quote:
Nee gek ! Dat krijg je echt niet weg in je eentje...had visite dus vanmiddag al salades en toast en worst etc op.quote:
Had gekund toch? Beetje dooretenquote:Op maandag 2 oktober 2017 22:39 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nee gek ! Dat krijg je echt niet weg in je eentje...had visite dus vanmiddag al salades en toast en worst etc op.
Toen die aangesneden
Nog groter !quote:Op maandag 2 oktober 2017 22:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Had gekund toch? Beetje dooreten
Maar gezellig! Je wordt nog eens een grote vent jij, lekker burgerlijk met je toastjes en rollade
Bij een beetje goeie slager wel ja, lekker!quote:Op maandag 2 oktober 2017 22:46 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nog groter !
Ja zou kunnen idd, savonds wat bij de borrel wat en avondsnackie de rest.. maar toch zit best kun je wel merken verschil tussen supermarkt en slager
Ja, runderen uit de ijsselvallei, biologisch dit dat...quote:Op maandag 2 oktober 2017 22:48 schreef Molo het volgende:
[..]
Bij een beetje goeie slager wel ja, lekker!
quote:Op dinsdag 3 oktober 2017 17:30 schreef golfer het volgende:
Straks: varkenshaasje gegaard in de sousvide en daarna even op hoog vuur gebraden.
Daarbij een venkel-sinaasappelsalade.
Oehh hoe is die? Die staat op m'n denkbeeldige nog-te-maken-lijstjequote:Op dinsdag 3 oktober 2017 17:18 schreef minilot het volgende:
Ontbijt/lunch: restje Ottolenghi's pompoen-kaasfondue met desembrood.
Vanavond spinaziestamppot met gorgonzola. Kiwi's toe.
Goedemorgen, waarom ook nietquote:Op woensdag 4 oktober 2017 09:19 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Tis woensdagmorgen dus prima dag om rustig de dag in te komen voor de lunch
met een klein champie & sigaartje.
Red Hot Pants?quote:Op woensdag 4 oktober 2017 17:30 schreef hofferin het volgende:
Gepaneerde kip in Franks's original redhots
Wat is dat voor broodje?quote:Op woensdag 4 oktober 2017 15:11 schreef realAIVD het volgende:
Zojuist wederom een vegetarisch satébroodje van AH
en vanavond wordt het een "bietenwrap" gevuld met roomkaas, gerookte zalm, rucolaslamelange, wat overgebleven slierten pompoen en wat lente-ui
ben ik ook benieuwd naar! Ik ken wel hun vegetarische saucijzenbroodjes (van de Vegetarische Slager), die zijn lekker (hoewel niet zo lekker als seitanbroodjes van Ekoplaza....)quote:
Oh, ik heb er even de verpakking bij gepakt...ik heb het gekocht bij AH, maar het blijkt van de vegetarische slager te zijn.quote:
Die zijn met vlees al niet te nassenquote:Op woensdag 4 oktober 2017 19:07 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oh, ik heb er even de verpakking bij gepakt...ik heb het gekocht bij AH, maar het blijkt van de vegetarische slager te zijn.
Het ligt op de broodafdeling, maar dan bij het deel waar je hartige en zoetige snacks in een zakje kunt stoppen. Deze zitten al in een zakje, behalve satebroodje ook een soort sausijzenbroodje.
plaatje:
https://gewoonvegan.nl/vegan-satebroodjes/
Ik ben niet vegetarisch of zo, maar de afmeting van het broodje is prettig (niet al te groot), het smaakt helemaal goed (dit was de tweede keer) en ik vind het bij zo'n soort broodje eigenlijk wel een fijn idee dat er geen vlees in zit.
Thanks. Ik ga ze eens proberen.quote:Op woensdag 4 oktober 2017 19:07 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oh, ik heb er even de verpakking bij gepakt...ik heb het gekocht bij AH, maar het blijkt van de vegetarische slager te zijn.
Het ligt op de broodafdeling, maar dan bij het deel waar je hartige en zoetige snacks in een zakje kunt stoppen. Deze zitten al in een zakje, behalve satebroodje ook een soort sausijzenbroodje.
plaatje:
https://gewoonvegan.nl/vegan-satebroodjes/
Ik ben niet vegetarisch of zo, maar de afmeting van het broodje is prettig (niet al te groot), het smaakt helemaal goed (dit was de tweede keer) en ik vind het bij zo'n soort broodje eigenlijk wel een fijn idee dat er geen vlees in zit.
