abonnement bol.com Unibet Coolblue
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:46:51 #1
186611 Haags
pi_174264140


Het Nederlands elftal speelt het één na laatste duel in de WK 2018-kwalificatie uit in en tegen Wit-Rusland. Het duel Wit-Rusland – Nederland is het laatste uitduel in de WK-kwalificatie voor Oranje, dat een ruime overwinning nodig heeft om een kans te houden op de play-offs.



Door de nederlaag tegen Frankrijk en de overwinning op Bulgarije staat Oranje momenteel derde in de poule. Frankrijk is uit zicht met een voorsprong van zes punten, maar Zweden is nog in te halen. Zij staan drie punten voor maar hebben ook een stuk beter doelsaldo. Oranje zal dit in de duels met Wit-Rusland en Zweden moeten goedmaken. Oranje zal twee keer moeten winnen en daarin ook het doelsaldo goedmaken dat op dit moment zes doelpunten verschilt. Zweden speelt daarnaast echter ook nog tegen Luxemburg, het zwakste land in de poule.

Oranje verloor in het verleden twee keer van Wit-Rusland en wist vier keer te winnen. Opvallend genoeg was de laatste verliespartij van Oranje in 2007 in aanloop naar het EK 2008 onder bondscoach Marco van Basten. De laatste keer won Oranje thuis met 4-1 van Wit-Rusland.



De WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Michael Oliver. De 32-jarige Oliver is door de UEFA de aangewezen man voor het duel in Borisov, dat zaterdag om 20.45 uur Nederlandse tijd begint.



Ryan Babel is terug bij Oranje, en dat is voor het eerst in 6 jaar tijd. Zelf had de international er eigenlijk ook niet meer op gerekend, maar tegen Wit-Rusland lonkt zomaar een basisplaats voor de buitenspeler van Besiktas.

“Nee, eigenlijk niet. Zes jaar is toch een heel lange tijd”, zegt Babel tegen OnsOranje. “Ik denk dat, over het algemeen, iedereen mij vergeten was. Dus dan is het toch best een grote verrassing als je er uiteindelijk weer bij kan komen.”

“Het is zeker een tijd geleden. Alleen bepaalde dingen vergeet je gewoon niet. De route naar Huis ter Duin is wel te onthouden”, aldus Babel.



Blijdschap en verbazing vochten bij Virgil van Dijk om voorrang toen hij de uitnodiging kreeg om zich alsnog te melden bij het Nederlands elftal. De verdediger verscheen zaterdag voor het eerst in ruim acht maanden weer aan de aftrap voor een duel met de hoofdmacht van Southampton. En nu mocht hij alweer naar Oranje.



,,Ik wil natuurlijk altijd voor de nationale ploeg voetballen'', zei Van Dijk vanavond toen hij zich bij het spelershotel Huis ter Duin in Noordwijk meldde. ,,Ik ben ook echt heel erg blij. Als je naar alle beschikbare verdedigers kijk, dan hoor ik er misschien ook wel bij. Maar ik zat vrijdag niet bij de selectie en nu ben ik er dan toch bijgehaald.''

De 26-jarige Van Dijk liep in januari een zware enkelblessure op en dacht zijn laatste wedstrijd voor Southampton te hebben gespeeld. Engelse topclubs stonden voor hem in de rij en als je de mediaberichten mocht geloven, dan zou hij misschien wel de duurste verdediger ter wereld worden. ,,Natuurlijk wilde ik wel een stapje hogerop maken'', erkende de geboren Brabander. ,,Maar uiteindelijk wilde Southampton mij niet laten gaan.''

Van Dijk deed er alles aan een vertrek te forceren en miste daardoor een deel van de voorbereiding op dit seizoen. ,,Maar je bent toch prof, dus nu geef ik weer alles voor de club. Halverwege het seizoen kunnen we misschien weer kijken wat er dan mogelijk is'', doelde hij op de transfermarkt die dan weer open gaat.

Bondscoach Dick Advocaat zit niet heel ruim in zijn centrale verdedigers. Stefan de Vrij voelde zich te geblesseerd voor Oranje maar verscheen zaterdag wel aan de aftrap bij Lazio. Wesley Hoedt is wel opgeroepen, maar die zat zaterdag bij Southampton op de bank omdat Van Dijk mocht beginnen. Matthijs de Ligt, Karim Rekik en eventueel Joël Veltman zijn de andere opties voor de bondscoach voor de twee centrale posities in de defensie.

Van Dijk wilde niet te lang speculeren over een basisplaats voor de laatste groepswedstrijden in de WK-kwalificatie tegen Wit-Rusland en Zweden. ,,Kijk, ik zat aanvankelijk niet bij de selectie en ben pas later opgeroepen'', zei hij. ,,Ik ben wel heel blij met het vertrouwen van de bondscoach. Hopelijk mag ik hem daarvoor terugbetalen.''



