FOK!forum / Voetbal / [WK 2018-kwalificatie]: Wit-Rusland ― Nederland VOL OP DE AANVAL
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:37
Kwalificatie%20uitslagen.jpg

Het Nederlands elftal speelt het één na laatste duel in de WK 2018-kwalificatie uit in en tegen Wit-Rusland. Het duel Wit-Rusland – Nederland is het laatste uitduel in de WK-kwalificatie voor Oranje, dat een ruime overwinning nodig heeft om een kans te houden op de play-offs.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

Door de nederlaag tegen Frankrijk en de overwinning op Bulgarije staat Oranje momenteel derde in de poule. Frankrijk is uit zicht met een voorsprong van zes punten, maar Zweden is nog in te halen. Zij staan drie punten voor maar hebben ook een stuk beter doelsaldo. Oranje zal dit in de duels met Wit-Rusland en Zweden moeten goedmaken. Oranje zal twee keer moeten winnen en daarin ook het doelsaldo goedmaken dat op dit moment zes doelpunten verschilt. Zweden speelt daarnaast echter ook nog tegen Luxemburg, het zwakste land in de poule.

Oranje verloor in het verleden twee keer van Wit-Rusland en wist vier keer te winnen. Opvallend genoeg was de laatste verliespartij van Oranje in 2007 in aanloop naar het EK 2008 onder bondscoach Marco van Basten. De laatste keer won Oranje thuis met 4-1 van Wit-Rusland.

LR17090354R7749.jpg?itok=O3VMcw5e&focal_point=15,19

De WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Michael Oliver. De 32-jarige Oliver is door de UEFA de aangewezen man voor het duel in Borisov, dat zaterdag om 20.45 uur Nederlandse tijd begint.

Copyright-ProShots-1715296.jpg

Ryan Babel is terug bij Oranje, en dat is voor het eerst in 6 jaar tijd. Zelf had de international er eigenlijk ook niet meer op gerekend, maar tegen Wit-Rusland lonkt zomaar een basisplaats voor de buitenspeler van Besiktas.

“Nee, eigenlijk niet. Zes jaar is toch een heel lange tijd”, zegt Babel tegen OnsOranje. “Ik denk dat, over het algemeen, iedereen mij vergeten was. Dus dan is het toch best een grote verrassing als je er uiteindelijk weer bij kan komen.”

“Het is zeker een tijd geleden. Alleen bepaalde dingen vergeet je gewoon niet. De route naar Huis ter Duin is wel te onthouden”, aldus Babel.

Copyright-ProShots-1731572.jpg

Blijdschap en verbazing vochten bij Virgil van Dijk om voorrang toen hij de uitnodiging kreeg om zich alsnog te melden bij het Nederlands elftal. De verdediger verscheen zaterdag voor het eerst in ruim acht maanden weer aan de aftrap voor een duel met de hoofdmacht van Southampton. En nu mocht hij alweer naar Oranje.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

,,Ik wil natuurlijk altijd voor de nationale ploeg voetballen'', zei Van Dijk vanavond toen hij zich bij het spelershotel Huis ter Duin in Noordwijk meldde. ,,Ik ben ook echt heel erg blij. Als je naar alle beschikbare verdedigers kijk, dan hoor ik er misschien ook wel bij. Maar ik zat vrijdag niet bij de selectie en nu ben ik er dan toch bijgehaald.''

De 26-jarige Van Dijk liep in januari een zware enkelblessure op en dacht zijn laatste wedstrijd voor Southampton te hebben gespeeld. Engelse topclubs stonden voor hem in de rij en als je de mediaberichten mocht geloven, dan zou hij misschien wel de duurste verdediger ter wereld worden. ,,Natuurlijk wilde ik wel een stapje hogerop maken'', erkende de geboren Brabander. ,,Maar uiteindelijk wilde Southampton mij niet laten gaan.''

Van Dijk deed er alles aan een vertrek te forceren en miste daardoor een deel van de voorbereiding op dit seizoen. ,,Maar je bent toch prof, dus nu geef ik weer alles voor de club. Halverwege het seizoen kunnen we misschien weer kijken wat er dan mogelijk is'', doelde hij op de transfermarkt die dan weer open gaat.

Bondscoach Dick Advocaat zit niet heel ruim in zijn centrale verdedigers. Stefan de Vrij voelde zich te geblesseerd voor Oranje maar verscheen zaterdag wel aan de aftrap bij Lazio. Wesley Hoedt is wel opgeroepen, maar die zat zaterdag bij Southampton op de bank omdat Van Dijk mocht beginnen. Matthijs de Ligt, Karim Rekik en eventueel Joël Veltman zijn de andere opties voor de bondscoach voor de twee centrale posities in de defensie.

