abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 14:22:20 #1
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174234605
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 14:24:03 #2
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174234645
SAA is aangekomen in Mayadeen, nieuwe ‘hoofdstad’ van ISIS. Opruimen die ratten, laat ze maar vergaan in de woestijn ^O^.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  User die overal opduikt 2022 vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:04:51 #3
186611 Haags
pi_174235581
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 14:24 schreef Szura het volgende:
SAA is aangekomen in Mayadeen, nieuwe ‘hoofdstad’ van ISIS. Opruimen die ratten, laat ze maar vergaan in de woestijn ^O^.
Zeker mooi :Y
Zonder wrijving geen glans
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:06:01 #4
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174235603
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:07:37 #5
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_174235641
arplanes of the U.S.-led coalition pounded an eastern Syrian city Thursday and Friday, killing more than 100 family members of Islamic State jihadists, activists and a monitoring group said. The U.N. condemned the escalating airstrike campaign on the northeastern provinces of the country.

Two coalition airstrikes — on Thursday evening and early Friday morning — on the city of Mayadeen, which lies on a segment of the Euphrates River that straddles Iraq and Syria, killed 106 people, said the Syrian Observatory for Human Rights, a monitoring group with a network of activists in Syria.

“In these two days alone, coalition airstrikes on the city of Mayadeen killed 47 children, and the rest of the victims … the vast majority were women.” Rami Abdul Rahman, head of the group, said in a phone interview Friday.

He said that those killed were family members of Islamic State members residing in the municipal building of Mayadeen.
pi_174235824
Hoop dat ISIS hier niet veel weerstand gaat bieden. Als SAA de stad inneemt en de oever opschoont dan kunnen ze oversteken.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:28:30 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174236020
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:17 schreef IPA35 het volgende:
Hoop dat ISIS hier niet veel weerstand gaat bieden. Als SAA de stad inneemt en de oever opschoont dan kunnen ze oversteken.
Zijn geruchten op Twitter dat de ratten al zuidwaarts zijn gevlucht richting Albukamal.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174236665
BenjaminHarvey twitterde op vrijdag 06-10-2017 om 14:55:26 Turkey is gearing up for a “risky” Syria mission with Russia and Iran in idlib https://t.co/SzO46tqlYu via @bpolitics reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174245677
Mayadin zou al gevallen zijn :o
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174245691
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 23:27 schreef IPA35 het volgende:
Mayadin zou al gevallen zijn :o
baqiya ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174245704
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 23:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

baqiya ;(
Soennieten :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174245874
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 16:05 schreef Slayage het volgende:
BenjaminHarvey twitterde op vrijdag 06-10-2017 om 14:55:26 Turkey is gearing up for a “risky” Syria mission with Russia and Iran in idlib https://t.co/SzO46tqlYu via @bpolitics reageer retweet
Zijn er ook non-risky missions in Syrië dan?

[ Bericht 0% gewijzigd door Stabiel op 06-10-2017 23:43:11 ]
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 23:41:59 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174246038
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 23:27 schreef IPA35 het volgende:
Mayadin zou al gevallen zijn :o
Centraal-Syrië is ook klaar.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174246126
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 23:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Centraal-Syrië is ook klaar.
Er komen nieuwe troepen naar Sukhna front of zo.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174246137
En ISIS heeft nog een kleine pocket onder Ithriya trouwens.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174246330
@ OP

"Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten"

Het Midden-Oosten is expanding en niet IS?

Je kunt die foto beter vervangen met:
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_174246549
Voorspelling voor de komende dagen/weken:

-Laatste ISIS posities onder Ithriya/Sheikh Hilal worden ingenomen en daarmee is dan de laatste pocket verleden tijd.
-Gebieden rondom Sukhna worden heroverd en de weg naar Deir ez Zor gaat weer open.
-ISIS cel in Qaratayn gaat voor de bijl.
-SAA neemt Mayadin geheel in.
-SAA neemt de Eufraat-vallei in van Deir ez Zor tot een Mayadin.