Voor het eerst sinds de donkere jaren tachtig dreigt het Nederlands elftal twee eindtoernooien op rij mis te lopen. Wat is de uitgangssituatie van Oranje voor de afsluitende WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland en Zweden, waarvoor de voorselectie inmiddels bekend is gemaakt?

Nederland moet zich in principe richten op de tweede plaats, hoewel Frankrijk in theorie nog kan worden gepasseerd. Met twee duels voor de boeg bezit Zweden drie punten meer dan Oranje én heeft het een beter doelsaldo: plus elf om plus vijf. Dat laatste geeft bij een gelijk aantal punten de doorslag; alleen in UEFA-toernooien geldt het onderling resultaat als eerste scherprechter.

Tijdens de volgende speelronde, op 7 oktober, krijgt Zweden met Luxemburg-thuis dé kans het doelsaldo op te vijzelen. Oranje speelt later die avond – waarom laat de FIFA deze cruciale duels niet tegelijkertijd afwerken? – in Wit-Rusland en weet dan precies wat het moet doen om enigszins in de race te blijven.

Zo ziet de stand in de Oranje-poule er nu uit:

Frankrijk 8-17 (15-5)
Zweden 8-16 (18-7)
Nederland 8-13 (16-11)
Bulgarije 8-12 (13-17)
Luxemburg 8-5 (7-17)
Wit-Rusland 8-5 (4-16)


Gezien de volgende affiches lijkt het al winst voor Oranje als de doelsaldo-achterstand niet verder oploopt. Maar dan nog is de opgave op de slotdag, 10 oktober met Zweden-thuis als klapstuk, zeer lastig. Als Zweden en Oranje hun volgende duel met dezelfde marge winnen, dan moet Nederland met drie goals verschil de Scandinaviërs verslaan om tweede te worden. Als Zweden de sloopkogel hanteert tegen Luxemburg, dan is Oranje verplicht datzelfde te doen tegen Wit-Rusland. In het kort enkele scenario's:

Scenario 1: Zweden wint van Luxemburg, Nederland lijdt puntenverlies in Wit-Rusland
In dit geval is het einde oefening voor Oranje. Tenzij Frankrijk verliest van Bulgarije en ook tijdens de laatste speeldag tegen Wit-Rusland in de fout gaat.

Scenario 2: Zweden wint van Luxemburg, Nederland wint van Wit-Rusland
Bij deze uitkomsten kunnen we ons opmaken voor een finale tussen Nederland en Zweden tijdens de laatste speeldag. Oranje moet in dit geval altijd winnen van Zweden. Met welk verschil dat dient te gebeuren, is afhankelijk van de uitslagen in de komende duels. Een horrorscenario voor Nederland is natuurlijk een Zweedse monsterscore tegen Luxemburg. Ook hier gaan we ervan uit dat Frankrijk niet meer in de fout gaat.

Scenario 3: Zweden lijdt puntenverlies tegen Luxemburg, Nederland wint van Wit-Rusland
Zelfs in dit onrealistische scenario (al pakte Luxemburg een punt in Frankrijk), zal Nederland op de laatste speeldag waarschijnlijk moeten winnen van Zweden. Tenzij Oranje bij een Zweedse nederlaag de Wit-Russen met een hoge score over de knie legt.

Scenario 4: Zowel Zweden als Nederland lijdt puntenverlies
Voor de wilde gokkers onder u. In dit geval is het vooral afhankelijk of het puntenverlies een nederlaag of remise betreft. Met het oog op de rangschikking van nummers twee (hieronder daarover meer) is het voor Oranje sowieso een must om zes punten te pakken.
Als Nederland de strijd met Zweden wint...

Met een mogelijke tweede plaats is de WK-missie evenwel nog lang niet klaar. Ten eerste bestaat het gevaar dat uit de groep van Oranje de slechtste nummer twee voortkomt, die niet mag deelnemen aan de play-offs. Al is speculeren hierover prematuur, ook omdat bij het bepalen van deze rangorde de resultaten tegen de hekkensluiter worden weggestreept. Stel dat Oranje tot de beste nummers twee behoort, dan wacht het bij de loting voor de play-offs door de relatief lage positie op de FIFA-ranking (nu 29ste) waarschijnlijk een ongeplaatste status. Dat kan leiden tot een confrontatie met een sterk land als Italië of Portugal, teams die momenteel de tweede plaats in hun poule innemen.

Conclusie: Oranje wacht een hindernisbaan met gladde zeephellingen, bungeeruns en klimwanden om op vrijdag 1 december mee te loten in het Kremlin voor de 21ste mondiale eindronde.