Van Dijk wilde niet te lang speculeren over een basisplaats voor de laatste groepswedstrijden in de WK-kwalificatie tegen Wit-Rusland en Zweden. ,,Kijk, ik zat aanvankelijk niet bij de selectie en ben pas later opgeroepen'', zei hij. ,,Ik ben wel heel blij met het vertrouwen van de bondscoach. Hopelijk mag ik hem daarvoor terugbetalen.''

Copyright-ProShots-1622822-1200x800.jpg

Voor het eerst sinds de donkere jaren tachtig dreigt het Nederlands elftal twee eindtoernooien op rij mis te lopen. Wat is de uitgangssituatie van Oranje voor de afsluitende WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland en Zweden, waarvoor de voorselectie inmiddels bekend is gemaakt?

Nederland moet zich in principe richten op de tweede plaats, hoewel Frankrijk in theorie nog kan worden gepasseerd. Met twee duels voor de boeg bezit Zweden drie punten meer dan Oranje én heeft het een beter doelsaldo: plus elf om plus vijf. Dat laatste geeft bij een gelijk aantal punten de doorslag; alleen in UEFA-toernooien geldt het onderling resultaat als eerste scherprechter.

Tijdens de volgende speelronde, op 7 oktober, krijgt Zweden met Luxemburg-thuis dé kans het doelsaldo op te vijzelen. Oranje speelt later die avond – waarom laat de FIFA deze cruciale duels niet tegelijkertijd afwerken? – in Wit-Rusland en weet dan precies wat het moet doen om enigszins in de race te blijven.

Zo ziet de stand in de Oranje-poule er nu uit:

Frankrijk 8-17 (15-5)
Zweden 8-16 (18-7)
Nederland 8-13 (16-11)
Bulgarije 8-12 (13-17)
Luxemburg 8-5 (7-17)
Wit-Rusland 8-5 (4-16)


Gezien de volgende affiches lijkt het al winst voor Oranje als de doelsaldo-achterstand niet verder oploopt. Maar dan nog is de opgave op de slotdag, 10 oktober met Zweden-thuis als klapstuk, zeer lastig. Als Zweden en Oranje hun volgende duel met dezelfde marge winnen, dan moet Nederland met drie goals verschil de Scandinaviërs verslaan om tweede te worden. Als Zweden de sloopkogel hanteert tegen Luxemburg, dan is Oranje verplicht datzelfde te doen tegen Wit-Rusland. In het kort enkele scenario's:

Scenario 1: Zweden wint van Luxemburg, Nederland lijdt puntenverlies in Wit-Rusland
In dit geval is het einde oefening voor Oranje. Tenzij Frankrijk verliest van Bulgarije en ook tijdens de laatste speeldag tegen Wit-Rusland in de fout gaat.

Scenario 2: Zweden wint van Luxemburg, Nederland wint van Wit-Rusland
Bij deze uitkomsten kunnen we ons opmaken voor een finale tussen Nederland en Zweden tijdens de laatste speeldag. Oranje moet in dit geval altijd winnen van Zweden. Met welk verschil dat dient te gebeuren, is afhankelijk van de uitslagen in de komende duels. Een horrorscenario voor Nederland is natuurlijk een Zweedse monsterscore tegen Luxemburg. Ook hier gaan we ervan uit dat Frankrijk niet meer in de fout gaat.

Scenario 3: Zweden lijdt puntenverlies tegen Luxemburg, Nederland wint van Wit-Rusland
Zelfs in dit onrealistische scenario (al pakte Luxemburg een punt in Frankrijk), zal Nederland op de laatste speeldag waarschijnlijk moeten winnen van Zweden. Tenzij Oranje bij een Zweedse nederlaag de Wit-Russen met een hoge score over de knie legt.

Scenario 4: Zowel Zweden als Nederland lijdt puntenverlies
Voor de wilde gokkers onder u. In dit geval is het vooral afhankelijk of het puntenverlies een nederlaag of remise betreft. Met het oog op de rangschikking van nummers twee (hieronder daarover meer) is het voor Oranje sowieso een must om zes punten te pakken.
Als Nederland de strijd met Zweden wint...

Met een mogelijke tweede plaats is de WK-missie evenwel nog lang niet klaar. Ten eerste bestaat het gevaar dat uit de groep van Oranje de slechtste nummer twee voortkomt, die niet mag deelnemen aan de play-offs. Al is speculeren hierover prematuur, ook omdat bij het bepalen van deze rangorde de resultaten tegen de hekkensluiter worden weggestreept. Stel dat Oranje tot de beste nummers twee behoort, dan wacht het bij de loting voor de play-offs door de relatief lage positie op de FIFA-ranking (nu 29ste) waarschijnlijk een ongeplaatste status. Dat kan leiden tot een confrontatie met een sterk land als Italië of Portugal, teams die momenteel de tweede plaats in hun poule innemen.