Andere fronten zullen rustig blijven, met wat sporadische gevechten in Noord-Hama/Zuid-Idlib.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 00:03:49 #18
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174246602
Voorspelling van een of andere Twitteraar over de uiteindelijke verdeling tussen SAA en SDF:



Omar-fields in dit scenario naar SAA.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174246636
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 00:03 schreef Szura het volgende:
Voorspelling van een of andere Twitteraar over de uiteindelijke verdeling tussen SAA en SDF:

[ afbeelding ]

Omar-fields in dit scenario naar SAA.
Dit is nu realistisch.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174246644
N.b.: Erdogan-regime propaganda website zegt dit over Idlib/Afrin:

https://www.dailysabah.co(...)lans-for-idlib-afrin
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 00:07:29 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174246675
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 00:05 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dit is nu realistisch.
Als iedereen z’n kop koel houdt...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174247670
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 00:06 schreef IPA35 het volgende:
N.b.: Erdogan-regime propaganda website zegt dit over Idlib/Afrin:

https://www.dailysabah.co(...)lans-for-idlib-afrin
Praatjes vullen geen gaatjes
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174250419
Afrin is het veiligste stukje Syrie in de afgelopen 6 jaar :')
pi_174252056
kennelijk is de turks/russische idlib move begonnen

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174252060
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 09:41 schreef BEFEM het volgende:
Afrin is het veiligste stukje Syrie in de afgelopen 6 jaar :')
the show aint over yet :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174252305
CNNTURK_ENG twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 11:23:57 #BREAKING President Erdoğan says TR will be in charge of inner parts, Russia will protect outer parts in Idlib https://t.co/OM6DJGFMrR reageer retweet
Molotov-Ribbentrop.
pi_174252354
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 11:59 schreef Nintex het volgende:
CNNTURK_ENG twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 11:23:57 #BREAKING President Erdoğan says TR will be in charge of inner parts, Russia will protect outer parts in Idlib https://t.co/OM6DJGFMrR reageer retweet
Molotov-Ribbentrop.
deze is al een tijd in omloop mbt de opsplitsing van idlib

turks/russisch/regime
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 12:11:16 #28
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174252466
Geloof daar nog steeds weinig van, Aleppo is dan veel te exposed bijvoorbeeld
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174252528
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 12:11 schreef Szura het volgende:
Geloof daar nog steeds weinig van, Aleppo is dan veel te exposed bijvoorbeeld
je moet het ook zien als een levenddocument een tijdelijke overeenkomst net als wat ze in astana afspreken om vervolgens weer elders andere deals te maken als het ze beter uitkomt.

doen de russen aan de lopende band met hun "deconfliction" zones

hier heeft erdo het zelfs over april 2018 over deze overeenkomst. of het waar is of voor interne consumptie om de bevolking duidelijk te maken dat het "tijdelijk" is, weet ik niet uiteraard. uiteraard ligt dit weer net als ES, gevoelig in turkije en staan weinig mensen te springen om deze operatie

Mmy7374Mmy twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 12:12:02 Biraz abart?yormuyuz bu Idlib meselesini?herkesin görevi belirlenmis orda?#IdlibKalkan? #F?ratKalkan?Erdogan'da... https://t.co/MauSCjR7L5 reageer retweet


[ Bericht 50% gewijzigd door Slayage op 07-10-2017 12:28:43 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174252770
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 12:36:01 #31
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174252793
‘We zullen geen terreurgebied aan onze grens toestaan’!!1!1!!1 Man, sultan, je deed de afgelopen jaren niets anders en bevoorraadde de hele zooi zelfs :'). Gezwel.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174254935
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 12:11 schreef Szura het volgende:
Geloof daar nog steeds weinig van, Aleppo is dan veel te exposed bijvoorbeeld
Ik geloof ook niet dat SAA plaatsen als Kafr Zita aan de Turken laat...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174269791
fake news?