Zaterdag 7 oktober 2017. Aanvang wedstrijd 20:45 uur. Dinamostadion, Minsk.
Uitzending NOS om 20:00 uur


w/

:P
Zonder wrijving geen glans
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47:13 #2
186611 Haags
pi_174264152
oeeee
Zonder wrijving geen glans
pi_174264158
Heeft iedereen van die blije kleuren op tv of ligt het aan mij?
pi_174264168
reeksje graag.
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47:45 #5
186611 Haags
pi_174264170
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Heeft iedereen van die blije kleuren op tv of ligt het aan mij?
het gras is nogal groen ja.
Zonder wrijving geen glans
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47:46 #6
414827 Wave103
It's not pop music
pi_174264171
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Heeft iedereen van die blije kleuren op tv of ligt het aan mij?
Nogal ja
pi_174264173
Haha deze was eerder :P
pi_174264192
Waarom twee topics.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48:16 #9
186611 Haags
pi_174264195
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef StephanL het volgende:
Haha deze was eerder :P
Zonder wrijving geen glans
pi_174264199
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

het gras is nogal groen ja.
Wit-Rusland heeft de grootste klappen van de Tsjernobylramp moeten vangen..
pi_174264201
Heupschot Babel :')
pi_174264203
Dacht al, ligt dus aan de regie. :)
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48:35 #13
104871 remlof
Europees federalist
pi_174264205
Ik hoop echt gewoon dat Belarus wint.
Dit Oranje verdient gewoon een spuitje.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48:39 #14
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264207
Waar zijn de mods?
What can change the nature of a man?
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48:40 #15
186611 Haags
pi_174264208
lol
Zonder wrijving geen glans
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48:41 #16
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264210
Snap er niks van een Topic gesloten
pi_174264216
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:48 schreef Sigaartje het volgende:
Waarom twee topics.
apartheid
pi_174264219
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:48 schreef Sigaartje het volgende:
Waarom twee topics.
Omdat de mods totaal incapabel zijn en er geen reeks van hebben gemaakt. Wat kunnen ze wel vraag je je soms af
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49:05 #19
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264222
Te groen
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49:23 #20
186611 Haags
pi_174264236
HEEYYY
Zonder wrijving geen glans
  Redactie Sport zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49:34 #22
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174264240
je moet minimaal 8-0 winnen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174264242
De auto-topicreeks anno 2017 nog niet werkend.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49:39 #24
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_174264243
Jaaaaaaaaaaa Dennis Bergkamp 1-0.

We gaan naar Moskou!!
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49:40 #25
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264244
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:48 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Wit-Rusland heeft de grootste klappen van de Tsjernobylramp moeten vangen..
Ze hebben zelfs geen kunstlicht nodig. Supporters geven licht.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49:47 #26
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_174264251
Hopen dat Janssen niet meer door kan.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49:48 #27
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174264252
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:49 schreef Ties02 het volgende:
Frankrijk 0-1
Man man
pi_174264259
Cillessen is een met het gras
SOONY
pi_174264261
Wit-Rusland. Doodstrafgoden.
pi_174264264
4 mods zijn zelfs niet voldoende op VBL.
pi_174264266
14-0, haha
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50:22 #32
186611 Haags
pi_174264267
WE ZIJN ER NIET.BIJ
Zonder wrijving geen glans
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50:23 #33
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174264269
Dick kijkt vrolijk :P _O-
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50:32 #34
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264275
Leedvermaak
pi_174264278
Zit niemand daar joh.
pi_174264280
Janssen meteen dood.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50:56 #37
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264288
Waar zijn de mods
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51:00 #38
186611 Haags
pi_174264290
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:50 schreef Leonos het volgende:
Zit niemand daar joh.
Maak eens een reeks van deze
Zonder wrijving geen glans
pi_174264291
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:50 schreef haags_kwartiertje het volgende:
WE ZIJN ER NIET.BIJ
Dat is dit keer wel prima.
pi_174264293
Frankrijk al op 0-1. -O-
pi_174264295
We gaan dit sowieso verliezen, Oostbloklanden stemmen altijd op elkaar.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51:15 #42
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_174264296
De FRansen staan al voor
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51:20 #43
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264297
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef Leonos het volgende:

[..]

Dat is dit keer wel prima.
Reeks even
What can change the nature of a man?
pi_174264298
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Maak eens een reeks van deze
Nee, zit mobiel. Komt zo wel iemand.
pi_174264300
Kansloos, helaas geen wk voor nl
pi_174264301
Op naar het Anne Drank topic.
pi_174264305
Stelling: VBL heeft ongeschikte mods
pi_174264310
lol
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51:49 #49
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174264312
1-0 Wit Rusland incoming
pi_174264313
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef Coco. het volgende:

[..]

