_--_ | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:03 |
Welke nootjes vind jij het lekkerst? Pistachenoten eventueel met een snufje zout. | |
FlippingCoin | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:06 |
Pistache inderdaad, gezouten. Maar ook walnoten. | |
ChrisCarter | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:09 |
Macadamia. Daar kan niets tegenop. | |
FlippingCoin | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:10 |
Zijn alleen vrij duur. | |
_--_ | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:11 |
Nog nooit van gehoord. Heb het dus even opgezocht. Ze lijken zo te zien een beetje op hazelnoten. Smaakt het er ook naar? | |
_--_ | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:11 |
Dat ook ja. | |
ChrisCarter | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:12 |
Nee, ze smaken wat boterachtig. | |
Geerd | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:12 |
Saffraan ook!! | |
_--_ | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:13 |
| |
BoyTox | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:14 |
Pistache noten, nog warm, vettig en lekker zout van de markt. | |
Fer | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:18 |
Cashew, maar Pistache ook wel, maar die zijn zo verrekte duur en vieze handen van pellen. | |
FlippingCoin | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:19 |
Saffraan is altijd al duur geweest!!! | |
_--_ | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:20 |
Cashew vind ik ook wel lekker inderdaad. Lekker hard kanpperig. | |
Hyaenidae | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:47 |
Pistache zijn kut, heel je nagels naar de klote na het eten en niet eens lekker. | |
Achterhoker | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:52 |
Kokosnoten. | |
Hyaenidae | woensdag 11 oktober 2017 @ 19:59 |
Buenos notjes mi amor | |
#ANONIEM | woensdag 11 oktober 2017 @ 20:14 |
Deze waren ZO ongelooflijk eindbaas, helaas worden ze niet meer geproduceerd. Doe qua normale noten mij maar walnoten of cashewnoten trouwens. [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 11-10-2017 20:15:07 ] | |
Wicky15 | woensdag 11 oktober 2017 @ 20:17 |
Duyvis Oven Honey Roasted Pinda's | |
Dr.Jan-Itor | woensdag 11 oktober 2017 @ 23:19 |
Katjang pedis | |
WammesWaggel | donderdag 12 oktober 2017 @ 01:21 |
De paranoot gaat er bij mij zeker wel eens n hoor, yum | |
Fok-it | donderdag 12 oktober 2017 @ 01:36 |
-Macademia -Paranoten -Amandelen Al zijn vliespinda's en katjan pedis ook erg goed weg te krijgen. | |
Ama | donderdag 12 oktober 2017 @ 01:37 |
Mishu | donderdag 12 oktober 2017 @ 01:51 |
Ze bevatten ook best veel vet. Ik krijg een soort rush als ik ze eet daardoor. | |
MrsDuck | maandag 16 oktober 2017 @ 22:24 |
Inderdaad die tijgernootjes... Ik mis ze ook. Maar borrelnootjes van Duyvis in die rode zak vind ik ook prima weg te knagen. Verder macadamia (Ik heb ze ooit gegeten met een chocoladelaagje...top), cashewnoten, pepitamix en pecannoten. | |
Mubassie | maandag 16 oktober 2017 @ 23:33 |
Deze | |
Seamonkey- | maandag 16 oktober 2017 @ 23:35 |
Deze laatst gekocht waren erg lekker! https://www.ah.nl/product(...)red-pepper-en-garlic | |
uniekhoorn | maandag 16 oktober 2017 @ 23:41 |
Walnoten zelf uit de dop pielen pistache zelf uit de dop pielen Doppinda's (ja dat zijn geen noten, sorry) Borrelnoten POESTA | |
RobinOok | maandag 16 oktober 2017 @ 23:53 |
Nou ja. Ik lees "wat zijn je favoriete nootjes" en iemand post doppinda's ofzo, waarop Uniekhoorn ofzo meteen reageert dat het geen échte nootjes zijn. 99% van Nederland ervaart dat als nootjes, maar zij moet weer melden dat het geen nootjes zijn. Ik vind dat vrij snobistisch ja. En uiteindelijk draagt dat imo niet bij aan een leuk subforum. | |
RobinOok | maandag 16 oktober 2017 @ 23:55 |
Oh, wacht, jij was zelf die iemand die doppinda's ofzo post. God, het wordt met de dag erger met mij... Just shoot me. | |
Fok-it | dinsdag 17 oktober 2017 @ 01:14 |
Gelukkig maar dat jij nooit snobistisch bent over eten | |
MutedFaith | dinsdag 17 oktober 2017 @ 10:08 |
De walnoot en pistachenootjes zijn botanisch gezien ook geen noten. Pistache is een zaad, walnoot een steenvrucht. Gelukkig is de culinaire term 'noot' veel ruimer dan de botanische term. Dus: Gewoon, de gezouten pinda. | |
Mubassie | dinsdag 17 oktober 2017 @ 10:24 |
Inderdaad | |
ChronoVisor | dinsdag 17 oktober 2017 @ 10:26 |
Gezouten cashewnoten. Heerlijk. | |
Aiciu | woensdag 25 oktober 2017 @ 13:55 |
Balsamico | |
junkiesietze | woensdag 25 oktober 2017 @ 15:01 |
MutedFaith | woensdag 25 oktober 2017 @ 16:03 |
Deshain | woensdag 25 oktober 2017 @ 16:07 |
Je vergeet nog een link naar je eigen website te posten. | |
RobinOok | woensdag 25 oktober 2017 @ 16:15 |
Goeie! http://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/noot/ |