Héél lekker, dikke aanrader!quote:Op dinsdag 3 oktober 2017 19:24 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Oehh hoe is die? Die staat op m'n denkbeeldige nog-te-maken-lijstje
geen saus???????quote:Op woensdag 4 oktober 2017 21:09 schreef Geerd het volgende:
Lekker simpel hamburgers en uien op een broodje klaar...
Nee....ben niet zo van de saus. Gewoon beetje zout en peper op de burger.quote:
Hey Geile Geerdquote:Op woensdag 4 oktober 2017 21:45 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nee....ben niet zo van de saus. Gewoon beetje zout en peper op de burger.
4.5 week.. morgen weer beginnenquote:Op woensdag 4 oktober 2017 21:52 schreef MCH het volgende:
[..]
Je hebt wel kneiterlang vakantie of niet?
Heb ik al zo lang niet meer in mijn fobo gekekenquote:Op woensdag 4 oktober 2017 21:48 schreef MCH het volgende:
[..]
Hey in je fobo staat dat je 37 bent maar iemand uit 69 is al 48 toch?
Die zijn pittig. Lekker!quote:Op donderdag 5 oktober 2017 09:21 schreef Karzai het volgende:
ik heb een piegato met paprika en salami gehaald 10 minuutjes in de oven
Piegato?quote:Op donderdag 5 oktober 2017 09:21 schreef Karzai het volgende:
ik heb een piegato met paprika en salami gehaald 10 minuutjes in de oven
Wat voor op elkaar gegooide troep is dat?quote:Op donderdag 5 oktober 2017 12:13 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze Turkse middag hap van weleer i.c.m. een salade en een frisje. Heerlijk!
Aansluitend
[ afbeelding ]
Sigaartje,Martel Xp cognacje en een bakkie 'pleur' zoals we in Rotterdam zeggen.Tis tenslotte donderdagmiddag.
Wel je bord leegeten vriend.quote:Op donderdag 5 oktober 2017 12:13 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze Turkse middag hap van weleer i.c.m. een salade en een frisje. Heerlijk!
Aansluitend
[ afbeelding ]
Sigaartje,Martel Xp cognacje en een bakkie 'pleur' zoals we in Rotterdam zeggen.Tis tenslotte donderdagmiddag.
* Ole ziet MCH kwijlend voor zijn beeldschermmquote:
Goed lezen is zeker niet aan jou besteedt. Goed kijken en dan zie je het zo als je de Turkse keuken een beetje kent. Tis gewoon alles in 1 bij elkaar gezet op een groot bord i.p.v. in aparte schalen.(Įig Köfte en een salade ineen)quote:Op donderdag 5 oktober 2017 13:35 schreef Jiang153 het volgende:
Wat voor op elkaar gegooide troep is dat?
Wat is het precies?quote:Op donderdag 5 oktober 2017 21:23 schreef Iwanius het volgende:
Heerlijk om weer op de Sichuan keuken toer te gaan. Heerlijk!
Ik zou je doenquote:Op zaterdag 7 oktober 2017 14:36 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje Eendenborst
Plakjes gerookte eendenborst, citroenbasilicum en sinaasappelgembermarmelade.
quote:Op zondag 8 oktober 2017 00:24 schreef gargamelnl het volgende:
Gehaktballen in jus in emmer.
[ afbeelding ]
Met vieze peuk in asbak.quote:Op zondag 8 oktober 2017 00:24 schreef gargamelnl het volgende:
Gehaktballen in jus in emmer.
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 8 oktober 2017 00:24 schreef gargamelnl het volgende:
Gehaktballen in jus in emmer.
[ afbeelding ]
Je had het hele menu?quote:Op zondag 8 oktober 2017 00:15 schreef FutureFairytale het volgende:
http://www.sorgenfrei-koeln.com/karten/karten/menukarte.html
Dit menu had ik vanavond met amuse (soepje) en brood vooraf.
Zou likken.quote:Op zaterdag 7 oktober 2017 14:36 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje Eendenborst
Plakjes gerookte eendenborst, citroenbasilicum en sinaasappelgembermarmelade.
Yes 4 gangen.quote:Op zondag 8 oktober 2017 05:17 schreef Molo het volgende:
[..]
Je had het hele menu?
En gadverdamme, die emmer rotzooiballen
Het was heerlijk. Heb 3 ballen gehad met mayo en veel jus.quote:Op zondag 8 oktober 2017 05:17 schreef Molo het volgende:
[..]
En gadverdamme, die emmer rotzooiballen
Niemand anders wou zeker?quote:Op zondag 8 oktober 2017 15:36 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Het was heerlijk. Heb 3 ballen gehad
Stel je aan man...quote:Op zondag 8 oktober 2017 15:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat we geen fucking paarden zijn
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 8 oktober 2017 15:46 schreef Geerd het volgende:
[..]
Stel je aan man...
Flink wat potten gehaktballen paar pakken witte bolletjes erbij en genoeg bier
Ik zou het ook wel eten hoor.quote:Op zondag 8 oktober 2017 16:30 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Zeker wel, er zaten 12 ballen in.
Op zulke avonden moet je er ook geen wijven bij hebben alles bah en viesquote:
quote:Op zondag 8 oktober 2017 18:26 schreef Spanky78 het volgende:
Groene Groentensoep (op zijn Frans, gepureerde groene groenten in verse runderbouillon.
Daarbij vers brood met kruidenboter en knakworst voor de kinderen (barbaren zijn het)
In eerste instantie ziet het er ook zeker een beetje apart uit. Maar het ruikt al enorm lekker aangezien er ook flinke bossen verse kruiden in gaan en heel wat smaakmakers. Een dan met wat aangezette walnoten en verse geitenkaas. Genieten.quote:Op zondag 8 oktober 2017 18:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zie nog het gezicht van mijn collega die zijn maag van streek was en een groentesoepje met wat toast bestelde en een groene pap kreeg waar de lepel zowat ik kon staan.
Maar goed, het smaakte hem uiteindelijk wel en hij voelde zich een stuk beter daarna
Om twintig over drie op Fok? Ben jij wel goed bij je hoofd?quote:Op maandag 9 oktober 2017 03:21 schreef Molo het volgende:
Om kwart over drie? Ben jij wel goed bij je hoofd?
Ja hoor, zekerquote:Op maandag 9 oktober 2017 07:33 schreef MCH het volgende:
[..]
Om twintig over drie op Fok? Ben jij wel goed bij je hoofd?
Het leven van een alcoholist moet echt fantastisch zijn.quote:Op maandag 9 oktober 2017 08:39 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Tis maandagochtend, dus prima ochtend voor een verse sigaartje en
een glaasje bubbels zoals ik al vele malen eerder deed wanneer de zin
er was.
Zegt iemand die spiritusbus heetquote:Op maandag 9 oktober 2017 09:36 schreef spiritusbus het volgende:
[..]
Het leven van een alcoholist moet echt fantastisch zijn.
Ik als "wijf" vind dit ook lekker hoorquote:Op zondag 8 oktober 2017 16:33 schreef Geerd het volgende:
[..]
Op zulke avonden moet je er ook geen wijven bij hebben alles bah en vies
The best! , Nee, maar het bleef bij 2 glaasjes want we moeten het niet te gek maken he.quote:Op maandag 9 oktober 2017 09:36 schreef spiritusbus het volgende:
Het leven van een alcoholist moet echt fantastisch zijn.
Kook je weleens zelf?quote:Op maandag 9 oktober 2017 12:39 schreef Iwanius het volgende:
[..]
The best! , Nee, maar het bleef bij 2 glaasjes want we moeten het niet te gek maken he.
Lunch
[ afbeelding ]
Maar weer eens de Vietnamese toer met deze mixed bow van noedels en vlees.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Rustig acclimatiseren op deze maandagmiddag.
wat is ditquote:
het ziet er niet echt heel lekker uit..quote:Op zondag 8 oktober 2017 00:24 schreef gargamelnl het volgende:
Gehaktballen in jus in emmer.