Conclusie: Oranje wacht een hindernisbaan met gladde zeephellingen, bungeeruns en klimwanden om op vrijdag 1 december mee te loten in het Kremlin voor de 21ste mondiale eindronde.

definitieve-selectie-nederlands-elftal-wit-rusland-zweden-1024x683.jpg

Wit-Rusland-Feiten2017.jpg

Zaterdag 7 oktober 2017. Aanvang wedstrijd 20:45 uur. Dinamostadion, Minsk.
Uitzending NOS om 20:00 uur


w/

:P
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:37
wat een matige kut tt
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:37
de dood of de gladiolen
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:37
Tom :')
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:38
Niets of niets!
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:38
Was het spel goed?

Tom, kerel, hou op joh
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:38
Fred Grim staat zich nog effe lekker in te likken bij Dick voor een eventuele volgende job.
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:38
Pierre vindt dat Babel het goed doet _O-
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:38
Tom

GA

weg
Anonymouszzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:38
Staat het maar 0-1?

Erg matig 4/10
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:38
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:38 schreef Justevo het volgende:
Pierre vindt dat Babel het goed doet _O-
Speelt ook gewoon goed.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:38 schreef Justevo het volgende:
Pierre vindt dat Babel het goed doet _O-
Pi Air kan je als analist ook absoluut niet serieus nemen. Die snapt er helemaal niks van
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:39
Ik eet nu een croissant..

~ KingFlopland..
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:39
Babel doet het prima.
BadderHaringzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:39
En maar lullen alsof het nog kan :')

Zweden 8-0 gewonnen. Houd toch op man.
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:38 schreef franske19 het volgende:

[..]

Speelt ook gewoon goed.
Grapje toch?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:38 schreef Justevo het volgende:
Pierre vindt dat Babel het goed doet _O-
wie niet?
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:39 schreef KingRoland het volgende:
Babel doet het prima.
Sterker nog, Janssen flopt omdat Babel zo kut speelt
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:39
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:38 schreef Anonymousz het volgende:
Staat het maar 0-1?

Erg matig 4/10
nee 1/10 lol
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
Pi air
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
als je babel met janssen vergelijkt dan speelt babel de sterren van de hemel.

zo. iedereen is het daarmee eens.
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
Morgen een statement van de KNVB dat we het WK in Rusland boycotten.
Klopkoekzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:39 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Pi Air kan je als analist ook absoluut niet serieus nemen. Die snapt er helemaal niks van
Ook dit soort analisten brengen de voetbalcultuur omlaag
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Pi air
3.1415
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Pi air
Pieuro.
Slobeendzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
Dost _O_
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:39 schreef JanCees het volgende:

[..]

wie niet?
Mensen met een beetje verstand van voetbal. Het eerste half uur kwam Babel constant de bal opeisen op en achter het middenveld. Die man heeft totaal geen techniek en is al helemaal geen spelverdeler. Hij kan hard lopen, meer niet.
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef Klummie het volgende:

[..]

Pieuro.
Piero
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef JanCees het volgende:

[..]

3.1415
Goeie
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
Tom :')
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
Tom maakt er een goednieuwsshow van. Waarom niet keihard zijn en zeggen dat het pure bagger is
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:40
Middenveld sluit ook totaal niet aan
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
Je moet Vilhenna eruit halen voor Dost. Backs naar voren schuiven om de middenvelders te ondersteunen.

Alles of niks
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef Justevo het volgende:

[..]

Mensen met een beetje verstand van voetbal. Het eerste half uur kwam Babel constant de bal opeisen op en achter het middenveld. Die man heeft totaal geen techniek en is al helemaal geen spelverdeler. Hij kan hard lopen, meer niet.
Als Babel (volgens jou) zo slecht is, hoe omschrijf je janssen dan?

ik pak de popcorn
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
Klaassen erin.
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
'Zie je dat Pierre, Dost doet zijn schoenen aan!'

Egbers stop ermee
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
Ga weg met je bamigo.
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:39 schreef Justevo het volgende:

[..]

Grapje toch?
Geeft een prachtige pass op Robben als voor assist en is constant in beweging en aanspeelbaar. Bijna al het gevaar komt van hem.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom maakt er een goednieuwsshow van. Waarom niet keihard zijn en zeggen dat het pure bagger is
dit dus. Waarom mag die gast nog steeds op tv komen :r
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom maakt er een goednieuwsshow van. Waarom niet keihard zijn en zeggen dat het pure bagger is
Dan boycotten de spelers de nos.
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:41 schreef WheeledWarrior het volgende:
'Zie je dat Pierre, Dost doet zijn schoenen aan!'