badly_xeroxed twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 20:18:29 El-Dorar al-Shamia map showing objectives of the Turkish intervention in purple https://t.co/L8C8nOCuqZ reageer retweet


turkse minister van buitenlandse zaken kennelijk gebeld met amerikaanse minister van buitenlandse zaken. als de bovenstaande map echt is zullen de amerikanen not amused zijn uiteraard en was dit gesprek waarschijnlijk ter info en schade beperking vanuit de turken

god help us all :P

yenisafak twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 21:50:48 Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Tillerson ile telefonda görüştühttps://t.co/WMKQxSK4lP https://t.co/gUYXiJhfD8 reageer retweet
turken weer met nusra in zee? :P

Dalatrm twitterde op zaterdag 07-10-2017 om 21:52:22 Rumours of #HTS deal with #TSK, intervention starts 2morrow, contacts points with #YPG #Afreen surrendered without fight. No #FSA involved reageer retweet
notvladedivac twitterde op zondag 08-10-2017 om 02:02:10 Türkmen journalist Hüseyin Bozan reporting that news of a Turkey-HTS deal is false. #idlib https://t.co/DX69gCEg2s reageer retweet


[ Bericht 16% gewijzigd door Slayage op 08-10-2017 08:24:01 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174277612
hoewel er wel wat schermutselingen geweest zijn kennelijk kunnen we wel aannemen dat er een deal is tussen de turken en nusra

IbnNabih1 twitterde op zondag 08-10-2017 om 10:22:39 ex-Ahrar leader:"They (HTS) fought Ahrar & others claiming they feared they'd invite "secular" Turkey, after 2 months they did just that!" https://t.co/hiZpc617EX reageer retweet
IbnNabih1 twitterde op zondag 08-10-2017 om 10:08:19 Zinki commander say Turkish forces have entered Idlib via Atmeh companied with HTS, to the designated points in Sam'aan Mt. and others. https://t.co/bqdOYfoYue reageer retweet
tweet reeks van lister

Charles_Lister twitterde op zondag 08-10-2017 om 10:07:42 #pt: #Jolani/#HTS reportedly achieved a non-aggression pact with #Turkey, allowing TSK & FSA entrance to #Idlib & access to specified areas. reageer retweet


[ Bericht 21% gewijzigd door Slayage op 08-10-2017 13:48:08 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174296093
Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 08:28:52 After concluding a non-aggression pact w. #Turkey spanning area between Atmeh-Darat Izza-Anadan, #HTS now shoring up control in areas south. reageer retweet
Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 08:31:35 #pt: #HTS’s reported assumption of control in Armanaz today, is part of an HTS effort to establish a defensive line south of #Turkey's zone. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 9 oktober 2017 @ 11:55:43 #36
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174297518
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_174297554
selingirit twitterde op maandag 09-10-2017 om 11:07:09 #BREAKING Turkish army says ground forces crossed into Syria to establish observation points around #Idlib reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174298982
hoe de neuk komt isis daar in hama? is het een vergelijkbare actie als in qarayatayn door vermoedelijk sleeper cells of zijn ze geassisteerd door het regime?

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 09-10-2017 om 12:46:31 NE. #Hama: #ISIS attacked #HTS positions in Rahjan area w/ 25+ vehicles incl. tanks. Clashes ongoing & Rebel reinforcements heading to area https://t.co/hiZ6CN4YEQ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 9 oktober 2017 @ 13:41:41 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174299898
Uit Oost-Hama gesneakt?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174300499
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 13:41 schreef Szura het volgende:
Uit Oost-Hama gesneakt?
"sneaken" door de linies van het regime heen :P schijnt een afstand van 30 kilometer te zijn

daarnaast word je afgeknepen door het regime en je valt posities van mensen die ook afgeknepen worden door het regime. bloody briljant! maar niks nieuws in de isis filosofie waarin iedereen die niet baqiya roept vijand is. en ook niks nieuws voor het regime dat graag intra oppositie strijd graag faciliteert.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 9 oktober 2017 @ 17:31:21 #41
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174305528
quote:
10s.gif Op maandag 9 oktober 2017 14:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