[ afbeelding ]
Gewoon stamppot met als smaakmaker een zakje lekker zoute kruidenquote:
Is dat wat? aangezien het zo een keten is. Ik ging vroeger nog wel regelmatig naar Maria maar zoiets vergelijkbaars heb ik helaas niet meer kunnen vinden in Rotterdam. Ja, Camaron is wel aardig.quote:
Kookte je vriendin ofzo?quote:Op maandag 9 oktober 2017 21:23 schreef Tem het volgende:
Couscous met pompoen uit de oven, geitenkaas, rozijntjes en lamsworstjes. Beetje hela curry erbij
Waar at je dat vlees?quote:Op maandag 9 oktober 2017 23:18 schreef Iwanius het volgende:
Avondhap
[ afbeelding ]
Ook voor mij opnieuw deze heerlijke vleesschotel van weleer.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Doorzuipen i.c.m.een vers sigaartje na afloop.Tis tenslotte maandagavond.
Het zijn niet echt geweldige of spannende tapas, maar het is allemaal gewoon wel prima en lekker. Ik ga der regelmatig met wat vriendinnen heen, waarvan eentje wat lastig is met eten en ze beide niet teveel willen betalen.quote:Op maandag 9 oktober 2017 21:35 schreef Tem het volgende:
Is dat wat? aangezien het zo een keten is. Ik ging vroeger nog wel regelmatig naar Maria maar zoiets vergelijkbaars heb ik helaas niet meer kunnen vinden in Rotterdam. Ja, Camaron is wel aardig.
Lamsschouder, paar uur in de oven tot snotgaar.quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 20:16 schreef minilot het volgende:
Schijfjes pulled lam: dat moet je even uitleggen, Robin!
Accepteert Koos en je larf alle dagen pompoensoep?quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 20:38 schreef Molo het volgende:
Goeie, binnenkort weer eens een schoudertje kaufen
Hier weer pompoensoep, morgen ook weer denk ik
Ja hoor, als je de lat gewoon heel laag legt is alles goedquote:Op dinsdag 10 oktober 2017 20:39 schreef MCH het volgende:
[..]
Accepteert Koos en je larf alle dagen pompoensoep?
Hier ook iets to-go's, maar dan van een tankstation. Beetje belabberde planning vanmorgen.quote:Op woensdag 11 oktober 2017 08:03 schreef MCH het volgende:
[ afbeelding ]
Bakje koffie en chocoladekrossant van de AH to Go.
ga je alleen maar buiten de deur ontbijten, lunchen en dineren?quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 21:22 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Opnieuw dit eerder genoten en genomen gerechtje en wel die heerlijke gesneden ossenhaas met pepers en basilicum i.c.m.een frisje.
Dessertje
[ ]afbeelding ]
Heerlijke zoete ananasschijfjes met een bolletje vanille ijs. Zalig.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Relaxen met wat heerlijke cocktails die voor mij worden bereidt.Tis tenslotte dinsdagavond.
Wat moet ik mij bij vega paella voorstellen?quote:Op maandag 9 oktober 2017 21:54 schreef Njosnavelin het volgende:
Over ketens gesproken.. Gisteren bij Happy Italy gegeten; mijn aders zijn instant dichtgeslibt. Wat een porties ook echt
Vandaag een soort vega paella gemaakt
Oef, ik heb het misschien wat spannender aangekondigd dan dat het was. Gewoon een simpel rijstgerechtje dat door de AH vegetarische paella genoemd wordt:quote:Op woensdag 11 oktober 2017 12:55 schreef Tem het volgende:
[..]
Wat moet ik mij bij vega paella voorstellen?
Lijkt me heerlijk.quote:Op woensdag 11 oktober 2017 15:26 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
Oef, ik heb het misschien wat spannender aangekondigd dan dat het was. Gewoon een simpel rijstgerechtje dat door de AH vegetarische paella genoemd wordt:
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R824876/vegetarische-paella
We lachen er weer hartelijk om. Tis tenslotte Iwanius.quote:Op woensdag 11 oktober 2017 16:26 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Gele Fernandez i.c.m. een "El Jefe" Tis tenslotte woensdagnamiddag.
Met wat?quote:
quote:Op woensdag 11 oktober 2017 17:47 schreef Molo het volgende:
[..]
Met wat?
Stukje Milka Bubbly hier als voorgerecht
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.With the stars as her umbrella
quote:Op woensdag 11 oktober 2017 17:50 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Wikipedia zegt dit: Pastırma is een Turkse delicatesse uit de streek van Kayseri. Het is in de open lucht gedroogd pekelvlees, omgeven door paprika, knoflook, fenegriek, komijn en zout.
En ditIk verspreid altijd al zo een geurSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fenegriek is heerlijk en pekelvlees ook, klinkt goed!
Ik ga er eens naar op zoek, lekkahOh how you'd have a happy life, if you did the things you like
Ja aanrader welquote:Op woensdag 11 oktober 2017 17:55 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik verspreid altijd al zo een geur
Fenegriek is heerlijk en pekelvlees ook, klinkt goed!
Ik ga er eens naar op zoek, lekkah
Visdicksquote:Op woensdag 11 oktober 2017 18:57 schreef emmyemmy2 het volgende:
Koolsla, aardappelpartjes, vissticks
Zit vast helemaal geen mayo in die coleslaw van een fastfoodketen inderdaadquote:Op woensdag 11 oktober 2017 19:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Bedoeling was gezond na al het uit eten geweld afgelopen 4 dagen.
En toen werd het KFC
Coleslaw is gezond toch?
Morgen maar weer eens normaal leren eten..
Had het ook gelezen. Beviel het een beetje? En welke temperatuur/tijd heb je gedaan😊quote:Op maandag 9 oktober 2017 14:31 schreef golfer het volgende:
Naar aanleiding van een artikel in het Volkskrant Magazine van jl. zaterdag over sous vide bereidingen, vandaag dus de daarin genoemde speklappen met sinaasappelschil, steranijs en soja langzaam laten garen in de waterbak en daarna even nog karameliseren in de pan.
Daarbij vanavond gewokte sperzieboontjes met ketjapmanis, bruine suiker, knoflook en sambal.
Zo'n energy drink: mierzoet. Zeker als ontbijt. Hoe krijg je dat (met smaak) weg?quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:54 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Tot 30 min.geleden als 'ontbijtje' genuttigd.
Aansluitend (as I speak)
[ afbeelding ]
Champagne! Tis tenslotte donderdagochtend!
Ik vraag me altijd eerder af hoe hij al dat pils en die champagne weg krijgt om 9 uur 's ochtends, maar soit.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:57 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Zo'n energy drink: mierzoet. Zeker als ontbijt. Hoe krijg je dat (met smaak) weg?
quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:54 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Tot 30 min.geleden als 'ontbijtje' genuttigd.
Aansluitend (as I speak)
[ afbeelding ]
Champagne! Tis tenslotte donderdagochtend!
Ooh heerlijk miniquote:Op donderdag 12 oktober 2017 15:02 schreef minilot het volgende:
Ik maak zo uiensoep. Met een hoop cognac en tijm. Gruyerebroodjes erbij.
Het was errrrg lekkerquote:Op donderdag 12 oktober 2017 17:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooh heerlijk mini
Ik wijzig het avondeten en maak Hongaarse macaroni, maar dan wat dingen extra erbij.
Als je (veel) alcohol hebt gedronken heb je behoefte aan zoet, en daarna aan meer alcoholquote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:57 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Zo'n energy drink: mierzoet. Zeker als ontbijt. Hoe krijg je dat (met smaak) weg?
Met veel paprika, paprikapoeder, ui, tomaat en salami maar ik heb nog 5 teentjes knoflook, tomatenpuree en champignons toegevoegd en i.p.v. salami; chorizo gebruikt.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 17:40 schreef minilot het volgende:
[..]
Het was errrrg lekker
Wat is Hongaarse macaroni?
Eet je die sigaar ook opquote:Op vrijdag 13 oktober 2017 07:43 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
"bakkie pleur" i.c.m. een verse paffert.
Ga jij standaard altijd buiten de deur "ontbijten & lunchen & dineren & borrelen)? of bezit je zelf een indisch achtig restaurant waar je dit doet?quote:Op donderdag 12 oktober 2017 19:41 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten:
[ afbeelding ]
Toen lekker, nu opnieuw genomen deze aloude combi en nog steeds erg lekker. Indisch/Maleis dus.
Opvolgend:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met een cognacje en een Gin Mare cocktail na al die bubbels. Tis tenslotte donderdagavond.
Na een paar jaar Iwanus te volgen moet je weten dat hij zelfs met -5 nog op het terras gaat zitten.quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 09:10 schreef handik het volgende:
[..]
Ga jij standaard altijd buiten de deur "ontbijten & lunchen & dineren & borrelen)? of bezit je zelf een indisch achtig restaurant waar je dit doet?
en waar jij komt mag overal nog binnen gerookt worden?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |