abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 14:22:20 #1
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174234605
SyriŽ
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
SyriŽ is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in TunesiŽ demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in SyriŽ. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, SyriŽ bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, SyriŽ, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van SyriŽ
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en SyriŽ heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in SyriŽ opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, JordaniŽ, LibiŽ, VAE, Saudi-ArabiŽ en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van SyriŽ met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
1450px-Syrian_Civil_War_map.svg.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en SyriŽ
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in SyriŽ

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.
WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en SyriŽ bestaat.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg
Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul
1600px-Battle_of_Mosul_%282016–2017%29.svg.png

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en SyriŽ
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn AssyriŽrs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creŽren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 14:24:03 #2
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174234645
SAA is aangekomen in Mayadeen, nieuwe ‘hoofdstad’ van ISIS. Opruimen die ratten, laat ze maar vergaan in de woestijn ^O^.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174235581
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 14:24 schreef Szura het volgende:
SAA is aangekomen in Mayadeen, nieuwe ‘hoofdstad’ van ISIS. Opruimen die ratten, laat ze maar vergaan in de woestijn ^O^.
Zeker mooi :Y
Zonder wrijving geen glans
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:06:01 #4
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174235603
DLdILDaX0AA7Ldp?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:07:37 #5
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_174235641
arplanes of the U.S.-led coalition pounded an eastern Syrian city Thursday and Friday, killing more than 100 family members of Islamic State jihadists, activists and a monitoring group said. The U.N. condemned the escalating airstrike campaign on the northeastern provinces of the country.

Two coalition airstrikes — on Thursday evening and early Friday morning — on the city of Mayadeen, which lies on a segment of the Euphrates River that straddles Iraq and Syria, killed 106 people, said the Syrian Observatory for Human Rights, a monitoring group with a network of activists in Syria.

“In these two days alone, coalition airstrikes on the city of Mayadeen killed 47 children, and the rest of the victims … the vast majority were women.” Rami Abdul Rahman, head of the group, said in a phone interview Friday.

He said that those killed were family members of Islamic State members residing in the municipal building of Mayadeen.
pi_174235824
Hoop dat ISIS hier niet veel weerstand gaat bieden. Als SAA de stad inneemt en de oever opschoont dan kunnen ze oversteken.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:28:30 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174236020
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:17 schreef IPA35 het volgende:
Hoop dat ISIS hier niet veel weerstand gaat bieden. Als SAA de stad inneemt en de oever opschoont dan kunnen ze oversteken.
Zijn geruchten op Twitter dat de ratten al zuidwaarts zijn gevlucht richting Albukamal.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174236665
BenjaminHarvey twitterde op vrijdag 06-10-2017 om 14:55:26 Turkey is gearing up for a “risky” Syria mission with Russia and Iran in idlib https://t.co/SzO46tqlYu via @bpolitics reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174245677
Mayadin zou al gevallen zijn :o
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174245691
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 23:27 schreef IPA35 het volgende:
Mayadin zou al gevallen zijn :o
baqiya ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174245704
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 23:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

baqiya ;(
Soennieten :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174245874
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 16:05 schreef Slayage het volgende:
BenjaminHarvey twitterde op vrijdag 06-10-2017 om 14:55:26 Turkey is gearing up for a “risky” Syria mission with Russia and Iran in idlib https://t.co/SzO46tqlYu via @bpolitics reageer retweet
Zijn er ook non-risky missions in SyriŽ dan?

[ Bericht 0% gewijzigd door Stabiel op 06-10-2017 23:43:11 ]
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 23:41:59 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174246038
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 23:27 schreef IPA35 het volgende:
Mayadin zou al gevallen zijn :o
Centraal-SyriŽ is ook klaar.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174246126
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 23:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Centraal-SyriŽ is ook klaar.
Er komen nieuwe troepen naar Sukhna front of zo.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174246137
En ISIS heeft nog een kleine pocket onder Ithriya trouwens.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174246330
@ OP

"Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten"
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Het Midden-Oosten is expanding en niet IS?

Je kunt die foto beter vervangen met:
638831main_globe_east_2048.jpg
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_174246549
Voorspelling voor de komende dagen/weken:

-Laatste ISIS posities onder Ithriya/Sheikh Hilal worden ingenomen en daarmee is dan de laatste pocket verleden tijd.
-Gebieden rondom Sukhna worden heroverd en de weg naar Deir ez Zor gaat weer open.
-ISIS cel in Qaratayn gaat voor de bijl.
-SAA neemt Mayadin geheel in.
-SAA neemt de Eufraat-vallei in van Deir ez Zor tot een Mayadin.

Andere fronten zullen rustig blijven, met wat sporadische gevechten in Noord-Hama/Zuid-Idlib.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 00:03:49 #18
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174246602
Voorspelling van een of andere Twitteraar over de uiteindelijke verdeling tussen SAA en SDF:

DLdXrW_WkAEPXK1?format=jpg&name=large

Omar-fields in dit scenario naar SAA.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174246636
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 00:03 schreef Szura het volgende:
Voorspelling van een of andere Twitteraar over de uiteindelijke verdeling tussen SAA en SDF:

[ afbeelding ]

Omar-fields in dit scenario naar SAA.
Dit is nu realistisch.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174246644
N.b.: Erdogan-regime propaganda website zegt dit over Idlib/Afrin:

https://www.dailysabah.co(...)lans-for-idlib-afrin
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 00:07:29 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174246675
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 00:05 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dit is nu realistisch.
Als iedereen z’n kop koel houdt...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174247670
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 00:06 schreef IPA35 het volgende:
N.b.: Erdogan-regime propaganda website zegt dit over Idlib/Afrin:

https://www.dailysabah.co(...)lans-for-idlib-afrin
Praatjes vullen geen gaatjes
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174250419
Afrin is het veiligste stukje Syrie in de afgelopen 6 jaar :')
pi_174252056
kennelijk is de turks/russische idlib move begonnen

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174252060
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 09:41 schreef BEFEM het volgende:
Afrin is het veiligste stukje Syrie in de afgelopen 6 jaar :')
the show aint over yet :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174252305
CNNTURK_ENG twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 11:23:57 #BREAKING President Erdoğan says TR will be in charge of inner parts, Russia will protect outer parts in Idlib https://t.co/OM6DJGFMrR reageer retweet
Molotov-Ribbentrop.

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_174252354
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 11:59 schreef Nintex het volgende:
CNNTURK_ENG twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 11:23:57 #BREAKING President Erdoğan says TR will be in charge of inner parts, Russia will protect outer parts in Idlib https://t.co/OM6DJGFMrR reageer retweet
Molotov-Ribbentrop.
deze is al een tijd in omloop mbt de opsplitsing van idlib

turks/russisch/regime
DJs6EIrWAAEueC3.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 12:11:16 #28
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174252466
Geloof daar nog steeds weinig van, Aleppo is dan veel te exposed bijvoorbeeld
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174252528
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 12:11 schreef Szura het volgende:
Geloof daar nog steeds weinig van, Aleppo is dan veel te exposed bijvoorbeeld
je moet het ook zien als een levenddocument een tijdelijke overeenkomst net als wat ze in astana afspreken om vervolgens weer elders andere deals te maken als het ze beter uitkomt.

doen de russen aan de lopende band met hun "deconfliction" zones

hier heeft erdo het zelfs over april 2018 over deze overeenkomst. of het waar is of voor interne consumptie om de bevolking duidelijk te maken dat het "tijdelijk" is, weet ik niet uiteraard. uiteraard ligt dit weer net als ES, gevoelig in turkije en staan weinig mensen te springen om deze operatie

Mmy7374Mmy twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 12:12:02 Biraz abart?yormuyuz bu Idlib meselesini?herkesin gŲrevi belirlenmis orda?#IdlibKalkan? #F?ratKalkan?Erdogan'da... https://t.co/MauSCjR7L5 reageer retweet


[ Bericht 50% gewijzigd door Slayage op 07-10-2017 12:28:43 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174252770
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 12:36:01 #31
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174252793
‘We zullen geen terreurgebied aan onze grens toestaan’!!1!1!!1 Man, sultan, je deed de afgelopen jaren niets anders en bevoorraadde de hele zooi zelfs :'). Gezwel.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174254935
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 12:11 schreef Szura het volgende:
Geloof daar nog steeds weinig van, Aleppo is dan veel te exposed bijvoorbeeld
Ik geloof ook niet dat SAA plaatsen als Kafr Zita aan de Turken laat...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174269791
fake news?

badly_xeroxed twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 20:18:29 El-Dorar al-Shamia map showing objectives of the Turkish intervention in purple https://t.co/L8C8nOCuqZ reageer retweet
DLjgk6QWsAA83EF.jpg

turkse minister van buitenlandse zaken kennelijk gebeld met amerikaanse minister van buitenlandse zaken. als de bovenstaande map echt is zullen de amerikanen not amused zijn uiteraard en was dit gesprek waarschijnlijk ter info en schade beperking vanuit de turken

god help us all :P

yenisafak twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 21:50:48 Dışişleri Bakanı «avuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Tillerson ile telefonda gŲrŁştŁhttps://t.co/WMKQxSK4lP https://t.co/gUYXiJhfD8 reageer retweet
turken weer met nusra in zee? :P

Dalatrm twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 21:52:22 Rumours of #HTS deal with #TSK, intervention starts 2morrow, contacts points with #YPG #Afreen surrendered without fight. No #FSA involved reageer retweet
notvladedivac twitterde op zondag 08-10-2017 om 02:02:10 TŁrkmen journalist HŁseyin Bozan reporting that news of a Turkey-HTS deal is false. #idlib https://t.co/DX69gCEg2s reageer retweet


[ Bericht 16% gewijzigd door Slayage op 08-10-2017 08:24:01 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174277612
hoewel er wel wat schermutselingen geweest zijn kennelijk kunnen we wel aannemen dat er een deal is tussen de turken en nusra

IbnNabih1 twitterde op zondag 08-10-2017 om 10:22:39 ex-Ahrar leader:"They (HTS) fought Ahrar & others claiming they feared they'd invite "secular" Turkey, after 2 months they did just that!" https://t.co/hiZpc617EX reageer retweet
IbnNabih1 twitterde op zondag 08-10-2017 om 10:08:19 Zinki commander say Turkish forces have entered Idlib via Atmeh companied with HTS, to the designated points in Sam'aan Mt. and others. https://t.co/bqdOYfoYue reageer retweet
tweet reeks van lister

Charles_Lister twitterde op zondag 08-10-2017 om 10:07:42 #pt: #Jolani/#HTS reportedly achieved a non-aggression pact with #Turkey, allowing TSK & FSA entrance to #Idlib & access to specified areas. reageer retweet


[ Bericht 21% gewijzigd door Slayage op 08-10-2017 13:48:08 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174296093
Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 08:28:52 After concluding a non-aggression pact w. #Turkey spanning area between Atmeh-Darat Izza-Anadan, #HTS now shoring up control in areas south. reageer retweet
Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 08:31:35 #pt: #HTS’s reported assumption of control in Armanaz today, is part of an HTS effort to establish a defensive line south of #Turkey's zone. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 9 oktober 2017 @ 11:55:43 #36
38496 Perrin
Sapere aude
pi_174297518
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_174297554
selingirit twitterde op maandag 09-10-2017 om 11:07:09 #BREAKING Turkish army says ground forces crossed into Syria to establish observation points around #Idlib reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174298982
hoe de neuk komt isis daar in hama? is het een vergelijkbare actie als in qarayatayn door vermoedelijk sleeper cells of zijn ze geassisteerd door het regime?

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 09-10-2017 om 12:46:31 NE. #Hama: #ISIS attacked #HTS positions in Rahjan area w/ 25+ vehicles incl. tanks. Clashes ongoing & Rebel reinforcements heading to area https://t.co/hiZ6CN4YEQ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 9 oktober 2017 @ 13:41:41 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174299898
Uit Oost-Hama gesneakt?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174300499
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 13:41 schreef Szura het volgende:
Uit Oost-Hama gesneakt?
"sneaken" door de linies van het regime heen :P schijnt een afstand van 30 kilometer te zijn

daarnaast word je afgeknepen door het regime en je valt posities van mensen die ook afgeknepen worden door het regime. bloody briljant! maar niks nieuws in de isis filosofie waarin iedereen die niet baqiya roept vijand is. en ook niks nieuws voor het regime dat graag intra oppositie strijd graag faciliteert.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 9 oktober 2017 @ 17:31:21 #41
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174305528
quote:
10s.gif Op maandag 9 oktober 2017 14:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

"sneaken" door de linies van het regime heen :P schijnt een afstand van 30 kilometer te zijn

daarnaast word je afgeknepen door het regime en je valt posities van mensen die ook afgeknepen worden door het regime. bloody briljant! maar niks nieuws in de isis filosofie waarin iedereen die niet baqiya roept vijand is. en ook niks nieuws voor het regime dat graag intra oppositie strijd graag faciliteert.
Mwaah, door dat woestijngebied daar kan je wel komen. Nogal riskant, maar het alternatief is dat je wordt afgeslacht. Het regime kan nooit al die punten bewaken he. Maar goed, het kan zijn dat die laatste gasten ff een carte blanche hebben gehad om HTS dwars te zitten...
pi_174317313
we hebben weer een "officiele" al qaida afdeling in syrie :')

Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 16:20:23 Core AQ revealing themselves in #Idlib…- New group, "Ansar al-Furqan” emerges & declares war on #Turkey & FSA. https://t.co/XczlPaMosq reageer retweet
Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 22:10:38 99% confirmed from multiple sources: “Ansar al-Furqan” is blessed by #Zawahiri & leadership is headed by AQ vetsfrom Af-Pak + Abu Julaybib.https://t.co/KGSJ4RsaHy reageer retweet
Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 22:27:23 #pt: AQ’s anger at #HTS/#Jolani is common knowledge, as is its plans for a new AQ #Syria group.See this from May:… https://t.co/jBRGYxIK1o reageer retweet
HET einde is nabij _O-

Vrouwen van het kalifaat, neem uw wapens op. Voor het eerst roept Islamitische Staat diens vrouwelijke aanhangers op mee te strijden aan het front. Een logische stap, zeggen experts.

[ Bericht 5% gewijzigd door Slayage op 10-10-2017 01:01:58 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174317959
Nu Turkije veel grond in bezit heeft en meer grond gaat veroveren in Syrie
Hoe gaat het dan verder?
Neem aan dat Assad aftreed en Turkije een grote lepel in de pap heeft wat betreft besprekingen voor een nieuwe regering?

Hoop dat Turkije de gebieden niet zomaar vrij geeft aan het regime, dat zou verraad zijn richting de T FSA
pi_174318020
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 03:35 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

Neem aan dat Assad aftreed
:')
pi_174318027
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 03:57 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

:')
Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
pi_174318246
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
Welnee, rusland beschermt zijn belangen, net als wij doen
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 07:19:35 #47
38496 Perrin
Sapere aude
pi_174318261
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog..
Omdat het best een prestatie is je land te verdedigen tegen een grote bende moordlustige gekkies.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 07:33:08 #48
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174318357
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
Wat denk je van Turkije dat jihadisten met wapens en al steunt? :'). Of Koerden/Gulen-aanhangers kapot schiet of opsluit? Zal wel allemaal op een bepaalde manier geoorloofd zijn zeker he...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 08:14:56 #49
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174318630
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
En het Erdogan regime dan?
pi_174318649
Dusss, Turkije is op militaire verkenningstocht in syrie?
pi_174318858
Ah, weer een nieuwe Turkije troll in dit topic.
pi_174321149
twee ruskis dood.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174321539
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 03:35 schreef Fenerbahce1993 het volgende:
Nu Turkije veel grond in bezit heeft en meer grond gaat veroveren in Syrie
Hoe gaat het dan verder?
Neem aan dat Assad aftreed en Turkije een grote lepel in de pap heeft wat betreft besprekingen voor een nieuwe regering?

Hoop dat Turkije de gebieden niet zomaar vrij geeft aan het regime, dat zou verraad zijn richting de T FSA
ter info:

toen de turken en russen hun rapprochement startten zei yildirim zelf dat nu de banden met de russen waren aangehaald ook de banden met het syrische regime aangehaald zouden worden. toen hij daar kritische vragen over kreeg, moest hij zijn woorden bijstellen en er aan toevoegen dat hij het niet had over assad. dit uiteraard omdat het politiek gevoelig ligt in turkije om de banden met het gezicht van het tirannieke regime aan te halen. maar het is wel een teken aan de wand deze woorden. turkije lijkt te kiezen voor het mindere kwaad in syrie en dat is versterking van het baath regime waarvan assad dus het gezicht is, dus tegen isis tegen nusra tegen het amerikaanse project genaamd het SDF. of assad op de lange termijn het gezicht van baath zal blijven zou moeten blijken, maar op de korte termijn heeft het regime zijn gezicht nog nodig om achter te scharen in tijden van oorlog. en die gebieden om al bab en straks mogelijk in idlib gaan op termijn allemaal weer terug naar het regime, haal geen illusies in je hoofd ;)
daarnaast is het grootste verraad tegenover het "FSA" gepleegd door obama met zijn rode lijn dat geen rode lijn maar blof bleek, vanaf dat moment werd het regime sterker de opstandelingen zwakker. de opstandelingen hebben feitelijk al gefaald, hun zaak is op sterven na dood. de turken proberen te redden wat er te redden valt en dat is mager.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174321668
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
heersers blijven juist zitten wanneer ze moorpartijen aanrichten of ze worden heersers wanneer ze moordpartijen aanrichten.

*O* bijna 8 jaar oorlog alweer in syrie, in irak eigenlijk al 14 jaar oorlog *O*

12115762_10153688983320680_5789953634487581417_n.jpg?oh=9fc130226a545579fa3ee440b3518fb3&oe=5A880203
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174321775
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 13:17:12 #56
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174323471
Nog steeds :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174323569
1-2 ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 13:36:38 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174323889
Meh balen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174324102
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 13:36 schreef Szura het volgende:
Meh balen
de voetballers hebben een mooi stukje geschiedenis geschreven parallel aan het vreselijke conflict
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 14:19:42 #60
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174324713
Jammer dat Iran ze niet liet winnen in de laatste poulewedstrijd, dan waren ze wel gekwalificeerd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 14:31:09 #61
38496 Perrin
Sapere aude
pi_174324928
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 14:19 schreef Szura het volgende:
Jammer dat Iran ze niet liet winnen in de laatste poulewedstrijd, dan waren ze wel gekwalificeerd
Iran helpt ze al genoeg :{
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_174325322
ik denk dat dit de voornaamste reden is waarom de turken graag een "buffer zone" zien in idlib, 3 miljoen vluchtelingen in turkije vinden ze zat en nog eens een miljoen erbij wat een all out assadistische aanval zou kunnen veroorzaken hebben ze geen zin in.

aawsat_eng twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 11:07:12 #Breaking| #Turkish PM #Yildirim says aim of activities in #Syria's #Idlib is to prevent migration wave into Turkey reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 14:57:36 #63
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174325385
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 14:31 schreef Perrin het volgende:

[..]

Iran helpt ze al genoeg :{
Dan had dat er ook nog wel bij gekund :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174325863
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 14:55 schreef Slayage het volgende:
ik denk dat dit de voornaamste reden is waarom de turken graag een "buffer zone" zien in idlib, 3 miljoen vluchtelingen in turkije vinden ze zat en nog eens een miljoen erbij wat een all out assadistische aanval zou kunnen veroorzaken hebben ze geen zin in.

aawsat_eng twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 11:07:12 #Breaking| #Turkish PM #Yildirim says aim of activities in #Syria's #Idlib is to prevent migration wave into Turkey reageer retweet
Om Turkije stabiel te houden is een bufferzone broodnodig.
Vluchtelingen in Turkije zullen nooit terug keren naar Assad gebied misschien wel naar zo'n buffer
pi_174326120
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 15:18 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Om Turkije stabiel te houden is een bufferzone broodnodig.
Vluchtelingen in Turkije zullen nooit terug keren naar Assad gebied misschien wel naar zo'n buffer
die buffer zones hadden jaren terug moeten komen, echter had de internationale gemeenschap er geen trek in om het af te dwingen.

als het regime zich niet hervormt zullen velen het niet aandurven idd, daarnaast heeft recentelijk nog de oh zo populaire syrische commandant zahreddin de vluchtelingen gewaarschuwd dat ze vooral niet moeten terugkeren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174330067
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 14:55 schreef Slayage het volgende:
ik denk dat dit de voornaamste reden is waarom de turken graag een "buffer zone" zien in idlib, 3 miljoen vluchtelingen in turkije vinden ze zat en nog eens een miljoen erbij wat een all out assadistische aanval zou kunnen veroorzaken hebben ze geen zin in.

aawsat_eng twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 11:07:12 #Breaking| #Turkish PM #Yildirim says aim of activities in #Syria's #Idlib is to prevent migration wave into Turkey reageer retweet
Moet je vooral willen gaan knokken in Afrin... Hoeveel vluchtelingen hebben zij opgenomen? Ook een hoop volgens mij.
pi_174331154
quote:
15s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 18:44 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Moet je vooral willen gaan knokken in Afrin... Hoeveel vluchtelingen hebben zij opgenomen? Ook een hoop volgens mij.
deze turkse move heeft momenteel ook niet direct te maken met afrin. zolang isis niet opgedoekt is zal het politiek visavis de amerikanen te gevoelig liggen om in afrin of elders in sdf gebied iets te willen

Charles_Lister twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 17:45:18 #Syria's opposition Interim Government just acquired full administrative control of #Kilis border crossing with #Turkey. I'm told that = $3-5million/month income. Plans for #Jarablus & Al-Rai now underway. https://t.co/jvm7yzXhxd reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 19:31:47 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174331349
Ach Erdolfje is het speelveld richting de Amerikanen al aan het creŽren, de laatste week.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174331372
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:31 schreef Szura het volgende:
Ach Erdolfje is het speelveld richting de Amerikanen al aan het creŽren, de laatste week.
welke speelveld?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 19:37:35 #71
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174331511
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke speelveld?
Schijt aan ze hebben en gewoon Koerden in SyriŽ dwarszitten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174331777
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:37 schreef Szura het volgende:

[..]

Schijt aan ze hebben en gewoon Koerden in SyriŽ dwarszitten
ach turken zijn bekend om vrij snel terug te krabbelen met van alles dus hoe dat uiteindelijk zal gaan uitpakken met de amerikanen weet ik niet, vooral die visum kwestie is een merkwaardige move van de amerikanen, de turken pakken een turkse national op (terecht of niet weet ik niet), worden opeens alle visa aanvragen in turkije niet meer behandeld, omdat de veiligheid van hun medewerkers niet gegarandeerd zou zijn, dit zou impliceren dat alle turkse medewerkers van de amerikaanse consulaten immuniteit zouden hebben

daarnaast worden de koerden in syrie nauwelijks dwarsgezeten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174331973
dit soort fotos :')

Antikaratel twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 19:04:25 @IvanSidorenko1 His enemies run away when they hear that Tiger is coming to their front. They know they're fucked, literally. Smart man. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 19:55:05 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174332020
ISIS wordt helemaal kapot gemaakt door een homoseksuele militair, mooi toch. :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174332153
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:55 schreef Szura het volgende:
ISIS wordt helemaal kapot gemaakt door een homoseksuele militair, mooi toch. :P
ik vraag me af hoe er naar gay zijn werd gekeken in syrie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174332478
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:31 schreef Szura het volgende:
Ach Erdolfje is het speelveld richting de Amerikanen al aan het creŽren, de laatste week.
overigens is de volgende hashtag trending atm in TR :')

https://twitter.com/hashtag/WeAreErdogan?src=tren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174333630
Het lijkt wel alsof Suheil al-Hassan altijd schandknapen bij zich heeft. Die man lijkt me een verkapte homoseksueel in de orde van Alexander de Grote.

https://twitter.com/IvanSidorenko1/status/917730019182604288
pi_174333959
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

overigens is de volgende hashtag trending atm in TR :')

https://twitter.com/hashtag/WeAreErdogan?src=tren
Staan wel pareltjes tussen, het lijkt geen parodie te zijn.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 20:50:09 #79
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174334060
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

overigens is de volgende hashtag trending atm in TR :')

https://twitter.com/hashtag/WeAreErdogan?src=tren
Ah, nu is Twitter ineens niet geblokkeerd? :')
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174334283
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

overigens is de volgende hashtag trending atm in TR :')

https://twitter.com/hashtag/WeAreErdogan?src=tren
Georganiseerde AKP-jeugd

Luister vanaf 4:20
pi_174334344
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:48 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Staan wel pareltjes tussen, het lijkt geen parodie te zijn.
lol, erdogoons

fatihtezcan twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 20:21:14 ERDOGAN IS A MAN Who does not abuse oppressed people but stands up against global powers by being backed by opresse… https://t.co/D4qnmIVnN7 reageer retweet
ZUBEYDEKOSKER twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 20:40:27 #WeAreErdoganHe’s the most loved leader who cares for all people if need help from Syria, to Iraq, to Afghanistan, to Palestine,to Myanmar! reageer retweet
DzGn67 twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 20:30:12 We are OTTOMANS and we meaning to change this world again !#WeAreErdogan https://t.co/MX0A8ZOK0z reageer retweet
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_174334493
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Georganiseerde AKP-jeugd

Luister vanaf 4:20
ja dat geloof ik wel
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174334747
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja dat geloof ik wel
De generaal achterin zit um helemaal kapot te zweten, verkapte couppleger?
pi_174334793
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 21:03 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De generaal achterin zit um helemaal kapot te zweten, verkapte couppleger?
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174335128
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:50 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Ah, nu is Twitter ineens niet geblokkeerd? :')
twitter blokkeren hoeft niet meer aangezien niemand meer iets kwaads durft te zeggen over erdo :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174336483
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_174341847
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 21:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

twitter blokkeren hoeft niet meer aangezien niemand meer iets kwaads durft te zeggen over erdo :P
Turkije is gewoon een democratie, kritiek hebben op een regering of iets is niet verboden, geen idee waarom je meedoet aan deze geruchten.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 07:47:18 #89
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174342890
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 02:18 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Turkije is gewoon een democratie, kritiek hebben op een regering of iets is niet verboden, geen idee waarom je meedoet aan deze geruchten.
Aaah, een expert die in Nederland woont, alleen via de schotel door de overheid goedgekeurd staatsnieuws kijkt en af en toe in de zomer naar Turkije gaat :')
  woensdag 11 oktober 2017 @ 08:20:16 #90
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174343080
Haha ja vraag maar aan al die mensen die tweetjes over Erdolf plaatsten of met spandoeken in een stadion zaten of kritiek verboden is. Of gewoon hun werk deden namens Amnesty bijvoorbeeld. Of demonstreerden. Of satire bedreven duizenden kilometers verderop in Duitsland ofzo. Ja je kan vrijelijk alles roepen en doen in dat Turkije _O_.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 09:58:53 #91
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174344318
quote:
1s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 08:20 schreef Szura het volgende:
Haha ja vraag maar aan al die mensen die tweetjes over Erdolf plaatsten of met spandoeken in een stadion zaten of kritiek verboden is. Of gewoon hun werk deden namens Amnesty bijvoorbeeld. Of demonstreerden. Of satire bedreven duizenden kilometers verderop in Duitsland ofzo. Ja je kan vrijelijk alles roepen en doen in dat Turkije _O_.
Zelfs Koerdische demonstranten in Amerika zijn niet veilig...
pi_174344573
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 02:18 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

Turkije is gewoon een democratie, kritiek hebben op een regering of iets is niet verboden, geen idee waarom je meedoet aan deze geruchten.
turkije is altijd een quasi democratie en een quasi rechtstaat geweest. er is weinig veranderd door de decennia heen.
sinds de noodtoestand na de coup is het er niet beter op geworden.

door de anti terreur wetten die zo breed geinterpretteerd kunnen worden dat mensen kunnen worden opgepakt voor terreur verheerlijking door simpelweg een tweet.

niks geruchten dus, de realiteit aanschouwen en benoemen voor wat het is kan confronterend zijn voor iedereen, neemt niet weg wat we de realiteit dienen te erkennen om onze voordeel eruit te halen.

maar laten we het vooral on topic houden het onderwerp turkije trekt veel trol gedrag aan, zoals je hebt gezien ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174344617
weer een aanval op de syrische media in istanbul :{

Charles_Lister twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 21:54:55 Thoughts with #Syria filmmaker @MuhammadBayazid, who was stabbed by unknown assailants in #Istanbul today - now in #Istanbul today - now in hospital. https://t.co/zglAeVeWGa reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174348451
quote:
The House of Saud bows to the House of Putin

What a difference a year – an eternity in geopolitics – makes. No one could see this coming; the ideological matrix of all strands of Salafi-jihadi terror – which Russia fights no holds barred, from ISIS/Daesh to the Caucasus Emirate – beating a path to the Kremlin and about to embrace Russia as a strategic ally.

The House of Saud was horrified by Russia’s successful campaign to prevent regime change in Syria. Moscow was solidifying its alliance with Tehran. Hawks in the Obama administration were imposing on Saudi Arabia a strategy of keeping oil prices down to hurt the Russian economy.

Now, losing all its battles from Syria to Yemen, losing regional influence to both Iran and Turkey, indebted, vulnerable and paranoid, the House of Saud has also to confront the ghost of a possible coup in Riyadh against Crown Prince Mohammad bin Salman, a.k.a. MBS, as Asia Times reported. Under so much pressure, who’re you gonna call?

The ultimate ghostbuster; Russian President Vladimir Putin.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_174350488
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 13:39 schreef Perrin het volgende:
What a difference a year – an eternity in geopolitics – makes. No one could see this coming; the ideological matrix of all strands of Salafi-jihadi terror – which Russia fights no holds barred, from ISIS/Daesh to the Caucasus Emirate – beating a path to the Kremlin and about to embrace Russia as a strategic ally.
Kunnen we straks dat fabeltje (dat Saoedi-ArabiŽ verantwoordelijk is voor salafi jihadi terroristen) ook weer in de prullenbak tieven wanneer hun geweld niet stopt ondanks Saoedi-vriendschap met Rusland.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_174352338
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 15:23 schreef alilami het volgende:

[..]

Kunnen we straks dat fabeltje (dat Saoedi-ArabiŽ verantwoordelijk is voor salafi jihadi terroristen) ook weer in de prullenbak tieven wanneer hun geweld niet stopt ondanks Saoedi-vriendschap met Rusland.
Fabeltje? Niggah please....
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174352431
quote:
10s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 16:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

Fabeltje? Niggah please....
Jazeker, het is een gevalletje de geest is uit de fles. Saoedi-ArabiŽ, Pakistan en VS kunnen dit niet meer terugdraaien.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_174352622
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 13:39 schreef Perrin het volgende:

[..]

De Russen blijven toch mooie kunstjes uitvoeren ondanks hun beperkte capaciteiten op economische vlak. De Saudis bang als ze zijn van Iran zetten hun geld niet alleen in op de VS maar ook in de steeds invloedrijkere Russen. Obama wilde graag een deal met Iran, heeft die gekregen, maar moet nu wel genoegen nemen met de uitval.

Brave New world.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174352633
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 16:49 schreef alilami het volgende:

[..]

Jazeker, het is een gevalletje de geest is uit de fles. Saoedi-ArabiŽ, Pakistan en VS kunnen dit niet meer terugdraaien.
Wat niet terugdraaien?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 17:12:58 #100
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174352940
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 15:23 schreef alilami het volgende:

[..]

Kunnen we straks dat fabeltje (dat Saoedi-ArabiŽ verantwoordelijk is voor salafi jihadi terroristen) ook weer in de prullenbak tieven wanneer hun geweld niet stopt ondanks Saoedi-vriendschap met Rusland.
Misschien kunnen ze het niet meer stoppen inmiddels, als ik iemand heb vermoord kan ik diegene ook niet meer tot leven wekken, maar zij hebben zeker e.e.a. in werking gezet!
pi_174352985
quote:
10s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 16:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wat niet terugdraaien?
Salafi jihadi terroristen met een remote control bedienen zodat ze alleen de juiste vijand (Sovjets) bestrijden. Inmiddels zijn ze een eigen leventje gaan leiden.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_174353462
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 17:15 schreef alilami het volgende:

[..]

Salafi jihadi terroristen met een remote control bedienen zodat ze alleen de juiste vijand (Sovjets) bestrijden. Inmiddels zijn ze een eigen leventje gaan leiden.
Ze hebben geen afstandsbediening. Salafi jihadis zijn een resultaat van hun beleid van steunen van de wahabis leer. Het is daarom niet verwonderlijk dat Isis in hun scholen gewoon dezelfde boeken gebruikten als de Saudis.

Je kan daarnaast de generaties die vergiftigd zijn Door de wahabi doctrine misschien niet meer terugdraaien, maar je kan er wel voor zorgen dat ze niet doorgaan met het vergiftigen van de moslim gemeenschappen over de hele wereld.
Echter ligt daar het probleem van de Saudi familie ze hebben een eeuw terug een pact gesloten met de wahabi vaandel dragers om zo hun politieke doelen visavis de Ottomanen te bereiken en tot op de dag van vandaag is die alliantie relevant. Ik geloof best dat velen in de Saudi familie inzien wat voor ellende deze doctrine de wereld heeft gebracht, namelijk de salafi jihadisten ideologie, waarvan ook zijzelf het slachtoffer van zijn. Maar ze kunnen niet zomaar een andere koers gaan varen zonder dat ze hun eigen geloofwaardigheid verliezen, de wahabis en Saudis zijn interlinked. Daarom zal het langzaam en pijnlijk gaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 17:37:35 #103
38496 Perrin
Sapere aude
pi_174353514
quote:
10s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 17:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

Daarom zal het langzaam en pijnlijk gaan.
Of ze worden eventueel zelf een keer omver geworpen.. Wie speelt met vuur...
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 18:13:25 #104
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174354467
Mayadin

DL3OGUlWAAIqgbO?format=jpg&name=large

Jordaanse grens

DL3BQNTWAAEabit?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174356259
Goede gains.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174360810
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 17:37 schreef Perrin het volgende:

[..]

Of ze worden eventueel zelf een keer omver geworpen.. Wie speelt met vuur...
Door wie zouden ze omver geworpen moeten worden?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 22:29:14 #107
38496 Perrin
Sapere aude
pi_174362197
quote:
10s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 21:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

Door wie zouden ze omver geworpen moeten worden?
Interne revolutie, zodra het economisch slechter gaat, bijv.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 22:56:55 #108
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174362916
quote:
10s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 21:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

Door wie zouden ze omver geworpen moeten worden?
Hun eigen bevolking. Het recept voor interne conflicten is een kansloze generatie van jonge, gefrustreerde mannen in overvloed.

Overbevolking door snelle bevolkingsexplosie (scheve demografie): check
Verstikkende overheid: check
Verminderde rijkdom (gaat alleen maar toenemen): check
Grote Sjiitische minderheid: check

Waarom denk je dat de Saudische overheid zoveel geld investeert in het leger, naast dat ze bang zijn voor Iran?

Daarnaast hebben ze ook nog een inherente zwakheid, namelijk dat het principe van een koningshuis niet echt Islamitisch is. Ook dat kan bij groeiende onvrede een rol gaan spelen (het gevoel dat zij niet eens rechtmatige heersers zijn).
pi_174365318
Wat is er eigenlijk gebeurd met die 48 uur waarin Raqqa veroverd zou worden, gokje, een week of 2 geleden?
pi_174365433
Voor een flinke rebellie heb je een zeker initiatief nodig terwijl de gemiddelde Saoedi volgens de mensen die er geweest zijn juist uitblinken qua passiviteit.
Alhoewel dat wellicht wel gaat veranderen als de subsidies opdrogen.
Duitsland kan best een paar miljoen Saoedi opnemen, zij hebben die mensen eigenlijk ook nodig.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 02:32:42 #111
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174365523
quote:
10s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 01:35 schreef no1uknow het volgende:
Wat is er eigenlijk gebeurd met die 48 uur waarin Raqqa veroverd zou worden, gokje, een week of 2 geleden?
Zijn nu geruchten over een deal dat ISIS gaat evacueren. Daar gaan we die hypocriet van een McGurk of de Iraakse regering dit keer natuurlijk niet over horen. Ook zullen de Amerikanen dit keer vast niet dreigen het konvooi te bombarderen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174368545
quote:
1s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 22:29 schreef Perrin het volgende:

[..]

Interne revolutie, zodra het economisch slechter gaat, bijv.
quote:
1s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 22:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hun eigen bevolking. Het recept voor interne conflicten is een kansloze generatie van jonge, gefrustreerde mannen in overvloed.

Overbevolking door snelle bevolkingsexplosie (scheve demografie): check
Verstikkende overheid: check
Verminderde rijkdom (gaat alleen maar toenemen): check
Grote Sjiitische minderheid: check

Waarom denk je dat de Saudische overheid zoveel geld investeert in het leger, naast dat ze bang zijn voor Iran?

Daarnaast hebben ze ook nog een inherente zwakheid, namelijk dat het principe van een koningshuis niet echt Islamitisch is. Ook dat kan bij groeiende onvrede een rol gaan spelen (het gevoel dat zij niet eens rechtmatige heersers zijn).
ik ben bang dat als ze door de bevolking omver worden geworden dat het alternatief niet minder wahabitisch zal zijn. de bevolking van de regio staat ondertussen al eeuwen onder wahabitische invloeden en dat is sinds de stichting van de staat saudi arabia alleen maar groter geworden. ik ben geen kenner van het land maar ik kan heel goed voorstellen dat zij denken dat "hun islam", "de ware islam" is, zoals heel veel mensen denken dat zij het centrum zijn van de wereld en dat heel veel culturen denken dat hun cultuur het centrum is van de wereld, zo zal er in tijden van crisis meer gegrepen worden naar kernwaarden van mensen en het wahabisme dicteert nu eenmaal die kernwaarde van de saudis. uiteraard zullen ze dat nooit zo zeggen, omdat ze het niet zo zien, zij zullen zeggen, onze kernwaarden zijn "islamitisch".

ik ben iig niet hoopvol.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174368684
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 02:01 schreef WammesWaggel het volgende:
Voor een flinke rebellie heb je een zeker initiatief nodig terwijl de gemiddelde Saoedi volgens de mensen die er geweest zijn juist uitblinken qua passiviteit.
Alhoewel dat wellicht wel gaat veranderen als de subsidies opdrogen.
Duitsland kan best een paar miljoen Saoedi opnemen, zij hebben die mensen eigenlijk ook nodig.
ik heb principieel geen problemen met migratie uit arabische landen (of wat voor immigratie dan ook als het europa dient) rondom de middellandse zee, maar ik trek wel een principiŽle grens bij de door het wahabisme doordrenkte golf arabieren.

ik erger me al groen en geel aan die salafi mocros die zich laten beinvloeden door de saudis. op nog meer saudi invloeden sta ik niet te wachten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174368726
ondertussen aan de andere kant vand e grens

OIRSpox twitterde op donderdag 12-10-2017 om 06:30:14 Iraqi Security Forces head west to crush final #ISIS holdouts in Iraq. @CJTFOIR supports with intel, strikes, and advisers https://t.co/owuGWimKny reageer retweet
kut israelisch! :(

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 12-10-2017 om 11:56:58 W. #Hama: damage assessment after #Israel|i airstrikes (7th September) on Scientific Research Base near #Masyaf.... https://t.co/AaMb1TTC8y reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 12-10-2017 om 12:00:48 #Pt. More detailed images showing main buildings in center of the Scientific Base destroyed by #Israel|i airstrikes... https://t.co/NhI6t94DXz reageer retweet


[ Bericht 27% gewijzigd door Slayage op 12-10-2017 12:43:40 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174380558
turkse annexatie van syrisch gebied gevorderde versie, jarablus

turkse annexatie van syrische gebied beginnende versie idlib

Ahmet_TR08 twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:06:13 PKK Medyası Olan ANHA Kuzey #İdlib Derat Izza «evresinde TŁrk AraÁlarını Paylaştı. https://t.co/sDJuqHTTHh reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174387212
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 12-10-2017 om 22:24:42 #Pt. After recognition work past days a large #TSK convoy with armours entered #Syria near Kafr Lusin (where the wa… https://t.co/J7PjyIsyRh reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 23:16:28 #118
38496 Perrin
Sapere aude
pi_174388196
quote:
10s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 22:38 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 12-10-2017 om 22:24:42 #Pt. After recognition work past days a large #TSK convoy with armours entered #Syria near Kafr Lusin (where the wa… https://t.co/J7PjyIsyRh reageer retweet
reconnaissance :?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_174388391
quote:
8s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 19:36 schreef Slayage het volgende:
turkse annexatie van syrisch gebied gevorderde versie, jarablus

turkse annexatie van syrische gebied beginnende versie idlib

Ahmet_TR08 twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:06:13 PKK Medyası Olan ANHA Kuzey #İdlib Derat Izza «evresinde TŁrk AraÁlarını Paylaştı. https://t.co/sDJuqHTTHh reageer retweet
Denk je echt dat turkije's uiteindelijke doel syrie annexeren is?
pi_174392527
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 23:26 schreef _--_ het volgende:

[..]

Denk je echt dat turkije's uiteindelijke doel syrie annexeren is?
nee totaal niet. de turken zaten niet te wachten op dit conflict, toen het eenmaal onomkeerbaar was hebben ze een keuze gemaakt om all in tegen het regime te gaan op de american bandwagon, toen de amerikanen vervolgens de opstandelingen lieten stikken (letterlijk), kwamen de turken voor een voldongen feit, dat het regime nergens heen zou gaan. nu proberen de turken te redden wat er te redden valt en willen ze het liefst dit hoofdstuk zo snel mogelijk afsluiten en terug gaan naar business as usual. alleen gaat dat uiteraard niet zo makkelijk, maar het zal moeten starten met deescalatie gevolgd door verzoening in welke vorm dan ook.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174392534
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 23:16 schreef Perrin het volgende:

[..]

reconnaissance :?
denk het ook idd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174392656
de ene oorlog is nog niet afgerond gaan we starten aan de volgende...

hasd shabi en iraakse troepen on the move richting kirkuk

SonKaleTurkiye2 twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 08:28:43 🔴#SondakikaIrak ordusu (HaÁdi Şabi) birlikleri peşmergeye ait olan bir kontrol noktasına konuşlandılarPeşmergeye… https://t.co/cTV93xbOkP reageer retweet
peshmerge treffen voorbereidingen bij kirkuk

SonKaleTurkiye2 twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 10:04:23 🔴#SondakikaPeşmerge kerkŁke asker yığmaya devam ediyor.BŲlgede tansiyon Áok yŁksek.KerkŁk belirli noktalarına pe… https://t.co/vecVje6OD1 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174392683
ik heb verschillende turkse voertuigen gezien van pantsers, mlrs tot artillerie stukken, maar opvallend genoeg geen tanks.

milliyet twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 09:29:49 TŁrk Silahlı Kuvvetleri #İdlib gŲrŁntŁlerini paylaştı! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷https://t.co/rGQh1qRjui https://t.co/fMmOkbQuTL reageer retweet
DMAEEfVWkAA5Nhu.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174393706
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 10:14 schreef Slayage het volgende:
ik heb verschillende turkse voertuigen gezien van pantsers, mlrs tot artillerie stukken, maar opvallend genoeg geen tanks.

milliyet twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 09:29:49 TŁrk Silahlı Kuvvetleri #İdlib gŲrŁntŁlerini paylaştı! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷https://t.co/rGQh1qRjui https://t.co/fMmOkbQuTL reageer retweet
[ afbeelding ]
Buiten het beeld?
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_174393991
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 11:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Buiten het beeld?
perhaps, if so, why?

ook deze dingen die voor oa surveillance worden gebruikt mis ik vooralsnog, de akrep

tsknin-ucan-kalelerine-yeni-gorev-59b7e1d9368c8.jpg

overigens als ik kijk waar ze zich als eerst stationeren dit tegen afrin aan is dus tegenover de sdf linies.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174394810
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 11:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

perhaps, if so, why?

ook deze dingen die voor oa surveillance worden gebruikt mis ik vooralsnog, de akrep

[ afbeelding ]

overigens als ik kijk waar ze zich als eerst stationeren dit tegen afrin aan is dus tegenover de sdf linies.
Ook je vijand ziet die beelden.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_174398248
Beetje op het topic, Binkov heeft weer een analyse gemaakt.


pi_174398392
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 16:05 schreef WammesWaggel het volgende:
Beetje op het topic, Binkov heeft weer een analyse gemaakt.

Ze moeten vooral geen ruzie zoeken met elkaar dus.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174399062
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 12:41 schreef HSG het volgende:

[..]

Ook je vijand ziet die beelden.
das ook de bedoeling denk ik. ik vermoed dat het eerder defensieve posities zijn. om ervoor te zorgen dat de ypg geen gekke dingen in hun hoofd haalt wanneer het begint te rommelen in idlib.

DMBdwnHWAAAbrvY.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174400776
Ultimatum voor de Koerden van de Iraakse regering:
RudawEnglish twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 18:39:17 Update: Demands from Abadi and the Hashd give PUK until Sunday 2am to hand over airport, oil fields, K1 military base, ISIS militants reageer retweet
Het Iraakse leger verdween toen ISIS "boe!" riep dus hopelijk kunnen de koerden gemakkelijk hun vrijheid winnen.

Het eerste ultimatum veegden de koerden hun reet mee af
MarQs__ twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 18:44:49 BREAKING: Kurds refuse to hand over #Kirkuk to Iraqi forces after 48h ultimatum from #Baghdad https://t.co/EqYyinqWtF reageer retweet

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_174400838
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 18:46 schreef Nintex het volgende:
Ultimatum voor de Koerden van de Iraakse regering:
RudawEnglish twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 18:39:17 Update: Demands from Abadi and the Hashd give PUK until Sunday 2am to hand over airport, oil fields, K1 military base, ISIS militants reageer retweet
Het Iraakse leger verdween toen ISIS "boe!" riep dus hopelijk kunnen de koerden gemakkelijk hun vrijheid winnen.
De Peshmerga verdween anders ook toen IS aanviel. De enigen die standbeelden waren de sjiitische milities.
pi_174400946
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 18:49 schreef Stabiel het volgende:

[..]

De Peshmerga verdween anders ook toen IS aanviel. De enigen die standbeelden waren de sjiitische milities.
of was het toch de amerikaanse bommenregen waardoor bagdad veilig bleef?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174400958
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 18:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

of was het toch de amerikaanse bommenregen waardoor bagdad veilig bleef?
Uuh, nee.
pi_174400975
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 18:54 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Uuh, nee.
zonder amerikanen hadden de sjia milities de klus wel geklaard?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174401091
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 18:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

zonder amerikanen hadden de sjia milities de klus wel geklaard?
Het waren niet Amerikaanse bommen die IS stopte nabij Baghdad maar de sjiitische milities. Vergeet niet dat de Amerikanen destijds weigerden om luchtsteun te verlenen, vanwege Maliki, en dat IS toen al werd tegengehouden in Samarra, Amerli en Jurf al-Sakhar.

https://www.theguardian.c(...)from-insurgents-isis
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Liberation_of_Jurf_Al_Sakhar
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Amirli

Het was ook Iran die de Koerden hielp om IS tegen te houden @ Erbil en het grensgebied.
pi_174401133
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 19:00 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het waren niet Amerikaanse bommen die IS stopte nabij Baghdad maar de sjiitische milities. Vergeet niet dat de Amerikanen destijds weigerden om luchtsteun te verlenen, vanwege Maliki, en dat IS toen al werd tegengehouden in Tikrit, Amerli en Jurf al-Sakhar.

https://www.theguardian.c(...)from-insurgents-isis
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Liberation_of_Jurf_Al_Sakhar
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Amirli

Het was ook Iran die de Koerden hielp om IS tegen te houden @ Erbil en de grensgebied.
de amerikanen deden voor show hun ding? een beetje zoals wat de russen aangeven mbt de amerikaanse inzet in syrie tegen isis dus.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174401164
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 19:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

de amerikanen deden voor show hun ding? een beetje zoals wat de russen aangeven mbt de amerikaanse inzet in syrie tegen isis dus.
Waar heb je het allemaal over? Heb je uberhaupt het conflict gevolgd?
pi_174401259
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 19:04 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Waar heb je het allemaal over? Heb je uberhaupt het conflict gevolgd?
jij geeft geen antwoord op mijn vraag en doet alsof de amerikanen in irak geen ene fuck hebben gedaan en dat de sjia milities op hun eigen houtje het land hebben gered uit de klauwen van isis. en dan vraag je mij of ik het conflict heb gevolgd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174401450
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 19:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij geeft geen antwoord op mijn vraag en doet alsof de amerikanen in irak geen ene fuck hebben gedaan en dat de sjia milities op hun eigen houtje het land hebben gered uit de klauwen van isis. en dan vraag je mij of ik het conflict heb gevolgd.
Ben jij compleet achterlijk of niet? We hadden het over de verdediging van Baghdad in 2014 toen IS met een blitzkrieg bezig was.
pi_174410764
why not? case closed.

Brasco_Aad twitterde op zaterdag 14-10-2017 om 00:18:30 SOHR: The deal between the #US Government / @brett_mcgurk and #ISIS terrorists in #Raqqa has been finalized. https://t.co/X4pk7jHrUP reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 14 oktober 2017 @ 11:07:31 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174410962
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 10:50 schreef Slayage het volgende:
why not? case closed.

Brasco_Aad twitterde op zaterdag 14-10-2017 om 00:18:30 SOHR: The deal between the #US Government / @brett_mcgurk and #ISIS terrorists in #Raqqa has been finalized. https://t.co/X4pk7jHrUP reageer retweet
Ja maar dan wil ik die hypocrieten ook niet meer horen als andere groeperingen een aftochtdeal fixen met ISIS.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174411074
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 11:07 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja maar dan wil ik die hypocrieten ook niet meer horen als andere groeperingen een aftochtdeal fixen met ISIS.
eens.

case closed.

watanisy twitterde op zaterdag 14-10-2017 om 10:12:10 tiger forces captured al-mayadin https://t.co/o41QmVlIBO reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174411353
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 10:50 schreef Slayage het volgende:
why not? case closed.

Brasco_Aad twitterde op zaterdag 14-10-2017 om 00:18:30 SOHR: The deal between the #US Government / @brett_mcgurk and #ISIS terrorists in #Raqqa has been finalized. https://t.co/X4pk7jHrUP reageer retweet
Alleen de Syriers blijkbaar.

En hier wordt toch altijd gezegd dat SOHR maar iemand is die op een kamertje in Londen zit? 11.gif Nu opeens wel geloven wat die zegt.
  zaterdag 14 oktober 2017 @ 11:38:22 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174411457
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 11:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

eens.

case closed.

watanisy twitterde op zaterdag 14-10-2017 om 10:12:10 tiger forces captured al-mayadin https://t.co/o41QmVlIBO reageer retweet
:D Ineens nog eerder gepakt dan Raqqa.

Nu snel de Eufraat oversteken voor olie en gas (Omar fields).
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174411630
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 11:32 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Alleen de Syriers blijkbaar.

dat wordt niet benoemd in het artikel, alleen dat de fransen er niet blij mee zijn omdat er mensen tussen zitten die verantwoordelijk zijn voor de aanslagen in parijs
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174412248
laat de russen maar komen met uitspraken over hoe de VS samenwerken met isis :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174414039
Wat is er eigenlijk gebeurd met al die gekidnapte Yezidi vrouwen? Je zou denken dat ze gevonden zouden zijn nu Raqqa bijna gevallen is..
-
pi_174414933
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 14:08 schreef SteelDogg het volgende:
Wat is er eigenlijk gebeurd met al die gekidnapte Yezidi vrouwen? Je zou denken dat ze gevonden zouden zijn nu Raqqa bijna gevallen is..
net zoals alle burgers van raqqa, met een beetje mazzel heb je de belegering overleefd als je pech hebt heb je vrijheidsbommen van de coalitie gekopt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174414982
En dan fijn de nazaten van Mohammed en Naijib uit Molenbeek op de wereld kwakken, SyriŽ heeft nieuwe burgers nodig!
pi_174415045
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 15:04 schreef WammesWaggel het volgende:
En dan fijn de nazaten van Mohammed en Naijib uit Molenbeek op de wereld kwakken, SyriŽ heeft nieuwe burgers nodig!
nee man oorlog is goed om de overbevolking tegen te gaan, het gaat weinig zoden aan de dijk leggen als die fatimas nog meer kinderen eruit persen om de oorlogsslachtoffers te compenseren.

overigens schijnt dat in oorlogstijd mensen nog meer kinderen op de wereld kwakken omdat ze onbewust incalculeren dat de kans dat een kind omkomt hoger ligt dan gemiddeld is :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174415539
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 15:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

nee man oorlog is goed om de overbevolking tegen te gaan, het gaat weinig zoden aan de dijk leggen als die fatimas nog meer kinderen eruit persen om de oorlogsslachtoffers te compenseren.

overigens schijnt dat in oorlogstijd mensen nog meer kinderen op de wereld kwakken omdat ze onbewust incalculeren dat de kans dat een kind omkomt hoger ligt dan gemiddeld is :P
Volgens mij is dat eerder hier voorbij gekomen in deze reeks en bleek daaruit (in Nederland in ieder geval) dat er juist nŠ de oorlog meer kinderen geboren werden. Wat op zich ook logisch is, blij zijn etc en betere toekomst.
pi_174415747
Nederland ervaarde na de oorlog een geboortegolf, nu zijn Nederlandse luitjes over het algemeen wel verantwoordelijkere planners dan onze islamitische vrinden :P
pi_174417111
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 15:38 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Volgens mij is dat eerder hier voorbij gekomen in deze reeks en bleek daaruit (in Nederland in ieder geval) dat er juist nŠ de oorlog meer kinderen geboren werden. Wat op zich ook logisch is, blij zijn etc en betere toekomst.
de babyboom bedoel je, niet alleen in nederland overigens. de natuur weet zich op de een of manier te compenseren kennelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174417293
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 15:51 schreef WammesWaggel het volgende:
Nederland ervaarde na de oorlog een geboortegolf, nu zijn Nederlandse luitjes over het algemeen wel verantwoordelijkere planners dan onze islamitische vrinden :P
aantal kinderproductie heeft meer te maken met opleidingsniveau van vrouwen dan wel of geen islamitische achtergrond. zo loopt iran en turkije voorop in opleidingsniveau vrouwen in de islamitische wereld, maar ook daardoor een steeds ouder wordende demografie. logisch want de vrouw kan pas veel later beginnen met de productie.

waarom denk je dat erdo blijft herhalen dat vrouwen minimaal 4 kinderen moeten baren :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174425316
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 17:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

aantal kinderproductie heeft meer te maken met opleidingsniveau van vrouwen dan wel of geen islamitische achtergrond.
Daar geloof ik nooit zo in. Heeft meer te maken met hoeveel tijd je vrij hebt (en geld). Hoger opgeleiden werken vaker waardoor ze minder tijd hebben. Maar als je eenmaal zoveel geld hebt dan huur je gewoon een nanny in en kan je kinderen baren tot je neer valt. Weet niet of dit ook statistisch gestaafd is maar zo voelt het :+. /offtopic
  zondag 15 oktober 2017 @ 01:49:42 #156
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174425947
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 15 oktober 2017 @ 01:51:41 #157
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174425962
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 18:46 schreef Nintex het volgende:
Ultimatum voor de Koerden van de Iraakse regering:
RudawEnglish twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 18:39:17 Update: Demands from Abadi and the Hashd give PUK until Sunday 2am to hand over airport, oil fields, K1 military base, ISIS militants reageer retweet
Het Iraakse leger verdween toen ISIS "boe!" riep dus hopelijk kunnen de koerden gemakkelijk hun vrijheid winnen.

Het eerste ultimatum veegden de koerden hun reet mee af
MarQs__ twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 18:44:49 BREAKING: Kurds refuse to hand over #Kirkuk to Iraqi forces after 48h ultimatum from #Baghdad https://t.co/EqYyinqWtF reageer retweet
Wat denk je dat de Peshmerga in Sinjar deed? Laat weer zien dat je echt niks van de situatie in Irak af weet. Er waren zo'n 10K peshmerga in Sinjar die waren allemaal weg toen ISIS kwam.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 15 oktober 2017 @ 02:02:26 #158
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174426014
heminhawrami twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 00:08:43 More footages from PMF and Iraq federal police unit who are preparing to attack Peshmerge forces and people of kirk… https://t.co/mla1ykileZ reageer retweet
BayanRahman twitterde op vrijdag 13-10-2017 om 01:51:11 We urge USA & international community not to wait & see but take action to de-escalate Kirkuk. These threats are unacceptable. Need dialogue reageer retweet
K24English twitterde op zaterdag 14-10-2017 om 22:45:17 #BREAKING: Peshmerga commander: Hashd al-Shaabi to attack #Kirkuk tonight #PMFhttps://t.co/pkY1P9G1Uk... https://t.co/4D6wXfGpSQ reageer retweet
Koerden beginnen al te zweten. Ze hebben tot zondag of Irak zal acties ondernemen. Irak wordt ondersteund door VS, Iran, Turkije.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 15 oktober 2017 @ 02:13:37 #159
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174426079
IvanSidorenko1 twitterde op zondag 15-10-2017 om 01:47:44 #Iraq Badr Military Wing Reinforcements arrived to Taza Khurmatu south of #Kirkuk https://t.co/6YZWshCzeJ reageer retweet
Iraakse Abrams tanks rollen zuid Kirkuk binnen :N Hopelijk zal dit niet tot een mega conflict leiden :N We zijn net af van ISIS en dan dit weer. Irak is oorlogsmoe.

Iraqi-Tank-Crew.jpg

abdullahawez twitterde op zondag 15-10-2017 om 00:02:24 The KDP Peshmerga's two elite brigades -equipped w best available weapons- led by Barzani's 2nd oldest son Mansour... https://t.co/SqGA4uWz7n reageer retweet
Koerden brengen Humvee's naar Kirkuk maar dat ze missen het zware geschut. Het Iraakse leger heeft dat zware geschut namelijk wel. Abrams tanks gebruiken de Amerikanen ook bij hun leger. Irak heeft daar een enorm aantal van. De Koerden hebben dit niet en hebben oude sovjet tanks. Plus heeft Irak F-16's en moderne Russische gevechtshelikopters.

Ondertussen in Tuz Khurmato ( Een stad met een shia Turkmeense meerderheid en een Koerdische minderheid ) bewapenen de Turkmenen zich tegen de Koerden mocht er een conflict ontstaan.

DMIxmaYX4AUsHlY.jpgDMIxmaiXkAAS1DS.jpgDMIxmabWkAA0oiE.jpg

IraqiSecurity twitterde op zondag 15-10-2017 om 01:58:50 Turkmen civilians have taken up arms tonight in #Iraq's Tuz Khurmato as Kurdish militias in the region threaten to... https://t.co/w3y3G4gV49 reageer retweet


[ Bericht 6% gewijzigd door vigen98 op 15-10-2017 02:26:16 ]
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 15 oktober 2017 @ 02:39:24 #160
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174426170
IraqiSecurity twitterde op zondag 08-10-2017 om 21:57:15 Honestly, Hawijah should be renamed after #Iraq's legendary sniper Abu Tahseen (300+ kills) who was martyred last w… https://t.co/A4gvNFf7Vd reageer retweet
Wie kent hem niet? De Iraakse sniper met een enorme killstreak is vorige week gestorven.

DLpAxKuWsAAel-k.jpg
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 15 oktober 2017 @ 10:16:00 #161
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174427598
Zonder Amerikaanse luchtsteun zijn die Koerden kanonnenvoer, niet zo handig als je altijd maar afhankelijk bent van een buitenlandse backer die als een blad kan draaien in het politieke spel.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174427672
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 02:39 schreef vigen98 het volgende:
IraqiSecurity twitterde op zondag 08-10-2017 om 21:57:15 Honestly, Hawijah should be renamed after #Iraq's legendary sniper Abu Tahseen (300+ kills) who was martyred last w… https://t.co/A4gvNFf7Vd reageer retweet
Wie kent hem niet? De Iraakse sniper met een enorme killstreak is vorige week gestorven.

[ afbeelding ]
had nooit van hem gehoord totdat ik een paar dagen terug een post op imgur zag :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174427684
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 02:13 schreef vigen98 het volgende:
IvanSidorenko1 twitterde op zondag 15-10-2017 om 01:47:44 #Iraq Badr Military Wing Reinforcements arrived to Taza Khurmatu south of #Kirkuk https://t.co/6YZWshCzeJ reageer retweet
Iraakse Abrams tanks rollen zuid Kirkuk binnen :N Hopelijk zal dit niet tot een mega conflict leiden :N We zijn net af van ISIS en dan dit weer. Irak is oorlogsmoe.
ach joh, dit kan er ook nog ff bij, wat is 14 jaar bijna non stop oorlog nou? :P

[ Bericht 2% gewijzigd door Slayage op 15-10-2017 10:34:57 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174427977
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 10:16 schreef Szura het volgende:
Zonder Amerikaanse luchtsteun zijn die Koerden kanonnenvoer, niet zo handig als je altijd maar afhankelijk bent van een buitenlandse backer die als een blad kan draaien in het politieke spel.
Hebben geen andere keus natuurlijk.

Behalve geen onafhankelijkheid uitroepen

Waarom riepen ze uberhaupt de onafhankelijkheid uit? In de zin van, waarom nu? Waarom niet 2 jaar terug toen Irak in puin lag en ze veel sterker waren in vergelijking met Irak.
pi_174428275
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 10:48 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Hebben geen andere keus natuurlijk.

Behalve geen onafhankelijkheid uitroepen

Waarom riepen ze uberhaupt de onafhankelijkheid uit? In de zin van, waarom nu? Waarom niet 2 jaar terug toen Irak in puin lag en ze veel sterker waren in vergelijking met Irak.
Het is nu of nooit.
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:23:15 #167
365082 IPA35
Patriarch
pi_174429877
Vind het eigenlijk belangrijker dat de KRG wordt verdreven uit het Nineveh district.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:27:14 #168
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_174429943
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 02:13 schreef vigen98 het volgende:
Ondertussen in Tuz Khurmato ( Een stad met een shia Turkmeense meerderheid en een Koerdische minderheid ) bewapenen de Turkmenen zich tegen de Koerden mocht er een conflict ontstaan.

[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ]

IraqiSecurity twitterde op zondag 15-10-2017 om 01:58:50 Turkmen civilians have taken up arms tonight in #Iraq's Tuz Khurmato as Kurdish militias in the region threaten to... https://t.co/w3y3G4gV49 reageer retweet
Ja, die jongens zien eruit als vreedzame militieleden die alleen geweld gaan gebruiken wanneer ze zelf aangevallen worden. Dat zijn gewoon weer the usual gemaskerde doodseskaders die dadelijk lekker losgaan in de chaos :')
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:31:10 #169
365082 IPA35
Patriarch
pi_174430024
quote:
10s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:27 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Ja, die jongens zien eruit als vreedzame militieleden die alleen geweld gaan gebruiken wanneer ze zelf aangevallen worden. Dat zijn gewoon weer the usual gemaskerde doodseskaders die dadelijk lekker losgaan in de chaos :')
De Koerden begonnen hŤ.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:32:51 #170
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_174430055
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:31 schreef IPA35 het volgende:

[..]

De Koerden begonnen hŤ.
Ik denk dat het erg lastig is om ťťn schuldige partij aan te wijzen in die regio.
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:34:20 #171
365082 IPA35
Patriarch
pi_174430077
quote:
14s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:32 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Ik denk dat het erg lastig is om ťťn schuldige partij aan te wijzen in die regio.
Die lui willen gewoon grote stukken land annexeren zoals Kirkuk, Ninveh en Sinjar.
In SyriŽ willen hun broeders Raqqa en zelfs gebieden in Deir ez Zor, waar ze niks te zoeken
hebben.

Daarom gaan ze geklapt worden.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:35:05 #172
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_174430094
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:34 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Die lui willen gewoon grote stukken land annexeren zoals Kirkuk, Ninveh en Sinjar.
In SyriŽ willen hun broeders Raqqa en zelfs gebieden in Deir ez Zor, waar ze niks te zoeken
hebben.

Daarom gaan ze geklapt worden.
Je lijkt me niet echt objectief dus ik neem dit maar met een korreltje zout.
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:38:32 #173
365082 IPA35
Patriarch
pi_174430146
quote:
11s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:35 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Je lijkt me niet echt objectief dus ik neem dit maar met een korreltje zout.
Wat hebben Koerden daar te zoeken dan?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:41:11 #174
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_174430202
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:38 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Wat hebben Koerden daar te zoeken dan?
Waar?
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:42:18 #175
365082 IPA35
Patriarch
pi_174430223
quote:
10s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:41 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Waar?
In gebieden waar geen Koerden wonen of waar Koerden in de minderheid zijn.
Waarom zouden die gebieden onderdeel moeten zijn van een Koerdische Republiek?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:43:01 #176
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174430234
Niet om het een of ander, maar die Koerden lijken momenteel inderdaad bezig hun hand te overspelen. Vooral de Barzani-clan met dat achterlijke fopreferendum. Maar hopelijk zegeviert het verstand...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:43:48 #177
365082 IPA35
Patriarch
pi_174430243
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:43 schreef Szura het volgende:
Niet om het een of ander, maar die Koerden lijken momenteel inderdaad bezig hun hand te overspelen. Vooral de Barzani-clan met dat achterlijke fopreferendum. Maar hopelijk zegeviert het verstand...
Het is natuurlijk erg krom om mensen uit Erbil en Dohuk te laten stemmen over het al dan niet annexeren van Kirkuk en Sinjar en zo.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:44:25 #178
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_174430254
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:42 schreef IPA35 het volgende:

[..]

In gebieden waar geen Koerden wonen of waar Koerden in de minderheid zijn.
Waarom zouden die gebieden onderdeel moeten zijn van een Koerdische Republiek?
Geen idee. Maar ik kan de sentimenten ergens wel begrijpen na de gebeurtenissen van de laatste tien jaar daaro.
  zondag 15 oktober 2017 @ 12:45:10 #179
365082 IPA35
Patriarch
pi_174430263
quote:
7s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:44 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Geen idee. Maar ik kan de sentimenten ergens wel begrijpen na de gebeurtenissen van de laatste tien jaar daaro.
Maar de mensen daar willen helemaal geen deel zijn van "Koerdistan".
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174430731
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:43 schreef Szura het volgende:
Niet om het een of ander, maar die Koerden lijken momenteel inderdaad bezig hun hand te overspelen. Vooral de Barzani-clan met dat achterlijke fopreferendum. Maar hopelijk zegeviert het verstand...
ik ben bang dat de koerden een weg zijn ingeslagen waarin ze alleen maar kunnen verliezen. of er een gewapende strijd komt of niet, hun koerdistan droom zal een droom blijven, omdat ze het juridisch, politiek en militair niet kunnen afdwingen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 15 oktober 2017 @ 14:01:04 #182
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174431427
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:23 schreef IPA35 het volgende:
Vind het eigenlijk belangrijker dat de KRG wordt verdreven uit het Nineveh district.
Dat ook inderdaad.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_174433910
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:42 schreef IPA35 het volgende:

[..]

In gebieden waar geen Koerden wonen of waar Koerden in de minderheid zijn.
Waarom zouden die gebieden onderdeel moeten zijn van een Koerdische Republiek?
Omdat een meerderheid ook geen reden is om te annexeren duhhh. :P
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_174434237
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 12:45 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Maar de mensen daar willen helemaal geen deel zijn van "Koerdistan".
En de mensen in Erbil niet van Irak :o
  zondag 15 oktober 2017 @ 17:07:46 #185
365082 IPA35
Patriarch
pi_174434251
quote:
11s.gif Op zondag 15 oktober 2017 17:07 schreef BEFEM het volgende:

[..]

En de mensen in Erbil niet van Irak :o
Dat is niet zo'n probleem. Maar ze moeten niet andermans gebieden willen inpikken.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174434278
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 17:07 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dat is niet zo'n probleem. Maar ze moeten niet andermans gebieden willen inpikken.
Klopt. Maar Mag Erbil zich wel afscheiden dan? En waar ligt de grens? Zelfde geldt voor SyriŽ. Denk dat er, ondanks Al Qaida, er geen meerderheid in Idlib wil dat ze weer onder de regering gaan vallen.

Grenskwesties zijn altijd zo ingewikkeld als er geen echte overeenstemming over is :o
  zondag 15 oktober 2017 @ 17:18:31 #187
365082 IPA35
Patriarch
pi_174434461
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 17:09 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Klopt. Maar Mag Erbil zich wel afscheiden dan? En waar ligt de grens? Zelfde geldt voor SyriŽ. Denk dat er, ondanks Al Qaida, er geen meerderheid in Idlib wil dat ze weer onder de regering gaan vallen.

Grenskwesties zijn altijd zo ingewikkeld als er geen echte overeenstemming over is :o
Voor afscheiding moet je m.i. wel een grote meerderheid vormen in een gebied.
Zij willen immers een radicale verandering teweegbrengen. Dan kun je niet met een meerderheid van 55% komen aankakken vind ik. Dan benadeel je enorm veel mensen die gewoon alles bij het oude willen laten.
Wat Irak betreft is het natuurlijk een jong en kunstmatig land dus kun je daar wellicht minder zwaar aan tillen.

2000px-Disputed_areas_in_Iraq.svg.png

Die rode gebieden zouden niet controversieel zijn. Die paarse gebieden beheersen ze al sinds 1991 maar zijn officieel geen onderdeel van de KRG.

Hoe dan ook, je hebt in zulke landen gewoon grote etnisch gemengde gebieden. Nu zijn het Koerden die ontvreden zijn, straks regeren de Koerden over grote gebieden met een niet-Koerdische meerderheid en dan zijn die mensen weer ontevreden.

Ik vraag me oprecht af of de mensen die Koerden een eigen staat gunnen ook de wens van mensen in bijvoorbeeld Sinjar om onderdeel van Irak te blijven respecteren.

Anders krijg je van dit alles uiteindelijk alleen maar een soort KroatiŽ scenario. Wel zelfbeschikking eisen voor jezelf, maar vervolgens de wens van andere tot exact datzelfde "oplossen" door middel van etnische zuivering.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174434765
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 17:18 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Voor afscheiding moet je m.i. wel een grote meerderheid vormen in een gebied.
Zij willen immers een radicale verandering teweegbrengen. Dan kun je niet met een meerderheid van 55% komen aankakken vind ik. Dan benadeel je enorm veel mensen die gewoon alles bij het oude willen laten.
Wat Irak betreft is het natuurlijk een jong en kunstmatig land dus kun je daar wellicht minder zwaar aan tillen.

[ afbeelding ]

Die rode gebieden zouden niet controversieel zijn. Die paarse gebieden beheersen ze al sinds 1991 maar zijn officieel geen onderdeel van de KRG.

Hoe dan ook, je hebt in zulke landen gewoon grote etnisch gemengde gebieden. Nu zijn het Koerden die ontvreden zijn, straks regeren de Koerden over grote gebieden met een niet-Koerdische meerderheid en dan zijn die mensen weer ontevreden.

Ik vraag me oprecht af of de mensen die Koerden een eigen staat gunnen ook de wens van mensen in bijvoorbeeld Sinjar om onderdeel van Irak te blijven respecteren.

Anders krijg je van dit alles uiteindelijk alleen maar een soort KroatiŽ scenario. Wel zelfbeschikking eisen voor jezelf, maar vervolgens de wens van andere tot exact datzelfde "oplossen" door middel van etnische zuivering.
Eens met je verhaal. Je hebt altijd ontevreden mensen etc. Natiestaten zijn niet zo gewoon als in Europa en iedereen gaat voor z'n eigen voordeel. Een lappendeken van autonome staten onder ťťn regering zou dan het beste zijn in mijn ogen. Beetje zoals in Spanje.
pi_174443686
Iraqi forces/PMF now advancing from Taza in South of Kirkuk in a major op w / intention to enter the city and takeover K1 base & oil [email protected]


Koekoek
  maandag 16 oktober 2017 @ 00:21:24 #190
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174443708
JETZT GEHT LOS
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  maandag 16 oktober 2017 @ 00:22:14 #191
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174443726
Militaire operatie begonnen in Kirkuk. Dit is het dan.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_174443771
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:22 schreef vigen98 het volgende:
Militaire operatie begonnen in Kirkuk. Dit is het dan.
Wat is het "dan"?
  maandag 16 oktober 2017 @ 00:28:50 #193
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174443823
iraq_day twitterde op zondag 15-10-2017 om 22:52:52 So far forces are moving with out a single bullet fired. #Kirkuk https://t.co/uLenT6wDSv reageer retweet
Iraakse tanks ook te zien
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  maandag 16 oktober 2017 @ 00:29:13 #194
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174443828
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:24 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Wat is het "dan"?
Het verwachte conflict.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  maandag 16 oktober 2017 @ 00:29:30 #195
365082 IPA35
Patriarch
pi_174443830
iraq_day twitterde op maandag 16-10-2017 om 00:24:33 #BREAKING#Iraqi forces are moving toward in Nineveh plains to regain control areas occupied by #Peshmerga. reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 16 oktober 2017 @ 00:31:35 #196
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174443848
Er worden ineens wel erg veel gains gesproeid, klopt dat allemaal wel?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174443892
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:29 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Het verwachte conflict.
Dat is er al. Niets nieuws dus. Het minderd zelfs.
pi_174443908
RudawEnglish twitterde op maandag 16-10-2017 om 00:36:16 The governor of #Kirkuk urges people to take up arms to protect the city against Shiite Hashd al-Shaabi and Iraqi a... https://t.co/8BbzkItMqv reageer retweet
AlArabiya_Eng twitterde op maandag 16-10-2017 om 00:35:34 #BREAKING: #Iraqi military commander: We will enter the city of #Kirkuk if we have to reageer retweet

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_174443928
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:37 schreef Nintex het volgende:
RudawEnglish twitterde op maandag 16-10-2017 om 00:36:16 The governor of #Kirkuk urges people to take up arms to protect the city against Shiite Hashd al-Shaabi and Iraqi a... https://t.co/8BbzkItMqv reageer retweet
AlArabiya_Eng twitterde op maandag 16-10-2017 om 00:35:34 #BREAKING: #Iraqi military commander: We will enter the city of #Kirkuk if we have to reageer retweet
Nu gewoon even tekst van jezelf.
pi_174443940
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:39 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Nu gewoon even tekst van jezelf.
Hoezo, dat zijn de laatste ontwikkelingen.

namo_abdulla twitterde op maandag 16-10-2017 om 00:34:35 By attacking Kurds in Kirkuk, @HaiderAlAbadi shows history has not taught him much. Nobody, even Saddam, could force #Kurds give up Kirkuk. reageer retweet
Deze journalist benadrukt nog eens hoe dom de Irakezen nu bezig zijn. Dit gaat helemaal fout lopen.

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_174443942
BREAKING: Now reports that Iraqi forces entered some neighborhoods in Kirkuk city without any reaction from PeshRunGo militias @Souria4Syrians

_O-
pi_174443952
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:22 schreef vigen98 het volgende:
Militaire operatie begonnen in Kirkuk. Dit is het dan.
And so it begins.
pi_174443956
quote:
14s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:40 schreef Montana_ir het volgende:
BREAKING: Now reports that Iraqi forces entered some neighborhoods in Kirkuk city without any reaction from PeshRunGo militias @Souria4Syrians

_O-
Maak er maar grappen over. Jij staat er niet.
pi_174444013
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 07:33 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat denk je van Turkije dat jihadisten met wapens en al steunt? :'). Of Koerden/Gulen-aanhangers kapot schiet of opsluit? Zal wel allemaal op een bepaalde manier geoorloofd zijn zeker he...
Als het hun zelf uitkomt. En Europa staat er bij te kijken.
pi_174444031
RudawEnglish twitterde op maandag 16-10-2017 om 00:48:45 Inside #Kirkuk tonight: Thousands of people volunteer to defend #Kirkuk city from Iraqi army and Hashd al-Shaabi.… https://t.co/wQEJYf9h20 reageer retweet
De hele stad loopt uit

Op de 24 flight radars zijn ook wat Coalition vliegtuigen te zien die de boel nauwlettend in de gaten houden.

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_174444043
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:52 schreef Nintex het volgende:
RudawEnglish twitterde op maandag 16-10-2017 om 00:48:45 Inside #Kirkuk tonight: Thousands of people volunteer to defend #Kirkuk city from Iraqi army and Hashd al-Shaabi.… https://t.co/wQEJYf9h20 reageer retweet
De hele stad loopt uit

Op de 24 flight radars zijn ook wat Coalition vliegtuigen te zien die de boel nauwlettend in de gaten houden.
Wat bedoel je daarmee? Wij vliegen ook rond?
pi_174444083
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:53 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Wat bedoel je daarmee? Wij vliegen ook rond?
Onbewapende drones en radarvliegtuigen van de VS houden een oogje in het zeil.

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_174444110
quote:
"News of war or invasion are simply not true. No clashes are occurring. Federal forces returning their original positions" Iraqi Army Spox
https://twitter.com/alsuraenglish/status/919698406989111297
-
pi_174444141
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 00:58 schreef Nintex het volgende:

[..]

Onbewapende drones en radarvliegtuigen van de VS houden een oogje in het zeil.
Dat is goed en misschien niet. Dat is werkelijkheid. Er zijn ook mensen op de grond. We komen er niet uit.
pi_174444242
Persoonlijk maar een verhaal. Staat hier wat los van maar ik hoop dat mensen het begrijpen. Dat een nichtje deze avond aan mij vraagt wat ik heb gedaan. Niemand heeft daar antwoord op. Ik ook niet.
pi_174444296
Komen nu allemaal berichten in dat er wel gaat gevochten worden
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_174444312
lummideast twitterde op maandag 16-10-2017 om 01:36:16 Kurdistan 24 LIVE footage shows heavy fire exchange in Tuz Khurmatu https://t.co/lf9oO5WJOQ https://t.co/gYyTAzUcg9 via @raveenaujmaya reageer retweet
pi_174444325
koerdische propaganda
pi_174444387
quote:
1s.gif Op maandag 16 oktober 2017 01:41 schreef Montana_ir het volgende:
koerdische propaganda
Jij bent Turks?
pi_174444421
Pro-barzani Head of Asayish in Kirkuk: "We massacre anyone who tries to take Kirkuk from us (Kurds)" https://t.co/a7IyQ4G0BJ

@Souria4Syrians
pi_174444426
quote:
9s.gif Op maandag 16 oktober 2017 02:05 schreef Montana_ir het volgende:
Pro-barzani Head of Asayish in Kirkuk: "We massacre anyone who tries to take Kirkuk from us (Kurds)" https://t.co/a7IyQ4G0BJ

@Souria4Syrians
Moeten ze daar ook maar wegblijven, hup koerden.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_174444432
Iraqi Forces that have been tasked to retake Kirkuk are:
• Iraq Army 9th & 15th Divisions
• Federal police
• Counter Terrorism Service
pi_174444453
quote:
Barzan Sadiq‏Verified account @BarzanSadiq 1m1 minute ago
More
#BREAKING
An #Iraqi forces convoy tried to enter #Kirkuk from southern axe near Taza Khurmatu. Targeted by #Peshmerga, 4 vehicles destroyed.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_174444462
quote:
7s.gif Op maandag 16 oktober 2017 02:17 schreef skysherrif het volgende:

[..]

_O- _O- _O- BS
pi_174444470
quote:
1s.gif Op maandag 16 oktober 2017 02:20 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

_O- _O- _O- BS
Wordt door veel verschillende bronnen gemeld.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_174444479
Conflicts twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:25:12 @RudawEnglish @K24English MORE: KDP politician reports that Iraqi forces are being pushed back from Tuz Khurmatu. C… https://t.co/aG03QdRSrt reageer retweet
pi_174444481
maar gaat straks nou echt niemand die koerden helpen?
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_174444505
RudawEnglish twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:27:54 #BREAKING: Four military vehicles belonging to Iraqi forces set ablaze by Peshmerga troops as they approached… https://t.co/y6ugXfXuzb reageer retweet
AFP twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:30:43 #BREAKING Iraqi and Kurdish forces exchange artillery fire south of the city of Kirkuk, say peshmerga officers reageer retweet
spectatorindex twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:49:07 BREAKING: Kurdish official says Iraqi-Kurdish conflict is not looking like a 'small skirmish', but like a 'war' reageer retweet
Leuk zo'n nieuw oorlogje erbij.
pi_174444512
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 02:46 schreef Infection het volgende:
RudawEnglish twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:27:54 #BREAKING: Four military vehicles belonging to Iraqi forces set ablaze by Peshmerga troops as they approached… https://t.co/y6ugXfXuzb reageer retweet
AFP twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:30:43 #BREAKING Iraqi and Kurdish forces exchange artillery fire south of the city of Kirkuk, say peshmerga officers reageer retweet
spectatorindex twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:49:07 BREAKING: Kurdish official says Iraqi-Kurdish conflict is not looking like a 'small skirmish', but like a 'war' reageer retweet
Lees nu ook dat er van een kleine skirmish geen sprake meer is, maar dat het gewoon oorlog lijkt.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_174444513
quote:
7s.gif Op maandag 16 oktober 2017 02:49 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Lees nu ook dat er van een kleine skirmish geen sprake meer is, maar dat het gewoon oorlog lijkt.
Klopt, had net een tweet toegevoegd die hetzelfde meldt.
pi_174444522
quote:
7s.gif Op maandag 16 oktober 2017 02:50 schreef Infection het volgende:

[..]

Klopt, had net een tweet toegevoegd die hetzelfde meldt.
Maar uiteindelijk kan koerdistan dit toch niet echt winnen, Irak heeft allemaal mooie Amerikaanse tanks en een airforce. Tuurlijk, Peshmerga hebben de ervaring, gehardheid en ongeveer de hele bevolking daar kan en wil vechten en heeft een wapen, maar is niet modern genoeg lijkt me om tegen een leger te vechten?
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_174444532
The Joint Operations Command in #Iraq warns “militant group” in #Kirkuk from attacking Iraqi forces. https://t.co/JBioFJS2Pq
pi_174444536
quote:
7s.gif Op maandag 16 oktober 2017 02:56 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Maar uiteindelijk kan koerdistan dit toch niet echt winnen, Irak heeft allemaal mooie Amerikaanse tanks en een airforce. Tuurlijk, Peshmerga hebben de ervaring, gehardheid en ongeveer de hele bevolking daar kan en wil vechten en heeft een wapen, maar is niet modern genoeg lijkt me om tegen een leger te vechten?
Dat heeft men ook. Daar win je nooit tegen.
pi_174444542
Kurdish official blamed the escalation (in #Kirkuk) on the US. “They (Iraqi officials) planned this for days. America wouldn’t engage - FT
pi_174444544
US position was clear from very beginning. They supported a united Iraq & were against referendum. Barzani is responsible for #Kirkuk not US
@ranj_Talabany
pi_174444548
Ik blaat maar wat door nu. Mijn nichtje was hier deze avond. Wel iemand van wie ik hou. En zij van mij. Dan mag ik niets zeggen.
pi_174444550
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:11 schreef Jaroon het volgende:
Ik blaat maar wat door nu. Mijn nichtje was hier deze avond. Wel iemand van wie ik hou. En zij van mij. Dan mag ik niets zeggen.
Zoek hulp.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_174444552
quote:
7s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:13 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Zoek hulp.
Heb ik al.
pi_174444554
Het gaat niet over de hulp. Kijk naar elkaar.
pi_174444558
#BREAKING Complete US Defense Department statement on the clashes near #Kirkuk between Baghdad and KRG. “We oppose violence from any party” https://t.co/GQPeHhUl9u
pi_174444561
quote:
11s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:19 schreef Montana_ir het volgende:
#BREAKING Complete US Defense Department statement on the clashes near #Kirkuk between Baghdad and KRG. “We oppose violence from any party” https://t.co/GQPeHhUl9u
Schrijf gewoon hoe het is.
pi_174444564
Kurdish Peshmerga outlaws run away as they see Iraqi forces approach

#VIDEO #Kirkuk #Iraq https://t.co/K3qca05Glh
pi_174444567
quote:
10s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:24 schreef Montana_ir het volgende:
Kurdish Peshmerga outlaws run away as they see Iraqi forces approach

#VIDEO #Kirkuk #Iraq https://t.co/K3qca05Glh
Wat weet jij er over dan? Je zit makkelijk in Nederland.
pi_174444571
Grote bek. Doe het maar . Ik wel.
pi_174444579
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:27 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Wat weet jij er over dan?
?

quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:27 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je zit makkelijk in Nederland.
Nee,ik woon niet in NL.

quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:11 schreef Jaroon het volgende:
Ik blaat maar wat door nu. Mijn nichtje was hier deze avond. Wel iemand van wie ik hou. En zij van mij. Dan mag ik niets zeggen.
pics?
pi_174444580
quote:
1s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:42 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

?

[..]

Nee,ik woon niet in NL.

[..]

pics?
Niets pics. Het leven is wat harder dan zij aankan. Jij krijst toch ook maar iets?
pi_174444582
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:44 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Niets pics. Het leven is wat harder dan zij aankan. Jij krijst toch ook maar iets?
quote:
7s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:13 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Zoek hulp.
pi_174444584
quote:
2s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:46 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

[..]

Herhalen heeft weinig zin. Daarnaast geef ik toe dat ik hulp nodig heb. Dat regel ik ook.
pi_174444586
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:48 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daarnaast geef ik toe dat ik hulp nodig heb. Dat regel ik ook.
Mooi.
pi_174444588
quote:
1s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:49 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Mooi.
Dat is het ook. Dat je mag praten over je empatisch vermogen.
pi_174444590
Pentagon says the US supports a unified Iraqi state. We’ve been told that US fully supports Iraq retaking their military bases & oil fields @ranj_talabany
pi_174444592
When peshmergah checkpoint on #Erbil #Kirkuk highway heard about Iraqi forces’ column closing in - NRT Live https://t.co/No5TPljCOh

they were mistaken, at the end of the video the reporter says that the incoming cars where peshmerga ambulances not #pmu

_O-
pi_174444595
quote:
1s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:56 schreef Montana_ir het volgende:
When peshmergah checkpoint on #Erbil #Kirkuk highway heard about Iraqi forces’ column closing in - NRT Live https://t.co/No5TPljCOh

they were mistaken, at the end of the video the reporter says that the incoming cars where peshmerga ambulances not #pmu

_O-
Gewoon uit je nek lullen zie jij als okay.
pi_174444597
quote:
1s.gif Op maandag 16 oktober 2017 03:56 schreef Montana_ir het volgende:
When peshmergah checkpoint on #Erbil #Kirkuk highway heard about Iraqi forces’ column closing in - NRT Live https://t.co/No5TPljCOh

they were mistaken, at the end of the video the reporter says that the incoming cars where peshmerga ambulances not #pmu

_O-
Je durft verder de discussie met mij ook niet aan.
pi_174444599
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:04 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je durft verder de discussie met mij ook niet aan.
Waar heb jij het allemaal over joh?
pi_174444600
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Waar heb jij het allemaal over joh?
Tegen Montana met een grote bek.
pi_174444602
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:00 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Gewoon uit je nek lullen zie jij als okay.
Jij zit in het verkeerde topic denk ik.
pi_174444606
@IraqiSecurity Clashes ongoing between #Iraq's armed forces and Kurdish militias, mainly south of Kirkuk city 🇮🇶 https://t.co/mvjWPigN3d
pi_174444607
Pfff goede tijd voor een nieuwe oorlog.
pi_174444608
quote:
1s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:07 schreef Peunage het volgende:

[..]

Jij zit in het verkeerde topic denk ik.
Dat kan. Mijn avond loopt niet. Mijn aanval op iemand is duidelijk.
pi_174444613
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 03:57 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

:')
Denk en dacht je ooit dat je shit kan maken met mij?
pi_174444614
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:15 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Denk en dacht je ooit dat je shit kan maken met mij?
Zullen we het over het Irak/SyriŽ conflict hebben in plaats van over jouw conflict? Je zit maar wat te wauwelen man.
pi_174444615
Ik wauwel niet. Wat wil je er over zeggen.
pi_174444618
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:22 schreef Jaroon het volgende:
Ik wauwel niet. Wat wil je er over zeggen.
Ik heb op dit moment niets te zeggen, maar ik lees liever inhoudelijk over dit onderwerp dan over jouw hersenscheten.
pi_174444619
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik heb op dit moment niets te zeggen, maar ik lees liever inhoudelijk over dit onderwerp dan jouw hersenscheten.
Vreemd. Je hebt geen mening dus. Verdedig mij dan ook.
pi_174444621
Waarom bombarderen ze de Peshmerga niet?
pi_174444622
Benieuwd wie dit gaat winnen, Koerden gebacked door Israel en Amerika, of Irak door Iran en Turkije wellicht.
pi_174444623
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:26 schreef Slaro het volgende:
Benieuwd wie dit gaat winnen, Koerden gebacked door Israel en Amerika, of Irak door Iran en Turkije wellicht.
In hoeverre zijn de Koerden gebacked door Amerika als het om een strijd tegen Irak zelf gaat?
pi_174444624
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:25 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Vreemd. Je hebt geen mening dus. Verdedig mij dan ook.
Ga toch weg man, niemand heeft gewoon zin om je oeverloze gebrabbel te lezen.
pi_174444628
Heavy clashes between #Iraq's armed forces and Kurdish militias in Tuz Khurmato. Iraqi forces penetrated behind Kurdish lines 🇮🇶 https://t.co/8CLVshySJW
pi_174444629
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 04:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Ga toch weg man, niemand heeft gewoon zin om je oeverloze gebrabbel te lezen.
Vreemd. Ik ken jou hier trouwens niet eens. Zeg je wel eens iets?
pi_174444658
Point of importance: pay attention to composition of fighters in Tuz Khurmato, Tel Afar and Kirkuk. --- Turkmen, Arab, Assyrian, Chaldean, some tied to PMU others to classic security forces. All vs Kurds, speaks volumes of Barzanis [email protected]
pi_174444687
Some commanders of Patriotic Union of #Kurdistan (PUK) order their #Peshmerga forces to withdraw from areas in #Kirkuk: Senior #KDP official
@inpplus_eng
pi_174445252
Het escaleert helemaal uit de hand.

Wel gek dat Irak niet eerst even de rest van gebied van IS schoonveegt.
pi_174445652
No air support, no party voor de Koerden.
pi_174446493
IS is nog niet eens verslagen of de Arabieren en Koerden vliegen elkaar alweer in de haren, het gaat daar helemaal nooit niks meer worden in die regio.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_174446593
Barzani stumper had Kennelijk gehoopt dat IsraŽl en Amerika hen zouden komen redden, deze hele onafhankelijkheid move tart elke logica!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174446673
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 08:17 schreef TheJanitor het volgende:
Het escaleert helemaal uit de hand.

Wel gek dat Irak niet eerst even de rest van gebied van IS schoonveegt.
Isis is al uitgespeeld kwestie van tijd. De real and present danger is deze onafhankelijk s move. Niet Isis meer. Daarim begrijpelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174446736
Geef die Koerden gewoon Rojava, en maak een leuke deal voor pijpleidingen, iedereen blij.
  maandag 16 oktober 2017 @ 10:16:42 #276
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_174446766
Wel treurig. Irakezen vluchtte voor IS destijds, koerden houden stand en IS tegen...krijgen ze nu stank voor drank
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_174446778
quote:
10s.gif Op maandag 16 oktober 2017 10:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

Isis is al uitgespeeld kwestie van tijd. De real and present danger is deze onafhankelijk s move. Niet Isis meer. Daarim begrijpelijk.
Het ziet er alleen zo lelijk uit op die mapjes, dat zwart. Beter doen ze mij een plezier en maken ze het allemaal rood.
pi_174447687
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 10:14 schreef illusions het volgende:
Geef die Koerden gewoon Rojava, en maak een leuke deal voor pijpleidingen, iedereen blij.
je beseft hopelijk wel dat de realiteit heel anders te werk gaat :P

quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 10:16 schreef Smoofie het volgende:
Wel treurig. Irakezen vluchtte voor IS destijds, koerden houden stand en IS tegen..
je analyse loopt aardig mank :P
quote:
10s.gif Op maandag 16 oktober 2017 10:17 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Het ziet er alleen zo lelijk uit op die mapjes, dat zwart. Beter doen ze mij een plezier en maken ze het allemaal rood.
je maakt je zorgen over de kleurtjes op een map, over first world problems gesproken :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 16 oktober 2017 @ 11:03:48 #279
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174447727
Barzani is vanaf nu een synoniem voor backfire. Wat een dropstaaf :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 oktober 2017 @ 11:08:26 #280
365082 IPA35
Patriarch
pi_174447820
ejmalrai twitterde op maandag 16-10-2017 om 11:07:34 what was #Barzani gain #Kirkuk? Distracted #Baghdad from #ISIS & showed how fast #Peshmerga can pull out (like in S… https://t.co/Ol8cf558qs reageer retweet
_O-
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174448128
Poll: Leeft Barzani nog over 12 maanden?
Nee, hij gaat er gewoon aan
Ja, hij is niet te stoppen
Turkije altijd nummer 1
Tussenstand:
results.cgi?pid=399466&layout=3&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier
pi_174448162
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 11:26 schreef WammesWaggel het volgende:
Poll: Leeft Barzani nog over 12 maanden?
Nee, hij gaat er gewoon aan
Ja, hij is niet te stoppen
Turkije altijd nummer 1
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
Barzani is ook een beetje van ons.
  maandag 16 oktober 2017 @ 11:34:53 #283
365082 IPA35
Patriarch
pi_174448309
saddam-why-are-you-fighting-kurds-but-iraq-has-been-3180724.png
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174448478
Kirkuk al ingenomen?
pi_174448530
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 11:08 schreef IPA35 het volgende:
ejmalrai twitterde op maandag 16-10-2017 om 11:07:34 what was #Barzani gain #Kirkuk? Distracted #Baghdad from #ISIS & showed how fast #Peshmerga can pull out (like in S… https://t.co/Ol8cf558qs reageer retweet
_O-
burn! :D

wie gaat de koerden vertellen dat flirten met israel geen goed idee is?

RudawEnglish twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:49:55 "Kirkuk is the Jerusalem of #Kurdistan" -- Kurdish volunteer fighters pour into streets, vow to fight Hashd al-Shaab... https://t.co/zeFQ0QBEHD reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 16 oktober 2017 @ 11:50:25 #286
365082 IPA35
Patriarch
pi_174448643
quote:
10s.gif Op maandag 16 oktober 2017 11:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

burn! :D

wie gaat de koerden vertellen dat flirten met israel geen goed idee is?

RudawEnglish twitterde op maandag 16-10-2017 om 02:49:55 "Kirkuk is the Jerusalem of #Kurdistan" -- Kurdish volunteer fighters pour into streets, vow to fight Hashd al-Shaab... https://t.co/zeFQ0QBEHD reageer retweet
dont-screw-the-ayatollah-04.jpg
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174448770
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 11:50 schreef IPA35 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
vanuit iran POV (axis of resistance) maakt het hun casus alleen maar sterker en zetten de koerden zichzelf feitelijk buitenspel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 16 oktober 2017 @ 12:01:27 #288
365082 IPA35
Patriarch
pi_174448890
quote:
10s.gif Op maandag 16 oktober 2017 11:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

vanuit iran POV (axis of resistance) maakt het hun casus alleen maar sterker en zetten de koerden zichzelf feitelijk buitenspel.
Het grappige nog is dat PMU helemaal niet meedoet aan dit alles.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174448895
hoewel de situatie in syrie net even anders is, kan dit een writing on the wall zijn voor de koerden en hun spiraties daar. ook daar zit net als in de kwestie KRG niemand in de regio te wachten op de afbraak van het land. syrie/turkije/iran voorop uiteraard.

ejmalrai twitterde op maandag 16-10-2017 om 07:46:46 What is happening today in #Iraq will have huge consequences on the #Kurds in #Syria and their future alignment.https://t.co/BvrAtFql0L reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 16 oktober 2017 @ 12:04:00 #290
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174448953
Ja een teken aan de wand, dat de Koerden zich niet te opportunistisch moeten gaan gedragen (dat doen ze natuurlijk eigenlijk al). Wegblijven van de resterende olie- en gasvelden in Deir Ez-Zor, lijkt me.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174448964
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 12:01 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Het grappige nog is dat PMU helemaal niet meedoet aan dit alles.
zolang iran belangen worden behartigd maakt het niet precies uit wie het zware werk doet uiteraard.
het goede nieuw is ook dat er geen grootschalige schermutselingen zijn geweest iig ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174448996
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 12:04 schreef Szura het volgende:
Ja een teken aan de wand, dat de Koerden zich niet te opportunistisch moeten gaan gedragen (dat doen ze natuurlijk eigenlijk al). Wegblijven van de resterende olie- en gasvelden in Deir Ez-Zor, lijkt me.
de koerden in syrie hebben deir azzor nodig net als dat barzani kirkuk nodig had, teken aan de wand ook? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174449022
De volgende TT moeten zijn, "isis en de koerden opvegen" :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 16 oktober 2017 @ 12:07:57 #294
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174449031
quote:
10s.gif Op maandag 16 oktober 2017 12:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

de koerden in syrie hebben deir azzor nodig net als dat barzani kirkuk nodig had, teken aan de wand ook? :P
Nou je ziet wat er van die veel te hooghartige opstelling van Barzani is overgebleven. Zonder Amerikaanse vliegtuigen zijn ze volstrekt kansloos.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 oktober 2017 @ 12:09:06 #295
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174449053
quote:
10s.gif Op maandag 16 oktober 2017 12:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

zolang iran belangen worden behartigd maakt het niet precies uit wie het zware werk doet uiteraard.
het goede nieuw is ook dat er geen grootschalige schermutselingen zijn geweest iig ^O^
Selfie-generaal Soleimani was gisteren in Erbil, dat zal er vast mee te maken hebben dat er niet al teveel gevochten is rond Kirkuk.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174449110
Nou zie ik ook niet gebeuren dat de Koerden Kirkuk zomaar opgeven. Misschien verdelen?
  maandag 16 oktober 2017 @ 12:13:19 #297
365082 IPA35
Patriarch
pi_174449125
PUK trekt terug, KDP blijft achter vooralsnog?

Iran heeft wel bepaalde invloed over PUK natuurlijk.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 16 oktober 2017 @ 12:13:40 #298
365082 IPA35
Patriarch
pi_174449130
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 12:12 schreef Peunage het volgende:
Nou zie ik ook niet gebeuren dat de Koerden Kirkuk zomaar opgeven. Misschien verdelen?
Zijn er gebieden waar Koerden een duidelijke meerderheid vormen?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174449178
quote:
1s.gif Op maandag 16 oktober 2017 12:09 schreef Szura het volgende:

[..]

Selfie-generaal Soleimani was gisteren in Erbil, dat zal er vast mee te maken hebben dat er niet al teveel gevochten is rond Kirkuk.
hij heeft barzani ongetwijfeld duidelijk uitgelegd uit welke scenarios kon kiezen en gelukkig heeft barzani niet gekozen voor het slechtste scenario :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174449282
quote:
0s.gif Op maandag 16 oktober 2017 12:13 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Zijn er gebieden waar Koerden een duidelijke meerderheid vormen?
ook dat zegt niks uiteraard, een meerderheid koerden (welke meerderheid dan ook) geeft je een basis om over te onderhandelen, maar je kan er simpelweg geen rechten aan ontleden, laat staan dat je het kan afdwingen politiek/militair.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174449289
:P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue