker op een broodje te kauwen toen ze ineens heel hard begon te huilen: poep. Man ging haar even verschonen, maar al snel bleek haar luier nog haast schoon te zijn terwijl haar hele rug wel onder de poep (met stukjes ui en champignon uit de risotto van gisteren :Y) ) zat. Afijn, ik peuter op een stoel geparkeerd met haar tosti en snel gaan helpen. Ik wilde even snel de kleertjes uitspoelen, maar richtte de kraan onhandig waardoor alles op de vloer spetteren en het een enorm waterballet werd (echt, HOE dan? :? ). Het uitspoelen wilde sowieso niet zo goed aangezien er allemaal poepige stukken champignon in het putje bleven zitten. :r Op dat moment kwam peuter ook nog de verschoonruimte binnengelopen om te melden dat ze haar beker water had omgegooid. 8)7 _O-

Uiteindelijk een doekje gevraagd om de wasbak te poetsen, met wat papier de vloer 'gedweild' en met een vuilniszak vol vieze kleding (en L. in alleen een legging + jasje want geen schone kleding mee :') ) op naar huis gegaan. _O-

HOI Z&G-LURKERS! #jekrijgterzoveelvoorterug. :')
_O-
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
  woensdag 18 oktober 2017 @ 17:43:08 #252
280612 gewoonmezelf87
Nu ook als mama!
pi_174496565
Dubbel!

Hier vergeet ik ook regelmatig de druppels :@ :@ Saar krijgt gummievitamines dus die helpt wel herinneren maar vaak als James slaapt.

James sluit zijn babyjaar af met een longontstekinggedoetje en dus penicilline. Hatsee ofzo :')

Een jaar geleden was ik net opgenomen met beginnende zwangerschapsvergiftiging en de boodschap dat ze morgenochtend mn vliezen zouden breken en vandaag heb ik cakejes staan bakken en gaan we straks slingers ophangen.
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
  woensdag 18 oktober 2017 @ 17:46:46 #253
448209 Memoru
Chocolade<3
pi_174496626
Ik vergeet die vitamines ook weleens. Nja tot nu toe 3-4x :@

Franny: Wat een leuk pakje heeftie aan!

Lemijn: Wow! Wat knap dat ze dat bijhoud! 300e voeding haha!

Selvaria: HAHAHA!! Geweldig! Op zo'n moment denk je echt, waar ben ik aan begonnen :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_174498827
registreer om deze reclame te verbergen
Heb jij ook al zo’n snelle leerling Memoru :D

V gaat er ook graag vandoor, als ik dan mijn hand tegen z’n voeten aanhou al helemaal haha.
Vanmiddag stond ie rechtop tegen m’n borst aan :o, hetzij maar een paar seconden maar toch haha.
  woensdag 18 oktober 2017 @ 20:42:37 #255
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_174500125
quote:
1s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 16:02 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Ook een tip: leg in de verschoonruimte van de Ikea niets in de wasbak. De kans is namelijk erg groot dat er een sensor op de kraan zit en die vervolgens automatisch aan gaat.

Ik heb 1x geen schone outfit voor Sjaak meegenomen in 2,5 jaar tijd. Dat was de dag dat hij een enorm kakjepakje produceerde :{w
Kun je nagaan hoe vaak je dat voor niks hebt meegesleept :+. Ik heb bijna nooit iets schoons mee :@ ga ook vaak zonder iets een boodschap doen ofzo, of op visite zonder tas, en bij een stuk(je) fietsen neem ik ook helemaal niks mee. Ik leef op het randje :P.
KuikenGuppy
pi_174500390
Wij nemen als we maar 1 a 3 uurtjes weg gaan niks mee. Alleen een schone luier, speen en noodgeval krentenbol als er nergens een Hema, supermarkt of bakkerbart te vinden is.

Nemen alleen de luiertas mee als we bijna de hele dag weg gaan. Hij heeft tot nu toe ook nog nooit ergens anders dan thuis gepoept, maar hij poept dan ook het liefst rond 6u sochtends of tijdens het ontbijt.:')
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_174500764
registreer om deze reclame te verbergen
Als wij kort weg gaan nemen wij heel vaak niets mee. Vandaag ook een uurtje de stad in geweest, zonder luier oid. We denkken er vaak niet aan en tot nu toe gaat het eigenlijk altijd goed. We hebben in de vakantie n keer Timo in alleen een trui in de auto gezet: romper en broek waren vies en we waren zijn schone setje kleding vergeten. Schone luiers had ik toen wel, maar toen waren we ook wat langer weg.

Ik bedacht me trouwens net dat ik zijn setje reservekleding eens moet verwisselen. Er zit nog maatje 56 in de luiertas (inmiddels zit ie in 68). :+
pi_174501871
Oh ja bij een rondje park en/of supermarkt gaat hier ook niks mee hoor. Maar naar een persoon of een cafe en meer dan 2/3 uur weg, dan meestal wel. En als er een schone luier meegaat, dan ook dat schone boxpakje. In maat 68 tegenwoordig inderdaad. :')
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_174501975
quote:
0s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 15:47 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

De gemiddelde calciumspiegel was normaal bij de 48 vrouwen die 6400 IE kregen en de volledige 6 maanden hebben meegedaan aan het onderzoek. Dat is goed nieuws op zich, maar er waren ook 26 vrouwen die 6400 IE kregen en zijn afgehaakt omdat ze geen interesse meer hadden of niet meer te bereiken waren. Wie weet hadden zij er wl last van en zijn ze daarom gestopt.

Ik heb geen lange tenen, ik ben voor een voorzichtige interpretatie van onderzoeksresultaten en al helemaal als dat voor eigen gebruik (of voor een mede-OUD'er) is.
En daar ben ik het met je eens, maar ik vond de toon van je andere post wat matig. Voor mij was deze rct afdoende om mijn keuze te kunnen maken, ook omdat hij ondersteund wordt door de AAP en door LLL.

Selvaria omg :D Dan ben je blij met twee volwassenen te zijn!
pi_174502350
Selv _O-

Ik neem sowieso overal een luier+doekjes mee. Mijn ouders gingen 29 jaar geleden als trotse, verse ouders met mij op pad voor de allereerste keer. Zo trots dat ze alles vergeten waren en ik in een theedoek gewikkeld thuis kwam :+

M. is net voor het eerst mee uit eten geweest. Best intensief met 2 kinderen :') maar ook zo gezellig O+
pi_174503056
Selv _O-

Hier ook n keer geen schone kleren meegenomen wat resulteerde in een poep-tot-in-de-nek-actie van J O+ Dat was ook nog eens mijn eerste uitje ooit alleen met twee kinderen. We gingen alleen even naar de Hema voor gebak, dus ik dacht dat een schone luier en wat doekjes wel voldoende zouden zijn. Ik reed de parkeerplaats op, hoorde een kreun en pfffffrt achter me en toen wist ik wel hoe laat het was. J. kon uiteindelijk verpakt in een vieze romper en hydrofiel mee naar mijn ouders die gelukkig vlakbij dat winkelcentrum wonen. Kon ik hem daar even goed schoonmaken. Nu ga ik de deur niet meer uit zonder schone babykleren :+

Vitamines: hier scheelt het echt dat we een vaste tijd hebben, namelijk voor het slapen gaan. Nu dat er eenmaal in zit, vergeten we het ook echt niet meer.
  woensdag 18 oktober 2017 @ 23:37:08 #262
448209 Memoru
Chocolade<3
pi_174504981
Flav: Wow knap hoor!

E. had bij de huisarts een enorme spuit luier, 15 minuten ervoor had ik zijn luier nog verschoond. Ik was in de haast vergeten te controleren of er nog genoeg billendoekjes in de tas zaten. Ik heb papier van daar nat moeten pakken, dat overkomt je ook maar 1x :@

E. is al de hele avond onrustig. Echt niet normaal -O- Vandaag heeft hij max 1 uur achter elkaar geslapen.

Hele avond liggen janken behalve als ik m over mijn schouder doe. Misschien weet ie dat ie morgen geprikt gaat worden of misschien toch krampjes of obstipatie;( Ik weet het niet en ik ben moe ;(
pi_174505113
Ik neem alleen schone kleding/luiers mee als ik ze ook daadwerkelijk ga verschonen indien nodig. Voor een uurtje boodschappen doen (dat is inclusief wandeltijd en op peuter-tempo) neem ik nooit wat mee, dat zittende maar uit in het ergste geval. Zelfs spuugdoekjes, de enige dingen die we wel regelmatig nodig hebben, vergeet ik meestal. Maar hier wordt sowieso maar om de paar dagen gepoept door de baby's en peuter doet dat vrijwel nooit buitenshuis.

Maat 68 alweer Lemijn :o! Die van mij zitten nog in 50/56... misschien moeten ze maar aan jouw borstvoeding :D

En respect LeSage! Ik vond uiteten met 1 dreumes al geen succes, laat staan met een baby er nog bij.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_174505264
quote:
1s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 21:37 schreef WupWup het volgende:
En daar ben ik het met je eens, maar ik vond de toon van je andere post wat matig. Voor mij was deze rct afdoende om mijn keuze te kunnen maken, ook omdat hij ondersteund wordt door de AAP en door LLL.
Dat is ook prima hoor. Mijn punt was vooral: jij en ik zijn in staat om een rct te doorgronden en te plaatsen in het grotere geheel van eerder verschenen medische literatuur/richtlijnen/adviezen, en de meeste anderen hier niet. Als zij jou volgen in jouw eindoordeel, dan hebben ze de onderliggende afwegingen niet meegekregen en dat vond ik in dit geval niet wenselijk.
quote:
Selvaria omg :D Dan ben je blij met twee volwassenen te zijn!
Nou, volgens mij heeft n van die volwassenen juist de chaos compleet gemaakt. :')

Wij hebben sinds kort een Wickelmax voor het verschonen buitenshuis: een matje met vakjes voor luiers, billendoekjes en reservekleertjes aan de zijkanten, op te vouwen tot een pakketje dat je zo in je rugzak/strandtas/fietsmand/etc gooit, geen aparte luiertas nodig! Je moet er alleen wel aan denken om 'm tijdig aan te vullen. ):O
pi_174505265
Een wasbare luier scheelt met sommige kleding ook wel een hele maat hoor! En ik wilde graag dat dit reservepakje voorlopig nog past, dan hoef ik er even niet meer over na te denken. Maar los daarvan is hij ook wel enorm ja.

Memoru sterkte met de prikjes morgen!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_174505472
gm87 gefeliciteerd met James! *O* Wel sneu dat hij weer longontsteking heeft zeg. :*
pi_174506636
GM *O* gefeliciteerd met James! De features van een dreumes had hij al, nu ook officieel baby-af.

M. deed plots 5 uur tussen de flessen. Wel 21.30u en 2.30u, dus er blijft absoluut ruimte voor verbetering ;)

FF, het was gelukkig niet sjiek dineren en ik heb er lak aan wat mensen vinden van mijn huilende baby of krijsende dreumes :)
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')