Reeks even
. Hey cocu. Oke loop wel ff naar de pc
pi_174264314
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef Mansjester het volgende:
Stelling: VBL heeft ongeschikte mods
KingFlopland..
pi_174264315
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
pi_174264317
Lekker naar Frankrijk, België Spanje en Duitsland kijken op het WK. Tenminste goede voetballers _O_
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52:02 #54
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264318
Anno 2017 , Fok gaat met de tijd mee
pi_174264321
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef JanCees het volgende:
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
rustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagh
pi_174264323
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef JanCees het volgende:
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
_O-
pi_174264329
Creatief middenveld hebben we weer
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52:30 #58
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264331
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef JanCees het volgende:
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
Doe eens even normaal zeg.
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52:37 #59
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264335
Be a Mod
pi_174264336
KingRoland had dit nooit zo ver laten komen.
pi_174264338
Ik ga een pizza eten dan kom ik wellicht over deze teleurstelling heen.
pi_174264339
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef JanCees het volgende:
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52:51 #63
186611 Haags
pi_174264342
bijna
Zonder wrijving geen glans
pi_174264343
Wit-Rusland voetbalt alsof ze er 8 moeten maken. :P
pi_174264349
Volgens mij heb ik een hersentumor..
pi_174264350
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:52 schreef Nober het volgende:
Ik ga een pizza eten dan kom ik wellicht over deze teleurstelling heen.
Ik heb er al een op
pi_174264351
reeks
pi_174264352
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:52 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Ik heb er al een op
Dikke pad..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53:20 #69
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174264356
Babbel is in grootse vorm jonghuns
pi_174264359
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:52 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Ik heb er al een op
Vetzak.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53:39 #71
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174264362
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef Mansjester het volgende:
Stelling: VBL heeft ongeschikte mods
Graag aanvullen met
Babbel gaf een goeie terugspeelbal :P _O-
pi_174264363
Even een topic zetten in Feedback.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53:43 #73
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264365
babel postbode.
pi_174264368
Ik mis GGMM
pi_174264371
Babel loopt gewoon ff 30 meter met de bal, omdat het kan.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53:59 #76
348973 Sunshineboy
Het zonnetje op fok....
pi_174264375
Gelukkig spelen we Belarus in de eerste 10 minuten helemaal weg -O- :*
pi_174264377
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Heeft iedereen van die blije kleuren op tv of ligt het aan mij?
doet pijn aan mn ogen
Children of the night. What music they make.
pi_174264378
Coole pass was dat.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_174264381
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Klummie het volgende:
babel postbode.
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Syntix het volgende:
Babel loopt gewoon ff 30 meter met de bal, omdat het kan.
't Is een speler die de bal van A naar B brengt..
pi_174264383
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Nober het volgende:

[..]

Vetzak.
Daar is geen woord aan gelogen
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54:12 #81
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264384
quote:
4s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Leonos het volgende:
reeks
Nu nog die andere sluiten.
What can change the nature of a man?
pi_174264385
quote:
4s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Leonos het volgende:
reeks
IS ER WERKELIJK WAAR EEN GASTMOD NODIG OM DIT VOOR ELKAAR TE KRIJGEN

WAT EEN PRUTSWERK
pi_174264387
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Mansjester het volgende:
Ik mis GGMM
Waar heeft die gevoetbald?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54:23 #84
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264389
Ik zie 3 topics over hetzelfde waar moet ik nu posten ?
pi_174264390
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef Befbekje het volgende:

[..]


[..]

't Is een speler die de bal van A naar B brengt..
BOX 2 BOX
pi_174264393
Wijnaldum speelt weer als een draak
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_174264394
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef Coco. het volgende:

[..]

Nu nog die andere sluiten.
heb verdomme ook weekend ja
pi_174264396
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef WheeledWarrior het volgende:
Babbel is in grootse vorm jonghuns
Markus ? die speelt toch al een poosje niet meer.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54:32 #89
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264397
De domino's komt eraan, ik zit klaar voor de afgang van de eeuw
Laffe huichelaar
pi_174264401
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

doet pijn aan mn ogen
Prik ze eruit..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54:39 #91
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264402
van Dijk _O- _O- _O-
pi_174264403
Nog 15 goals te gaan?
pi_174264404
Billenknijpen voor Oranje. :')
pi_174264408
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Graag aanvullen met
Babbel gaf een goeie terugspeelbal :P _O-
Richting Knabbel?

Het lijkt me beter als jij niet meer over voetbal post :)
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54:52 #95
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_174264410
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef timmmmm het volgende:
De domino's komt eraan, ik zit klaar voor de afgang van de eeuw
welke pizza heb je besteld?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54:53 #96
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174264412
Van Dijk lol.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174264413
Doet Robben eigenlijk mee?
pi_174264417
Nog een geluk dat die Wit-Russen er geen ene fuck van kunnen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55:06 #99
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174264420
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Markus ? die speelt toch al een poosje niet meer.
Is vast nog beter dan Babel
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55:06 #100
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174264421
BLR domineert
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55:15 #101
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264429
quote:
4s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef Leonos het volgende:

[..]

heb verdomme ook weekend ja
Wij hebben ook weekend.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55:35 #102
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_174264441
Zweden speelt veel beter dan NL met mindere voetballers
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55:40 #103
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264443
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

welke pizza heb je besteld?
Grote perfect pepperoni met 2x extra champignons natuurlijk, mijn vaste bestelling.