Egbers stop ermee
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef Justevo het volgende:

[..]

Mensen met een beetje verstand van voetbal. Het eerste half uur kwam Babel constant de bal opeisen op en achter het middenveld. Die man heeft totaal geen techniek en is al helemaal geen spelverdeler. Hij kan hard lopen, meer niet.
als ie de bal niet krijgt moet ie hem maar gaan halen. Veruit de gevaarlijkste speler van het veld
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom maakt er een goednieuwsshow van. Waarom niet keihard zijn en zeggen dat het pure bagger is
Hij moet het Nederlandsche volk hoop geven.
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:41
Pierre ergert zich ook kapot
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:42
ik ga thee zetten. Chinese thee, want ik word helemaal gek.

Timmmmm ik verwacht pics van je pizza via mijn dm.

thanks
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:40 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom maakt er een goednieuwsshow van. Waarom niet keihard zijn en zeggen dat het pure bagger is
Egbers is fan van Rutte.
onlogischzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:42 schreef KingRoland het volgende:
ik ga thee zetten. Chinese thee, want ik word helemaal gek.

Timmmmm ik verwacht pics van je pizza via mijn dm.

thanks
Hallo maat.
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:43
DLjkHSTWsAcVGYb.jpg:large
Vijf_voorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:44
Tom "zeg eens wat" Egbers :')
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:41 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Als Babel (volgens jou) zo slecht is, hoe omschrijf je janssen dan?

ik pak de popcorn
Net zo slecht. Ik zeg ook nergens dat Janssen de pannen van het dak speelt?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:44
quote:
Kankergeniaal..
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:42 schreef KingRoland het volgende:
ik ga thee zetten. Chinese thee, want ik word helemaal gek.

Timmmmm ik verwacht pics van je pizza via mijn dm.

thanks
Die is alweer op joh gek, als je je pizza niet binnen 5 minuten weg hebt, ben je eigenlijk geen man
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:42 schreef Klummie het volgende:

[..]

Egbers is fan van Rutte.
Tom Egbers stemt VVD.
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:43 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Hallo maat.
Hey Onlo :)
quote:
genot, ik stuur dit door naar Opper. Hij is een liefhebber van zulke acts in Rusland :)

quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:44 schreef Vijf_voor het volgende:
Tom "zeg eens wat" Egbers :')
:D
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:46
RISICO nemen
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:46
Voor de fans, deze jongen is wel open en nog niet op

266ca98019e49925347d865c3e5264f270351b7f.jpg
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:47
quote:
Betere opstelling dan Nederland.
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:47
dick advocaat wat een downsyndroom is dat eigenlijk :)
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:47
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:43 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Hallo maat.
#NIETMIJNMODERATOR..
fetXzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:47
Geen wissels. Haha
Dekatriazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:47
Wat een risico's he.
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:47
WTF was dat?
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:48
RubenJHoekstra twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 21:40:30 Bijna triest hoe vaak Tom Egbers en Frank Snoeks de natie moed proberen in te praten #witned #wruned reageer retweet
het valt op Tom.
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:48
janmaat

eerder MIDDELMAAT

xD
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:47 schreef fetX het volgende:
Geen wissels. Haha
60e minuut of zo pas, als het nog steeds 0-1 is. Dan pas vindt Advocaat het genoeg reden.
Van_Poppelzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:48
Met drie of vier extra spitsen ga je hier ook niet met 6-0 winnen.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:48 schreef KingRoland het volgende:
janmaat

eerder MIDDELMAAT

xD
matigmaat
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:48 schreef Syntix het volgende:
RubenJHoekstra twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 21:40:30 Bijna triest hoe vaak Tom Egbers en Frank Snoeks de natie moed proberen in te praten #witned #wruned reageer retweet
het valt op Tom.
Ja, als Ruben J Hoekstra het zegt...

Wie de fuck is Ruben J Hoekstra
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:48
het regent buiten
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:48
Gereeksd :D
Waarom nu al :? _O-
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
Janmaat #nietmijnmaat
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:48 schreef KingRoland het volgende:
janmaat

eerder MIDDELMAAT

xD
Jan Ondermaats.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:48 schreef ikweethetookniet het volgende:
Gereeksd :D
Waarom nu al :? _O-
?
Almerianzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
Janssen hahaha
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:48 schreef ikweethetookniet het volgende:
Gereeksd :D
Waarom nu al :? _O-
:T..
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
het had al 5-0 kunnen staan volgens mij :')
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
Daar zie je gewoond dat Janssen de handelingssnelheid mist.
fetXzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:48 schreef Justevo het volgende:

[..]