"sneaken" door de linies van het regime heen :P schijnt een afstand van 30 kilometer te zijn

daarnaast word je afgeknepen door het regime en je valt posities van mensen die ook afgeknepen worden door het regime. bloody briljant! maar niks nieuws in de isis filosofie waarin iedereen die niet baqiya roept vijand is. en ook niks nieuws voor het regime dat graag intra oppositie strijd graag faciliteert.
Mwaah, door dat woestijngebied daar kan je wel komen. Nogal riskant, maar het alternatief is dat je wordt afgeslacht. Het regime kan nooit al die punten bewaken he. Maar goed, het kan zijn dat die laatste gasten ff een carte blanche hebben gehad om HTS dwars te zitten...
pi_174317313
we hebben weer een "officiele" al qaida afdeling in syrie :')

Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 16:20:23 Core AQ revealing themselves in #Idlib…- New group, "Ansar al-Furqan” emerges & declares war on #Turkey & FSA. https://t.co/XczlPaMosq reageer retweet
Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 22:10:38 99% confirmed from multiple sources: “Ansar al-Furqan” is blessed by #Zawahiri & leadership is headed by AQ vetsfrom Af-Pak + Abu Julaybib.https://t.co/KGSJ4RsaHy reageer retweet
Charles_Lister twitterde op maandag 09-10-2017 om 22:27:23 #pt: AQ’s anger at #HTS/#Jolani is common knowledge, as is its plans for a new AQ #Syria group.See this from May:… https://t.co/jBRGYxIK1o reageer retweet
HET einde is nabij _O-

Vrouwen van het kalifaat, neem uw wapens op. Voor het eerst roept Islamitische Staat diens vrouwelijke aanhangers op mee te strijden aan het front. Een logische stap, zeggen experts.

[ Bericht 5% gewijzigd door Slayage op 10-10-2017 01:01:58 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174317959
Nu Turkije veel grond in bezit heeft en meer grond gaat veroveren in Syrie
Hoe gaat het dan verder?
Neem aan dat Assad aftreed en Turkije een grote lepel in de pap heeft wat betreft besprekingen voor een nieuwe regering?

Hoop dat Turkije de gebieden niet zomaar vrij geeft aan het regime, dat zou verraad zijn richting de T FSA
pi_174318020
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 03:35 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

Neem aan dat Assad aftreed
:')
pi_174318027
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 03:57 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

:')
Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
pi_174318246
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
Welnee, rusland beschermt zijn belangen, net als wij doen
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 07:19:35 #47
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174318261
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog..
Omdat het best een prestatie is je land te verdedigen tegen een grote bende moordlustige gekkies.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 07:33:08 #48
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174318357
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
Wat denk je van Turkije dat jihadisten met wapens en al steunt? :'). Of Koerden/Gulen-aanhangers kapot schiet of opsluit? Zal wel allemaal op een bepaalde manier geoorloofd zijn zeker he...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 08:14:56 #49
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174318630
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
En het Erdogan regime dan?
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 08:17:58 #50
468509 _--_
In varietate concordia
pi_174318649
Dusss, Turkije is op militaire verkenningstocht in syrie?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_174318858
Ah, weer een nieuwe Turkije troll in dit topic.
pi_174321149
twee ruskis dood.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174321539
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 03:35 schreef Fenerbahce1993 het volgende:
Nu Turkije veel grond in bezit heeft en meer grond gaat veroveren in Syrie
Hoe gaat het dan verder?
Neem aan dat Assad aftreed en Turkije een grote lepel in de pap heeft wat betreft besprekingen voor een nieuwe regering?

Hoop dat Turkije de gebieden niet zomaar vrij geeft aan het regime, dat zou verraad zijn richting de T FSA
ter info:

toen de turken en russen hun rapprochement startten zei yildirim zelf dat nu de banden met de russen waren aangehaald ook de banden met het syrische regime aangehaald zouden worden. toen hij daar kritische vragen over kreeg, moest hij zijn woorden bijstellen en er aan toevoegen dat hij het niet had over assad. dit uiteraard omdat het politiek gevoelig ligt in turkije om de banden met het gezicht van het tirannieke regime aan te halen. maar het is wel een teken aan de wand deze woorden. turkije lijkt te kiezen voor het mindere kwaad in syrie en dat is versterking van het baath regime waarvan assad dus het gezicht is, dus tegen isis tegen nusra tegen het amerikaanse project genaamd het SDF. of assad op de lange termijn het gezicht van baath zal blijven zou moeten blijken, maar op de korte termijn heeft het regime zijn gezicht nog nodig om achter te scharen in tijden van oorlog. en die gebieden om al bab en straks mogelijk in idlib gaan op termijn allemaal weer terug naar het regime, haal geen illusies in je hoofd ;)
daarnaast is het grootste verraad tegenover het "FSA" gepleegd door obama met zijn rode lijn dat geen rode lijn maar blof bleek, vanaf dat moment werd het regime sterker de opstandelingen zwakker. de opstandelingen hebben feitelijk al gefaald, hun zaak is op sterven na dood. de turken proberen te redden wat er te redden valt en dat is mager.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174321668
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 04:02 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Snap sowieso niet hoe je kan blijven zitten na zo'n bloedige burgeroolog.. Rusland is ook officieel een crimelen staat als je zo'n regime steunt.
heersers blijven juist zitten wanneer ze moorpartijen aanrichten of ze worden heersers wanneer ze moordpartijen aanrichten.

*O* bijna 8 jaar oorlog alweer in syrie, in irak eigenlijk al 14 jaar oorlog *O*

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174321775
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 13:17:12 #56
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174323471
Nog steeds :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174323569
1-2 ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 13:36:38 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174323889
Meh balen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174324102
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 13:36 schreef Szura het volgende:
Meh balen
de voetballers hebben een mooi stukje geschiedenis geschreven parallel aan het vreselijke conflict
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 14:19:42 #60
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174324713
Jammer dat Iran ze niet liet winnen in de laatste poulewedstrijd, dan waren ze wel gekwalificeerd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 14:31:09 #61
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174324928
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 14:19 schreef Szura het volgende:
Jammer dat Iran ze niet liet winnen in de laatste poulewedstrijd, dan waren ze wel gekwalificeerd
Iran helpt ze al genoeg :{
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_174325322
ik denk dat dit de voornaamste reden is waarom de turken graag een "buffer zone" zien in idlib, 3 miljoen vluchtelingen in turkije vinden ze zat en nog eens een miljoen erbij wat een all out assadistische aanval zou kunnen veroorzaken hebben ze geen zin in.

aawsat_eng twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 11:07:12 #Breaking| #Turkish PM #Yildirim says aim of activities in #Syria's #Idlib is to prevent migration wave into Turkey reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 14:57:36 #63
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174325385
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 14:31 schreef Perrin het volgende:

[..]

Iran helpt ze al genoeg :{
Dan had dat er ook nog wel bij gekund :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174325863
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 14:55 schreef Slayage het volgende:
ik denk dat dit de voornaamste reden is waarom de turken graag een "buffer zone" zien in idlib, 3 miljoen vluchtelingen in turkije vinden ze zat en nog eens een miljoen erbij wat een all out assadistische aanval zou kunnen veroorzaken hebben ze geen zin in.

aawsat_eng twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 11:07:12 #Breaking| #Turkish PM #Yildirim says aim of activities in #Syria's #Idlib is to prevent migration wave into Turkey reageer retweet
Om Turkije stabiel te houden is een bufferzone broodnodig.
Vluchtelingen in Turkije zullen nooit terug keren naar Assad gebied misschien wel naar zo'n buffer
pi_174326120
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 15:18 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Om Turkije stabiel te houden is een bufferzone broodnodig.
Vluchtelingen in Turkije zullen nooit terug keren naar Assad gebied misschien wel naar zo'n buffer
die buffer zones hadden jaren terug moeten komen, echter had de internationale gemeenschap er geen trek in om het af te dwingen.

als het regime zich niet hervormt zullen velen het niet aandurven idd, daarnaast heeft recentelijk nog de oh zo populaire syrische commandant zahreddin de vluchtelingen gewaarschuwd dat ze vooral niet moeten terugkeren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174330067
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 14:55 schreef Slayage het volgende:
ik denk dat dit de voornaamste reden is waarom de turken graag een "buffer zone" zien in idlib, 3 miljoen vluchtelingen in turkije vinden ze zat en nog eens een miljoen erbij wat een all out assadistische aanval zou kunnen veroorzaken hebben ze geen zin in.

aawsat_eng twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 11:07:12 #Breaking| #Turkish PM #Yildirim says aim of activities in #Syria's #Idlib is to prevent migration wave into Turkey reageer retweet
Moet je vooral willen gaan knokken in Afrin... Hoeveel vluchtelingen hebben zij opgenomen? Ook een hoop volgens mij.
pi_174331154
quote:
15s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 18:44 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Moet je vooral willen gaan knokken in Afrin... Hoeveel vluchtelingen hebben zij opgenomen? Ook een hoop volgens mij.
deze turkse move heeft momenteel ook niet direct te maken met afrin. zolang isis niet opgedoekt is zal het politiek visavis de amerikanen te gevoelig liggen om in afrin of elders in sdf gebied iets te willen

Charles_Lister twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 17:45:18 #Syria's opposition Interim Government just acquired full administrative control of #Kilis border crossing with #Turkey. I'm told that = $3-5million/month income. Plans for #Jarablus & Al-Rai now underway. https://t.co/jvm7yzXhxd reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 19:31:47 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174331349
Ach Erdolfje is het speelveld richting de Amerikanen al aan het creëren, de laatste week.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174331372
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:31 schreef Szura het volgende:
Ach Erdolfje is het speelveld richting de Amerikanen al aan het creëren, de laatste week.
welke speelveld?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 19:37:35 #71
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174331511
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke speelveld?
Schijt aan ze hebben en gewoon Koerden in Syrië dwarszitten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174331777
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:37 schreef Szura het volgende:

[..]

Schijt aan ze hebben en gewoon Koerden in Syrië dwarszitten
ach turken zijn bekend om vrij snel terug te krabbelen met van alles dus hoe dat uiteindelijk zal gaan uitpakken met de amerikanen weet ik niet, vooral die visum kwestie is een merkwaardige move van de amerikanen, de turken pakken een turkse national op (terecht of niet weet ik niet), worden opeens alle visa aanvragen in turkije niet meer behandeld, omdat de veiligheid van hun medewerkers niet gegarandeerd zou zijn, dit zou impliceren dat alle turkse medewerkers van de amerikaanse consulaten immuniteit zouden hebben

daarnaast worden de koerden in syrie nauwelijks dwarsgezeten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174331973
dit soort fotos :')

Antikaratel twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 19:04:25 @IvanSidorenko1 His enemies run away when they hear that Tiger is coming to their front. They know they're fucked, literally. Smart man. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 19:55:05 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174332020
ISIS wordt helemaal kapot gemaakt door een homoseksuele militair, mooi toch. :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174332153
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:55 schreef Szura het volgende:
ISIS wordt helemaal kapot gemaakt door een homoseksuele militair, mooi toch. :P
ik vraag me af hoe er naar gay zijn werd gekeken in syrie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174332478
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:31 schreef Szura het volgende:
Ach Erdolfje is het speelveld richting de Amerikanen al aan het creëren, de laatste week.
overigens is de volgende hashtag trending atm in TR :')

https://twitter.com/hashtag/WeAreErdogan?src=tren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174333630
Het lijkt wel alsof Suheil al-Hassan altijd schandknapen bij zich heeft. Die man lijkt me een verkapte homoseksueel in de orde van Alexander de Grote.