Nog wat chocobeignets erbij en ik kom de avond door
Laffe huichelaar
pi_174264444
Wat zijn wij slecht.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55:57 #106
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264450
Zie Oranje ook niet van Zweden winnen
pi_174264453
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:55 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Grote perfect pepperoni met 2x extra champignons natuurlijk, mijn vaste bestelling.

Nog wat chocobeignets erbij en ik kom de avond door
Vetklep
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56:14 #108
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264456
quote:
spam, ban
Laffe huichelaar
pi_174264457
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Sunshineboy het volgende:
Gelukkig spelen we Belarus in de eerste 10 minuten helemaal weg -O- :*
De verschillen zijn tegenwoordig niet meer zo groot hoor. Je zult echt niet meer met 8-0 winn... oh wacht :X ;(
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56:22 #110
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174264462
Hoog baltempo :')
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_174264467
Het is tijd voor de meer dan terechte 1-0
pi_174264472
12 min 0 schoten Nederland.
pi_174264473
Zie Nederland dit nog wel verliezen _O-
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56:56 #114
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264474
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:56 schreef byah het volgende:

[..]

Vetklep
Ik onderschrijf deze post. Ik ben ook net terug van een all inclusive vakantie, dus vanaf morgen ga ik dieten
Laffe huichelaar
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56:57 #115
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264476
Babel blessa
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56:58 #116
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264478
Dag Babel
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57:20 #117
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174264481
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:55 schreef PowerLoungen het volgende:
Zweden speelt veel beter dan NL met mindere voetballers
Zweden heeft geen mindere voetballers.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57:23 #118
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264483
Goede actie, slechte voorzet, gras is groen.
pi_174264485
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:55 schreef KingRadler het volgende:
Zie Oranje ook niet van Zweden winnen
Heb je iets anders te doen dinsdagavond dan?
pi_174264490
Babel, doei.
pi_174264494
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57:58 #122
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264497
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
What can change the nature of a man?
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57:58 #123
186611 Haags
pi_174264498
Ze hadden er al 2 in moeten hebben liggen. Dit wordt niks meer.
Zonder wrijving geen glans
pi_174264501
Robben acteert even de grote man van oranje te zijn.
pi_174264503
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Belangrijke avond? :D Je had nog hoop?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58:10 #126
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264504
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Collide het volgende:

[..]

Heb je iets anders te doen dinsdagavond dan?
Nee, daarom ben ik ook hier, dinsdag
pi_174264513
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
pi_174264516
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ze hadden er al 2 in moeten hebben liggen.
Niet iedereen is als je moeder :)
pi_174264519
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ze hadden er al 2 in moeten hebben liggen. Dit wordt niks meer.
Ga jij maar lekker even schijten
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58:38 #130
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264520
Op naar het Feedback topic!
What can change the nature of a man?
pi_174264526
ik doe verder niet modden hoor. Dus weet niet wie die gastmod is.
pi_174264529
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Terwijl we er 4 hebben. Wat een wanvertoning.
pi_174264533
Zijn Albapics toegestaan?
pi_174264534
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Eens. Maar je kent het "" beleid"" van fok
pi_174264538
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef tralalala het volgende:
Zijn Albapics toegestaan?
Ja
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59:21 #136
842 Zorro
Z
pi_174264540
Ik denk "wie is die lelijkerd, die ken ik helemaal niet :? "
Blijkt Vilhena zonder zijn oeroeboeroehaar nog lelijker dan ie al was.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_174264545
Die shirtjes van wit-Rusland zijn wel cool.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59:33 #138
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264550
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef tralalala het volgende:
Zijn Albapics toegestaan?
Alles is toegestaan, geen mods.
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59:50 #139
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264559
Fok vind Oranje niet meer belangrijk
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59:52 #140
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264561
We houden wel mooi nog steeds de nul. *O*
pi_174264564
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef KingRadler het volgende:
Fok vind Oranje niet meer belangrijk
Nee, FOK! is gewoon dood.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00:09 #142
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174264567
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ze hadden er al 2 in moeten hebben liggen. Dit wordt niks meer.
Je kan best zes keer scoren in één helft. We hebben dan alleen een knipoog Wit Rus nodig.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00:09 #143
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264568
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef Zorro het volgende:
Ik denk "wie is die lelijkerd, die ken ik helemaal niet :? "
Blijkt Vilhena zonder zijn oeroeboeroehaar nog lelijker dan ie al was.
Vilhena doet me altijd denken aan het gehandicapte broertje van die vent die Idi Amin speelde in die film
Laffe huichelaar
pi_174264572
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef tralalala het volgende:
Zijn Albapics toegestaan?
een topic vol met albapics, zou wel nostalgisch zijn ^O^
pi_174264576
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef Zorro het volgende:
Ik denk "wie is die lelijkerd, die ken ik helemaal niet :? "
Blijkt Vilhena zonder zijn oeroeboeroehaar nog lelijker dan ie al was.
Wat ben jij stoer zeg.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 07-10-2017 21:00:32 ]
pi_174264579
Pijn aan de ogen.
pi_174264584
SNEL NEMEN

HET KAN NOG
pi_174264587
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:00 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Vilhena doet me altijd denken aan het gehandicapte broertje van die vent die Idi Amin speelde in die film
Vilhena is het type speler die de bal van A naar B brengt, maar heb hem nog nooit iets beslissend zien doen..
pi_174264593
Tikkie terug, tikkie breed, lekker risicoloos en ineffectief.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01:02 #150
22565 asco
Los in deze tent
pi_174264594
Hoe kun je zo spelen in deze setting? Onvoorstelbaar.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01:03 #151
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264595
EEN MOD VERSCHIJNT
What can change the nature of a man?
pi_174264596
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef Zorro het volgende:
Ik denk "wie is die lelijkerd, die ken ik helemaal niet :? "
Blijkt Vilhena zonder zijn oeroeboeroehaar nog lelijker dan ie al was.
die habibabibloemkool is eraf
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01:08 #153
186611 Haags
pi_174264598
Brb, even schijten.
Zonder wrijving geen glans
pi_174264600
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Coco. het volgende:
EEN MOD VERSCHIJNT
niet van vbl
pi_174264601
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Coco. het volgende:
EEN MOD VERSCHIJNT
welke?
pi_174264606
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Coco. het volgende:
EEN MOD VERSCHIJNT
Typisch is moderator van KPD..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01:28 #157
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264612
Na 15 minuten de nul houden
pi_174264624
Zelfs dit winnen ze niet :')
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01:52 #159
842 Zorro
Z
pi_174264627
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:00 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat ben jij stoer zeg.
Waren die spelers dat maar.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01:55 #160
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264629
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Typisch is moderator van KPD..
Genaaid worden we toch al.
pi_174264637
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Brb, even schijten.
Ik wist het
pi_174264639
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Leonos het volgende:
Zelfs dit winnen ze niet :')
Genot.
pi_174264641
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef KingRadler het volgende:
Fok vind Oranje niet meer belangrijk
Fok! is net zo achterhaald als televisie.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02:18 #164
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_174264646
Ze geloven er niet meer in.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
pi_174264647
pi_174264648
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Typisch is moderator van KPD..
Ben daar nog niet geweest, al krijg je volgens mij wel automatisch de rechten bij het modpakket.

Weet niet of dat ze bedoeld is.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02:23 #167
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264652


Deze man dus, Vilhena's oudere broer
Laffe huichelaar
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02:24 #168
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264653
Robben trok z'n poot terug.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02:24 #169
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_174264654
Na 17 minuten nog 0 kansen gecreëerd :(
pi_174264655
Het willen winnen straalt er echt vanaf.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02:33 #171
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264658
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Typisch is moderator van KPD..
Dat wens je je ergste vijand niet toe.
What can change the nature of a man?
pi_174264663
quote:
Johannes vindt dit leuk
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02:46 #173
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174264669
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:02 schreef Rabieluh het volgende:
Ze geloven er niet meer in.
Dit is gewoon Nederland op z'n best hoor.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174264673
Een kans om een kans te creëren :')
Ja, dat is het niveau van de commentator.
pi_174264674
Wat een jankers in dit topic zeg, kijk gewoon de wedstrijd
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02:54 #176
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_174264675
Dan maar Utrecht kampioen
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_174264678
Nog altijd 0 schoten op doel, die 8-0 zit er wel in. :')
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:03:13 #178
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264682
quote:
Wat een leuk meisje.
What can change the nature of a man?
pi_174264684
Vilhena kapot. Klaassen erin.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:03:47 #180
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264699
kan Je het voorstellen als Fok geen mods had bij Oranje wedstrijden
pi_174264705
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:02 schreef Coco. het volgende:

[..]

Dat wens je je ergste vijand niet toe.
Ik ben in deze wijk lid van de buurtpreventie: Blockchain Technology & Cryptocurrencies.
pi_174264707
Lekker vilhena janken.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04:07 #183
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_174264709
Robben is ook niks meer van over
RED ONS HENNIEGOD
pi_174264717
Janmaat die in zijn eigen goal kopt, om de cirkel weer te volmaken _O_
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04:29 #185
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174264719
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef PowerLoungen het volgende:
Robben is ook niks meer van over
Alleen als hij van buiten naar binnen kan komen.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04:32 #186
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264720
Spelers zijn vermoeid
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04:40 #187
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264725
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef PowerLoungen het volgende:
Robben is ook niks meer van over
Een bittere oude man die het iets te hoog in de bol heeft.
Laffe huichelaar
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04:58 #188
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264731
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef franske19 het volgende:

[..]

Alleen als hij van buiten naar binnen kan komen.
Doet hij anders nog steeds bij je moeder.
What can change the nature of a man?
pi_174264732
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Een bittere oude man die het iets te hoog in de bol heeft.
Robben=tong?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05:08 #190
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264734
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef KingRadler het volgende:
Spelers zijn vermoeid
En de wedstrijd vermoeiend
Laffe huichelaar
pi_174264737
Wat een waardeloze wedstrijd.
pi_174264739
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef PowerLoungen het volgende:
Robben is ook niks meer van over
Heeft heel veel geluk dat hij bij Bayern speelt met goede spelers.
pi_174264743
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05:23 #194
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174264749
*gaat even de kleuren afregelen van de tv ;) dit doen pijn aan de ogen *
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05:32 #195
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264756
Zouden ze weten dat je de bal naar voren moet spelen ipv naar achter?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05:34 #196
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174264757
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef Coco. het volgende:

[..]

Doet hij anders nog steeds bij je moeder.
Niet over mijn moeder spreken.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05:39 #197
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264758
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Befbekje het volgende:
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
Er is er gewoon een hoor, geen paniek.
Laffe huichelaar
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05:42 #198
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264760
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Befbekje het volgende:
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
Ik zag net LBM in het FB topic.
What can change the nature of a man?
pi_174264766
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef KingRadler het volgende:
Spelers zijn vermoeid
Het is een lang seizoen geweest, oh wacht
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05:55 #200
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264768
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef franske19 het volgende:

[..]

Niet over mijn moeder spreken.
Ok
What can change the nature of a man?
pi_174264774
Eigenlijk moet je met dit elftal ook niet naar het WK willen
pi_174264776
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Er is er gewoon een hoor, geen paniek.
Ik zie hem niet..

Chanant..
pi_174264780
wat een prachtige terugspeelbal van van Dijk naar Cillessen
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:18 #204
22565 asco
Los in deze tent
pi_174264782
Nederlandse millennial "mannen" in optima forma; halve wijven zonder enige power in de sodemieter. Kansloze mannetjes. Maar wel een ego van hier tot ginder.
pi_174264783
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Coco. het volgende:

[..]

Ik zag net LBM in het FB topic.
Wie?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:19 #206
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174264785
Als je niet schiet kan je niet scoren

Zou Dick dit weten?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:26 #207
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264790
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef franske19 het volgende:

[..]

Niet over mijn moeder spreken.
We willen iets heel anders met je moeder doen dan spreken
Laffe huichelaar
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:26 #208
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174264791
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Befbekje het volgende:
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
niet zonder mod kunnen
pi_174264803
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Befbekje het volgende:
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
Eens
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:57 #211
186611 Haags
pi_174264807
:')
Zonder wrijving geen glans
pi_174264808
:') _O-
pi_174264809
Een blindganger...
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:58 #214
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264810
Dickie heeft de centjes vast wel goed geregeld. ^O^
pi_174264811
Ah, LBM is er. Even oppassen dus.
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:59 #216
842 Zorro
Z
pi_174264812
Dat was inderdaad blind ja
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_174264813
Een schot!!

10 10 10
  † In Memoriam † zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07:02 #218
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_174264815
Goed schot bijna 0-1
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
pi_174264817
Blind schiet.

Doeltrap.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07:14 #220
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264820
'Daar wil je Jansen niet zien'

Ging dit over het veld? Die zie je het liefst op de tribune
Laffe huichelaar
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07:14 #221
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174264821
Niveau Willem II dit
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07:15 #222
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174264823
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:06 schreef asco het volgende:
Nederlandse millennial "mannen" in optima forma; halve wijven zonder enige power in de sodemieter. Kansloze mannetjes. Maar wel een ego van hier tot ginder.
Precies. Daarom loop je altijd Italië bte vereren, toch?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07:24 #223
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174264826
De 11 op de bank zijn ook compleet inwisselbaar, allemaal even matig
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07:28 #224
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264831
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:07 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Blind schiet.

Doeltrap.
Je moet dan ook niet blind schieten.
What can change the nature of a man?
pi_174264833
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:06 schreef Scrummie het volgende:
Ah, LBM is er. Even oppassen dus.
Wie?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:07 #226
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_174264845
Robben schiet

....
RED ONS HENNIEGOD
pi_174264846
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:06 schreef Scrummie het volgende:
Ah, LBM is er. Even oppassen dus.
wie?
pi_174264847
Man man man.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:16 #229
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264849
Kijken of iemand dit snapt:

Door de DareDevils halen we het WK niet.
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:22 #230
842 Zorro
Z
pi_174264853
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:07 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Wie?
LekkerBelangrijkMan
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:27 #231
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264857
Dit wordt een zakelijke 0-2.
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:28 #232
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_174264858
Ze weten dat zweden 8-0 heeft gewonnen?
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:31 #233
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_174264860
blr ontsnapt.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:34 #234
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264862
Aardig schot
Laffe huichelaar
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:44 #235
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_174264869
Hij wil er niet in
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:49 #236
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174264870
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Klummie het volgende:
Zouden ze weten dat je de bal naar voren moet spelen ipv naar achter?
Volgens Rini is vooruit net welke kant je opkijkt :P _O-
pi_174264872
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:08 schreef Smoofie het volgende:
Ze weten dat zweden 8-0 heeft gewonnen?
Jij denkt dat deze ploeg wel effe gas kan geven richting een monsterscore?
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:57 #238
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264873
JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
What can change the nature of a man?
pi_174264875
10 10 10
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08:59 #240
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_174264876
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
pi_174264877
JAAAAAAAAA HET KAN NOG
pi_174264879
Beetje laat
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:05 #243
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264880
De druk staat vol op de ketel *O* *O* *O*

:')
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:06 #244
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_174264882
SOW KOEKOEK!
pi_174264883
Jaaaa!
pi_174264885
PropperGod _O_
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:08 #247
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264886
PSV moet het weer doen.
What can change the nature of a man?
pi_174264887
GOALLLLLLLLL
SOONY
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:09 #249
842 Zorro
Z
pi_174264889
We zijn er bijna!
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_174264890
HET KAN NOG
pi_174264891
WERELDKAMPIOENEN!!!!!!
pi_174264892
Keeper mag naar de gulag.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_174264894
yes!!
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:11 #254
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_174264895
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:08 schreef Ingolstadt het volgende:
Hij wil er niet in
Wel dus w/
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_174264896
TOETEREN
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:13 #256
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174264897
Pröppergod
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:14 #257
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174264898
1 - 0
pi_174264899
0-4 met de rust en dan ga ik er pas weer in geloven.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:15 #259
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174264900
Iedereen staat stil en gaat zelf lopen met de bal.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:16 #260
362868 crew  Slobeend
of all places
  † In Memoriam † zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:19 #261
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_174264904
Het kan nog
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:20 #262
186611 Haags
pi_174264905
JA
Zonder wrijving geen glans
pi_174264907
Nog zeven
SOONY
pi_174264909
Nu doortrekken. _O_ _O_ _O_
pi_174264912
Nu moeten de witrussen komen! :D
pi_174264914
Nog 7 te gaan
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:35 #267
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174264915
Mooie goal dat wel. Babel speelt prima.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174264918
Nog 11 en we maken een kans.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:39 #269
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_174264919
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:08 schreef Typisch het volgende:

[..]

Jij denkt dat deze ploeg wel effe gas kan geven richting een monsterscore?
Deze opstelling alleen al. Speel gewoon 2-4-4
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_174264920
Zie dat tering NL publiek ook.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:47 #271
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264921
Goede assist Robben.
What can change the nature of a man?
pi_174264923
_O- Commentator.
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:49 #273
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_174264924
:B :B
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_174264927
Nog een spits er bij, hugodver.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:52 #275
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264928
Ow kut, tweede scherm loopt weer eens achter. :')
pi_174264930
10 10 10
pi_174264933
6.5 - 0 genot.
pi_174264935
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:09 schreef DKUp het volgende:
Nog zeven
Meer.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:56 #279
104871 remlof
Europees federalist
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:57 #280
186611 Haags
pi_174264937
aha, Nederland kan niet met 6,5-0 winnen van Zweden.
Zonder wrijving geen glans
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09:58 #281
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_174264939
Snoeks serieus?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10:02 #282
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_174264940
Nog slechts 13 doelpuntenverschil :)
pi_174264943
De eerste zit er in. Je moet ergens beginnen!
pi_174264945
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:09 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:
PropperGod _O_
Walgelijke successupporter. Hele wedstrijd ben je er niet en bij de 0-1 ineens wel :r :r :r
pi_174264946
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

Meer.
Deze wedstrijd :(
:P
SOONY
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10:32 #286
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174264952
Goed nieuws boys ik ben er weer
pi_174264953
13 te gaan :')
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10:36 #288
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174264954
Klotetrommels. :r
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10:41 #289
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264957
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:09 schreef BeamofLight het volgende:
Snoeks serieus?
Ik ben bang dat snoeks een afwijking heeft, die kan hier niks aan doen
Laffe huichelaar
pi_174264958
Kan iemand in godsnaam de bal van A naar B gaan spelen bij dit team? :')..
pi_174264963
Jezus wat kut
SOONY
pi_174264964
Ongelofelijk _O-
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10:53 #293
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174264965
WAT EEN FLATER
Laffe huichelaar
pi_174264967
_O-
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10:56 #295
842 Zorro
Z
pi_174264968
Babel :')
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10:56 #296
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264969
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:10 schreef KingRoland het volgende:
Goed nieuws boys ik ben er weer
Welke chips heb je?
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:11:01 #297
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174264972
Zelfs dit spelen ze niet uit
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:11:06 #298
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_174264973
Ook weinog mensen die meelopen wtf
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_174264975
Wat kom Babel ook steeds de bal opeisen? Die man heeft een waardeloze techniek.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:11:16 #300
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_174264978
Die keeper _O-
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')