60e minuut of zo pas, als het nog steeds 0-1 is. Dan pas vindt Advocaat het genoeg reden.
En daarom is ook Advocaat niet geschikt als bondscoach.

Het is bijna hopen dat Koeman wordt ontslagen zodat je hem voor de groep kan zetten.
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
Janssen :') Schiet dan... Geen wonder dat je eruit bent gegooid bij Tottenham
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
Janssen :')
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
PieterZwartNL twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 21:48:31 Blij dat we na de hoed van Memphis Depay een nieuwe oorzaak van de nationale voetbalcrisis hebben gevonden: Bas Dost te laat brengen. reageer retweet
PieterZwartNL twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 21:48:57 Ik stel voor dat we het in de talkshows alleen daarover gaan hebben en de rest van de problemen links laten liggen. reageer retweet
SlechteWoordgrappenzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:48 schreef ikweethetookniet het volgende:
Gereeksd :D
Waarom nu al :? _O-
;(
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
Janssen, dit is best pijnlijk. Zelfs Kramer lukt dat nog. :')
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
En ALS er dan gewisseld wordt komt Klaassen :')
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
:')
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:49 schreef Onnoman het volgende:
het had al 5-0 kunnen staan volgens mij :')
Voelt vertrouwd.
LosBuenosMuchachoszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
Propper _O_
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
Pröpper please
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
wat een josties zijn het toch ook eigenlijk hè
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:49 schreef fetX het volgende:

[..]

En daarom is ook Advocaat niet geschikt als bondscoach.

Het is bijna hopen dat Koeman wordt ontslagen zodat je hem voor de groep kan zetten.
Een van de redenen dat Neerlands hoop ontslagen wordt, komt zo het veld in
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
OEI
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
Zowaar een aardige bal van Babel
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:50
Goede redding van de markeerstift.
Grobyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:51
Janssen maakt me agressief wollah
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:51
rustige een-tweetjes
neem de tijd
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:51
Zo groeit de keeper in de wedstrijd.
Grobyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:51 schreef Onnoman het volgende:
rustige een-tweetjes
neem de tijd
De Ajax filosofie
Pleun2011zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:51
Janssen..wat een draak van een voetballer
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:51
Deze commentator :')
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:51
Robben breekt bijna zijn nek.
fetXzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:50 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Een van de redenen dat Neerlands hoop ontslagen wordt, komt zo het veld in
Blonde Heino?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
#NIETMIJNJANSSEN..
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
Goed commentaar _O-

Omhaalpoging Janssen > Robben gelukkig niet geblesseerd geraakt
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:51 schreef Syntix het volgende:
Deze commentator :')
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
Nu gaat het morgen natuurlijk 45 minuten lang bij studio voetbal om het feit dat de wissels te laat kwamen :') terwijl er gewoon al jarenlang een probleem is bij de KNVB enz.
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
Dit niveau :')
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:51 schreef Syntix het volgende:
Deze commentator :')
die wil natuurlijk ook naar Rusland
Nielschzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
ik zap ff langs, is dit de kelderklasse ofzo?
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:52 schreef timmmmm het volgende:
Goed commentaar _O-

Omhaalpoging Janssen > Robben gelukkig niet geblesseerd geraakt
:{
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
ik ga effe een hamburgert maken
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
Pass over 3 meter

Balverlies

Echt zo genant
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:52
KingRoland en ik willen Depay erin.
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Robben brengt ook niet veel
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:52 schreef Onnoman het volgende:

[..]

die wil natuurlijk ook naar Rusland
Als hij en nog een aantal van de NOS daar voor altijd blijven dan willen ze mss bij NL wel wat harder lopen.
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Niet terug naar de keeper :P
Dus wel -O- _O- _O- _O- _O-
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:53 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Robben brengt ook niet veel
Sinds Robben aanvoerder is brengt hij niks meer.
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Die gast met een gele kaart. Speelt hij nog of gewisseld?
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:52 schreef Syntix het volgende:
Nu gaat het morgen natuurlijk 45 minuten lang bij studio voetbal om het feit dat de wissels te laat kwamen :') terwijl er gewoon al jarenlang een probleem is bij de KNVB enz.
Als je 345 mag spelen van de FIFA, lukt het deze spelers nog niet om doe 8-0 te halen
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Robben please
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Goede vrijetrap
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Robben bijna.
Nielschzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
zo die vrije schop ging er echt bijna in!!!!! :D :D :D :D
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:52 schreef Syntix het volgende:
Nu gaat het morgen natuurlijk 45 minuten lang bij studio voetbal om het feit dat de wissels te laat kwamen :') terwijl er gewoon al jarenlang een probleem is bij de KNVB enz.
De media snapt ook niet dat het mis is gegaan in de jeugd door het masterplan van Louis van Gaal.

Een groot deel ervan althans niet.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Het aller trieste aan deze generatie van Oranje is dus dat Janssen áltijd speelt, zelfs als hij derde spits is bij zijn club.

Wat een antigenot.
PowerLoungenzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Dit kan echt niet
Grobyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Robben denkt is rugby
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Dat de centrale verdediger wordt gedwongen om terug op de keeper te spelen omdat niemand de moeite neemt om aanspeelbaar in de bal te komen
Keksterzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
Volgend jaar hebben de jongens lekker zomervakantie terwijl de eckte mannen mogen voetballen.
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
In ieder geval een schot
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:52 schreef Onnoman het volgende:
ik ga effe een hamburgert maken
Sausje :?
Patat of friet :?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:52 schreef Onnoman het volgende:
ik ga effe een hamburgert maken
0f32cdf100fe8d9a3246e497eddba38f.png

Ik had ook een hamburger gemaakt vanavond..
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
1-1 zou wel genot zijn
SlechteWoordgrappenzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
OEEEEEEEEEE
Grobyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
Cillessengod _O_
Ronaldzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
Balanovitz!
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:53 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

De media snapt ook niet dat het mis is gegaan in de jeugd door het masterplan van Louis van Gaal.

Een groot deel ervan althans niet.
*snappen
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
Gvd wat is dit slecht
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
waarom niet gvd gelijk pasen naar Robben..
wat een kkkneus
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
Wat een aanval van de Wit-Russen. _O_
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:54 schreef Befbekje het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Ik had ook een hamburger gemaakt vanavond..
Beetje een vreemde saus. :o
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:53 schreef Typisch het volgende:
Het aller trieste aan deze generatie van Oranje is dus dat Janssen áltijd speelt, zelfs als hij derde spits is bij zijn club.

Wat een antigenot.
Ik zou eerder met een valse spits gaan spelen, probeer Promes daar maar eens. Of gewoon twee spitsen dan, niet zo'n statisch aanspeelpunt als Janssen.
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:53 schreef KingRoland het volgende:
Die gast met een gele kaart. Speelt hij nog of gewisseld?
Hij mist zojuist de 1-1
fetXzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:54
Jongens, kap er maar gewoon mee. Het hele land schaamt zich kapot voor jullie
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
goed camerawerk
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
oeeeeeeeeeeeeeeeeeei
Mexicanobakkerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
Dit wordt niet in de buurt van de 3, 4 goals die je sowieso nodig had
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
_O-
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
OEI
Ronaldzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:53 schreef Typisch het volgende:
Het aller trieste aan deze generatie van Oranje is dus dat Janssen áltijd speelt, zelfs als hij derde spits is bij zijn club.

Wat een antigenot.
Hij staat zelfs hoog in de premier league flop 100
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
Nederland mazzelt :')
Nielschzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
man man wat is Belarus slecht zeg... twee dikke kansen missen
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:54 schreef franske19 het volgende:

[..]

Beetje een vreemde saus. :o
Ik heb er overheen geëjaculeerd..
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
Wit-Rusland domineert :')
Ajacied422zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
Snoeks ontbijt, luncht, dineert en slaapt met een kartonnen Bas Dost?
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
1. Naai een 2e gele kaart aan
2. wissel meteen aanvallend
3. ???
4. profit
luxerobotszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:54 schreef Befbekje het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Ik had ook een hamburger gemaakt vanavond..
Ziet er niet uit man.
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
2017-09-09_2320.png
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:54 schreef fetX het volgende:
Jongens, kap er maar gewoon mee. Het hele land schaamt zich kapot voor jullie
:{w Eerst nog een filmpje van Ruud :P _O-
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
SODEJU
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
Deze commentator die zich constant maar druk maakt over Dost, alsof Messi/Ronaldo zelf opeens het veld inkomen :')
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
Inb4 1-1
tralalalazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
Sjenant
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:54 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik zou eerder met een valse spits gaan spelen, probeer Promes daar maar eens. Of gewoon twee spitsen dan, niet zo'n statisch aanspeelpunt als Janssen.
Dat lijkt mij ook ja. Beetje zoals Gio het (eindelijk) oploste met gewoon drie buitenspelers voorin.
Nielschzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
wat zeg ik, drie kansen missen... wat een amateurs...
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
WISSSLELELNEEN jezus Advocaat dikke ranzige pad dat je er zit
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:55 schreef WheeledWarrior het volgende:
Inb4 1-1
inb4 doodstraf herinvoeren
Slobeendzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
Ik heb er maar wat cognac bijgepakt.
Mexicanobakkerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:55
CHANANT
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:55 schreef luxerobots het volgende:
Ziet er niet uit man.
Net als dit voetbal _O-
Grobyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Vergeten, grote schoonmaak en dominerend weer naar het volgende EK.
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Hahahahaha
tralalalazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
haghahahaha
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
HAHAHAHAHAHA
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
_O- _O- _O- _O- _O- _O-
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
CHANANT
Genant
Ronaldzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Hahaha
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Advocaat probeert het niet eens, die wil gewoon een magere 1-0 overwinning naar binnen slepen
LosBuenosMuchachoszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
_O-
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
_O- _O- _O- _O- :W :W :W
fetXzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Hahahahahahahahahahaaha
tong80zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Ha ha ha :D De reacties hier. _O_ :D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:D

:P
Nielschzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Hehe!
Mexicanobakkerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
hahahaha
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
HAHA AFGANG VAN DE EEUW
Columbiafanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Ok.
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
tv gaat uit
tot ziens
dvdfreakzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
hahahaha
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
_O-
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Lol :')
PowerLoungenzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Genieten
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Wat een grap dit.
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
HAHAHAHHAHAHHAHAAAA
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
WEGGGGG
PSVCLzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
HAHAHA GA NAAR HUIS
onlogischzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
_O-
Van_Poppelzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
:')_!
bombmannlzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
JAAAAAAAAAAAAAAAAA
remlofzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Mooi, klaar.
Almerianzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Oranje krijgt stadion Wit Rusland aan het juichen!
Topprestatie!
Momozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Emberresing
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Tijd om een eitje te koken.
onlogischzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
Licht uit.
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:56
OP NAAR HET NEDERLANDS ELFTAL TOPIC
vincenzo78zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Hoeveel moeten we nu scoren?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Hahaha, dit is toch niet te geloven..
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:56 schreef Groby het volgende:
Vergeten, grote schoonmaak en dominerend weer naar het volgende EK.
Net als we na de vorige uitschakeling deden?
Wazaaaaazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Uit dat licht, weg die ploeg.
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Extreem lachwekkend
Slobeendzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Cillessen :')
Ronaldzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Je zult maar afgereisd zijn als supporter naar dat desolate oord.
Perrinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Auauau
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Nu hopen dat die russen doordrukken. :P
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
IK BEN ZOJUIST KLAARGEKOMEN IN MIJN BROEKJE
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Dost hoeft er niet meer in _O- _O- _O-
We kunnen gewoon naar huis *O* *O* *O* _O-
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Gelukkig speelt Veltman niet.
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Had Advocaat toch gelijk.
"Wat nou doelsaldo, eerst maar eens winnen"
NLGoonerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
:') :') :{ :{ :'( :'( ;( ;( :( :( ...
Nielschzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Genieten dit :D
Pleun2011zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Waar is dat middenveld dan.. Waar o waar
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:57 schreef Ronaldsen het volgende:
Je zult maar afgereisd zijn als supporter naar dat desolate oord.
Ze hebben daar vast wel goede bordelen.
BadderHaringzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Jammer dan.

#ADVOCAATOUT
Grobyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:57 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Net als we na de vorige uitschakeling deden?
Toen zaten Blind enz. er nog
Perrinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Weggespeeld door de Witrussen
WethouderHekkingzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Het is toch ongelooflijk man!
Nielschzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
nou derop en derover Belarus
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Zoet had die bal gehouden, maar dat terzijde.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
JAAA BAS DOST ERIN

HET 8E WERELDWONDER
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Kdq41Mx1.gif
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
En NU komt Dost.. Kankerprutser Advocaat
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Wachten met het inbrengen van een extra spits (voor een verdedigender speler dan lijkt me) is hier de schuld van, dat de tegenstander scoort.

Commentator = teringdebiel?
Rabieluhzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Spannende pot dit!
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
BAS DOSTTT
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Die commentator die het nog steeds over Dost heeft en het te laat inbrengen :')
Achterhokerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Gewoon sneu voor Robben. Dat zo'n wereldspeler met dit soort koekenbakkers in een team moet..
Alfjezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:57
Wat is die Soeks een bosmongool zeg, hij krijgt het voor elkaar om met dit armoedige oranje alsnog de slechtste in het stadion te zijn met zijn gezeik.
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
quote:
Gvd :')
luxerobotszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:57 schreef timmmmm het volgende:
Wachten met het inbrengen van een extra spits (voor een verdedigender speler dan lijkt me) is hier de schuld van, dat de tegenstander scoort.

Commentator = teringdebiel?
Ja.
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Volgende kwalificatiereeks Kuijtgod maar weer oproepen, die werkt 10x harder dan wat er nu op het veld staat.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Gvd NOS hef jezelf op. Compleet belachelijke omroep.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:57 schreef Ronaldsen het volgende:
Je zult maar afgereisd zijn als supporter naar dat desolate oord.
Als supporter van Oranje heb je sowieso een zielloos bestaan lijkt me
nostrazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
TE LANG GEWACHT PRUTSWERK VAN DE COACHING
PSVCLzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
quote:
HHHHHH
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Ontsla Advocaat per direct alsjeblieft en laat hem Gullit meenemen :r
bombmannlzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Irritante commentator :') doet net of ie elke 5 minuten het wiel opnieuw uitvind. Narcist, hou je neutraal
BadderHaringzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:57 schreef Justevo het volgende:
En NU komt Dost.. Kankerprutser Advocaat
Ja, want met Dost was het goed gekomen. :')
cunialzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:57 schreef Achterhoker het volgende:
Gewoon sneu voor Robben. Dat zo'n wereldspeler met dit soort koekenbakkers in een team moet..
Dit ja.
bijstandboyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Dank je wel dickie speknek :')
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Een troost, topshow maandag bij VI.
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VECHTEN _O_ *O*
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
JANMAAT :R :R :R
tralalalazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
FITTIE
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
*O* _O_
Almerianzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Ja rode kaarten!!!
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Mensen die commentator zeggen. :')

Die klootzak heet Frank Snoeks.
Van_Poppelzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Fittie *O*
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
Hahahahaha
dvdfreakzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
vechte
Columbiafanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
_O- _O-
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
VECHTEN
Pino112zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:58
HAHA JAAAAA FITTIE
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
SCHOP ZE DOOOOOODDDDDD
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Tijdrekkkennnn
YazooWzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Janmaat :')
VacaLocazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Heuj een aanval
Mexicanobakkerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Matten tegen Wit-Rusland :')
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Alsof Dost een messi/ronaldo is :')
Nielschzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:57 schreef Ronaldsen het volgende:
Je zult maar afgereisd zijn als supporter naar dat desolate oord.
nou nou ze hebben best een mooi pleintje

107415.jpg
Ingolstadtzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
:')
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
VECHTEN
Kwaliteitzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
RELLUH
bijstandboyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
te laat
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
matten *O* *O* *O*
BadderHaringzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Depay als blauwhelm. Goed bezig.
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Nu Dost verwacht zeker 5 doelpunten als we de ophef van de commentator mogen geloven.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
VECHTEN!
tralalalazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Gullit filmt dit allemaal vanaf de bank.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Weer die KUT depay erbij :r
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Geel maar voor Jankneus.... :(
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:59 schreef tralalala het volgende:
Gullit filmt dit allemaal vanaf de bank.
:D
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:59 schreef tralalala het volgende:
Gullit filmt dit allemaal vanaf de bank.
FANTASTIC INSTELLING
YazooWzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:59 schreef tralalala het volgende:
Gullit filmt dit allemaal vanaf de bank.
AMAZING FIGHT!
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Rellen. Pas nou op, anders haalt de FIFA ons nog van het WK af.

Oh nee wacht.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
"Fantastic fight"

-Gullit
bombmannlzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Straks gaan ze nog kopschoppen ook, das pas mooie televisie
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
Had die ene gozer die al geel heeft opgefokt
Ingolstadtzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:59 schreef tralalala het volgende:
Gullit filmt dit allemaal vanaf de bank.
FANTASTIC FIGHT
Onnomanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:59
als ik Robben was geweest zou ik een zidaantje doen
Scorpion_17zaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
Als je daar als Nederlanders met zo'n roodwit blauwe pruik op de tribune gaat staan ben je me dan een partij treurig.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
Valt me nog mee, gele kaarten
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
Wel een goed elleboogje gezien, dik rood.
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
Zijn allemaal weer vriendjes. O+
BadderHaringzaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:57 schreef Achterhoker het volgende:
Gewoon sneu voor Robben. Dat zo'n wereldspeler met dit soort koekenbakkers in een team moet..
Robben is nauwelijks beter als de rest. Die is ook op zijn retour.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:59 schreef Syntix het volgende:
"Fantastic fight"

-Gullit
_O-..
JR-Style-93zaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
Hopelijk wint Belarus
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:59 schreef bombmannl het volgende:
Straks gaan ze nog kopschoppen ook, das pas mooie televisie
Zijn wit-russen geen lichtgetinte-russen.
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
Die Zweden moeten zich toch helemaal kapot lachen..Tranen in de ogen.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 22:00
dicht