https://twitter.com/IvanSidorenko1/status/917730019182604288
pi_174333959
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

overigens is de volgende hashtag trending atm in TR :')

https://twitter.com/hashtag/WeAreErdogan?src=tren
Staan wel pareltjes tussen, het lijkt geen parodie te zijn.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 20:50:09 #79
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174334060
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

overigens is de volgende hashtag trending atm in TR :')

https://twitter.com/hashtag/WeAreErdogan?src=tren
Ah, nu is Twitter ineens niet geblokkeerd? :')
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174334283
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

overigens is de volgende hashtag trending atm in TR :')

https://twitter.com/hashtag/WeAreErdogan?src=tren
Georganiseerde AKP-jeugd

Luister vanaf 4:20

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-10-2017 20:56:30 ]
pi_174334344
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:48 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Staan wel pareltjes tussen, het lijkt geen parodie te zijn.
lol, erdogoons

fatihtezcan twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 20:21:14 ERDOGAN IS A MAN Who does not abuse oppressed people but stands up against global powers by being backed by opresse… https://t.co/D4qnmIVnN7 reageer retweet
ZUBEYDEKOSKER twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 20:40:27 #WeAreErdoganHe’s the most loved leader who cares for all people if need help from Syria, to Iraq, to Afghanistan, to Palestine,to Myanmar! reageer retweet
DzGn67 twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 20:30:12 We are OTTOMANS and we meaning to change this world again !#WeAreErdogan https://t.co/MX0A8ZOK0z reageer retweet
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_174334493
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Georganiseerde AKP-jeugd

Luister vanaf 4:20
ja dat geloof ik wel
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174334747
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja dat geloof ik wel
De generaal achterin zit um helemaal kapot te zweten, verkapte couppleger?
pi_174334793
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 21:03 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De generaal achterin zit um helemaal kapot te zweten, verkapte couppleger?
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174335128
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:50 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Ah, nu is Twitter ineens niet geblokkeerd? :')
twitter blokkeren hoeft niet meer aangezien niemand meer iets kwaads durft te zeggen over erdo :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174336483
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_174341847
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 21:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

twitter blokkeren hoeft niet meer aangezien niemand meer iets kwaads durft te zeggen over erdo :P
Turkije is gewoon een democratie, kritiek hebben op een regering of iets is niet verboden, geen idee waarom je meedoet aan deze geruchten.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 07:47:18 #89
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174342890
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 02:18 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

[..]

Turkije is gewoon een democratie, kritiek hebben op een regering of iets is niet verboden, geen idee waarom je meedoet aan deze geruchten.
Aaah, een expert die in Nederland woont, alleen via de schotel door de overheid goedgekeurd staatsnieuws kijkt en af en toe in de zomer naar Turkije gaat :')
  woensdag 11 oktober 2017 @ 08:20:16 #90
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174343080
Haha ja vraag maar aan al die mensen die tweetjes over Erdolf plaatsten of met spandoeken in een stadion zaten of kritiek verboden is. Of gewoon hun werk deden namens Amnesty bijvoorbeeld. Of demonstreerden. Of satire bedreven duizenden kilometers verderop in Duitsland ofzo. Ja je kan vrijelijk alles roepen en doen in dat Turkije _O_.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 09:58:53 #91
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174344318
quote:
1s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 08:20 schreef Szura het volgende:
Haha ja vraag maar aan al die mensen die tweetjes over Erdolf plaatsten of met spandoeken in een stadion zaten of kritiek verboden is. Of gewoon hun werk deden namens Amnesty bijvoorbeeld. Of demonstreerden. Of satire bedreven duizenden kilometers verderop in Duitsland ofzo. Ja je kan vrijelijk alles roepen en doen in dat Turkije _O_.
Zelfs Koerdische demonstranten in Amerika zijn niet veilig...
pi_174344573
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 02:18 schreef Fenerbahce1993 het volgende:

Turkije is gewoon een democratie, kritiek hebben op een regering of iets is niet verboden, geen idee waarom je meedoet aan deze geruchten.
turkije is altijd een quasi democratie en een quasi rechtstaat geweest. er is weinig veranderd door de decennia heen.
sinds de noodtoestand na de coup is het er niet beter op geworden.

door de anti terreur wetten die zo breed geinterpretteerd kunnen worden dat mensen kunnen worden opgepakt voor terreur verheerlijking door simpelweg een tweet.

niks geruchten dus, de realiteit aanschouwen en benoemen voor wat het is kan confronterend zijn voor iedereen, neemt niet weg wat we de realiteit dienen te erkennen om onze voordeel eruit te halen.

maar laten we het vooral on topic houden het onderwerp turkije trekt veel trol gedrag aan, zoals je hebt gezien ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174344617
weer een aanval op de syrische media in istanbul :{

Charles_Lister twitterde op dinsdag 10-10-2017 om 21:54:55 Thoughts with #Syria filmmaker @MuhammadBayazid, who was stabbed by unknown assailants in #Istanbul today - now in #Istanbul today - now in hospital. https://t.co/zglAeVeWGa reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 oktober 2017 @ 13:39:10 #94
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174348451
quote:
The House of Saud bows to the House of Putin

What a difference a year – an eternity in geopolitics – makes. No one could see this coming; the ideological matrix of all strands of Salafi-jihadi terror – which Russia fights no holds barred, from ISIS/Daesh to the Caucasus Emirate – beating a path to the Kremlin and about to embrace Russia as a strategic ally.

The House of Saud was horrified by Russia’s successful campaign to prevent regime change in Syria. Moscow was solidifying its alliance with Tehran. Hawks in the Obama administration were imposing on Saudi Arabia a strategy of keeping oil prices down to hurt the Russian economy.

Now, losing all its battles from Syria to Yemen, losing regional influence to both Iran and Turkey, indebted, vulnerable and paranoid, the House of Saud has also to confront the ghost of a possible coup in Riyadh against Crown Prince Mohammad bin Salman, a.k.a. MBS, as Asia Times reported. Under so much pressure, who’re you gonna call?

The ultimate ghostbuster; Russian President Vladimir Putin.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_174350488
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 13:39 schreef Perrin het volgende:
What a difference a year – an eternity in geopolitics – makes. No one could see this coming; the ideological matrix of all strands of Salafi-jihadi terror – which Russia fights no holds barred, from ISIS/Daesh to the Caucasus Emirate – beating a path to the Kremlin and about to embrace Russia as a strategic ally.
Kunnen we straks dat fabeltje (dat Saoedi-Arabië verantwoordelijk is voor salafi jihadi terroristen) ook weer in de prullenbak tieven wanneer hun geweld niet stopt ondanks Saoedi-vriendschap met Rusland.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_174352338
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 15:23 schreef alilami het volgende:

[..]

Kunnen we straks dat fabeltje (dat Saoedi-Arabië verantwoordelijk is voor salafi jihadi terroristen) ook weer in de prullenbak tieven wanneer hun geweld niet stopt ondanks Saoedi-vriendschap met Rusland.
Fabeltje? Niggah please....
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174352431
quote:
10s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 16:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

Fabeltje? Niggah please....
Jazeker, het is een gevalletje de geest is uit de fles. Saoedi-Arabië, Pakistan en VS kunnen dit niet meer terugdraaien.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_174352622
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 13:39 schreef Perrin het volgende:

[..]

De Russen blijven toch mooie kunstjes uitvoeren ondanks hun beperkte capaciteiten op economische vlak. De Saudis bang als ze zijn van Iran zetten hun geld niet alleen in op de VS maar ook in de steeds invloedrijkere Russen. Obama wilde graag een deal met Iran, heeft die gekregen, maar moet nu wel genoegen nemen met de uitval.

Brave New world.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174352633
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 16:49 schreef alilami het volgende:

[..]

Jazeker, het is een gevalletje de geest is uit de fles. Saoedi-Arabië, Pakistan en VS kunnen dit niet meer terugdraaien.
Wat niet terugdraaien?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 oktober 2017 @ 17:12:58 #100
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174352940
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 15:23 schreef alilami het volgende:

[..]

Kunnen we straks dat fabeltje (dat Saoedi-Arabië verantwoordelijk is voor salafi jihadi terroristen) ook weer in de prullenbak tieven wanneer hun geweld niet stopt ondanks Saoedi-vriendschap met Rusland.
Misschien kunnen ze het niet meer stoppen inmiddels, als ik iemand heb vermoord kan ik diegene ook niet meer tot leven wekken, maar zij hebben zeker e.e.a. in werking gezet!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')